Találatok a következő kifejezésre: Van egy staffordshire terrierem, aki ezen (1 db)

Van egy amerikai staffordshire terrierem, aki ezen a hétvégén lesz 10 hetes. Mikortól várható, hogy fél lábon fog pisilni?

Csak lány kutyáim voltak ezért nem tudom.

Legjobb válasz: Vidd sokat fiú kutyák közé és akkor hamar megtanulja.

Vidd sokat fiú kutyák közé és akkor hamar megtanulja.
Az sem rossz, h vidd sokat kan kutyák közé, de ami biztos, hogy 5hónapos kora elõtt nem nagyon valószínû. Ez is kutya függõ, persze az is fontos, hogy mennyit látja ezt a társaitól :) Van ismerõsöm akinek a szukája úgy pisil, mint akanok, mert egy kan mellé hozták anno, és midngi ezt látta tõle :) Az én kan kutyám 7hónaposan kezdte el.
egyetértek az elõttem szólóval mert az én kutyám sem pisilt felemelt lábbal 8 hónapos kora elõtt hiába lógott a többi kutya seggében néha szó szerint mert volt hogy lepisilték a fejét.úhogy 10 hetesen semmi ilyet ne várj még tõle hiszen még nem is szobatiszta. néha még mindig elõfordul nálunk pedig lassan 1 éves lesz h kipisili magát úgy mint kicsinek leguggolva.
7-12 hónap közt, mikor kezd egy kicsit komolyodni, felnõni, fajta és természetfüggõ is.
nekem van egy 5 éves staff-pitt keverékem és nála attol függ hogy milyen kedve van:) Van amikor úgy pisil mint a szuka kutyák (pedig elég domináns kutya) van amikor féllábon vagy közbe sétálgat:) Nála ez érdekes:)
jah a válasz lemaradt:) bocsi szóval az enyém 7-9 hónaposan állt rá erre de kutyánként változó.Attol is függ h milyen a természete meg milyen gorsan "nõ be a feje lágya" :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan kalkuláljam be a táp mellé a húst?

4 hónapos németjuhászom van, a Brit Prémium Junior táp mellé szeretnék neki adni egy kis húst is (csirke farhát). Hogyan kalkuláljam be a táp mellé? Naponta 3x kap enni összesen 30dkg tápot. Tehát egy etetés 10dkg.

3

Ha csak 10e ft om van egy hóban a kutya etetésére akkor ti mit ajánlanátok ami a legjobb lenne a kutyának és egy hónapig elég is a kaja?

17

Melyek azok a kutyafajták, amik a legjobban bírják az egyedüllétet?

Nagy kertes házban lakok a párommal,és nagyon szeretnék egy kutyát. Viszont, mivel mindketten dolgozunk, így csak este és hétvégén tudnánk vele foglalkozni.

Amit szeretnék: dán dog, pitbull, francia bulldog vagy mopsz.

Ezek közül melyiket ajánljátok,aki bírja az egész napos egyedüllétet? Elég nagy mozgástere lenne a kertben.

Esetleg tippek,hogy milyen kutya jöhetne még szóba?

Előre is köszönöm a segítséget! 24/L

33

A staffordomnak bevan dagadva a szája mit csinálljak vele?

1

Hol szoktatok kaját rendelni? Melyik van a legjobb árban?

Főleg Brit Care-t és hasonló árú/minőségű tápot keresek.

8

Miért remeg a kutyám?

1 éves kistestű pincsi keverék és tegnap este még semmi baja nem volt. Ma reggel meg remeg és semmihez sincs kedve.

1

Miért szólogatnak be?

Van a környékünkön egy futtató, kora reggel, hajnalban járunk oda. Én éjszakai műszakban dolgozom, reggel 4 kor végzek, akkor már hullafáradt vagyok, de leviszem a kutyát egy két órára, azért, mert ilyenkor van a legtöbb kutya lenn. Látom, hogy szereti a nagy társaságot a kutyus, szóval ezzel próbálok a kedvében járni. Akik ott vannak, normálisak, a kutyák is azok.
Viszont elég gyakran beszólogatnak. A kutyámmal nincs semmi gond, csak játszik, barátságos, én viszont álmos vagyok olyankor, kb félálomban igyekszem valahogy tartani magam. Pár ember, kb arra utalgatnak, hogy nem kezdek semmit a kutyámmal, pedig foglalkozom vele, ha épp nem más kutyával játszik. Finoman mondva, az értelmiségi képességeimre is tesznek finom utalásokat... pedig semmit nem csinálok, nem vagyok bunkó, csak lemegyünk, köszönök, aztán hagyom hogy a kutyám kiélje magát. Soha nem csinált semmit amivel másnak kellemetlenséget okozott volna, egyszer nem morgott más kutyára. Nekem sem volt konfliktusom soha, legalábbis nem szólogattam be senkinek, nem ártottam egyiküknek sem.
Amúgy, nagyon elit környék, én vidékről költöztem ide, nem olyan rég... de egyszerűen nem értem, mi bajuk velem, vagy mit csinálhatok olyan rosszul, ami annyira szemet szúr ezeknek az embereknek?
Lassan már ott tartok, hogy inkább nem megyünk le reggel, pedig nem szeretnék mást, csak hogy a kutyám jót játszon, engem meg ne fikszírozzanak feleslegesen.

13

Hol tudnék kutyahátizsákot venni?

Vagy valami hasonlót amibe tudok súlyt rakni?

15

Gödöllőn hol van olcsóbb állatorvos?

Kölyök kutyámat szeretném oltatni, chippeltetni, féreghajtani Gödöllőn. Találtam 5 állatorvosi rendelőt de árakat sajnos nem.
Kovavet Bt., Plútó állatorvosi rendelő,Dr. Székás Gábor állatorvos, Városi állatorvosi rendelő, Állatkórház kft.
Ha valaki tud róluk infót kérlek írjátok kommentbe. köszönöm

4

Hogyan lehet beszerezni border colli-t és németjuhászt? És ha tenyésztőtöl akkor, hogy és hol lehet felvenni velük a kapcsolatot és hány ft-ot szoktak kérni az ilyen kutyákért?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!