Találatok a következő kifejezésre: Van egy staffordshire terrierem, aki ezen (1 db)

Van egy amerikai staffordshire terrierem, aki ezen a hétvégén lesz 10 hetes. Mikortól várható, hogy fél lábon fog pisilni?

Csak lány kutyáim voltak ezért nem tudom.

Legjobb válasz: Vidd sokat fiú kutyák közé és akkor hamar megtanulja.

Vidd sokat fiú kutyák közé és akkor hamar megtanulja.
Az sem rossz, h vidd sokat kan kutyák közé, de ami biztos, hogy 5hónapos kora elõtt nem nagyon valószínû. Ez is kutya függõ, persze az is fontos, hogy mennyit látja ezt a társaitól :) Van ismerõsöm akinek a szukája úgy pisil, mint akanok, mert egy kan mellé hozták anno, és midngi ezt látta tõle :) Az én kan kutyám 7hónaposan kezdte el.
egyetértek az elõttem szólóval mert az én kutyám sem pisilt felemelt lábbal 8 hónapos kora elõtt hiába lógott a többi kutya seggében néha szó szerint mert volt hogy lepisilték a fejét.úhogy 10 hetesen semmi ilyet ne várj még tõle hiszen még nem is szobatiszta. néha még mindig elõfordul nálunk pedig lassan 1 éves lesz h kipisili magát úgy mint kicsinek leguggolva.
7-12 hónap közt, mikor kezd egy kicsit komolyodni, felnõni, fajta és természetfüggõ is.
nekem van egy 5 éves staff-pitt keverékem és nála attol függ hogy milyen kedve van:) Van amikor úgy pisil mint a szuka kutyák (pedig elég domináns kutya) van amikor féllábon vagy közbe sétálgat:) Nála ez érdekes:)
jah a válasz lemaradt:) bocsi szóval az enyém 7-9 hónaposan állt rá erre de kutyánként változó.Attol is függ h milyen a természete meg milyen gorsan "nõ be a feje lágya" :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A barf az oka ennek?

1 hete etetem a kutyámat a barf szerint.Csirke farhátat/nyakat/mellett/szivet és egy kis májat kapott répával és lazac olajjal.Viszont csütörtökön hasmenése lett és vasárnapig tartott.Azóta újra tápot kap és semmi baja a székletének...álljak vissza a tápra?(10 hónapos,máltai selyem)

8

Mennyit igényel egy fiatal kutya?

Másfél éves a kutyám, shar pei, németjuhász, és tacskó keverék. Panelba lakunk, kistestű magsabb kicsit a tacskóknál, és hosszabb jóval. Mennyi lehet a szabadban az igénye? nagyon sokat játszik itthon, a nagyobb séta és lenti játék után mindig sokat alszik. Mennyit kellene lent lenni vele egy nap? Délutánonként viszont 3-4 órákat alszik egy huzamban ez egészséges? Nem kellene többet mozognia ilyen fiatalon? Este meg folyton játszahatnéka van. Biológiai órája másképp jár, mint nekünk? Hogy kéne át állítani, hogy egy időben aludjunk, és délután játszon este helyett?

3

Melyik viteamint adjam a kölyök 9hónapos kutyámnak amiben van zöldkagyló kivonat. Ha valaki otthon van a témában melyiket ajánlja nekem. Márka, kiszerelés?

9

Magyar vizsla kutya mennyire tartható idős néni közelében?

A párom mamájánál élünk és érdekelne, hogy mennyire lehet arra nevelni, hogy a mamát ne lökje föl nagy örömében?

5

Lehet göndör szőre egy törpe schnauzernek? Vagy ha göndör, akkor nem fajtatiszta?

9

Tenyésztő miért ellenzi az ivartalanítást?

Biztos, hogy megvan mindkettőnek az előnye és a hátránya is... de kicsit ledöbbentem, mikor egy tenyésztő azt mondta, hogy ha ivartalaníttatni szeretné valaki a kölyköt, amit venni szeretne, akkor nem adja el! Én ezt annyira nem értem....

15

Milyen kutyasportot ajánlatok, egy bullterrier-nek?

2

Õstermelőivel lehet kutyát árulni?

5

Egy vizslának mekkora méretű (liter/ átmérő) tálat érdemes venni?

Tehát lesz egy pici magyar vizslám, és szeretnék neki akkora tálat venni, ami majd felnőtt korára is jó lesz. Mekkorát lenne érdemes venni?

2

Barf, a nyers húsok fagyasztási idejét letudná valaki írni?

Egyszer találtam egy jó leírást, de már 2 napja keresem hiába!
Köszi

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!