Találatok a következő kifejezésre: Van egy progi amit (117 db)

Van egy progim amit futtatok de nem szeretném hogy lássák a vendégek És mindig lemegy a kis ikonba a tálcára, de olyan kelle ami abszolult de eltünteti még az óra mellöl is a progimat Tudtok ilyet?

Legjobb válasz: Windows 7-nél egyszerû:rejtett ikonok megjelenítése - itt a progid beállítása ikonok és értesítések elrejtése állapotra.

Windows 7-nél egyszerû:rejtett ikonok megjelenítése - itt a progid beállítása ikonok és értesítések elrejtése állapotra.

A gondom az ho hogy nekem van egy progim amit game booster-nek hívnak és ennek a proginak van egy játék box része ahová játék ikonokat lehet berakni és onnan gyorsan indítani, hogyan lehet valamilyen módon ezt a programból kiszedni?

De az se baj ha valaki egy ahoz hasonló progit tudna mondani mint a játék box.

Legjobb válasz: Kérd meg a fejlesztõt, hogy írja ki a programból azt a funkciót! :D:ASD:ASD:ASD:

Kérd meg a fejlesztõt, hogy írja ki a programból azt a funkciót! :D:ASD:ASD:ASD:

Tiszteletem! Kezdő informatikus vagyok, és el szeretnék kezdeni programozni. Van egy progim, ami c#-ben íródott. Milyen progival tudom visszafordítani, és szerkesztés után újra exe-t csinálni belőle?

dissharpot próbáltam már, nem jött össze :D

Legjobb válasz: Sehogy. Forráskódot próbálj szerezni, anélkül max assembly-tudással fog menni a dolog.

Sehogy. Forráskódot próbálj szerezni, anélkül max assembly-tudással fog menni a dolog.
A programok visszafejtése nagy feladat, de most is folynak erre irányuló fejlesztések/projektek. Tökéletes eredmény soha nem várható, hiszen már a változóelnevezések is elvesznek fordításnál. Próbálj c# decompiler, vagy c# disassembler kulcsszavakra keresni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) igen a változók miatt nem ment a dissharppal :D


Ha egy vinyó full badsector-os azzal lehet valamit csinálni? Van valami progi ami megbuherálja?

Szegény annyira rottyon van hogy ha felszenvedem rá az xp-t és újra indítom már nem indul az xp :D

Legjobb válasz: Kuka. Semmit nem lehet vele kezdeni. Vannak progik, amik "elvileg" javítanak logikai bad sectorokat, de nagyon kicsi az esélye. (Vidd be Media Marktba, ha kidobod, mert veszélyes hulladéknak minõsül)

Kuka. Semmit nem lehet vele kezdeni. Vannak progik, amik "elvileg" javítanak logikai bad sectorokat, de nagyon kicsi az esélye. (Vidd be Media Marktba, ha kidobod, mert veszélyes hulladéknak minõsül)
szétszeded és kiakasztod a falra mint szobadíszt.
Unix rendszereknek vannak jótékony cuccaik, de az esély még így is minimális, bár egy próbát megér. Egyébként meg valóban jó szobadísz szétszedve :)
A kérdező hozzászólása: 160gb-os és nagyon szeretném h mûködjön de õ nem akar. már semmi nem megy fel rá és feketének látja a lemezkezelõ:(
Hány Gb-os az a vinyó, érdemes szerinted megtartani? Mert ha még annyira mûködik, hogy adatokat tud tárolni akk tedd be slave(másodlagos/szolga) meghajtónak. Ha pedig egyáltalán nem jó és sajnálod is kidobni akk tedd el csak emlékbe, vagy ahogy atöbbiek mondják szedd szét és a mágnesekkel vagy a motorjával esetleg tudsz még valamit kezdeni. :) .
Töltsd le a "killdisk" nevû progit, futtasd le rajta 2x 3x és ha az sem segít akkor tényleg boncold fel és tedd ki a polcodra! Amúgy ezzel a progival megmentettem már egy 160GB-os vinyót a csavarhúzó és a flex elõl. Lehet hogy elsõre nem lesz jó, de próbálkozz!
A kérdező hozzászólása: Igen a mostani vinyómon win7 van! Azt a vinyót xp oprendszerrel használtam amíg nem lett bad sectoros
:D 13 50-nek az tûnt fel, hogy azt írtad, nem indul a feltett XP.Aztán azt, hogy a gépen W7 van.
A kérdező hozzászólása: Én már semmit sem értek:D
vagy én már nem értem :D
ti mirõl beszéltek?nem kell op.rendszer ahhoz hogy felrakjon 1 oprendszert
Lehet 2 merevlemez is a gépben, nem? /elõzõnek csak/ Amúgy kuka.
Na varjal te most unatkozol??eztet irtad Szegény annyira rottyon van hogy ha felszenvedem rá az xp-t és újra indítom már nem indul az xp .
A kérdező hozzászólása: a helyreallitasi konzol az mi és hol találom? win 7 van a gépemen.
Meg probald beadni a helyreallitasi konzolrol ezt a parancsokat: chkdsk /p [enter] fixmbr [enter] fixboot [enter]
Egyszerûbb ha új vinyót veszel.
Van egy olyan nevû progi is h hdd regenerator. Ird ki cdre és bootolj be róla és vizsgáltasd át a vinyót, nekem a laptoba segített vagyis egy fél évig még használtam utánna visszavittem gariba más olog maitt és azt is kicserélték:D

Úgyhallottam van egy progi wii-hez ami elindítja a másolt játékokatt. Azt hogy lehet megcsinálni? Vagy ha nem lehet mennyibe kerül egy fleshelés?

Legjobb válasz: A wii hackelésének két módja van: 1. chip, ami hardveres módosítás, vagyis forrasztani kell 2. softmod, ami kiegészíti a meglévõ rendszert A hackelés drága szokott lenni, én is magamnak csináltam, mert nem vagyok eleresztve anyagilag. Amúgy néha 8-10 ezer forintot is elkérnek érte, holott egy óra sem kell hozzá. A softmod nem nehéz, csak körültekintõen kell eljárni. Memóriakártya kell 1gb is elég, pendrive, ebbõl jobb a 8gb, de inkább a 16 mert akkor minden játékot fel tudsz rakni, nem kell foglalkozni a hellyel, mert vannak dl dvd-s játékok is. wiihungary.hu-n találsz megfelelõ leírást, ha pedig Miskolci vagy akkor akár én is segítek, csak írj pm-et.

A wii hackelésének két módja van: 1. chip, ami hardveres módosítás, vagyis forrasztani kell 2. softmod, ami kiegészíti a meglévõ rendszert A hackelés drága szokott lenni, én is magamnak csináltam, mert nem vagyok eleresztve anyagilag. Amúgy néha 8-10 ezer forintot is elkérnek érte, holott egy óra sem kell hozzá. A softmod nem nehéz, csak körültekintõen kell eljárni. Memóriakártya kell 1gb is elég, pendrive, ebbõl jobb a 8gb, de inkább a 16 mert akkor minden játékot fel tudsz rakni, nem kell foglalkozni a hellyel, mert vannak dl dvd-s játékok is. wiihungary.hu-n találsz megfelelõ leírást, ha pedig Miskolci vagy akkor akár én is segítek, csak írj pm-et.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Bocsi, de nem értek hozzá.SD kártya jó vagy valami spéci wii-s kártya?A pendrive az tiszta :D Olyan kártyát mennyiért lehetne kapni?
A kérdező hozzászólása: Szerinted ez jó lesz? :http://www.hasznaltkonzol.info/webaruhaz/nintendo-wii/gep/ni.. Köszi!
A kérdező hozzászólása: Egyépként nagyon megköszönném ha elküldenéd : [email protected] :D elõre is köszi!
ment a mail :D
Wii softmodnál semmilyen SD kártya nem kell neked utána, utána. Csak elviszed valakihez, oaadod neki, õ megcsinálja és már játszol is. Nem tudom, a többi verziónál milyen, de a 4.3 e-nél nem kell.
#7-es hozzászóló: softmod után is jól jön az SD, pl usbloadergx oda menti a borítókat, wad fileok telepítése is mehet onnan, valamint játékokat is tudsz rá pakolni, itt fõleg a wiiware cuccokra gondolok
Persze, így van, csak nem létfontosságú. :) Elõször én is ezt hallottam, hogy venni kell, de hülye az ember + pénzt költeni rá, ha anélkül is megy. Én is hallottam, hogy kötelezõen írták emberek, aztán még sem kötelezõ..! :D
Hát ilyet szerintem csinálni. Úgy megoldhatnád, hogy csinálsz egy OS-t. De egyedül egy embernek kb.: 5/6 évig tartana.

Van egy gépem ami teljesen belasult miota ujra tettem akadozik rajta minden de azelőt nem akadozot van valami progi amivel gyorsitani lehetne mert ez igy nem nagyon jó?

Gépem:Intel Pentium 4 D 2.80ghz 2gb ram 8600gt geforce

Legjobb válasz: A szükséges driverek telepítve lettek, merevlemez állapota?

A szükséges driverek telepítve lettek, merevlemez állapota?
A kérdező hozzászólása: igen felletek
A kérdező hozzászólása: merevlemez kiváló
Érdekes, cpu terhelés üresjáratban, egy új rendszernek nem igazán szabadna akadoznia, tiszta oprendszert telepítettél?

Van egy gépem ami teljesen belasult miota ujra tettem akadozik rajta minden de azelőt nem akadozot van valami progi amivel gyorsitani lehetne?

A gépem:Intel Pentium4 D 2.80ghz 2gb ram Nvidia Geforce 8600gt legfontosabak.

Legjobb válasz: a vidikártya driverét felraktad?

a vidikártya driverét felraktad?
A kérdező hozzászólása: igen fel


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!