Találatok a következő kifejezésre: Van egy pattanas a (164 db)

Van egy pattanás a szám sarkában, mit tegyek? Lehet herpesz?

Mondjuk nem hiszem, tisztára olyan, mint egy pattanás, van egy efhér közepe, körülötte meg egy picit piros... De nagyon ronda! Hogyan tüntessem el minél hamarabb??

Legjobb válasz: Nyugodj meg, ez biztosan pattanás. (Legalábbis nekem is volt már ilyen, és az pattanás volt.) Én ugyanúgy lekezeltem mint a többi pattit: Garnier Pure Active stift és Sudocream nálam nagyon bevált :)

Nyugodj meg, ez biztosan pattanás. (Legalábbis nekem is volt már ilyen, és az pattanás volt.) Én ugyanúgy lekezeltem mint a többi pattit: Garnier Pure Active stift és Sudocream nálam nagyon bevált :)

Van egy pattanás a mellbimbómon. Mit csináljak vele?

Nem fáj, próbáltam már kinyomni, de nem jön ki az egész. Már több hónapja itt van, nem múlik el. Mitől van? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmi baj nincs vele..nekem is volt, lassan probáld kinyomni enis igy tettem ,probálkozz többször..,am utanna elmult ...nem lett semmi probléma belöle

Semmi baj nincs vele..nekem is volt, lassan probáld kinyomni enis igy tettem , probálkozz többször.., am utanna elmult ...nem lett semmi probléma belöle
Szerintem hagyd, hogy visszahúzódjon, esetleg kezeld valamivel. Egy kis tonik. De ne az egész bimbót, hanem finom csak a pattanást! :)
Ne próbáld kinyomni, várd meg amig "megérik" és akkor. Fertõtleníts elötte, utána.
Nekem is szokott lenni :( Várd meg míg teljesen megérik, utána könnyen kijön


A kérdező hozzászólása: basszus, a lenti szavakat, kulcsszavaknak szántam.
Nyomd ki és fertõtlenítsd le.
Ha ennyire bedagadt sürgõsem menj orvoshoz, ne csinálj vele semmit, fõleg ne nyomkodd, jódozni kellett volna még az elején.
A kérdező hozzászólása: Nem csináltam vele semmit, csak kenegettem pattanásra való kenõccsel, és most úgy érzem kezd összemenni.

14 éves vagyok, és a mellbimbóudvaromon van egy pattanás. Nagyon félek! Ugye nem lehet ez mellrák?

vagy nem tudom mi ez...a családban már volt mellrák (nagymamám) és nagyon félek,hogy mi lehet ez....

Legjobb válasz: Szia! Azonnal szólj anyukádnak,õ tudni fogja,kihez fordulj. Nem,ez nem valószínû,hogy mellrák,akkor a melledben éreznél egy csomót,és nem kivül. De! Bõrrák lehetne, bár minimális az esélye.Inkább egy begyulladt szõrtüszõre hasonlít,vagy tényleg egy pattanás. De mióta van ez neked? Jön belõle valami?

Szia! Azonnal szólj anyukádnak, õ tudni fogja, kihez fordulj. Nem, ez nem valószínû, hogy mellrák, akkor a melledben éreznél egy csomót, és nem kivül. De! Bõrrák lehetne, bár minimális az esélye.Inkább egy begyulladt szõrtüszõre hasonlít, vagy tényleg egy pattanás. De mióta van ez neked? Jön belõle valami?
Jajj, de csinos vagy :-) Ne idegesekedj - nem kellett volna nyomogatni, attól lett ilyen. De egyelõre nem veszélyes, csak menj el orvoshoz. Õ majd ad valami krémet, ami leviszi ezt a gyulladást. Addig meg ne piszkáld.
Sima pattanás. Hát, nekem is szokott lenni, de nem nyomogatom meg semmi, így hamarabb elmúlik. Ne aggódj, ez biztosan nem mellrák!
Tévedés, hogy a mellrák kívül nem látszódhat!!!!!! A csomó feletti bõrfelület is megváltozik. A betegség elõrehaladtával nagyon is csúnyán (visszataszítóan) néz ki. Sajnos amikor látszik kívülrõl akkor sem mennek el vele orvoshoz. :((((( Nem vagyok orvos, csak sejtem, hogy ez egy egyszerû bõrprobléma. Még 14 évesen (késõbb is) jelenhet meg rajtad anyajegy, szemölcs. Ajánlom, hogy menj el orvoshoz (bõrgyógyász) és nézesd meg! Egyáltalán: szokd meg, hogy nem parázni kell meg neten kérdezgetni, hanem 1. szólni anyunak és 2. orvoshoz menni!!!! Pont azért, hogy késõbb is idõben kerülj orvoshoz, ne akkor amikor már lerohad valamid! :((((
A kérdező hozzászólása: egy hete kb, vagy több..kinyomtam..vagyis aztvhiszem, akkor ilyen fehér genny jöttvki belõle:S azóta ilyen pirosas..

Az normális hogy a hímvesszőmön van egy pattanás?

Legjobb válasz: Hát már miért is ne lenne az? Minden férfinek van egy pattanás a kukiján.

Hát már miért is ne lenne az? Minden férfinek van egy pattanás a kukiján.
Persze! Sokaknak van néha, vagy ha a szõrtüszõ begyullad az is úgy néz ki. Idegesítõ, de idõvel kinyomható. (Általában jobban vérzik mint egy arcon kinyomott pattanás.)
Ki ne nyomd, tönkremehet az egész.

A mellbimbómon van egy pattanás szerű sárgás pötty, és nagyon fáj ahogy szopik a kislányom. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy pattanás, lehet, hogy ki van sebesedve. Nekem is volt, hogy hólyagos lett, eztán sárgás seb lett rajta. Én neogranormonnal (persze szoptatás elõtt alaposan lemostam) és tejcsivel kentem. Próbáld szellõztetni, akkor gyorsabban gyógyul.

Nem biztos, hogy pattanás, lehet, hogy ki van sebesedve. Nekem is volt, hogy hólyagos lett, eztán sárgás seb lett rajta. Én neogranormonnal (persze szoptatás elõtt alaposan lemostam) és tejcsivel kentem. Próbáld szellõztetni, akkor gyorsabban gyógyul.

Kinőtt egy pattanás a két szemöldököm között. De nem lehet kinyomni csak "köve" van. és este randizok. De iszonyú nagy a pattanás nem túlzok, kb borsó méretű. :S Itthon, házilag hogyan tudnám eltüntetni gyorsan?

Legjobb válasz: forró víz forró türcsi arc gõzölés meg kell puhítanod aztán kinyomni utána lefertõtleníteni hagyni pihenni aztán bekenni valamivel

forró víz forró türcsi arc gõzölés meg kell puhítanod aztán kinyomni utána lefertõtleníteni hagyni pihenni aztán bekenni valamivel
ha nem vagy gyakorlott a pattanás kinyomásában, akkor nem ajánlom, mert aztán 3x akkora lesz és nehezebben múlik. a helyedben inkább korrektoroznám... nekem a fogkrém bevált.. legalábbis levitte nekem múltkor a patit :D
A kérdező hozzászólása: az alapozóval az a baj, hogy akkora gigantikus nagy , hogy oldalról látszik :D még szembõl is.. de oldalról brutális :S
fogkrém az herpeszre jó pattanásra sz*rt se értapasztalatból mondom
Korrektorral és alapozóval nem tudnál halványítani rajta? Esetleg fogkrémmel próbáld leszárítani
de felejtsd el lefertõtleníteni utánn ha kijött minden mert akkor a bõrfertõtlenítõ összehúzza :D
A kérdező hozzászólása: okés megpróbálom :) köszönöm szépen a választ
ha megpuhítod a bõrt akkor ki tudod nyomni amíg feszes és kemény a bõr addig csak széjjel drancsíroznád
A kérdező hozzászólása: de még nem ért meg a pattanás, nem gennyes :S csak egy nagy pukli.. :(
A kérdező hozzászólása: a fogkrém se jó :S
SBO gyanús.
Jódozgasd és ne kapargasd, ha pár napon belül nem javul, akkor menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: de ez a valami már majdnem egy éve ott van és nem múlik el..

Melyik filmben van az amikor a pasas vállán van egy pattanás vagy mi és beszél hozzá?

Egy jelenet maradt meg az egész filmbõl, amikor a pasi randira készül és a tükör elõtt megborotválkozik és ott elkezd neki beszélni a nyakatövén - a vállán nõtt pattanás. Emlékszik rá valaki?

Legjobb válasz: Eladó az egész világ?

Eladó az egész világ?
én pont ugyanígy vagyok egy (szerintem) másik filmmel, amiben a srác, akinek pattanás van a homlokán(?) egy csajjal szemben áll, majd a következõ snittben totál reálisan a pattanásában egy emberekkel teli tengeralattjáró úszkál, aminek hatására a pattanás ráfakad a csaj szájára:D ha erre is van valakinek ötlete írja meg legyen oly kedves :)
Az eladó az egész világ nem egy igénytelen vígjáték. Egy komoly marketing kritikus film, aminek a vetítését minden középiskolában kötelezõvé tennék.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!