Találatok a következő kifejezésre: Van egy pár és (1300 db)

Miért van az, hogy van egy pár és az egyikük ragaszkodik a másikhoz, viszont a másik már nem boldog vele, és mégis beletörődik az amelyiknek így jó hogy együtt legyenek. Ez nem megalázó? Mi a véleményetek erről?

Legjobb válasz: En is igy voltam az exemmel. Nem mertem szakitani, de aztan addig-addig amig (o ugy gondolja, hogy o rugott ki) szakitottunk :)) Igy 5 eve boldog vagyok, nelkule :))

En is igy voltam az exemmel. Nem mertem szakitani, de aztan addig-addig amig (o ugy gondolja, hogy o rugott ki) szakitottunk :) ) Igy 5 eve boldog vagyok, nelkule :) )
Nagyon tisztességtelen dolog valakivel szánalomból sajnálatból együtt maradni.Szeretõt tartani mellette pedig egyenesen undorító.Ha nem boldog egy kapcsolat le kell ülni egymással megbeszélni és külön kell válni bármennyire fájdalmas akkor is.Persze ez csak akkor mûködhet így ennyire tisztán ha 2 emberrõl van szó.Ha már gyerekek is vannak akkor bonyolultabb a dolog, jól meg kell gondolni mit tesz az ember, elsõsorban rájuk kell tekintettel lenni és utána magunkra.Ha már évtizedes kapcsolatról beszélünk akkor esélyt kell adni rendbe hozni.Ennyi idõ alatt bármilyen jó kapcsolat is elszürkülhet megkophat.De ha a felek intelligensek megoldják, fõleg ha gyerekeik is vannak.
Szia! Az már úgy nem kapcsolat ; és aki beletörõdik ebbe az vagy gyáva , vagy szereti kínozni magát.(ismertem ilyent is) Ha már nem jó egy kapcsolat, ott lépni kell.
Elég önzõ dolog is.
Akárhogy is, de vannak olyan kapcsolatok, házasságok, hogy a válás, vagy különköltözés anyagi problémákat szõne, vagy a gyermekelhelyezési gondok, amit senki sem akar. Így inkább maradnak a rossz kapcsolatban, házasságban és ilyenkor történik meg általában a félrelépés. Ez kényszer, de elég sok van ilyen és inkább tûrnek még évekig.:(

Minek öltözzön be holnap egy 16 eves fiu? (van egy parokam es lehetöleg egyszerü legyen)

Sajnos muszaly beöltözni valaminek holnap az iskolaban...Van valami ötletetek ? (Magas vagyok,kek szemü,rövid haj) mi illene hozzam ?

Legjobb válasz: haha nehogymár 16 évesen kötelezzék a diákokat arra hogy beöltözzenek.mégilyet...

haha nehogymár 16 évesen kötelezzék a diákokat arra hogy beöltözzenek.mégilyet...
de milyen parókád van?
Öltözz egy 16 éves fiúnak parókában.
*egy
menj úgy, ahogy szoktál. ha megkérdezik, mi vagy, lehetsz: -civil ruhás rendõr -rebellis -különc -csendes õrült vagy ahanyszor hozzad szolnak, mondd azt, hogy raesett "a fejemre esz tegla", de semmi mast. ha visszakerdeznek, akkor is. igy nem kell kitalalnod jelmezt. remelem sokat segitettem, sok sikert! :D
Kecske?
Ha nagyon nem akarsz beöltözni, akkor az a legjobb, ha csinálsz kartonból ilyen zorró maszkot, meg ha van kalapod azt is felveheted hozzá.Így lesz jelmezed, viszont nem fogod kínosan érezni magadat.Esetleg csinálj a szemedre ilyen fekete mütyürt, ami a kalózoknak szokott lenni vagy vegyél fel egy feket csukjás pulcsit, meg csinálj kartonból kaszát és te lehetsz a halál.Ezek még ilyen lightosabbak, mert gondolom, hogy nem szivesen öltöznél pl utcalánynak, ahogy itt valaki tanácsolta.:D
Öltözz nudistának! Nem kell jelmez!
Öltözz be utcalánynak! Parókád megvan hozzá, egy miniszoknyát kérj anyudtól vagy nõvéredtõl. Nem az a fontos, h jól nézz ki benne, senki sem arra kíváncsi úgy se! :D
A legegyszerûbb valami szóviccnek öltözni, mondjuk "dugóhúzó", és madzagra kötsz magad után egy dugót.

Mi lehet a probléma? Van egy pár hullmámos papagályom elmultak már egy évesek az odu felrakása előtt kapták a lágyeleséget felraktam az odut de már eltelt 2 hét és semmi néha a tojó beugrik de ki is jön! Lesz ebből még költés vagy kizárva?

színűk nem tulságosan eltérő!

Legjobb válasz: Papagáj* Kolónia madarak. Más hullámos párok ösztönzik õket a szaporodásra. Egyedül tartott pár nem biztos, hogy fog költeni. Valamint azért is jó legalább 2-3 pár, mert ha az egyik fészekaljban gebasz van, a szülõk nem etetik a kicsiket pl, akkor simán át tudod õket pakolni másik hulikhoz

Papagáj* Kolónia madarak. Más hullámos párok ösztönzik õket a szaporodásra. Egyedül tartott pár nem biztos, hogy fog költeni. Valamint azért is jó legalább 2-3 pár, mert ha az egyik fészekaljban gebasz van, a szülõk nem etetik a kicsiket pl, akkor simán át tudod õket pakolni másik hulikhoz
A kérdező hozzászólása: Szeretnék még egy párt venni de kizárólag külön helyrõl mert sajnos ezekben sem vagyok biztos hogy nem rokonok!

Van egy nagy gondom. Egyetemista vagyok, nem kereső nő, van egy lakásom, és a párom hozzám költözne, de ez anyagi, és szülök vallási nézetei miatt lehetetlen. Mit tegyek?

Szülök konzervatívak vallási okokból, és mivel a szüleim nem 30évesek,így nem akarom ?ket megváltoztatni és nem is akarom.Csak a párom, olyan mintha err?l nem venne tudomást.Szívesen összeköltöznék vele de nem egy, és már a munkahelyén bejelentette, hogy augusztus1t?l leszámol..

Legjobb válasz: kicsit osszevisszan irtal. tehat a gond h ha odakoltozik a parod nem tudjatok fedezni a hitelt es a szamlakat mivel a szuleid ugy nem adnanak penzt? azt mondtad h a szuleid nem akarod megvaltoztatni, de azert negyedevesen gondolom mar 23-25 vagy. igazan lakhatnal mar valakivel. na mind1, ha a szleid eselytelenek es a parod mkepp veled akar lakni, arra az idore amig neked nincs fizud es o dolgozik -ha kol ertettem fedezze o a szamlakat.

kicsit osszevisszan irtal. tehat a gond h ha odakoltozik a parod nem tudjatok fedezni a hitelt es a szamlakat mivel a szuleid ugy nem adnanak penzt? azt mondtad h a szuleid nem akarod megvaltoztatni, de azert negyedevesen gondolom mar 23-25 vagy. igazan lakhatnal mar valakivel. na mind1, ha a szleid eselytelenek es a parod mkepp veled akar lakni, arra az idore amig neked nincs fizud es o dolgozik -ha kol ertettem fedezze o a szamlakat.
Szerintem a szüleidnek semmi köze hozzá, hogy mit csinálsz, akár vallási okok, akár nem... a vallást gyakorolják õk, de ne erõltesség egy felnõtt nõre, aki már önálló döntéseket képes hozni(mert gondolom az vagy)... viszont azt én sem értem, hogy a párod most azt akarja, hogy te eltartsd? mert az viszont undorító
És párod ingyen élne ott vagy rosszul értem? És miért kéne megváltoztatnod a szüleid? :S
Ha a szüleidnek fogsz megfelelni, akkor nem leszel ám nagyon boldog. Jó gyerek leszel, de nem fogod szeretni magad. A lakást meg ki lehet adni és egy olcsóbba lehet költözni. És az anyagiakat szigorúan felezzétek el. Megkérdezted már a párodat, mibõl akar hozzájárulni a közös életetekhez, ha nem lesz munkája? Van egyéb jövedelme? Én fõiskolás koromban takarítani jártam. Milyen munkát tudnál vállalni a suli mellett?
Esetleg a baratod kereshetne egy lakast (olcsobbat) es koltozzetek oda ketten. Az ugy nem megy, hogy te a tonkremenest kockaztatod, o meg szepen kenyelmesen bekoltozik hozzad. Ha ezt nem latja be, akkor talan nem is vagy neki lyan fontos, csak kenyelmi szempontok vezerlik.
Ugy veszem ki a szavaidbol, hogy te nem is igazan szeretned ezt az osszekoltozest meg, bar szereted a baratodat, megis korainak erzed, a pasi viszont makacskodik hogy de megis, es megijedtel egy kicsit, eppezert nem akarsz problemat otthon hiszen te se vagy biztos benne. Igazam van? Ha csak a pasi akarja, te viszont nem annyira, akkor ne hagyd magad beledumalni, ha nem erti meg azzal magat minositi hiaba mondjak h felnott no vagy nem varhatja senki toled h feladd az anyagi biztonsagot valaki miatt aki raadasul nem erti meg h te egyszeruen NEM akarsz valamit, most mindegy h milyen okbol. Egy masik huszoneves egyetemista
Nem tisztem minõsíteni a szüleidet, õk feltételeket szabtak, ha nem tartod be, vállnod kell a következményeket. Ez tiszta sor. A barátod is akar valamit, viszont annak is következményei vannak. Azokat a következményeket te zokszó nélkül átháríthatod rá. "Szivi, jöhetsz, de fizesd ki azt az összeget amitõl elesünk az akarnaksogád miatt." Ha nem vállalja nem jön. Ha ezért örök harag, mehet isten hírével. Teher alatt nõ a pálma.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, és a segítségeteket.Szeretnék vele összeköltözni, de nem csak a szívére kell hallgatnia az embernek néha, én úgy gondolom, hanem az eszére is, és tudom, hogy ha én ebbe belemennék, akkor konkrétan a karrieremnek annyi, elállnék dolgozni, és nem tudnám befejezni a sulit.Nem tudok elmenni, mert kb 80kreditet kell még teljesítenem, és annak 70%a szeminárium. Mindegy, elõször is megmondom ma neki nyomatékosan aztán meg majd lesz valami. Ha nem érti meg akkor másban sem lesz megértõ. A másik meg az, hogy nem vagyok egy olyan tipus, hogy a szülök megmondanak mindent nekem, de tudom, hogy most erre mit válaszolnának, és most ellenkedhetnék, de tudom, hogy igazuk lenne amit mondanának..:S
Ha esetleg eljegyezne, lehet hogy a szüleid nem tiltakoznának annyira, vagy jobban lehetne rájuk hatni. Bár lehet hogy nincs igazam. Egyébként én is egyetértek veled, hogy nem lenne szabad otthagynia a biztos állást a teljesen semmire. Ha esetleg a környékeden találna állást, akkor rendben.
A kérdező hozzászólása: igen, jogos.szerintem nem írtam össze-vissza.Lényeg, hogy a szülõk nem engedik semmilyen körülmények között, én belõlük élek, és konkrétan ha õ hiába keres mondjuk 150.000et, az semmi, mivel a lakás van 100ba egy hónapba, és még nem ettünk semmit.
A kérdező hozzászólása: Keresne munkát..na de most ilyen válságba nem hiszem, hogy lenne jó munkahely, ahol meg most van, az biztos neki.. De õ mindenáron azon van, hogy összeköltözzünk..az elõzõ kapcsija azért ment tönkre, mert akkor meg a csaj akarta, hogy összebútorozzanak.Most meg nekem nem oké, és félek rá megy a kapcsolatunk, pedig eddig rohadt jól megvoltunk.
A kérdező hozzászólása: Mindegy, hát nem tudok mit tenni, a család fontos, és hiába vagyok szerelmes, ha nem érti meg a dolgot, meg makacskodik, akkor jobb lesz másfelé mennünk mindkettõnknek. Mert ha most érthetetlen akkor mi lesz késõbb, ja és csak egy évet kellene várnia, mert akkor fejezem be a sulit.
A kérdező hozzászólása: nem erõltetnek semmit, sem a vallást se semmit, csak egy fizetésbõl esélytelen a dolog, a házat meg nem akarom, hogy elárverezzék..
A kérdező hozzászólása: Igen így is lett, igazad van, a pálmás dologgal, mert konkrétan az lett az ügy vége, hogy feldobtam a labdát, mivel én még nem tudok dolgozni, hogy semmi gond, csak álld az anyagiakat, és egybõl nem volt annyira lelkes.Úgyhogy errõl ennyit.Azért nem költözök össze senkivel, mert ma már mindenki ezt csinálja, majd eljön nekem is az ideje.Mikor már önálló leszek, majd akkor elgondolkozom rajta.Köszönöm még egyszer a segítségetek.Sziasztok!

Van egy pár IDE merevlemezem de az alaplapomon (AsRock 970 pro3) nincs IDE csatlakozó csak SATA. Találtam pár átalakítót és a véleményetekre vagyok kíváncsi hogy ezek közül melyik a jobb és miért?

1.<[link]

Legjobb válasz: Nekem is van egy pár darab IDE merevlemezem , én ezt a Multifunkciós HDD dokkolót használom. Sokkal jobb mint a SATA ATA PATA adapter. Kicsit drágább, de jobban megéri. [link]

Nekem is van egy pár darab IDE merevlemezem , én ezt a Multifunkciós HDD dokkolót használom. Sokkal jobb mint a SATA ATA PATA adapter. Kicsit drágább, de jobban megéri. [link]
Én nem mondom, hogy nem jó az a dokkoló, és mégiscsak háromszor annyiba kerül, majdnem kapni már belõle egy 500-as új winyót. Egyébként nemhinném hogy lassulna az átalakítóval a sebesség, talán egy kicsit, de elhanyagolható, hisz itt sem az átviteli eszköz a szûk keresztmetszet, hanem maga a winyó

Nem szeretnék általánosítani, csak azt vettem észre, hogy van egy pár nagyon is rendes pasi körülöttem, és mégis egyedül vannak. Ennek mi lehet az oka? A lányoknak ez miért nem tetszik?

Ezek a pasik nem is rondák, szóval még inkább nem értem annak okát, hogy miért nem találnak magunknak normális lányt/n?t. De ez fordítva is igaz, mert sok rendes lányt is ismerek, akik szintén egyedül tengetik napjaikat.

Legjobb válasz: Fúúú ajánlhatnál egyet ezek közül a rendes pasik közül, mert éppen párt keresek, és már kezdem azt hinni, hogy rendes pasi nem létezik!

Fúúú ajánlhatnál egyet ezek közül a rendes pasik közül, mert éppen párt keresek, és már kezdem azt hinni, hogy rendes pasi nem létezik!
Szerintem az okok között lehet az is, hogy sokszor ezekbõl a lányokból/fiúkból hiányzik az az egészséges mértékû "erõszakosság", nem tudok most erre jobb szót... ami a közeledéshez kell. Mivel nem akarják másra erõltetni a társaságukat, nehezebben jutnak valakivel olyan szoros ismeretségbe, hogy abból kapcsolat alakuljon ki. A túlzott szerénység is gát lehet ilyenkor, nem akaródzik elhinniük, hogy a másik viszonozhatja az érzéseiket. Azért tudnak õk is párt találni -- például épp egymást (gondolom, te is ismersz sok rendes lányt és fiút, aki kapcsolatban él :) ), csak lassabb, bonyolultabb folyamat. Nem valami mélyreható elemzés, de most ennyire futotta.
Sajnos meg van kergülve a világ.Nagyon sok mindent nem tud még az emberiség, ez is ilyen dolog.
14:32 Van igazságod! Ritkán kivitelezzük az agyunkban megfogalmazódó elhatározást, sok bennünk a gátlás és a félelem! Ha sikerül valakivel megismerkedni, akkor viszont elõtérbe kerül az, hogy milyen kevés bennünk az alkalmazkodára való képesség!! 14:29 Keress meg privátban! "Egy rendes pasi!" :)
Vagy nem is vágyik komoly kapcsolatra. Vagy lehet szeretne, de neki nagyok az igényei. Akár az is lehet, hogy a nõk nem akarnak megmaradni mellette, vagy esetleg rá sem néznek. Azért nem tetszik a lányoknak, mert nem figyelnek rá, meg ha igen akkor se fglalkozik vele.
A lányok, fiúk, nem azért vannak egy fiúval/lánnyal mert rendes.
Sok nõ mondja, hogy rendes fiú kell nekik , de a végén sosem velük jönnek össze:)
én meg állítólag rendes srác vok, még sincs senkim... 17/F
Egy oka van ha szép, normális lány vagy normális, jóképû srácnak nincs párja.Mégpedig a maguk által felállított igények..Az ilyen típusú embereknek nagyon nagy az igényük a másik nem felé, és nem képesek észre venni a körülöttük lévõ természetes, és jó dolgokat.
Lehet, hogy jobban szeretik verni a kis pajtásaid és nem is szeretnének barátnõt.
zavaró ok van éppenséggel bõven. bár én fiatal vagyok, de szerintem régen könnyebb volt párt találni. a médiából ömlik a szex és new york életérzés, hogy semmi rossz nincs az egyéjszakás kapcsolatban. jönnek az amerikai világsztárok képei, videói ahol õk tökéletesek. robert pattisonért is oda van a fiatal lányok többsége, de abba senki se gondol bele, hogy milyen valójában, az ugye nem számít. szintén elég zavaró, hogy a nõknek hihetetlen anyagi igényei lettek, mert látják a tv-ben a jó példát ahol a 80-90 éves hugh heffner több huszonéves lánnyal él együtt, természetesen csak szerelembõl, és õk megkapnak mindent, limuzinnal mennek vásárolni stb... én leginkább csak a nõkrõl tudok beszélni, mert ott vannak tapasztalataim. ritka a normális és szép lány, és itt nem a Bódy Szilvire gondolok, mert számomra õ nem szép, csupán szexuálisan vonzó. bár ezt részben a férfiak rontják el. ha egy lány szép akkor versengnek érte, mint a választáson mindent beígérnek, a lányok persze elbízzák magukat, önteltek lesznek, úgy gondolják, hogy õk mindent megérdemelnek alanyi jogon pusztán azért mert szépek. én azt veszem észre, hogy a 20-25 éves korosztályból ritka az a lány-nõ aki komoly kapcsolatra vágyik és nem csak kapni szeretne hanem adni is. itt arra gondolok, hogy egy kapcsolat két emberen múlik, nem csak vári kell hogy nekem teljesen jó legyen, hanem hogy a másik is boldog legyen. áldozatokat kell hozni kölcsönösen. ha a párom el szeretne menni színházba és ha utálom is akkor is elmegyek vele, és õ is fog olyat csinálni amit kevésbé szeretne. (én mondjuk szívesen járnék, remélhetõleg ha lesz kivel fogok is). elég elmenni egy fõiskolára és megnézni mi van ott. az a menõ aki hetente kétszer földig issza magát és másnaposan jön be órára. ha egy lány csinos akkor a barátjának természetesen bmw-je amiért nyilván nem õ dolgozott meg. és még sorolhatnám, de minek? értelmetlen. esetleg rájönnek majd páran, hogy nem nagy érdem a kapott autó és a család pénze, amikor az illetõ fiú-férfi nem jó ember. mert a pénz idõvel elfogy ha szórják, elcsattan majd egy-két pofon, becsúszik egy-két megcsalás, a nõ meg otthoni segédmunkássá válik.... 23f
Zavaró körülmény az is, ha nem együtt hozzák létre az otthonukat a fiatalok.Probléma ha az egyik félnek van lakása, és azt félti.Problem ha a másiknak van, mert mi lesz velem ha kipakol.Probléma az is ha mindkettõnek van lakása, mert ritkán tudnak megegyezni a hasznosításról.Ide már kell a házassági vagyoni szerzõdés, ami megint rombolja a szerelmet.Két közeli esetrõl is tudok, mikor szakmunkás fiú nagyon félve ment bele a kapcsolatba.Mindkét lány érettségizett, és ez okozta az óvatosságot, hogy lenézik majd õket.Fiúkat óvatosságra inti, ha jön a baba, õk utána egy életre háttérbe szorulnak.Régen ezek se voltak.Voltam tagja olyan klubnak, ahol orvostól, jogásztól, esztergályos, és postásig nagyon vegyes volt a társaság.Klubon belül több házasság is létrejött, és ezek egy életre szóltak. Nem volt olyan a hozzáállás, rúgd ki, dobd ki. Hagyd ott, te jobbat érdemelsz.Majd jön az igazi aki megbecsül.És ilyen tanácsokat még többgyerekes anyukák is szoktak kapni.Ilyen, és ehhez hasonló ismeretek mellett igencsak indokolt az óvatosság.
A kérdező hozzászólása: A médián kívül minden további zavaró tényezõ régen is megvolt szerintem. Ebbõl én azt szûrtem le leginkább, hogy a média tesz a fiatalokra ekkora hatást.Ebben teljesen egyet értek veled, én is így gondolom amit leírtál.
ma 15:57 Zavaró körülmények? Szerelem elsõ látásra folytatása balul is elsülhet.Mûveltségbeli, anyagi, neveltetési különbségek rengeteg buktatót tartalmazhatnak.Sokat rontottak a reklámok: te ezt megérdemled, vedd meg, ha meguntad dobd ki. Pornófilmek negatív hatásai, vajon megfelelek neki? A szükségesnél nagyobb kiszolgálása a gyerekeknek. Nagyon sok csonka családban felnövõ gyerek. Fiúk úgy nõnek fel, csak a csalódott nõi szerepet ismerik meg. Túl sok a válás, egymás megalázása, kijátszása, bosszúállás.Mindezt meglehet elõzni, ha az ember távol tartja magát a "szerelem elsõ látásra" megélésétõl.
A kérdező hozzászólása: Milyen zavaró körülmény?
Nyugodtan lehet általánosítani, mert gyakoriak a párkapcsolati problémák.Nem szeretnék most fiatalként élni, mert én is valószínû, hogy egyedül álló "pasi" lennék.Félnék az ismerkedéstõl, mert túl sok buktatója van a kialakuló kapcsolatnak.A gond ott van, az egymást követõ generációk nagyon tönkre tették/tettük a gyermekeink nagy részének a jövõjét.Amiket itt a válaszolók írnak, nagyjából igaz, de az csak a felszín. Nem lenne szerencsés azt írnom, "bezzeg az én idõmben", pedig sokkal egyszerûbb volt szeretni is. A mai rengeteg zavaró körülmény nem létezett.
A kérdező hozzászólása: Ha nem a külsõt néznénk hanem a belsõ tulajdonságot, ha nem az érdekelne minket, hogy mások mit szólnak a partneremhez akkor könnyen észre vehetné maga mellett pislogó szerelemes szempárt.. Ez annyira szép:) Szerintem a legfontosabb dolog a bátorság. Mert lássuk be. Ha valaki bátortalan, annak kevesebbszer is jön össze(vagy egyszer sem), mint aki elég bátor, és oda mer menni a másikhoz, kimeri mondani a véleményét, talpraesett. Ez sokat számít. Ha bátrabb az ember, az kisugárzásán is látszik. Akinek meg jó kisugárzása van, az nyerõ pozícióban is játszik.
ma 14:53 hogy mi lehet az ok?? Nos vegyünk egy jóképû srácot, aki tudja magáról, hogy bizony õ rendes, és jóképû is..Biztos megfordult már a fejében sokszor, hogy "héééé ennek e pasasnak hogy lehet ilyen bombajó nõje amikor a pasas ronda is , kövér is..Pedig én jobb vagyok" (aki azt mondja, hogy ilyen gondolata nem volt az hazudik.) Na de vegyük a srácokat.. Van egy lány aki nem olyan helyes, legalábbis elsõ látásra nem egy szépség..Bizony a leányzó nem egy manöken alkat, talán egy pici túlsúlya is van (nem kövérre gondolok most) Szóval nem egy szépség, nem egy manöken alkat, talán nem tud a legdivatosabban öltözködni.DE aranyszíve van, és tud szeretni, Sõt az is lehet, hogy éppen a jóképû pasasba szerelmes..De ilyenkor legtöbben a legkönnyebb választ mondják." nem az esetem" Viszont kinéz egy szép lányt, aki akár manöken is lehetne, szép hosszú szõke hajú, bombázó mellekkel..Õ az esete lenne, de a lánynak van pasija..Hmmmm..és erre mondják, hogy nincsenek igények? Hiszen mindenki ha akarná észre vehetné, hogy mégiscsak van egy szív ami érte van oda..(nem kell messzire menni, itt is csak arról lehet olvasni, hogy miért ne vesz észre? miért nem tud szeretni?) Vagy vegyünk egy gyönyörû lányt, aki emellett még kedves is..(van példám amit látok nap mint nap a húgom személyében) A lányoknak is megfordul a fejében sokszor ez a mondta.." TE JÓ ÉG! hogy lehet ennek a jóképû pasasnak ilyen, kis egér barátnõje??Hiszen én sokkal szebb vagyok" (aki ilyet nem gondolt az szintén hazudik) Van egy srác aki humoros, kicsit duci, elég nagy orra van, és nem egy szépség..De ez a srác oda van a Barbi babáért, de õ észre sem veszi.Miért?? Mert számít a külsõ mindig..Mert neki az a férfi kell amelyik foglalt vagy elérhetetlen.. Mert hogy nézne ki ha egy ronda pasassal járnék?? De van egy másik csoport. A férfi és a nõ is szépek, dögösek, szexisek..De az agyuk kong az ürességtõl..Annyira unalmasak, hogy az ember szájában megalszik a tej..Ha nincs más témájuk csak a smink vagy a kondizás..:) Az ilyen típusúak csak kirakatnak jó, de többnyire egyedül maradnak.. A lényeg az, hogy bizony a legtöbb embernek vannak igényei a szépséggel kapcsolatban.. Ha olyan párral találkozunk ahol egy igazi bombanõ egy köpcös pasassal él és imádja is, nos a nõt 1. nem a külsõ tulajdonságok érdeklik(még magáról se feltételezi, hogy mások szemében õ szép) 2.A pasas a szépség hiányát a humorral, talpraesettségével fejezi ki.. Fordított helyzetben is így van... Egy duci lány, aki nem egy szépség, viszont életvidám, jó humorú lány aki ha kell egy buli alkalmával végig büfögi a fiúkkal együtt az ABC-t.. Ha nem a külsõt néznénk hanem a belsõ tulajdonságot, ha nem az érdekelne minket, hogy mások mit szólnak a partneremhez akkor könnyen észre vehetné maga mellett pislogó szerelemes szempárt..
A kérdező hozzászólása: a válasz itt van. az egy dolog, hogy minden nõ azt mondja hogy rendes, kedves, törõdõ párt szeretne aki szereti, de valójában valaki megfoghatatlan-birtokolhatatlan férfi kell neki aki a legtöbbször kihasználja, megbántja de a nõ még mindig fut utána mert elérhetetlen. ez van... Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Sok hozzászóló jól látja a dolgot. Lehet el kéne fogadnod, hogy azok a jó meglátások. Ilyen gondolkodással tényleg elég nehéz találni valakit is. A nõk csak az izgalmat keresik, ahogy a férfiak is. Ez nem az alázást, és a bunkó stílust jelenti.
A kérdező hozzászólása: 14:32 Tetszik, ahogy látod a dolgot.
Kedves 14:46-es kommentelõ. Milyen oka lenne? Nem hinném, hogy nagy igényeim lennének, sose az ilyen tipikus fullos csajoknál próbálkoztam. De igen, ez a gond, sokan azt hiszik rólunk, hogy "hö, ez egy balf*sz, nincs senkije", mikor ugyanúgy próbálkozunk, mint mások, max nem jön össze. Én személy szerint 10-nél több csajnál próbálkoztam :) . Mind elutasított egytõl egyig, pedig legalább 8 mondta, hogy jó fej vagyok, és jó a humorom, meg nem vagyok ronda, mégse kellettem, mert "maradjunk barátok", vagy a "nem vagy az esetem" sablondumát nyomták. Félénk lennék? Nem hiszem. Aki ilyen kommentet ír, mint te, az kicsit képzelje magát a mi helyzetünkbe! Jó, aláírom, hogy van olyan, akinek tényleg nagyok az igényei, de ez nem a 100%! Részemrõl ennyi, 14:39 voltam.
14.32-es jól írja. Ezek viszont a hormonokon múlnak. A csajok nagyrésze a tökösebb srácokra bukik, akik nem kimondottan rendesek. Vegyünk alapul a VV4-bõl pár példát. Õket sokan "ismerjük". Olivér: Nem az a kimondottan jóképü fickó, de egy tesztoszteronbomba. Van is komoly kapcsolata és szereti is a barátnõje. Nem hinném, hogy valaha is sikertelen lett volna a nõknél. Alekosz: Nem csúnya, nem is az a hûde jóképü. A légynek nem ártana, általában rendes, meghunyászkodó. Kevés a tesztoszteron szintje, sokszor eltiporják. A csajok szemében egy igazi lúzer. A legtöbb csaj semmibe nem nézi, pedig nem csúnya. Béci: Jól néz ki és tesztoszteron szintje is bõven átlag feletti. Be-be szólogat a többieknek és ha kell keményen kiáll azért, akit szeret. Minden barátnõjét megcsalta eddig. Nem mondanám rendesnek. A csajok viszont nagyon szeretik. Jerzy: A szépfiu kategóriában indult. Nem kérdéses a külseje. Tesztoszteron szintje annyira nem magas, de egy erõs közepes megvan. Ilyen kinézettel viszont bõven elég. Õt még rendesnek is lehet nevezni, de ne felejtsük el, hogy külsõ adottságai kimagaslóak.
http://juventus.hu/2010/07/ki-kell-a-nonek/ a válasz itt van. az egy dolog, hogy minden nõ azt mondja hogy rendes, kedves, törõdõ párt szeretne aki szereti, de valójában valaki megfoghatatlan-birtokolhatatlan férfi kell neki aki a legtöbbször kihasználja, megbántja de a nõ még mindig fut utána mert elérhetetlen. ez van...
Ez tetszett, utolsó kommentelõ, viszont itt egyik srác mondta kommentbe általánosítva, hogy mindenkinek nagyok az igényei. Igen, mindenkinek vannak igényei, de nem mindegy mekkorák. Például én tuti nem jönnék össze egy elkényeztetett bombázóval, akárhogy kérné, mondjuk ez lehetetlen is lenne, hogy kérné, de na ... Azt belátom, hogy egyeseknek nagy igényei vannak, de nem nekem... (Képeket nem fogok mutatni, egyéni ügyetek, hogy elhiszitek, vagy sem.) Mondjuk igen, a külsõ... Hmm... volt 2 csaj is, aki elõször nem igazán jött be nekem külsõleg, mégis, megismertem, jó fejnek tûnt, és mégis elutasított, szóval ... 14:53 voltam
A hetes pár alapból többet ér mint a négyes
Így van, te nyersz. A kísérõk csak kézazonosság esetén számíthatnak (pl. ha mindketten 10-es párral, vagy 3-as drillel rendelkeztek), de csakis olyan esetben, amikor befér az illetõ játékos legjobb öt kártyája közé. Ha egyikõtöknek se fér be (mert pl. a lenti kártyák a kísérõkhöz képest relatíve magasak), ez esetben osztoztok.
A kérdező hozzászólása: Hát jah meg kéne tanulnia pokerezni....én 1 éve. :)
Tanítsd meg pókerezni, utána játszatok.(én is lány vagyok, 6 éve játszok)
A kérdező hozzászólása: hehe. :D
Akkor meg kell csapkodni a varázsfecskendõddel :P
A kérdező hozzászólása: Áhhh nem szabad. :D Láány bol van az illetö. !!!!
Akkor a megoldás: megfejeled és otthagyod :D
A kérdező hozzászólása: Ezt én vágom de az ellenfél ezért bbunkózik mert nem bir veszteni és nem tud jáccani se...-.- De nem hisz nekem.!
Jobban mondva, a kísérõk nem kézazonosság, hanem azonos kombinációk (magas kártya, pár, két pár, drill, sor, szín full, póker, színsor) esetén számíthatnak. Kézazonosság alatt már eleve azt a helyzetet értjük, amikor a kísérõk nem férnek be a legjobb öt lap közé (vagy beférnek, de egyformák), így gyakorlatilag a két kéz egymással megegyezik (nem csak a kombinációkat, hanem a kísérõket is tekintve). Pl. [Q8, Q7 - Q Q A J 9], mindkét játékos keze QQQAJ9 lesz, mert a 8-as nem fér be sem a bubi, sem a kilences helyére, tehát osztoznak. De ha már az egyik kísérõ 9-esnél magasabb, akkor már ez a kéz gyõz, mert a 9-es helyére már befér. Pl. [Q10, Q7 - Q Q A J 9], [QQQAJ10 > QQQAJ9].

Én egy 16éves lány vagyok, és van egy párom aki 19éves. Szeretnénk gyereket de mivel kiskoru vagyok ezért a páromnak ebböl mi gondja származna? Börtön vagy mi?

Legjobb válasz: Helyes, nem kell elsietni. Sajnos sokan gondolják, hogy egy kisbaba milyen ennivalóan édes, csak alszik, eszik, néha büfizik egyet, aztán magától felnõ. Igen, ez úgy kb. 2-3 millió forintból kivitelezhetõ, + pelenkázás + orvoshoz rohangálás + HATALMAS FELELÕSSÉG! Azért helyes, hogy aggódsz a barátodért :) De tudtommal nincs semmilyen jogi következménye a 14 éven felüli és 18 éven aluli gyerek és egy 18 éven felüli felnõtt közötti szexuális viszonynak, ha a gyerek is beleegyezik, és a terhességért meg nem jár büntetés.

Helyes, nem kell elsietni. Sajnos sokan gondolják, hogy egy kisbaba milyen ennivalóan édes, csak alszik, eszik, néha büfizik egyet, aztán magától felnõ. Igen, ez úgy kb. 2-3 millió forintból kivitelezhetõ, + pelenkázás + orvoshoz rohangálás + HATALMAS FELELÕSSÉG! Azért helyes, hogy aggódsz a barátodért :) De tudtommal nincs semmilyen jogi következménye a 14 éven felüli és 18 éven aluli gyerek és egy 18 éven felüli felnõtt közötti szexuális viszonynak, ha a gyerek is beleegyezik, és a terhességért meg nem jár büntetés.
Tegyetek meg mindent, hogy NE legyen baleset!!
A leendõ gyermeked érdekében, inkább várjatok még vele!
Csak 14 év alatt számít liliomtiprásnak. De nagyon gondoljátok át.. Inkább várjatok még vele egy-két évet! Az egyik osztálytársamnak van gyereke (17 éves, 15 évesen szülte) de kb. a szülei nevelik.. õ suliba jár meg ilyesmik, napi néhány órát van a gyerekkel nagyjából. Ennek mi értelme van? Szerintem akkor legyen valakinek gyereke ha már saját maga tud róla gondoskodni, nem másokra van utalva! És a jövõdre is gondolj!
Tudtom szerint nem jár börtön, de nagyon korai a gyerekvállalás!Beszéld meg egy felnõttel, ha van normális a környezetedben.Tényleg nem vicc egy gyereket bevállalni 16évesen.Lehet, hogy úgy érzed, hogy te felnõtt vagy, de hidd el tévedsz.Tanulj, szórakozz, ráér még az a gyerek!35/N
Szerintem gondoljátok át mégegyszer ezt a gyerekvállalást. Gondolom még mindketten tanultok (jobb esetben) igy nem lenne meg a biztos anyagi háttér a babának. Egy meggondolatlan döntés pedig abortuszhoz vezethet. Gondoljátok át mégegyszer! 18/L
lehet kapni rongybabákat és abból nem szérmazik semmilyen baja a barátodnak
miféle baleset? balesetek nem léteznek csak felelõtlen emberek akik nem védekeznek. írass fel fogamzásgátlót.
A kérdező hozzászólása: persze én is ugy gondoltam, hogy várunk még vele, csak tudjátok, ha mégis balesetböl, mert én teljesen abortusz ellenes vagyok, féltem hogy a barátomnak börtön járna vagy ilyesmi! de persze várunk még , vagyis én szeretnék.
Várj még egy pár évet a babával, élvezd a fiatalságodat:) ))

Nekem vki azt tanította ha van egy pár (fiú és lány) és már jegyben járnak (vagy komoly a kapcsolatuk, akkor az csak rosszat jelent hogyha a a párod mások előtt (pl. anyucija) nemad igazat neked, és ezzel felhivja "anyukát egy keringőre" Vagy?

Legjobb válasz: Elöször is azt kellene eldönteni(FONTOS), hogy kinek van iagaza: neked vagy az anyukának. Ha lehet, hogy neki, akkor nem gond, hogy a fia egyetért vele, de ha MINDIG az anyukának ad igazat, akkor már lehet probléma. (Ugyanolyan rossz, ha elfogultan neked ad igazat, minta az anyukával szemben elfogult. Az az optimaális, ha mindkettötökkel szemben tárgyilagosan tud dönteni)

Elöször is azt kellene eldönteni(FONTOS), hogy kinek van iagaza: neked vagy az anyukának. Ha lehet, hogy neki, akkor nem gond, hogy a fia egyetért vele, de ha MINDIG az anyukának ad igazat, akkor már lehet probléma. (Ugyanolyan rossz, ha elfogultan neked ad igazat, minta az anyukával szemben elfogult. Az az optimaális, ha mindkettötökkel szemben tárgyilagosan tud dönteni)
Szerintem is helyzetfüggõ a dolog. Ha kényes dologról van szó, ami pl. nyilvánvalóan heves vitát vált ki anyós és veje/menye között, akkor tényleg nem szép a részérõl. Meg kellene gondolnia, hiszen ha egymásnak ugranak, akkor többet veszít vele, mint nyer. Ellenben, ha apróság, akkor szerintem nincs jelentõsége. Én magam is jókat vitázok anyósommal, egy rakás dologban nem értünk egyet. Sokszor órákon keresztül sorakoztatjuk az érveinket. De természetesen ezalatt mindvégig tiszteljük egymást, és még jól is esik, mert mindketten szeretünk vitázni.:)
szia! eE a dolog önmagában véve nem rossz, de nem is jó. Ha nagyon "tudományos" akarok lenni, akkor azt írom, hogy még nem történt meg a "leválás"; magyarán még mások és párja közti ingatag területen nem tud csak a párja mellett dönteni.Persze itt azt is lehet nézni, hogy mi volt az, amiért pl. az anyjának adott igazat ; de a tapasztalat azt mutatja, hogy ezek nem eget rengetõ dilemmák. Ha nem sérti meg az ember a másik anyját vagy nem fujjog rá, vagy ilyesmi , akkor bizony még nem elég határozottan áll ki a párja mellett. Ez ilyenkor nem túl jó, mert késõbb ebbõl jönnek majd azok a dolgok, hogy (ált. a mama pici fia) elkezd õrlõdni a társa meg az anyja között.
Szerintem szituációtól függ. Nem kötelezõ mindenben egyeznetek és ez fõleg nem jelenti azt, hogy az anyós-jelölt fel van kérve keringõre. Régen rossz lenne, ha az emberek mindig mindenben egy véleményen lennének! Ha normális az anyósod és szerinte Neked van igazad, akkor még ki is fog állni melletted, nem pedig kihasználni a dolgot. Minden jót!
Ha jól értem, nem a leendõ anyós nem adott neked igazat, hanem a párod. Ha így van, akkor beszéld meg vele, mert késõbb rosszabb lehet.Esetleg, ha az anyósjelölttel normális a viszonyod, a párod elõtt megkérdezheted tõle, hogy szerinte a fia helyesen viselkedik-e ?
Lehet benne valami....De azért tisztázni kellene kinek van igaza, ill.lehet, hogy csak más véleményen van mint a párja "anyucija".
Hát igen, úgy volna jó, ha mások elõtt kiáll érted, és max. négyszemközt elmondja, hogy nem pont az volt a véleménye, csak nem akart lejáratni. De az anyukája mégiscsak az anyukája, ez nehéz ügy, nem rázhatja le valaki az anyját, mint kutya a vizet, csak azért, mert lett egy párja.... szerintem. Az ember normális esetben nagyon szereti az édesanyját, és ha közted meg anyósod között vita van, az a párodnak nagyon rossz lehet.
Én úgy gondolom, hogy az igazat kell mondania. A mellett álljon ki, akinek igaza van. Akinek ez felhívás - az meg is érdemli. De akkor hiába is "hívja fel" - hiszen legközelebb, ha ki akarja ezt használni, akkor meg leinti (hiszen akkor nem lesz igaza).
Szerintem pedig mások (barátok) elõtt sem kell vakon kiállni mellettem a férjemnek és fordítva, ha nem nekem van igazam. Mi soha nem "vakon" állunk ki egymásért, hanem az igazság mellett. És ha nem értünk egyet sem baj. Egyébként meg ha összeveszek az anyósommal (jóban vagyunk így ez ritka, de megesik) akkor sem a férjemhez "menekülök", hanem megvédem a magam igazát.
Vezess blogot. Blogger.hu Ha kész van szivesen megnézném az írásaidat.:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!