Találatok a következő kifejezésre: Van egy pár (2877 db)

Mi lehet a probléma? Van egy pár hullmámos papagályom elmultak már egy évesek az odu felrakása előtt kapták a lágyeleséget felraktam az odut de már eltelt 2 hét és semmi néha a tojó beugrik de ki is jön! Lesz ebből még költés vagy kizárva?

színűk nem tulságosan eltérő!

Legjobb válasz: Papagáj* Kolónia madarak. Más hullámos párok ösztönzik õket a szaporodásra. Egyedül tartott pár nem biztos, hogy fog költeni. Valamint azért is jó legalább 2-3 pár, mert ha az egyik fészekaljban gebasz van, a szülõk nem etetik a kicsiket pl, akkor simán át tudod õket pakolni másik hulikhoz

Papagáj* Kolónia madarak. Más hullámos párok ösztönzik õket a szaporodásra. Egyedül tartott pár nem biztos, hogy fog költeni. Valamint azért is jó legalább 2-3 pár, mert ha az egyik fészekaljban gebasz van, a szülõk nem etetik a kicsiket pl, akkor simán át tudod õket pakolni másik hulikhoz
A kérdező hozzászólása: Szeretnék még egy párt venni de kizárólag külön helyrõl mert sajnos ezekben sem vagyok biztos hogy nem rokonok!
majd 10 év múlva mikor fájó háttal mogorva arccal ballagsz haza a gyárból, jusson eszedbe ez a kérdés...
Esetleg egy nyelvtan könyvet olvasgathatsz, hogy megtanulj értelmesen leírni egy mondatot és el tudd olvasni a kategóriákat, hogy ne a sporthoz írj ilyeneket.

Van egy pár IDE merevlemezem de az alaplapomon (AsRock 970 pro3) nincs IDE csatlakozó csak SATA. Találtam pár átalakítót és a véleményetekre vagyok kíváncsi hogy ezek közül melyik a jobb és miért?

1.<[link]

Legjobb válasz: Nekem is van egy pár darab IDE merevlemezem , én ezt a Multifunkciós HDD dokkolót használom. Sokkal jobb mint a SATA ATA PATA adapter. Kicsit drágább, de jobban megéri. [link]

Nekem is van egy pár darab IDE merevlemezem , én ezt a Multifunkciós HDD dokkolót használom. Sokkal jobb mint a SATA ATA PATA adapter. Kicsit drágább, de jobban megéri. [link]
Én nem mondom, hogy nem jó az a dokkoló, és mégiscsak háromszor annyiba kerül, majdnem kapni már belõle egy 500-as új winyót. Egyébként nemhinném hogy lassulna az átalakítóval a sebesség, talán egy kicsit, de elhanyagolható, hisz itt sem az átviteli eszköz a szûk keresztmetszet, hanem maga a winyó

Ki tud jó meme smileyokat msnre? Mert már van egy pár de egyet nem találok azt amin a poker facenak egy köny cseppe ki csordul lécci linket írj h hol találok

köcc :D

Legjobb válasz: Hát ezeknél van egy pár :D nem rosszak, 2 is.. http://www.pirataobeso.com/2010/12/emoticons-memes.html http://www.imagensidiotas.com/2011/02/emoticons-de-memes.html

A kérdező hozzászólása: Köszi ezek télleg jók :D
Nincs mit :D

Van egy pár alig használt, plázákban, butikokban vásárolt ruhám, amik jó állapotúak, de már nem kellenek nekem. Hogy tudnám őket eladni?

A kérdés adott, XS-S-es méret?ek f?leg. Vannak melltartók, tunikák, farmerek, cip?k, pólók és egy táska.

Legjobb válasz: Vaterán vagy pedig (én ezt tettem) add neki olyan általad ismert lány(ok)nak aki nagyon örülne, mert egyébként nincs pénze jó dolgokra. nekem tökjó érzés volt, és azt a pár fillért meg amiért megvették volna egye meg a fene. Én tudtam, hogy egy ismerõsöm szomszédjáék tök csórók, és volt ott egy olyan lány is mint én, mondtam, hogy adják oda neki, de nem mondják, hogy tõlem van, hogy ne érezze szarul magát, ha meglátom benne.

Vaterán vagy pedig (én ezt tettem) add neki olyan általad ismert lány(ok)nak aki nagyon örülne, mert egyébként nincs pénze jó dolgokra. nekem tökjó érzés volt, és azt a pár fillért meg amiért megvették volna egye meg a fene. Én tudtam, hogy egy ismerõsöm szomszédjáék tök csórók, és volt ott egy olyan lány is mint én, mondtam, hogy adják oda neki, de nem mondják, hogy tõlem van, hogy ne érezze szarul magát, ha meglátom benne.
a márkásabbakat add el vaterán vagy teszveszen a kevésbé márkásabbakat add oda valamijen jotékonysági alapitványba.aki megkapja biztos hogy nagyon örül neki.én is igy csináltam. nehéz volt beadni mert szerettem öket csak nem hordtam de az megkönnyitette hogy valaki nagyon boldog lesz és tényleg szüksége van rá
Vatera, TeszVesz. Vagy kérdezz meg pár ismerõsödet, nem kell-e nekik vagy ismernek-e valakit akinek kéne.
még itt is linkelhetnéd.biztos itt is jelentkeznének.:D

A bal mellemben egy tojás nagyságú ciszta van egy pár hete. Kérem, hogy akinek volt hasonló tapasztalata segítsen nekem, hogy mi a teendő. Egy pár ciklus alatt felszívódhat magától? Esetleg van valami gyógynövény, ami kihajtja a szervezetből?

Legjobb válasz: igy lesznek rákosak az emberek, hogy nem foglalkoznak vele, vagy remélik, h elmúlik!!! IRÁNY AZ ORVOS, Õ MEGMONDJA MIT KELL TENNED, KÉRJ BEUTALÓT. elsõ voltam

igy lesznek rákosak az emberek, hogy nem foglalkoznak vele, vagy remélik, h elmúlik!!! IRÁNY AZ ORVOS, Õ MEGMONDJA MIT KELL TENNED, KÉRJ BEUTALÓT. elsõ voltam
talán menj el orvoshoz egy kórházba. NEM??? mondjuk onkológushoz!!!
Jesszus, te nõ, azonnal orvos! Rosszindulatú is lehet, de ha jóindulató ciszta, akkor is orvoshoz kell menni vele! Amúgy meg képtelenség, hogy azt csak úgy kihajtsa valami... Ne ilyesmiken törd a fejed, hanem keress egy megbízható orvost.
Irj priv.ben! Letezik egy specialis lebojt kura!
Dögölj meg, ha nem mész orvoshoz. Ilyen kérdést nem illik feltenni.

Nem szeretnék általánosítani, csak azt vettem észre, hogy van egy pár nagyon is rendes pasi körülöttem, és mégis egyedül vannak. Ennek mi lehet az oka? A lányoknak ez miért nem tetszik?

Ezek a pasik nem is rondák, szóval még inkább nem értem annak okát, hogy miért nem találnak magunknak normális lányt/n?t. De ez fordítva is igaz, mert sok rendes lányt is ismerek, akik szintén egyedül tengetik napjaikat.

Legjobb válasz: Fúúú ajánlhatnál egyet ezek közül a rendes pasik közül, mert éppen párt keresek, és már kezdem azt hinni, hogy rendes pasi nem létezik!

Fúúú ajánlhatnál egyet ezek közül a rendes pasik közül, mert éppen párt keresek, és már kezdem azt hinni, hogy rendes pasi nem létezik!
Szerintem az okok között lehet az is, hogy sokszor ezekbõl a lányokból/fiúkból hiányzik az az egészséges mértékû "erõszakosság", nem tudok most erre jobb szót... ami a közeledéshez kell. Mivel nem akarják másra erõltetni a társaságukat, nehezebben jutnak valakivel olyan szoros ismeretségbe, hogy abból kapcsolat alakuljon ki. A túlzott szerénység is gát lehet ilyenkor, nem akaródzik elhinniük, hogy a másik viszonozhatja az érzéseiket. Azért tudnak õk is párt találni -- például épp egymást (gondolom, te is ismersz sok rendes lányt és fiút, aki kapcsolatban él :) ), csak lassabb, bonyolultabb folyamat. Nem valami mélyreható elemzés, de most ennyire futotta.
Sajnos meg van kergülve a világ.Nagyon sok mindent nem tud még az emberiség, ez is ilyen dolog.
14:32 Van igazságod! Ritkán kivitelezzük az agyunkban megfogalmazódó elhatározást, sok bennünk a gátlás és a félelem! Ha sikerül valakivel megismerkedni, akkor viszont elõtérbe kerül az, hogy milyen kevés bennünk az alkalmazkodára való képesség!! 14:29 Keress meg privátban! "Egy rendes pasi!" :)
Vagy nem is vágyik komoly kapcsolatra. Vagy lehet szeretne, de neki nagyok az igényei. Akár az is lehet, hogy a nõk nem akarnak megmaradni mellette, vagy esetleg rá sem néznek. Azért nem tetszik a lányoknak, mert nem figyelnek rá, meg ha igen akkor se fglalkozik vele.
A lányok, fiúk, nem azért vannak egy fiúval/lánnyal mert rendes.
Sok nõ mondja, hogy rendes fiú kell nekik , de a végén sosem velük jönnek össze:)
én meg állítólag rendes srác vok, még sincs senkim... 17/F
Egy oka van ha szép, normális lány vagy normális, jóképû srácnak nincs párja.Mégpedig a maguk által felállított igények..Az ilyen típusú embereknek nagyon nagy az igényük a másik nem felé, és nem képesek észre venni a körülöttük lévõ természetes, és jó dolgokat.
Lehet, hogy jobban szeretik verni a kis pajtásaid és nem is szeretnének barátnõt.
zavaró ok van éppenséggel bõven. bár én fiatal vagyok, de szerintem régen könnyebb volt párt találni. a médiából ömlik a szex és new york életérzés, hogy semmi rossz nincs az egyéjszakás kapcsolatban. jönnek az amerikai világsztárok képei, videói ahol õk tökéletesek. robert pattisonért is oda van a fiatal lányok többsége, de abba senki se gondol bele, hogy milyen valójában, az ugye nem számít. szintén elég zavaró, hogy a nõknek hihetetlen anyagi igényei lettek, mert látják a tv-ben a jó példát ahol a 80-90 éves hugh heffner több huszonéves lánnyal él együtt, természetesen csak szerelembõl, és õk megkapnak mindent, limuzinnal mennek vásárolni stb... én leginkább csak a nõkrõl tudok beszélni, mert ott vannak tapasztalataim. ritka a normális és szép lány, és itt nem a Bódy Szilvire gondolok, mert számomra õ nem szép, csupán szexuálisan vonzó. bár ezt részben a férfiak rontják el. ha egy lány szép akkor versengnek érte, mint a választáson mindent beígérnek, a lányok persze elbízzák magukat, önteltek lesznek, úgy gondolják, hogy õk mindent megérdemelnek alanyi jogon pusztán azért mert szépek. én azt veszem észre, hogy a 20-25 éves korosztályból ritka az a lány-nõ aki komoly kapcsolatra vágyik és nem csak kapni szeretne hanem adni is. itt arra gondolok, hogy egy kapcsolat két emberen múlik, nem csak vári kell hogy nekem teljesen jó legyen, hanem hogy a másik is boldog legyen. áldozatokat kell hozni kölcsönösen. ha a párom el szeretne menni színházba és ha utálom is akkor is elmegyek vele, és õ is fog olyat csinálni amit kevésbé szeretne. (én mondjuk szívesen járnék, remélhetõleg ha lesz kivel fogok is). elég elmenni egy fõiskolára és megnézni mi van ott. az a menõ aki hetente kétszer földig issza magát és másnaposan jön be órára. ha egy lány csinos akkor a barátjának természetesen bmw-je amiért nyilván nem õ dolgozott meg. és még sorolhatnám, de minek? értelmetlen. esetleg rájönnek majd páran, hogy nem nagy érdem a kapott autó és a család pénze, amikor az illetõ fiú-férfi nem jó ember. mert a pénz idõvel elfogy ha szórják, elcsattan majd egy-két pofon, becsúszik egy-két megcsalás, a nõ meg otthoni segédmunkássá válik.... 23f
Zavaró körülmény az is, ha nem együtt hozzák létre az otthonukat a fiatalok.Probléma ha az egyik félnek van lakása, és azt félti.Problem ha a másiknak van, mert mi lesz velem ha kipakol.Probléma az is ha mindkettõnek van lakása, mert ritkán tudnak megegyezni a hasznosításról.Ide már kell a házassági vagyoni szerzõdés, ami megint rombolja a szerelmet.Két közeli esetrõl is tudok, mikor szakmunkás fiú nagyon félve ment bele a kapcsolatba.Mindkét lány érettségizett, és ez okozta az óvatosságot, hogy lenézik majd õket.Fiúkat óvatosságra inti, ha jön a baba, õk utána egy életre háttérbe szorulnak.Régen ezek se voltak.Voltam tagja olyan klubnak, ahol orvostól, jogásztól, esztergályos, és postásig nagyon vegyes volt a társaság.Klubon belül több házasság is létrejött, és ezek egy életre szóltak. Nem volt olyan a hozzáállás, rúgd ki, dobd ki. Hagyd ott, te jobbat érdemelsz.Majd jön az igazi aki megbecsül.És ilyen tanácsokat még többgyerekes anyukák is szoktak kapni.Ilyen, és ehhez hasonló ismeretek mellett igencsak indokolt az óvatosság.
A kérdező hozzászólása: A médián kívül minden további zavaró tényezõ régen is megvolt szerintem. Ebbõl én azt szûrtem le leginkább, hogy a média tesz a fiatalokra ekkora hatást.Ebben teljesen egyet értek veled, én is így gondolom amit leírtál.
ma 15:57 Zavaró körülmények? Szerelem elsõ látásra folytatása balul is elsülhet.Mûveltségbeli, anyagi, neveltetési különbségek rengeteg buktatót tartalmazhatnak.Sokat rontottak a reklámok: te ezt megérdemled, vedd meg, ha meguntad dobd ki. Pornófilmek negatív hatásai, vajon megfelelek neki? A szükségesnél nagyobb kiszolgálása a gyerekeknek. Nagyon sok csonka családban felnövõ gyerek. Fiúk úgy nõnek fel, csak a csalódott nõi szerepet ismerik meg. Túl sok a válás, egymás megalázása, kijátszása, bosszúállás.Mindezt meglehet elõzni, ha az ember távol tartja magát a "szerelem elsõ látásra" megélésétõl.
A kérdező hozzászólása: Milyen zavaró körülmény?
Nyugodtan lehet általánosítani, mert gyakoriak a párkapcsolati problémák.Nem szeretnék most fiatalként élni, mert én is valószínû, hogy egyedül álló "pasi" lennék.Félnék az ismerkedéstõl, mert túl sok buktatója van a kialakuló kapcsolatnak.A gond ott van, az egymást követõ generációk nagyon tönkre tették/tettük a gyermekeink nagy részének a jövõjét.Amiket itt a válaszolók írnak, nagyjából igaz, de az csak a felszín. Nem lenne szerencsés azt írnom, "bezzeg az én idõmben", pedig sokkal egyszerûbb volt szeretni is. A mai rengeteg zavaró körülmény nem létezett.
A kérdező hozzászólása: Ha nem a külsõt néznénk hanem a belsõ tulajdonságot, ha nem az érdekelne minket, hogy mások mit szólnak a partneremhez akkor könnyen észre vehetné maga mellett pislogó szerelemes szempárt.. Ez annyira szép:) Szerintem a legfontosabb dolog a bátorság. Mert lássuk be. Ha valaki bátortalan, annak kevesebbszer is jön össze(vagy egyszer sem), mint aki elég bátor, és oda mer menni a másikhoz, kimeri mondani a véleményét, talpraesett. Ez sokat számít. Ha bátrabb az ember, az kisugárzásán is látszik. Akinek meg jó kisugárzása van, az nyerõ pozícióban is játszik.
ma 14:53 hogy mi lehet az ok?? Nos vegyünk egy jóképû srácot, aki tudja magáról, hogy bizony õ rendes, és jóképû is..Biztos megfordult már a fejében sokszor, hogy "héééé ennek e pasasnak hogy lehet ilyen bombajó nõje amikor a pasas ronda is , kövér is..Pedig én jobb vagyok" (aki azt mondja, hogy ilyen gondolata nem volt az hazudik.) Na de vegyük a srácokat.. Van egy lány aki nem olyan helyes, legalábbis elsõ látásra nem egy szépség..Bizony a leányzó nem egy manöken alkat, talán egy pici túlsúlya is van (nem kövérre gondolok most) Szóval nem egy szépség, nem egy manöken alkat, talán nem tud a legdivatosabban öltözködni.DE aranyszíve van, és tud szeretni, Sõt az is lehet, hogy éppen a jóképû pasasba szerelmes..De ilyenkor legtöbben a legkönnyebb választ mondják." nem az esetem" Viszont kinéz egy szép lányt, aki akár manöken is lehetne, szép hosszú szõke hajú, bombázó mellekkel..Õ az esete lenne, de a lánynak van pasija..Hmmmm..és erre mondják, hogy nincsenek igények? Hiszen mindenki ha akarná észre vehetné, hogy mégiscsak van egy szív ami érte van oda..(nem kell messzire menni, itt is csak arról lehet olvasni, hogy miért ne vesz észre? miért nem tud szeretni?) Vagy vegyünk egy gyönyörû lányt, aki emellett még kedves is..(van példám amit látok nap mint nap a húgom személyében) A lányoknak is megfordul a fejében sokszor ez a mondta.." TE JÓ ÉG! hogy lehet ennek a jóképû pasasnak ilyen, kis egér barátnõje??Hiszen én sokkal szebb vagyok" (aki ilyet nem gondolt az szintén hazudik) Van egy srác aki humoros, kicsit duci, elég nagy orra van, és nem egy szépség..De ez a srác oda van a Barbi babáért, de õ észre sem veszi.Miért?? Mert számít a külsõ mindig..Mert neki az a férfi kell amelyik foglalt vagy elérhetetlen.. Mert hogy nézne ki ha egy ronda pasassal járnék?? De van egy másik csoport. A férfi és a nõ is szépek, dögösek, szexisek..De az agyuk kong az ürességtõl..Annyira unalmasak, hogy az ember szájában megalszik a tej..Ha nincs más témájuk csak a smink vagy a kondizás..:) Az ilyen típusúak csak kirakatnak jó, de többnyire egyedül maradnak.. A lényeg az, hogy bizony a legtöbb embernek vannak igényei a szépséggel kapcsolatban.. Ha olyan párral találkozunk ahol egy igazi bombanõ egy köpcös pasassal él és imádja is, nos a nõt 1. nem a külsõ tulajdonságok érdeklik(még magáról se feltételezi, hogy mások szemében õ szép) 2.A pasas a szépség hiányát a humorral, talpraesettségével fejezi ki.. Fordított helyzetben is így van... Egy duci lány, aki nem egy szépség, viszont életvidám, jó humorú lány aki ha kell egy buli alkalmával végig büfögi a fiúkkal együtt az ABC-t.. Ha nem a külsõt néznénk hanem a belsõ tulajdonságot, ha nem az érdekelne minket, hogy mások mit szólnak a partneremhez akkor könnyen észre vehetné maga mellett pislogó szerelemes szempárt..
A kérdező hozzászólása: a válasz itt van. az egy dolog, hogy minden nõ azt mondja hogy rendes, kedves, törõdõ párt szeretne aki szereti, de valójában valaki megfoghatatlan-birtokolhatatlan férfi kell neki aki a legtöbbször kihasználja, megbántja de a nõ még mindig fut utána mert elérhetetlen. ez van... Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Sok hozzászóló jól látja a dolgot. Lehet el kéne fogadnod, hogy azok a jó meglátások. Ilyen gondolkodással tényleg elég nehéz találni valakit is. A nõk csak az izgalmat keresik, ahogy a férfiak is. Ez nem az alázást, és a bunkó stílust jelenti.
A kérdező hozzászólása: 14:32 Tetszik, ahogy látod a dolgot.
Kedves 14:46-es kommentelõ. Milyen oka lenne? Nem hinném, hogy nagy igényeim lennének, sose az ilyen tipikus fullos csajoknál próbálkoztam. De igen, ez a gond, sokan azt hiszik rólunk, hogy "hö, ez egy balf*sz, nincs senkije", mikor ugyanúgy próbálkozunk, mint mások, max nem jön össze. Én személy szerint 10-nél több csajnál próbálkoztam :) . Mind elutasított egytõl egyig, pedig legalább 8 mondta, hogy jó fej vagyok, és jó a humorom, meg nem vagyok ronda, mégse kellettem, mert "maradjunk barátok", vagy a "nem vagy az esetem" sablondumát nyomták. Félénk lennék? Nem hiszem. Aki ilyen kommentet ír, mint te, az kicsit képzelje magát a mi helyzetünkbe! Jó, aláírom, hogy van olyan, akinek tényleg nagyok az igényei, de ez nem a 100%! Részemrõl ennyi, 14:39 voltam.
14.32-es jól írja. Ezek viszont a hormonokon múlnak. A csajok nagyrésze a tökösebb srácokra bukik, akik nem kimondottan rendesek. Vegyünk alapul a VV4-bõl pár példát. Õket sokan "ismerjük". Olivér: Nem az a kimondottan jóképü fickó, de egy tesztoszteronbomba. Van is komoly kapcsolata és szereti is a barátnõje. Nem hinném, hogy valaha is sikertelen lett volna a nõknél. Alekosz: Nem csúnya, nem is az a hûde jóképü. A légynek nem ártana, általában rendes, meghunyászkodó. Kevés a tesztoszteron szintje, sokszor eltiporják. A csajok szemében egy igazi lúzer. A legtöbb csaj semmibe nem nézi, pedig nem csúnya. Béci: Jól néz ki és tesztoszteron szintje is bõven átlag feletti. Be-be szólogat a többieknek és ha kell keményen kiáll azért, akit szeret. Minden barátnõjét megcsalta eddig. Nem mondanám rendesnek. A csajok viszont nagyon szeretik. Jerzy: A szépfiu kategóriában indult. Nem kérdéses a külseje. Tesztoszteron szintje annyira nem magas, de egy erõs közepes megvan. Ilyen kinézettel viszont bõven elég. Õt még rendesnek is lehet nevezni, de ne felejtsük el, hogy külsõ adottságai kimagaslóak.
http://juventus.hu/2010/07/ki-kell-a-nonek/ a válasz itt van. az egy dolog, hogy minden nõ azt mondja hogy rendes, kedves, törõdõ párt szeretne aki szereti, de valójában valaki megfoghatatlan-birtokolhatatlan férfi kell neki aki a legtöbbször kihasználja, megbántja de a nõ még mindig fut utána mert elérhetetlen. ez van...
Ez tetszett, utolsó kommentelõ, viszont itt egyik srác mondta kommentbe általánosítva, hogy mindenkinek nagyok az igényei. Igen, mindenkinek vannak igényei, de nem mindegy mekkorák. Például én tuti nem jönnék össze egy elkényeztetett bombázóval, akárhogy kérné, mondjuk ez lehetetlen is lenne, hogy kérné, de na ... Azt belátom, hogy egyeseknek nagy igényei vannak, de nem nekem... (Képeket nem fogok mutatni, egyéni ügyetek, hogy elhiszitek, vagy sem.) Mondjuk igen, a külsõ... Hmm... volt 2 csaj is, aki elõször nem igazán jött be nekem külsõleg, mégis, megismertem, jó fejnek tûnt, és mégis elutasított, szóval ... 14:53 voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod, erre nem is gondoltam még.
Meg kell beszélni miért nem, mi a baj. De az apai láthatás nem vonható, meg az jár az apának, ha csak nem bántalmazza a gyereket.
AZ hülyeség hogy akkor inkább ne is lássa az apját. Inkább arra kéne törekedni hogy jó kapcsolat alakuljon ki. Az én szüleim is elváltak még 1 éves koromban, csak nagyon ritkán találkoztam apukámmal, kb 3 havonta, és én is mindig sírtam amikor el kellett vele mennem. 6-7-8 éves voltam ekkor. HOgy miért sírtam? Mert nagyon ragaszkodtam anyukámhoz, nagyon anyás voltam, és nem akartam otthagyni. Apukámhoz nem kötõdtem, így nem örültem, hogy vele kell mennem valahová, aki szinte olyan volt nekem mint egy idegen, hiába volt az apám. Így visszagondolva talán a hármasban szervezett programok jobbak lettek volna. A kérdésben említett gyereknél is ez lehet a dolog kulcsa. Lehet az is, hogy nincsenek egy hullámhosszon az apával, + nem élnek együtt, jobban szeret otthon lenni, mint az apjával, akivel
A kérdező hozzászólása: Annyi minden lehetséges amit mondtok, csak sajnos ennyit tudok :/
A kérdező hozzászólása: Köszön a válaszaitokat :) Elõszöri si a gyerek nem az enyém az egyik ismerõsmé, a gyere 11 éves. Azt hogy miért sír , vagy mi baja van azt sajnos nem tudom , de majd igyekszem kideríteni .
Mennyi idõs a gyerek? Ha tud már beszélni, akkor meg kellene vele beszélni mi a gond. Milyen volt az apával a viszonya a válás elõtt? Gondolom, hogy Te kérdezõ az anyuka vagy, de legalábbis az anyuka részérõl rokon, barátnõ. Addig, amíg nem jársz utána alaposan az okoknak, nem kéne egybõl a teljes eltiltáson gondolkodni, hiszen azzal tulajdonképpen a gyereket bünteted hosszú távon. Rá kéne jönni, hogy miért nem akar a láthatásra menni. És vajon akkor is sír, rosszul érzi magát, ha már kettesben van az apjával? Apuka mit mond? Lehet ám, hogy a sírás, hiszti az anyjának szól, mert érzi, hogy az anyja nagyon vonakodik elengedni õt, érzi, tudja, hogy az anya dühös az apára, és tulajdonképpen az anya viselkedését tükrözi vissza minden indulásnál.
Én azt is elképzelhetõnek tartom, hogy a gyereket megviseli az ide-oda menés, és felborult a biztonságérzete a válás miatt. Ez azt jelenti, egyik szülõ sem tud neki külön stabil hátteret és érzelmi biztonságot adni. Talán az sem lett neki rendesen elmagyarázva, mi történik körülötte, mikor elváltak a szülõk. Az a szerencsétlen gyerek egy káosz lehet belül, a szülõknek magukba kellene kicsit nézni, mindent megtettek-e vagy csak magukkal foglalkoztak a válás miatt.
Az a kérdés, hogy miért. Ha nincs különösebb oka (alkoholista vagy drogos apa, bántalmazza a gyereket) csak így vezeti le, hogy az apja elhagyta, akkor inkább segíteni kellene, hogy összeszokjanak. Esetleg hármasban elmenni egy egynapos kirándulásra. Ha az apa veszélyezteti a gyereket, akkor meg fordulj a gyámhatósághoz. De pár hiszti miatt csak úgy az anya nem dönthet úgy, hogy a gyereket nem engedi többet az apához.
Szerencsére semmit. Persze az más, ha az apa pl. alkoholista, drogos, vagy agresszív. Viszont, ha ilyesmirõl nincs szó, akkor a lehetõ legjobb, ha minél többet találkoznak. Nem írtad milyen idõs a gyereked, bár gondolom pár éves lehet, 10 alatt. Mindenképp meg kell beszélni vele, ha bántja valami az apukájával kapcsolatban, az sem jó, ha érzi rajtad a volt párod iránti ellenszenvet. A gyereknek szüksége van az apjára is, mint ahogy az apának is a gyerekre, ezt nincs jogod megakadályozni.
Ha nem fizet akkor sem. Mivel a láthatás az apa joga, és a gyerektartás nem gyerekláthatási díj.
Semmit, legalábbis nem sokat, nagyon procedúrás, az, hogy sír édes kevés indok a láthatás megvonásához, ha nem keresné, nem fizetne tartásdíjat, akkor lehet valamit elindítani.
Sajnos a szituáció ismerõs. A hugom kislánya kb 5évnyi rendszeres 2heti láthatás után novemberben úgy döntött hogy nem óhajt láthatásra menni, nem kiváncsi az apjára.Az apa nem alkesz, nem drogos, a novemberi láthatáson kiabált vele és ez lett a reakció. November óta gyerekvédelem, sereg pszichológus vizsgálta jól rosszul, az eredmény változatlan, nem óhajt menni. 7 éves múlott, a koránál jóval fejlettebb értelmi képességû( 10évesnek simán megfelel). Láthatási héten már retteg, ideges, hogy jön a szombat és mennie kellene, kéri az anyját hogy valamit találjon ki(beteg, nem jól van stb) A gyerekvédelem és a gyámügy hajtja a szokásos frázist, hogy "az apának joga van", de megfeledkeznek a gyerekrõl, hogy a gyereknek is van döntése és ez felülirja az apa jogait. Múlt héten én beszéltem az apjával, mondtam neki hogy talán fel kéne fognia hogy valamit eltolt a kislányánál novemberben és majd ha a kislánya úgy látja jónak akkor kiváncsi lesz rá. Reakció: majd a biróságon!... megjegyzem van láthatási végzés, stb. Ami felfoghatatlan, hogy az apa leszarja a gyereke döntését, mellette áll a gyámügy, gyerekvédelem, és képes lenne akár kötélen, láncon kivezettetni a gyerekét a láthatási napon. Na ilyenkor elgondolkodik az ember hogy akkor kit véd a gyámügy? Egy állatnak több joga van, de a gyerek véleményének, akaratának figyelmen kivûl hagyásával döntenek. A gyámügyi "recept": "biztos az anya súlykolja bele hogy nem akarja látni az apját" Hang és videofelvétel is van róla, a gyerek a gyámügyön is elmondta: "nem akarom látni apát!" Nem tudjuk meddig megy még ez a cirkusz, hogy az apa képtelen elfogadni a saját gyereke döntését.

Szerintetek ha van egy pár, aki csak most kezdett járni, mennyi idő múlva lehet először lefeküdni egymással?

Azért kérdem, mert lány vagyok, és nem szeretném hogy könnyűvérűnek higgyen, de én már nagyon akarom őt, pedig még csak háromszor találkoztunk...és egyszer csókolt meg... viszont már évek óta szerelmes vagyok belé...

Legjobb válasz: Nekem volt olyan, akivel 1. találkozáskor volt csókolózás (egy egész éjszakát átsmároltunk egy buliban), 2. találkozáskor volt mellre fogás, 3. találkozáskor volt szex és semmi baj nem volt vele. Õ is akarta, én is akartam, csak a találkozások közt eltelt olykor több hét is, mert messze laktunk egymástól, de közben msn.en beszéltünk minden nap. Nem tartottam ribinek emiatt. Majdnem egy évig jártunk még ezután, de akkor még távolabb kellett költözni egymástól, már nem mûködött volna a dolog. Szakítottunk. Egy másik barátnõm meg négy hónapot váratott, és a végére már teljesen elvesztettem az érdeklõdésemet. Végül a szex sem volt vele olyan jó, hogy megérje várni. Jobb lett volna, ha pár hét után kiderül, hogy kissé frigid. Bizonytalan volt, nem ismerte a testét, félt a szextõl, mert szûz volt, de semmit nem tett volna, hogy megkedvelje. Petting is alig volt a 4 hónap alatt. Na õt én nagyobb ribinek tartom, mint aki egy hét után örömmel lefekszik a pasijával és örömet okoznak egymásnak. Szóval akár az elsõ találkozáskor is lefeküdhettek, ha tiszták az érzések, mindketten tudjátok, mit vállatok. És nem mindegy, milyen a pasi... és mi lesz a folytatás. 24/F

Nekem volt olyan, akivel 1. találkozáskor volt csókolózás (egy egész éjszakát átsmároltunk egy buliban), 2. találkozáskor volt mellre fogás, 3. találkozáskor volt szex és semmi baj nem volt vele. Õ is akarta, én is akartam, csak a találkozások közt eltelt olykor több hét is, mert messze laktunk egymástól, de közben msn.en beszéltünk minden nap. Nem tartottam ribinek emiatt. Majdnem egy évig jártunk még ezután, de akkor még távolabb kellett költözni egymástól, már nem mûködött volna a dolog. Szakítottunk. Egy másik barátnõm meg négy hónapot váratott, és a végére már teljesen elvesztettem az érdeklõdésemet. Végül a szex sem volt vele olyan jó, hogy megérje várni. Jobb lett volna, ha pár hét után kiderül, hogy kissé frigid. Bizonytalan volt, nem ismerte a testét, félt a szextõl, mert szûz volt, de semmit nem tett volna, hogy megkedvelje. Petting is alig volt a 4 hónap alatt. Na õt én nagyobb ribinek tartom, mint aki egy hét után örömmel lefekszik a pasijával és örömet okoznak egymásnak. Szóval akár az elsõ találkozáskor is lefeküdhettek, ha tiszták az érzések, mindketten tudjátok, mit vállatok. És nem mindegy, milyen a pasi... és mi lesz a folytatás. 24/F
Ez bizalom kérdése! Majd akkor, ha már úgy érzed, hogy jól ismered. Bízol benne! Tudod, hogy tapasztalt, hogy tudja mit csinál, hogy nem fog fájdalmat okozni! Nem kell egybõl fejest ugrani a mézes bödönbe, mert lehet, hogy keserû! Elõször csak kóstolgatni kell! :) Élvezni egymás társaságát, beszélgetni, közös program, stb. Megismerni egymás testét: pettingelni! Okosan! :) Érezzétek jól egymást!
Attól is függ hány évesek vagytok! Ha egy férfi és egy nõ kívánják egymást, megvan az alkalom hogy megtegyék akkor nem hiszem van értelme várni. Persze a bizalom feltétel.
Hát nem tudom, attól függ hány éves vagy, és mennyire vagytok felkészülve rá mindketten. :)
Ez a te dolgod b.szki. Nincs rá törvény. Akkor fekszel le vele, amikor akarsz......
Amikor mindketten úgy érzitek, hogy itt az idõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!