Találatok a következő kifejezésre: Van egy osztálytársunk és más mint (5 db)

Van egy új osztálytársunk és más mint mi, mit csináljunk?

Minden nap játékokat hoz a suliba és már 12 éves .Mindenki utálja ,de nem érti meg hanem inkább duzzogni kezd.

Legjobb válasz: Szia!Lehet,hogy azért visz játékot a suliba,mert nincs barátja,állandóan szivatjátok,és így tölti el az idejét.Figyeljetek rá jobban,neki nagyon nehéz lehet beilleszkedni egy új közösségbe.légyszi segíts neki,pröbáld bevonni közös programokba,köszi.

Szia!Lehet, hogy azért visz játékot a suliba, mert nincs barátja, állandóan szivatjátok, és így tölti el az idejét.Figyeljetek rá jobban, neki nagyon nehéz lehet beilleszkedni egy új közösségbe.légyszi segíts neki, pröbáld bevonni közös programokba, köszi.
Nálunk is volt ilyen egyházi suliban átlagosnál alacsonyabb intelligenciával olyan gyerekes volt hogy fuu Elvitték as uliból, osztkirándulásokra nem járt miattunk Azért mmert megmondtuk neki hogy ez nálunk nem megy, mert ha valki szekált valakit az osztályban, tömeg és aza 2 ember meg verekszik nálunk az lenne a módja megmondanánk milyen ki pisis megmondanánk hogy mit kéne csinálni ha nem akar egy verés áldozata lenni
En irtam ezt a kerdest.De nem tarsasjatekokrol beszelek , hiszen tarsasozni en is imadok, de o barbikat plussoket hord suliba amit ora alatt a pulcsinkba rak.Tovabba ha vmit akar akkor meghuzza a hajunkat es ha szolunk neki hogy az faj akkor elkezd duzzogni es kiolti a nyelvet.Ja es csak angolul ert.Legyszike segitsetek.Fontos lenne az egesz osztaly szamara.Elore is koszi a segitsegetket.
Igazából én sem értem. Játszani ciki. Gondolom, tanulni is ciki. Mi nem ciki 12 évesen?
Most az a probléma, hogy játszik és játékokat visz be a suliba? Ez nem normális? Szerintem pont ez a normális, 12 évesen igenis még játszani kell ( és nem példál szexelni). Hidd el késõbb örülnél, ha kicsit játszhatnál és kikapcsolódnál. Én a te vagy ti helyetekben játszanék vele. Ez miért ciki? Mi gimiben is imádtunk osztálykirándulásokon activityzni vagy kártyázni nagy bulik voltak, sokat nevettünk. Miért is utáljátok? Miért érdekel benneteket, hogy játékot visz a suliba? Nem értem.
szia szerintem, inkább elõny, ha az ember képes játszani, ha felnõttkorában is képes lesz, az bazi nagy elõnyt fog számára jelenteni, játékosnak kell mardni. szeressétek.vagy ne utáljátok.
Teljesen normális ha valaki 12 éves korában még játszik. Persze mindenki más, ki elõbb, ki utóbb "érik meg", de 12 évesen még mindenképp normális. És nem utálnotok kellene, hanem inkább segíteni neki, hiszen egy új környezetben van, csak gondoljatok bele egy pillanatra a helyzetébe. te mit éreznél, ha egy új suliba kerülnáél, és ahelyett hogy a többiek a segítségedre lenneének mindenki utálna?
Mindig is szerettem az ilyen kívülállókat, akirõl a történet is szól :) Elég bunkó dolog, hogy így kezelitek szegény arcot... biztos nálatok mindenki trendi :S Nem õt kéne hibáztatni, hogy ilyen, egyátalán nem is kéne hibáztatni... és az nem lehet hogy ti vagytok mások és õ a normális? (mivel a normális emberek mindig is kevesebben voltak, míg a hülyék többen :P ) És miért utáljátok? Csak azért mert más? Nem is ismeritek! Hogy lehet így valakit utálni?! Remélem kinövitek ezt a rossz tulajdonságot, mert az ilyen ellenséges emberektõl már lassan falra mászok :S Lehet õ csak késõn érõ tipus, vagy félénk. Vagy egyszerûen észreveszi rajtatok a lekezelést, és ilyen külsõséges emberekre miért lenne szüksége?
hát ne utáljátok!!! miért kell hogy mindenki olyan legyen mint ti??? mi 15 évesen tökhepin társasoztunk minden nap, meg játszottunk azzal a toronnyal, amibõl úgy kell kihúzni a darabokat, hogy ne dõljön össze, meg öltöztettük a barbibabáinkat :DD retardált egy osztály volt, de imádtam, mert mindenki elfogadott benne mindenkit, és ezért rengeteg színes egyéniség volt benne arról nem is beszélve, hogy ha magatok közé fogadjátok, akkor úgyis átveszi a ti stílusotokat, és a végére õ is hasonlítani fog rátok (bár nem tudom, ezt elõnynek lehetne-e nevezni...), vagy legalábbis megpróbálja. ha azonban kiutáljátok, akkor csak még jobban elszigetelõdik. adjatok neki esélyt, és fogadjátok el egymást!!! az ember egész életét meghatározza hogy kiközösített volt-e a suliban
nálunk is van egy ilyen csaj csak õ 14 éves már azt hiszem és õ is gyerekes, de mondjuk õ árvaházból van de na

Mit csináljak? A barátom fényképezkedett a lány osztálytársaival és úgy néznek rá. Stb. +kiderűlt hogy van egy másik msn-e amin 6 lány volt akivel beszélgetett, persze ez mind titokban.

Legjobb válasz: Szerintem szakítanod kellene vele gyorsan. Lányokkal beszélgetett msn-en, ráadásul 6-tal is. De most komolyan. Mi a baj azzal hogy más lányokkal is beszélget , meg esetleg fényképezkedett ? Te nem beszélsz más fiúkkal soha csak mert barátod van ? Az meg hogy a lányok úgy néznek rá arról nem tehet. Ha semmi olyan dolog nem történt ami arra engedne következtetni hogy megcsal téged akkor azt hiszem ennek a kérdésnek nincs aktualitása.

Szerintem szakítanod kellene vele gyorsan. Lányokkal beszélgetett msn-en, ráadásul 6-tal is. De most komolyan. Mi a baj azzal hogy más lányokkal is beszélget , meg esetleg fényképezkedett ? Te nem beszélsz más fiúkkal soha csak mert barátod van ? Az meg hogy a lányok úgy néznek rá arról nem tehet. Ha semmi olyan dolog nem történt ami arra engedne következtetni hogy megcsal téged akkor azt hiszem ennek a kérdésnek nincs aktualitása.
na, vagyis azt akartam irni h miért hazudna a masik csaj..
vagyis hazudhat, de sztem akkor is van vaj a füle mögött.. :S
A kérdező hozzászólása: baj van nem hazudott a lány, tényleg vele beszélt, a barátomat felhívtam és pont hallottam hogy kikapcsolja a gépet (mert hangja van hogy kikapcsolja) és ezek szerint tényleg beszélt a lánnyal én beszéltem õ azt mondta hogy õ rá azt mondta hogy szebb mint én meg hogy szíveket küldözget neki meg ilyesmi...
A lánynak tetszik a barátod, ezért kitalál dolgokat amit bemesél neked te pedig kanyar nélkül beveszed. Emiatt féltékenykedni kezdesz, a barátod minden lépését figyelni fogd amivel el fogod üldözni magad mellõl. Pedig neki csak annyi a bûne hogy más lányokkal is beszélget , és van egy lány aki oda van érte , amirõl nem õ tehet. Véleményem szerint amúgy semmi olyat nem csinál ami egyértelmû addig ne féltékenykedj. A másik lány meg persze azt mond amit akar, nem kell hini neki, ennyi az egész
ha titokban van msn je, már az se a legjobb.. miért kell, h titokban legyen??
A kérdező hozzászólása: hát épp ez az hogy miért titokban???? ma tényleg beszélt vele mert amikor hívtam akkor hallottam a gépét ahogy kikapcsolja, az igaz volt a többit nem tudom mégis mit tehetnék hogy tényleg ne vegye el tõlem? vagy ha tényleg megteszi akkor mit csináljak én??
ez most nem rajtad múlik, hanem a pasin.. de nem biztos, h vele beszélt, lehet h csak ugy kikapcsolta, és éppen akkor azt te meghallottad..
A kérdező hozzászólása: de tudom hogy vele beszélt aztán amikor feljött skype-ra akkor már elõre tudott mindent szinte... gondolom elmondta hogy beszéltem vele
ha igy all a dolog, akkor minél elõbb keresd meg a baratodat.. sztem nem hiaba hazudik a masik csaj.. :S
A kérdező hozzászólása: most beszéltem az egyik lánnyal... szerintem nagyon kitalálja a dolgokat de van valami igazság is benne azt mondta hogy a barátom a [email protected]$zát akarta neki megmutatni, meg webkamerázott vele, és az a lány azt mondta hogy el fogja venni tõlem
egy fénykép még nem a világ.. miket irogatott azokkal a lanyokkal?
Én pedig nem értem a kérdést. Ez mit jelent, hogy: "A barátom fényképezkedett a lány osztálytársaival és úgy néznek rá. Stb." Hogy néznek rá? Mitmivan?
A kérdező hozzászólása: mintha vágyna rá úgy nézett rá az egyik... az a bajom hogy ezt mindg eltitkolja , amikor beszélgetünk meg ha kérdezek valamit tõle azt mondja hogy jaj de kö€$ög osztályba jár meg minden közbe meg fényképezkedik... meg olyat mondott nekem hogy ugyse hagyná magát más lányokkal meg ilyesmi.. amugy az msn témát is alig bírta kinyögni, végig tagadta, én jöttem rá arra is...
A kérdező hozzászólása: de most gondoljatok bele... ha a ti barátotokkal már 20 hónapja lennétek együtt és egy ilyen derûlne ki róla ti mit szólnátok? Hogy esne nektek? mert nekem rosszul esik, de fõleg az hogy titokban csinálta..
Én megbíznék a barátnõmben amíg nem csinál semmi olyat. :) De lehet hogy rosszul esne.. beszéld meg vele :)
nem az a baj, h beszélget másokkal, hanem h titkolja, de amikor ezt megmondtad igy neki, akkor mit mondott?
A külön msn, 6 csajjal az tényleg durva, én szakítanék. A fényképrõl nem tehet.
Itt az az egy baj hogy titkolta, ha nincs takargatnivalója akkor miért kell titkolni???
A kérdező hozzászólása: a fényképrõl beszélni hétvégén fogok neki, mert akkor fogunk találkozni... csak az is különös hogy nem csak az õ egyedüli fiú az osztályába és mégis õ került így be...
A kérdező hozzászólása: nem igaz hogy mit csinál.... mindig azzal a kur_ával beszél közbe meg velem is... annyira idegesítõ mit csináljak már???
Kérdezd meg tõle, h mi baja veled. :)
És neked még tetszik egy olyan pasi, aki szemétkedik veled? Láthatóan nem kedvel téged, tehát ne is fegyél róla tudomást!


Van egy lány osztálytársam, aki egyszerűen gyönyörűen szép és már több mint 8 éve szeretem, de most, hogy idősebbek lettünk ő már más körökben mozog. Mit tegyek?

De tényleg, nagyon szép lány és szerintem én sem vagyok annyira csúnya. Most megyünk gimnázium 1. osztályába, de mindketten különböz? városba, szerencsére egyikünk sem költözik el. Nagyon, de nagyon szeretem és most, hogy már 15 éves vagyok, egyre nagyobb szerelmet érzek iránta. Többször is bepróbálkoztam nála, de mindig azt mondta, hogy majd talán egyszer. Arra gondolt, hogy elmegyünk gimibe és akkor, vagy talán utána. Én nem bírok várni. Valami módja kell, hogy legyen, hogy belém szeressen. El is tudnám vele képzelni az életemet. A gond: mostanában már másokkal foglalkozik, velem nem próbál; néha másokkal is alakít testi kapcsolatot (gondolok az ölelésre, de másra szerencsére még nem), ami sajnos nekem nem tetszik; olyan emberekkel beszél akik több mint 100 km-re vannak ide a lakhelyünkhöz és csak róluk beszél; és ugyebár az, hogy nem akar velem kapcsolatot alakítani. De még így is egyszer?en ellenállhatatlan. Nem k.rváskodik (az ölelést sem úgy adja, hogy minden el?jel nélkül, hanem pl. üdvözlés, valamilyen kedvességet kapott). Néha engem is ölelget, hagyja ha megpuszilom és ez még inkább er?síti a vágyaimat. Néha beszélgetünk, de már nem sokat. És félek ha elmegy, végem lesz. Nos, arra akartam kilyukadni, hogy adjatok valami tanácsot, segítséget, hogy mégis, mi tév? legyek! Nem bírom már ki a nélküle eltöltött napjaimat. Tudom, hogy még csak 15 éves,fiú vagyok, de tényleg, az id?k végezetéig együtt lennék vele, komolyan. Kényeztetném, bármit megtennék neki amit csak akar. SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: Az a probléma, hogy a szépségén kívül még semmit nem mondtál róla. Se azt hogy okos, se semmi.

Az a probléma, hogy a szépségén kívül még semmit nem mondtál róla. Se azt hogy okos, se semmi.
Ugyan ezzel a problémával küzdök uzyan ugy nyolc év stb de holnap elmondom neki nem érdekel milessz neked is ezt javaslom mond meg neki hogy nem bírod tovább és hogy egyszerûen bele vagy esve meg hogy csak rá tudsz gondolni :) sok sikert!
Magánvélemény: A lányoknál (nõknél) a "talán egyszer" azt jelenti: nem! Nincs más esélyed, mint várni, hogy egyszer az élet talán a Te malmodra hajtja a vizet!( Lehet egy-két év vagy 10-20 is, de van esély!)
Ja, 23/L
"Néha beszélgetünk, de már nem sokat." <-> "Legjobb barát" Nem bántásból vagy ilyesmi, de szerintem ez sajnos kevesebb, mint amit beleképzelsz :( Hidd el tudom, milyen rossz ez, én is átéltem ugyanezeket. Sõt a legelsõ nagy szerelmemmel ha összefutok néha-néha, még mindig elámulok, milyen jó pasi :) Meg volt még egy, belé már idõsebben szerettem, nagyon nehéz volt kiszeretnem belõle. Hasonló volt a helyzet, mint veled. Ezzel csak egy baj van (utólag jöttem rá), ha mi ott akkor összejöttünk volna (vagy ti most), akkor sem lennél benne boldog, akármennyire is azt gondolod, mert folyamatosan meg akarnál felelni a bálványodnak. Annak a valaminek, amit te kialakítottál magadban róla. Én sok év után jöttem erre rá és ma már örülök, hogy nem jöttünk össze, mert valószínûleg sérülten jöttem volna ki abból a párkapcsolatból. Kitartás, de azért kezd el elfelejteni :/
Mibõl lesz a lúzer cserebogár...
A kérdező hozzászólása: Hát az a 8 év az elsõtõl a nyolcadikig :) persze az elsõ pár év nem volt olyan komoly. De így mostanában (7-8. osztály) keltett bennem erõs érzelmeket.
Hát az a baj, hogy el se olvastam végig, de ez már bûzlik a barátzónától. Ha 8 év alatt nem jöttetek össze, és csak azt mondta hogy majd talán, akkor itt sajnos nincs egy csöppnyi esélyed sem tesó. Sajnálom.. :// 20/F
A kérdező hozzászólása: Igaz, bocsi :D. Hát szerintem okos lány, viszont néha hallom róla, hogy meggondolatlan. De csak néha, ami szerintem is igaz :D. Amúgy nagyon jó a baráti viszonyunk. Legjobb barátok, ha mondatom így.
mi történt azóta:) ?

Az osztályunkban csak 3 normális ember van, akivel tudok barátkozni. De mostanában mindíg rólam viccelődnek és ez nagyon idegesít. Szívesebben lógnék másokkal, de a többi osztálytársam kb egy 8 éves szintjén van, egyszóval hülyék. [? ]

Mit csináljak azért, hogy megn?jön a szemükben a tekintélyem és ne viccel?djenek rólam..?

Legjobb válasz: Velem is ez volt. Aztán úgy lett vége, hogy fociztunk betonpályán tesiórán és véletlenül összeszaladtam egy gyerekkel és felhorzsolta a lábát. Aztán az egyik "kemény" gyerek óra után az öltözõbe mondta hogy térdeljek le a és kérjek bocsánatot gyerektõl én meg mondtam hogy nem. Elkezdett ráncigálni, lökdösni és beütõdõtt a homlokom a falba. Kicsit megszédültem, de a gyerek rá se henderített és akkor elszállt az agyam és meg fogtam a gyerek fejét és belebasztam teljes erõbõl a falba. Azóta valahogy békén hagynak. De ha esetleg tudok hogy nincs ellene esélyed akkor nézz le a legközelebbi harcmûvészeti sportklubba és egy 8-10 edzés után az egyik gyengébb csávót talán el tudod kapni.

Velem is ez volt. Aztán úgy lett vége, hogy fociztunk betonpályán tesiórán és véletlenül összeszaladtam egy gyerekkel és felhorzsolta a lábát. Aztán az egyik "kemény" gyerek óra után az öltözõbe mondta hogy térdeljek le a és kérjek bocsánatot gyerektõl én meg mondtam hogy nem. Elkezdett ráncigálni, lökdösni és beütõdõtt a homlokom a falba. Kicsit megszédültem, de a gyerek rá se henderített és akkor elszállt az agyam és meg fogtam a gyerek fejét és belebasztam teljes erõbõl a falba. Azóta valahogy békén hagynak. De ha esetleg tudok hogy nincs ellene esélyed akkor nézz le a legközelebbi harcmûvészeti sportklubba és egy 8-10 edzés után az egyik gyengébb csávót talán el tudod kapni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Az a baj, hogy én már megvertem az egyik gyereket. Amikor túlzásba viszik a vicceket, például van amikor a szüleimrõl is mondanak, akkor már mondtam, hogy megverem erre elkezdett mentegetõzni hogy jó hagyj, stb.... Egyszóval nem vagyok puhány gyerek. (nem vagyok EGO-s)
Velem is ez van éppen most, én se vagyok gyenge, viszont nem vagyok köcsög. Akit nem bírok annak nekimegyek szívesen, de akit bírok, ahhoz valahogy nincs szívem... Te mit tettél? mûködött?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!