Találatok a következő kifejezésre: Van egy osztálytársunk és más (17 db)

Van egy osztálytársam, azt mondta el lehet könnyen ájulni egy új módszerrel ami most a fiatalok körében nagyon menő. Hogy: Le guggolsz mély levegőket veszel 20 másod percig és aztán hirtelen fel állsz és fújod az ujjad. Ez hosszú távon egészségtelen?

Legjobb válasz: Elárulom hogy 30 évvel ezelõtt is próbálkoztak ezzel az osztálytársaim. Egyáltalán nem újdonság. De csak a problémás gyerekek próbálgatták. Akiknek otthon nem volt rendben a család. Tudták ezt a tanárok is, úgyhogy rögtön hívták is be a szülõket. Szerintem szánalmas. Akkor is így gondoltam, és most is. Miért nem csináltok értelmes dolgokat? pl.el lehet otthon mosogatni, ki lehet porszívózni, vasalni, el lehet olvasni egy könyvet. Meglátjátok úgy elszalad a nap hogy észre sem veszitek,nem fogtok unatkozni.

Elárulom hogy 30 évvel ezelõtt is próbálkoztak ezzel az osztálytársaim. Egyáltalán nem újdonság. De csak a problémás gyerekek próbálgatták. Akiknek otthon nem volt rendben a család. Tudták ezt a tanárok is, úgyhogy rögtön hívták is be a szülõket. Szerintem szánalmas. Akkor is így gondoltam, és most is. Miért nem csináltok értelmes dolgokat? pl.el lehet otthon mosogatni, ki lehet porszívózni, vasalni, el lehet olvasni egy könyvet. Meglátjátok úgy elszalad a nap hogy észre sem veszitek, nem fogtok unatkozni.
Igen, elég egészségtelen, ráadásul ha összeesel, beb.aszod a fejed, és az isten tudja, milyen agyrázkódásod vagy koponyatörésed lehet.
Nem biztos, hogy el fogsz ájulni, lehet csak megszédülsz. Mindez azért, mert a hirtelen felállástól leesik a vérnyomásod. Egyébként ne akarj elájulni, nem jó buli, amikor agyrázkódással mehetsz utána az orvoshoz.
omg. Nem tudom, én a helyedben inkább mûvelõdnék egy kicsit..
Az ilyen idiota [email protected] primitiv beszolasai miatt sokan mar ongyilkosok is lettek! Mi lenne ha nem csinalnatok poent az ilyesmibol?! Egyebkent David, ismerek dagi sracokat akik jo nokkel jarnak, a titok abban rejlik hogy magabiztoask, vidamak es szeretik az eletet.Ha meg nem jon ossze... ah mind1 leszel meg vagy szazszor szerelmes amugyis:) Persze azert a kulsodon meg valtoztathatsz, fiatal vagy meg es sikerulni fog HA AKAROD.
Kezdetben talán tanulj meg írni.Azt hittem, hogy ha mást nem is, de egalább azt tudják az emberek, a hülyét ly.nal kell írni.De te erre rácáfoltál...
Hogy lehettek ekkora parasztok? 6. osztályos, hogy mondhat valaki egy gyereknek olyan hogy: "hülye vagy és dagadt vagy"? Komolyan mondom ha a 100as IQ alatti emberek meghalnának megoldódna a túlnépesedés :S
Tudod mi a problémád: kövér vagy. Tegyél ellene.
Fogyj le. A kövérség nem veled született tulajdonság.
irány a sport dagikám
Szerintem nem csak kövér vagy hanem HÜJE is...
6.-osan még tanulni, legózni, matchboxozni kell, nem csajozni. Egyél kevesebbet, aztán mire oda jutsz, h csajozol, már lefogysz annyira, h esélyed is legyen a lányoknál.
szerintem túl fiatal vagy még ehhez.
ok, hogy 6odikos vagy, dehány éves? Kövéren gáz, ha belezúgtál. Nagyonösszelapítottad?
Hajrá :) A sport nem árt, ahogy az egészséges étrend sem, de ha ez pl.: öröklõdés, vagy esetleg betegség miatt nem tudsz úgy sportolni, mint más (ismerõseim jelentõs része fel van mentve mindenféle testnevelés alól) akkor se legyél letörve, mutasd meg, hogy milyen vagy igazából. Ne próbálj mást játszani, legyél önmagad! Sok sikert :)

Van egy új osztálytársunk és más mint mi, mit csináljunk?

Minden nap játékokat hoz a suliba és már 12 éves .Mindenki utálja ,de nem érti meg hanem inkább duzzogni kezd.

Legjobb válasz: Szia!Lehet,hogy azért visz játékot a suliba,mert nincs barátja,állandóan szivatjátok,és így tölti el az idejét.Figyeljetek rá jobban,neki nagyon nehéz lehet beilleszkedni egy új közösségbe.légyszi segíts neki,pröbáld bevonni közös programokba,köszi.

Szia!Lehet, hogy azért visz játékot a suliba, mert nincs barátja, állandóan szivatjátok, és így tölti el az idejét.Figyeljetek rá jobban, neki nagyon nehéz lehet beilleszkedni egy új közösségbe.légyszi segíts neki, pröbáld bevonni közös programokba, köszi.
Nálunk is volt ilyen egyházi suliban átlagosnál alacsonyabb intelligenciával olyan gyerekes volt hogy fuu Elvitték as uliból, osztkirándulásokra nem járt miattunk Azért mmert megmondtuk neki hogy ez nálunk nem megy, mert ha valki szekált valakit az osztályban, tömeg és aza 2 ember meg verekszik nálunk az lenne a módja megmondanánk milyen ki pisis megmondanánk hogy mit kéne csinálni ha nem akar egy verés áldozata lenni
En irtam ezt a kerdest.De nem tarsasjatekokrol beszelek , hiszen tarsasozni en is imadok, de o barbikat plussoket hord suliba amit ora alatt a pulcsinkba rak.Tovabba ha vmit akar akkor meghuzza a hajunkat es ha szolunk neki hogy az faj akkor elkezd duzzogni es kiolti a nyelvet.Ja es csak angolul ert.Legyszike segitsetek.Fontos lenne az egesz osztaly szamara.Elore is koszi a segitsegetket.
Igazából én sem értem. Játszani ciki. Gondolom, tanulni is ciki. Mi nem ciki 12 évesen?
Most az a probléma, hogy játszik és játékokat visz be a suliba? Ez nem normális? Szerintem pont ez a normális, 12 évesen igenis még játszani kell ( és nem példál szexelni). Hidd el késõbb örülnél, ha kicsit játszhatnál és kikapcsolódnál. Én a te vagy ti helyetekben játszanék vele. Ez miért ciki? Mi gimiben is imádtunk osztálykirándulásokon activityzni vagy kártyázni nagy bulik voltak, sokat nevettünk. Miért is utáljátok? Miért érdekel benneteket, hogy játékot visz a suliba? Nem értem.
szia szerintem, inkább elõny, ha az ember képes játszani, ha felnõttkorában is képes lesz, az bazi nagy elõnyt fog számára jelenteni, játékosnak kell mardni. szeressétek.vagy ne utáljátok.
Teljesen normális ha valaki 12 éves korában még játszik. Persze mindenki más, ki elõbb, ki utóbb "érik meg", de 12 évesen még mindenképp normális. És nem utálnotok kellene, hanem inkább segíteni neki, hiszen egy új környezetben van, csak gondoljatok bele egy pillanatra a helyzetébe. te mit éreznél, ha egy új suliba kerülnáél, és ahelyett hogy a többiek a segítségedre lenneének mindenki utálna?
Mindig is szerettem az ilyen kívülállókat, akirõl a történet is szól :) Elég bunkó dolog, hogy így kezelitek szegény arcot... biztos nálatok mindenki trendi :S Nem õt kéne hibáztatni, hogy ilyen, egyátalán nem is kéne hibáztatni... és az nem lehet hogy ti vagytok mások és õ a normális? (mivel a normális emberek mindig is kevesebben voltak, míg a hülyék többen :P ) És miért utáljátok? Csak azért mert más? Nem is ismeritek! Hogy lehet így valakit utálni?! Remélem kinövitek ezt a rossz tulajdonságot, mert az ilyen ellenséges emberektõl már lassan falra mászok :S Lehet õ csak késõn érõ tipus, vagy félénk. Vagy egyszerûen észreveszi rajtatok a lekezelést, és ilyen külsõséges emberekre miért lenne szüksége?
hát ne utáljátok!!! miért kell hogy mindenki olyan legyen mint ti??? mi 15 évesen tökhepin társasoztunk minden nap, meg játszottunk azzal a toronnyal, amibõl úgy kell kihúzni a darabokat, hogy ne dõljön össze, meg öltöztettük a barbibabáinkat :DD retardált egy osztály volt, de imádtam, mert mindenki elfogadott benne mindenkit, és ezért rengeteg színes egyéniség volt benne arról nem is beszélve, hogy ha magatok közé fogadjátok, akkor úgyis átveszi a ti stílusotokat, és a végére õ is hasonlítani fog rátok (bár nem tudom, ezt elõnynek lehetne-e nevezni...), vagy legalábbis megpróbálja. ha azonban kiutáljátok, akkor csak még jobban elszigetelõdik. adjatok neki esélyt, és fogadjátok el egymást!!! az ember egész életét meghatározza hogy kiközösített volt-e a suliban
nálunk is van egy ilyen csaj csak õ 14 éves már azt hiszem és õ is gyerekes, de mondjuk õ árvaházból van de na


lopózz oda mögé, és fingjad tockon
Elültettek-.- Hányadikba vagy , 6.ba??...
A kérdező hozzászólása: igen, 6.ba és az elsõnek üzenem hogy akkor minek írsz te ...
Mond el, egyszer élünk!
verjél be 4-5 felest aztán mehet a buli :) egybõl nem jut eszedbe hogy nem tetszel neki
A kérdező hozzászólása: És szerintetek, hogyan mondjam meg?
Nyugodtan állj oda elé és mond ezt: Szopsz kekszért?
Jó idd le magad akkor jön a bátorság!Majd kérdezz rá nyugodtan!

Van egy lány, aki az osztálytársam és tetszik nekem. De ő egy másik osztálytársamba szerelmes, aki amúgy a barátom. Õ neki nem tetszik a lány. Hogy jöjjek be a lánynak? (5. osztályos vagyok, ha ez segít valamit. )

Legjobb válasz: Beszéld meg a barátoddal, hogy mondjon jókat rólad. Mást sajnos nem tudok... Vagy ha gyorsan akarsz hatást elérni nála, szintén barátodon keresztül, tudasd vele hogy tetszik neked...

Beszéld meg a barátoddal, hogy mondjon jókat rólad. Mást sajnos nem tudok... Vagy ha gyorsan akarsz hatást elérni nála, szintén barátodon keresztül, tudasd vele hogy tetszik neked...
Ha esetleg mostanában lesz a szülinapja vegyél neki valami csecsebecsét. karkötõt vagy virágot, bonbont, ezeket szeretik a lányok.Legyél figyelmes, udvarias vele. 5-es vagy, szerintem még nem kéne belemászni a képébe, hogy akkor most járjunk. :D. Gondolom abba a fiúba nem úgy szerelmes hogy "komoly" kapcsolatot akar, mert még túl fiatal, ilyenkor meg változnak a vélemények. Beszélgess vele, esetleg ha nem tudja a tananyagot segíts megértetni vele. Próba szerencse. Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a jó tanácsokat! :)
A kérdező hozzászólása: amúgy érdekes a helyzet. :) A barátom abba lányba szerelmes aki annak a lánynak a barátja, aki nekem tetszik. :) De aki a barátomnak tetszik az egy nekünk teljesen ismeretlen fiúba szerelmes, tehát aki nekem tetszik az a barátomba szerelmes, aki annak a lánynak a barátjába szerelmes, aki nekem tetszik, õ meg egy nekünk ismeretlen fiúba van belehabarodva. :) Tehát egyikõnk sem jár jól! :)

15 éves fiú vagyok. Osztálytársaim közt van egy 16 éves fiú, aki 13 éves kora óta gyúr és azóta alig nőtt 1-2cm-t. Igaz hogy a gyúrás akadályoz a növésben? Én 167 cm vagyok, és még növök, de más aki gyúr az már nem.

Én szoktam futni, biciklizni, fekv?támaszozni, felülésezni, ezeket csinálhatom, ugye nem gátolnak saját súllyal végzett gyakorlatok, ide értve a húzódzkodás ilyenek.

Legjobb válasz: Vagy alacsony termetû az osztálytársad, vagy ész nélkül gyúr mint a hülye gyerek. másrészt én úgy tudom hogy 14éves kor alatt nem ajánlott.

Vagy alacsony termetû az osztálytársad, vagy ész nélkül gyúr mint a hülye gyerek. másrészt én úgy tudom hogy 14éves kor alatt nem ajánlott.
Én is gyúrok és tavaly óta 8cm-t nõttem, most 177cm vagyok. 19:54 voltam 16f
Nekem a gyûrásról csak annyit mondott tesitanár, hogy azért nem szabad még fiatalon súlyzózni mert a nagy súlytõl elkopnak az izületek. Elõször meg kell erõsödni.
13 éves korban még korai, de 15 évesen el lehet kezdeni.Persze csak okosan, nem az a cél, hogy megszakítsd magad. Én a helyedben még nem gépekkel csinálnám, inkább erõnléti jellegû dolgokat, mint amiket leírtál. Az nem akadályozhat a növésben, és izmos is leszel tõle. Én is 15 éves vagyok, és még nem nagyon gyúrok gépekkel. Én is reménykedek, hogy még növök:D.

Mit csináljak? A barátom fényképezkedett a lány osztálytársaival és úgy néznek rá. Stb. +kiderűlt hogy van egy másik msn-e amin 6 lány volt akivel beszélgetett, persze ez mind titokban.

Legjobb válasz: Szerintem szakítanod kellene vele gyorsan. Lányokkal beszélgetett msn-en, ráadásul 6-tal is. De most komolyan. Mi a baj azzal hogy más lányokkal is beszélget , meg esetleg fényképezkedett ? Te nem beszélsz más fiúkkal soha csak mert barátod van ? Az meg hogy a lányok úgy néznek rá arról nem tehet. Ha semmi olyan dolog nem történt ami arra engedne következtetni hogy megcsal téged akkor azt hiszem ennek a kérdésnek nincs aktualitása.

Szerintem szakítanod kellene vele gyorsan. Lányokkal beszélgetett msn-en, ráadásul 6-tal is. De most komolyan. Mi a baj azzal hogy más lányokkal is beszélget , meg esetleg fényképezkedett ? Te nem beszélsz más fiúkkal soha csak mert barátod van ? Az meg hogy a lányok úgy néznek rá arról nem tehet. Ha semmi olyan dolog nem történt ami arra engedne következtetni hogy megcsal téged akkor azt hiszem ennek a kérdésnek nincs aktualitása.
na, vagyis azt akartam irni h miért hazudna a masik csaj..
vagyis hazudhat, de sztem akkor is van vaj a füle mögött.. :S
A kérdező hozzászólása: baj van nem hazudott a lány, tényleg vele beszélt, a barátomat felhívtam és pont hallottam hogy kikapcsolja a gépet (mert hangja van hogy kikapcsolja) és ezek szerint tényleg beszélt a lánnyal én beszéltem õ azt mondta hogy õ rá azt mondta hogy szebb mint én meg hogy szíveket küldözget neki meg ilyesmi...
A lánynak tetszik a barátod, ezért kitalál dolgokat amit bemesél neked te pedig kanyar nélkül beveszed. Emiatt féltékenykedni kezdesz, a barátod minden lépését figyelni fogd amivel el fogod üldözni magad mellõl. Pedig neki csak annyi a bûne hogy más lányokkal is beszélget , és van egy lány aki oda van érte , amirõl nem õ tehet. Véleményem szerint amúgy semmi olyat nem csinál ami egyértelmû addig ne féltékenykedj. A másik lány meg persze azt mond amit akar, nem kell hini neki, ennyi az egész
ha titokban van msn je, már az se a legjobb.. miért kell, h titokban legyen??
A kérdező hozzászólása: hát épp ez az hogy miért titokban???? ma tényleg beszélt vele mert amikor hívtam akkor hallottam a gépét ahogy kikapcsolja, az igaz volt a többit nem tudom mégis mit tehetnék hogy tényleg ne vegye el tõlem? vagy ha tényleg megteszi akkor mit csináljak én??
ez most nem rajtad múlik, hanem a pasin.. de nem biztos, h vele beszélt, lehet h csak ugy kikapcsolta, és éppen akkor azt te meghallottad..
A kérdező hozzászólása: de tudom hogy vele beszélt aztán amikor feljött skype-ra akkor már elõre tudott mindent szinte... gondolom elmondta hogy beszéltem vele
ha igy all a dolog, akkor minél elõbb keresd meg a baratodat.. sztem nem hiaba hazudik a masik csaj.. :S
A kérdező hozzászólása: most beszéltem az egyik lánnyal... szerintem nagyon kitalálja a dolgokat de van valami igazság is benne azt mondta hogy a barátom a [email protected]$zát akarta neki megmutatni, meg webkamerázott vele, és az a lány azt mondta hogy el fogja venni tõlem
egy fénykép még nem a világ.. miket irogatott azokkal a lanyokkal?
Én pedig nem értem a kérdést. Ez mit jelent, hogy: "A barátom fényképezkedett a lány osztálytársaival és úgy néznek rá. Stb." Hogy néznek rá? Mitmivan?
A kérdező hozzászólása: mintha vágyna rá úgy nézett rá az egyik... az a bajom hogy ezt mindg eltitkolja , amikor beszélgetünk meg ha kérdezek valamit tõle azt mondja hogy jaj de kö€$ög osztályba jár meg minden közbe meg fényképezkedik... meg olyat mondott nekem hogy ugyse hagyná magát más lányokkal meg ilyesmi.. amugy az msn témát is alig bírta kinyögni, végig tagadta, én jöttem rá arra is...
A kérdező hozzászólása: de most gondoljatok bele... ha a ti barátotokkal már 20 hónapja lennétek együtt és egy ilyen derûlne ki róla ti mit szólnátok? Hogy esne nektek? mert nekem rosszul esik, de fõleg az hogy titokban csinálta..
Én megbíznék a barátnõmben amíg nem csinál semmi olyat. :) De lehet hogy rosszul esne.. beszéld meg vele :)
nem az a baj, h beszélget másokkal, hanem h titkolja, de amikor ezt megmondtad igy neki, akkor mit mondott?
A külön msn, 6 csajjal az tényleg durva, én szakítanék. A fényképrõl nem tehet.
Itt az az egy baj hogy titkolta, ha nincs takargatnivalója akkor miért kell titkolni???
A kérdező hozzászólása: a fényképrõl beszélni hétvégén fogok neki, mert akkor fogunk találkozni... csak az is különös hogy nem csak az õ egyedüli fiú az osztályába és mégis õ került így be...
A kérdező hozzászólása: nem igaz hogy mit csinál.... mindig azzal a kur_ával beszél közbe meg velem is... annyira idegesítõ mit csináljak már???
szappanopera :D matek menne ennyire mint a drámázás.
szerintem tanulj meg írni
Összevesztek a barátnõjével és átmegy O.O Szerintem nem fog csag mondogatja.
Most nyomatékosítod hogy azért is csaj?Hát hol zsarnokság van, ott zsarnokság van ennyi erõvel.Remélem kiderül hogy mégiscsak hermafrodita és fejbeb*szcsizik egy nyelvtankönyvvel.
elõször is szokj le a "naon"-ozásról....pff....nagyon b**is :S
Elõször is: már a mondatodba leírtad hogy csajról van szó rá 2 szóra megint leírod. A nagyon szót naon- nak írod. A hogy szót h nak, és még ékezetet is elfelejtesz. Nem ne mond azt hogy nem magyar bill. Akkor a többi hibát elkerülted volna. Hogy válasz is legyen: szerintem kíváncsi arra hogy te felfigyelsz-e.
helyesírás!!!!! Én ezt nem értem... még alá is húzza, ha nem jó... Csak jobb klikk... wáááááá!!!!
mar az szanalmas hogy ebbe kotok belle es amugy en is pont igy irok, hogy naon meg h , meg ijenek , en amugy mi a szar erdekel titeket hogy ir ha nemtugyatok kiolvasni akkor viszlat , jh es szerintem a csaj tuti nemfog elmenni , mert mindig eszt szoktak mondani , meg amugy szerintem valahogy kene kozelegyel felle , .ha engem mekerdeznenek hogy figyu tetszik neked az a srac az osztalybol, meg nemtom mi akkor tuti letagadnam meg ha tetszene is nekem. 15L
Szerintem össze van zavarodva.Kérdezd meg miért csinálja ezt veled...
Nem vagy te még szerelmes abba a fiúba hidd el nekem. Majd olyan 3 év múlva rájössz milyen érzés az. Osztálytárssal meg ne kezdj, régi hiba.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!