Találatok a következő kifejezésre: Van egy osztálytársunk és (162 db)

Van egy osztálytársam, és nagyon összekavart. Nem tudom, mit csináljak?

amúgy bunkón viselkedik de vannak olyan esetek amire nem tudok hogy reagálni pl. tesin mellettem fiú ül õ meg odajött közénk és véletlenül megrúgta a lábam mondtam neki héééj õ meg nyúl oda a lábamhoz azt mondja jajjj bocsánaat sajnálom és egy másik retardált osztálytárs kérdi töle h mentél a csajodhoz? mondja igen... és fél percre rá rárakta a mellettem ülõ fiunak a vállára a kezét, vagy pl. ismát csak tesin pókfociztunk (másik csapatba volt ugyhogy sok érdekes helyzetbe kerültünk) na szóval nálam volt a labda, fogtam a lábammal, és mindenki rámjött (a saját csapattársaim is) õ mögöttem volt és megfogta a a kezem húzot és mondja közbe jajj szegéény ...xy... mindenki szétrugdossa a lábát. még ezen a nap olyan mélyen a szemembe nézett és nem értem! más lányokkal nem látom h igy csinálna :S

Legjobb válasz: lehet tetszel neki és így akarja felhívni magára a figyelmed

lehet tetszel neki és így akarja felhívni magára a figyelmed
Lehet, hogy tetszel neki vagy csak szórakozni akar veled. Légy óvatos.

Van egy osztalytarsam es mar 8. eve hogy eggyutt vagyunk es 1. osztalytol kezdve tetszik csk nemmerem megszolitani:S mit csinaljak?

Legjobb válasz: ja azthittem nem is beszéltek egyátalán. hát hívd el valahova és elõször úgy legyen, mintha hárman mennétek, de intézd úgy, hogy a 3.fél ne menjen és végül ketten mentek pl moziba. bármi kialakulhat így.

ja azthittem nem is beszéltek egyátalán. hát hívd el valahova és elõször úgy legyen, mintha hárman mennétek, de intézd úgy, hogy a 3.fél ne menjen és végül ketten mentek pl moziba. bármi kialakulhat így.
Ha most ballagtok akkor cselekedj!:) menj oda kérdezd a háziról, vagy a továbbtanulásról...
Nem csak az ékezetekrõl beszéltem: 1. Az együtt szó 1 gy-vel írandó. 2. A lesz szó pedig 1 sz-szel. 3. A mondatokat mindig nagy betûvel kezdjük. 4. Nem hagyunk ki betûket. 5. Összetett mondatokban és felsorolásokban a megfelelõ helyen vesszõt kell használni, különben nehéz értelmezni a szöveget. 6. Ehhez kapcsolódik, hogy a nyelvhelyességre is illik ügyelni - azaz értelmes, összefüggõ szöveget vagy mondatokat kell tudni alkotni -, különben ismét nehezen, vagy egyáltalán nem értelmezhetõ a mondanivalód. Tehát legyen alanya és állítmánya a mondatnak, ez például alapvetõ - néhány mondatodból pedig kimaradt. Gondolom ha annyira okos vagy, akkor észrevetted, hogy ezknek semmi köze az ékezetekhez. Szóval lehet, hogy okos vagy, de az írásod sajnos nem ezt sugallja. Maximum 10 évesnek gondolnálak, még akkor is, ha a szleng szavak használatát nem veszem hibának. Errõl ennyit. Ettõl függetlenül szívbõl kívánom, hogy sikerüljön egyedül maradnod a lánnyal, és minden úgy alakuljon, ahogy azt elõre tervezted.
A kérdező hozzászólása: amugy okos vook:D ha mar arrol van szo
A kérdező hozzászólása: nincs a gepemen ekezetes betuk:S
Remélem azért élõben nem úgy beszélsz, mint ahogy írsz, és használsz ékezeteket:D (mondjuk ezen inkább sírnom kellene...) Az a találkás jó ötlet, és könnyen kivitelezhetõ, még be is válhat. Hajrá, szervezd meg! No és persze figyelj jobban magyar órákon, egy buta fiú senkinek sem tetszik!
A kérdező hozzászólása: lessz az ev vegen egy buli, egy NAGY buli h ucso evunk :P csak tudod szegyellos vook:S
A kérdező hozzászólása: jo otlet csk felek:D
A kérdező hozzászólása: valami tippet vagy valamit pls:d
A kérdező hozzászólása: igy beszelek vele nemaz ....de felek h megkerdezzem tole:S
A kérdező hozzászólása: felek ha elutasit :D
A kérdező hozzászólása: csak az a baj h a haverommal sokat vagyunk kint vele meg a baratnojevel de nincsen merszem:S
*ezeknek

Van egy osztálytársam és úgy veszem észre hogy tetszek neki! Mit mondjak hogyan hívjam el randira? Vagy hogyan mondjam meg neki hogy szeretem?

Legjobb válasz: Hát próbálj meg vele minél többet beszélgetni. Aztán egyszer suli után hívd el mondjuk fagyizni.

Hát próbálj meg vele minél többet beszélgetni. Aztán egyszer suli után hívd el mondjuk fagyizni.
Elõttem lévõnek igaza van, beszélgess vele minél többet aztán suli után együtt mentek haza...menjetek fel bulizni..és onnan már jön magától=)
megírhatnád hogy mi lett :D kíváncsi vagyok


16éves lány vagyok és van egy osztálytársam aki nagyon bejön nekem, de nem tudom, hogy ez visszafele is igy van -e. Mit gondoltok bejövök neki vagy csak mint barát gondol rám? Milyen jeleket küldhet amivel észrevehetem, hogybejövök neki?

Sokszor veszem azt észre, hogy néz, és amikor odanézek elkapja a fejét és mosolyra húzza a száját, vagy amikor többen beszélgetünk, akkor épp az én szemembe néz és ugy mondja a történetét, meg ilyenek.

Legjobb válasz: Én jártam úgy, hogy szerettem volna járni az osztálytársammal, de vagy késõn szóltam (ballagtunk), vagy nem jöttem be neki. Szerintem nem jó dolog kezdeni az osztálytársaddal, hiszen, gondolj bele, nincsen semmi titok, és ha össze is vesztek, akkor kerülitek egymást az osztályban? Mert ez is benne van. De, ha visszajelzést kapsz tõlük (mosoly, kacsintás, esetleg megfogja a kezed, stb.), akor hajrá. :)

Én jártam úgy, hogy szerettem volna járni az osztálytársammal, de vagy késõn szóltam (ballagtunk), vagy nem jöttem be neki. Szerintem nem jó dolog kezdeni az osztálytársaddal, hiszen, gondolj bele, nincsen semmi titok, és ha össze is vesztek, akkor kerülitek egymást az osztályban? Mert ez is benne van. De, ha visszajelzést kapsz tõlük (mosoly, kacsintás, esetleg megfogja a kezed, stb.), akor hajrá. :)
Gondolkodj pasi ésszel :) Mi csajok mindig túlkomplikáljuk a dolgokat, és egy ránk vetõdött tekintetbõl házasságot képzelünk. Nem kell az ilyen jeleken rágódni... Általában nem jönnek be... Inkább szervezz olyan programot, ahova elmehettek mindketten, menjetek el koncertre együtt stb. Ilyenkor meg esélyt adsz rá, hogy lépjen :) Ha meg szégyenlõs, akkor lépj te, így legalább biztosra mész, és nem töröd magad a vajon-okon :)
Ezek szerint bejössz neki. Légy sokat a közelébe, menny oda hozza szünetbe, beszélgessetek, éreztesd vele, hogy érdeklõdsz iránta. Hajrááá:)

Van egy osztálytársam aki 15 éves mint én. Az egyik osztálytársam is mondta hogy mi lenne ha járnánk ő meg elpirult és csak néztük egymás szemét mélyen. Mit csináljak? Hogy mondjam el? Hogy szeretem!

Nem úgy hogy mindjárt odamegyek hozzá és megkérdezem akarsz e járni mert én szeretlek!

Legjobb válasz: Hívd el valahova, ha benne van, akkor szerintem erõsen van esélyed =) 1-2 alkalom után szerintem érezni fogod, mennyi esélyed van, drukkolok! =)

Hívd el valahova, ha benne van, akkor szerintem erõsen van esélyed =) 1-2 alkalom után szerintem érezni fogod, mennyi esélyed van, drukkolok! =)

Van egy osztálytársam akivel még 2 -ban jártunk. Kicsik voltunk, azt se tudtok mit jelent. Aztan 'szakítottunk' mert akkor rájöttem ez nem szerelem:D és így történt minden. Többi lent. Micsináljak?

Rá 2évre nagyon jóba lettünk sokszor beszèltünk és féltem ami újra bekövetkezik..ő megint járni akart velem,de én azt akartam hogy baràtok legyünk. ezt nem fogadta el és elkezdet piszkálni..nagyon csunya szavakkal.az iskolában állandoan nekem jött,kiröhögött stb. de én nemtudtam elkerülni hisz osztálytársam. már olyan szintn bántott hogy sírva aludtam el minden nap.Ez megtörtént 2x mert a végén persze én addig kértem bocsánatot (ki tujda miért) hogy újra barátok letünk.Jóba vagyok vele,és mindig neki adok igatat nehogy össze vesszünk és ő majd tönkre tesz.Micsináljak?!

Legjobb válasz: Ez most azt akarja jelenteni, hogy általános iskolába 2-osan ,,jártatok"? Ez elég aranyos, de ahogy kivettem a szavaidból 4.-es korotokban akar veled újra járni, de még ti akkor is nagyon kicsik vagytok.:) Az ember olyan 14-15 esetleg 13 éves kora körül kezd el ,,járni" valakivel.:D Szerintem ne nagyon törõdj vele, kerüld el, ezért ne legyél szomorú, hiszen ez csak egy gyerek szerelem. Most lehet, hogy számodra ez egy ilyen nagy dolog, de késõbb majd csak jót fogsz rajta mosolyogni.:) Az ilyen kisfiúk álltalában így fejezik ki a szerelmet, biztos tetszel neki, és ennyi. Attól, hogy osztálytársak vagytok, nem kell barátoknak lennetek.

Ez most azt akarja jelenteni, hogy általános iskolába 2-osan , , jártatok"? Ez elég aranyos, de ahogy kivettem a szavaidból 4.-es korotokban akar veled újra járni, de még ti akkor is nagyon kicsik vagytok.:) Az ember olyan 14-15 esetleg 13 éves kora körül kezd el , , járni" valakivel.:D Szerintem ne nagyon törõdj vele, kerüld el, ezért ne legyél szomorú, hiszen ez csak egy gyerek szerelem. Most lehet, hogy számodra ez egy ilyen nagy dolog, de késõbb majd csak jót fogsz rajta mosolyogni.:) Az ilyen kisfiúk álltalában így fejezik ki a szerelmet, biztos tetszel neki, és ennyi. Attól, hogy osztálytársak vagytok, nem kell barátoknak lennetek.

Van egy osztálytársam, azt mondta el lehet könnyen ájulni egy új módszerrel ami most a fiatalok körében nagyon menő. Hogy: Le guggolsz mély levegőket veszel 20 másod percig és aztán hirtelen fel állsz és fújod az ujjad. Ez hosszú távon egészségtelen?

Legjobb válasz: Elárulom hogy 30 évvel ezelõtt is próbálkoztak ezzel az osztálytársaim. Egyáltalán nem újdonság. De csak a problémás gyerekek próbálgatták. Akiknek otthon nem volt rendben a család. Tudták ezt a tanárok is, úgyhogy rögtön hívták is be a szülõket. Szerintem szánalmas. Akkor is így gondoltam, és most is. Miért nem csináltok értelmes dolgokat? pl.el lehet otthon mosogatni, ki lehet porszívózni, vasalni, el lehet olvasni egy könyvet. Meglátjátok úgy elszalad a nap hogy észre sem veszitek,nem fogtok unatkozni.

Elárulom hogy 30 évvel ezelõtt is próbálkoztak ezzel az osztálytársaim. Egyáltalán nem újdonság. De csak a problémás gyerekek próbálgatták. Akiknek otthon nem volt rendben a család. Tudták ezt a tanárok is, úgyhogy rögtön hívták is be a szülõket. Szerintem szánalmas. Akkor is így gondoltam, és most is. Miért nem csináltok értelmes dolgokat? pl.el lehet otthon mosogatni, ki lehet porszívózni, vasalni, el lehet olvasni egy könyvet. Meglátjátok úgy elszalad a nap hogy észre sem veszitek, nem fogtok unatkozni.
Igen, elég egészségtelen, ráadásul ha összeesel, beb.aszod a fejed, és az isten tudja, milyen agyrázkódásod vagy koponyatörésed lehet.
Nem biztos, hogy el fogsz ájulni, lehet csak megszédülsz. Mindez azért, mert a hirtelen felállástól leesik a vérnyomásod. Egyébként ne akarj elájulni, nem jó buli, amikor agyrázkódással mehetsz utána az orvoshoz.
Nem fertõzõ! Nekem is volt.
11-re Apámnak volt ekcémája. A katonaságnál kapta el. Az orvos mondta, hogy ekcéma és használjon külön törölközõt, külön szappant, nehogy a családja is elkapja.
de lehet fertõzõ is, ha kifakad a hólyag, akkor a benne lévõ folyadék fertõzhet
Az ekcéma nem fertõzõ.Vagy belsõ gyulladást jelez, vagy valamire az allergiát.Nekem a kezem lett ekcémás.A góckeresésnél egyik fogamnál találtak gyulladást, addig nem is gyógyult a kezem, amíg a koronás gyökér kezelt fogamat ki nem húzták.
nem fertõzõ, nekem is van, ez csak egy allergikus reakció valamilyen környezeti hatásra (pl virágpor, izzadtság, napsugárzás, stb)
Lehet hogy bõrrákos vigyázzatok, fusatok körbe az osztályba éskiabáljátok hogy replás, én immunis vagyok beoltottam magam!! :D
Ez egy belsõszervi probléma és a bõrön jelzi, hogy baj van.
nem fertõzõ :) de sajnos elég sok embernek van, allergia tulajdonképp
Nem kell megijedni. Nem egymástól kapták el.
Nem, az ekcéma tul.képpen allergia.
12-re Az ekcéma maga nem fertõz, mert az ekcéma az egy válaszreakció valamilyen, a bõrt érõ károsító hatásra. Ez viszont lehet fertõzõ. Ekcémát nagyon-nagyon sok minden kiválthat, belsõ mûködési zavaroktól kezdve bõrt érõ vegyszereken át sokféle fertõzésig. Az ekcéma maga csak egy TÜNET, nem maga a betegség. Édesapádnak valószínûleg valamilyen fertõzés hatására alakult ki ekcémás tünete, ha az orvos azt mondta, hogy fertõzhet. És arról, hogy orvos mondta: az orvos is ember. Én épkézláb bõrgyógyásszal még nem találkoztam (pedig voltam egy párnál már). Kivétel nélkül mindegyik szteroid tartalmú gyulladáscsökkentõ kenõcsöt adott. Várandósként is. Viszont a háziorvosom nagyon jó orvos, széles látókörû, nagyon nagy tapasztalattal rendelkezõ, az okokat keresõ és kezelõ, amúgy belgyógyász. Õ képes az emberi szervezetet egészében kezelni.
Járj vele. Ez lehet az egyetlen megoldás. Kerülni nem tudod, mert az osztálytársad.
mond el neki, mit érzel. :)

Van egy problémám a legjobb barátnõmmel. Nemrég összejött az egyik osztálytársunkkal és azóta megváltozott. Szünetekben egyfolytában vele van, mikor végre ketten vagyunk, akkor is odajön a fiú és megöleli stb. Szerintetek?

Ma is például odaült hozzánk és mondtam neki, hogy ez az én székem, hozzon magának, ha le akar ülni. Erre a barátnõm mérgesen azt mondta, hogy ne ugráltassam õt. Vagy reggel mikor köszönök neki azt mondja, hogy elõbb megöleli a barátját. Egyszerûen már irritál, hogy a fiú jön utána, mint egy pincsi kutya! Már mondtam neki, hogy mi a bajom ezzel az egésszel és azt mondta majd beszélni fog vele. Így is lett, csakhogy a fiú nem értette ezt meg és ugyanúgy követi mindenhová. Már nincs egy pillanat sem amikor kettesben tudnák lenni a barátnõmmel. Sõt a barátnõm valamelyik nap azt mondta, hogy: "Ha két ember szerelmes, akkor természetes, hogy megfogják egymás kezét, ölelkeznek és igyekeznek minél több idõt együtt tölteni! Ez talán baj?" Én tényleg örülök a boldogságának, de az nagyon rosszul esik, hogy mindig róla beszél és mindig õ az "elsõ". (én hoztam õket össze)Mikor beszéltem a fiúval és elmondtam neki, hogy tetszik a barátnõmnek azt mondta: "hát...ha akarod járhatok vele..." Szóval szerintem a fiú csak azért van a barátnõmmel, hogy õ boldog legyen. Nem tudom mit tegyek! A fiú egyfolytában ott van, a barátnõm meg engem szid le. Nem tudom meddig bírom még. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Egy kapcsolat legelején ez teljesen normális. Ha nem akarsz összeveszni a barátnõddel, akkor egyenlõre fogadd el, hogy a srác is ott van veletek a szünetekben.

Egy kapcsolat legelején ez teljesen normális. Ha nem akarsz összeveszni a barátnõddel, akkor egyenlõre fogadd el, hogy a srác is ott van veletek a szünetekben.
Ez a kérdés nem ebbe a kategóriába tartozik!
Szerintem meg beszéld meg a barátnõddel hogy próbáljon valamit változtatni mert neked kellemetlen ez a helyzet és te is szeretnél kettesben lenni vele néha ha már barátnõk vagytok. Egy kapcsolatban amúgy sem folyton egymás nyakában lógni még az elején sem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!