Találatok a következő kifejezésre: Van egy osztálytársunk, aki úgymond (2 db)

Van egy olyan osztálytársunk, aki úgymond egy kicsit gyagyás. Mit tegyünk?

Tudom ,hogy ez nem szép.A mi osztályunkban mindenki más egyéniség,?t valahogyan nem annyira kedveljük..Fára mászik,táncol tök hülyén a suli el?tt, els?sökkel játszik és idétlen leveleket küldd a tanároknak.Mi próbáltuk megszokni (kb 4 éven át) de hiába..Õ kb 4 évesre hasonlít szellemileg.És szerintem nem tud megváltozni..Mi már egyszer?en nem birjuk elviselni.De megpróbáltuk...

Legjobb válasz: éppenséggel nem kell. nem vagytok hozzá senkik hogy megmondjátok a másik mit csináljon, és ha õ gyerek akar maradni élete végéig, akkor úgy is lesz. Mintha lenne bármi jó is a felnõttségben úgy beszélsz. A hiba az ön készülékébven van nem a másikban.

éppenséggel nem kell. nem vagytok hozzá senkik hogy megmondjátok a másik mit csináljon, és ha õ gyerek akar maradni élete végéig, akkor úgy is lesz. Mintha lenne bármi jó is a felnõttségben úgy beszélsz. A hiba az ön készülékébven van nem a másikban.
és ez miért zavar titeket? ahogy így leírtad nekem tök szimpi:D igazából nem hiszem, hogy a véleményetek bármiben is befolyásolná õt, úgy látszik, túl mélyen van elveszve a saját kis világában... ettõl függetlenül megpróbálhattok vele beszélni, hogy fogja vissza magát, de szerintem inkább a tanároknak szóljatok, vagy az iskolapszihológusnak.
Szerintem minden osztályban van egy gyagyás, de ne közösítsétek ki! Van ok rá, amiért ilyen. Lehet, hogy családi problémák, vagy ilyesmi... ha valaki különcködik, akkor annak van oka. Tudom, én is "dilis" voltam mások szemében sokszor. :D Próbáljatok meg beszélgetni vele, kicsit elhülyülni, megismerni; lehet, hogy nem is "dilis"!
A kérdező hozzászólása: Most már tényleg elég, hát nem értitek, idegesít minket, ti nem tudjátok elképzelni õt, annyira gyagyás, egyfolytába a szex a téma nála, amikor azt sem tudja mi az.. na meg pasizik.. hátt álljon meg a menet, most mi lennénk a hibások, h lehülyít az egész suli elõtt?
A kérdező hozzászólása: Ti félreértitek a dolgokat: Mi már nagyon sokszor megpróbáltuk, és nem elutsaítjuk, sõt: még nem is mondtuk neki semmi rosszat, és szeretjük õt. Csak egyszerûen fel kéne már nöjjön..
Mit ne tegyél inkább! miért nem kedvelitek? lehet egy kisegitõ iskolában lenne a helye, a saját kis társai között, és nem érnék ekkor megpróbáltatások.. nézd meg milyen érzéseket hoz ki belõled és a társaidból ez a kis ember, mire tanit a viselkedése? nem birjátok elviselni- miért, mert nincs tolerancia, türelem iránta, ezt hozza ki a "furcsa" viselkedésével --ami belõletek hiányzik jó tanulást!
Szerintem nem is kedvelhet mindenki mindenkit. Ahogy már elõttem említették: õ a saját kis világában él. Ha neki jó, amit csinál, akkor tegye, hisz joga van hozzá... Egyébként miért baj, hogy fára mászik és elsõsökkel játszik (stb.)? Én 9.-es vagyok és még mindig csinálok ilyeneket és senkinek nincs vele baja. Abba belegondoltatok, milyen lenne, ha tényleg gagyás, vagy egyéb dologgal küzködõ osztálytársatok lenne? Nekünk történetesen egy vak osztálytársunk van, aki órákon és szünetekben énekel, és néha elég idegesítõ kérdései vannak. Ráadásul a tanárok kivételeznek vele. Nekünk sem tetszik, de alkalmazkodnunk kell a körülményekhez. Próbálunk neki segíteni, amikor csak tudunk és próbálunk vele kapcsolatot tartani. (Ami nem is olyan könnyû.) Szval szerintem próbáljatok meg vele beszélni, kérdezzétek meg tõle, miért csinálja ezeket, vagy simán ismerjétek meg közelebbrõl. A végén még kiderül, hogy nem is olyan gagyás! ;)
inkább õ egyéniség
Már az is dicséretes, hogy megpróbáltátok! És mivel ti egészséges, a világra nyitott, magas IQ-val megáldott gyerekek vagytok, elõbb-utóbb megtaláljátok a megoldást. Tolerancia, türelem, megértés, szeretet, stb. Ha õ nem tud megváltozni, az még nem biztos hogy azt jelenti, hogy õ értéktelen emberke. Csak más mint a többi. Ha megszeretni nem tudjátok, akkor csak egyszerûen kerüljétek ki. DE egy sérült embert bántani, az rólatok állít ki szegénységi bizonyítványt....
Nekem is volt ilyen osztálytársam. Mi másodikosok voltunk, amikor hozzánk került, neki ötödikesnek kellett volna akkor lennie, de lehet hogy hatodikosnak. Szegény még olvasni se tudott rendesen, és idõnként bepisilt, mert nem szólt, hogy ki kell mennie. Azt hiszem, egy évig volt velünk, és átkerült kisegítõ iskolába. Õ másodikosokkal játszott (velünk) beszélgetni is lehetett vele. Mi elvilseltük, tudtuk, hogy szegény kissé értelmi fogyatékos. Néha csinált hülyeségeket is, de mi szerettük. Talán tényleg igaza van az elõttem szólónak, vagy a sulipszichológusnak, vagy a tanároknak kellen valamit vele csinálni. Szerintem nem a ti dolgotok, hogy elítéljétek õt. Egyébként nekem is szimpi az osztálytársad.
nállunk is van egy ilyen kölyök :D de nem ennyire hülye mondhatjuk " normálisnak" is:D nagyon birom a csávót :D egyfeszt hülyül a tanárokat ki készíti xd mindenki tudja hogy kicsit dilis de mindenki imádja :DD
omg. Nem tudom, én a helyedben inkább mûvelõdnék egy kicsit..
Az ilyen idiota [email protected] primitiv beszolasai miatt sokan mar ongyilkosok is lettek! Mi lenne ha nem csinalnatok poent az ilyesmibol?! Egyebkent David, ismerek dagi sracokat akik jo nokkel jarnak, a titok abban rejlik hogy magabiztoask, vidamak es szeretik az eletet.Ha meg nem jon ossze... ah mind1 leszel meg vagy szazszor szerelmes amugyis:) Persze azert a kulsodon meg valtoztathatsz, fiatal vagy meg es sikerulni fog HA AKAROD.
Kezdetben talán tanulj meg írni.Azt hittem, hogy ha mást nem is, de egalább azt tudják az emberek, a hülyét ly.nal kell írni.De te erre rácáfoltál...
Hogy lehettek ekkora parasztok? 6. osztályos, hogy mondhat valaki egy gyereknek olyan hogy: "hülye vagy és dagadt vagy"? Komolyan mondom ha a 100as IQ alatti emberek meghalnának megoldódna a túlnépesedés :S
Tudod mi a problémád: kövér vagy. Tegyél ellene.
Fogyj le. A kövérség nem veled született tulajdonság.
irány a sport dagikám
Szerintem nem csak kövér vagy hanem HÜJE is...
6.-osan még tanulni, legózni, matchboxozni kell, nem csajozni. Egyél kevesebbet, aztán mire oda jutsz, h csajozol, már lefogysz annyira, h esélyed is legyen a lányoknál.
szerintem túl fiatal vagy még ehhez.
ok, hogy 6odikos vagy, dehány éves? Kövéren gáz, ha belezúgtál. Nagyonösszelapítottad?
Hajrá :) A sport nem árt, ahogy az egészséges étrend sem, de ha ez pl.: öröklõdés, vagy esetleg betegség miatt nem tudsz úgy sportolni, mint más (ismerõseim jelentõs része fel van mentve mindenféle testnevelés alól) akkor se legyél letörve, mutasd meg, hogy milyen vagy igazából. Ne próbálj mást játszani, legyél önmagad! Sok sikert :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!