Találatok a következő kifejezésre: Van egy osztálytársunk, (327 db)

16éves lány vagyok és van egy osztálytársam aki nagyon bejön nekem, de nem tudom, hogy ez visszafele is igy van -e. Mit gondoltok bejövök neki vagy csak mint barát gondol rám? Milyen jeleket küldhet amivel észrevehetem, hogybejövök neki?

Sokszor veszem azt észre, hogy néz, és amikor odanézek elkapja a fejét és mosolyra húzza a száját, vagy amikor többen beszélgetünk, akkor épp az én szemembe néz és ugy mondja a történetét, meg ilyenek.

Legjobb válasz: Én jártam úgy, hogy szerettem volna járni az osztálytársammal, de vagy késõn szóltam (ballagtunk), vagy nem jöttem be neki. Szerintem nem jó dolog kezdeni az osztálytársaddal, hiszen, gondolj bele, nincsen semmi titok, és ha össze is vesztek, akkor kerülitek egymást az osztályban? Mert ez is benne van. De, ha visszajelzést kapsz tõlük (mosoly, kacsintás, esetleg megfogja a kezed, stb.), akor hajrá. :)

Én jártam úgy, hogy szerettem volna járni az osztálytársammal, de vagy késõn szóltam (ballagtunk), vagy nem jöttem be neki. Szerintem nem jó dolog kezdeni az osztálytársaddal, hiszen, gondolj bele, nincsen semmi titok, és ha össze is vesztek, akkor kerülitek egymást az osztályban? Mert ez is benne van. De, ha visszajelzést kapsz tõlük (mosoly, kacsintás, esetleg megfogja a kezed, stb.), akor hajrá. :)
Gondolkodj pasi ésszel :) Mi csajok mindig túlkomplikáljuk a dolgokat, és egy ránk vetõdött tekintetbõl házasságot képzelünk. Nem kell az ilyen jeleken rágódni... Általában nem jönnek be... Inkább szervezz olyan programot, ahova elmehettek mindketten, menjetek el koncertre együtt stb. Ilyenkor meg esélyt adsz rá, hogy lépjen :) Ha meg szégyenlõs, akkor lépj te, így legalább biztosra mész, és nem töröd magad a vajon-okon :)
Ezek szerint bejössz neki. Légy sokat a közelébe, menny oda hozza szünetbe, beszélgessetek, éreztesd vele, hogy érdeklõdsz iránta. Hajrááá:)

Van egy osztálytársam aki 15 éves mint én. Az egyik osztálytársam is mondta hogy mi lenne ha járnánk ő meg elpirult és csak néztük egymás szemét mélyen. Mit csináljak? Hogy mondjam el? Hogy szeretem!

Nem úgy hogy mindjárt odamegyek hozzá és megkérdezem akarsz e járni mert én szeretlek!

Legjobb válasz: Hívd el valahova, ha benne van, akkor szerintem erõsen van esélyed =) 1-2 alkalom után szerintem érezni fogod, mennyi esélyed van, drukkolok! =)

Hívd el valahova, ha benne van, akkor szerintem erõsen van esélyed =) 1-2 alkalom után szerintem érezni fogod, mennyi esélyed van, drukkolok! =)

Van egy osztálytársam akivel még 2 -ban jártunk. Kicsik voltunk, azt se tudtok mit jelent. Aztan 'szakítottunk' mert akkor rájöttem ez nem szerelem:D és így történt minden. Többi lent. Micsináljak?

Rá 2évre nagyon jóba lettünk sokszor beszèltünk és féltem ami újra bekövetkezik..ő megint járni akart velem,de én azt akartam hogy baràtok legyünk. ezt nem fogadta el és elkezdet piszkálni..nagyon csunya szavakkal.az iskolában állandoan nekem jött,kiröhögött stb. de én nemtudtam elkerülni hisz osztálytársam. már olyan szintn bántott hogy sírva aludtam el minden nap.Ez megtörtént 2x mert a végén persze én addig kértem bocsánatot (ki tujda miért) hogy újra barátok letünk.Jóba vagyok vele,és mindig neki adok igatat nehogy össze vesszünk és ő majd tönkre tesz.Micsináljak?!

Legjobb válasz: Ez most azt akarja jelenteni, hogy általános iskolába 2-osan ,,jártatok"? Ez elég aranyos, de ahogy kivettem a szavaidból 4.-es korotokban akar veled újra járni, de még ti akkor is nagyon kicsik vagytok.:) Az ember olyan 14-15 esetleg 13 éves kora körül kezd el ,,járni" valakivel.:D Szerintem ne nagyon törõdj vele, kerüld el, ezért ne legyél szomorú, hiszen ez csak egy gyerek szerelem. Most lehet, hogy számodra ez egy ilyen nagy dolog, de késõbb majd csak jót fogsz rajta mosolyogni.:) Az ilyen kisfiúk álltalában így fejezik ki a szerelmet, biztos tetszel neki, és ennyi. Attól, hogy osztálytársak vagytok, nem kell barátoknak lennetek.

Ez most azt akarja jelenteni, hogy általános iskolába 2-osan , , jártatok"? Ez elég aranyos, de ahogy kivettem a szavaidból 4.-es korotokban akar veled újra járni, de még ti akkor is nagyon kicsik vagytok.:) Az ember olyan 14-15 esetleg 13 éves kora körül kezd el , , járni" valakivel.:D Szerintem ne nagyon törõdj vele, kerüld el, ezért ne legyél szomorú, hiszen ez csak egy gyerek szerelem. Most lehet, hogy számodra ez egy ilyen nagy dolog, de késõbb majd csak jót fogsz rajta mosolyogni.:) Az ilyen kisfiúk álltalában így fejezik ki a szerelmet, biztos tetszel neki, és ennyi. Attól, hogy osztálytársak vagytok, nem kell barátoknak lennetek.


Van egy osztálytársam aki tetszik. De van barátnője, elmondjam neki az igazat még így is? :/ Többi lent

Szóval nem állok közéjük nem is az a célom ezzel csak szeretném hogy végre észre vegyen mert tavaly padtársamként elég sokat hülyéskedtünk..inkább piszkáltuk egymást viccesen szólva fogdozott csapkodott meg olyan szavakat használtam rá hogy "csúnya b**i" ilyesmi xD és szerintem akkor kicsit érezhetett valamit irántam mert sok dologgal kimutatta ezt pl órákon folyton engem figyelt közben mosolygott mint a tejfel :D nos hát nekem meg megtetszett de van barátnője mint már említettem.Viszont mindig is úgy ismerte mindenki hogy csak a rövid kapcsolatokba megy bele..nos ezt én is így gondoltam mostanáig..kb 6 hónapja járnak és van egy haverja akire felnéz.és azt pletykálják,hogy csak azért jár a csajjal mert a haverja is jár eggyel.Szóval én is ebben hiszek per pillanat.o.O de nem tudom mi a szitu valaki segítene abban,hogy mit csináljak hogy észrevegyen?? De azért barátoknak is nevezhetjük egymást :) most így 8. év végére elég jól kijövünk :) igazából azt terveztem hogy osztálykiránduláson elmondom neki hogy tetszik csak nem jött el -.-" így hát nem tudom mit tegyek..akkor mondjam el neki mikor már nincs barátnője,vagy esetleg most valamikor? :O (volt akibe szerelmes voltam és nem mondtam el neki mit érzek valójában :( ezért buktam az egészet..többet nem teszek így ezt megfogadtam).ennyi :) bocsi ha egy kicsit hossú xD

Legjobb válasz: Viszont azt is tudom,hogy sokan mondják "ne járj osztálytárssal mert hamar megunod!" meg "házinyúlra nem lövünk"..nos az utolsó 3 hét van csak vissza az általánosból utána pápá :'O de akkor is xD Válaszokat várok :)

A kérdező hozzászólása: Viszont azt is tudom, hogy sokan mondják "ne járj osztálytárssal mert hamar megunod!" meg "házinyúlra nem lövünk"..nos az utolsó 3 hét van csak vissza az általánosból utána pápá :'O de akkor is xD Válaszokat várok :)
A kérdező hozzászólása: 1. kommentelõ miért lennék k*rva? hisz említettem hogy nem akarok neki rosszat vagyis nem állok közéjük..-.-" xDD akkor meg mire fel?
Ha nem akarsz közéjük állni és szétválasztani õket, akkor ne mondd el az érzéseidet, inkább felejtsd el!Nyilván nem véletlenül vannak együtt hat hónapja, valami csak megfogta a csajban, ha ennyi ideje kitart mellette.Inkább keress magadnak szabad prédát.
Én nem vallanék szerelmet olyannak, akinek barátnõje van, fõleg ha tényleg csak azért tartja a lányt, hogy legyen valaki. Ez sokat elmond a fiúról, de a te dolgod, hogy mit teszel.
Nem fertõzõ! Nekem is volt.
11-re Apámnak volt ekcémája. A katonaságnál kapta el. Az orvos mondta, hogy ekcéma és használjon külön törölközõt, külön szappant, nehogy a családja is elkapja.
de lehet fertõzõ is, ha kifakad a hólyag, akkor a benne lévõ folyadék fertõzhet
Az ekcéma nem fertõzõ.Vagy belsõ gyulladást jelez, vagy valamire az allergiát.Nekem a kezem lett ekcémás.A góckeresésnél egyik fogamnál találtak gyulladást, addig nem is gyógyult a kezem, amíg a koronás gyökér kezelt fogamat ki nem húzták.
nem fertõzõ, nekem is van, ez csak egy allergikus reakció valamilyen környezeti hatásra (pl virágpor, izzadtság, napsugárzás, stb)
Lehet hogy bõrrákos vigyázzatok, fusatok körbe az osztályba éskiabáljátok hogy replás, én immunis vagyok beoltottam magam!! :D
Ez egy belsõszervi probléma és a bõrön jelzi, hogy baj van.
nem fertõzõ :) de sajnos elég sok embernek van, allergia tulajdonképp
Nem kell megijedni. Nem egymástól kapták el.
Nem, az ekcéma tul.képpen allergia.
12-re Az ekcéma maga nem fertõz, mert az ekcéma az egy válaszreakció valamilyen, a bõrt érõ károsító hatásra. Ez viszont lehet fertõzõ. Ekcémát nagyon-nagyon sok minden kiválthat, belsõ mûködési zavaroktól kezdve bõrt érõ vegyszereken át sokféle fertõzésig. Az ekcéma maga csak egy TÜNET, nem maga a betegség. Édesapádnak valószínûleg valamilyen fertõzés hatására alakult ki ekcémás tünete, ha az orvos azt mondta, hogy fertõzhet. És arról, hogy orvos mondta: az orvos is ember. Én épkézláb bõrgyógyásszal még nem találkoztam (pedig voltam egy párnál már). Kivétel nélkül mindegyik szteroid tartalmú gyulladáscsökkentõ kenõcsöt adott. Várandósként is. Viszont a háziorvosom nagyon jó orvos, széles látókörû, nagyon nagy tapasztalattal rendelkezõ, az okokat keresõ és kezelõ, amúgy belgyógyász. Õ képes az emberi szervezetet egészében kezelni.

Van egy osztálytársam, azt mondta el lehet könnyen ájulni egy új módszerrel ami most a fiatalok körében nagyon menő. Hogy: Le guggolsz mély levegőket veszel 20 másod percig és aztán hirtelen fel állsz és fújod az ujjad. Ez hosszú távon egészségtelen?

Legjobb válasz: Elárulom hogy 30 évvel ezelõtt is próbálkoztak ezzel az osztálytársaim. Egyáltalán nem újdonság. De csak a problémás gyerekek próbálgatták. Akiknek otthon nem volt rendben a család. Tudták ezt a tanárok is, úgyhogy rögtön hívták is be a szülõket. Szerintem szánalmas. Akkor is így gondoltam, és most is. Miért nem csináltok értelmes dolgokat? pl.el lehet otthon mosogatni, ki lehet porszívózni, vasalni, el lehet olvasni egy könyvet. Meglátjátok úgy elszalad a nap hogy észre sem veszitek,nem fogtok unatkozni.

Elárulom hogy 30 évvel ezelõtt is próbálkoztak ezzel az osztálytársaim. Egyáltalán nem újdonság. De csak a problémás gyerekek próbálgatták. Akiknek otthon nem volt rendben a család. Tudták ezt a tanárok is, úgyhogy rögtön hívták is be a szülõket. Szerintem szánalmas. Akkor is így gondoltam, és most is. Miért nem csináltok értelmes dolgokat? pl.el lehet otthon mosogatni, ki lehet porszívózni, vasalni, el lehet olvasni egy könyvet. Meglátjátok úgy elszalad a nap hogy észre sem veszitek, nem fogtok unatkozni.
Igen, elég egészségtelen, ráadásul ha összeesel, beb.aszod a fejed, és az isten tudja, milyen agyrázkódásod vagy koponyatörésed lehet.
Nem biztos, hogy el fogsz ájulni, lehet csak megszédülsz. Mindez azért, mert a hirtelen felállástól leesik a vérnyomásod. Egyébként ne akarj elájulni, nem jó buli, amikor agyrázkódással mehetsz utána az orvoshoz.

Van egy osztálytársam, akivel mostanában sokat lógunk együtt, de már régebben is nagyon jóba voltunk. Persze legtöbbször több osztálytársunk is ott van. (többi lent. ) (? )

Folyton az ölembe ül, és a közelemben van.Múlt héten mikor többen voltunk együtt, akkor mindenki mondta ennek az osztálytársamnak, hogy mért nem smárol le, de mondta, hogy biztos nem engedném meg ilyesmik.(el?ször csak súgdolóztak err?l, de aztán már én is tudtam mit akarnak.) Már aludtunk is együtt, de akkor ott volt egy másik osztálytársam is(fiú), és akkor is közeledett. Most hétvégén adtam neki, meg egy haverjának kóstolóba piát, aztán még hoztam le, és eléggé berúgtunk. Persze emlékszem mindenre. Ettünk cukrot, és mondtam, hogy ragad t?le a szám, erre a fiú kérdezte, hogy hol? és lesmárolt. Ekkor ? már nem volt részeg, és én se nagyon, csak úgy tettem, hogy ne higyjék azt, hogy tetszik nekem, vagy nemtudom. Mikor kimentünk megfogta a kezem, és végig úgy sétáltunk, utána szinte végig ketten voltunk, és már mindenki tudta, hogy smároltunk. Sokan monsták, hogy ott is smároljon le, a többiek el?tt, de ott már nem mert. Aztán hazakísért, és mondta, hogy köszönjek el, mondom köszöntem, hogy szia, majd megölelt és megcsókolt. Ekkor már nem tettem úgy, mintha be lennék rúgva, és ? se. Ma az osztályban(meg szerintem a suliban is) mindenki tudta, hogy smároltunk, meg kérdezgettek, én meg mondtam, hogy hagyjanak már. Aztán suli után megint együtt mentünk haza, és még voltak ott. Megint megfogta a kezem, de csak miután kicsit távolabb voltunk a sulitól.Meg megint mondták, hogy búcsúzóul smároljon le, de nem történt semmi, aztán haza se mentem, mentem tovább velük. Aztán megint ketten maradtunk, megfogta a kezem, és többször is mondtam, hogy ne fogja már meg, meg hogy mért fogja? (azt válaszolta, hogy mért ne?) de mikor közeledünk a sulihoz, ahol ott vannak a többiek mindig elengedi. Meg ma is célozgatott, hogy nyaljak le a szájáról valamit, meg köszönjek el. Viszont van egy lány még az osztályban akivel nagyon jóban van, és ugyanezt csinálja, mint velem(ölébe ül stb.), csak neki nem fogja meg a kezét, meg nem smároltak, legalább is nem tudok róla. De a hétvége óta hozzá se szólt. Szerintetek tetszek neki, vagy csak hülyíti a fejem?:S Én nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy szeretem, vagy nem tudom. De jó volt, mikor smárultunk, meg jó vele lenni..stb.:S Segítsetek légyszi. Mit tegyek? Légyszives normális válaszokat! 14L

Legjobb válasz: bocsi, hogy hosszú lett, de jól esett leírni.:S

A kérdező hozzászólása: bocsi, hogy hosszú lett, de jól esett leírni.:S
szerintem.. tetszel neki. fõleg, ha jóban vagytok, akkor nem lenne oka arra, hogy hülyítsen. hogyha egy idegen lennél számára, akkor felmerül a kérdés, hogy valóban hülyít e, de így szerintem ez nem valószínû. Nyilván még frissnek érzi a "kapcsolatotokat" ezért nem akarja ország-világnak szétkürtölni. szerintem adj egy kis idõt neki, hogy tisztázza magában a dolgokat. a másik csajról meg annyit, hogy ha nem fogja meg a kezét, meg nem smárolnak, nincs köztük több jó barátságnál. miatta nem kell aggódnod.
Ahogy olvasom elég laza életet éltek 14 évesen.Szerintem van esélyed, mert poénból biztos nem akarná megfogni a kezed csak fél az ismerõseitek véleményétõl.De ha úgy érzed szereted akkor négyszemközt beszélj vele hogy megpróbálhatjátok.Sok sikert! egyébként érdekes hogy a fiú ül az öletekbe:D
A kérdező hozzászólása: áá most megkérdezte, hogy lehet-e a köztünk valami. aztmondtam nemtudom, lehet. erre aztmondta, hogy holnap megbeszéljük, mert mennie kell (persze közben még beszélgettünk, nemcsak ennyi volt.) igazából engem az zavar, hogy osztálytársam.:S bár már csak 1 hét van a suliból.
Hát igen, nem jó ha osztálytárs, de most ugyis itt a nyár az 2 hónap az alatt simán el tudod dönteni mit és mennyit akarsz tõle.Ez a te döntésed ennél töbett nem is tudok segiteni(ha 1általán segitettem)
Járj vele. Ez lehet az egyetlen megoldás. Kerülni nem tudod, mert az osztálytársad.
mond el neki, mit érzel. :)
A kérdező hozzászólása: 17/F vagyok az osztálytárs 16/L
nem igazán
Nem.
van rá halvány esély. és ezt lányként mondom.
Ki tudja....lehet, hogy van.

Van egy osztálytársam, szeretem. (jóó, tudom, házi nyúlra nem lövünk, stb. ) Bevallottam neki, de õ nem viszonozza. (ezt eddig is tudtam). El akarom felejteni. De mégis hogyan?

Megpróbálom röviden leírni.Az van h csaknem egy éve szeretem,de nem volt alkalmam személyesen elmondani neki,ezért leírtam (egy kb. 6 oldalas) levélben,amit oda is adtam neki személyesen .Tudtam h õ nem szeret viszont,de már nem bírtam tovább.Másnap beszéltem vele és kiderült h õ eddig is tudta h szeretem,de ez még nem változtat azon a tényen,h õ nem.Az 1 év során próbáltam már elfelejteni(nem is 1x),de nem sikerült. 14/l

Legjobb válasz: Még csak 10 vagyok de én is belezúgtam az osztálytársamba. Az "legjobb" barátnõm elmondta mindenkinek emóngem meg halálra cikiztek, de most már vége.. Szerintem csak reménykedj, én is ezt teszem!

Még csak 10 vagyok de én is belezúgtam az osztálytársamba. Az "legjobb" barátnõm elmondta mindenkinek emóngem meg halálra cikiztek, de most már vége.. Szerintem csak reménykedj, én is ezt teszem!
ha 14 éves vagy...akkor 8.-os? :O ha elballagtok és utána nem fogod állandóan látni, az majd megoldja a problémát :S
A kérdező hozzászólása: 9-es vagyok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!