Találatok a következő kifejezésre: Van egy nyomtatóm, és (69 db)

Van egy nyomtatóm, amit a PC-re kötöttem és ezt megosztottam. Hogy csináljam meg, hogy a macbookomon is lehessen használni? (wifi)

Legjobb válasz: Hozz létre otthoni hálózatot és oszd meg a nyomtatót.minden hálózaton lévõ gépnek látnia kell.

Hozz létre otthoni hálózatot és oszd meg a nyomtatót.minden hálózaton lévõ gépnek látnia kell.
Routerre nem lehet rákötni?

Win 7en ami alapból van nyomtatóközpont azzal tudok nyomtatni? Tehát rádugok egy nyomtatót és nyomtathatok, vagy kell feltennem programot?

Legjobb válasz: A nyomtatóhoz kell lennie telepítõ lemeznek. Ha nincs akkor a gyártó oldaláról le kell tölteni a driver-ét

A nyomtatóhoz kell lennie telepítõ lemeznek. Ha nincs akkor a gyártó oldaláról le kell tölteni a driver-ét


Van egy WIFI hálózatom + egy nyomtatóm amin van hálózati csatl. Lehetőség. Szeretném lehetővé tenni hogy minden gép aki a hálózatra fellép tudjon nyomtatni. Hogyan lehet ezt megvalósítani, direkt kapcsolat nyomtató és router között vagy printserver?

Legjobb válasz: Ahogy szeretnéd. 1. Rákötöd a gépre majd megosztod a nyomtatót, viszont ilyenkor csak akkor tudsz nyomtatni, ha be van kapcsolva a számítógép is. 2. Szimplán rákötöd a hálózati eszközre, általában egybõl mûködik is. Amúgy biztosan adnak hozzá használati utasítást ahol minden le van írva, vagy a gyártó honlapjáról letölthetõ.

Ahogy szeretnéd. 1. Rákötöd a gépre majd megosztod a nyomtatót, viszont ilyenkor csak akkor tudsz nyomtatni, ha be van kapcsolva a számítógép is. 2. Szimplán rákötöd a hálózati eszközre, általában egybõl mûködik is. Amúgy biztosan adnak hozzá használati utasítást ahol minden le van írva, vagy a gyártó honlapjáról letölthetõ.
Kábelesen rá kell kötni a WiFi hálózat egyik szórójára (router vagy access point), onnantól automatikusan mûködnie kell, hacsak nincs a nyomtatón valamilyen biztonsági beállítás (általában nem szokott lenni).

Van egy Canon Pixma mp190-es nyomtatóm, és a windows nem akarja mindig felismerni? !

Újra raktam az xp-t, a nyomtató driver-t, mégis néha nem ismeri fel, ilyenkor kábelek ki,be,driver meginnt fel majd egyszer jó lesz max. 2 napig:S.MI lehet a gond?

Legjobb válasz: Lehet, hogy hibás az USB portos, az USB kábel, vagy rosszabb esetben akár maga a nyomtató vagy az alaplap. Ha tudod, nézd meg más gépen, hogy felismeri-e rendesen, ha igen, akkor valószínû az USB port a ludas. Ha ott sem, akkor vagy a kábel, vagy a nyomtató.

Lehet, hogy hibás az USB portos, az USB kábel, vagy rosszabb esetben akár maga a nyomtató vagy az alaplap. Ha tudod, nézd meg más gépen, hogy felismeri-e rendesen, ha igen, akkor valószínû az USB port a ludas. Ha ott sem, akkor vagy a kábel, vagy a nyomtató.
A kérdező hozzászólása: Kösz, remélem csak a kábel rossz! üdv.

Van egy lexmark nyomtatóm és elvittük újratölteni de, mikor elkeztem nyomtatni akkor azt irta hogy vegyek patront mert kifogyott. Mit tegyek?

lexmark x2650-em van.és kivettem a patront és fogott,jött belőle a tinta.ez elég érdekes

Legjobb válasz: A nyomtatóban vagy a patronban van számláló, ami szépen számolja, hogy hány csepp tintát használtál el. Ha egy kifogyott patront feltöltesz, attól még ez az adat azt mutatja, hogy kifogyott. Ha szerencséd van, akkor meg lehet csinálni azt, hogy kiveszed a patront, visszateszed a patront, és megkérdezi, hogy új-e vagy régi, és megmondod neki, hogy új (régi HP color bubblejeteknél mûködött). Ha viszont a patron tárolja, akkor az bizony így jártál, az panaszkodni fog életed végéig.

A nyomtatóban vagy a patronban van számláló, ami szépen számolja, hogy hány csepp tintát használtál el. Ha egy kifogyott patront feltöltesz, attól még ez az adat azt mutatja, hogy kifogyott. Ha szerencséd van, akkor meg lehet csinálni azt, hogy kiveszed a patront, visszateszed a patront, és megkérdezi, hogy új-e vagy régi, és megmondod neki, hogy új (régi HP color bubblejeteknél mûködött). Ha viszont a patron tárolja, akkor az bizony így jártál, az panaszkodni fog életed végéig.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségedet

Van egy Epson nyomtatóm és kifogyott a kék patron kifogyott de a többi tele van és nem enged nyomtatni. Lehet ezzel valami kezdeni?

Legjobb válasz: Tegyél bele, de nem árt ha eredetit teszel. Nem csak nyomtatni nem fogsz tudni de még szkennelni sem. Nekem SX-125 Epson nyomtatóm van.Dobhatom a kukába, mert nem tetszett neki az utángyártott festék.

Tegyél bele, de nem árt ha eredetit teszel. Nem csak nyomtatni nem fogsz tudni de még szkennelni sem. Nekem SX-125 Epson nyomtatóm van.Dobhatom a kukába, mert nem tetszett neki az utángyártott festék.

Van egy Lexmark E120 nyomtatóm és nem tudom installálni az újonnan telepített Win7 (64) alá. Van valami ötletetek- egy Windows 7 (64) kompatibilis működő driver-t Lexmark E120 típusú nyomtatóhoz vagy más? Köszönöm.

A Win7 csak a Lexmark E120n (tehát az "n"-est) ajánlja fel telepítésre, és azzal nem ment. A Lexmark.com-on az E120-hoz Win7-64 alatt univerzális drivereket ajánl, és azzal sem m?ködik.

Legjobb válasz: Próbáltad a kompatibilitási futtatást? Jobb klikk az ikonra.

Próbáltad a kompatibilitási futtatást? Jobb klikk az ikonra.
A kérdező hozzászólása: az alábbi oldal szerint kompatibilisek: http://www.microsoft.com/en-us/windows/compatibility/win7/Co.. A Win7 a nyomtatók/faxok alatt az E120 ikon jobbklikkjénél a javítás opciót választva hiányolja a drivert, de maga nem találja meg azt a neten (ahogy én sem...)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!