Találatok a következő kifejezésre: Van egy nyomtatóm, (121 db)

Van egy nyomtatóm, amit a PC-re kötöttem és ezt megosztottam. Hogy csináljam meg, hogy a macbookomon is lehessen használni? (wifi)

Legjobb válasz: Hozz létre otthoni hálózatot és oszd meg a nyomtatót.minden hálózaton lévõ gépnek látnia kell.

Hozz létre otthoni hálózatot és oszd meg a nyomtatót.minden hálózaton lévõ gépnek látnia kell.
Routerre nem lehet rákötni?

új gépem van, windows-7, van egy Lexmark nyomtatóm, de nem tudom a win-7-el használni, állítólag, ha felteszek egy win xp-3-at, akkor menni fog, igaz ez? Vagy cseréljem le a nyomtatót is.

Legjobb válasz: Megnézed, hogy a nyomtató gyártó oldalán van-e driver a nyomtatódhoz Win7-re vagy Vistára. Ha nincs akkor vagy cserélsz nyomtatót vagy oprendszert...

Megnézed, hogy a nyomtató gyártó oldalán van-e driver a nyomtatódhoz Win7-re vagy Vistára. Ha nincs akkor vagy cserélsz nyomtatót vagy oprendszert...
Hát le tudod tölteni csak 5GB (a LINUX) azon menni fog!
A kérdező hozzászólása: Köszike, szerintem lecserélem a nyomtatót.


Van egy WIFI hálózatom + egy nyomtatóm amin van hálózati csatl. Lehetőség. Szeretném lehetővé tenni hogy minden gép aki a hálózatra fellép tudjon nyomtatni. Hogyan lehet ezt megvalósítani, direkt kapcsolat nyomtató és router között vagy printserver?

Legjobb válasz: Ahogy szeretnéd. 1. Rákötöd a gépre majd megosztod a nyomtatót, viszont ilyenkor csak akkor tudsz nyomtatni, ha be van kapcsolva a számítógép is. 2. Szimplán rákötöd a hálózati eszközre, általában egybõl mûködik is. Amúgy biztosan adnak hozzá használati utasítást ahol minden le van írva, vagy a gyártó honlapjáról letölthetõ.

Ahogy szeretnéd. 1. Rákötöd a gépre majd megosztod a nyomtatót, viszont ilyenkor csak akkor tudsz nyomtatni, ha be van kapcsolva a számítógép is. 2. Szimplán rákötöd a hálózati eszközre, általában egybõl mûködik is. Amúgy biztosan adnak hozzá használati utasítást ahol minden le van írva, vagy a gyártó honlapjáról letölthetõ.
Kábelesen rá kell kötni a WiFi hálózat egyik szórójára (router vagy access point), onnantól automatikusan mûködnie kell, hacsak nincs a nyomtatón valamilyen biztonsági beállítás (általában nem szokott lenni).

Hogyan nézzem meg, hogy a nyomtatóm patronjaiba mennyi festék van? Egy HP nyomtatóm van de a HP szolgáltató központ ikonra kattintva nem jelenik meg semmi csak egy fekete ablak

Legjobb válasz: Nem profi megoldás, de meg kell kézzel rázni. Lehet érezni, ha lötyög benne a cucc. (persze csak a patront rázogasd, ne az egész nyomtatót ! DD)

Nem profi megoldás, de meg kell kézzel rázni. Lehet érezni, ha lötyög benne a cucc. (persze csak a patront rázogasd, ne az egész nyomtatót ! DD)

Van egy Canon Pixma mp190-es nyomtatóm, és a windows nem akarja mindig felismerni? !

Újra raktam az xp-t, a nyomtató driver-t, mégis néha nem ismeri fel, ilyenkor kábelek ki,be,driver meginnt fel majd egyszer jó lesz max. 2 napig:S.MI lehet a gond?

Legjobb válasz: Lehet, hogy hibás az USB portos, az USB kábel, vagy rosszabb esetben akár maga a nyomtató vagy az alaplap. Ha tudod, nézd meg más gépen, hogy felismeri-e rendesen, ha igen, akkor valószínû az USB port a ludas. Ha ott sem, akkor vagy a kábel, vagy a nyomtató.

Lehet, hogy hibás az USB portos, az USB kábel, vagy rosszabb esetben akár maga a nyomtató vagy az alaplap. Ha tudod, nézd meg más gépen, hogy felismeri-e rendesen, ha igen, akkor valószínû az USB port a ludas. Ha ott sem, akkor vagy a kábel, vagy a nyomtató.
A kérdező hozzászólása: Kösz, remélem csak a kábel rossz! üdv.

Van egy HP Deskjet D2460-as nyomtatóm, de néhány napja nem tudok nyomtatni vele. Mi lehet a nyomtatómmal?

Ráklikkelek hogy nyomtatás, és csak berakja abba a nyomtatásra váró mappábaés aztán semmit nem csinál, még tesztoldalt sem tudok vele nyomtatni. Mi lehet a baja?...hogy tudnám megoldani?

Legjobb válasz: Telepítsd újra a nyomtató drivereket a gyári lemezérõl.

Telepítsd újra a nyomtató drivereket a gyári lemezérõl.
Lehet, hogy amikor nyomtattál, (korábban), és rákattintottál a "felfüggesztés"-re. Ez egy fordítási hiba, ilyenkor a nyomtatóval való kapcsolatát szünteti meg a gép. Ilyenkor vezérlõpultban a nyomtatóknál jobbklikk a nyomtatóra, és ujrainditás.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, újratelepítettem, utána sem volt jó, majd megnésztem a felfüggesztést, és ott tényleg a teljes nyoomtatás ezzel a nyomtatóval fel volt függesztve
Ha van várólista, töröld! Ha egyetlen hibás dokumentum megakasztja a nyomtatást, a többi "nem tudja kikerülni". Tehát addig nem lehet nyomtatni.

Van egy lexmark nyomtatóm és elvittük újratölteni de, mikor elkeztem nyomtatni akkor azt irta hogy vegyek patront mert kifogyott. Mit tegyek?

lexmark x2650-em van.és kivettem a patront és fogott,jött belőle a tinta.ez elég érdekes

Legjobb válasz: A nyomtatóban vagy a patronban van számláló, ami szépen számolja, hogy hány csepp tintát használtál el. Ha egy kifogyott patront feltöltesz, attól még ez az adat azt mutatja, hogy kifogyott. Ha szerencséd van, akkor meg lehet csinálni azt, hogy kiveszed a patront, visszateszed a patront, és megkérdezi, hogy új-e vagy régi, és megmondod neki, hogy új (régi HP color bubblejeteknél mûködött). Ha viszont a patron tárolja, akkor az bizony így jártál, az panaszkodni fog életed végéig.

A nyomtatóban vagy a patronban van számláló, ami szépen számolja, hogy hány csepp tintát használtál el. Ha egy kifogyott patront feltöltesz, attól még ez az adat azt mutatja, hogy kifogyott. Ha szerencséd van, akkor meg lehet csinálni azt, hogy kiveszed a patront, visszateszed a patront, és megkérdezi, hogy új-e vagy régi, és megmondod neki, hogy új (régi HP color bubblejeteknél mûködött). Ha viszont a patron tárolja, akkor az bizony így jártál, az panaszkodni fog életed végéig.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségedet


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!