Találatok a következő kifejezésre: Van egy nem tudom eldönteni, melyik (10 db)

Van egy kérdésem, nem tudom eldönteni, melyik kategóriába lenne a legjobb berakni. Melyik kategóriába rakjam?

Legjobb válasz: Ha végképp nem tudod eldönteni, akkor rakd az Egyéb kérdések -> Egyéb kérdések kategóriába. Mi úgyis átrakjuk a neki megfelelõ kategóriába, ahogy azt az oldalon kiírt sok-sok félrekategorizált kérdéssel is megcsináljuk.

Ha végképp nem tudod eldönteni, akkor rakd az Egyéb kérdések -> Egyéb kérdések kategóriába. Mi úgyis átrakjuk a neki megfelelõ kategóriába, ahogy azt az oldalon kiírt sok-sok félrekategorizált kérdéssel is megcsináljuk.
NEm írtad le a kérdést, így nem fogja senki tudni, hogy melyik katergóriába rakd :)
xd
Egyértelmûen az utóbbi. De miért nem próbáltad ki õket?
A kérdező hozzászólása: és egy Intel Pentium 4 D 2.80ghz k itudja hajtani?

Miért van, hogy érzek egy tompa fájdalmat, de nem tudom eldönteni melyik fáj?

Tompán, evés után néha érzem hogy fáj a fogam tompán, de nem tudtom eldönteni hogy az alsó vagy a felsõ fogam az, és ha piszkálom egyszer úgy érzem a felsõ az, máskor meg az alsót érzem úgy...Ma nem tudok elmenni fogorvoshoz, de szerintetek mi lehet ez?

Legjobb válasz: Lehet, hogy rossz az alsó és a felsõ is, kocogtasd meg kanállal, úgy jobban megérzed, hogy melyik az érzékeny, de majd a doki eldönti, és a röntgen.

Lehet, hogy rossz az alsó és a felsõ is, kocogtasd meg kanállal, úgy jobban megérzed, hogy melyik az érzékeny, de majd a doki eldönti, és a röntgen.


Hát annyi lenne hogy van 3 lány. Mindegyikhez vonzodok és nem tudom eldönteni melyik mellett döntsek. Ha az egyikkel flörtölök büntudatot érzek a másik iránt ha a másikkal flörtölök akk ugyanez van csak forditva. Mit csináljak?

A 3 lány közül egyik osztálytársam a másik a sulimba járt de akkor még nem nagyon érdeklödtünk egymásiránt és végül egy táborban kerültünk közelebb egymáshoz ahol a végén egy csók is elcsattant. De iskolát váltott és ezért ugymond nm az hogy megszakadt a kapcsolat hanem nem találkoztunk ezért nem tudtuk folytatni a románcot. A harmadik lányt életemben egyszer láttam interneten szoktunk beszélgetni de mégis szorosnak érzem a kapcsolatot. Aki ebböl a leirásbol eltudná dönteni kifelé hajoljak?

Legjobb válasz: A netes lányt zárnám ki elsõnek.Õt nem is ismered annyira.Osztálytárssal sem jönnék össze,szóval maradni az a leány aki az iskoládba járt.Ez az én gondolkodásmódom.

A netes lányt zárnám ki elsõnek.Õt nem is ismered annyira.Osztálytárssal sem jönnék össze, szóval maradni az a leány aki az iskoládba járt.Ez az én gondolkodásmódom.
Izzítsd a vasat mindhárom helyen, kis idõ után rájössz magadtól ki felé kell futni. Hány éves is vagy?
Én inkább a helyesírást gyakorolnám a helyedben.
A kérdező hozzászólása: A másik gond hogy aztmondjátok az internetes csajt zárjam ki közbe az osztálytársra rájöttem h nm is szeretem csak úgy mint barát és az amelyik elment a suliból jövõre pestre költözik és amugy azzal már nm is tartom a kapcsolatot. csak az internetes csajjal.
Azt még hozzá teszem az elõbbi válaszomhoz (09:51), ha rájönnek arra, hogy Te több vasat tartottál a tûzben, akkor szemétnek fognak tartani és még nagyobb lesz a bûntudatod. Fõleg, ha az osztálytársad jön rá, na az mindenkinek el fogja mondani mit tettél vele, lealáz majd és az iskolában a lányok nem fognak szóba állni veled, mintha csak leprás lennél!!!
Szerintem, ha bûntudatos vagy akkor ne variálj!!! Dobd mind a hármat és keressél !egy! negyediket, három szék között a földön ülni elég kényelmetlen!!!
Velem is volt hasonló És lehet magyarázni hogy az egyetlen szerelem meg blabla, és igaz is, gondolom nálad sem egyszerre jött mind a három csaj 00:19-essel tudok egyet érteni, az a legjobb megoldás Ha mégis választani kell, te ismered õket, mi max tanácsokat adhatunk, én azt javasolnám közeledj ahhoz aki elment a sulidból, lehet már rég van egy másik pasija, de lehet még mindig rád vár h lépjél valamit Sok sikert!
én jártam oszt.társsal, de mi nem lógtunk egymás nyakán egyfolytában a suliban. sztem ez a titka...
A kérdező hozzászólása: és am osztálytársal mérbaj ha összejövök? az h tulsokat leszünk együt és megunjuk egymást vagy mi?
A kérdező hozzászólása: 13
*maradna
Akkor tulajdonképpen nem is neked kell döntened, hanem az internetes csajnak... :DDD

Melyik haj jobb tablófotózásra? Enyhén göndör vagy egyenes? Nekem jóval váll alá érő hajam van de nem tudom eldönteni, hogy milyen legyen. Valahogy egyre jobban hajlok az egyenes felé.

Legjobb válasz: Én a göndörre szavazok! A szereplõtõl eltekintve, lehetne ilyen: http://www.clbz.tk/celebrity-photos/victoria-justice-23.jpg

Én a göndörre szavazok! A szereplõtõl eltekintve, lehetne ilyen: http://www.clbz.tk/celebrity-photos/victoria-justice-23.jpg
Nézz a tükörbe, s azt választ, amelyik jobban áll. Hiszen a tablók jól akarsz kinézni és magadnak is tetszeni akarsz. Vagy nem?
szerintem göndör jobb:) vagy maradj a kettõ között és csinálj elõre egy laza hullámot hátul pedig hagy egyenesre http://www.google.sk/imgres?q=vv+anik%C3%B3&hl=hu&gbv=2&biw=.. ilyesmi??
Az a jobb haj tablófotózásra, ami jobban áll neked. Oké, van egy divat, de az a lényeg, hogy jól nézz ki a tablófotózáson és tartós legyen a hajad. Nekem pl. alapból se nem egyenes, se nem göndör hajam van. Bármivel göndöríthetem a hajam nem marad benne 2-3 óránál tovább pedig akárhányszor próbálkoztam mindig lelakkoztam. Egyenesnek viszont egyenes marad nagyon sokáig. Ezért nekem mondjuk az egyenes haj elõnyösebb lenne. Ezzel azt akarom szemléltetni, hogy mindenképpen azt válaszd, ami tartós lesz és jól áll. Én mondjuk a természetes hatású, laza hullámokra szavaznék, de csak akkor ha jól áll neked és megmarad a hajadban a hullám! :) 16/L
Az a tapasztalat, hogy ilyen beállított fotókon jobban mutat a göndör/hullámos, az egyenessel kicsit olyan emines feje lesz az embernek az ilyen képeken (alkalmi blúz, sulis beállítás), szóval szerintem ne az egyenest válaszd.
* szóval eminens feje
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! 1. válaszolónak a képe nagyon tetszik, én is ilyesmire gondoltam :) 4. válaszolónak pedig nem nyitja meg a linkjét de úgy döntöttem, hogy ugye fodrásznál csináltatom a hajam göndörre és ha nagyon nem tetszik és "vészhelyzet lesz" akkor gyorsan kivasalom... :DD
Én vagyok az elsõ válaszoló. Örülök, h tetszik a kép, én mindigis ilyen hajat akartam. Remélem nagyon szép leszel! Hajrá! :)
A kérdező hozzászólása: Köszii ^^

Van olyan, hogy valaki egyszerűen nem tudja eldönteni, hogy melyik lány kell neki? Az egyikkel régi kapcsolat 7 éves a másik kb fél éve tart, de nem tudja mi legyen. Van ilyen vagy csak fél szakítani?

Legjobb válasz: Szerintem nincs olyan, hogy nem tudja eldönteni. Olyan van, hogy nem akarja eldönteni. Fél attól, hogy mi lesz, ha rosszul dönt, mi lesz ha a másiktól többet kapott volna, és még ezernyi oka lehet, amitõl fél. Akik így élnek, rendszerint azt gondolják, hogy nem az õ kezükben van az életük, hanem az csak úgy történik velük. Ez rengeteg csalódáshoz fog vezetni az életben, mert rengeteg elvárás van és csak reagálnak a külsõ eseményekre. Ha el akarja dönteni az illetõ, akkor majd eldönti, addig pedig mindenféle kifogást fog találni, hogy ne kelljen, vagy megvárja, míg valamelyik a két lány közül megelégeli, és kiadja az útját és akkor továbbra is maradhat a körülmények áldozata. Ugyanaz a sztori, csak más köntösben. Amíg nem veszi ezt tudomásul, addig ilyen életet fog élni. Sok sikert!

Szerintem nincs olyan, hogy nem tudja eldönteni. Olyan van, hogy nem akarja eldönteni. Fél attól, hogy mi lesz, ha rosszul dönt, mi lesz ha a másiktól többet kapott volna, és még ezernyi oka lehet, amitõl fél. Akik így élnek, rendszerint azt gondolják, hogy nem az õ kezükben van az életük, hanem az csak úgy történik velük. Ez rengeteg csalódáshoz fog vezetni az életben, mert rengeteg elvárás van és csak reagálnak a külsõ eseményekre. Ha el akarja dönteni az illetõ, akkor majd eldönti, addig pedig mindenféle kifogást fog találni, hogy ne kelljen, vagy megvárja, míg valamelyik a két lány közül megelégeli, és kiadja az útját és akkor továbbra is maradhat a körülmények áldozata. Ugyanaz a sztori, csak más köntösben. Amíg nem veszi ezt tudomásul, addig ilyen életet fog élni. Sok sikert!
Van. Egy barátom úgy döntötte el, hogy melyik lány kell neki kettõ közül, hogy mérlegelni kezdett. Melyik lánytól mit kapott. Most nem a testi dolgokra gondolok, hanem a lelkiekre. És nem máról holnapra tudta eldönteni, és ez fontos, nem szabad az ilyen döntéseket nyomás alatt meghozni. Egyszer együtt mentünk haza, és beszélgettünk, akkor mondta, hogy most nem kell neki kapcsolat. Rá kb 2 hónapra aztán összejött az egyik lánnyal a kettõ közül. Késõbb mesélte el nekem, hogy mi alapján döntött, ezt írtam le fentebb. Szerintem így, mérlegeléssel lehet eldönteni, ha az érzelmek már úgyis megvannak mindkét lány felé. Az idõ pedig, ami alatt meg tudja hozni a döntést, egyénenként változó..

Már csak egy hónap van a szünetből, és nem tudjuk eldönteni, hogy hova menjünk nyáron nyaralni. Melyiket ajánlanád, Bulgáriát, Törökországot, Bulgáriát?

Legjobb válasz: Én eddig csak Horvátországban nyaraltam, de ott vagy hatszor. Én nagyon szeretem, meg hozzánk közel is van. Én egyébként Bulgáriába és Törökországba nem mennék pl. kocsival vagy busszal, csak repülõvel. Nem szeretek 7 napból kettõt utazni, aztán még fáradtabban érek haza, mint mikor elmentem. Szóval ha szerintem kocsival szeretnétek menni, akkor Horvátország, ha szóba jöhet a repülõ is, akkor akár Törökország. Egyik ismerõsömmel pont tegnap beszélgettem és õk 200-300 ezerért voltak ketten 1 hetet nyaralni Törökben, all inclusive, tehát semmire az ég világon nem kellett költeniük...

Én eddig csak Horvátországban nyaraltam, de ott vagy hatszor. Én nagyon szeretem, meg hozzánk közel is van. Én egyébként Bulgáriába és Törökországba nem mennék pl. kocsival vagy busszal, csak repülõvel. Nem szeretek 7 napból kettõt utazni, aztán még fáradtabban érek haza, mint mikor elmentem. Szóval ha szerintem kocsival szeretnétek menni, akkor Horvátország, ha szóba jöhet a repülõ is, akkor akár Törökország. Egyik ismerõsömmel pont tegnap beszélgettem és õk 200-300 ezerért voltak ketten 1 hetet nyaralni Törökben, all inclusive, tehát semmire az ég világon nem kellett költeniük...
A kérdező hozzászólása: Bocsi, a harmadikra Horvátországot akartam írni.
Én Törökországot választanám :)
Bulgáriának vannak szép részei, de engem igazán nem nyügözött le. Horvát ország ha még nem voltál nagyon szép tudd lenni és ár kategoriában szerintem a legolcsobb is a 3 közül De én még is Török orszgot választanám.
Én az idén nyáron voltam Bulgáriában, és nagyon sok szép emlék köt oda. Ha tehettem volna, maradtam volna még, akár oda is költöztem volna.A hely alapból nagyon szép, de az emberek belsõ tulajdonságai és közvetlensége is megfogott.
Egyértelmû. géphez vagy szokva. laptop.
FogyatékosXD
Bárhol. Google.
megtudnád mutatni hogy hool látál te 55 ezeré url: vmi?
holl venél anyiért uram isten tudod egyáltalán mi az az xbox 360?? mert nem ugy fest
"csak hogyha veszel egy 4 gb -os xboxot akor eseleg anyi de azal semmit se érsz legalább egy 250 gb-os kell az meg már megint csak 150 000" Mi 150 ezer te agyalágyult?????? 55 ezer forint a 250gb-s slim... Nah húzzál a jóbúsba de rohadtgyorsan...
csak hogyha veszel egy 4 gb -os xboxot akor eseleg anyi de azal semmit se érsz legalább egy 250 gb-os kell az meg már megint csak 150 000
"árban kb. megegyeznek melyik érné meg jobban" Igen? Egy Xbox 45 ezer, egy lapton, amint játszani lehet 150-200 ezer. Tényleg alig van különbség végülis.
xbox 360
tapasztalatból mondtam.
Akkor ne fárassz minket.
Akkor vegyél egy normális Windows Phone-t vagy bármit, csak ezt a két rettenetet ne. Ezek közül amúgy talán a C6 rosszabb. Az egyik legborzasztóbb érintõs Nokia.
A kérdező hozzászólása: Menj aludni, biztos elfáradtál amíg leírtad hogy ne fárassz minket... kívánom te is hasonló válaszokat kapj egy-egy kérdésedre. Itt véleményekre voltam kíváncsi, ki mit ajánl. Egyébként htc mellett döntöttem, wp-s mobilra meg normális androidra nincs pénzem.
milyen normális androidra? az tény h a wp-s telók még drágák, de Androidosokat már dobálják teljesen olcsón is.
A C6-00 rohadt romlós egy Nokia.
A kérdező hozzászólása: Ok, megvettem a HTC touch pro 2-t. Android android... igen, olcsón csak nekem nem jönnek be, csak a komolyabb mobilok. Pl. motorola milestone, meg a hasonlók, de az még most is 30-40 ezer.
A milestone komoly? :D
A kérdező hozzászólása: nekem az. mi komoly akkor? a divatmobil?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!