Találatok a következő kifejezésre: Van egy nem tudom eldönteni, (52 db)

Anyajegy problémám van! A vállamon nagyon sok van, de nem tudom eldönteni, hogy az anyajegy vagy szeplő? ! Mitől van az, hogy mindig egyre több van rajtam? Ezt meg lehetne még időben akadájozni?

Hallottam már arról az anyajegy lefagyasztásról! Ha valaki tudna arról is információt adni megköszönném!Sajnos nagyon sok kicsi van rajtam, a nagyobbakat majd le kell szedetnem. De a picikb?l mindig egyre több van. Az anyajegy levételénél vagy kivizsgálásánál vesznek t?lünk vért??

Legjobb válasz: Hát hasonló problémáim vannak, de egyenlõre igyekszem kordában tartani, már amennyire lehet. Az utcsó kérdésedre tudok igazán válaszolni, igen vesznek vért, legalább is tõlem anno vettek... és nem tudom lehet ez hülyeség, de én azt vettem észre, h akkor jelenik meg sok újabb kis anyajegy, mikor pl. kifekszek napra...

Hát hasonló problémáim vannak, de egyenlõre igyekszem kordában tartani, már amennyire lehet. Az utcsó kérdésedre tudok igazán válaszolni, igen vesznek vért, legalább is tõlem anno vettek... és nem tudom lehet ez hülyeség, de én azt vettem észre, h akkor jelenik meg sok újabb kis anyajegy, mikor pl. kifekszek napra...
Nekem is sok anyajegy van a vállamon.
A kérdező hozzászólása: Igen a naptól sok elõjön, meg a szolitól is. Nekem anya azt is mondta, mivel nagyon szõke a hajam, meg nekik is az volt és világos a bõrünk, így ezért is van rajtam sok!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ - az Oakley sapkában - 7 1/4, a másik 7 5/8.
hátömm szerintem nem de ha minddel kavar akkor már igen 16/f
A kérdező hozzászólása: #12: Jo dolgokat irsz, de sajna nem errol szolt a kerdes. :) De azert koszi. Amugy az a baj, hogy sokszor mar a ferfiak sem tudjak szerintem eldoneni, hogy mit akarnak. :)
# 9: Szerintem azt, hogy egy pasi CSAK dugni akar, vagy sem, azt már az elején lehet tisztázni. Mert hát dugni mindenki akar. :) Én eleve el szoktam mondani, hogy egyelõre csak ismerkedem, barátkozom, és hosszú távon alakulhat csak ki bármi több - és itt nem arra gondolok, hogy kimondjuk, hogy együtt vagyunk, és onnantól hónapokig húzom a szexet, mert ez nem így van! Hanem ahhoz is idõ kell, míg el tudom dönteni, hogy kapcsolatot akarok-e egyáltalán valakivel. A lassú ismerkedés alatt pedig ki lehet annyira ismerni valakit, hogy el lehessen dönteni, mit is akarunk egymástól.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. :)
randevú=találka És nem feltétlenül kizárólag társaskapcsolatra jellemzõ. Haverokkal, és barátnõkkel is lehet randizni:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Szerintetek mennyi idõ után lehet eldönteni, hogy lesz-e a dologból kapcsolat vagy sem? Mostanában annyira nehéz eldönteni, hogy mit akar a pasi. Hány randi után lehet ezt eldönteni? Vagy meg kell várni amíg a pasi hozza fel a dolgot? Mert sajnos manapság a férfiak nagyrésze már csak dugni akar... (Nem tinik vagyunk, szóval 25 fölött. :) ) Elõre is köszi a válaszokat.
Úgy van ahogy a többiek is írják: ha már van testiség, akár csók is, az eléggé ribis dolog, na meg ha hitegeti õket, az is. Ez a helyzet egyedül úgy korrekt (ha már ilyen dolgok vannak), hogyha mindenki tud róla, hogy nem õ az egyedüli jelölt. Én is voltam már így, elfogadták a szitut, és nekem se volt lelkiismeretfurdalásom, ez csak így mûködhet (és így se hosszútávon!!!) Ha valakin látszik, hogy esély van rá, hogy kapcsolat legyen a dologból, akkor a többieket illik lekoptatni...
Ha csak randizik, akkor nem gond. Ha elkezd kavarni, csókolzgatni, tapizni, szopni stb., akkor már rib1ség.
A kérdező hozzászólása: Nem adom fel..: Tényleg csak egy barátnõm, nem rólam van szó. :) Ha magamról kérdeznék akkor úgy írnám, mi értelme lenne itt másra hivatkozni. Azért így tettem fel a kérdést, mert én magam nem tudtam rá válaszolni neki.
Szerintem teljesen lényegtelen, hogy mások mit mondanak. Lesz, aki annak tartja, mások nem. A lényeg, hogy a saját lelkiismeretével hogyan tud elszámolni. Én is több pasival találkozgatok, de egyikkel sem alakult még semmi, és mindenki tud róla, hogy nem egyedül van képben (volt olyan, aki ezt nem tudta elfogadni, vele nem is találkoztunk többször).
Ha a randi az csak randi, találkozás beszélgetés, akkor teljesen normális. Ha több, tapi csók stb, akkor az már az õ dolga.
egy barátnõd, mi? Határeset.
Ha csak ismerkedés szintjén vannak, akkor nem, de ha füvel-fával csókolózik vagy többet is hiteget, akkor igen.
# 13: Ahogy a nõk se. Ha a barátnõd el tudná dönteni, nem kéne több pasival randiznia. :)


Milyen telefont vegyek? 250 ezer forintom van telefonra. Nem tudom eldönteni milyet vegyek, hiszen hosszasan egyiket se tudtam kipróbálni.

Leginkább olyanok írjanak akiknek van tapasztalatuk. Htc One Samsung Galaxy s4 Iphone 5s

Legjobb válasz: 5S-re még gyûjtsél

5S-re még gyûjtsél
Röhögök amikor az Iphonet mindig csak azok szólják le aiknek nincs, mert nem kapnak. Ez nem baj, csak szerintem érdektelen:D Htc One vagy 5s:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)
de akármelyiket választod nagyon jól fogsz járni (persze kivétel még mindig az iphone :D)
Az biztos hogy ne iphone-t inkább nézd meg a paramétereit az egy szar szerintem sony xperia z1 .
4. vagyok. note 3-mat vennék :D
A kérdező hozzászólása: és a 3. válaszoló által felsorolt készülékek közül melyik érné meg a legjobban?
amiket a 3. írt azok közül válassz!!!
Ha már ennyi pénzed van akkor ne HTC One-t , meg ne S4-et hanem Nexus 5-öt, LG G2-õt, Sony Xperia Z1-et, Galaxy Note 3-at nézzél.Ezek mind verik az általad felsoroltakat.iPhone-t ne vegyél mert nagyon nem érik meg az árukat.
Iphone 5s 2 magos 1.3 GHZ nem? (vicc kategória) bár a gigoló csõnadrágos pösti vagy akkor kötelezõ darab! Szerintem HTC ONE és Samsung S4 között nem sok a különbség, én HTC ONE vennék mert anyaga sokkal jobb és akkumulátorra is többet bír!
utolsó szerinted kinek kéne a szar iphone? vegyek több száz ezerért egy fost ami nemtud többet egy androidnál, de 3x drágább...vicc ennyibõl kocsit veszel vagy mást, nemtudom miért kell ennyit költeni telefonra.egyszer véletlen leejted és szia...

Melyik haj jobb tablófotózásra? Enyhén göndör vagy egyenes? Nekem jóval váll alá érő hajam van de nem tudom eldönteni, hogy milyen legyen. Valahogy egyre jobban hajlok az egyenes felé.

Legjobb válasz: Én a göndörre szavazok! A szereplõtõl eltekintve, lehetne ilyen: http://www.clbz.tk/celebrity-photos/victoria-justice-23.jpg

Én a göndörre szavazok! A szereplõtõl eltekintve, lehetne ilyen: http://www.clbz.tk/celebrity-photos/victoria-justice-23.jpg
Nézz a tükörbe, s azt választ, amelyik jobban áll. Hiszen a tablók jól akarsz kinézni és magadnak is tetszeni akarsz. Vagy nem?
szerintem göndör jobb:) vagy maradj a kettõ között és csinálj elõre egy laza hullámot hátul pedig hagy egyenesre http://www.google.sk/imgres?q=vv+anik%C3%B3&hl=hu&gbv=2&biw=.. ilyesmi??
Az a jobb haj tablófotózásra, ami jobban áll neked. Oké, van egy divat, de az a lényeg, hogy jól nézz ki a tablófotózáson és tartós legyen a hajad. Nekem pl. alapból se nem egyenes, se nem göndör hajam van. Bármivel göndöríthetem a hajam nem marad benne 2-3 óránál tovább pedig akárhányszor próbálkoztam mindig lelakkoztam. Egyenesnek viszont egyenes marad nagyon sokáig. Ezért nekem mondjuk az egyenes haj elõnyösebb lenne. Ezzel azt akarom szemléltetni, hogy mindenképpen azt válaszd, ami tartós lesz és jól áll. Én mondjuk a természetes hatású, laza hullámokra szavaznék, de csak akkor ha jól áll neked és megmarad a hajadban a hullám! :) 16/L
Az a tapasztalat, hogy ilyen beállított fotókon jobban mutat a göndör/hullámos, az egyenessel kicsit olyan emines feje lesz az embernek az ilyen képeken (alkalmi blúz, sulis beállítás), szóval szerintem ne az egyenest válaszd.
* szóval eminens feje
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! 1. válaszolónak a képe nagyon tetszik, én is ilyesmire gondoltam :) 4. válaszolónak pedig nem nyitja meg a linkjét de úgy döntöttem, hogy ugye fodrásznál csináltatom a hajam göndörre és ha nagyon nem tetszik és "vészhelyzet lesz" akkor gyorsan kivasalom... :DD
Én vagyok az elsõ válaszoló. Örülök, h tetszik a kép, én mindigis ilyen hajat akartam. Remélem nagyon szép leszel! Hajrá! :)
A kérdező hozzászólása: Köszii ^^

Van olyan, hogy valaki egyszerűen nem tudja eldönteni, hogy melyik lány kell neki? Az egyikkel régi kapcsolat 7 éves a másik kb fél éve tart, de nem tudja mi legyen. Van ilyen vagy csak fél szakítani?

Legjobb válasz: Szerintem nincs olyan, hogy nem tudja eldönteni. Olyan van, hogy nem akarja eldönteni. Fél attól, hogy mi lesz, ha rosszul dönt, mi lesz ha a másiktól többet kapott volna, és még ezernyi oka lehet, amitõl fél. Akik így élnek, rendszerint azt gondolják, hogy nem az õ kezükben van az életük, hanem az csak úgy történik velük. Ez rengeteg csalódáshoz fog vezetni az életben, mert rengeteg elvárás van és csak reagálnak a külsõ eseményekre. Ha el akarja dönteni az illetõ, akkor majd eldönti, addig pedig mindenféle kifogást fog találni, hogy ne kelljen, vagy megvárja, míg valamelyik a két lány közül megelégeli, és kiadja az útját és akkor továbbra is maradhat a körülmények áldozata. Ugyanaz a sztori, csak más köntösben. Amíg nem veszi ezt tudomásul, addig ilyen életet fog élni. Sok sikert!

Szerintem nincs olyan, hogy nem tudja eldönteni. Olyan van, hogy nem akarja eldönteni. Fél attól, hogy mi lesz, ha rosszul dönt, mi lesz ha a másiktól többet kapott volna, és még ezernyi oka lehet, amitõl fél. Akik így élnek, rendszerint azt gondolják, hogy nem az õ kezükben van az életük, hanem az csak úgy történik velük. Ez rengeteg csalódáshoz fog vezetni az életben, mert rengeteg elvárás van és csak reagálnak a külsõ eseményekre. Ha el akarja dönteni az illetõ, akkor majd eldönti, addig pedig mindenféle kifogást fog találni, hogy ne kelljen, vagy megvárja, míg valamelyik a két lány közül megelégeli, és kiadja az útját és akkor továbbra is maradhat a körülmények áldozata. Ugyanaz a sztori, csak más köntösben. Amíg nem veszi ezt tudomásul, addig ilyen életet fog élni. Sok sikert!
Van. Egy barátom úgy döntötte el, hogy melyik lány kell neki kettõ közül, hogy mérlegelni kezdett. Melyik lánytól mit kapott. Most nem a testi dolgokra gondolok, hanem a lelkiekre. És nem máról holnapra tudta eldönteni, és ez fontos, nem szabad az ilyen döntéseket nyomás alatt meghozni. Egyszer együtt mentünk haza, és beszélgettünk, akkor mondta, hogy most nem kell neki kapcsolat. Rá kb 2 hónapra aztán összejött az egyik lánnyal a kettõ közül. Késõbb mesélte el nekem, hogy mi alapján döntött, ezt írtam le fentebb. Szerintem így, mérlegeléssel lehet eldönteni, ha az érzelmek már úgyis megvannak mindkét lány felé. Az idõ pedig, ami alatt meg tudja hozni a döntést, egyénenként változó..

Van egy kölyökmacskám, Dávid. Nem tudom eldönteni, hogy fiú vagy lány. Hogy lehet eldönteni?

Légyszi küldjetek képeket és szövegeket.

Legjobb válasz: http://www.google.hu/imgres?q=fi%C3%BA+vagy+l%C3%A1ny+macska.. De ott egy kép. A lánynak közel van egymáshoz a 2 "luk" a fiúnál közte még van a here.

http://www.google.hu/imgres?q=fi%C3%BA+vagy+l%C3%A1ny+macska.. De ott egy kép. A lánynak közel van egymáshoz a 2 "luk" a fiúnál közte még van a here.
Dávid :) Küldj képet. Még a végén kiderül, hogy a Dávid lány. Én így jártam, van egy cicám, Gáspár, aki lány. :)
Kislány! :) Javaslom majd nagyobb korában az ivartalanítást!
Inkább te fotózd le és megmondjuk :)
Bizony ez lány cica :D
A kérdező hozzászólása: Jó köszönöm! Dávid a lánycica :D
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/121128/IMG_20121128_095714_www.k..
A kérdező hozzászólása: :D nem tudom lefényképezni. Mindig szalad! Nem tud leállni :)
A kérdező hozzászólása: Hát... Akkor inkább lány. Csak Dávid a neve :D.
Lány!

Van egy kérdésem, nem tudom eldönteni, melyik kategóriába lenne a legjobb berakni. Melyik kategóriába rakjam?

Legjobb válasz: Ha végképp nem tudod eldönteni, akkor rakd az Egyéb kérdések -> Egyéb kérdések kategóriába. Mi úgyis átrakjuk a neki megfelelõ kategóriába, ahogy azt az oldalon kiírt sok-sok félrekategorizált kérdéssel is megcsináljuk.

Ha végképp nem tudod eldönteni, akkor rakd az Egyéb kérdések -> Egyéb kérdések kategóriába. Mi úgyis átrakjuk a neki megfelelõ kategóriába, ahogy azt az oldalon kiírt sok-sok félrekategorizált kérdéssel is megcsináljuk.
NEm írtad le a kérdést, így nem fogja senki tudni, hogy melyik katergóriába rakd :)
xd

Van egy lány suliban, akinek udvarolgatok/gatnék. Nem tudom eldönteni hogy csináljam e, meddig keressem, ugyanis TETSZIK, de õ nem ad visszajelzést. Gondoltam pl. lehetne hogy ebédidõben, ha tudok mellé ülök vagy valami, mert nem tudom mit kéne?

Félek, hogy nem is tudom mitõl, de nem merem megtenni; még ha ráveszem magam, akkor is mit kéne tenni utána? Jajj. Ez a "szia, hogy vagy? " és hasonló kérdésekkel semmit nem érek el, de akkor mit kéne?

Legjobb válasz: Elõször is adj meg több kulcsszót! ;) másodszor keress valakit (ismerõst) aki jóban van a lánnyal (pl:osztálytárs, esetleg barátnõ) és kérd meg õket hogy segítsenek! Például egy szituáció: ismerõsöd odamegy a lányhoz beszélgetni valamirõl és te odamész hozzájuk, vagyis az ismerõsödhöz, de a lány is ott lesz. Az ismerõs bemutat téged a lánynak, és ilyenkor lehetõleg mosolyogj rá! Köszönj neki, és innen már szerintem menni fog! Sok sikert nektek! ;)

Elõször is adj meg több kulcsszót! ;) másodszor keress valakit (ismerõst) aki jóban van a lánnyal (pl:osztálytárs, esetleg barátnõ) és kérd meg õket hogy segítsenek! Például egy szituáció: ismerõsöd odamegy a lányhoz beszélgetni valamirõl és te odamész hozzájuk, vagyis az ismerõsödhöz, de a lány is ott lesz. Az ismerõs bemutat téged a lánynak, és ilyenkor lehetõleg mosolyogj rá! Köszönj neki, és innen már szerintem menni fog! Sok sikert nektek! ;)
A kérdező hozzászólása: Mar ismerem, de sose tudtam vele beszelgetni rendesen. Az hogy odamegyek ismerosommel jo lehet, de hogy? Annyira felek tole nem ertem miert, hogy lehetne legyozni ezt a felelmet!?
Önbizalommal! A lányok többsége a magabiztos fiúkért van oda..tornázd te is fel az önbizalmadat!

Van egy lány az osztályunkban aki nekem tetszik és nem tudom eldönteni, hogy belevágjak-e egy kapcsolatba valószínû és is tetszem neki de ebben nem vagyok biztos többi lent? 14/F

Tehát még 4,5 évig egy osztályba fogunk járni elõreláthatólag (gimi) és én fogok menni egyetemre õ szerintem nem oda fog jönni ez az egyetem egy másik városban van és ennek nem lenne szakítás a vége? ha persze összejönnénk mivel nem igazán jó dolog a szakítás illetve sok buli meg minden van még addig és azokból nem maradnék ki egy barátnõ miatt, pls. nem írjatok ilyeneket, hogy mi van akkor ha nem tetszem meg hasonlókat.

Legjobb válasz: nem akarok bunkó lenni, de 14 évesen belevághatsz, ha úgy érzed, hátha jó lesz, én pl 15 évesen jöttem össze egy csajjal és másfél évig együtt voltunk, azóta van új. lényeg,h nem maradsz ki semmibõl, valszeg nem õ a nagy Õ, de ha igen, vele is tudsz buliba menni 17/f

nem akarok bunkó lenni, de 14 évesen belevághatsz, ha úgy érzed, hátha jó lesz, én pl 15 évesen jöttem össze egy csajjal és másfél évig együtt voltunk, azóta van új. lényeg, h nem maradsz ki semmibõl, valszeg nem õ a nagy Õ, de ha igen, vele is tudsz buliba menni 17/f
1. 14éves vagy, szóval egyetemig van kb 5éved. Ha 5 évig együttmaradtok akkor, nemfog számítani semmi más. 2 Én mikor elkezdtem a középsulit ugygondoltam, hogy tudom, mire megyek tovább, erre elértem az érettségihez és tippem sincs, hogy mire mennyek, szóval az se biztos, hogy nem köttök ki egy egyetemen. De ennek még mindig jóval kisebb a valószínásége, minthogy 14évesen ugytaláljatok egymásra, hogy együtt maradtok életetek végégig, mert ennek az esélye 0.1% bár lehet hogy tivagytok az az 1 az 1000-bõl kategória.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!