Találatok a következő kifejezésre: Van egy nem tudom (5403 db)

Hímvessző. A bőrt, merev állapotban, nem tudom teljesen lehúzni. Kb 1/4 ig. Van egy nem tudom mi, ami hozzákapcsolódik, a hímvessző végéhez, a herén is átmegy. És ez lehet az ok? Amúgy 18 vagyok

Nekem ez a világ legtermészetesebb dolga, de most már zavar. De nem tudom teljesen lehúzni a b?rt, mint ahogy az ismereterjeszt? videókon látni. Sosem volt gond, amikor az iskolában megnézték, kb 14 éves koromig, nem merev állapotban, nem volt olyna jó a véd?n?. Meg, urológushoz mennyek vele, és oda kell beutaló? Nem akarok a háziorvoshoz menni vele.

Legjobb válasz: Itt igazából a kérdés az lenne, hogy az, ami a húgycsõiig elmegy, és végig megy a herén, az mi. Mert ha nézek egy ilyen ismeretterjesztõ filmet, akkor ott ilyen nincs.

A kérdező hozzászólása: Itt igazából a kérdés az lenne, hogy az, ami a húgycsõiig elmegy, és végig megy a herén, az mi. Mert ha nézek egy ilyen ismeretterjesztõ filmet, akkor ott ilyen nincs.
beutaló nem kell, csak telefonon kérni kell idõpontot
WTF?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, azért elmegyek orvoshoz vele. Urológushoz, gondolom. Nem kell háziorvos ide. Meg mit értesz az alatt, hogy rosszabb lett?
Ez a fitymafék, valószínûleg neked rövid. Sokan javasolnak mûtétet, de sokaknak csak rosszabb lett. Ha szexre kerül a sor, akkor ne nyomassad szárazon és durván, mert egyrészt fájdalmat okozol szegény csajnak, másrészt elszakíthatod a féket, ami durván vérzik :D
Nincs ezzel semmi probléma, amúgy a rendszeres "használattól" rugalmasabbá válhat.
A kérdező hozzászólása: Szerintem igen. És hozzá kapcsolódik a húgycsõ végéhez, lényegében. És, gondolom én, ezt szokták akkor a annál a vallásnál elvágni? De ez akkor természetes, csak a filmekben nem néz ki jól ha van.
nemtudom, hogy erre gondolsz e de ami a makkod alsó beléböl kiinduló bör azt "fék" -nek hívják
régebben én sem tudtam "teljesen" lehúzni, de mindig próbálkoztam vele és egyre tovább csúszott, mígnem "jó lett" 20/F
mi a franc? ez probléma? én is csak 1/4ig tudom kb. de mikor lehúzom annyira amennyire bírom akkor szinte egy síkban van az alsó résszel is. most akkor én is menjek el orvoshoz? én is láttam "ismeretterjesztõ filmben" hogy õk is csak odáig tudják ameddig én komolyan nem értem remélem valaki tud válaszolni.

Van egy nem tudom milyen fajtájú virágom, nagyon nagyra nőtt, de szeretném szaporítani. Lehet-e ezzel a virágtípussal ezt csinálni, és ha igen akkor hogyan? Képeket csináltam, hátha ez segít felismerni a típusát.

http://kepfeltoltes.hu/090426/IMGP0038_www.kepfeltoltes.hu_...

Legjobb válasz: Hajtástõnél vágd vissza és rakd vízbe az így levágott hajtásokat. Kb. 1 hónap alatt gyökereket fog ereszteni, és így el tudod ültetni rendesen, és lesz egy új cserép virágod. De türelem, mert lassan gyökereznek. Még most csináld, hisz ilyesmit tavasszal ajánlatos csinálni.

Hajtástõnél vágd vissza és rakd vízbe az így levágott hajtásokat. Kb. 1 hónap alatt gyökereket fog ereszteni, és így el tudod ültetni rendesen, és lesz egy új cserép virágod. De türelem, mert lassan gyökereznek. Még most csináld, hisz ilyesmit tavasszal ajánlatos csinálni.
Syngonium, vagy nyillevél. Szaporitani a léggyökeres hajtásdugványokkal lehet. Levágod a hajtás végét, úgy hogy néhány levél legyen rajta és kb. 10-15 cm hosszú legyen a szára. Tiszta késsel, vagy ollóval vágd és tiszta üvegedénybe vizet téve tedd bele. Világos helyen legyen, de ne süssön rá a nap. Több nap mire megjelennek a gyökerek.

Windows 7 em van és egyik napról a másikra csak felugrott a proszeszorom 100-százalékra és nem tudom miért? Mindíg 100 százalékon van és nem tudok semmit se használni.

Legjobb válasz: Újraindítottad a gépet? Ha újraindítod akkor törlöd a RAM-ot . A Feladatkezelõben tudod bezárni a felesleges folyamatokat. Hány és milyen programok vannak nyitva? PL.: Ha valami "nagy" folyamatot végez (pl:DVD-írás, nagy adatmennyiség másolása, egy "nagy" pogram telepítése)akkor nyílvánvalóan 100 százalékon van és lassú a gép. Vagy rossz esetben vírus.

Újraindítottad a gépet? Ha újraindítod akkor törlöd a RAM-ot . A Feladatkezelõben tudod bezárni a felesleges folyamatokat. Hány és milyen programok vannak nyitva? PL.: Ha valami "nagy" folyamatot végez (pl:DVD-írás, nagy adatmennyiség másolása, egy "nagy" pogram telepítése)akkor nyílvánvalóan 100 százalékon van és lassú a gép. Vagy rossz esetben vírus.
A kérdező hozzászólása: Hát már egy 1 hete ilyen kb és nem írok dvd-t meg nem telepítek semmi és a feladat kezelõbe is csak a firefox vagy a google chorme megy de kb minden nap végzeg virus vizsgálatot de még így se jó :( és hogy lehetne törölni a ramot?
Ha mindennap vírust keresel az is lassítja a gépet. Ha víruskeresés közben gépezel a gép lassú. A víruskeresés is lassítja a gépet.... Nem azt mondom, hogy ne keress vírust, hanem, hogy mondjuk csak hetente keress vírust, én is így szoktam :-) .
A RAM törlése a gép kikapcsolásánál/bekapcsolásánál történik.
A kérdező hozzászólása: Most lét Windows home premiumról Windows ultimatre az számít valamit??
Home Prenium és Ultimate nem túl sokat számít

Nem tudom, hogy mi van mert nem lehet nevezni fehérfolyásnak, mert nem a hüvelykemnél folyik hanem a csiklómnál ilyen fehér nyálkás folyadék minden nap van és nem tudom, hogy mi lehet ez! (12 éves vagyok, de az is lehet, hogy csak egy pati van ott? )

Legjobb válasz: Az helyesen leírva és kiejtve: hüvely (k-betû nélkül) Ha a csiklódnál folyik (amit nem nagyon tudok elképzelni), akkor jobb, ha felkeresel anyukáddal egy nõgyógyászt. Ha mégis a hüvelyedbõl folyik, az teljesen normális, lehet, hogy hamarosan menstruálni fogsz.

Az helyesen leírva és kiejtve: hüvely (k-betû nélkül) Ha a csiklódnál folyik (amit nem nagyon tudok elképzelni), akkor jobb, ha felkeresel anyukáddal egy nõgyógyászt. Ha mégis a hüvelyedbõl folyik, az teljesen normális, lehet, hogy hamarosan menstruálni fogsz.
Egész biztos, hogy fehérfolyás ez, ne izgulj. A csiklódnál veszed észre, mert elõfordul, hogy arrafelé sûrüsödik be.

Van egy magyal félvér lovam 2 éve van nálam nem tudom hogy ezelőtt volt e csikója . Már egy hete kivan tőgyelve, a "gyöngyszem" is kint van már egy ideje, de még csikó nincs Minden nap mozgatva van. Mennyire húzhatja még el az ellést?

Azért is félek hisz ismerősünk lovai is elhúzta az ellést és sajnos elpusztult viszont a csikót most cumiztatják. És én Félek ettől az egésztől remélem nem lesz semmi baj

Legjobb válasz: Ha 2 éve nálad van, akkor gondolom tudod, hogy mikor fedeztetted, ebbõl pedig elég jól kiszámolható az ellés idõpontja. A csõdör csikókat tovább hordják, nekem 3 héttel hordta tovább és semmi baja nem lett, kb 3 hét telt el azután is, hogy már volt teje.

Ha 2 éve nálad van, akkor gondolom tudod, hogy mikor fedeztetted, ebbõl pedig elég jól kiszámolható az ellés idõpontja. A csõdör csikókat tovább hordják, nekem 3 héttel hordta tovább és semmi baja nem lett, kb 3 hét telt el azután is, hogy már volt teje.
Minden rendben ment vele? Egészséges? Gratulálok a csikóhoz! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeket tegnap este egy szép fekete csõdörcsikónak adott életet :)
Figyeld a frontot, mert nekik is befolyásolja az ellést! Éjszaka csak diszkréten nézegesd, õk nem igazán szeretik, ha jelen vagyunk az ellésnél. Én úgy tudom, hogy viaszcsepptõl számítva 1-maximum 2 héten belül megvan. Abrakról gondoskodj a lónak, az legalább annyira fontos, mint a mozgás, hogy ki tudja lökni magából. Innentõl kezdve, ha van elég helye hemperegni, akkor reméljük nem lesz gond :)
A kérdező hozzászólása: És éjszakánként 2 óránként rá van nézve:)
A kérdező hozzászólása: bocsánat a számot félre írtam:( köszönöm a válaszokat
Nálunk mióta itt lovazok, eddig 4 ló volt vemhes, mind 12 hónapig hordta a csikót, majdhogynem egyszerre is ellettek (1-8 nap eltérés volt). :)
*- -a :)
Egy átlagos ló 11 hónapig vemhes. Mindenhol írják. De belefér plusz-mínusz pár hét. A 12 hónap, amit fentebb említettem a lovamnál, az már szerintem azért extrém eset, de elõfordul.(vagy lehet, hogy van egy szamár az õsei között-a :D /szamaraknál jellemzõ a 12 hónap vemhesség/ )
12 hónapig szokták hordani õket, a csõdöröket gyakran kicsivel tovább (1-3 hét is akár). Ne pánikolj még, csak legyél felkészült. Illetve arra számíts, hogy a lovak sokszor este/hajnalban ellenek (ennek gyakorlati oka volt, amíg vadon éltek), úgyhogy jó lesz, ha valaki a 12. hónapban esténként legalább 1-2× ránéz majd (nyilván nem felváltva kell virrasztani mellette, persze, csak ha pl. lovardában van, és van éjjeli õr, vagy ott lakik a lovász, bármi...)
Szia! Nekem is van egy MF kancám és már 4 csikót ellett mióta nálam van. Az összeset 12. hónapra ellette(3 kanca, 1 mén csikó, komplikáció nélkül zajlott minden ellése, szóval ne ess kétségbe, de azért legyél felkészült, nehogy tényleg baj legyen! ( értem ezt úgy, hogy jelezd állatorvosnak a közelgõ ellést, hogyha bármi baj van, akkor ki tudd hívni.)
A kérdező hozzászólása: igen tudom pont hétfõhöz 11 hónapra lett fedeztetve:)
A kérdező hozzászólása: Igen minden rendben ment :) jobb hátsó lábán van pata fölött egy minimális kis fehér folt :) szép erõs lábai vannak

Van egy fiú. ( Tudom, mindig van egy bizonyos fiú) Itt csak az a probléma, hogy az érzéseim, nem tudom hogy milyenek. Bõvebben lent?

Szóval, nem egy hétköznapi srácról van szó, Sõt.

Legjobb válasz: Viselkedj vele úgy, mint mindenki mással, mert: - ha szeret: a közeledbe fog férkõzni, mert egyszerûen nem fogja érteni, hogy mért nem érdeklõdsz úgy iránta ( lehet, hogy bûntudata lesz amiatt is, hogy azt mondta neked, hogy nem jön el, közben mégis) - ha nem szeret úgy, csak barátként: valószínû, hogy köszönni fog, de mások társaságát is ugyanúgy fogja keresni mint a tiedet, és ha veled többet is beszél, figyeld meg milyen témákról beszélgettek (abból is tudhatod, hogy hogyan áll hozzád) + tipp: ismertetõ jelek, ha odavan érted: izzad (tekintsünk el az idõjárástól), mocorog egy helyben, hogy levezesse a feszültséget, vörösödik az arca (nagyon jó jel), ha szégyenlõs típus kerüli majd a szemkontaktust veled, de ha nem, belemer majd nézni a szemedbe, személyes témákról is beszélgettek (érdeklõdik irántad) Remélem segítettem. Sok sikert! :D ugyancsak: 15/L

Viselkedj vele úgy, mint mindenki mással, mert: - ha szeret: a közeledbe fog férkõzni, mert egyszerûen nem fogja érteni, hogy mért nem érdeklõdsz úgy iránta ( lehet, hogy bûntudata lesz amiatt is, hogy azt mondta neked, hogy nem jön el, közben mégis) - ha nem szeret úgy, csak barátként: valószínû, hogy köszönni fog, de mások társaságát is ugyanúgy fogja keresni mint a tiedet, és ha veled többet is beszél, figyeld meg milyen témákról beszélgettek (abból is tudhatod, hogy hogyan áll hozzád) + tipp: ismertetõ jelek, ha odavan érted: izzad (tekintsünk el az idõjárástól), mocorog egy helyben, hogy levezesse a feszültséget, vörösödik az arca (nagyon jó jel), ha szégyenlõs típus kerüli majd a szemkontaktust veled, de ha nem, belemer majd nézni a szemedbe, személyes témákról is beszélgettek (érdeklõdik irántad) Remélem segítettem. Sok sikert! :D ugyancsak: 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :') Nagyon félek hogy elszurom Általában akár a semmirõl is beszélünk, filozunk.. Nem tudom, mit tegyek hogy észre vegyen. Hogy mit kellene tennem hogy ne csak egyszerûen baratilag nézzen rám
Szegénykém én is ilyen helyzetben vagyok. :(
A kérdező hozzászólása: feladtam :') nem bírom :'( Azért köszi a válaszokat

Fitymaszűkűlettem van semmit nem tudom lankadt állapotbe se húzni semmitse csak egy pár millimétert tényleg körülmetélés kell?

Még sose mostam fürdéskor több éve igy van a dolog. Félek hogy mégsose láttam a makkom és ha körülmetélnek akkor csúnya lesz a makk szerintettek is? Üdv

Legjobb válasz: Kérdezõ: hát... pár kérdés 1) hány éves vagy? 2) hogyhogy eddig nem vette észre senki? (pl. kisgyerekkorodban a szüleid vagy a gyermekorvos) 3) gondolom vizelési problémák nincsenek, vagy? Amit tehetsz: – Vizsgáltasd meg egy (vagy több!) orvossal a dolgot, kérdezd meg milyen lehetõségeid vannak. Sokan csak gyorsan túl akarnak lenni a dolgon, ami azt jelenti, hogy az egészet levágják, aztán el is vagy felejtve. Erre viszont nagyon sokszor egyáltalán semmi szükség (elég csak pl. a „rossz” részt eltávolítani). – Az, hogy a doki megvizsgál, még nem jelenti azt, hogy bele kell menni a mûtétbe. Sokan úgy állnak hozzá, mintha a lelküket eladták volna – Ha vannak letapadások, akkor igen, a körülmetélés során ezeket leválasztják (feltépik) és az elõfordulhat, hogy hegesen gyógyul és nem lesz egyenletes a makk felülete utána. – Ha nincsenek, akkor jó eséllyel normálisan fog kinézni, csak baromi érzékeny (fájdalmas) lesz pár hónapig. – Érdemes lenne megpróbálnod, hogy megfogod a fityma végét és kézzel kitágítva tartod a nyílást, amennyire csak tudod, **anélkül, hogy fájna**. Tartsd így pár percig, ismételd, ha elfáradsz vagy a bõrön érzed, hogy jobb lenne pihentetni, akkor hagyjad. Ismételd legalább naponta. Nézzük meg, mire jutsz vele :)

Kérdezõ: hát... pár kérdés 1) hány éves vagy? 2) hogyhogy eddig nem vette észre senki? (pl. kisgyerekkorodban a szüleid vagy a gyermekorvos) 3) gondolom vizelési problémák nincsenek, vagy? Amit tehetsz: – Vizsgáltasd meg egy (vagy több!) orvossal a dolgot, kérdezd meg milyen lehetõségeid vannak. Sokan csak gyorsan túl akarnak lenni a dolgon, ami azt jelenti, hogy az egészet levágják, aztán el is vagy felejtve. Erre viszont nagyon sokszor egyáltalán semmi szükség (elég csak pl. a „rossz” részt eltávolítani). – Az, hogy a doki megvizsgál, még nem jelenti azt, hogy bele kell menni a mûtétbe. Sokan úgy állnak hozzá, mintha a lelküket eladták volna – Ha vannak letapadások, akkor igen, a körülmetélés során ezeket leválasztják (feltépik) és az elõfordulhat, hogy hegesen gyógyul és nem lesz egyenletes a makk felülete utána. – Ha nincsenek, akkor jó eséllyel normálisan fog kinézni, csak baromi érzékeny (fájdalmas) lesz pár hónapig. – Érdemes lenne megpróbálnod, hogy megfogod a fityma végét és kézzel kitágítva tartod a nyílást, amennyire csak tudod, **anélkül, hogy fájna**. Tartsd így pár percig, ismételd, ha elfáradsz vagy a bõrön érzed, hogy jobb lenne pihentetni, akkor hagyjad. Ismételd legalább naponta. Nézzük meg, mire jutsz vele :)
Valószínû. Örülj hogy még nem tiszta gennyes gyulladás az egész a fityma alatt felgyülemlõ szmegmától. Sürgõsen orvoshoz vele.
Nagy mákod lenne, ha nem mûtét lenne a vége . Most aztán húzzad, és menj orvoshoz is .
Nem tudom miért hiszik itt egyesek azt, hogy a fitymafaggyútól az ember súlyos gyulladást kap, vagy hogy az olyan irdatlan mennyiségben termelõdne... 1) nem 2) a vizelettel tök jól kiöblítõdik a terület, fõleg szûk fitymánál 3) ha letapadás is van, akkor eleve ott nem gyûlik
Nem tudom, kinek mi a csúnya, de nekem pl csúnya lett a makk. Foltos is, meg sokszor kérges, durva tapintású. Nem véletlenül van kitalálva oda a fityma....

A minecraftban csináltam egy saját szervelt de egy hibája van amire nem tudok rá jönni az a hibája hogy bármilyen ételt probálok meg eni éhésg ellen nem tudom más néven nem tudok enni nem tudtok egy modot hogy amivel meg oldhatom?

Legjobb válasz: Hát erre nincs mod, ilyen nem is lehetne h nem tudsz enni.. Amugy (nem vagyok benne biztos) de ha nem vagy op-ban akkor nem tudsz semmit csinálni azaz enni se: /op [játékos név]

Hát erre nincs mod, ilyen nem is lehetne h nem tudsz enni.. Amugy (nem vagyok benne biztos) de ha nem vagy op-ban akkor nem tudsz semmit csinálni azaz enni se: /op [játékos név]
kevés a gép nincs ramod/procid laaggol akkor:net van olyan is hogy kiütöd és utánna visszadobja? akkor az a net vagy tulterhelt a server tehát lassu pc kevés ram

Vásároltam egy tanyát megkötöttem az adás vételt a tulajdonossal én azóta ebben az ingatlanba élek és be vagyok jelentkezve, volt élettársam el van adósodva nem tudom hogy az én vagyonom (ingóságom) veszélybe van e?

Legjobb válasz: Volt/van hivatalos papír az élettársi kapcsolatról? Mikor mentetek szét? És ehhez képest mikor vetted a tanyát? Õ is oda van bejelentve? Ha jól tudom az élettársi kapcsolat jogilag olyan, mint a házasság. Ha volt ilyen élettársi szerzõdés (nem tudom mi a neve) és még nem bontottátok fel, akkor bizony nagy a veszély, hogy rádzuhanhat az adóssága. Ill. ha kezes/adóstárs voltál. Ha nem volt ilyen papír, és nem voltál a kezese, akkor szerintem nincs mitõl tartanod.

Volt/van hivatalos papír az élettársi kapcsolatról? Mikor mentetek szét? És ehhez képest mikor vetted a tanyát? Õ is oda van bejelentve? Ha jól tudom az élettársi kapcsolat jogilag olyan, mint a házasság. Ha volt ilyen élettársi szerzõdés (nem tudom mi a neve) és még nem bontottátok fel, akkor bizony nagy a veszély, hogy rádzuhanhat az adóssága. Ill. ha kezes/adóstárs voltál. Ha nem volt ilyen papír, és nem voltál a kezese, akkor szerintem nincs mitõl tartanod.
a volt élettársadnak mi köze lenne a te vagyonodhoz?

Üdv! Van egy német bankszámlám a kreissparkasse-nel. Bankkártyám nincs csak egy ideiglenes lapom amin a Girokonto számom és a bankszámlaszámom van rajt. A kérdésem hol tudom ezzel magyarországon levenni a pénzem?

Legjobb válasz: Szerintem így, ebben a felállásban sehogy. Egy olyat el tudok képzelni, hogy nyitsz egy itthoni bankban egy bankszámlát és a német számládról odautalod a pénzt.

Szerintem így, ebben a felállásban sehogy. Egy olyat el tudok képzelni, hogy nyitsz egy itthoni bankban egy bankszámlát és a német számládról odautalod a pénzt.
A kérdező hozzászólása: De nem értem mert ha itthon áttudom utaltatni a pénzt akkor le is kéne tudnom szedni elviekben nem?
Szerintem nem. Szerintem egy itthoni bank nem tudja ilyen módon leellenõrizni, hogy tényleg te vagy-e a másik számla tulajdonosa. Meg rengeteg adminisztrációval járna, amíg a két bank leegyezteti az adataidat, stb. De ha gondolod próbáld meg, azzal még nem veszítesz semmit.
A kérdező hozzászólása: Megnéztem és ausztriába van kreissparkasse. Elvileg akkor ott már fel tudom venni?! Vagy csakis németországban?
Nem tudom. Elméletileg bankkártya nélkül csak a saját banknál lehet pénzt felvenni. Írj nekik e-mailt és kérdezd meg

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!