Találatok a következő kifejezésre: Van egy nem túl nagy, (75 db)

A nagy kérdés, hogy honnan hova küldte...nem mindegy
A kérdező hozzászólása: Veszéprémbõl
És hová????
A kérdező hozzászólása: Bocs, kicsit másnapos vagyok:D Budapest
Hamarosan meg fog érkezni. Ajánlott csak arra való, hogy le tudják nyomozni, ha nem érkezne meg, az nem elsõbbségi.
Ja igen az elsõbbségi az más, párnapon belül meg kell érkeznie.

Nem nagyon értek a számítógépekhez ezért lenne pár kérdésem. Szóval van egy nem túl jó gépem. És ezzel az a gond hogy még a gagyibb játékokat is alig tudom akadás nélkül játszani amiknek elvileg mennie kellene a gépemen?

Adatok: CPU típusa-DualCore AMD Athlon II X2 240,2800 MHz (14 x 200) Alaplap - Gigabyte GA-M68M-S2P v1 (2 PCI,1 PCI-E x1,1 PCI-E x16,2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Alaplapi lapkakészlet-nVIDIA nForce 7025-630a, AMD K10 DIMM1: Kingston 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (400 MHz) ( 333 MHz) ( 266 MHz) Videokártya NVIDIA GeForce 7025 / NVIDIA nForce 630a (256 MB) 3D gyorsító nVIDIA nForce 7025-630a Hangkártya Realtek ALC887 @ nVIDIA nForce 7025-630a (MCP68SE) - High Definition Audio Controller?

Legjobb válasz: a vidkártyád csak egy integrált vezérlõ, az is egy régi gyenge fajtából. márpedig játékoknál ez az egyik legfontosabb elem. veszel egy alsó-közép kategóriás kártyát (mondjuk hd6750 ddr5 kb 22-26.000), azzal kompromisszumokkal ellehetsz egy pár évig

a vidkártyád csak egy integrált vezérlõ, az is egy régi gyenge fajtából. márpedig játékoknál ez az egyik legfontosabb elem. veszel egy alsó-közép kategóriás kártyát (mondjuk hd6750 ddr5 kb 22-26.000), azzal kompromisszumokkal ellehetsz egy pár évig
El is hiszem. Egy sok generációval ez elõtti integrált grafikus vezérlõvel, amitõl manapság egy középkategóriás telefonban erõsebb van és mellé 1GB RAM-mal tényleg nem lehet játszani.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Milyen videokártyát ajánlotok ehez a géphez ? Max 20e -ért ? Ja és Ram is kellene.
20 ezer csak a videokártya, vagy beleszámít a RAM is? Ha csak a videokártya, akkor egy használt HD4890. Ha bele számít a RAM is, akkor használt HD4870 és valami használt 4GB-os RAM kit.
A kérdező hozzászólása: 20 a videokártyára. A ram külön.

Miért van az, hogy ha egy nem túl nagy méretű videót berakok Vegas Proba van kép+hangsáv is, de ha egy filmet mondjuk 1gigásat rakok be akkor már nincs hangsáv csak kép? Ez a fájl méretétől függ vagy semmi köze nincs hozzá?

Sony Vegas Pro 11 hangsáv probléma

Legjobb válasz: semmi köze hozzá nekem is volt ilyen a bandicamel felvett videóimnál volt ilyen probléma azóta se tudom mért volt

semmi köze hozzá nekem is volt ilyen a bandicamel felvett videóimnál volt ilyen probléma azóta se tudom mért volt
A kérdező hozzászólása: Megoldódott, a Vegasnak az .avi fileok hangsávaival van problémája, találtam rá egy progit amivel ezt meg lehet csinálni, akit érdekel irjon egy pmet


Csak szex.
Nekem személy szerint az arc az elsõdleges, ezért nem érdekelne.
A kérdező hozzászólása: ez a dilemma nálam is, mert nekem is fontos az arc, de pont olyan fura, hogy nem vonz, de talán látok benne "valamit"... csak hát a teste az pf... és fura mód sokan jelezték neki már, hogy szép meg ilyesmi, de nem tudom... az meg hogy csak szex nem hiszem, hogy bevállalná. egyéb vélemények ?
próbáld meg vele..természet is sokat számít, lehet beleszeretsz!!
A szépségnek és a csúnyaságnak is van foka. Ha nagyon ronda az arca, nem jönnék vele össze. Ha kicsit furcsa, szokatlan nem is tudom milyen, még összejöhetünk.
Én mindenesetre vennék egy kispárnát. Vagy legalább egy papírzacskót. :-D
Azt hiszem terhes vagyok! :S
csak megdugnám párszor aztán dobnám

A fiuknak tetszik ha egy lánynak van egy kis hasa persze nem túl nagy?

Legjobb válasz: a kis has mindenfiu szerint sexy :) persze nem a tul nagy és logós bél hanem az a pici amit jó fogdosni :) sõt a fiuknak jobban bejön ha van egy kis pocid mint a lapos :)

a kis has mindenfiu szerint sexy :) persze nem a tul nagy és logós bél hanem az a pici amit jó fogdosni :) sõt a fiuknak jobban bejön ha van egy kis pocid mint a lapos :)
igaza van az elsõnek :o) 20 F
igy van
Jaja, az én barátom is szereti a kis pocimat (fõleg piercinggel).

Van egy fiú akit nagyon szeretek és tudom hogy ő is nagyon bír de nem túl kedves és nem nagyon érzem hogy "visszaadja" az én szeretetemet és nem tudom hogy miért van . Talán csak azért mert fiú vagy mi?

(remélem érthető voltam jobban sajnos nem tudom elmagyarázni)

Legjobb válasz: Nem , nem voltál érthetõ . Szerintem azért nem viszonozza a szeretet mert nem tudod kifejezni ahogy a kérdésedet sem mert csak 10 éves pitsa vagy

Nem , nem voltál érthetõ . Szerintem azért nem viszonozza a szeretet mert nem tudod kifejezni ahogy a kérdésedet sem mert csak 10 éves pitsa vagy
A kérdező hozzászólása: máshogy szeret mint én õt . Tehát nem mutatja ki . Mit nem értettél ???

Fiúk, titeket nem zavar, ha egy lánynak elég fehér bőre van és a felsőtestén van pár sötétebb anyajegy (nem túl nagy, vagy kiálló, de nem is nagyon apró)?

Legjobb válasz: Ez legyen a legnagyobb gondod az életben, tiszta szívbõl kívánom. Egyébként nem érdekelne.

Ez legyen a legnagyobb gondod az életben, tiszta szívbõl kívánom. Egyébként nem érdekelne.
Régebben kifejezetten buktam a nagyon fehér bõrû lányokra. :)

Mikor egy családban több unoka van (nem túl nagy korkülönbséggel), akkor mi a normális, hogy egyforma (értékben) ajándékot kapnak az ünnepekre (karácsony, szülinap, sb. ), vagy belefér, hogy egyik egy nagyot, a másik a feleakkorát?

Nyilván, hogy ez nem az els? alkalom lenne, és azon gondolkodom, hogy csak nekem esik rosszul, hogy az enyém mindig az amelyik kicsit ki van felejtve a sorból? Nem az anyagiak miatt, hanem, hogy csak ennyit érdemelne? Babákról van szó, tehát még rosszat nem tett a nagyszül?knek és mi sem. Ezért esik rosszul, mert nem értem, de lehet, hogy normális és én csinálok bel?le nagy ügyet.

Legjobb válasz: Teljesen mindegy, a kicsi nem érti az árakat. A szülõknek egy mondatban meg kell említeni, hogy nem kiételezés, hanem ez az ajándék tetszett, ne vegyék sértésnek az árárt!

Teljesen mindegy, a kicsi nem érti az árakat. A szülõknek egy mondatban meg kell említeni, hogy nem kiételezés, hanem ez az ajándék tetszett, ne vegyék sértésnek az árárt!
Ja, bocs, azt hittem anagyszülõ kérdi. Ne vedd sértésnek, ne nézd az árat. Nem számít ebben a korban az ár!Nem szánta sértésnek, meglátta, megvette. Esetleg a tied hó végén volt, de nem hiszem. Szerintem az tetszett. Vagy a másik eshetõség: nektek van, tudtok venni, a másik szülõt meg segíteni kell. Szerintem ne agyalj ezen, nem vagy mostoha. Más oka lehet. Esetleg kérdezd meg, hogy megnyugodj!
Mivel nálunk még csak a fiam az egyetlen unoka, dédunoka, ezért csak arra emlékszem, hogy nálunk hogy volt ez. Anya és apai nagyszülõknél is 4-4 unoka volt. Karácsonyra, húsvétra, stb. ilyen ünnepre mindkét nagymama azt csinálta, hogy odaadta a pénzt az anyukáinknrak, hogy õk vegyék meg az ajándékot a nevükben, mert biztos jobban tudják, mit szeretnénk. És minden unoka ajándékára ugyan annyit adtak. Szerintem ez egy jó eljárás. Mondjuk az anyai nagyszüleimnél azért mi tesómmal voltunk azok, akik kicsit mostoha gyerekek voltunk. Nem nagyon, ajándékok terén pl. ez sose mutatkozott meg, és nyilván minket is szerettek, de ha pl. unokatesóinkkal volt valami vitánk, akkor nekünk sose lehetett szinte igazunk, meg mindig velük példálóztak, mivel az õ apjukat csípték, a miénket meg nem (anyukáink az õ gyerekeik). Nem volt ez nagyon feltûnõ, de azért kicsi korunkban is megéreztük , hogy mi nem "nem érünk annyit" és ez néha elég rosszul tudott esni. Másik mamánál viszont minden unoka ugyan úgy volt szeretve, bár azt aláírom, hogy egyetlen lányként ott én voltam a kedvenc :) De ott nem volt kivételezés még minimálisan sem senkivel, mindenki ugyan annyira unoka volt.
Szia!Szerintem ez nem normális. "Nálunk" anyukámnak 4 unokája van a legnagyobb 16 éves a legkisebb 10 hónapos, de mindig azonos értékben kapnak ajándékot. Mindegyik gyerek a tiéd? Kérdezd meg miért van így!
nálunk úgy van, hogy a férjem nõvérének van 2 fia, akik (fõleg a nagyobbik, mert elsõ unoka, mert fiú, mert egy zseni) agyon vannak kényeztetve anyósomék részérõl. 4 és 2, 5 évesek A lányom 14 hós. Hozzánk havonta 1x jönnek, a lányáékhoz hetente. A fiúk minden ünnepre 10-10 ezret kapnak hogy a szülõk vegyenek amit gondolnak, a lányomnak 3-5 ezret szoktak adni, vagy vesznek egy huszadik mûanyag babát aminek kiesik a szeme meg hullik a haja. engem nem érdekel, de a férjemnek nagyon rosszul esik, mert a nõvéréék kb ugyanúgy állnak anyagilag is mint mi, tehát nem igaz hogy jobban rászorulnának, meg a látogatások száma nem pénzfüggõ. De õket egyszerûen nem érdekli a lányka, csak annyit kérdeznek vele kapcsoaltban hogy miket tud már, mintha bazári majom volna akit produkáltatni kell, és mindig elhangzik, hogy bezzeg a balázska így-meg-úgy tudta ezt... a lányunk CSAK 3 unoka - minden értelemben. mi 4 en vagyunk unokák (3 anyától), és a nagyszülõk mindig egyformán bántak velünk, soha nem éreztették sem a szüleink felé, sem felénk, hogy egyikünket v másikunkat jobban kedvelnének. Szerintem ez így lenne normális.
Olyan családban ahol fiú és lánygyerek is van általában elsõbbséget élveznek a lány részérõl született unokák. Nálunk a terhességgel volt így. Én a lánygyerek vagyok és a bátyám kislánya 10 évvel idõsebb a kisfiamnál, tehát nem volt versenyhelyzet közöttük, de anyukám beismeri, hogy teljesen más amikor az ember lánya vár babát, mint amikor a menye. Gondolom, így van ez az unokákkal is, bár én anyám részérõl nem érzem, férjemnek pedig csak bátyja van. A kisfiam ott az elsõ unoka és imádják.
A kérdező hozzászólása: Hát nálunk nem arról van szó, hogy egyiknek többet kell segíteni, a másiknak nem, mert a legtöbbet itt az kapja akinek a legtöbb van. Csak mi nem vagyunk panaszkodós félék, így szerintem azt sem tudják mi hogyan és mibõl élünk meg. A miénk a 4-bõl csak egy unoka, és érdekes, hogy az egy lánytól és két fiúgyermektõl vannak az unokák, de akik a "legkedveltebbek" mindenféle szmepontból azok a férjem fiútestvérének gyerekei, utána a lánytestvérének a gyereke, és valahol a sor hátán kullog a mi csemeténk. Néha szerintem el is felejtik, hogy õ is létezik. Nálunk is a családban és sok esetben a baráti körünkben azt látom és hallom, hogy az unokák egyenrangúak, független kortól, nemtõl, és nekem ezt nagyon nehéz elfogadjam itt másképp mûködik. Ezt tetõzi az is, hogy a gyermekek közt sem egyformán osszák a segítséget, de ha baj van akkor a férjem kell menjen, nem a sógorom. Köszönöm a válaszokat.

10 hónapos kisfiam fütyijén belül van egy szerencsére nem túl nagy fehér pötty. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Egy mirigy, ami váladékot termel, teljesen normális. A fiamnak is volt/van több is, a dokink megnyugtatott hogy ki fognak ürülni, és idõközben tényleg van ami eltûnt, mondjuk lett helyette kicsit odébb másik...

Egy mirigy, ami váladékot termel, teljesen normális. A fiamnak is volt/van több is, a dokink megnyugtatott hogy ki fognak ürülni, és idõközben tényleg van ami eltûnt, mondjuk lett helyette kicsit odébb másik...
Az én kisfiamnak is volt néha 1-1 db. Ahogy jött úgy el is fog múlni. :)
Teljesen normális, minden fiúnak van.

Van egy anyajegyem, nem túl nagy, nem is kiálló, és volt rajta egy szőrszál, amit véletlenül lekapartam, nem vérzett az anyajegy. Lehet később valamilyen problémám belőle?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem lesz vele semmi baj, mert nem is vérzett, ami jó, mert az unokatestvérem úgy járt vele, hogy kikaparta és vérzett is, és el kellett mennie orvoshoz, ahol lemûtötték az anyajegyet néhány öltéssel. Ne aggódj, mert nem lesz semmi baj! :) Baj csak akkor van ha vérzik is, mert az elég nehezen áll el, ezért kell lemûteni.

Szia! Szerintem nem lesz vele semmi baj, mert nem is vérzett, ami jó, mert az unokatestvérem úgy járt vele, hogy kikaparta és vérzett is, és el kellett mennie orvoshoz, ahol lemûtötték az anyajegyet néhány öltéssel. Ne aggódj, mert nem lesz semmi baj! :) Baj csak akkor van ha vérzik is, mert az elég nehezen áll el, ezért kell lemûteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!