Találatok a következő kifejezésre: Van egy nem (24232 db)

Van egy német juhászunk és szeretnék egy Bischon Bolognese-t is. Nem baj?

Az lenne a kérdésem,hogy a német juhászra nem lenne rossz hatással,ha a Bololgnese állandóan velünk lenne a lakásban,? meg kinn?Valamint nem tudnátok jó Bolognese tenyészt?t akinek mostanában elvihet? kölykei vannak?

Legjobb válasz: Egyrészt lenne szívetek a nj-t kint hagyni, mikor a kis pelyhes kutyus a lakásban melegedne??? Másrészt a falkasorrendnek nagyon rosszat tenne, hogy a régi "fõnök" kutya kint marad egyedül, az újonc, aki a sorban alatta lesz jó esetben pedig bent van Veletek. Ebbõl késõbb komoly problémák lehetnek. Úgy esetleg elmegy a dolog, hogy nappal kint van nj, mikor nem vagytok otthon, de késõ délutántól másnap reggelig lehetne bent a házban a családjával, hogy ne érezze kirekesztettnek magát. Persze az esti sétára mehet együtt a két eb :) Sok helyen látom, hogy a kinti nagy testû kutya el van a kertben foglalkozás-séta-tanítás nélkül, a benti töpörtyût meg nem is engedik össze a naggyal, de a seggét is kinyalják...ennél undorítóbb dolgot el sem tudok képzelni. Te ne is legyél ilyen :)

Egyrészt lenne szívetek a nj-t kint hagyni, mikor a kis pelyhes kutyus a lakásban melegedne??? Másrészt a falkasorrendnek nagyon rosszat tenne, hogy a régi "fõnök" kutya kint marad egyedül, az újonc, aki a sorban alatta lesz jó esetben pedig bent van Veletek. Ebbõl késõbb komoly problémák lehetnek. Úgy esetleg elmegy a dolog, hogy nappal kint van nj, mikor nem vagytok otthon, de késõ délutántól másnap reggelig lehetne bent a házban a családjával, hogy ne érezze kirekesztettnek magát. Persze az esti sétára mehet együtt a két eb :) Sok helyen látom, hogy a kinti nagy testû kutya el van a kertben foglalkozás-séta-tanítás nélkül, a benti töpörtyût meg nem is engedik össze a naggyal, de a seggét is kinyalják...ennél undorítóbb dolgot el sem tudok képzelni. Te ne is legyél ilyen :)
az lenne a legnagyobb szemtelenseg hogy az uj kutya bent van es o kint, pedig o volt az elso :| nagyon feltekeny lenne.vagy beengeditek a NJ-t is vagy akkor kint lesz a Bolognese(ami NEM szabad, szoval nem veszel kutyat es marad csak a NJ)
Eléggé szemétség lenne. Féltékeny lenne rá
Szerintem lehet nemet juhaszt hazban tartani es igenis jol erezne magat. Ismerek egy huskyt aki a 3. emeleten lakik panelben es nagyon jol erzi magat, persze minden nap kiviszik min.1-2 oras setara es minden hetvegen "kirandulni". Szoval jobb ha nm veszel neki "tarsat" mert csak megbantanad.
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy járunk vele sétálni.(Elnézést, tényleg félreértem a munkakutyás dolgot, de sztem a feltett kérdésben ez most huszadrendû szerepet játszik.) Ha nem foglalkoznék vele és téged idézve csak 'ki van vágva a kertbe' akkor fel sem tettem volna a kérdést.Mint említettem, ha ez rosszul érintené õt, akkor nem kérek Bolognese-t.
Istenem, kicsit félreérted ezt a munkakutya dolgot. A házõrzés nem munka, azt a legtöbb kutya csinálja magától, még a bichonok is. A munkakutya azt jelenti, hogy a gazdával együtt dolgozásra, feladatmegoldásra tenyésztették, és ezt el is várja. Ha csak ki van vágva a kertbe, hogy õrizze a házat, az egy munkakutyának baromira kevés. Sétálni jártok egyáltalán vele, van rendes kapcsolata a családdal, vagy csak riasztó helyett tartjátok?
A kérdező hozzászólása: Azért írom, hogy munkakutya mert nagy testû és amellet, hogy barát és társ, a házõrzés a feladata/"munkája".Elég furcsa lenne egy német juhászt a házban tartani(sztem nem is érezné jól magát), de semmi képpen sem szeretném megbántani.Ha így rossz lenne neki, akkor mégsem kérek bolognese-t.
Csak házõrzõnek tartjátok, vagy azért mondod, hogy munkakutya, mert jártok vele valamit sportolni?
A kérdező hozzászólása: Igen, de a német juhászt házõrzõként tartjuk és egyébként is munkakutya.Köszönöm az eddigi válaszokat.
Valószínûleg de. Ne kivételezzetek, ahol egy kutya elfér a házban, ott kettõ is.
Sztem simán meg lehet oldani, ha mellette érezteted a másik kutyussal, hogy ettõl még õ nem kevesebb a szemedben! Lehet, hogy a Bischon nem is akar majd bent lenni, hanem kint akar szaladgálni a Német Juhásszal! Akkor kinek lesz büntetés a bentlét??!! :D

Üdv! Van egy német bankszámlám a kreissparkasse-nel. Bankkártyám nincs csak egy ideiglenes lapom amin a Girokonto számom és a bankszámlaszámom van rajt. A kérdésem hol tudom ezzel magyarországon levenni a pénzem?

Legjobb válasz: Szerintem így, ebben a felállásban sehogy. Egy olyat el tudok képzelni, hogy nyitsz egy itthoni bankban egy bankszámlát és a német számládról odautalod a pénzt.

Szerintem így, ebben a felállásban sehogy. Egy olyat el tudok képzelni, hogy nyitsz egy itthoni bankban egy bankszámlát és a német számládról odautalod a pénzt.
A kérdező hozzászólása: De nem értem mert ha itthon áttudom utaltatni a pénzt akkor le is kéne tudnom szedni elviekben nem?
Szerintem nem. Szerintem egy itthoni bank nem tudja ilyen módon leellenõrizni, hogy tényleg te vagy-e a másik számla tulajdonosa. Meg rengeteg adminisztrációval járna, amíg a két bank leegyezteti az adataidat, stb. De ha gondolod próbáld meg, azzal még nem veszítesz semmit.
A kérdező hozzászólása: Megnéztem és ausztriába van kreissparkasse. Elvileg akkor ott már fel tudom venni?! Vagy csakis németországban?
Nem tudom. Elméletileg bankkártya nélkül csak a saját banknál lehet pénzt felvenni. Írj nekik e-mailt és kérdezd meg

Miert olyanok a lanyok, hogy ha van egy helyes, de mindenkit csak egy ejszakara akaro pasi, es van egy nem tul jokepu, de megbizhato, vicces, aranyos pasi, akkor is az elsot valasztjak?

Ma is volt.itt egy ilyen kerdes, hogy melyiket valsszam? Az eszemre hallgassak e az elsot vagy a szivemre, aki tudom, hogy csak felprobal es utan elhajint, es a masodikat valasszam. Termeszetesen a lanyok mind azt mondtak neki itt, hogy az elsot, aki jobban nez ki, hatha meg tudod szeliditeni. Ezekbol szokott lenni a kakukkbaba es a siras, de megis ezt csinaljak a lanyok es ezt is tanacsoljak egymasnak, hogy ugorjanak bele ebbe a ketes dologba. Csak azert kerdem. mert ha itt egy pasi egy ilyet kerdez, hogy melyik pasit valasztanatok, akkor minden lany azt mondja mindig, hogy a kedveset, a vicceset, a rendesset. De ha ugyanezt egy lany kerdi akkor mast mondanak. Hogyan lehet igy a lanyokon eligazodni?

Legjobb válasz: Azért választanák az elõbbit, mert csak a külsõ számít nekik. Fiúknak pedig azért mondják az ellenkezõjét, mert álszentek.

Azért választanák az elõbbit, mert csak a külsõ számít nekik. Fiúknak pedig azért mondják az ellenkezõjét, mert álszentek.
A nõk is az elsõt, kortól függetlenül minden puncival rendelkezõ embernek csak a külsõ számít.
A lányok az elsõt választják, a nõk pedig a másodikat(talán?) :)
Mert hiába kedves és aranyos, ha nem vonzódom hozzá.
Tudjátok fiúk, egy pasiban egyáltalán nem az a fontos, hogy nagy -e az orra, eláll -e a füle. Nekem külsõleg, ami fontos, hogy tiszta és szép fogú legyen. Sokkal fontosabb az, hogy ha a szemébe nézek azt lássam, hogy ott helyben jó keményen megk*rna. Hogy azt lássam, hogy egy domináns hím. Ha ez nincs, akkor lehet felõlem Torres is, vagy bármi, nem fog kelleni. A barátomra senki nem mondaná, hogy jóképû, de okos és általában úgy megd*g, hogy alig tudok járni utána. Egy éjszakásom eddig 2 volt, mindkettõ olyannal, akit már évek óta ismerek és nem farkaltak meg mindenkit... 21l.
A nõt 2 erõ hajtja: 1. ösztönök (ez erõsebb) 2. kulturális vonások Az ösztönei hajtják a jó pasi felé, a kulturális vonás pedig gyengébb, de általában ilyeneket írnak le ide neked válaszként. "Nekem a megbízhatóság és a kedvesség a fontos" "A külsõ nem annyira számít". Ezt valóban így is gondolja, de ha feltûnik egy jó pasi, akkor ezek a gondolatai másodlagosak lesznek. Ezért kell jó pasinak lenned.
Bonyolultabb a dolog. A kérdezõ úgy írta, hogy az egyik srác külsõre nagyon bejön neki, a másik abszolút nem. Így persze könnyû arra kisarkítani a helyzetet, hogy a megbízható nem kell, csak a "csajozógép". Ha a megbízható is felébresztett volna benne valamit, akkor azt választaná. Én sem kezdenék olyan lánnyal, aki abszolút nem az esetem...
Mert a nõket is csak a külsõségek érdeklik :P " külsõ megfog, belsõ megtart a jó szex pedig összeláncol" ezt sose felejtsd... egy olyan férfivel nehéz leélni az életed aki egyáltalán nem tetszik neked :D
Látod máris válaszoltál magadnak, a lány nem 100-as. Ne törõdj, foglalkozz másokkal, mert ez téged lelomboz, rossz lelki állapotba kerülsz és ez nem tesz jót. Inkább fogadd el, hogy vannak ilyen pics*ák is és örülj , hogy ezeket elkerülöd, lehet tovább fog tartani, de biztos, hogy rendes, csinos barátnõd lesz.
1. Minden nõ más és más. Vannak a hülye spinék akik bárkinek terpeszbe vágják magukat aki aránylag helyes és vannak azok, akik inkább a belsõ tulajdonságok hajtanak. (manapság sajna kevesebben) 2. Sok csaj van úgy, hogy õ hú most igen is megváltoztatja és ez úgy min. 95%-ban pofára esést eredményez. De a kihívás megvan. 3. A mai világban hatalmasak az elvárások ellenlépések nélkül, így mind 2 nem megnehezíti a saját és a másik dolgát is. 4. A lányokba ici-pici koruk óta az van beléjük nevelve, hogy eljön értük a hercegük/hõsük. EZÉRT NEM SZABAD A GYEREKEKNEK TV-ZNI! 5. Ha talán nem itt nyígnál, akkor talán lenne egy kis idõd a jobb külsõ elérésére, avagy bizonyítani a lánynak, hogy te sokkal jobb vagy azoknál a , , jóképû" barmoknál. Mondom ezt én a nuku párkapcsolati tapasztalattal rendelkezõ kis csaj...
A kérdező hozzászólása: Persze a kerdezonek az egekben vannak termeszetesn az igenyei, mert elmondasa szerint mind a ketto csucspasi, egyik ugy nez ki mint F Torres, masik meg mint Chris Pine. Ennyit higy a lanyoknak a ronda pasi torresnel kezdodik, aki meg nem is egy torres (kb a magyar pasik 85%a) az mar nem szamit embernek.

üdv. Van egy Német dog szukám, 7 hónapos 65cm marmagas! Ez a magasság normális egy ilyen idős dognak? Mekkora kutyára számithatok mire teljesen kifejlődik?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem normális, nekem bullmasztiffom van, õ is 7 hónapos, 55 cm körül van a marmagassága és õ ugye nem lesz olyan magas kifejlett korában. Hogy mekkora lesz a tied, azt sajnos nem tudom, találgatni pedig nem szeretnék, ha tk-s, akkor szinte 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy a standardnek megfelelõ lesz. Zöldkagyló kivonatot adsz neki az izületek védelme érdekében?

Szia! Szerintem normális, nekem bullmasztiffom van, õ is 7 hónapos, 55 cm körül van a marmagassága és õ ugye nem lesz olyan magas kifejlett korában. Hogy mekkora lesz a tied, azt sajnos nem tudom, találgatni pedig nem szeretnék, ha tk-s, akkor szinte 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy a standardnek megfelelõ lesz. Zöldkagyló kivonatot adsz neki az izületek védelme érdekében?
A kutyád felnõtt korában, 70-85 cm körül lesz.
Egy dog 2 éves koráig nõ. Van még ideje kifejlõdni.

Ti mit tennétek: van egy német tanárnőd akihez nagyon ragaszkodtok és nagyon szeretitek őt! és ha rossz kedvem van oda megyek és megvigasztal csak szerintem az egy kicsit fura hogy ennyire szeretek egy tanárt. Olyan mintha a második anyukám lenne?

Legjobb válasz: Attól is függ, mennyi idõs vagy. Az nem baj, ha jó a kapcsolatod a tanárokkal, nekem is mindig az volt. Csak ne vidd túlzásba. De, hogy mi a túlzás, az sok mindentõl függ, többek között tényleg a korodtól is.

Attól is függ, mennyi idõs vagy. Az nem baj, ha jó a kapcsolatod a tanárokkal, nekem is mindig az volt. Csak ne vidd túlzásba. De, hogy mi a túlzás, az sok mindentõl függ, többek között tényleg a korodtól is.
A kérdező hozzászólása: májusba leszek 14 ... de tényleg nagyon szeretem meg ragaszkodok hozzá ! és szerintem lehet hogy már kezdek túlzásba esni ... az a baj ha én valakit megszeretek azt tényleg nagyon szeretem
Ha fiú vagy, lehet, hogy kicsit beleszerettél. Ez természetes ilyen korban, majd elmúlik. :) Lányként meg semmi gond, csak tényleg ne vidd túlzásba.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok :) és oké próbálok változtatni :)
bocs hogy megkérdezem, de milyen szakja van még ha van?téged csak németbõl tanít?amúgy szerintem lehet olyan, de ez több mindentõl függ.otthon minden rendben?ha nem , akkor azért.nem baj az:)

Van egy NEM hamachis PRIVÁT szerverem, egy másik gépről futtatom, és erről a gépről nem érem el! Mitől lehet ez?

teljesen biztos,hogy nem az ip a rossz,valamint bios,hogy nem hamachis!!!!

Legjobb válasz: Aha. És milyen játékról van szó? Kitalálom minecraft. Lépj e a routerbe, és engedélyezd azt a portot amit beállítottál a properties fájlba. Az alap az 25565 szokott lenni. Ezt a portot engedélyezd. Utána lõdd ki a vírusírtót, és mehet is a móka.

Aha. És milyen játékról van szó? Kitalálom minecraft. Lépj e a routerbe, és engedélyezd azt a portot amit beállítottál a properties fájlba. Az alap az 25565 szokott lenni. Ezt a portot engedélyezd. Utána lõdd ki a vírusírtót, és mehet is a móka.
A kérdező hozzászólása: ez egy jó javaslat, de sajnos ezt is megpróbáltam :/és igen, minecraft! :D
A kérdező hozzászólása: Jaaaaaaj... Új router-t szereltem be :D mire erre rájöttem... :Dazért kösz a segítséget Sosun!
Semmiség. Kérdezz bátran minecraft ügyben:D

Van egy német dog kutyánk. Pár napja szemölcsök nőttek a lábszárára. Tudna vki segíteni hogyan lehet anélkül eltüntetni a szemölcsöket, hogy állatorvoshoz vinnénk?

Legjobb válasz: igen: sehogy. nemtudom, miért hátal meg mindenki az állatorvosnak? Van egy tök drága kutyád, és sajnálod rá az orvosi költségeket? a szemölcsök, ha terjednek, az egész testen kijöhetnek, akkor meg már az életben nem fogod tudni róla leírtani.

igen: sehogy. nemtudom, miért hátal meg mindenki az állatorvosnak? Van egy tök drága kutyád, és sajnálod rá az orvosi költségeket? a szemölcsök, ha terjednek, az egész testen kijöhetnek, akkor meg már az életben nem fogod tudni róla leírtani.
biztos szemölcs? Sokan a kullancsot nézik annak! Vidd el állatorvoshoz nem kerül sokba a szemölcs eltávolítása ha meg kullancs akkor még olcsóbban megúszod :-)
ÚGY, hogy elvégzed az állatorvosi egyetemet, majd pedig nyitsz egy rendelõt.
Mit hiszel hogy majd egy kis otthon kevert kenõcstõl elmúlik vagy mi? Ha valakinek kutyája van (fõleg ilyen drága fajta) akkor félre kell tenni az orvosi költségekre.
vidd emberi plasztikai sebészhez, akkor megúszod az állatorvost, igaz 100szor annyiba fog kerülni. házilag nem megoldható a dolog. ismertem egy pélót, Õ fogta és ollóval levágta... azon kivül, hogy a fertõzés veszély 99%os, a fájdalom 100%os, mondanom se kell, hogy a kutya a közelébe nem ment többet a "gazdájának", ha mégis akkor megtámadta. bár kétségtelen, hogy a szemölcs eltünt.

Nem nagyon értek a számítógépekhez ezért lenne pár kérdésem. Szóval van egy nem túl jó gépem. És ezzel az a gond hogy még a gagyibb játékokat is alig tudom akadás nélkül játszani amiknek elvileg mennie kellene a gépemen?

Adatok: CPU típusa-DualCore AMD Athlon II X2 240,2800 MHz (14 x 200) Alaplap - Gigabyte GA-M68M-S2P v1 (2 PCI,1 PCI-E x1,1 PCI-E x16,2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Alaplapi lapkakészlet-nVIDIA nForce 7025-630a, AMD K10 DIMM1: Kingston 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (400 MHz) ( 333 MHz) ( 266 MHz) Videokártya NVIDIA GeForce 7025 / NVIDIA nForce 630a (256 MB) 3D gyorsító nVIDIA nForce 7025-630a Hangkártya Realtek ALC887 @ nVIDIA nForce 7025-630a (MCP68SE) - High Definition Audio Controller?

Legjobb válasz: a vidkártyád csak egy integrált vezérlõ, az is egy régi gyenge fajtából. márpedig játékoknál ez az egyik legfontosabb elem. veszel egy alsó-közép kategóriás kártyát (mondjuk hd6750 ddr5 kb 22-26.000), azzal kompromisszumokkal ellehetsz egy pár évig

a vidkártyád csak egy integrált vezérlõ, az is egy régi gyenge fajtából. márpedig játékoknál ez az egyik legfontosabb elem. veszel egy alsó-közép kategóriás kártyát (mondjuk hd6750 ddr5 kb 22-26.000), azzal kompromisszumokkal ellehetsz egy pár évig
El is hiszem. Egy sok generációval ez elõtti integrált grafikus vezérlõvel, amitõl manapság egy középkategóriás telefonban erõsebb van és mellé 1GB RAM-mal tényleg nem lehet játszani.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Milyen videokártyát ajánlotok ehez a géphez ? Max 20e -ért ? Ja és Ram is kellene.
20 ezer csak a videokártya, vagy beleszámít a RAM is? Ha csak a videokártya, akkor egy használt HD4890. Ha bele számít a RAM is, akkor használt HD4870 és valami használt 4GB-os RAM kit.
A kérdező hozzászólása: 20 a videokártyára. A ram külön.
Nekem nj van, igen nagytestû. Nem karcol .
Nekünk két kutyánk van laminált padlón. Ha hirtelen megindulnak, akkor elkaparnak - mint a rajzfilmekben :) -, de a padlónak semmi baja nincs.
Én nem szeretem a laminált padlót. Drága, és nem is túl tartós. Nekem csak a munkahelyemen van, de az íróasztal körül néhány év alatt kikopott, szerintem a kutya körmét se bírná! Bár jó pénzért biztosan létezik jobb kopásállóságú is.
ha csak mászkál a kutyus rajta, akkor nem fogja összekarcolni. akkor sanszosabb, ha többen vannak, és bent fogócskáznak a szobában:) )))
Ha rendszeresen vágod (vágatod dokival, kozmetikussal) a körmeit, vagy õ maga lekoptatja akkorára, hogy ne érjen túl a talppárnán, akkor nem fogja összekaristolni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!