Találatok a következő kifejezésre: Van egy nagyon szeretem. Mindig rá (6 db)

Van egy fiú nagyon szeretem. Mindig rá gondolok, az első randin nem engedtem hogy megcsókoljon ez lehet a baj?

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy ez baj lehet. Így látja hogy meg kell h küzdjön érted. Ha úgy veszed észre hogy nem nagyon akar küzdeni, akkor meg inkább ne erõltesd, ha nem küzd akkor nem is kellesz neki igazán.

Nem hiszem hogy ez baj lehet. Így látja hogy meg kell h küzdjön érted. Ha úgy veszed észre hogy nem nagyon akar küzdeni, akkor meg inkább ne erõltesd, ha nem küzd akkor nem is kellesz neki igazán.
Szia! Én még a sokadig randinál is féltem. Elrántottam a fejemet. De azóta minden rendben. egyszer késznekérteztem magam, és csodatörtént:D azóta 4 éve vunk együtt.
Szerintem egyáltalán nem baj.Annál érdekesebb leszel számára...
Nem, látja, hogy nem vagy könnyûvérû. Ennyi. ;)
Ne félj jól tetted! A fiúk (hacsak nem arra kellesz) szeretnek megküzdeni egy lányért...
hány évesek vagytok?
Akkor ne mondd, hanem mutasd ki.
A kérdező hozzászólása: en fiu 15 o lany 15
Hàt az nemtul jó ha gyorsan ver mellete a szived inkàbb ne talàlkoz vele mert a vègèn megdöglesz
Ha nehéz is, de próbáld magad rászánni és megbeszélni ve le ezt a dolgot. Ez másképp nem megy. :)
Ha a jelenlegi párod is akarja, igen.
én elõbb tisztáznám a jelenlegi pároddal és magammal, hogy ez a kapcsolat mennyire stabil, mennyire számítotok rá, hogy tartós lesz. a gyereknek nagyon jó lenne, ha édesapa lépne az életébe, de ha neadjisten szakítasz a pároddal (ha két éves a fiad, akkor ugye nem lehettek együtt olyan marharégen), az a gyereknek mégegy törés. én elgondolkodnék.
Igen, ha biztos vagy a kapcsolatodban, mert azért 2-3 évente új apa nem tesz jót egy gyereknek sem.
Megengedném, ha a jelenlegi pároddal hosszútávra terveztek, és a gyerek életében évekig jelen lesz. Mert ha ez a párod fél év múlva már nem lesz sehol, akkor a gyereket csak összezavarjátok.
nálunk is ez volt a helyzet, anyukámék akkor váltak, amikor a kistestvérem született. Anya nem engedte, hogy a nevelõapámat "apának" hívja az öcsém. Azóta született egy féltestvérem, szerencsétlen édestestvéremnek pedig nincs apaképe, elég nagy lelki törés neki :( Ha stabil a kapcsolat, nem csak összeálltatok, mint lovak hidegben, én megengedném neki, hiszen megérdemli, hogy legyen apaképe!
Jaj azért egy apa kép nem attól van van nincs, hogy apának vagy Bélának hívja az illetõt. Ha párodat nem zavarja akkor igen.
Ha apának akarja hívni, párodnak sincs ellenére, akkor engedd. Gyerek megtisztelte a bizalmával, szeretetével, ne vedd el tõle. Semmi nem biztos, csak az, hogy szereti, mert nem akarná apának szólítani, ha nem így lenne. Legyél boldog, hogy találtál egy rendes embert, akit szeret a gyereked. Jövõn aggódni minek?
Ha ráerõlteted hogy minden f*ckmate-edet apucinak szólítsa meg annak is tekintse elég komoly személyiségzavarhoz vezethet.
Én nem engedném. Azért tegyünk különbséget a két lábon járó vibrátorok meg a gyerek apja között. Az egyikbõl lesz még jó néhány a másikból meg csak egy van.
A kérdező hozzászólása: A mai világban csak a halál biztos. Akkor várjak legalább tíz évet? Most megvagyunk a párommal ki tuja meddig?! Lehet húsz évig de lehet csak két évig.
"Én nem engedném. Azért tegyünk különbséget a két lábon járó vibrátorok meg a gyerek apja között. Az egyikbõl lesz még jó néhány a másikból meg csak egy van." Te nem tudsz olvasni baz*meg? Az apja nem kiváncsi szegény gyerekre ergó az ilyen meg nem apa hanem csak egy 2 lábon járó f*sz, te meg féltékeny idióta vagy.
Nem attól függ az apakép, hogy hogyan szólítja. Én négy éves voltam mikor anyukám megismerkedett a mostohaapámmal (édesapám meghalt fél éves koromban) soha nem szólítottam apának, mégis õ az apa kép, AZ APA a szememben. Õ is a lányának tekint. Nem ezen múlik. Bennem nem merült fel ez az igény. Mennyi ideje vagytok együtt?
Ha a párod sem tiltakozik ellene (nem hinném, hogy tiltakozik) akkor nyugodtan! :)
Engem is sokszor anyának szólított a párom kisfia. Egészen addig mig az anyja meg nem tudta. Akkor azt mondta, hogy NE engedjük neki, mert az oviban kicsúfolják emiatt. (én nem értettem az egészet, de nekem mindegy hogy a keresztnevemen szólít vagy anyának)
Nézd Kérdezõ, szerintem azzal teszed a legjobbat, ha semmilyen irányban nem akarsz beleszólni abba, hogy a gyereked meg a párod hogyan szólítják egymást, ez ugyanis az õ kapcsolatuk, az õ dolguk, ebben nem neked kell döntened. Majd õk szépen eldöntik:)
Nem attól apa valaki, hogy gyereket csinált és attól még lehet valaki apa, sõt jó apa, hogy nem a vérszerinti gyermekét neveli. Az 5-ös és 7-es válaszolóknak is valószínüleg a postás volt az apja aztán mégis azt a bunkót szólítják apának aki ezt a stílust tanította nekik.

Van egy hercules motorom és olyan mint egy babetta. szeretnék róla infókat ha vki tud vmit nem megy nagyon gyorsan már csak 25 - 30 km/h és ha új gyűrűket teszek rá akkor gyorsabb lesz?

ja a motor 1973 as de még full króm stb... jólvan tartva van egy baj amiért 1 éve nem indítottam be letört egy pöcök amit be kell húzni indításkor és úgy indul. Nekem csak annyi a bajom h simson/mz párti vagyok és ehhez a géphez nem nagyon értek sokat...

Legjobb válasz: Nem rossz motorok. Úgy is ismerheted, hogy Sachs Hercules. Magyarországon soha nem nagyon volt piaca, NSZK-ban gyártották. Alkatrészt németországból tudsz hozzá rendelni, vagy ugyan olyan típusu bontott motort veszel és abból átszerelsz használható dolgokat. Hány sebessége van a tiédnek, mert ha csak egy akkor nagyon nem fog menni 30-nál gyorsabban. A típus alapján elég jó szakirodalmat találsz hozzá németül a google-on

Nem rossz motorok. Úgy is ismerheted, hogy Sachs Hercules. Magyarországon soha nem nagyon volt piaca, NSZK-ban gyártották. Alkatrészt németországból tudsz hozzá rendelni, vagy ugyan olyan típusu bontott motort veszel és abból átszerelsz használható dolgokat. Hány sebessége van a tiédnek, mert ha csak egy akkor nagyon nem fog menni 30-nál gyorsabban. A típus alapján elég jó szakirodalmat találsz hozzá németül a google-on
30 alatt Telenor One Touch, kicsivel fölötte ZTE Blade.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy t-mobilos vok és nem akarok váltaani szted jo a SAMSUNG GALAXY MINI?? mert azt néztem ki magamnak
Én nem vennék, gyenge a kijelzõje.
Szerintem jó a samsung galaxy mini. Nekem is ez van. DE !!!!! Elmész valahova vagy kölcsönkéred valakitõl kipróbálni. Ha neked megfelel akkor megveszed. Nem mindenkinek olyan jó a látása, mint az elõttem válaszolónak, pl. nekem sem, így nekem megfelel ez a felbontás is, de mindenkinek más a szeme.
A kérdező hozzászólása: hát ja de nem baj

Mi történik velem? Járok egy csajjal. Nagyon szeretem őt, és lenne kedvem sokat kamatyolni, de hirtelen egyik napról a másikra egyszerűen - nem az van, hogy nem kívánom szinte mindig rá gondolok - egyszerűen alig akar felállni a szerszámom.

Szerintem - ismerve a temperamentumát - ez elég érzékenyen érinti ?t. Igazándiból amikor hozzám bújik, csókolgat akkor iszonyatosan gyorsan akció kész vagyok. Viszont egyébként a nap folyamán alig ágaskodik, pedig egy szál tangában ott szaladgál el?ttem. Mi lehet a baj? Egyre jobban szeretném, és egyre jobban nem megy. Mit tehetek?

Legjobb válasz: Szerintem normális, hogy nem mászkálsz egész nap álló farokkal, de ha zavar, akkor nem tudok megoldást...

Szerintem normális, hogy nem mászkálsz egész nap álló farokkal, de ha zavar, akkor nem tudok megoldást...
Kevesebbet rohangáljon elõtted hiányos öltözékben. jah és a Viagra ;)
Figyi, ha hozzád bújik és akkor mûködik a dolog, akkor mi a baj?
Szerintem ez normális. Megszoktad már tangában. Azért a pasik is nyilván ráunnak arra, hogy ugyanazt a nõt látják mindennap más bikiniben. Poszteren pl, most ne kapcsolatot vegyünk alapul:D A tekintetük egy idõ után átsiklik felette, elmennek a kép mellett. Ugyanez lehet a pároddal is. Normális, hogy kívánod õt, de minden órában nem csinálhatjátok. Hozzászoktál már, hogy ott van melletted, és bármikor megkaphatod. Próbáld ki majd akkor, ha nem lehet akció:D Egybõl kapósabb lesz számodra. Egyébként szerintem ne problémázz ezen, ha amúgy mindig akcióra kész vagy, amikor kell. Szerintem kissé túlzás is, ha a pasi a nap minden percében olyan...
Ha 20 év körül vagy, akkor ez ûberciki. ha elmúltál már 40...akkor is. XD
A kérdező hozzászólása: 31 éves vagyok, és még csak néhány hete járunk együtt. Nem szeretném, ha azt hinné, nem szeretem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!