Találatok a következő kifejezésre: Van egy nagyon szeretem. Mindig (103 db)

13 éves vagyok 171cm 72kg 60 kg szeretnék lefogyni novemberre . és így szeretnék kinézni lent mind ezen a csaj lefogyott. Bicózni szeretek mennyi órát kellene bicóznom? Ja és határozott vagyok. Mivel van egy nagyon jó felkérésem

http://www.mozogj.com/wp-content/uploads/2012/03/131. jpg

Legjobb válasz: heti 3x 1-1,5 óra plusz felülés azt csõõõ, ja és ne egyél meg ebédre fél disznót :)

heti 3x 1-1, 5 óra plusz felülés azt csõõõ, ja és ne egyél meg ebédre fél disznót :)
1 óra tekerés intenzíven már elég =)))
A kérdező hozzászólása: köszönöm---> és 1 óra tekerés után hány hónapjára lezs meg a látszata?
szerintem 2-3 hét múlva érezni fogod, de kitartás függõ, ha tényleg csinálod meglesz az eredmény :)
60 kg-ot szeretnél lefogyni???? xD :D de most viccen kívül a bicajozás nem elég mert a lábakra összpontosít nagyjából, ehhez kell rendszeres felülés, fekvõtámasz is, nekem speciel ez a legjobb: fekvõtámasz, futás, guggolás, felülés, és bicaj ezek a legjobbak :)
az utolsó vagyok, 1 óra intenzíven nem elég tudom mert én is sokat járok és nekem is hetekbe telt valamit letekernem úgy hogy minimum 20-30 km-t mentem naponta. :)
A kérdező hozzászólása: 60 kg-ra szeretnék lefogyni ez már azt hiszem nem férre érthetõ.És gugolásból naponta mennyit szoksz csinálni?
a guggolásból volt, hogy egy huzamra 100-at, de ennyit szoktam átlagra is :)
A kérdező hozzászólása: ja aha köszi

Több, mint 5 éve vagyunk együtt a barátommal. Én nagyon szeretem és állítólag ő is, de van egy haverja, aki mindig bekavar. Mindig hazudik meg isznak ha együtt vannak. Hogy kéne azt a haverját kiiktatni?

Gy?lölöm,mert mindig miatta veszekszünk.Ha ? nincs akkor minden happy!Már ezerszer megígérte h nem fog többet hazudni, de mindig csak 2-3 napig tart.

Legjobb válasz: Nyilván azért megy el a barátod inni a haverjával, mert jól érzi magát vele. És te most ezt az örömforrását készülsz elvenni tõle. Ne csodálkozz, ha kidob. Egy dolog a kapcsolat és egy másik a barátság. Ha a kapcsolatnak vége lesz, ott marad a barát. Nem szabad semmilyen kapcsolatnak a barátság rovására menni. Különítsd el magadban a két dolgot, és ne fizikálisan különítsd el a barátod és a haverját, mert te húzod a rövidebbet.

Nyilván azért megy el a barátod inni a haverjával, mert jól érzi magát vele. És te most ezt az örömforrását készülsz elvenni tõle. Ne csodálkozz, ha kidob. Egy dolog a kapcsolat és egy másik a barátság. Ha a kapcsolatnak vége lesz, ott marad a barát. Nem szabad semmilyen kapcsolatnak a barátság rovására menni. Különítsd el magadban a két dolgot, és ne fizikálisan különítsd el a barátod és a haverját, mert te húzod a rövidebbet.
Igazat adok Jolinar-nak, hogyha elkezdesz a barátja ellen dolgozni akkor annak te húzod a rosszabbik felé. Nem lehet, hogy a veszekedések is azért vannak, mert kifogásolod a barátságát? Annyira viszont megkérheted, hogy kevesebbet vagy ne igyon.
Mondd meg, hogy hármasban nem fog menni. Ha ezt nem tudja elfogadni, akkor ennyi volt. Ez 5 év után nagyon nehéz, de ha ez a jelenség zavarja a kapcsolatotokat, mi mást tehetnél?
Madarat tolláról - a pasid is iszákos és erõszakos, csak melletted moderálja magát.
A kérdező hozzászólása: De ez a haverja egy alkoholista undorító verekedõs.....stb. ember.
Azért hazudik errõl, mert el akarod tiltani a barátjától.
A kérdező hozzászólása: Abban hazudik, hogy nem is vele van, pedig de.meg h nem is ittak, pedig igen....:(
Jolinarnál a pont!!!!!!
10:57 újra A hazugságokat meg nem tudjuk, hogy milyen jellegûek. Mert, ha megint csak a barátjával kapcsolatosak akkor azért lehet, mert nem akar veszekedni veled.
Mirõl hazudik?
Nem Misinek hívják a párod? Kati vagy? Akkor fuss!!!!:D
hány évesek vagytok?
Akkor ne mondd, hanem mutasd ki.
A kérdező hozzászólása: en fiu 15 o lany 15
Hàt az nemtul jó ha gyorsan ver mellete a szived inkàbb ne talàlkoz vele mert a vègèn megdöglesz
Ha nehéz is, de próbáld magad rászánni és megbeszélni ve le ezt a dolgot. Ez másképp nem megy. :)

Mit csináljak akkor ha van egy nagyon jó fiu barátom és mind ketten érzünk egymás íránt valamit és már "járunk" is. De én ha esetleg szakítanánk akkor nem szeretnék vele elenség lenni?

Legjobb válasz: Jártam így fiatalabb koromban és nagyon megbántam. Aki csak barát, hiába lelkitárs, nem fog olyan kapcsolatot nyújtani, mintha szerelmes lennél. Nem kellett volna belemenni fõleg fiatalon, mikor nem csak az számít, hogy harmóniában éljetek. Ebbõl csak akkor jössz ki jól, ha õ szakít vagy õ sem szerelmes beléd és békében ki tudtok egyezni. Egyéb esetben jogos a felháborodása, hogy miért nem elõbb gondolkoztál.

Jártam így fiatalabb koromban és nagyon megbántam. Aki csak barát, hiába lelkitárs, nem fog olyan kapcsolatot nyújtani, mintha szerelmes lennél. Nem kellett volna belemenni fõleg fiatalon, mikor nem csak az számít, hogy harmóniában éljetek. Ebbõl csak akkor jössz ki jól, ha õ szakít vagy õ sem szerelmes beléd és békében ki tudtok egyezni. Egyéb esetben jogos a felháborodása, hogy miért nem elõbb gondolkoztál.
Egyszerû: ne bántsd meg. Egy szakítás is lehet elegáns. (pl.: szakításnál ne másik srácra hivatkozz, hogy az jobban bejön, de még nem volt semmi. S ha lehet, ne járj már másnak valakivel a szakítás után. Az rosszul esik.)
Elõzõ vagyok: másnak = mással
Szerintem ennél nincs is jobb dolog mint hogy a párod jó barátod is. Nekem még sajnos nem volt ilyenben részem. A csajokkal nehéz közös témát találni. De biztos velem van a baj.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm szépen mindenkinke a jóó tanácsokat..:D énnn 1000% h. nem fogok szakítani vele.. ugy hogy .. nagyfon bizok benne h. ha ESETLEG ö zakit akkor utána alapossabban meg fogom gondolni .. h. meg éri-e egy szinte kiválló barátságot szerelembe folytani...:D

Van egy fiú nagyon szeretem. Mindig rá gondolok, az első randin nem engedtem hogy megcsókoljon ez lehet a baj?

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy ez baj lehet. Így látja hogy meg kell h küzdjön érted. Ha úgy veszed észre hogy nem nagyon akar küzdeni, akkor meg inkább ne erõltesd, ha nem küzd akkor nem is kellesz neki igazán.

Nem hiszem hogy ez baj lehet. Így látja hogy meg kell h küzdjön érted. Ha úgy veszed észre hogy nem nagyon akar küzdeni, akkor meg inkább ne erõltesd, ha nem küzd akkor nem is kellesz neki igazán.
Szia! Én még a sokadig randinál is féltem. Elrántottam a fejemet. De azóta minden rendben. egyszer késznekérteztem magam, és csodatörtént:D azóta 4 éve vunk együtt.
Szerintem egyáltalán nem baj.Annál érdekesebb leszel számára...
Nem, látja, hogy nem vagy könnyûvérû. Ennyi. ;)
Ne félj jól tetted! A fiúk (hacsak nem arra kellesz) szeretnek megküzdeni egy lányért...
Ha a jelenlegi párod is akarja, igen.
én elõbb tisztáznám a jelenlegi pároddal és magammal, hogy ez a kapcsolat mennyire stabil, mennyire számítotok rá, hogy tartós lesz. a gyereknek nagyon jó lenne, ha édesapa lépne az életébe, de ha neadjisten szakítasz a pároddal (ha két éves a fiad, akkor ugye nem lehettek együtt olyan marharégen), az a gyereknek mégegy törés. én elgondolkodnék.
Igen, ha biztos vagy a kapcsolatodban, mert azért 2-3 évente új apa nem tesz jót egy gyereknek sem.
Megengedném, ha a jelenlegi pároddal hosszútávra terveztek, és a gyerek életében évekig jelen lesz. Mert ha ez a párod fél év múlva már nem lesz sehol, akkor a gyereket csak összezavarjátok.
nálunk is ez volt a helyzet, anyukámék akkor váltak, amikor a kistestvérem született. Anya nem engedte, hogy a nevelõapámat "apának" hívja az öcsém. Azóta született egy féltestvérem, szerencsétlen édestestvéremnek pedig nincs apaképe, elég nagy lelki törés neki :( Ha stabil a kapcsolat, nem csak összeálltatok, mint lovak hidegben, én megengedném neki, hiszen megérdemli, hogy legyen apaképe!
Jaj azért egy apa kép nem attól van van nincs, hogy apának vagy Bélának hívja az illetõt. Ha párodat nem zavarja akkor igen.
Ha apának akarja hívni, párodnak sincs ellenére, akkor engedd. Gyerek megtisztelte a bizalmával, szeretetével, ne vedd el tõle. Semmi nem biztos, csak az, hogy szereti, mert nem akarná apának szólítani, ha nem így lenne. Legyél boldog, hogy találtál egy rendes embert, akit szeret a gyereked. Jövõn aggódni minek?
Ha ráerõlteted hogy minden f*ckmate-edet apucinak szólítsa meg annak is tekintse elég komoly személyiségzavarhoz vezethet.
Én nem engedném. Azért tegyünk különbséget a két lábon járó vibrátorok meg a gyerek apja között. Az egyikbõl lesz még jó néhány a másikból meg csak egy van.
A kérdező hozzászólása: A mai világban csak a halál biztos. Akkor várjak legalább tíz évet? Most megvagyunk a párommal ki tuja meddig?! Lehet húsz évig de lehet csak két évig.
"Én nem engedném. Azért tegyünk különbséget a két lábon járó vibrátorok meg a gyerek apja között. Az egyikbõl lesz még jó néhány a másikból meg csak egy van." Te nem tudsz olvasni baz*meg? Az apja nem kiváncsi szegény gyerekre ergó az ilyen meg nem apa hanem csak egy 2 lábon járó f*sz, te meg féltékeny idióta vagy.
Nem attól függ az apakép, hogy hogyan szólítja. Én négy éves voltam mikor anyukám megismerkedett a mostohaapámmal (édesapám meghalt fél éves koromban) soha nem szólítottam apának, mégis õ az apa kép, AZ APA a szememben. Õ is a lányának tekint. Nem ezen múlik. Bennem nem merült fel ez az igény. Mennyi ideje vagytok együtt?
Ha a párod sem tiltakozik ellene (nem hinném, hogy tiltakozik) akkor nyugodtan! :)
Engem is sokszor anyának szólított a párom kisfia. Egészen addig mig az anyja meg nem tudta. Akkor azt mondta, hogy NE engedjük neki, mert az oviban kicsúfolják emiatt. (én nem értettem az egészet, de nekem mindegy hogy a keresztnevemen szólít vagy anyának)
Nézd Kérdezõ, szerintem azzal teszed a legjobbat, ha semmilyen irányban nem akarsz beleszólni abba, hogy a gyereked meg a párod hogyan szólítják egymást, ez ugyanis az õ kapcsolatuk, az õ dolguk, ebben nem neked kell döntened. Majd õk szépen eldöntik:)
Nem attól apa valaki, hogy gyereket csinált és attól még lehet valaki apa, sõt jó apa, hogy nem a vérszerinti gyermekét neveli. Az 5-ös és 7-es válaszolóknak is valószínüleg a postás volt az apja aztán mégis azt a bunkót szólítják apának aki ezt a stílust tanította nekik.

Van egy párkapcsolatom, ahol a szex nagyon jó és nagy szenvedély van köztünk, ezen kívül szeretjük is egymást. Szóba került a házasság is. Szeretjük egymást, de nem szerelemmel, viszont nagyon jó köztünk minden. Házasodjunk így?

Legjobb válasz: Aki azt írta, hogy azért van nagyon sok válás mert sokan szerelem nélkül házasodnak az szerintem téved. Pont ennek az ellenkezõje miatt van ... Mert sokan vak szerelembõl házasodnak. Olyan szerelembõl amikor még nem lehet tisztán látni a másik hibáit, "velejáróit" és, hogy ha néha észre is veszik 1-1 pillanatra akkor is csak legyintenek, hogy ó hát én elfogadom Õt így meg majd megváltozik, majd ha együtt fogunk élni másképp lesz én tudom ... Én vallásos ember vagyok és sokat beszélgettem papokkal, tanítottak is. Õk mondták el, hogy ugye õk tartanak jegyesoktatást és mindig meg kell, hogy kérdezzék, hogy miért döntöttek a párok a házasság mellett. Azt mondták nagyon sokat adták azt a választ a kérdésre, hogy hát mert mi szerelmesek vagyunk egymásba és azt mondta ezek közül a párok közül majdnem mind elvált. Mert késõbb amikor már együtt éltek és sok-sok problémával szembesültek ami nem javult akkor ott nem volt más választás ... A szeretetre kell építeni. Ha Te úgy érzed, hogy szereted annyira a párodat, hogy akár egy egész életet is letudnál vele élni és megvan köztetek az összhang, az egyetértés és az a bizonyos láthatatlan kötelék ... Meg természetesen ha úgy érzed, hogy számodra Õ az igazi és ez kölcsönös akkor miért ne?:) Igaza van az elõttem szólónak... A szerelem egy idõ után elmúlik és ha nincs mögötte tiszta és önzetlen szeretet amelyre egy életen át lehet építeni akkor hiába volt ott a szerelem...Csak néznek egymásra az emberek, hogy: - Fuh, hogy voltam képes eddig ezzel az emberrel élni? Hogy nem vettem észre ezidáig, hogy Õ ilyen?" ... A szíved úgyis megsúgja a választ. Viszont ha vannak kételyeid akkor célszerû még várni vele ... Mindenestre én sok boldogságot kívánok! :-) (Jah és még annyit hagy jegyezzek meg, hogy nálunk is ez volt az elõzõ párommal, megvolt minden ... Szerelem nem volt. Házasság nálunk is felmerült és boldogan hozzámentem volna. De Mi sajnos rengeteget veszekedtünk ... És egy idõ után ennek meg is lett az eredménye. :( )

Aki azt írta, hogy azért van nagyon sok válás mert sokan szerelem nélkül házasodnak az szerintem téved. Pont ennek az ellenkezõje miatt van ... Mert sokan vak szerelembõl házasodnak. Olyan szerelembõl amikor még nem lehet tisztán látni a másik hibáit, "velejáróit" és, hogy ha néha észre is veszik 1-1 pillanatra akkor is csak legyintenek, hogy ó hát én elfogadom Õt így meg majd megváltozik, majd ha együtt fogunk élni másképp lesz én tudom ... Én vallásos ember vagyok és sokat beszélgettem papokkal, tanítottak is. Õk mondták el, hogy ugye õk tartanak jegyesoktatást és mindig meg kell, hogy kérdezzék, hogy miért döntöttek a párok a házasság mellett. Azt mondták nagyon sokat adták azt a választ a kérdésre, hogy hát mert mi szerelmesek vagyunk egymásba és azt mondta ezek közül a párok közül majdnem mind elvált. Mert késõbb amikor már együtt éltek és sok-sok problémával szembesültek ami nem javult akkor ott nem volt más választás ... A szeretetre kell építeni. Ha Te úgy érzed, hogy szereted annyira a párodat, hogy akár egy egész életet is letudnál vele élni és megvan köztetek az összhang, az egyetértés és az a bizonyos láthatatlan kötelék ... Meg természetesen ha úgy érzed, hogy számodra Õ az igazi és ez kölcsönös akkor miért ne?:) Igaza van az elõttem szólónak... A szerelem egy idõ után elmúlik és ha nincs mögötte tiszta és önzetlen szeretet amelyre egy életen át lehet építeni akkor hiába volt ott a szerelem...Csak néznek egymásra az emberek, hogy: - Fuh, hogy voltam képes eddig ezzel az emberrel élni? Hogy nem vettem észre ezidáig, hogy Õ ilyen?" ... A szíved úgyis megsúgja a választ. Viszont ha vannak kételyeid akkor célszerû még várni vele ... Mindenestre én sok boldogságot kívánok! :-) (Jah és még annyit hagy jegyezzek meg, hogy nálunk is ez volt az elõzõ párommal, megvolt minden ... Szerelem nem volt. Házasság nálunk is felmerült és boldogan hozzámentem volna. De Mi sajnos rengeteget veszekedtünk ... És egy idõ után ennek meg is lett az eredménye. :( )
Minek kell házasodni? Attól megváltozik bármi is a nõ nevén kívül?
Áldásom adom rátok, járjatok békével.
A kérdező hozzászólása: És ez most hogy jön ide?
Most ez lehet bunkóságnak fog hangozni, hogy ezzel jövök, de azért az sem elhanyagolható tény, hogy házasságnál minden megy közösbe, válásnál meg felezõdik ugye. Szóval ha évekig küzdöttél a kis lakásodért, az válás után már nem csak a tiéd...
A kérdező hozzászólása: köszönöm az utolsónak. Köszönöm, a választ, a hozzászólást, a szavait.
A kérdező hozzászólása: 2 és fél éve. Igazából sosem voltunk egymásba, inkább õrült, szerelemszerû pillanatok voltak csak.
voltatok szerelmesek valaha vagy mindig csak a szenvedély? mert a szerelem csak egy ideig van jelen minden kapcsolatban, utána átalakul valami mássá.. mióta vagytok együtt?
meg hal valamelyikõtök hogyha nem házasodtok össze:O? nem értem miért olyan fontos ez úgyis csak papírok, semmi jelentõségük... L/16
Azért van ennyi válás, mert rengetegen szerelem nélkül házasodnak.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy szerelem nélkül érdemes házasodni? Mert különben a szex nagyon jó vele, és másban is egyetértünk, szeretjük egymást.
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy láttál egy szép nyugágyat, megvedd -e? Csak te tudhatod, mi a jó neked.
Én is engedélyezem !
Hát nem szállok vitába, de az a válaszoló aki megcáfolta a válaszomat, mely szerint a szerelem nélküli házasság váláshoz vezet szerintem téved. De nem gyõzködök senkit, mert errõl úgyis mindenkinek más a véleménye. Én csak azt tudom hogy anyukámék 16 éves koruk óta együtt vannak most 50 évesek és õrülten szerelmesek egymásba még mindig. Bár õk megtalálták egymást, õket a sors is egymásnak szánta. Én a valódi szerelemre gondoltam, nem fellángolásra, ami okán rögtön házasságba ugranak a felek.

Miért van az hogy valakit nagyon szeretek? Pedig csak egy "ismeretlen" még csak 3 éve ismerem, de annyira szeretem, mindig ő jár a fejembe, mindig látni szeretném! Annyira szeretem mintha már életem elejétől ismerném. Ennek mi az oka?

Legjobb válasz: (ill. ha a 3 év azt jelenti, hogy egy "netes- fórumos " ismeretség- akkor egy kiérlelt és betokozódott-rögeszmésedett illúzióról van szó: ha élõben találkoznátok: egy pillanat alatt leomlana. A csalódás ilyen esetekben garanatált)

(ill. ha a 3 év azt jelenti, hogy egy "netes- fórumos " ismeretség- akkor egy kiérlelt és betokozódott-rögeszmésedett illúzióról van szó: ha élõben találkoznátok: egy pillanat alatt leomlana. A csalódás ilyen esetekben garanatált)
Talán beleképzelsz olyan dolgokat amikre titkon vágysz. Benne testesül meg az, ami talán nincs is. Ha 3 éve ismered, akkor miért mondod ismeretlennek? Nem találkoztál még vele?
Három év alatt nem ismerted meg? Ez nagyon gáz. Én olyanokról is tudok, hogy három nap után összeköltöztek, és azóta is együtt élnek. Na ez most gondolom, jól földhöz vágott. :D
a 3 évet én sem értem (lehet, hogy elírás).. Olyan van, hogy találkozok valakivel: és szinte azonnal az az érzésem, hogy örökké ismertem... Ennek az érzésnek nincs köze az ezoterikus fantáziálásokhoz, (reinkarnáció, stb) ez egy intuítiv pillanat, amikor az örökkévalóságra érez rá, aki érzi.. Egy nagyon szép Goethe versben így ír a költõ errõl az érzésrõl: "Mondd, a végzet mit akar mivélünk? Mondd, hogy köthetett meg ily nagyon? Mi már egyszer, tünt idõkben, éltünk, s nõvérem voltál vagy asszonyom." http://www.magyarulbabelben.net/works/de/Goethe, _Johann_Wolf..
A kérdező hozzászólása: már mint úgy értem hogy ismeretlen, hogy 3 évvel ezelõtt még nem ismertem, de már az elsõ találkozás óta nagyon szeretem !! :)
A kérdező hozzászólása: ..nem tudom megmagyarázni hogy miért szeretem ennyire, de mégis "rajongok" érte ... de ismerem nagyon is ... !! ...

Nagyon elvagyok keseredve! Szeretnék egy kutyát de nem szeretnék utána egész nap takarítani. Milyen kutyafajta van amelyik olyasmi kinézetű mint a mopsz vagy a francia bulldog csak nem szőrözi össze az egész lakást?

Legjobb válasz: Nekem mindenki azt mondja ahogy a mopsz szõrözik a legjobban... Engem nem az zavar, hogy gusztustalan esetleg hanem nem szeretem ha sok szõr száll van a lakásba. Kölyök kutya ritkán rágna meg valamit, meg nincs is mit... kaki pisit lent végezni, vagy sok gondoskodással megtanítanám neki hogy hova pisilhet, már utána olvastam a dolgoknak. ezeket amiket írtatok, hogy miért ne legyen kutyám nem nagy gond. ahogy az sem hogy szõrõz de nekem mégsincs kedvem szõrtengerben élni. Sok oylan kérdésre láttma választ hogy ezek a kutyák nagyon szõrcsomót hagynak maguk után.

A kérdező hozzászólása: Nekem mindenki azt mondja ahogy a mopsz szõrözik a legjobban... Engem nem az zavar, hogy gusztustalan esetleg hanem nem szeretem ha sok szõr száll van a lakásba. Kölyök kutya ritkán rágna meg valamit, meg nincs is mit... kaki pisit lent végezni, vagy sok gondoskodással megtanítanám neki hogy hova pisilhet, már utána olvastam a dolgoknak. ezeket amiket írtatok, hogy miért ne legyen kutyám nem nagy gond. ahogy az sem hogy szõrõz de nekem mégsincs kedvem szõrtengerben élni. Sok oylan kérdésre láttma választ hogy ezek a kutyák nagyon szõrcsomót hagynak maguk után.
Egyáltalán nem vészes az a szõrözés, nem tudom ki hordott össze ilyen baromságokat neked. Az én border collie-m, na az szõröz mikor vedlési szezon van, de egy mopsz? :O Azt szintén nem tudom, honnan a búbánatból szedted, hogy a kiskutyák nem rágnak. :O Hát elmondom: mindent megrágnak amíg a fogváltás be nem fejezõdik. Az ajtófélfától kezdve a széklábon át ami csak útjukba kerül. Elkerülhetetlen, bármilyen gondosan is neveled arra, hogy csak kijelölt dolgokat rágcsáljon, a kiskutyák kíváncsiak, mindent megkóstolnak. A szobatisztaságra nevelés sem mindig olyan egyszerû és a leggyorsabban tanuló kutyák esetében is elõfordul jó néhány baleset, míg megtanulják, hogy hova szabad a dolgukat végezni. Alapvetõ tévhitekben vagy, sajnos nagyon rossz helyeken informálódtál.
Egyik se szõrözi össze nagyon a lakást. Nem kell egész nap takarítani, elég egy héten egyszer összeporszívózni. Mellesleg semmilyen kutyát nem ajánlok. Ha a szõr ennyire zavar mi lesz a kutya pisivel meg a kutya szarral? Ha kölyökként megrág valamit? Ha sarasan össze piszkol valamit? Ezek nagyobb problémák, és ha szõr ennyire zavar, akkor ne tart kutyát. Vagy, barátkozz meg a gondolattal, aki kutyát tart lakásban, annak bizony néha takarítania kell utána. Ja, és a kínai kopasz kutya nem hullatja a szõrét, mert ahogy a neve mutatja, kopasz.
Én csak a mopszról nyilatkoztam, hogy arról konkrétan tudom, hogy erõsen hullik a szõre. A fr. bulldogról nem tudok semmit, de nyilván detto, hiszen a szõrminõségük gyakorlatilag tök ugyanaz.
mindkettõ nagyon összeszõrözi a lakást, a mopszok és a francia bullik errõl híresek, minek áltatjátok szegényt, ezt sose értem.
Igen, azokat a kutyákat, amik kevésbé hullatják a szõrüket, viszonylag sûrûn 4-6-8 hetente meg kell egy kicsit kozmetikázni. Az õ szõrük áltlában más minõségû is. Francia bulldoggal kapcsolatban nem tudok segíteni, csak annyit javaslok, hogy tenyésztõtõl vegyétek, törzskönyvvel, szerzõdéssel. Nekik is van jópár "jellegzetes" betegségük, fontos a megbízható tenyásztõ. Sok sikert:)
Ha kölyök kutyát veszel, az elsõ pár napban vagy hétben tuti bepisil/bekakil. Nem lesz 5 perc alatt szobatiszta. Nincs mit megrágnia? Ó, dehogynem. Vagy veszel neki egy csomó játékot, és azt rágja, vagy papucsot, kábelt, tapétát stb. Ha magára hagyod és unatkozni kezd, akkor tönkreteszi azt amit elér.... Gondolom nem egy full üres szobába akarod bezárni. Amúgy a westimnek nem hullik a szõre, de õt kozmetikushoz kell hordani 6-8 hetente.
Rendben de ne legyél vele türelmetlen és szeresd õt. Akkor hû társad lesz majd :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó. Igem én tettem fel azt a kérdést is!:) Köszönöm az értelmes válaszodat, pont úgy ahogy a többieknek is. szerintem francia bulldogot veszünk.
kínai kopaszkutya az nem szõröz össze semmit
Hát minden kutya vedlik idõnként... de mopsznak nem elég rövid a szõre? Meg õ kicsi is, kisebb a hullajtható szõrfelülete. Nekem shih-tzu kutyám van, télen hosszú, nyáron olyan 2-3 centire vágott a szõre. Naponta fésüljük, meg átmegyünk a bundáján ilyen bársonnyal bevont kefe szerû valamivel, az leszedi róla a felesleget. Nem takarítunk többet, mint amennyit egyébként kéne.
Ha neked a mopsz és a francia bulldog szõrhullása vészes, akkor ne legyen semmilyen kutyád sem. Ugyanis mindegyik után takarítani kell. Kutyával a tisztaság más dimenzióba kerül, ha ilyen tisztaságmániás vagy, akkor meg fogsz õrülni. Különben is gondolj bele, õ nem tudja a cipõt levenni, mikor fölmentek a sétából, sõt még a seggét sem törli ki kakálás után... Ugye milyen undorító? Ezek után a szõr a legkevesebb! Két szõrös kutya boldog gazdija
Na figyelj tudom h szar ha mindenki lefikáz de ha ez a szõr a gond annál vannak nagyobbgondok is de ell kell viselned a kutya után takarítani kell ! ha megígéred h nem lesz ezel gond adok egy választ!

Van egy lány akivel nagyon szeretjük egymást, de az ő szülei nem engedik (roma vagyok, viszont a körülményeim nagyon is jók) és ugye mindig próbáltuk titokba, de kibukott a dolog. Ez már 1 éve megy. Mit tegyek, hogy engedjenek a szülei?

Legjobb válasz: Átérzem a helyzetedet. Én nem vagyok roma de votl roma származású barátnõm, akinek az apja hajtott el engem, mert szeirnte "fehér ember nem ember" és csak ki akarom használni a lányát meg csak "meg akarom kúrni" és õ ezt nem tûri... Pedig igényes lány volt, minden nap fürdöt tiszta ruhái voltak a haja sem zsiros és kifejezetten inntelligens volt. Ha az ember jól odafigyelt akkor tünhetett fel a szavajárásában néhány romákra jellemzö "tájszólás," ileltve kreol bõre volt. Na visszatérve a te ügyedre: nagyo nehéz helyzetben vagy, mert acigánybünözés nagyon elhatalmasodott itt kis hazánkban. És ezzel azt érték el hogy nem a bünösök a hibásak hanem "minden cigány" innentöl te is egy potenciális gyilkos jelölt vagy és lehet nem értesz ezzel egyet meg lehet rendes vagy de ezt sosem fogod egy szülõnek sajnos megmagyarázni, hogy te nem "olyan" vagy. itt csak azt teheted, hogy megbizol a lányban és ha ö megbizik benned akkor ketten átvészelitek ezt az idöt és a szülök lassan megbékélnek veled is ha látják, hogy a lányuk komolyan gondolja és te is. :) Sok sikert kívánok nektek :)

Átérzem a helyzetedet. Én nem vagyok roma de votl roma származású barátnõm, akinek az apja hajtott el engem, mert szeirnte "fehér ember nem ember" és csak ki akarom használni a lányát meg csak "meg akarom kúrni" és õ ezt nem tûri... Pedig igényes lány volt, minden nap fürdöt tiszta ruhái voltak a haja sem zsiros és kifejezetten inntelligens volt. Ha az ember jól odafigyelt akkor tünhetett fel a szavajárásában néhány romákra jellemzö "tájszólás, " ileltve kreol bõre volt. Na visszatérve a te ügyedre: nagyo nehéz helyzetben vagy, mert acigánybünözés nagyon elhatalmasodott itt kis hazánkban. És ezzel azt érték el hogy nem a bünösök a hibásak hanem "minden cigány" innentöl te is egy potenciális gyilkos jelölt vagy és lehet nem értesz ezzel egyet meg lehet rendes vagy de ezt sosem fogod egy szülõnek sajnos megmagyarázni, hogy te nem "olyan" vagy. itt csak azt teheted, hogy megbizol a lányban és ha ö megbizik benned akkor ketten átvészelitek ezt az idöt és a szülök lassan megbékélnek veled is ha látják, hogy a lányuk komolyan gondolja és te is. :) Sok sikert kívánok nektek :)
Jövõbe látok: ez a kérdés 1 órán belül törölve lesz.
Mit cigányozol rögtön?? Mekkora primitívség már ez a XXI. században....istenem...én nem vagyok roma, teljesen magyar vagyok, de nem tudom én ezt megérteni. Mindegy, kérdésedre a válaszom: be kell a szüleinek bizonyítanod, hogy a származásod ellenére dolgos, rendes fiú vagy és szereted a lányukat. Biztosan nem lesz könnyû menet, de sok sikert kívánok hozzá!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a biztató szavakat !! :) Igazad van Prof. Shevy!! Soha nem fogom tudni megmagyarázni senkinek majd... de nagyon sokan vannak akik ismernek és tudják, hogy milyen vagyok. És igen az egyik kommentelõ válaszát kielégítsem, mondjuk úgy hogy nem szenvedek hiányt semmibõl! :) megdolgoztam érte, és hogy dicskedjek a 7-es bmw-m sem állt csak úgy be magától a garázsba ! Megdolgoztam érte a két kezemmel! A fehér ember nem ember szófordulatról az a véleményem hogy egy nagy hülyeség, mindegy milyen származásod van, ha megállod a helyed az életben nem lesznek gonjaid! köszönöm mg 1x a javaslatokat ! :)
Most hogy leírtad, hogy hetes BMW-d van, rajzani fognak nálad a "sose kezdenék cigókkal" kisp*csák, figyeld meg. Ez az igazi képmutatás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!