Találatok a következő kifejezésre: Van egy nagyon bejön nekem, amikor (9 db)

Tetszel neki! :)
Legalábbis én csaj vok és mindig akkor szoktam figyelni a nekem tetszõ pasit mikor az nem látja...:D a félénkebbek igy csinálják...
igenigen :) tetszel neki ez biztos:) ha egy lánynak bejön egy pasi akor csak mosolyog és csak Õt látja :) nehogy már a csaj kezdeményezzen :D lépj oda hozzá és hívd el egy randira :) hidd el elmegy majd veled :) sok szerencsét
am én is csaj vagyok :) (elözö válaszoló) és még egy hozzáfûznivaló.. :) nem csak a félénkebbek csinálják így szerintem :) de mind1
A kérdező hozzászólása: de azt monta csak baráto legyûnk de azota eltelt 1-2-ét honap
akor lehet h csak az agyadat huzza... szerintem kérdezd meg töle h most pontosan mit is akar :) ha mégis bejössz neki akor hívd el vhova éslehet h még össze is jöttök :) pusss B.

16éves lány vagyok és van egy osztálytársam aki nagyon bejön nekem, de nem tudom, hogy ez visszafele is igy van -e. Mit gondoltok bejövök neki vagy csak mint barát gondol rám? Milyen jeleket küldhet amivel észrevehetem, hogybejövök neki?

Sokszor veszem azt észre, hogy néz, és amikor odanézek elkapja a fejét és mosolyra húzza a száját, vagy amikor többen beszélgetünk, akkor épp az én szemembe néz és ugy mondja a történetét, meg ilyenek.

Legjobb válasz: Én jártam úgy, hogy szerettem volna járni az osztálytársammal, de vagy késõn szóltam (ballagtunk), vagy nem jöttem be neki. Szerintem nem jó dolog kezdeni az osztálytársaddal, hiszen, gondolj bele, nincsen semmi titok, és ha össze is vesztek, akkor kerülitek egymást az osztályban? Mert ez is benne van. De, ha visszajelzést kapsz tõlük (mosoly, kacsintás, esetleg megfogja a kezed, stb.), akor hajrá. :)

Én jártam úgy, hogy szerettem volna járni az osztálytársammal, de vagy késõn szóltam (ballagtunk), vagy nem jöttem be neki. Szerintem nem jó dolog kezdeni az osztálytársaddal, hiszen, gondolj bele, nincsen semmi titok, és ha össze is vesztek, akkor kerülitek egymást az osztályban? Mert ez is benne van. De, ha visszajelzést kapsz tõlük (mosoly, kacsintás, esetleg megfogja a kezed, stb.), akor hajrá. :)
Gondolkodj pasi ésszel :) Mi csajok mindig túlkomplikáljuk a dolgokat, és egy ránk vetõdött tekintetbõl házasságot képzelünk. Nem kell az ilyen jeleken rágódni... Általában nem jönnek be... Inkább szervezz olyan programot, ahova elmehettek mindketten, menjetek el koncertre együtt stb. Ilyenkor meg esélyt adsz rá, hogy lépjen :) Ha meg szégyenlõs, akkor lépj te, így legalább biztosra mész, és nem töröd magad a vajon-okon :)
Ezek szerint bejössz neki. Légy sokat a közelébe, menny oda hozza szünetbe, beszélgessetek, éreztesd vele, hogy érdeklõdsz iránta. Hajrááá:)

Van egy csaj aki nagyon bejön nekem. Elhívtam, nagyon jókat beszélgettünk, be nem állt a szája, mindig a szemembe nézet, mosolygott rám, mindig jól ment, ám mikor megakartam ölelni vagy hozzá érni, mindig elhúzta magát. Mire számítsak tőle?

Legjobb válasz: hívd el még 1-2 randira, és ha akkor sem enged közelíteni magához, akkor kérdezz rá nyíltan, hogy mi a véleménye a kapcsolatotokról így 3 randi után...

hívd el még 1-2 randira, és ha akkor sem enged közelíteni magához, akkor kérdezz rá nyíltan, hogy mi a véleménye a kapcsolatotokról így 3 randi után...
nyilván nem akarja magát könnyen adni. de ahogyan elõttem irták, randizz vele, de ha már a második - harmadik randin sem reagál, akkor beszélj vele nyugodtan, hogy most akkor mit akar? lehet, hogy neki több idõ kell, de az is lehet, hogy nem jössz be neki, csak mint barát.
Semmire ne számíts, akkor nem fogsz csalódni.
Elsõ válaszolónak ítélem a gyakorikérdések.hu oldal által kihírdetett ÉV VÁLASZA díjat. Hihetetlenül igaz.
Elsõ randin ölelgetni, tapogatni? Beleüríteném a gázspray flakonom tartalmát az arcába. Az ilyen bizalmas érintésekhez idõ kell, hogy kialakuljon a szimpátia, a bizalom és valami plusz érzés, amit nevezhetünk szerelemkezdeménynek. Ha ilyet nem tapasztalsz a sokadik randi után sem, akkor kérdezz rá nyugodtan hogy mit gondol rólad és kettõtök viszonyáról. Lehet, hogy csak szívesen lóg és csacsog veled, de semmi több. Ne lovald bele magad és fõleg ne nyomulj, azzal csak riasztó hatást keltesz. Engem legalábbis az ilyesfajta bizalmaskodó ölelgetés, érintés és tapogatás elriaszt és nem kicsit azt a benyomást kelti, hogy csak a testem kell neki, csak dugni akar. Az ilyen mindig felejtõs - nálam legalábbis.
A kérdező hozzászólása: Azóta már többször besszéltünk, felhívott, msnen is mindig jó, de ez az elhúzódzkodása nagyon zavar...
A kérdező hozzászólása: Oké jogos köszi
inkább örülnél h normális lány és nem baszatja meg magát veled már elsõ randin :P ez teljesen érthetõ. még küzdj egy kicsit érte, annál jobb lesz. hajrá ;)
Még kéreti magát, el kell játszania a rendes lányt. De ne aggódj hamarosan rábukik a makkodra.
Én még ha bejön nekem valaki akkor is így vagyok. Mosolygok, beszélek, de elsõ randin valamiért ha hozzám akarnak érni ösztönösen elhúzódom és ez már nekem is feltûnt, várd meg mi lesz a második alkalommal.
Az elsõnek minden körülmények között tökéletesen igaza van. Szerintem minden hasonló kérdésre ez a válasz. Nekem legalábbis ez a "taktika" válik be az ilyen kétértelmû helyzeteknél.
kérdezd meg tõle... omg -.-"
hmm...sztem ez egy jelzés lehet:P kérdezz rá a dologra:D sok sikert;)
ez a twilight nagyon menõ most a fiatalabb csajok körében. szerintem csak azért küldte mert fanatikus rajongó :) és szerette volna, ha tudod, mirõl beszél.
Szerintem ez nem jelent semmi komolyat. De ha tetszik neked az a lány, hát beszélj vele. Sok sikert :)
..hány éves vagy? mert ha 13-14 évesek vagytok, akkor tetszel neki, ha mondjuk 15 fölött.. akkor nem hiszem, hogy jelzésnek szánta.

Van egy fiu aki bejon nekem ritkan szokunk beszelni is. Volt egy ido amikor talalkozgattunk de nem jottunk ossze. En nagyon szeretnek vele osszejonni de nem merem elmondani neki h tetszik nekem mert felek az elutasitastot, mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát hosszú éveim során azért megfejtettem az ebben a mûfajban találékony és hatékony lányok módszereit. Most kihagynám a testbeszéd gyorstalpalót. -Ami azért sokat segítene. Egyszerûen ha legközelebb beszélgettek, abba amit mondasz bele kell tenned egy két olyan dolgot amire a srác lecsaphat, ha tetszel neki. Ez vagy valami olyan amin keresztül plusz információt szerezhet, de amúgy nem merné megkérdezni, vagy olyan aminek a segítségével elhívhat valahová. Mit tudom én, béna példa, de valami fimrõl beszélsz amit régen láttál, akkor amikor utoljára moziba voltál. Amire õ megkérdezheti, hogy-hogy olyan régen, amire te elmondhatod, mert egyedül nem szeretsz menni. -Stb.. Ezeket szoktam én csatlakozási pontnak becézni. Amikor a lány amúgy ártatlanul lehetõséget biztosít a fiúnak. A képlet ugyanis egyszerû, ha tetszel neki és szabad, nem utasít vissza. Viszont a fiúnak kell lépnie. Így afelé kell terelgetned, hogy kiderüljön nincs barátod, -véletlenül. Kiderüljön hová szeretsz járni -véletlenül. Stb.. Illetve kiderüljön az is, hogy ezt vagy azért mondod mert lehet valami vagy nem. Ám mindenképpen egy apró jel a fiú számára. Nem szabad próbálkozni egy fiúnál, kivéve akkor ha nagyon-nagyon kell és látod rajta, hogy nem mer lépni. Ha nyitsz felé ilyen pontokat, az lesz az érzése, hogy õ cserkészet be téged, õ udvarol és õ jár sikerrel. Ez nagyon fontos, tudod az önként jelentkezõ "vaddal" valami nem stimmel. Ha jeleket adsz neki és ez picit növeli az önbizalmát akkor fog lépni. -Reméljük. Egy másik technika : (Amit én nem szeretek) Ha fogyókúráról, neked nem tetszõ amúgy tökéletes részeidrõl beszélsz neki. - Ami arra készteti, hogy rád cáfoljon. Vagy alkalma legyen megdicsérni, ha amúgy nem merné. Bár ha teheted ezt kerüld. Szóval segíts neki egy picit, hogy õ próbálkozhasson.

Hát hosszú éveim során azért megfejtettem az ebben a mûfajban találékony és hatékony lányok módszereit. Most kihagynám a testbeszéd gyorstalpalót. -Ami azért sokat segítene. Egyszerûen ha legközelebb beszélgettek, abba amit mondasz bele kell tenned egy két olyan dolgot amire a srác lecsaphat, ha tetszel neki. Ez vagy valami olyan amin keresztül plusz információt szerezhet, de amúgy nem merné megkérdezni, vagy olyan aminek a segítségével elhívhat valahová. Mit tudom én, béna példa, de valami fimrõl beszélsz amit régen láttál, akkor amikor utoljára moziba voltál. Amire õ megkérdezheti, hogy-hogy olyan régen, amire te elmondhatod, mert egyedül nem szeretsz menni. -Stb.. Ezeket szoktam én csatlakozási pontnak becézni. Amikor a lány amúgy ártatlanul lehetõséget biztosít a fiúnak. A képlet ugyanis egyszerû, ha tetszel neki és szabad, nem utasít vissza. Viszont a fiúnak kell lépnie. Így afelé kell terelgetned, hogy kiderüljön nincs barátod, -véletlenül. Kiderüljön hová szeretsz járni -véletlenül. Stb.. Illetve kiderüljön az is, hogy ezt vagy azért mondod mert lehet valami vagy nem. Ám mindenképpen egy apró jel a fiú számára. Nem szabad próbálkozni egy fiúnál, kivéve akkor ha nagyon-nagyon kell és látod rajta, hogy nem mer lépni. Ha nyitsz felé ilyen pontokat, az lesz az érzése, hogy õ cserkészet be téged, õ udvarol és õ jár sikerrel. Ez nagyon fontos, tudod az önként jelentkezõ "vaddal" valami nem stimmel. Ha jeleket adsz neki és ez picit növeli az önbizalmát akkor fog lépni. -Reméljük. Egy másik technika : (Amit én nem szeretek) Ha fogyókúráról, neked nem tetszõ amúgy tökéletes részeidrõl beszélsz neki. - Ami arra készteti, hogy rád cáfoljon. Vagy alkalma legyen megdicsérni, ha amúgy nem merné. Bár ha teheted ezt kerüld. Szóval segíts neki egy picit, hogy õ próbálkozhasson.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen minden keppen megprobalkozok valamivel de nem akarom en megtenni az elso lepest mert szerintem nem nekem kene :) de igy h ugymond en csak , besegitek´ neki igy meg fogom probalni :)
A kérdező hozzászólása: ez mi a fasz
nyugodtan és lazán vedd. ne görcsölj, stresszelj. hidd el, nem fog elszaladni, nem fog kinevetni hanem biztosra veszem, hogy értékelni fogja.
az a legjobb ha szûz vagy.. amikor jártam a volt barátommal akkor õ is szûz volt és amig szûz volt kedves volt aranyos meg megértõ. szakítottunk már nem szûz és állandoan szexelni akar mindenkivel. és mindegy is neki h kivel. -.-'
A kérdező hozzászólása: hehe köszi
miért kéne szóban elmondanod neki? majd észreveszi akció közben, hogy tapasztalatlan vagy és átveszi az irányítást. meg nem hiszem, hogy para lenne. 24/F
A kérdező hozzászólása: Ennek viszont örülök...
nekem tetszene ha én lennék egy pasinak az elsõ..:P L/22
Szerintem aranyos. :) No stress, relax relax!!:D Sztem egyáltalán nem gáz! Legalább te nem olyan srác vagy, aki mindenkit meghúz.:)
Tuti bejön majd neki: P szívesen, és remélem hasznát veszed : )
A kérdező hozzászólása: kérlek vigyázz rám hehe ez jóó kösz jó hogy vannak itt értelmes emberek:)
Nyugii :) Ha tetszel neki, akkor biztos , hogy megérti majd..Mondd neki, hogy eddig nem volt olyan lány, akivel szivesen elvesztetted volna a szüzességed, de most úgy érzed, hogy találtál egyet.. :) Sok sikert! L
A lányok többségének tetszik az ha egy fiú szûz! Simán egyszerûen mondd meg kb így: -Én még szûz vagyok kérlek vigyázz rám; ) Hát én elolvadnék, ha cukin" adnád elõ. Nincs azzal semmi gond, hogy szûz vagy, inkább elõny, mint hátrány szerintem... 23/L
Minden lánynak ezt mondom már több, mint 10 éve és elhiszik :-)
Beszélj meg vele egy alkalmat. Lepipázod jól megrak aztán továbblépsz!
Hatudatod vele biztos ràd mozdul hisz tudni fogja hogy könyen +kaphat és élni fog a lehetöséggel 100% , tehàt a szeretõje leszel.o:)
Tudasd vele hogy lelufiznád titokban.
A kérdező hozzászólása: haha azt azért nem.. pl egy hogy tudassam e vele..
A kérdező hozzászólása: ennyi barmot egy helyen..
Akkor mit szeretnél? Nyirjuk ki az asszonyt?
A kérdező hozzászólása: én nem akarom hogy megdugjon megrakjon meg stb.. én nem ilyen segítségre gondoltam..
még egy példa, hogy a nõk a náluk 8-10 évvel idõsebb pasasra hajtanak átlagban :/
de jó a 21 éves Zsuzsinak, meg fogja dönteni egy 35 éves pasi, aki bejön neki.
Lehet köztetek bármi, persze elvenni nem fog..de simán megdug, ha az a tipus. 34/F
ha tudod, h nem lehet megszeretni õt, az nem tart vissza? próbálj ismerkedni másokkal. (pl. velem, én is kb. annyi idõs vagyok, mint a kedvenc férfid :D )
beszélgess vele, többet.
Vagy baromira félénk.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 07:23 én is ezt szoktam alkalmazni:I és simán bejön:D
Egyesek színlelik a szégyenlõsséget, mert ezzel elnyerik a csaj figyelmét és közeledését. Jó trükk :D
Nem lehet, hogy valami félreértés történt köztetek? PL küldött smst te nem kaptad meg, õ pedig azt hitte, hogy nem jön be neked.:) Egyébként lehet valami ilyesmi a probléma, hidd el én is jártam már így. Csak azt nem tudom, hogy ha valóban látsz esélyt ilyesmire akkor hogyan kellene megtudnod.:S
lehet hogy bejövõs vagy csak most éppen másra pályázik...vagy te vagy a Liza és bejössz nekem:D:D
Próbálj látványosabban közeledni felé. (: Azt semmiképp sem ajánlom, hogy odarohanj és színt vallj. Annak semmi értelme nem lenne. Csak zavarba ejtenéd vele és kínos helyzetet teremtenél. Tapintatosan közeledj felé, esetleg kérdezz utána olyantól, aki nem adja tovább. Ha Bizonyos idõ után sem reagál semmit, akkor vagy tényleg nem érdekled, vagy annyira félénk, esetleg játsza a fejét, hogy nem is érdemes vele foglalkozni. Sok sikert. :o) 22/f
A kérdező hozzászólása: jóóó de tök látványosan kerüli a tekintetemet minha haragudna rám Miért van?
vagy megmondod neki konkrétan hogy mi a helyzet...vagy még maradj kétségek között...ha te elmondod szerintem õ is elfogja mondani...ha meg nem akkor nem tetszel neki! amúgy meg szerintem hagyd a fenébe...
nem jösz be neki kisanyám!!! de én tuti bejönnék neki xD :D L
A kérdező hozzászólása: de tudja...és direkt nem néz rám
Szerintem valószínûleg azt sem tudja, hogy bejön neked...
A kérdező hozzászólása: ja és a közelemben olyan mint egy kaméleon és semmi érzelem nincs a fején ...még ez jutott róla eszembe... 15:45 így szoktál csajozni vagy mi? Ezzel a magatartással feltudtál már szedni vkit?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!