Találatok a következő kifejezésre: Van egy meg nem jarunk (155 db)

Áruhitelt lehet felvenni úgy, hogy már fel van véve egy, és azt még fizetem? Az euronics-ban már egyszer felvettem egy áruhitelt, ami még nem járt le, így lehet még egyet? (Ugyanabban az áruházban. )

Legjobb válasz: Nem tudom még aktuális-e, de ha jól van fizetve, minden további nélkül. Sõt...a bankok szeretik a saját ügyfeleiket. Legfõképp a Cetelem és a Budapest Bank. De ha OTP-re szeretnéd és oda érkezik a fizu, akkor sincs probléma. És nem muszáj ugyanabban az áruházban vásárolnod, bármelyik helyen tudsz, ahol az a bank megtalálható.

Nem tudom még aktuális-e, de ha jól van fizetve, minden további nélkül. Sõt...a bankok szeretik a saját ügyfeleiket. Legfõképp a Cetelem és a Budapest Bank. De ha OTP-re szeretnéd és oda érkezik a fizu, akkor sincs probléma. És nem muszáj ugyanabban az áruházban vásárolnod, bármelyik helyen tudsz, ahol az a bank megtalálható.
lehet, nekem van egy nemsoká lefog telni (nem mindig pont idõben fizettem) + van egy hitelkártyám azt is fizetem és most megkaptam még egyet áruvásárlásra és be se kellett fizetni...és ez mind egy banknál. (munkáltatói+közüzemi számla kellett hozzá). egyébként én is néztem próba szerencse alapon menetem be és úgy h van már áruvásárlásos hitelem még adtak egyet ja és ott a hitelkártya is. :) próbáld meg.

Van egy srác. Múlthéten találkoztunk először. Még nem járunk, bár nagyon összemelegedtünk. Megyünk barátokkal Velencei tóra egy nyaralóba 3napra. Elhívhatnám? Nyomulásnak venné? Msnen vagy inkább élőbe kérdezzem meg?

Legjobb válasz: Mindenképpen, élõbe kérdezd meg..És ne nyomulósan, csak lazán.Hogy beillene a baráti társaságba, és ha gondolja eljöhet..ott meg majd még jobban összemelegedtek:D az msn-t meg felejtse el mindenki, személytelen az egész:)

Mindenképpen, élõbe kérdezd meg..És ne nyomulósan, csak lazán.Hogy beillene a baráti társaságba, és ha gondolja eljöhet..ott meg majd még jobban összemelegedtek:D az msn-t meg felejtse el mindenki, személytelen az egész:)
A kérdező hozzászólása: énis igazándiból arra gondoltam hogy élõbe:) msn-t én is kezdem megutálni. igazándiból már ha csak nagyon muszáj.akkor ülök oda..és akkoris fõleg barátokkal ebszélek. na jó meg néha Vele:P:d csak azért "rossz" az élõ. mivel lehet csak pénteken. vagy még késõbb tudunk élõbe találkozni és félek hogy programja lenne addigra mire mennénk.meg hogy nem jönne el:D
szerintem ne hívd el. 1) nemrég ismer lehet nyomulásnak venné 2) nem biztos h. három napot is ugyanúgy ellenétek 3) te se ismered igazán, a barátaid sem szal nem igazán passzolna a képbe... ez egy baráti összejövetel lesz gondolom, nem egy új pasit elhívjuk party:P sztem semmiképp ne hívd el.
A kérdező hozzászólása: köszönöm neked is a választ:) :D igazából úgy lennénk hogy 3 pár, én, emg uyge esetleg akkor õ...:Dk
hûáát ha 3 pár akkor hívd, legalább te se leszel egyedül:)
személyesen, és elõtte azért valld be neki hogy terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: köszi...-.- de nem vagyok terhes:D-.-"
Csak eszrevetted volna ha spermas a kicsi kacsod nem?Ne haragudj de ez tenyleg eleg hulye kerdes.
hokigyuri kézenfogva megtermékenyített a tudtán kívül. gratulálok a gyerekhez!
TI VÉDEKEZÉS NÉLKÜL SÉTÁLTATOK?!?!
Õrület! Ilyen kérdést!
1. miért lenne spermás a keze? 2. szerinted a spermák ennyi ideig életképesen ficánkolnak szabad levegõn a tenyereden és utána maguktól felmásznak a méhedig? 3. miért nem mosol kezet, ha hazaérsz? 4. ez egy kamu kérdés? amúgy válaszolva: természetesen nem (facepalm)
Retkes kézzel nyúlsz fel akkor max hüvelygombád lehet.
OMG! Mindig moss kezet fõleg, ha magadhoz nyúlsz, jobb esetben a gyerek se g*cis kézzel fogdosta a kezedet, de akkor se lehetnél terhes, mert a spermák nem élik túl az "utat". Max valami baktérium kerül rád.
Igen lehetséges
"Lehet hülye kérdés, ..." Nem lehet, hanem biztosan az.
Hány éves vagy ?XDD
Ezt a marhaságot! Lefüstöl az agyam!

Tetszik egy pasi, még nem járunk, de jóban vagyunk és még bármi lehet a dologból. Ám én most fogok fogszabit kapni, és úgy szégyellem mi van, ha ez miatt nem fogok neki tetszeni?

Hiába vígasztalom magam, hogy majd ugyis lekerül, a vasfog csúnya, és neki a következ? kb 2 évben kellene engem igy látnia... Szégyellem, de nem tehetek róla, hogy ilyenek lettek a fogaim :S

Legjobb válasz: ha amúgy õszintén bejössz neki akkor a fogszabályzó nem fogja eltántorítani :)

ha amúgy õszintén bejössz neki akkor a fogszabályzó nem fogja eltántorítani :)
Figy nézd a jó oldalát ha így nem tetszel neki nem való hozzád :D...az a pasi akinek így is tetszel na arra lehet alapozni :P
hááát sok siekrt de ha nem vigyázol nagy sz*pás lehet belõle (akár szó szerint is) ;)
Ezen nincs mit szégyelned, nincs ebben semmi rossz :) ! Volt barátnõm is fogszabis volt, és egyátalán nem törõdtem vele, teljesen normális volt számomra. Egyébként ha valaki szeret valakit, azt nem fogják érdekelni ilyen kis semmiségek! 20/F
A kérdező hozzászólása: Annyi a jó benne, hogy "láthatatlan" fogszabi lesz, szóval a legkevésbé feltûnõbb.
nekem bejön a fogszabályzó
lehet hogy szexisen is fog állni :) :D
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, hát, most biztos megmutatkozik, hogy valójában tetszem-e neki vagy csak unatkozik.
Uhh nah eszed neked se sok.:S Mert szerinted amiatt nem néz annak, hogy lefeküdtél vele?:D
Persze a szopásért ribancnak fog nézni, de azért mert néha megdug azért nem?! Mi van? Fogalmi dugóba kerültél? Látszik!
Ha lefeküdtél már vele nyugodtan szopd csak le. Mi ezzel a gond?
A kérdező hozzászólása: de félek nem tudom mért. vajon könnyûvérünek néz e miatt?
Ha amúgy se vagytok együtt, akkor el sem tudod veszíteni, nem?
Most már olyan mindegy...ha lúd, legyen kövér!Szopizz...ennyi... :-D
Ajj bírom a buta embereket...xd akk már nem midnegy ha szexeltetek valószínüleg így is ribancnak néz..xdmert ha enm így lenne már összejöttetek volna:p
A kérdező hozzászólása: nem akarunk én se s õ se lekötni magunkat :)
lekváros buktát

Kislányom elmúlt 14 hónapos és még nem jár egyedül. Más is van hasonló cipőben?

Igazából kapaszkodva nagyon bátran lépeget, elég neki, hogy épp csak a kezünket fogja, biztonságban tudja magát, viszont egyedül nem mer elindulni. Nagyon óvatos. Nem esett el soha, biztosan nem attól fél!

Legjobb válasz: Az én fiam 15 hós és még Õ sem megy egyedül. Mi már voltunk gyógytornásznál is de mindent rendben találtak. Egyszer csak ráéreznek az ízére...

Az én fiam 15 hós és még Õ sem megy egyedül. Mi már voltunk gyógytornásznál is de mindent rendben találtak. Egyszer csak ráéreznek az ízére...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek a megnyugtató válaszokat!
A szomszéd kislány 15 hónapos múlt, amikor egyedül elindult. Õ is úgy volt csak hajlandó sétálni, hogy valakinek a kezét fogta. Ne aggódj, csak a biztosra megy, hamarosan remélhetõleg õ is elindul majd egyedül.
ne fogd meg a kezét! a kényszer nagy úr, figyeld meg, 2-3 nap múlva el fog indulni ;)
Kisfiam jövõ héten lesz 15 hónapos, még nem jár. Kapaszkodva, kézenfogva szépen lépeget, de egyedül még meg sem próbálta. Inkább négykézláb közlekedik, sokkal gyorsabb és biztonságosabb számára. Doki szerint 16 hónapos koráig nem kell aggódni.

Van egy baratom meg nem jarunk. Mostanaban alig hiv szinte soha de ha en felhivom akkor mindig nagyon jol elbeszelgetunk egy oran kereztul is. Miért nem hív? Lehet h en reagalom tul az egeszet?

csak az a baj h mesze van olyan 300km re tolem.de o akart eloszor engem.lehet h csak tul faradt es azert nem hiv fel magatol,vagy mar nem is akar?

Legjobb válasz: az en csajom sem hiv sosem :( mondjuk en tudom az okat, nincs penze ra:(. nem lehet az, hogy nalatok is ilyen egyszeru a helyzet?

az en csajom sem hiv sosem :( mondjuk en tudom az okat, nincs penze ra:(. nem lehet az, hogy nalatok is ilyen egyszeru a helyzet?
Lehet, hogy valóban nincs rá pénze vagy nem engedik telefonálni otthon(ha esetleg nem õ fizeti a telefont)vagy tényleg nem volt ideje, akármi lehet.Kérdezzél rá legközelebb, ha beszéltek, az a legtisztább.
ha akrsz mindent lehet! ezt vezdjol be. lehet nem a te eseted, en is igy voltam egy sraccal, mig kiderult h csak agyba akart...szerencsemre nem kapott meg..ahanyszor hivtam, 2 perc es naslam is volt, v kimentunk egy uditore, s hasonlok...aztan par napja nem hivom, s o egyaltalan nem hiv...vigyazz..aki akar valamit, az egybol tesz...
A kérdező hozzászólása: lefektetni nem akar mert o mondta h nem csak kihasznalni akar.de neki nemreg volt egy 7eves kapcsolata.csak a csaj otthagyta.

Érdemes beadatni a meninongoccus elleni oltást akkor is, ha még nem jár a baba közösségbe? Csak a család és egy-két gyerek van nálunk.

Legjobb válasz: Mivel cseppfertõzéssel terjed, ezért a családtagok is hazavihetik és megbetegíthetik a babát. Sõt akár egy boltban is megfertõzõdhet. Ettõl függetlenül én nem adattam be, mert ennyi erõvel mindent beadathatnék. Ráadásul az orvosunk szerint ez csak a meningococcus C ellen véd.

Mivel cseppfertõzéssel terjed, ezért a családtagok is hazavihetik és megbetegíthetik a babát. Sõt akár egy boltban is megfertõzõdhet. Ettõl függetlenül én nem adattam be, mert ennyi erõvel mindent beadathatnék. Ráadásul az orvosunk szerint ez csak a meningococcus C ellen véd.
Nekünk a választhatóak közül a doktornõ a pneumococcust tartotta alapvetõen fontosnak, azt mondta, a kórházban a gyerekintenzíven fõleg súlyos pneumococcus fertõzésekkel fekszenek gyerekek. A meningococcussal kapcsolatban sok hasznosat olvastam itt: http://www.babanet.hu/szak/gy116.php
A nem kötelezõ oltások közül én ezt adattam csak be mindkét gyermekemnek, meg a prevenart.Sztem érdemes beadatni, jobb megelõzni a bajt.Egyébként annak én sem vagyok hive, hogy mindent beadassunk a gyereknek, mert akkor nem lesz elég erõs az immunrendszere, ha "tele tömjük" mindenféle oltóanyaggal, ami véd ilyen-olyan betegségek ellen, hanem ha megbetegszik úgy erõsõdik az immunrendszer hogy küzd a bacik ellen.Meg persze nem is olcsó, ha minden nem kötelezõ oltást be akarnák adatni. A fiam már ovis és lehetséges, hamarosan eléri az õ ovijukat a bárányhimlõ, mert lehetett hallani, az egyik óvódában már megjelent.Ha elkapja, nem lesz a legjobb, de legalább túlesik rajta.Nem adattam be neki ellene védõoltást direkt azért, hogy ha úgy van, akkor essen túl a bárányhimlõn.

Van egy lány akivel járok szép kedves, jófej minden az a lényeg hogy szeretek vele beszélgetni meg minden de valahogy nem érzem azt azt a valamit hogy szerelmes lennék belé. Mit tegyek? Lehet nem is szeretem?

Legjobb válasz: Értelmetlen análkül járni valakivel:) Ha õ nem szerelmes beléd, és te sem, akkor maradhattok együtt, de az max barátság kis extrával körítve. Számítani kell, hogy valamelyik fél hamarosan kiszálla kapcsolatból. Ha szerelmes beléd, akkor legjobb ha szakítasz vele, és nem húzod az agyát.

Értelmetlen análkül járni valakivel:) Ha õ nem szerelmes beléd, és te sem, akkor maradhattok együtt, de az max barátság kis extrával körítve. Számítani kell, hogy valamelyik fél hamarosan kiszálla kapcsolatból. Ha szerelmes beléd, akkor legjobb ha szakítasz vele, és nem húzod az agyát.
Szia! Ez attól függ, hogy mennyi ideje vagytok együtt! Ha mondjuk már 1 éve és nem érel semmit, az már egy kicsit kínos, lehet jobb lenne csak egy barátság. De ha mondjuk csak pár hónapja, akkor miért izgulsz!? Nem értem, hogy miért gondolják sokan azt, hogy szerelemmel kell járni...Hiszen ha valaki megtetszik elkezdesz járni vele és közben vagy nem alakul ki semmi és szakítasz vagy szerelemesek lesztek és egy új szintre jut a kapcsolatotok. Gondoljatok bele, mennyire kevés lánnyal/ fiúval járnánk, ha mindegyikükbe rögtön szerelmesek lennénk. A járás szerintem arra való, hogy közben megismerj valakit. -Tündérlány(17)-
Tündinek igaza van, a szerelem egy kémiai reakció, attó hogy nem vagy belé szerelmes még szeretheted..... :) Amugy nagoyn kiváncsi vagyok ki ez a tündérlány, lehet hogy ismerem xD NWO
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) akkor megnyugottam mert 1 hónapja járunk...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!