Találatok a következő kifejezésre: Van egy meg nem (5942 db)

A barátnőmnek vannak cisztái. Még nem feküdtünk le de mielőtt ezt megtennénk el kell mennie előtte orvoshoz, h ne legyen semmi baj, mert ha az egyiknek lesz valami baja teherbe eshet. Megujjaztam őt és szerintetek ettől lehet valami baja?

Legjobb válasz: Hol vannak a cisztái? Egyrészt kizártnak tartom, hogy egy ciszta miatt teherbe eshet... Másrészt az legtöbbször a petefészekben van, ahhoz meg nem sok közöd van aktus során. Persze azért nézesse meg, de barátnõd itt elég durván bekamuzott valamit.:D

Hol vannak a cisztái? Egyrészt kizártnak tartom, hogy egy ciszta miatt teherbe eshet... Másrészt az legtöbbször a petefészekben van, ahhoz meg nem sok közöd van aktus során. Persze azért nézesse meg, de barátnõd itt elég durván bekamuzott valamit.:D
Huhh, biológia... cisztától nem lesz terhes. Ha tényleg van, persze, ellenõrizni kell õket, de ennek ehhez semmi köze.
Kedves kérdezõ, a kedves barátnõd, jól beetetett téged:DD
hát a barátnõd nagyot kamuzott:) nekem is cisztám volt emiatt nehezen estem teherbe viszont olyan nincs hogy ha az egyiknek baja lesz teherbe esik:) :) van olyan ami magától felszívódik:) mindegy a barátnõd linkes:)

28 hetes leszek és azt akorom kérdezni hogy az normális ha egyszer majd meg halok egy kis kajáért és van amikor meg nem kell semmi még a gondolatátol is rosszul vagyok?

Legjobb válasz: Teljesen normális a dolog. Egyél úgy és annyit amennyi jól esik! Én most 12 hetes vagyok. Van hogy elkap egy éhségroham van hogy az evés gondolatától támad a róka! Az elsõ babámnál is így volt. Úgyhogy ne aggódj!

Teljesen normális a dolog. Egyél úgy és annyit amennyi jól esik! Én most 12 hetes vagyok. Van hogy elkap egy éhségroham van hogy az evés gondolatától támad a róka! Az elsõ babámnál is így volt. Úgyhogy ne aggódj!
szia.én is detto igy vagyok.egyik pillanatban éhen akarok veszni, másikban meg már a kaja látványa undorit, föleg most hogy kijött a meleg alig eszek valamit, de azért a napi 3-4 étkezést kikényszeritem magamnak.de a legjobb az mikor éhes vagyok nagyon és odapakolok magamnak egy csomo kaját és 2 falatnál többet nem tudok letuszkolni a torkomon-elmulik az éhségérzet. 27 hetes 1 babás

Triológiát írok, egy lány életéről. A történet már teljesen meg van, már csak be kell gépelnem. Ki is szeretném adatni, de van egy aprónak nem mondható problémám. MI LEGYEN A CÍME?

Szóval... -Az első részben egy árva lány, kezdi felépíteni az életét. Villámcsapásként történnek a dolgok a lehető legjobban, mindaddig míg a problémák rá nem szakadnak és el nem sodorják őt. A probléma forrása pedig nem más, mint a szerelme és annak balkézről született kislánya. A könyv végén a lány sok szenvedés után meghal. -A második rész már kezd átfordulni fantasy témájúba mivel a főszereplő élete a túlvilágon folytatódik. Onnan nézi végig szerelme életének folytatását, nélküle. Közben pedig igyekszik hozzászokni új életéhez. -Az utolsó lesz a leghosszabb és legfurcsább, hiszen a jó és rossz harcát követően, egy hatalmas robbanással megváltozik a világ. A lány lelke egy új testbe költözik, ezzel a feje tetejére fordítva egy újabb élet munkáját. Egy híres modell testébe születik bele, aki eléggé rossz életű volt és a kábítószer okozta a halálát. A fordulat majd ott következik amikor újra találkozik egykori szerelmével és megpróbál belépni a gyászoló fiú életébe. ( bocsánat a szó ismétlésekért, de máshogy nem tudtam megfogalmazni, úgy, hogy ne adjak ki túl sok információt) Remélem, hogy meg lehetett érteni valamennyire a témáját és tudtok segíteni nekem a cím választásban. Sajnos nekem semmi ötletem nincs, pedig rengeteget agyaltam rajta. Szeretném ha lenne egy főcím ami mindháromra vonatkozik, és mindegyiknek külön egy-egy alcím. Köszönöm a segítséget! :)

Legjobb válasz: "A történet már teljesen meg van"; "szó ismétlésekért", "cím választásban", "Szeretném ha"... Amíg ilyen elképesztõ, bõdületes gondok vannak a helyesírásoddal, szerintem ne írj könyvet, és pláne ne adasd ki...

"A történet már teljesen meg van"; "szó ismétlésekért", "cím választásban", "Szeretném ha"... Amíg ilyen elképesztõ, bõdületes gondok vannak a helyesírásoddal, szerintem ne írj könyvet, és pláne ne adasd ki...
Nem beszélve a "triológiáról" :D
Figyeljetek már, ha beírja Word-be, akkor az úgyis kijavít mindent!!!!!! Inkább segítsetek, ne szidjátok! Ha normális válaszod, ne írj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Nem tudom, milyen címet lehetne adni ezeknek, hiszen csak nagyvonalakban ismerem a történetet, de az alapsztori tetszik. Mivel nagyrészt fantasy témájú, valami különleges cím kellene neki. Manapság már nem is annyira fontos, hogy egy cím pontosan kapcsolódjon a témához, például egy általánosabb példával élve: a nagy sikerû Alkonyat sorozatban sincsen szó a nap lenyugvásáról... Szerintem valami egyszerû, de kicsit misztikus, figyelemfelkeltõ cím kellene neki, például az elsõnek valami ilyesmi: Borotvaélen (mivel egymás után történnek vele a dolgok, és nehéz irányítania az életét), a második Halál után, vagy Túlvilági élmény/kaland a harmadik pedig valami ilyesmi: Második esély/Újrakezdés/Új élet Persze nem pontosan ezek, mert ezek nem túl jók címnek, de én valami hasonlót adnék neki. Az egész címe pedig lehetne maga a lány neve. Vagy valami különleges cím, ha eszedbe jut. Remélem segítettem.
Figyelj, szerintem elõbb írd meg, és utána döntsd el, mi legyen a cím. Egyrészt több fogódzód lesz, ami alapján címet fogsz tudni választani, találsz olyan címet, ami visszaadja a könyv hangulatát. Másrészt viszont az is lehet, hogy közben elmegy a kedved az egésztõl, találsz valami más történetet, és akkor teljesen mindegy lesz, hogy van-e címed vagy sem.
"Valahol a világokban" cím?
A kérdező hozzászólása: Hû, utolsó két válaszoló, köszönöm szépen! Valami most elindult bennem, ami nagyon megihletett. BOROTVAÉLEN. Õszintén nekem ez tetszik a legjobban, de talán a SZAKADÉK SZÉLÉN is ellene hozzá, nem? Szóval az elsõnek tuti, hogy ezek valamelyike lesz az alcíme. Fõcímnek pedig , hirtelen a KÖTÉLTÁNC ugrott be. Vélemény?
Utolsó elõtti vagyok. Tetszenek ezek a címek, amiket mondtál, és köszi :)
Neked nem sok érzéked van az íráshoz, ezt néhány összefûzött mondatból meg tudom állapítani.A kiadó is ugyanezt fogja mondani és nem lesz tekintettel az érzéseidre.Sajnálom ha nyersen fogalmaztam, de nem ok nélkül félsz a kritikáktól.Édesmindegy, hogy mennyire jó a történet, az ötlet ha nem tudod rendesen megírni. Olvasd át amiket a kérdésedben írtál és ha nem látod a különféle hibákat akkor szerintem hagyj fel örökre az írással.
Legyen a fõcím a lány neve, mert a három könyvben nem sok dolog van. De majd szólj ha kiadják, szívesen elolvasnám. :)
A kérdező hozzászólása: Értem, szerintem sem dobná vissza azonnal a kiadó, mihelyt találna benne egy hibát :)
Hogy a könyved sikeres lesz-e úgysem a helyesírásodon múlik. A kiadó nyilván lektoráltatja a szöveget ha érdemes kiadni, de akár te is megkérhetsz bárkit, hogy javítsa ki.
Ez olyan mint Meg Cabot- tól az Airhead c. könyv. tök olyan, olvassátok el..
A kérdező hozzászólása: Az elsõ része meg van írva, de nem találok olyan címet, ami megfelelõ lenne.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem olyan már ne is haragudj! Én olvastam kb. 2 éve és köze sincs hozzá. Abban a lány agyátültetésen esik át. Ebben a lelke vándorol.
Tyû, én nagyon kritikus vagyok általában, de ez már aztán sztori! Ötletes, nagyon üthet, ha jól írod meg! ;) Tudom én tapasztalatból, hogy milyen nehéz is megírni egy komplett sztorit úgy, hogy élvezhetõ legyen, színes, és ne legyen benne sehol semmilyen logikai bukfenc. A címet kitalálni még bõven ráérsz. Amúgy elsõ irományod?
A kérdező hozzászólása: Nem az elsõ, inkább úgy fogalmaznék, hogy az elsõ hivatalos. Van elõtte egy másik regényem, amit meg is írtam, de úgy érzem, hogy nyomába sem érhet ennek. :)
A kérdező hozzászólása: Istenem most összedõl a világ, mert elütöttem. Én kérek elnézést. TRILÓGIA!! ;)
Pedig sajnos ha hibákkal akarod kiadatni a könyvedet, akkor a kiadó rögtön visszadobja, és nem fogja érdekelni, hogy elírtál-e valamit véletlenül. És tiszteld az olvasóidat, ha kritikát írnak, ne támadj rájuk, hogy igenis nem hasonlít, meg mi az hogy szólni merészelnek a hibáid miatt (amik ez esetben az elírások). Igazából szerintem mielõtt címet választasz, írd meg az elsõt. Én szeretek az elején címet választani, de akkor is adhatsz, amikor már befejezted teljesen; akkor az egész sztorit látva tudni fogod, mi a legjobb cím hozzá.
A kérdező hozzászólása: Senkit nem szerettem volna letámadni vagy megbántani sajnálom. Igazából ez az elsõ regényem és nagyon félek a kritikáktól. Tudom, a helyesírásomban vannak kisebb, nagyobb hibák, de igyekszek õket minél hamarabb kijavítani. :) köszönöm a segítségeket!
szerintem az összes könyvnek tehát a trilógiának a címe a csaj neve legyen a többinek meg valami kulcs szó amiröl a történet szól

Srácok! Miért kérdezitek meg egy nőtől az első randin, hogy mióta van egyedül? Miért nem mindegy ez? Milyen következtetést lehet ebből levonni?

és mi erre a "jó" válasz?

Legjobb válasz: Hát, pl azt, hogy csaj egy friss szakítás után van-e... Én nem szoktam megkérdezni, ha nem beszél róla a nõ magától. Szerintem sokan azért kérdezik meg, mert a friss szakítás után sok nõ csak azért randizik, hogy a volt fasziját újra féltékennyé tegye stb... Sose értettem a nõket... :D

Ja, én okoskodtam ezzel a szakítás utáni hülyítés dologgal. Még az is elõfordulhat, hogy a fickó csak fektetni akar és akkor a két szélsõég elõny... azt mondják az alfa hímek, nincs személyes tapasztalatom. De, ha 5 éve vagy egyedül és arra gyanakszol, hogy ezért nincs még kapcsolatod, mert az 5 év nem jó válasz számukra, akkor ellentétes véleményen vagyunk. Szerintem valami más lehet a "probléma". Mondjuk, ha ez így elsõ randin hangzik el kérdésként a [email protected] szájából, lehet, nem jó emberekkel randiztál eddig.
Hát, pl azt, hogy csaj egy friss szakítás után van-e... Én nem szoktam megkérdezni, ha nem beszél róla a nõ magától. Szerintem sokan azért kérdezik meg, mert a friss szakítás után sok nõ csak azért randizik, hogy a volt fasziját újra féltékennyé tegye stb... Sose értettem a nõket... :D
Én soha nem kérdezem meg az ilyesmit. Mert nem is érdekel. De ha megkérdezik akkor mit válaszolsz rá? Gondolom õszintén megmondod, hogy már kerek 5 éve egyedül vagy. Na ez azért helytelen válasz, mert a pasik többsége, ilyenkor valami gixert vél felfedezni benned. (Pl.: Ilyen jó nõ mégis egyedül van 5 éve... valami tuti nincs rendben nála... lehet tömeggyilkos... - ok, a vége csak poén...) Szóval az õszinteség sem mindig megfelelõ. De nem is kell hazudni. A legjobb válasz az, ha annyit mondasz, hogy: "A legutóbbi kapcsolatomon már egy ideje túlléptem." Ha tovább akadékoskodik és kérdezõsködik akkor kénytelen vagy füllenteni kicsit mondj 1 évet és kész. Ha rákérdez amiért-re egyszerû válasszal rendezd le: "ennyi idõ kellett, hogy teljesen kiheverjem". Vagy ilyesmi. A példaválaszok szerzõi jogvédelem alatt állnakˆ Bárminemû további felhasználás érdekében keressenek engem.Ÿ
Azért, mert állandóan azzal jönnek, hogy "jaj én még az exemet szeretem".
Szerintem nem a külsõvel van gond, ha már hívnak randira... De a többit csak beszélgetés után tudnám megmondani... Még mindig fenntartom, hogy beszélgetek veled errõl...
Hany eves vagy? Ennek a kerdesnek tobb oka is lehet? Egyreszt, hogy kihult-e mar legalabb nalad az agy masik fele, masreszt lehet ezzel csak lehetoseget akarnak teremnteni, hogy beszeljetek a regebbi kapcsolatatokrol. Ez tenyleg kenyes tema, ahol rengeteg rossz valasz van, es csak nehany elfogadhato. Masreszt a nok ugyanugy megkerdezik, gondolom hasonlo okokbol.
A kérdező hozzászólása: igyekszem én, dehát alapvetõen is csendes típusú nõ vagyok, szóval nem egyszerû. De persze azért össze szoktam szedni magam és nemcsak válaszolgatni szoktam. biztosan van annak is valami oka, hogy mindig így járok, nem? lehet magamon kellene változtatni, hogy más típusú férfiakat vonzzak be? pedig csúnya nem vagyok és az alakom is jó.
Elõbb próbálj meg csak úgy szimplán beszélgetni emberekkel. Ne úgy fogd fel, hogy randi. Te is merj megszólalni, kérdezni, ne csak a válaszokra reagálj, mert az tényleg úgy hat mint egy faggatás, és ez a pasinak sem tetszik, ha úgy kell harapófogóval kihúzni belõled a szavakat. Képzeld azt, hogy egy kötetlen beszélgetés egy új emberrel. Ha szeretnél gyakorolni, írhatsz is. (felteszem itt bármely eddigi válaszadónak, mert még nincs köztünk troll, s ezért valószínûleg értelmesen lehet velünk tárgyalni...)
A kérdező hozzászólása: és azt tudod, hogy hol lehet "jó" emberekkel randizni? ennyi idõ alatt kicsit kezdem már unni az egészet, de fõleg ezt a kérdést.. összes randinak ugyanaz a forgatókönyve: kifaggatnak hol dolgozol, mi a hobbid és mióta vagy egyedül. Aztán felszívódnak.. :(((
na ez engem is nagyon érdekelne...
A kérdező hozzászólása: ebbõl szerintem az égvilágon semmilyen következtetést nem lehet levonni a másik személyiségérõl..
A kérdező hozzászólása: elég szomorú. lehet én vagyok túl egyszerû, de én úgy képzelem, hogy én örülök, ha megismerhetek végre egy szimpatikus valakit, aki tetszik, kit érdekel, hogy mi volt elõtte? Nem visszafele kell nézni, hanem elõre (szerintem)...
hát figy.. én társkeresõn nézelõdök éppen és mi még a randiig se jutunk el de már mindegyik megkérdezi...
A kérdező hozzászólása: hát én meg a férfiakat nem értem. én 5 éve vagyok egyedül, tehát nincs semmiféle szerelmi bánatom és egyebek.. azóta randizgatok és mindegyikõtök ezzel jön már az elsõ randin.. és ezek szerint nem tetszik a válasz... vagy nem tudom..
Én azért kérdezek mindenfélét, hogy legyen köztünk beszélgetés, meg hogy tudjak meg minél többet róla. Bár sokat hazudnak a csajok, inkább "jó" választ akarnak mondani, mint õszintét, látom, te sem vagy kivétel. Amúgy engem nem riaszt el egyik véglet sem, az sem, ha 1 hete volt pasija, meg az sem ha 10 éve, de rákérdezek az okokra, hátha kiderül valami érdekes. 30F

Van egy laptopom, nem mai darab de eddig korrektül működött most pedig néha színes csíkok jelennek meg a képernyőn de csak sávokban, nem az egész képernyőn. Mitől lehet? Mit lehet tenni ellene?

azt vettem észre hogy főleg akkor történik amikor a videokártya jobban igénybe van véve, pl videónézés vagy valamilyen játék.

Legjobb válasz: Kezd meghalni a videokártya chip. Laptopoknál többnyire ezek integrált cuccok így nem javíthatóak igazán vagy horror áron de azért már újabb gépet veszel. Vagy az LCD képernyõ kezd gatyára menni, én egyszer lomtalanításon találtam egy elég jó laptopot képernyõje nekem is így viselkedett de mindig, bontásból szereztem hozzá másikat kicseréltem és kész gyakorlatilag van egy ingyen laptopom ami netezésre meg filmezésre kiváló.

Kezd meghalni a videokártya chip. Laptopoknál többnyire ezek integrált cuccok így nem javíthatóak igazán vagy horror áron de azért már újabb gépet veszel. Vagy az LCD képernyõ kezd gatyára menni, én egyszer lomtalanításon találtam egy elég jó laptopot képernyõje nekem is így viselkedett de mindig, bontásból szereztem hozzá másikat kicseréltem és kész gyakorlatilag van egy ingyen laptopom ami netezésre meg filmezésre kiváló.
A kérdező hozzászólása: értem. külön használom hozzá az egeret a klaviatúrát és a monitort szóval valószínûbb a vidkártya lehalása :(
A vga-t is tudod javíttatni. keress rá és találsz normális szervizeket. Az enyémet 35ért csinálták meg és 7hónapja fullosan mûködik

Van egy fajtiszta német juhász kutyám amit 6. napja fel bugatam és még mindig véresen váladékozik ez jo vagy nem? Kérem segitsenek

Legjobb válasz: akkor nyugodtan. Ha 6 napja magára engedte a kant és most véresen váladékozik akkor szar van. amikor ugyanis termékeny a kutya (tehát magára engedi a kant) akkor már nem kéne véreznie, csak kicsit rózsaszynes váladék távozik belõle. Ez a harmadik hétre megszûnik. Tehát ha még mindíg vérzik a kutyád (és te voltál az a tahó, aki 3-szor engedte õket összeragadni egy nap) akkor tuti, hogy a kutyád hüvelye sérült.

akkor nyugodtan. Ha 6 napja magára engedte a kant és most véresen váladékozik akkor szar van. amikor ugyanis termékeny a kutya (tehát magára engedi a kant) akkor már nem kéne véreznie, csak kicsit rózsaszynes váladék távozik belõle. Ez a harmadik hétre megszûnik. Tehát ha még mindíg vérzik a kutyád (és te voltál az a tahó, aki 3-szor engedte õket összeragadni egy nap) akkor tuti, hogy a kutyád hüvelye sérült.
Nem jó. Ajánlom egy állatorvosi kivizsgálását. Nagyon remélem, nem lesznek utódok a "felbúgatásból"
kedves kérdezõnek már volt kérdése, hogy egy nap háromszor ragadtak össze a kutyái és hogy akkor most titi vemhes-e. Megõrülök az ilyenektõl. Fingja sincs semmirõl de kölyökkutyákat gyárt.
???? esetleg magyarul????
Háromszor egy nap. Csoda hogy él az a szuka
Mit csináltál ?
Hehe ! :-D Itt is ellntmondásba keveredik saját magával a kérdezõ! Szal van egy két éves nj.-od akit már kétszer fedeztettél, és most nem tudod hogy a háromszori összeragadás ami te nem is láttál mert a két éves gyereked engedte ki a kutát, hogy elég e a vemhességhez? Ba...s neked meg van a nyóóóóóc általános???? A kérdésedre a válasz: Vidd el dokihoz, és ivartalaítsd!!!!
:D Jaj istenem...
elvitted már orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: figyeljetek 1: a 9 éves fiam a tutom nélkül küldte be 2 mér kell ilyeneket irni most fejezétekb és a kutyám 2 nap alat ragadt össze 3 szor
Bírom ezeket az embereket, elõbb cselekszik aztán kérdez. Ennyire nem értesz a kutyákhoz, minek szaporítod õket??
Ja így már értem.Am kedves kérdezõ ha neked 6 napig vérzik mondjuk az orrod , nem mész el orvoshoz? Vagy csak a kutyádat sz4rod le ennyire ?
egy falusi fogalmaz igy, legalább vidd el orvoshoz ha ennyi eszed van kérdezõ!!!!!tenyésztõ biztos nem vagy!!!
Bugatni a disznót szokták ...
igen, õ szaporitó
ja, egy szaporító...világos
Nem fajtiszta hanem fajtatiszta német juhász...és emberi nyelven, mit csináltál vele?
egyáltalán él még az a nyomorult kutya?

Csókoloztam egy sráccal akinek gyereke és barátnője van. Olyan még nem volt h valakiért elhagyná a családját, de hozzátette ami nem volt az még lehet. Belém szerethet, mennyi az esélye?

Legjobb válasz: Azért elég szemét dolog olyan egy boldog pár kapcsolatba belekavarni fõleg ha gyereke is van.Szerintem ha nem komoly akkor ne várj rá...

Azért elég szemét dolog olyan egy boldog pár kapcsolatba belekavarni fõleg ha gyereke is van.Szerintem ha nem komoly akkor ne várj rá...
te vagy atalékjátékos, nem veszed észre?? ne is várd, hogy ott hagyja a családját.Bár igazából, undorítóak vagytok mindketten, szóval megérdemelnétek egymást.
jav.: tartalékjátékos
Az ilyet pasit jobban jársz ha elfelejted! Ne akarj már tönkretenni egy családot! Úristen...
én nem próbálkoznék vele. a srác meg egy gerinctelen féreg, ha a nõ és a gyerek mellé egy szeretõt is beszerez...
én nem néznék tükörbe se a helyedben, se a srác helyében, ha találkozgatna veled, vagy elhagyná a családját szerencsétlen barátnõje, kezdek kiábrándulnia a férfiakból...
de hülye vagyok, találkoztamot olvatam csókolóztam helyett... hát ez gusztustalan.
Bár többek szerint én egy bunkó szexéhes állat vagyok, most mégis azt mondom, hogy a te érdekedben sem ajánlott ennek a kapcsolatnak a tovább mélyítése. 25/f
Van rá esély, mint ahogy arra is van, hogy ha érted képes lenne elhagyni a gyerekét és barátnõjét, akkor téged is simán elhagy ha talál egy harmadikat. Ne bonyolódj családi kapcsolatokba, soha nincs jó vége!!
most én akkor az ellenkezõjét mondom...kit érdkel hogy család???? kit érdekel ki jött elõször??nem szereti gondolom a feleségét...lehet õt szeretné. ( kérdzeõt ) és vele lenne boldog élete végéégig azért mert családja nem biztos h olyan eszeveszett boldog..és vele lenne élete végéig függeltenül a kérdezõ jelenlététõl...
Tényleg nagyon rossz ez a helyzet! Gondolom, hogy a srác sem véletlenül ment félre, biztosan megvannak otthon a problémák, amit mi, kívülállók nem tudunk! Senkitõl sem várható el, hogy egy olyan kapcsolatban éljen élete végéig, amelyben nem boldog! Itt csak azzal van a baj, ahogy ezt a srác kezeli, és csinálja! Nah, az az undorító! Nem az, hogy esetleg már nem szereti a jelenlegi párját! Próbáljatok már meg Ti az érzelmeiteknek parancsolni! Nem menne!!! DE! Viselkedhetne korrektebben a párjával szemben. Ha már ennyire rossz a kapcsolat, akkor szakítson! Ez nagyon nem fair egyikõtökkel szemben sem! Én azt mondom, hogy megvan az esélye, hogy belédszeret, aztán Ti lesztek a legboldogabb pár a világon, de Én annak tudatában, hogy mit csinált az elõzõ párjával, úgy, hogy már gyerek is volt, soha sem tudnék benne megbízni. Mindig gyanakodnék, a bizalmatlanság pedig megöli a szerelmet! Tedd fel magadnak a kérdést, hogy Neked megéri e! Én nem akarlak gyötörni, van épp elég bajod anélkül is. Remélem sikerül megoldani ezt a helyzetet, és okosan fogsz dönteni! A többieknek pedig: Megértem az indulatot, de senki sem tehet arról, ha olyan emberbe szeret bele, akibe nem kellene! Ezért nem kell gyötörni, megalázni. Egy normális értékrendû ember enélkül is tudja, hogy amit csinál, helytelen! Mint ahogy ez a lány is tudja! Alázás helyett inkább segítsünk, hogy jól tudjon dönteni, hiszen ezért vagyunk itt, nem? Jó gondolkodást mindenkinek!! Haven 23/L
A kérdező hozzászólása: Valaki azt írta boldog párkapcsolat.... ezt õ honnan veszi, azt mondta a srác gyermek, lakás, kocsi... miatt....
A kérdező hozzászólása: Igen ezekett a reakciókat vártam, gondolom sokaknak a saját párkapcsolatuk jutott az eszükbe... nekem a Csernus könyv h mennyien élnek együtt ilyen kapcsolatokba mint a srác... és nem nem vagyok ribanc egy kapcsolatom volt egy hosszú...
szerintem meg semmire nincs szabály..arra se h átver vkit akkor mást is átfog... ez meg átverés hanem talán vonzalom ami ellen nem tehet.
Szerintem csak kihasznál és átver ezzel aszöveggel. Ha pedig mégis elhagyná, téged is elhagyna másért. Szerintem felejtõs. A te érdekedben is.
A férjemmel 2006.05.20-án jöttünk össze.2006.augusztusában eskûvõje lett volna. Persze nem velem. :) 7éve vagyunk együtt ebbõl 3 év házasság és van egy gyermekünk. És tökéletes a kapcsolatnk.
Neked és az összes többi kavarós ribinek üzenem, hogy ne piszkítson bele egy család életébe. utóirat: remélem van annyi esze, hogy a gyerekes családját nem hagyja ott egy fellángolásért, és ha miattad elhagyja õket, nem lehetsz biztos abban, hogy téged se hagyna el másért.
Azt írtad "olyan még nem volt, hogy valakiért elhagyná a családját", akkor feltételezhetõ, hogy ezt a "dolgot" õ azért elég gyakran mûveli, nem! Mármint, hogy hülyíti a lányokat! Nehogy azt hidd, hogy pálcát török, én is jártam hasonló cipõben -azzal a különbséggel, hogy mi nem álltunk meg egy csóknál -, hallottam ugyanezeket a szavakat, hogy "lehet ez közöttünk másképp is". A kérdés az, hogy hiszel e neki, hogy belemenj, utána meg bízol e majd benne annyira, hogy vele is maradj! A mai világban én már nem lepõdök meg semmin, igyekszek nem ítélkezni. De lehet õ pont az a típus, aki akárki mellett lesz is, soha nem lesz igazán elégedett és keresni fogja a kalandokat is. Ettõl még nem biztos, hogy rossz ember, persze csak ha ÕSZINTÉN és NYÍLTAN játszik, bár ezt erõteljesen kétlem! 24 L M
belebonyolodni tenyleg nem erdemes... Voltam egyutt egy pasival, akinek ket gyereke volt, de az anyaval szakitott mar regota, leszamitva hogy a sracokat azert egyutt nevelik. Epp utazott, en is (igy talalkoztunk), ket honapig kavartunk, majd amikor hazamentunk, szep nyugisan vege lett, megallapodva abban, hogy lehet ennek meg egyszer folytatasa, ha a gyerekei nagyok lesznek es mi is keszek lennenk ra. Nem ereztem/erzem magam bunosnek, a srac teljesen korrekt volt velem, a gyerekeivel es a gyerekei anyjaval is. Ha megis bele akarsz bonyolodni, akkor csak akkor tedd, ha a te pasid is ilyen szinten korrekt marad (nem bolondit senkit, nem hazudozik es nem hagyja el a szamara legfontosabbat-a gyerekeit).
Nyilván mindeki követ el hibákat, DE te komolyan egy olyan fiúval akarsz lenni, aki annyira gerinctelen, hogy a barátnõjét megcsalja (+ a gyerekét is) de azt mondja nem akarja õket elhagyni? Nem tudom mióta ismeritek egymást, de ha pár hét ismeretség után már képes megváltoztatni a véleményét, sõt csókolózni veled (de nem akarja elhagyni a családját, majd ha te biztosan várod), akkor elég rongy ember lehet. Ha tudtad, hogy családos, és engedted, akkor valóban kell hogy legyen okod a bûntudatra.
A kérdező hozzászólása: bocs a hibákért de nem vagyok jól
A kérdező hozzászólása: Soha nem csináltam iylet nem nem 15 éves vagyok! És hát megõrjít a helyzet és nem feküdtem le vele de szétfeszít az érzés, és ismétlem soha nem voltam illen helyzetben egyfolytában rá gondolok, a gyomorpanaszaim is kezdenek elõjönni órákon át lelkizek hogy hogy lehet ilyen h mért nem tudom befolyásolni az érzéseim..
A kérdező hozzászólása: Igen ezt vártam h undorító vagyok meg gusztustalan és sírtam is emiatt eleget... és gyomrom se bírja, de szeretem és egy szemét vagyok.:-(
Hú mekkora hibátlan szûzmáriák ülnek itt a gépek elõtt. Gondolom itt mindenki hibátlan feddhetetlen, ha nem akkor... A kérdésedre válaszolva, van esély, hogy beléd szeret, arra is hogy elhagyja a családját. Ha felnõttek vagytok akkor fel tudjátok mérni ennek a súlyát. Ahogy a családját elhagyja, úgy elhagyhat majd téged is. Ezzel számolj. De az is lehet, hogy a csaj nem az igazi neki, hanem te leszel az, benned megtalál mindent és veled marad. Látatlanban, ismeretlenben ennyit tudok mondani. Nyilávn otthon nincs valami rendbe több mint valószínû szex terén, ezért keres máshol megoldást. Én nem ítéllek el téged. Az élet minden területén versenyhelyzet van, a párkapcsolatoknál pedig ez különösen igaz.
Hány éves vagy? 15?
Szia! Miért szidjátok szegény csajt szereti a pasist s a pasi? nem lehet hogy õ a hibás? nem értem ha valaki meg csalja a barátnoõ ját akor mért mindig azt bántják aki nem mondom hogy nem tehet rola de nem õ a fõõõ..Mert a pasi nem et is mondhat me ilyenek...ja am meg sztem ne várj sokat ahapitol vagy beszéld meg vele..mi legyen ha azt mondja h jaj most még ne meg ilyenke ako lépj továb..L/14
Szerintem felejtõs a dolog. Az ha a barátnõjét nem szereti egy dolog, de nem is gondol a gyerekére?? Jobban jársz egy olyan pasival, akinek nincs ekkora kötõdése egy múltbéli barátnõhöz. Végül is ha belegondolsz egy gyakorlatilag számodra idegen gyereket is hozhat a kapcsolatotokba, akivel elkerülhetetlen, hogy találkozz. De ne szaladjunk elõre. Szerinted ha a mostani barátnõjével, akinek gyereke van tõle!!! megcsinálja, hogy más nõvel/nõkkel csókolózik, van egyáltalán biztosíték arra, hogy hozzád is hûséges lesz? Beleszeretni könnyû valakibe, de azt megtartani, odafigyelni rá és kitartani mellette az egy másik kérdés. Ha ezt vesszük elég nagy az esélye annak, hogy beléd szeret, de azt nem garantálja, hogy veled marad, lehet a családja fontosabb lesz neki. Fõleg a gyerek. Persze ez csak feltételezés, ebben a helyzetben senki nem lehet gyõztes. Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor mérlegelj mi jobb neked. Végül is te vagy, aki a legrosszabbul jöhet ki ebbõl a szituból.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató írást..., hu hát most az a helyzet hogy szerintem soha nem fog belém szeretni, el vagyok kicsit kenõdve de most egy kicsit boldog vagyok h van akit szerethetek..., és úgy vagyok Vele ha mégis a barátnõje mellett marad maradjon ez nagyon fáj de én nem vagyok elég jó csak mint nõt lát. Azt mondta nem visz bele érzéseket. Ezt így megtudja állni? Tudom h rossz amit csinálok, de életemben elõszõr talán bátor voltam és nem mondtam le arról amit nagyon szeretem volna ha megölel ... jaj szeretem, de nem akarok bántani senkit. Õ soha nem fogja megtudni hogy szeretem...

Miert van az, hogy mikor szedtem fogamzasgatlot rendesen, egyszer csak nem jott meg es az UH alapjan a doki azt mondta, hogy terhesseg vagy beverzes, de a kontroll UH-on kiderult, hogy megsem baba, csak egy meg nem repedt tuszo?

Akkor siman teherbe tudtam volna esni ezekszerint, nem? Es miert van az, hogy mikor vegre nem vedekezunk akkor nem akar osszejonni??? Legalabb ha lenne hormonbajom vagy valami, meg meg is ertenem...... de igy? Annyira el vagyok keseredve, legszivesebben elbognem magam. Legyszi most ne gyertek a "ne gorcsolj ezen"-hez hasonlo mondatokkal, mert nem fog megvigasztalni, max. megsiratni. :(

Legjobb válasz: Szerintem igen is idegeskedj, és görcsölj ezen, mert az elõbbre visz, mint a kesergés. Ezt nem irónikusan értem, hanem komolyan! Vagy egy másik doki a megoldás, vagy életmód váltás, de minden képpen te fogod tudni megoldani az orvos csak segít. Próbáld úgy felfogni, mint valami problémát, amit meg kell oldani és meg is fogod. Te vagy az erõsebb nem a probléma! Olvass utána, kérdezõsködj és lassan megoldódik a dolog. Nekem egy orvos egyszer azt mondta, mindenki a saját maga legjobb orvosa. Eztr persze jól kell érteni. Mi ismerjük a testünket, mi tudjuk mit érzünk az orvos csak segít. Nem szabad hagyni lerázni magad, addig menj dokihoz, amíg megnyugtatóan nem kezdenek el foglalkozni veled, több szem többet lát. Remélem nem sírsz, hanem erõre kapsz és nem adod fel. :-)

Szerintem igen is idegeskedj, és görcsölj ezen, mert az elõbbre visz, mint a kesergés. Ezt nem irónikusan értem, hanem komolyan! Vagy egy másik doki a megoldás, vagy életmód váltás, de minden képpen te fogod tudni megoldani az orvos csak segít. Próbáld úgy felfogni, mint valami problémát, amit meg kell oldani és meg is fogod. Te vagy az erõsebb nem a probléma! Olvass utána, kérdezõsködj és lassan megoldódik a dolog. Nekem egy orvos egyszer azt mondta, mindenki a saját maga legjobb orvosa. Eztr persze jól kell érteni. Mi ismerjük a testünket, mi tudjuk mit érzünk az orvos csak segít. Nem szabad hagyni lerázni magad, addig menj dokihoz, amíg megnyugtatóan nem kezdenek el foglalkozni veled, több szem többet lát. Remélem nem sírsz, hanem erõre kapsz és nem adod fel. :-)
A kérdező hozzászólása: Koszi a kedves szavakat! Meg nem probalkozunk regota, csak bosszant , hogy most hogy elesben mennek a dolgok nem jon ossze, mikor megszakitasos modszert hasznaltunk, nem jott ossze (pedig nem bantam volna), amikor pedig meg nem volt aktualis es gyogyszert szedtem, es meg nem akartam igazan babat suli miatt, stb....plusz meg nem voltam magamban sem biztos, hogy akarnam-e, akkor pedig a doki terhesseggel ijesztgetett, mint mar meseltem , volt tuszoeresem gyogyszer ellenere...... meg ugye sokan estek mar teherbe fogigatlo rendes szedese ellenere. Bezzeg ok nem akarjak, megis osszejott nekik. A manoert nem esek en is teherbe "veletlenul" (persze ezt csak ironikusan ertem).... Inkabb ide jojjon egy baba, mint olyan helyre, ahol nem aktualis.

A barátommal egy szombati napon / vasárnap hajnalban voltunk utoljára együtt. De elvileg nekem vasárnap kellett volna megjönnie, ugy jön ki a 28 nap. Most kedd van és még nem jött meg. Ez valaminek a jele lehet? Mit csináljak? Mikor vegyek tesztet?

Legjobb válasz: Ha annyira rendszeres a menstruációd, hogy minden hónapban napra pontosan ki tudod számolni, hogy mikor jön majd meg, akkor lehet valaminek a jele is akár ez a 2 nap csúszás. De azt hiszem 2 nap miatt nem kellene rögtön tesztért szaladni, de vannak olyanok, amik már az "elmaradt" menstruációt követõ napon kimutatják, ha van valami. Szerintem ne aggódj, ne stresszelj, mert az is befolyásolja a menstruációd.

Ha annyira rendszeres a menstruációd, hogy minden hónapban napra pontosan ki tudod számolni, hogy mikor jön majd meg, akkor lehet valaminek a jele is akár ez a 2 nap csúszás. De azt hiszem 2 nap miatt nem kellene rögtön tesztért szaladni, de vannak olyanok, amik már az "elmaradt" menstruációt követõ napon kimutatják, ha van valami. Szerintem ne aggódj, ne stresszelj, mert az is befolyásolja a menstruációd.
ha védekeztetek akkor nyugi, nincs miert aggodnod

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!