Találatok a következő kifejezésre: Van egy macskám és (124 db)

Van egy macskám és szeretnék egy cocker spánielt. Szerintetek össze fognak veszni?

A macskám egy 2 éves lány házi macska,most lesz egy cocker spánielem.A spániel is kb.2 éves.Szerintetek össze fognak veszni?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy voltak nevelve. A macska közelében volt-e kutya, és fordítva. Össze lehet szoktatni õket akkor is, ha nem, de több idõt kell egyszerre velük tölteni. 3 spanim van, és egy macskám, néha együtt alszanak, és rendszeresen megnyalogatják a macsekot, viszont majdnem együtt nõttek fel. Fél éves volt a kutya, mikor idekerült a picicica. A spánielek legtöbbje barátkozós kutya, csak eleinte azért figyelj rájuk.

Attól függ, hogy voltak nevelve. A macska közelében volt-e kutya, és fordítva. Össze lehet szoktatni õket akkor is, ha nem, de több idõt kell egyszerre velük tölteni. 3 spanim van, és egy macskám, néha együtt alszanak, és rendszeresen megnyalogatják a macsekot, viszont majdnem együtt nõttek fel. Fél éves volt a kutya, mikor idekerült a picicica. A spánielek legtöbbje barátkozós kutya, csak eleinte azért figyelj rájuk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod!:) Remélem az enyémek is szeretni fogják egymást:)
Kinn lesznek vagy benn lakásban? A spani vadászkutya, tehát lehet, hogy rámoccan a cicusra..de ha eleinte töltessz velük egy kis idõt, lehet, hogy összeszoknak. Az én spanóm mostmár játszótársnak tekinti a törpenyulamat. :)
A kérdező hozzászólása: Bérházban lakunk így benn lesznek :) .Köszönöm az eddigi válaszokat.=)
A kérdező hozzászólása: Ja..a macska közelében nem volt kutya =). A kutyust még nem ismerem.=)
Sok sikert. :) Az elején biztos félni fog a macsek, a kutyának meg ez tetszeni fog, és üldözõbe veszi majd. Boldog Karácsonyt.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :D Neked is =)
szia! Nekem volt egy kandúrom, az a c spánielem imádta! Nyalogatta a sebeit, összebújtak. Öröm volt õket nézni. Nekünk a kutyus volt meg elõbb, meg a cica mamája. Együtt nõttek fel, ha meglátták egy mást rohantak oda :) ). Sokan elcsodálkoztak ezen, fõleg, hogy mind a kettõ fiú volt

Azt szeretném meg tudni hogy van egy macskám és ha a barátnőm beengedi a lakásba és ha alszom a macska elkezdi nyalogatni a hajam és hogy ez miért van?

Legjobb válasz: Zselézed? Ha igen, lehet hogy az ízlik neki, mert ugye jó illata van, vagy nemtudom.

Zselézed? Ha igen, lehet hogy az ízlik neki, mert ugye jó illata van, vagy nemtudom.
Koszos és meg akar mosdatni...
Vannak macskák, amelyikek nagyon nyalósak, mások kevésbé. Nekünk volt egy macsek, elég volt, ha az orra alá tetted az ujjad, vagy a lábad, de akár a fejedet, 1-2 másodpercen belül nyalni kezdte. Más macskák meg kifejezetten "fintorognak" ettõl....
barátkozik
Nálunk a frissen mosott haj illatát imádja, nyalja a hajat, dörgölõdzik bele meg ilyenek.... Jah meg a párom Axe tusfürdõjét imádja.... Szerintem úgy mûködik hogy ami bejön nekik illat abba beledörgölõdznek, megnyalogatják. Amúgy a mi macsekunk cica létére olyan mint egy kutya, imád nyalogatni (jah és megtanítottuk arra hogy adjon puszit).
mi minden este úgy alszunk el hogy a hónaljamat nyalna a pici!néha inkább szopizásnak tûnik, egyszer kétszer kapok egy pár harapást is! És a reggelt úgy inditjuk hogy az orrát bele nyomja az én orromba és elkezdi nyalni a számat! az elején nagyon zavart, de mára már megszoktam:)

Hány szörszála van egy macsának, és hány 2-nek?

Legjobb válasz: ez engem is érdekel, ezért kezdtem el számolni 14687374384623464242342557-nél tartok, csak mindig elszalad az a fránya macska én meg kezdhetem elõrõl:(

ez engem is érdekel, ezért kezdtem el számolni 14687374384623464242342557-nél tartok, csak mindig elszalad az a fránya macska én meg kezdhetem elõrõl:(
Egy macska szõrinek száma: X 2 macska szõrének számossága: 2X
ha ennyire érdekel számold meg... látom úgyis unatkozol!!
Ha ezt bizony komolyan gondolod, akkor mély megrendüléssel kell tudatnom, hogy az agysejtjeid száma nem haladja meg a macska fültõszõrzetének kivakarózott csekély mennyiségét sem.
A kérdező hozzászólása: jó, jó, oké
hogyhogy hogy értve?! :DD
A kérdező hozzászólása: hogy értve?
és neked?! :)
A kérdező hozzászólása: elég jól haladsz XD
A kérdező hozzászólása: haha, szorozni én is tudok, az érdekel hogy mennyi egynek, és mennyi kettõnek! :) azért kösz !!!
ha megmondod, hogy egy macskának mennyi van, akkor megszorzom neked kettõvel a számot ;)
A kérdező hozzászólása: haha, állati vicces

Van egy macskám és már nem fiatal de nem is hiszem hogy öreg! Szóval az a lényeg hogy néha valamiért nem akar a macskaalmába pisilni hanem ahol hidegebb van anyám szobájába a matracra! Mit tehetek?

Legjobb válasz: Csekkolni kell az almot. Elég tiszta-e jó helyen van ami neki megközelíthetõ, nincs-e mondjuk neki ott valami olyan dolog amitõl félhet. PL. olvastam olyat ahol a fürdõbe a zörömbölõ mosógép mellett volt. Aztán lehet, h az alom minõsége nem tetszik neki. Nagyon válogatósak tudnak lenni ebben az esetben is. Próbálj ki fokozatosan egy másik alomfajtát hátha azt jobban fogja szeretni. Vagy a másik, h valóban egy betegség elõjele ha a fentieket kipróbáltad és nem akar használni akkor szerintem is feltétlen nézesd meg állatorvossal, de reméljük nem lesz nagy gond ;)

Csekkolni kell az almot. Elég tiszta-e jó helyen van ami neki megközelíthetõ, nincs-e mondjuk neki ott valami olyan dolog amitõl félhet. PL. olvastam olyat ahol a fürdõbe a zörömbölõ mosógép mellett volt. Aztán lehet, h az alom minõsége nem tetszik neki. Nagyon válogatósak tudnak lenni ebben az esetben is. Próbálj ki fokozatosan egy másik alomfajtát hátha azt jobban fogja szeretni. Vagy a másik, h valóban egy betegség elõjele ha a fentieket kipróbáltad és nem akar használni akkor szerintem is feltétlen nézesd meg állatorvossal, de reméljük nem lesz nagy gond ;)
Három oka szokott lenni ennek: 1. Ivaros macskánál tüzelési idõszakban területjelölés. 2. Ezzel jelzi, hogy almot kéne cserélni (ez csak akkor igaz, ha már Te is érzed az alom pisiszagát, akkorra számára már elviselhetetlen a szaga). 3. Nem fér hozzá az alomhoz (pl. becsukott wc-ajtó). 99% hogy ezek valamelyike okozza. Lehet betegség kezdõdõ jele is, ahogy az elsõ említette, de ezt nem tudom, mert az enyém sose volt beteg, így errõl nincs tapasztalatom.
A mellé wc-zés sokszor betegség elõjele. Lehet vese, hugyuti, de egész más betegségnél is csinálják. Ez figyelemfelkeltés tõle, vagy pedig nem bírja tartani akár a hideg miatt. Pontosan nem tudom, a lényeg, hogy meg kéne nézetni orvossal.
Nekem is szokott ilyet a macskám, pedig ott van neki a tiszta macskaalom. Nekem általában olyankor amikor tüzel, és megjelöli a helyet. (gondolom a másik macskának)
A kérdező hozzászólása: õ csak rossz helyre pisil de jó helyre teszi az ürülékét!
Akkor nézesd meg orvossal, írod, hogy nem fiatal, ilyenkor már lehetnek vese és egyéb problémák.

Van egy macskám, és 1 hónapja ellet. Most nemrég vettem észre, hogy a cicije körül fel van dagadva. Most ez csak azért van, mert a tej ott van benne, vagy akkor mi? Ez normális?

Bunkóktól nem szeretnék választ kapni!!!

Legjobb válasz: na de nem szoptatja a cicákat? amúgy emlékezetem szerint még a szülés elõtt is meg szokott neki duzzadni, nyilván gyûlik benne a tej. szerintem normális, de majd egy hozzáértõ megmondja.

na de nem szoptatja a cicákat? amúgy emlékezetem szerint még a szülés elõtt is meg szokott neki duzzadni, nyilván gyûlik benne a tej. szerintem normális, de majd egy hozzáértõ megmondja.
Ez szerintem normális, vagyis a mi cicánk már 4-szer ellett, mindig fel volt neki dagadva egy picit, meg sokszor pirosabb volt attól, hogy a kiscicák szopiznak.:)
A kérdező hozzászólása: szoptatja a kicsiket meg minden, de akkor meg vagyok nyugodva.(mit tudhat a macskaanyaságról még egy 12 éves lány...xD) jah amúgy a szõr is lekopott onnan.
szerintem a szõr azért kopott le, mert szülés elõtt meg szokták tisztogatni a mellbimbóikat (állítólag annyit tisztít meg, ahány cicája lesz). és így nyilván úgy tûnik, hogy kikopott a szõre, mert úgymond elnyalogatta onnan, hogy a picik hozzáférjenek.

Van egy macskám és sok a rossz szokása mit tegyek?

van egy kb8 hónapos kiscicám elkényeztetem mindene megvan és bent alszik a legjobb minőségű macskaeledelt veszem neki és mégis mindig kiszökik és van egy rossz szokása ezen kívül mindig mikor játszok vele a kezemet támadja és a fejemet már tiszta fognyom és csikarás a kezem mit tegyek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy egyedül érzi magát, esetleg nem foglalkozol játszol vele eleget. Nekem is volt cicám, nekem is még mindig sebhelyes a kezem, pedig már vagy 2 éve nincs velünk. Kérdezz esetleg egy szakértõt.

Lehet, hogy egyedül érzi magát, esetleg nem foglalkozol játszol vele eleget. Nekem is volt cicám, nekem is még mindig sebhelyes a kezem, pedig már vagy 2 éve nincs velünk. Kérdezz esetleg egy szakértõt.
Keveset mozog a szabadban szerintem. Adj neki egy kicsit nagyobb teret. Néha engedd ki a lakásból amikor ki akar menni. A kezed helyett pedig adj neki valami más játékot és ne hagyd, hogy harapdálja.
Ilyenek a macskák :) Imádnak kiszökni, csatangolni és játszani (karmolósan, harapósan):) Néha engedd ki az udvarra, ha olyan helyen laktok...persze ha belvárosban vagy fõút mentén akkor ne!
A kérdező hozzászólása: Nincs egyedül van egy másik cicám és én is mindig játszom vele és van neki saját játéka és nem játszik vele és nem tudom kiengedni mert városban lakom :(
KI van kasztrállva? Az 1. vagyok és eszembe jutott, hogy azok az állatok, amik nincsenek ivartalanitva, vadabbak és erõs a vágyuk, hogy kiszökjenek, találkozzanak más macskákkal és megjelöljék a területüket.
A kérdező hozzászólása: De a macska még kölyök még nem csinál ilyet és gondolkodtam rajta és ha ivar éredt lesz ivartalanítom
8 hónaposan már ivartalaníttathatod, én 2. évig vártam, de kicsit beleõszültem, meg össze-vissza karmolt-harapott...mi a 10-en lakunk és úgy oldottuk meg, hogy az erkélyládába ki tud feküdni, ha akar.idejön, szól, kiengedem és boldog.fiú vagy lány?az enyém fiú, szeret néha "vadulni", olyankor néha komolyan megijedek, körbekerget a lakáson, utána "bunyózunk", amikor meg elfárad, hozzámbújik és dorombol...azt szoktam mondani, hogy elmúlt róla az ötperc :D ennyit tudtam segíteni
A kérdező hozzászólása: nekem is fiú és ugyan ezt csinálja kis bolond nem akarok ilyen hamar ivartalanítatni mer lehet hogy hozok egy kislány és akkor valamire jó lesz :D

Mit tegyek, ha van egy macskám, és egy kiskutyát (tacskót) akarunk a házhoz hozni?

Félek, hogy a macskám féltékeny lesz, és elszökik!!!

Legjobb válasz: Szerintem elõször hagyd, hogy a kiskutya körülszaglásszon, addig te vidd oda a cicust, és cicát fogd le, mert lehet, hogy ijedtében megpofozza, vagy ilyesmi, és tedd az orrukat tedd össze, hogy megszagolják egymást! Nekem ez vált be, de ha nem válik be, próbálgasd több napon át! Gabica

Szerintem elõször hagyd, hogy a kiskutya körülszaglásszon, addig te vidd oda a cicust, és cicát fogd le, mert lehet, hogy ijedtében megpofozza, vagy ilyesmi, és tedd az orrukat tedd össze, hogy megszagolják egymást! Nekem ez vált be, de ha nem válik be, próbálgasd több napon át! Gabica
Szia Szerintem a kutyus nem fogja bántani ha kölyök maximum a cica fog rá fújni, de ez nem baj, fogd meg a cicát és tedd oda a kutyushoz és talán de leginkább összeszoknak és nem fogják egymást bántani!!!!a kutyus a testvérének vagy a anyának tekintheti a cicát ha összaeszoknak!!!
de mér mit csinál ha nem vagy otthon?
A kérdező hozzászólása: hát kin nyávog az ablakban és ha haza érek odaszalad és egész nap az ölembe van
Az én cicám is ilyen, õt újszülött korában találtam, nem volt anyukája, én neveltem fel, szerintem azt hiszi, hogy az anyukája vagyok. Mindenesetre arra figyelj, hogy ne szökjön ki utánad, velem már megtörtént.
édes lehet, hát nemtudom mit lehet csinálni vele
A kérdező hozzászólása: nem tud kiszökni és köszönöm a tanácsokat
Én macskám is ezt tolja, miközben mindenki azt mondja hogy halál jól elvannak egyedül. Nem tudom mivel lehetne lefoglalni mig nem vagyok ott, lehet kéne neki egy társ, dehát az már még egy macska és én egyett sem akartam.
A kérdező hozzászólása: értem de egyszer volt társa és nem foglalkozott vele

Mi annak az androidos alkalmazásnak amikor van egy macska és ha beszélsz hozzá akkor megismétli amit mondasz?

Legjobb válasz: Talking tom, a forgalmazója pedig az outfit7 a marketen megalálod

Talking tom, a forgalmazója pedig az outfit7 a marketen megalálod
A kérdező hozzászólása: kösziiii :) )
Talking Tom

Van egy macskam es beteg mi az oka?

mar vagy ket eve akora mint egy mormalis megykanak a fele mert nem no tovabb?

Legjobb válasz: na fuss neki mégegyszer..

na fuss neki mégegyszer..
hogy mi? xD
Vagy férges...és hiába eteted, nem tud felszívódni a tápanyag. Mielõtt megkérdeznéd, max 500 Ft egy 4 kilós macskának a féreghajtó. De csak úgy van értelme, ha a többi macskádat is kezeled.
Emberben is van 190 cm-s és 150 cm-is. Mint írták, genetika....Egyébként állatorvosnak miért nem mutatod meg?
ilyen az alkata.... ha sovány de eteted és nem hízik akkor nem lehet vele mit csináli, ilyen....
A kérdező hozzászólása: hat kicsike, sovany, nyafi, olyan szerencsetlen
Tudod hunika ezt hivják genetikának.Nem hisszem hogy egéssége kárára menne mivel már 2 évet tulélt mutatkozot volna valami probléma de ha még agodsz akkor vidd el a dokihoz de õ se fog mást mondani valószinüleg.
Attól, hogy nem eszik nem áll meg a növésben max sovány......
Hány éves?
A kérdező hozzászólása: hat kicsike es anyit eeszik mint a tarsai de megsem no tovabb mi az oka?
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!