Találatok a következő kifejezésre: Van egy már több napja nem (27 db)

Van egy barátnőm már több napja nem beszéltünk és ráadásul most megy nyaralni és egyáltalán nem érdeklődik irántam. (telefon, üzenet stb.) Miért van ez?

de akár mikor beszélünk mindig elmondja nem egyszer h mennyire szeret...

Legjobb válasz: mert amikor ott vagy,akkor jó vagy neki,nem unatkozik és még szeretgeted is...

mert amikor ott vagy, akkor jó vagy neki, nem unatkozik és még szeretgeted is...
Felejtsd el ezt a csajt, nem szeret már téged, csak kihasznál, testileg biztos, de lehet hogy anyagilag is. Keress mást, nem õ az igazi. Vagy még az sem rossz megoldás, hogy ha úgy érzed hogy kihasznál, akkor te is használd ki õt.
A kérdező hozzászólása: Nem értem mért használna ki, mert õ akarta elsõsorban ezt a kapcsolatot...
A lányok gyakran távolságtartók, megközelíthetetlen jégkirálynõ-szerepet vesznek fel. Lehet, hogy nálad is ez van. Próválj meg többet nyitni felé vagy beszélgess el vele õszintén errõl a problémádról. Talán megnyílik elõtted.
ne keresd egy ideig, hátha észbe kap, hogy neki is tenni e kell valamit.
wow ugyan ebbe a helyzetbe vok és én azért nem keresem a barátom mert midnig és hívom msot hívjon õ!
mindig én hívom (bocsi rosszul írtam)

Egy 28 napos ciklusnál lehet, hogy nem a 14. napon van ovu, hanem előtte már több nappal?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet. az egyik gyerkemmel (28.napos ciklusnál!) a 10.napon lettem babás, a másiknál a 11.napon. És voltam már a 12.napon is, csak az nem maradt meg :(

Persze, hogy lehet. az egyik gyerkemmel (28.napos ciklusnál!) a 10.napon lettem babás, a másiknál a 11.napon. És voltam már a 12.napon is, csak az nem maradt meg :(
Persze hogy lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a választ :-).Ebben a hónapban szerettem volna mérni a hõmet megint, de sajnos nem jött össze, mert beteg lettem.Azt hittem, hogy ovu elõtt vagyok, így a 12.napon, de mától fájnak a melleim.Azok pedig ovu után szoktak.
A kérdező hozzászólása: illetve tegnaptól érzem..
Szia! Minden lehetséges, nem vagyunk gépek. :-) De azért általában a luteális fázis mindig ugyanolyan hosszú, és kb 14 nap. Van, akinél ez 12, van akinél 16. Ha most elõbb volt ovud mint más ciklusaidban, lehet hogy hamarabb jön /jönne meg.

Van egy olyan problémám már több napja fent áll hogy a Counter Strikeban amiket be vágtam zenéket szerverre azok nekem akadnak meg stb de másnak nem Viszont ha lejátszom winampal akkor nem akad! Csak bent cs-ben! Eddig nem csinált ilyet soha?

320kbps mp3formátum windows media playerel nagyon szép a de ha cs-ben le játszódik mint körvégi zene akkor akad rossz a hangminőség stb de csak nekem a szerveremen másnak nincs gondja vele :( kérlek help

Legjobb válasz: Nézdd meg ezt a videót hátha segít: http://videosmart.hu/video/hangok-zenek-lejatszasa-valve-jat..

Nézdd meg ezt a videót hátha segít: http://videosmart.hu/video/hangok-zenek-lejatszasa-valve-jat..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)


Vidd orvoshoz!
Attól függ, hogy milyen a hangulata. Lehet h csak megevett 1 bogarat pl és méregteleníti a szervezetét - cicák okosak és tudnak ilyet. Lehet az is h szõrgombóc van a pocijában - ettõl nem kell megijedni, mosakodáskor lenyel szõrt és ettõl képzõdik. A szõrgombócot ki szokta öklendezni, ha nem megy magától érdemes füvet adni neki. (de van paszta is, amit állateledel boltban lehet kapni direkt arra a célra, h a szõr ne gombócosodjon össze ). Ha hányt is több alkalommal, rossz a kedve, gubbaszt, nincs kedve játszani, akkor érdemes orvoshoz vinni. Gondolom be vannak oltva. És féregtelenítve.
Bocsi. Azért írtam annyit szõrgombócról, mert anno az egyik enyém is uezt csinálta kicsi korában és nála ezért volt. Mára már 16 évesek múltak és jól vannak.
Ha több napja étvágytalan, akkor is érdemes elvinni az orvoshoz. Nekünk is volt ilyen macskánk, kapott 3000Ftért egy vitamininjekciót, másnap már úgy evett, alig gyõzte.

Már több napja arról álmodok hogy összejövök egy olyan lánnyal aki annyira nem is tetszik, csak barátok vagyunk! Az álomban mégis olyan szerelmet érzek iránta amit még sose! Vajon miért van ez?

Ha ő az igazi, akkor mért nem érzem ezt iránta amikor ébren vagyok? Nem tudom mi tévő legyek!

Legjobb válasz: Az álmainkban megtesszük azt amit szeretnénk, és néha a tudatallatink is üzen. Lehet h csak tudatallatt szereted, és talán késõbb képes leszel belészeretni. (bár ez csak az én véleményem)

Az álmainkban megtesszük azt amit szeretnénk, és néha a tudatallatink is üzen. Lehet h csak tudatallatt szereted, és talán késõbb képes leszel belészeretni. (bár ez csak az én véleményem)
Változhat az ember szép ízlése, 1-2 csaj akikbe régen szerelmes voltam, utólag visszagondolva nem volt a legszebb.
Kérlek, ez az agyad legalsó rétege, ahol az állati ösztönök vannak, Lehet, hopgy felsõ rétege az agyadnak, amitõl civilzált ember vagy, azt mondja, nem szereted annyira ezt a lányt, de ott legalul az állati ösztöneid kívánják õt, és az is lehet, hogy vele lennél a legboldogabb.

Egy hónapos a babám és van már olyan nap hogy szépen nézeget de van olyan pl ma hogy szinte egész nap alszik csak enni kell fel! Ez normális? Nem kéne már többet ébren lennie?

Legjobb válasz: Nekem már majdnem 4 hónapos a kislányom, de még most is van olyan nap, hogy 2 óránként alszik egy jó órát. Attól is függ, hogy milyen idõ van kint. Ha fúj a szél, akkor pl alszik egész nap. Ha hûvösebb van, mint tegnap is volt, akkor meg éber, játszik egész nap. Majd kialakul nálatok is a napirend, nálunk kb 2 hónapos korára állt be és tök jó kiszámítható gyerek lett. :)

Nekem már majdnem 4 hónapos a kislányom, de még most is van olyan nap, hogy 2 óránként alszik egy jó órát. Attól is függ, hogy milyen idõ van kint. Ha fúj a szél, akkor pl alszik egész nap. Ha hûvösebb van, mint tegnap is volt, akkor meg éber, játszik egész nap. Majd kialakul nálatok is a napirend, nálunk kb 2 hónapos korára állt be és tök jó kiszámítható gyerek lett. :)
Talán a front miatt alszik, nekem meg a fejem fáj. :) Örülj neki, hogy jó alvó. Majd lesz még ébren többet is, ahogy nõ. Szóval normális.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Akkor nem aggódom!Ha hûvösebb az idõ akkor õ is éberebb ezt már észrevettem ma nagyon meleg volt nálunk úgyhogy aludt és a férjemmel mi is vele!De jó volt!:-)
Az én lányom egy hónapos korában szinte egész nap nem aludt(akkor még nem voltak melegek). Azóta voltak jobban alvós idõszakai, meg rosszabbul alvósak is. Most 4 hónapos és a meleg miatt szinte egész nap alszik. (És az éjszakát is átalussza).
de jó nektek! az enyém ma egész nap üvöltött és csak 2szer fél órát aludt...

Mit tegyek? Van egy lány ismerősm akivel már tőbb éve barátságba vagyunk . De egy ideje már többet érzek íránta. Egyik nap haz kisértem és a házuk előtt csokolgatuk egy mást de nem voltunk jozanok. Vajon ha részegen viszonozta jozanul is viszonozná?

Mik azok a jelek hogy ha bejövök egy n?nek?

Legjobb válasz: hát igen.... de ne bízd el magad.. mert akkor csak szarabb lesz :S... vagy kérdezd meg tõle... hogy nem akar e tõled barátságnál többet... :D

hát igen.... de ne bízd el magad.. mert akkor csak szarabb lesz :S... vagy kérdezd meg tõle... hogy nem akar e tõled barátságnál többet... :D
Tudod az ember részegen azt mondja és/vagy csinálja, amit józanul csak gondol.

Van egy ékszer teknősöm és már több mint 1 hónapja megvan és már vagy 2 napja nem eszik és állandóan alszik mi baja lehet?

Legjobb válasz: Szia!Nekem is van 2 teknõsöm de azok esznek mindennap!Kap elég fényt a teknõs? , olvastam hogy lehet teleltetni a teknõsöket nagyon kevés fény miatt alszanak és keveset esznek. A teleltetést kis utódok miatt szokták csinálni.Szerintem adjál neki több fényt,az én teknõseim is olyan helyen vannak ahol nem nagyon éri fény, föléjük szoktam rakni az asztali lámpát egy jó pár órára,és sütkéreznek a parton.Te is kapcsolj neki lámpát, hátha ez segít!

Szia!Nekem is van 2 teknõsöm de azok esznek mindennap!Kap elég fényt a teknõs? , olvastam hogy lehet teleltetni a teknõsöket nagyon kevés fény miatt alszanak és keveset esznek. A teleltetést kis utódok miatt szokták csinálni.Szerintem adjál neki több fényt, az én teknõseim is olyan helyen vannak ahol nem nagyon éri fény, föléjük szoktam rakni az asztali lámpát egy jó pár órára, és sütkéreznek a parton.Te is kapcsolj neki lámpát, hátha ez segít!
Szia! Egy oka lehet annak hogy az ékszertekid nem szeretne enni. Elöszöris: Van vízmelegítõd?;mert ha nincs, valószinüleg az lehet az oka hogy nagyon fázik és ilyenkor a teknõsök lelassulnak és nem esznek.Magyarán felkészülnek e téli alvásra. Ha esetleg nem tudsz, vagy nem akarsz egy ilyen melegítõt beszerezni, akkor két olyan dolog van ami talán azt helyettesítheti:tedd a radiátor közelébe az akváriumot vagy tegyél fölé egy jó erõs fényû lámpát!(vagy szerezd be a vízmelegítõt!) Üdv.: :)
Valószínüleg hideg a víz a Vörös fülü ékszerteknõs 28°C-on érzi jól magát. Mérd a viz hõfokát lehetõleg álandóann van direkt akváriumba való hõmérõ de egy sima szobai hõmérõ is megteszi ha tényleg hideg akkor vegyél akvárium fütést"a 15w-os kb 1800ft" de az után is figyeld a hõfokot nehogy meg fõzd esetleg iktass be egy idõ kapcsolós programozható elosztót nem muszáj digitális elosztót "kb 2000ft" ezzel tudod szabályozzni hány órát fütsön.
igen szeintem is célszerü lenne a vizmeleditõ mert velem is ezt tötént és azt halottam hogy ez tüdõgyullaással jár aztán pedig elpusztulnak
vakargasd neki a pici poci pocogóját én úgy szoktam nagyon szeretik egybõl helyrejön, de ajánlanám a 40fokos házi szilva kúrát, napi dl az akváriumba egybõl helyrejön:D

Lenne egy nagy gondom az van egy ékszertekősöm és nem eszik semmit már több mint 5 napja most mit csináljak?

Legjobb válasz: Gondolom érzi a hideg idõt. Fûtsél neki többet. Ha étvágytalan marad, akkor érdemes állatorvoshoz fordulni.

Gondolom érzi a hideg idõt. Fûtsél neki többet. Ha étvágytalan marad, akkor érdemes állatorvoshoz fordulni.
ja lehet hogy azt hiszi nemsokára téli álmot kell aludni.

11 napja szultem, vagtak, szakadtam es nagyon nagy szorulasom van tobb napja, mar nem birom annyira faj, mit javasoltok? Mit egyek h konnyebb legyen?

Legjobb válasz: valamilyen orvost fölhivni. Esetleg megfelelö ezközzel puhitani, kipiszkalni. Ezutan egy taplalkozni, hogy ne tul szilard székleted legyen (szakember tudja hogyan) Angolul guglizni rá...

valamilyen orvost fölhivni. Esetleg megfelelö ezközzel puhitani, kipiszkalni. Ezutan egy taplalkozni, hogy ne tul szilard székleted legyen (szakember tudja hogyan) Angolul guglizni rá...
Borsosmenta teát 2-3 dl-t, reggel meleg italt, amit szoktál (pl. kávét), light kólát, 3 retket és 2 szelet rozskenyeret a Jókenyér márkából naponta megenni. 1 pohár kefír egyik nap, joghurt másik nap. Hajolgatni, lábat emelgetni, guggolni földre tett teljes talppal, és közben a jobb combhajlatodba tenni az öklödet egy percre. Vizet (csapvíz, kútvíz vagy ásványvíz) napi 2 litert inni a fenti folyadékok mellett.
Az étrenden úgy változtatni, ahogy az elõzõ leírta. Segíthet még a szilvalekvár, aszalt gyümölcsök. Egyszeri megoldás: hashajtó, Guttalax, és végsõ megoldásként a glicerines kúp. És ezután ügyelni mindig az étrendre, mozgásra. Jobbulást!
Szilvalekvár tejjel.Utána mindennap egy evõkanál ricinusolaj, vagy akár étolaj.Engem a multivitamin is meghajt, pedig nagyon szorulásos vagyok.Sajnos ami a végbélnél megkeményedett az már úgy fog kijönni.De próbáj meg egy glicerines kúpot, attól könnyebben kijön.
Ugyanígy voltam, de nekem már 3 nap után beöntést akartak, akkor kaptam még 1 napot, hogy "produkáljak" Leavolac szirup, és gyógyszerárban tudsz venni kúpot! Ez a kettõ segített nálam is. Én nem ajánlanám, hogy összevissza egyél, mert a cucc valszínüleg be van sülve, tehát bármit eszel rá sokat segíteni nem fog!
Kúp és a Leavolac.
Guttalax, abból is kettõ. Amit a kórházba adtak 4 alkalommal is az nálam hatástalan volt, szerencsére haza tudtam jönni, úgy hogy nem produkáltam, de szenvedtem én is nagyon fájt!
Egyél egy teáskanál olívaolajat reggel éhgyomorra. Nekem fél nap alatt használ.
5: De. A székelés nem (csak) a kaki állagától függ, hanem hogy beindul-e a bélmozgás és attól, hogy az epébõl és májból milyen folyadékok jönnek ki, amin ki is tud csúszni. Ha rendesen eszik-iszik, olyanokat, amik amúgy erõsen elõsegítik ezt, akkor egészségesen kikakilja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!