Találatok a következő kifejezésre: Van egy már majdnem egy éve (14 db)

A barátommal már majdnem egy éve együtt vagyunk fél éve élünk nemi életet és a szomszédomban lakik amikor találkoztunk kb 3x egy héten akkor mindig legalább kétszer csináltunk most meg kb 1 hónapja van amikor két hétben egyszer nem értem mit tegyek?

Tegnap is hogy kedveskedjek csinin felöltöztem és pusziltam a nyakát ő pedig h ne mert nincs kedve..

Legjobb válasz: Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...

Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...
Én se értem, mert ömlesztve írod a szavakat, fittyet hányva arra, hogy esetleg a magyar helyesírás szabályait minimálisan is kövesd.
Tudod van olyan, hogy a pasik sem mindig vágynak a szexre, mint a csajoknál is van ilyen! De azért írni megkellene tanulni

Már majdnem egy éve megvan a telefonom (samsung galaxy mini) Olyan hibát vettem rajta észre, hogy amikor fényképezek elég sok kép sérült és nem engedi az se, hogy megnézem galériáből, de a fényképezés előzményeiből igen :/ Miért van ez?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen az egyik telefonom(nincsenek ilyen hibák) A sérült képek hibája gyanánt arra gondolok lehet hogy elejtetted a készüléket és meghibásodott a lencse.A megnyitás hibája meg szerintem régi a szoftver vagy túl sok kép van egy mappában. A szoftver frissítést így csináld: Beállítások->A telefon névjegye->Szoftverfrissítés->Csak Wi-Fi(pipa)->Frissítés ... További kérdésre,problémára szívesen válaszolok.

Nekem is ilyen az egyik telefonom(nincsenek ilyen hibák) A sérült képek hibája gyanánt arra gondolok lehet hogy elejtetted a készüléket és meghibásodott a lencse.A megnyitás hibája meg szerintem régi a szoftver vagy túl sok kép van egy mappában. A szoftver frissítést így csináld: Beállítások->A telefon névjegye->Szoftverfrissítés->Csak Wi-Fi(pipa)->Frissítés ... További kérdésre, problémára szívesen válaszolok.
Telepítsd újra az Androidot
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, kipróbálom. Remélem megjavul:D
Korotok?
Mind a ketten 15 vagyunk...
Meleg kapcsolat? Csak mert attila meg barát meg anonim válasz. Hogy van ez?
A kérdező hozzászólása: Dehogy csak itt az a nincknevem amugy nem vagyunk melegkapcsolatban.
Anyudnak bemutattad már a fiút?
A kérdező hozzászólása: Igen már akkor ismerte amikor még nem is jártunk.(:


Albacomp laptopom van már majdnem egy éve. Beépített camerával és mikrofonnal, azonban eddig még egyik sem működött. Msn-en se, meg sehol. Mit kellene tennem?

Ezt valahol bekell külön kapcsolni? Már sok helyen kerestem ilyen bekapcsolót, de sehol nem találtam.

Legjobb válasz: Telepítsed talán a driver szoftvert, a hozzá mellékelt cd rõl

Telepítsed talán a driver szoftvert, a hozzá mellékelt cd rõl
Ha nincs, akkor a gyártó honlapjáról keress hozzá megfelelõ drivert.

Minden nap súlyzózom már majdnem egy éve de nem lettem izmosabb csak erősebb. Ez miért van?

ja és ne gyertek nekem a táplálkozásal mert régen volt egy olyan osztálytársam aki olyan csoro volt h soha nem volt kajája mindig másoktól kért néha kapott csak szóval alig evett valamit és mégis tiszta izom volt. én meg csak erősebb lettem izmosabb nem pedig eszem rendesen ráadásul mi a baj?

Legjobb válasz: Akkor fogd fel, hogy a csóró osztálytársadnak jó a genetikája, a tiéd pedig átlagos (ámbár az is lehet, hogy sz*r), úgyhogy megfelelõ kaja nélkül igencsak nehezen lesz belõled valami. Amúgy pedig mi az, hogy "minden nap súlyzózom"? Az mi? Minden nap megy a mell, bicepsz? Szét kellene osztani a testrészeket (jaja, még lábra is kell edzeni), és heti 1x intenzíven elég õket megedzeni. Ha becsületesen csinálod, nem is igen menne többször. Te minden nap csinálod. Az mennyire lehet intenzív? Semennyire... Az izmod nem edzés közben nõ, az edzés felkészíti a tápanyagfelvételre (amit JÓ KAJÁBÓL tudsz nyerni), visszatöltöd, majd pedig PIHENÉS közben nõ. Csodálkozol, hogy nem fejlõdsz?

Akkor fogd fel, hogy a csóró osztálytársadnak jó a genetikája, a tiéd pedig átlagos (ámbár az is lehet, hogy sz*r), úgyhogy megfelelõ kaja nélkül igencsak nehezen lesz belõled valami. Amúgy pedig mi az, hogy "minden nap súlyzózom"? Az mi? Minden nap megy a mell, bicepsz? Szét kellene osztani a testrészeket (jaja, még lábra is kell edzeni), és heti 1x intenzíven elég õket megedzeni. Ha becsületesen csinálod, nem is igen menne többször. Te minden nap csinálod. Az mennyire lehet intenzív? Semennyire... Az izmod nem edzés közben nõ, az edzés felkészíti a tápanyagfelvételre (amit JÓ KAJÁBÓL tudsz nyerni), visszatöltöd, majd pedig PIHENÉS közben nõ. Csodálkozol, hogy nem fejlõdsz?
Az egy izomcsoport úgy értendõ, hogy izomcsoportokra kell bontani az edzés, nem jó mindig teljes testet edzeni.
Bocsi, h beleszolok, de hetente miért csak egyszer szabad egy izomcsoportot edzeni? én pl 3 napra osztom. Mittom én hétfõ mell-hát kedd bicepsz-tricepsz szerda:váll-láb aztán csütörtök ismét mell-hát hasra meg minden nap egy picit stb. stb. és vasárnap pihi. Annak a 2-3 napnak elégnek kell lennie a regenerálodáshoz nem?? Tényleg nem kötekedni akarok csak kérdeztem.
mivel annak az ismeõsödnek kb Isten genetikája van neked meg nem, lehet õ a májkrémes zsömlétõl is nõ, jó neki, de te nem leszel izmosabb így...
hozzászólásokból csak a 6os tetszik :) Látszik a szakértelem :D
Mi rosszat írtam?
Olyan jó olvasni az ilyen értelmes kérdéseket, meg egyes hozzászólásokat :D
Nagy súlyokat kell emelgetni kis szériaszámmal, mert ha kis súlyzókkal csinálsz százat attól nem leszel izmosabb.
Küldtem egy linket. Ott vannak gyakorlatok géppel, rúddal és kézisúlyzóval is, csak nézz szét köztük. Ez a "kar" meg nagyon nem konkrét. kézisúlyzóval tudsz gyakorlatokat végezni vállra, hátra, mellre is, amik szintúgy nagyon fontosak. a karod is takar alkart, bicepszet, tricepszet...
A kérdező hozzászólása: de nekem csak egykezes súlyzóim vannak azzal csak karra tudok edzeni, lábra és más testrészekre nem. akkor most mi legyen?
Ne, ne csináld minden nap, annak tényleg nincs úgy sok értelme, hidd el, de talán már 1 év alatt rá is jöttél. Egy héten egy izomcsoportot egyszer edz, de akkor intenzíven. Az izmokat (mivel a kar önmagában nem egy izom) szétbonthatod napokra, hogy ne heti 1 nap legyen összesen. Gyakorlatokat találsz mindenre http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4
A kérdező hozzászólása: akkor most ne csináljam mindennap? én csak karra szoktam edzeni mindenneap akkor h csináljam?
Az ilyen kis izmokat, mint kar, lehet kétszer a vádlit és a hasat pedig akár heti többször is... Mit takar az, hogy erõsebb lettél? Tudtad növelni a súlyt vagy több megy a régibõl könnyebben? Szerezz be egy francia rudat meg néhány 5 kilós tárcsát. Nem drága. Az osztálytársaddal meg nem kell törõdni. Mindig lesznek ilyenek. Én is hamar fejlõdtem az elején.

Nokia E5 vagy Samsung S5230 A samsungom már mindjárt egy éve megvan nem volt velle semmi gond és az aksija is tart majdnem egy hetet van hogy tart többet is de most akciós a Nokia E5 megérné lecserélni?

Legjobb válasz: figyelj, neked most nincs egy valami hiper telefonod,sot szar,ezert a nokia az jobb lenne valamivel,de a symbian miatt azt sem ajanlom. Inkabb vegyel valami androidos telot(esetleg samsungot,ha samsung parti vagy) ebben az arkategoriaban. Ajanlom pl a samsung galaxy 5 vagy a galaxy mini,galaxy 3 telefonokat,amelyek klasszisokkal jobbak mint a nokia v a samsung s5230.Persze a te dontesed.Ezek kozul nokia.

figyelj, neked most nincs egy valami hiper telefonod, sot szar, ezert a nokia az jobb lenne valamivel, de a symbian miatt azt sem ajanlom. Inkabb vegyel valami androidos telot(esetleg samsungot, ha samsung parti vagy) ebben az arkategoriaban. Ajanlom pl a samsung galaxy 5 vagy a galaxy mini, galaxy 3 telefonokat, amelyek klasszisokkal jobbak mint a nokia v a samsung s5230.Persze a te dontesed.Ezek kozul nokia.

Néhány éve már méhen kívüli miatt kivették az egyik petevezetékem, most majdnem két év próbálkozás után teherbe estem, de elvetéltem. Van még esélyem szerintetek gyerekre? Ha ismét 2-3 évet kell próbálkozni, kifutok az időből.

Legjobb válasz: Szerintem van esélyed. Én is 38 évesen szültem, 3 év után estem teherbe. Tervezünk még egy babát, én is reménykedek, hogy hamarabb össze fog jönni, mert most már én is kifutok az idõbõl, de szerintem neked még azért belefér. Én majd megpróbálok ovulációs tesztet használni, hátha az segít, mert a ciklusaim igen össze visszák sajnos. De gondolom te már ezen túl vagy, ha orvosi segítség is volt. Sok sikert kívánok!

Szerintem van esélyed. Én is 38 évesen szültem, 3 év után estem teherbe. Tervezünk még egy babát, én is reménykedek, hogy hamarabb össze fog jönni, mert most már én is kifutok az idõbõl, de szerintem neked még azért belefér. Én majd megpróbálok ovulációs tesztet használni, hátha az segít, mert a ciklusaim igen össze visszák sajnos. De gondolom te már ezen túl vagy, ha orvosi segítség is volt. Sok sikert kívánok!
van esély, de én a helyedben a korod miatt kérnék segitséget egy meddõségi központban hogy ne kelljen éveket várni.
Persze, hogy van. Próbáld ki a 2 hétig cickafark, két hétig palástfû tea fogyasztásának a módszerét. Legyél optimista. Háborúba sem pesszimistán megyünk.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy 38 éves múltam.
A kérdező hozzászólása: Jártam meddõségi központba, úgy sikerült két év után a teherbe esés.
A kérdező hozzászólása: A ciklusom szabályos, minden értékem (3. napi hormon, 21. napi hormon, pajzsmirigy, stb.) tökéletes. Mégsem sikerült.
Én 36 múltam, nekem hamar összejött a baba, de én is elvetéltem. Elvileg nincs semmi bajom. Szerintem ugyanakkora esélyekkel indulunk... :(

Van egy lány, aki nagyon bejön nekem, de 3 évvel idősebb nálam (én 19\F, ő 22\L) és majdnem 1 éve van barátja. Barátok vagyunk a lánnyal már 1 ideje. Lehet ilyen esetben próbálkozni?

Vagy érdemes ilyen esetben próbálkozni...vagy elrontaná a barátságot...A lány többet van velem, mint a barátjával...úgy értem, h sokkal több a közös programunk meg miegymás...a barátjával egy munkahelyen dolgoznak, de nem közvetlenül egymás mellett...néha beugrik nála "udvarolni"...de ennyi...lehet, h már unják egymást...nem tudom...mintha azt vettem volna észre, h a lány apróbb jeleket is küld, meg mindig nevetünk szal együtt nagyon jól szórakozunk...Arra gondoltam, h bepróbálkozok...csak félek, h elrontaná a barátságunkat...mit gondoltok?

Legjobb válasz: szerintem adj meg neki egy kis idot...probalj meg dum vele.....akar meg msn-en is>>>>>>s majd mikor ugy erzed vagjal bele;)......hajra';)

szerintem adj meg neki egy kis idot...probalj meg dum vele.....akar meg msn-en is>>>>>>s majd mikor ugy erzed vagjal bele;)......hajra';)
HA vele jól érzi magát egyáltalán nem reménytelen. Add tudatára hogy bejön neked, de olyan szinten hogy ha õ ezt elutasítaná a barátság megmaradjon - De tényleg, ha veled boldog akkor van esélyed- van egy lány ismerõsöm, 8 hónapja jár valakivel, elvan vele meg szereti, 2 hete felvettem újra a kapcsolatot, azóta amikor beszélünk látszik rajta hogy majd kicsattan a boldogságtól, én már komolyabban is elgondolkozott rajtunk, meg hogy ha szeptemberbe 1 városba kerülünk elhagyná értem a pasiját. Szóval a nõket megérteni :D Nemtudom :) Próba cseresznye Hajrá 22F
A kérdező hozzászólása: Sokat dumalunk és mindig vigyorgunk, mint a vadalma....majd elhívom vhava kirándulni késõbb, ha jó idõ lesz....teremtek vmi romantius legkört és akkor majd bepróbálkozok....most is szoktunk járni össze vissza kirándulni, ami abból áll, h fexünk a fûben és eszünk-iszunk, dumálunk, vigyorgunk, hazamegyünk....moziba is járunk...de lehet, h csak a barátjának tekint...de, mintha jelezne is vmikor...
Szerintem még várj 1 picit. Uttána tegyél vmi konkrét dolgot, és hha dobja a barátját, akkor szabad a pálya, persze az is benne van a pakliban, hogy nem jön össze, de én a helyedbe megpróbálnám, de csak késöbb.

Aki majdnem 10 éve együtt van a párjával, az csak jól döntött nem? Régen lépett volna már, ha nem, ugye? Nem szabad egy ilyen férfitől akarni semmit, jól gondolom?

Legjobb válasz: Foglalt pasitól akkor sem szabad akarni semmit, ha csak 1 hónapja van a párjával. Együtt vannak és kész. Ne alacsonyítsd már le magad.

Foglalt pasitól akkor sem szabad akarni semmit, ha csak 1 hónapja van a párjával. Együtt vannak és kész. Ne alacsonyítsd már le magad.
Jól gondolod....
Remélem ezt nem gondoltad komolyan! Ne akarj tõle semmit. Ne vedd el a barátnõjétõl/menyasszonyától/feleségétõl! Fõleg, ha vannak gyerekei!!!
Ne engedd, hogy kihasznàljanak! Ja és jól gondolod!
Volt 7 éves kapcsolatom, felõlem vihetted volna.A mostani 10 éves, de ezt nem adnám. Úgyhogy ezt nem lehet tudni.
Igen, jól gondolod lehet hogy csak egy kalandot akar.
Vagy 10 éve hozott egy rossz döntést...
20:43-as LOGIKA Nem szabad egy ilyen férfitõl akarni semmit, jól gondolom?
Nem olyan biztos, hogy jól döntött. :(
A szüleim 16 év után váltak el, apám megcsalta.Attól még, hogy 10 éve együtt élnek/tek, nem biztos, hogy nem fog.De ha szeret, akkor tuti nem fog.
Miért szerinted a srác azt mondta neki, hogy nem hagyom ott a nõmet, te csak szexre kellesz. LOGIKA
Ebbõl a kérdésbõl honnan tudjátok, hogy a fiú nem most akar szakítani?
A legtöbb férfinak eszébe sem jut kilépni egy jól müködõ kapcsolatból, de ettõl még élvezi, hogy más nõknél is sikere van. Bár a 10 év semmire sem garancia. Én 16 év után váltam el, de a mostani párommal életem végéig együtt akarok maradni. Jó tanács: Foglalt férfival soha ne kezdj komolyabb kapcsolatot, ha meg akarod magad kimélni a sok-sok fájdalomtól. Viszont ha te is csak szexre vágysz, akkor rajta.....

Van egy srác. Egy éve majdnem összejöttünk, de nem jött össze a dolog. Már az első pillanattól hevesebben vert a szívem, stb. Van, hogy elfelejtem, de van hogy eszembe jut, és senkire nem tudok gondolni, csak rá. Mit gondoltok?

Azt tudom, hogy tetszettem a srácnak, viszont nyomós oka volt h nem jöttünk össze. Mikor utána összefutottunk véletlen, láttam rajta h ? is zavarba van.

Legjobb válasz: Ha egy férfi meg akar találni,akkor megtalál.Ha fel akar hívni,akkor megtudja a számod és felhív és elhív randizni..... Õ nem keres...,majd lesz más,aki majd nem lesz tesze-tosza és lépni fog az irányodba.

Ha egy férfi meg akar találni, akkor megtalál.Ha fel akar hívni, akkor megtudja a számod és felhív és elhív randizni..... Õ nem keres..., majd lesz más, aki majd nem lesz tesze-tosza és lépni fog az irányodba.
23/F Szerintem, nyugodtan írj neki facebookon/emailen, vagy hívd neki, hogy találkozzatok. Csak nem fog megsértödni. Mi az a nyomós ok, ha lehet kérdezni? :) Nekem is volt hasonló, még az idöpont is stimmel ( elnézést az ékezetekért, német billentyüzet )
27/l Nekem is volt ilyen, tavaly márciusba vagy februarba.:D nálunk a nyomós ok az volt h nem akartam tõle elõször semmit, aztán meg hiába akartam volna, mert úgy beégtem elötte többször is, mint állat. Én inkább belehajszoltam magam egy olyan érzésbe, ami nem feltétlen alakult volna ki, ha nem játszanak közbe bizonyos események, és csak azt tudom ajänlani, hagyd a fiút, és járj társasagba, hátha valaki megdobogtatja a szíved:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!