Találatok a következő kifejezésre: Van egy már majdnem egy (57 db)

Már majdnem egy éve megvan a telefonom (samsung galaxy mini) Olyan hibát vettem rajta észre, hogy amikor fényképezek elég sok kép sérült és nem engedi az se, hogy megnézem galériáből, de a fényképezés előzményeiből igen :/ Miért van ez?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen az egyik telefonom(nincsenek ilyen hibák) A sérült képek hibája gyanánt arra gondolok lehet hogy elejtetted a készüléket és meghibásodott a lencse.A megnyitás hibája meg szerintem régi a szoftver vagy túl sok kép van egy mappában. A szoftver frissítést így csináld: Beállítások->A telefon névjegye->Szoftverfrissítés->Csak Wi-Fi(pipa)->Frissítés ... További kérdésre,problémára szívesen válaszolok.

Nekem is ilyen az egyik telefonom(nincsenek ilyen hibák) A sérült képek hibája gyanánt arra gondolok lehet hogy elejtetted a készüléket és meghibásodott a lencse.A megnyitás hibája meg szerintem régi a szoftver vagy túl sok kép van egy mappában. A szoftver frissítést így csináld: Beállítások->A telefon névjegye->Szoftverfrissítés->Csak Wi-Fi(pipa)->Frissítés ... További kérdésre, problémára szívesen válaszolok.
Telepítsd újra az Androidot
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, kipróbálom. Remélem megjavul:D
Korotok?
Mind a ketten 15 vagyunk...
Meleg kapcsolat? Csak mert attila meg barát meg anonim válasz. Hogy van ez?
A kérdező hozzászólása: Dehogy csak itt az a nincknevem amugy nem vagyunk melegkapcsolatban.
Anyudnak bemutattad már a fiút?
A kérdező hozzászólása: Igen már akkor ismerte amikor még nem is jártunk.(:

A barátommal már majdnem egy éve együtt vagyunk fél éve élünk nemi életet és a szomszédomban lakik amikor találkoztunk kb 3x egy héten akkor mindig legalább kétszer csináltunk most meg kb 1 hónapja van amikor két hétben egyszer nem értem mit tegyek?

Tegnap is hogy kedveskedjek csinin felöltöztem és pusziltam a nyakát ő pedig h ne mert nincs kedve..

Legjobb válasz: Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...

Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...
Én se értem, mert ömlesztve írod a szavakat, fittyet hányva arra, hogy esetleg a magyar helyesírás szabályait minimálisan is kövesd.
Tudod van olyan, hogy a pasik sem mindig vágynak a szexre, mint a csajoknál is van ilyen! De azért írni megkellene tanulni

Tudnátok segíteni? Van egy barátnőm, majdnem 2hónapja járunk, de nekem tetszik már is. Mit tegyek?

a lány aki bejön nekem(a barátnőmön kívül),attol megkérdeztem h ki tetszik neki.én nemvoltam közte.nemrégóta ismerem,de sokat nevetgélünk.én nemtartom valami szépnek magam,sokszor törték ösze a szivem.lehet többet kéne lennem a másik lánnyal?vagy csupán hagyni?de a barátnőm tegnap elmondta,h korában ameik fiúval járt,azt a kapcsolatot sajnálja.a másik meg egy másik fiú,akihez egy kissé kötődik(de ezeket nehezen mondta el és szégyelte)komoj nemtom micsináljak.a másik lány pedig ojan szép,de lehet nemtetszek neki.

Legjobb válasz: használd az ly-t ha van barátnõd, hagyd a másikat ha meg a másik kell, hagyd a barátnõd (de azt írtad neki te nem jössz be) válassz

használd az ly-t ha van barátnõd, hagyd a másikat ha meg a másik kell, hagyd a barátnõd (de azt írtad neki te nem jössz be) válassz

Albacomp laptopom van már majdnem egy éve. Beépített camerával és mikrofonnal, azonban eddig még egyik sem működött. Msn-en se, meg sehol. Mit kellene tennem?

Ezt valahol bekell külön kapcsolni? Már sok helyen kerestem ilyen bekapcsolót, de sehol nem találtam.

Legjobb válasz: Telepítsed talán a driver szoftvert, a hozzá mellékelt cd rõl

Telepítsed talán a driver szoftvert, a hozzá mellékelt cd rõl
Ha nincs, akkor a gyártó honlapjáról keress hozzá megfelelõ drivert.

Minden nap súlyzózom már majdnem egy éve de nem lettem izmosabb csak erősebb. Ez miért van?

ja és ne gyertek nekem a táplálkozásal mert régen volt egy olyan osztálytársam aki olyan csoro volt h soha nem volt kajája mindig másoktól kért néha kapott csak szóval alig evett valamit és mégis tiszta izom volt. én meg csak erősebb lettem izmosabb nem pedig eszem rendesen ráadásul mi a baj?

Legjobb válasz: Akkor fogd fel, hogy a csóró osztálytársadnak jó a genetikája, a tiéd pedig átlagos (ámbár az is lehet, hogy sz*r), úgyhogy megfelelõ kaja nélkül igencsak nehezen lesz belõled valami. Amúgy pedig mi az, hogy "minden nap súlyzózom"? Az mi? Minden nap megy a mell, bicepsz? Szét kellene osztani a testrészeket (jaja, még lábra is kell edzeni), és heti 1x intenzíven elég õket megedzeni. Ha becsületesen csinálod, nem is igen menne többször. Te minden nap csinálod. Az mennyire lehet intenzív? Semennyire... Az izmod nem edzés közben nõ, az edzés felkészíti a tápanyagfelvételre (amit JÓ KAJÁBÓL tudsz nyerni), visszatöltöd, majd pedig PIHENÉS közben nõ. Csodálkozol, hogy nem fejlõdsz?

Akkor fogd fel, hogy a csóró osztálytársadnak jó a genetikája, a tiéd pedig átlagos (ámbár az is lehet, hogy sz*r), úgyhogy megfelelõ kaja nélkül igencsak nehezen lesz belõled valami. Amúgy pedig mi az, hogy "minden nap súlyzózom"? Az mi? Minden nap megy a mell, bicepsz? Szét kellene osztani a testrészeket (jaja, még lábra is kell edzeni), és heti 1x intenzíven elég õket megedzeni. Ha becsületesen csinálod, nem is igen menne többször. Te minden nap csinálod. Az mennyire lehet intenzív? Semennyire... Az izmod nem edzés közben nõ, az edzés felkészíti a tápanyagfelvételre (amit JÓ KAJÁBÓL tudsz nyerni), visszatöltöd, majd pedig PIHENÉS közben nõ. Csodálkozol, hogy nem fejlõdsz?
Az egy izomcsoport úgy értendõ, hogy izomcsoportokra kell bontani az edzés, nem jó mindig teljes testet edzeni.
Bocsi, h beleszolok, de hetente miért csak egyszer szabad egy izomcsoportot edzeni? én pl 3 napra osztom. Mittom én hétfõ mell-hát kedd bicepsz-tricepsz szerda:váll-láb aztán csütörtök ismét mell-hát hasra meg minden nap egy picit stb. stb. és vasárnap pihi. Annak a 2-3 napnak elégnek kell lennie a regenerálodáshoz nem?? Tényleg nem kötekedni akarok csak kérdeztem.
mivel annak az ismeõsödnek kb Isten genetikája van neked meg nem, lehet õ a májkrémes zsömlétõl is nõ, jó neki, de te nem leszel izmosabb így...
hozzászólásokból csak a 6os tetszik :) Látszik a szakértelem :D
Mi rosszat írtam?
Olyan jó olvasni az ilyen értelmes kérdéseket, meg egyes hozzászólásokat :D
Nagy súlyokat kell emelgetni kis szériaszámmal, mert ha kis súlyzókkal csinálsz százat attól nem leszel izmosabb.
Küldtem egy linket. Ott vannak gyakorlatok géppel, rúddal és kézisúlyzóval is, csak nézz szét köztük. Ez a "kar" meg nagyon nem konkrét. kézisúlyzóval tudsz gyakorlatokat végezni vállra, hátra, mellre is, amik szintúgy nagyon fontosak. a karod is takar alkart, bicepszet, tricepszet...
A kérdező hozzászólása: de nekem csak egykezes súlyzóim vannak azzal csak karra tudok edzeni, lábra és más testrészekre nem. akkor most mi legyen?
Ne, ne csináld minden nap, annak tényleg nincs úgy sok értelme, hidd el, de talán már 1 év alatt rá is jöttél. Egy héten egy izomcsoportot egyszer edz, de akkor intenzíven. Az izmokat (mivel a kar önmagában nem egy izom) szétbonthatod napokra, hogy ne heti 1 nap legyen összesen. Gyakorlatokat találsz mindenre http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4
A kérdező hozzászólása: akkor most ne csináljam mindennap? én csak karra szoktam edzeni mindenneap akkor h csináljam?
Az ilyen kis izmokat, mint kar, lehet kétszer a vádlit és a hasat pedig akár heti többször is... Mit takar az, hogy erõsebb lettél? Tudtad növelni a súlyt vagy több megy a régibõl könnyebben? Szerezz be egy francia rudat meg néhány 5 kilós tárcsát. Nem drága. Az osztálytársaddal meg nem kell törõdni. Mindig lesznek ilyenek. Én is hamar fejlõdtem az elején.

Mit szóltok hozzá, hogy a benzin és a gázolaj már majdnem egy árban van?

Legjobb válasz: Mit szóljak hozzá? Még így is 3 literrel kevesebbet eszik az autóm, mint a hasonló teljesítményû benzines társa...

Mit szóljak hozzá? Még így is 3 literrel kevesebbet eszik az autóm, mint a hasonló teljesítményû benzines társa...
A kérdező hozzászólása: Gondolom ennek az az oka hogy a benzin iránti kereslet 12%-al míg a gázolajkereslet csak 6 %-al esett vissza.Egyéb okokra is kíváncsi lennék.
Totál lényegtelen. Ha benzines kocsid van, úgyse nézed, mennyi a gázolaj. Ha dízel autót akarsz venni, nem a gázolajár fog ebben megfékezni.
Volt már olyan is, hogy a gázolaj volt a drágább. Mindkettõ drága így is.
Nagyon helyes! Minél drágább a gázolaj, annál kevesebb rákkeltõ dízel kerreg az utakon!

Már majdnem egy hete csak pecsételő vérzésem van. Mi a fene ez? Most meg akar jönni vagy sem?

Elvileg két hét múlva lenne esedékes a mensesem, most ez addig ezt fogja csinálni, vagy el fog múlni? (nem, nem vagyok terhes, az utolsó mensesem óta nem is ért hozzám pasi)

Legjobb válasz: Szedsz fogamzásgátlót? Ha igen és most kezdted, az elsõ hónapokban normális a köztivérzés. Ha nem szedsz gyógyszert, akkor mielõbb doki. Hormonális probléma is okozhat ilyet.

Szedsz fogamzásgátlót? Ha igen és most kezdted, az elsõ hónapokban normális a köztivérzés. Ha nem szedsz gyógyszert, akkor mielõbb doki. Hormonális probléma is okozhat ilyet.
A kérdező hozzászólása: 2 hete hagytam abba....
Akkor szerintem a gyógyszer abbahagyása miatt van. Nem olvastál sehol utána, vagy nem olvastad, hogy miket tud okozni a gyógyszer szedése? o_O Ejha. Tedd meg!!
Hát akkor nyilvány az az ok, hogy most hagytad abba. Készülj föl rá, hogy a következõ hónapokban nem szabályosan fog megjönni.
A kérdező hozzászólása: azt tudtam, h nem fog pontosan megjönni... de ezt nem hogy ilyen ilyen is lehet...és nagyon idegesítõ, hogy most nem tudom mi ez és mikor fog elmúlni...
Ezt a tabletta abbahagyása okozhatja.Két hete hagytad abba és egy hete vérzel.Mintha megvonásos lenne, csak kevesebb.Menj vissza az orvosodhoz, hogy megnyugodj, de számíts rá, hogy a következõ hónapok még tartogatnak meglepetéseket.Pl. mensi teljes elmaradása. A védekezést más módszerrel akkor se hagyd abba, mert bármikor teherbe eshetsz, pláne, ha össze-vissza lesz a ciklusod.
A kérdező hozzászólása: igen, ezzel tisztában voltam, hogy meg fog kavarni...csak gondoltam, hátha valakinek volt már hasonló és tud segíteni...ugyanis ez a maszatolás már nagyon idegesít, és jó lenne tudni, mondjuk mikor fogja már abbahagyni...

Tegnapi ovus tesztem majdnem egy forma volt, a mai pedig már alig látszott! Szerintetek most akkor mi van?

A ciklus.hu szerint még csak holnap lesz pém!

Legjobb válasz: Ha tegnap volt (majdnem) pozitív az LH teszted, akkor NEM tegnap volt peteérésed!!! A pozi LH tesztre 24-36 órával van ovuláció, olvass utána mert így csak pénzkidobás.

Ha tegnap volt (majdnem) pozitív az LH teszted, akkor NEM tegnap volt peteérésed!!! A pozi LH tesztre 24-36 órával van ovuláció, olvass utána mert így csak pénzkidobás.

Mi csináljak? Van egy fiú akit ismerek már egy ideje és nagyon kedveljük egymást. Már többször is majdnem lefeküdtem vele. Nemsokára újra találkozom vele és nem tudom mit tegyek.

Neki van barátn?je, bár minden barátja azt mondja, hogy azzal a csajjal nincs is semmi köztük. Én nem akarok t?le semmit viszont ha újra látom nem tudom, hogy mondjam meg ezt neki. Ha megint találkozunk kidobja vagy inkább adjak neki egy esélyt és feküdjek le vele? 15/L

Legjobb válasz: R I B A N C !!!!! "Neki van barátnõje, bár minden barátja azt mondja, hogy azzal a csajjal nincs is semmi köztük." És, ha mások azt mondják, akkor te el is hiszed? "Én nem akarok tõle semmit viszont ha újra látom nem tudom, hogy mondjam meg ezt neki. Ha semmit sem akarsz tõle, akkor mi a probléma? "Ha megint találkozunk kidobja vagy inkább adjak neki egy esélyt és feküdjek le vele?" Miért kéne kidobnia? Nem vagy abban a helyzetben, hogy esélyt adj. Te itt csak a felesleges harmadik vagy, aki tönkre fog vágni egy kapcsolatot, ha a nõjével marad, ha téged választ, mivel ha az utóbbi történik, akkor is mindenki úgy fog gondolni rád, hogy te vagy az a ribanc, aki tönkre b.szott egy kapcsolatot. Szomorú, hogy 15 éves kis lányoknak az a legnagyobb gondjuk, hogy b.sszanak-e vagy sem.

R I B A N C !!!!! "Neki van barátnõje, bár minden barátja azt mondja, hogy azzal a csajjal nincs is semmi köztük." És, ha mások azt mondják, akkor te el is hiszed? "Én nem akarok tõle semmit viszont ha újra látom nem tudom, hogy mondjam meg ezt neki. Ha semmit sem akarsz tõle, akkor mi a probléma? "Ha megint találkozunk kidobja vagy inkább adjak neki egy esélyt és feküdjek le vele?" Miért kéne kidobnia? Nem vagy abban a helyzetben, hogy esélyt adj. Te itt csak a felesleges harmadik vagy, aki tönkre fog vágni egy kapcsolatot, ha a nõjével marad, ha téged választ, mivel ha az utóbbi történik, akkor is mindenki úgy fog gondolni rád, hogy te vagy az a ribanc, aki tönkre b.szott egy kapcsolatot. Szomorú, hogy 15 éves kis lányoknak az a legnagyobb gondjuk, hogy b.sszanak-e vagy sem.
Nehogy lefeküdj vele! Kapcsolatromboló akarsz lenni? 5 év múlva meg majd minden nõi ismerõsöd utálni fog, amiért mindenki kapcsolatába belemászol, hidd el! Én is utálom az olyan huszonéveseket, akik rámásznak pl. a võlegényemre, vagy másnak a párjára! Ne akarj ilyen lenni, ez a legundorítóbb!
"vagy inkább adjak neki egy esélyt és feküdjek le vele?" Igen, amint legközelebb találkoztok tedd szét a lábaidat... Milyen éretlen kis buta lány vagy...
Könyörgöm, ha adsz neki egy esélyt, legalább ne a szex-szel kezdd! Vagy nálatok már ez az alap?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nem akartam kapcsolat romboló lenni. Megfogadom a tanácsotokat!
Jól van, ez a beszéd. :) Hidd el, sok ellenséget szereznél ezzel. Inkább mondd meg neki, hogy nem szeretnél tõle semmit, különben is, foglalkozzon a barátnõjével. Te meg biztosan találsz mást, akinek nincs barátnõje! De a szex - úgy gondolom - 15 évesen még nagyon korai, ne siessétek már úgy el!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!