Találatok a következő kifejezésre: Van egy lány kutyánk, (9 db)

Vagy Harmadik Lúcuiusz Piktorusz Eleánor, Mikoritiondia hercegnõje
Igen. Szerintem gáz ilyen nevet adni egy kutyának.
Ha nektek bejön és tetszik akkor nem gáz. Legalább megtalálta a zsák a foltját. Legyetek boldogok.
Északi összekötõ vasúti híd?
határozottan gáz
Nem, ha mindketten retardáltak vagytok.
én nembirom azt a kutyát a németjuhász meg az erõsebb nagyobb kutyák a királyak és am igen két nyomi
Legyen a neve inkább Henschel mozdonygyár
Szerintem a barátnõd a kutyával is kefél, de mindegy [email protected] kit minek neveztek. Felõlem, akár Mr Puncipöcögtetõ is lehet a neve.
Ja. Két nyomi.
Ez tényleg nem kamu? Mert akkor gáz van...
ha félsz, akkor minek vettetek a nagy mellé egy kiskutyát? kan kellett volna és nagyobb méretû.
ne félj! semleges területen engedd össze elõször õket pórázzal.
Mivel egy család vagytok, elõbb -utóbb elkerülhetetlen lesz a találkozás. Sokkal jobb ezt most megejteni, és nem kell aggódni, egy jól szocializált kutya sem fog egy kölyköt bántani. Ha meg bedurvulna- amire elég kicsi esélyt látok- akkor meg azért van a gazda, hogy letiltsa.
Amit most csinálsz - h nem engeded össze õket - csak a már meglévõ kutyátokat bizonytalanítod el és adsz neki okot a féltékenységre. Azt nem írtad, de a leírtakból az derül ki, h a tosa kint van, míg a pici bent veletek. Ez se túl szerencsés. Minél elõbb engedd össze õket, mert az összeengedés hiánya sokkal nagyobb bajt okozhat. Egy jól szocializált, jó idegrendszerû felnõtt kutya soha nem bántana egy kölyköt. Néha elképzelhetõ h rámorrant, azzal a kicsi csak megtanulja, h mit engedhet meg a naggyal szemben. Ennyi. Bántani nem fogja. A bolognes is kutya, bánjatok vele úgy mint egy kutyával!
Ezt a kérdést a kiskutya megvétele elõtt kellett volna feltenned.
paprikaspré legyen nálad, mikor összeengeded õket elõször, pórázon csak!
A Tosa mellé vettetek egy azonosnemût. Nagyon okos vagy. Gratulálok. Mivel most kérsz tanácsot, gyanítom nem hordtad eddig kutyák közé, mert akkor tudnál a Tosa veleszületett dominanciájáról. Az ilyen felelõtlen gazdák miatt van a legtöbb baleset.

Itt van a barátnőm. Lány vagyok 12 éves. Van egy nagy kertünk egy kutyánk. Egy számítógép. Focilabda. Ceruza, kártya. Lego, . és az lenne a kérdés h mit csináljunk?

meg még van pár dolog a szobámban meg a házban de most hirtelen ennyi jutott eszembe. Van amit ő szretne csinálni valamit én..valamit ő nem valamit én nem..és nem tudonk mit csinálni?? szerintetek?

Legjobb válasz: társasozzatok !!!!

társasozzatok !!!!
A kérdező hozzászólása: ki mondta h van társasom? :O de amúgy azért nincs mert nem szeretek társasozni..meg nincs is semmi jó
Csináljátok kicsit amit õ szeretne, aztán azt amit te.
"Van egy nagy kertünk egy kutyánk. Egy számítógép. Focilabda. Ceruza, kártya. Lego, " Felsoroltál 7 dolgot amit csinálhatnátok...
Vigyétek ki a számítógépet a nagy kertbe, kb. 10 méterrõl kelljen eltalálni a focilabdával! Aki eltalálja, kap egy kártyát. Amikor összegyûlik 10 kártya, beváltható egy legóra. Aki nem találja el a gépet, annak meg kell csókolnia a kutyát. Ennek számát a ceruzával írjátok egy lapra!
A kérdező hozzászólása: Utolsó..köszi...hasonlóan megcsináljuk! :D

Van nekünk egy 2éves sharpei lány kutyánk. Tavasszal tüzelt, azóta nem. Ugytudom egy évben 2szer szoktak. Elő fordul, hogy kimarad neki? Már rég tüzelni kellett volna neki, de semmi jele nem volt még eddig. Köszönöm a válszokat. Jkati

Legjobb válasz: a kutyák 6-9 hónapra tüzelnek.nekem a kutyám az elsõ tüzelése után 8hónapra,aztán most meg 6hónapra tüzelt. de olyan is elõfordul,hogy kimarad nekik.

a kutyák 6-9 hónapra tüzelnek.nekem a kutyám az elsõ tüzelése után 8hónapra, aztán most meg 6hónapra tüzelt. de olyan is elõfordul, hogy kimarad nekik.

VAn egy kilenc hónapos westie kis lány kutyánk. Jobbnál jobb minősőségű száraz tapokat kap (néha keverve), de nem eszi csak nagy duzzogva manapság. Mi lehet a baj?

Próbáltuk leveskockával, simán, beáztatva, sehogy nem eszik jobban..

Legjobb válasz: Más keményebb dolgot sem eszik meg?Lehet,hogy fáj a mandulája.

Más keményebb dolgot sem eszik meg?Lehet, hogy fáj a mandulája.
Nem szereti a szárazkaját?Eddig megette?
Konzervel próbált meg vagy kutyaszalámival.
Lehet, sokat kap. Ennyi idõsen már befejezte szinte a növést. Csökken az igénye. Örök igazság....éhes kutya nem válogat. Tedd elé az ételt. 10 perc után elveszed. Napközben nincs juti, meg nasi.

Mit tegyek ha van egy 11 hónapos kölyök komondor lány kutyánk nagyon rossz és féltékeny a macskákra? Csak az apukámra hallgat

Legjobb válasz: Ugyan ebbe a cipõbe jártan én is! Gondolom azért csak az apukádra hallgat...mert õ adja a kutyusnak az ennivalót...vagy lehet többet foglalkozik vele?! Foglalkozz vele többet, vidd el sétáltatni, beszélgess vele, ölelgesd, simogasd. Nekem ezek váltak be kb. fél hónap után csak rám hallgatott mert én törõdtem vele legtöbbet! :)

Ugyan ebbe a cipõbe jártan én is! Gondolom azért csak az apukádra hallgat...mert õ adja a kutyusnak az ennivalót...vagy lehet többet foglalkozik vele?! Foglalkozz vele többet, vidd el sétáltatni, beszélgess vele, ölelgesd, simogasd. Nekem ezek váltak be kb. fél hónap után csak rám hallgatott mert én törõdtem vele legtöbbet! :)
Azért hallgat apukádra, mert õ az erõs, "domináns", családfõ, valószínûleg nem õ kényezteti, és nem enged meg neki mindent, õt biztos nehezebb levenni a lábáról, esetleg apukád máshol is hajlamos uralkodni... A kutya nagyon jól tudja, hogy ki a fõnök... Fõleg egy komondor... Az nem lesz mindenki kiskutyája...
A 17:42-es hozzászólóval egyet értek, a dominancia a lényeg.:) A Ti családotok neki egy falka, ahol rangsor van.Ha a kutya úgy érzi, dominál feletted, nem fog szótfogadni Neked.Apukádat tekinti a vezérhímnek, gondolom ezért fogad neki szót.Próbáld meg tudatosítani a kutyában, hogy nem õ áll feletted a rangsorban, hanem te állsz felette.Nem verésre, ilyesmikre gondolok, hanem ha pl. a kertben eszel valamit, és õ kér, akkor ne foglalkozz vele, ne adj neki, akármilyen szépen néz!:) Lehet, hogy kegyetlenségnek tûnik, de nekem bevállt.:) Így tudatosul a kutyában, hogy mivel te vagy felette a rangsorban, te eszel elõször és utána kap csak õ.:) Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat mindegyik hasznos volt. Sokat szoktam vele sokat játszani csak mostanában nem tudok, mert sose hagy békén és mindig ugrál, csak akkor tudok játszani vele ha az apa kint van. (azért, mert akkor az apa rászól) Majd megpróbálok valamit.

Van egy shar-pei lány kutyánk, 1, 5 éves. Mostanában sokat rázza a fejét. Ezt miért teszi?

Rendszeresen takaritjuk a fülét.

Legjobb válasz: Valószínû a tisztítás ellenére be lehet gyulladva a füle. Elvinném dokihoz a helyedben.

Valószínû a tisztítás ellenére be lehet gyulladva a füle. Elvinném dokihoz a helyedben.
Én is fülproblémára gondolok, és mihamarabb orvoshoz vinni!
Szerintem is fülprobléma. Lehet kapni az állatorvosnál (legalábbis a miénknél) fültisztító folyadékot, ami feloldja a fülzsírt. Be kell önteni a fülébe és megdörzsölni, ez a gyulladásokra is szokták ajánlani.
Nekem a kutyám is mindig rázta a fejét, aztán rájöttünk hogy a füüle sebes (megharapta a másik kutyu) Távol tartottuk a kutyátol aztán elmúlt neki és nem rázza foj ton a fejét

Benneteket zavar, ha egy fiúnak/lánynak van kutyája? Lehet ez kizáró ok?

Most f?leg azokra gondolok, akiknek nincs. Mennyire zavaró számotkora, hogy pl. délutánonként filmezés helyett kutyátsétáltatni kell menni? Vagy ha egy fiú/lány sokat beszél a kutyájáról? Sok kutyás programot csinál? Ha átmegy hozzátok, viszi a kutyát is? ( kicsi kutyáról van szó, ha ez számít )

Legjobb válasz: Az, akinek van háziállata, és õ gondozza, tanult már némi felelõsséget. Szóval ez inkább elõny, mint hátrány. Kivétel, ha allergiás valaki nálatok a kutyára, akkor meg kell kérni az illetõt, hogy oda ne vigye. Ha vannak más programok is, nem csak kutyás, akkor ez is rendben van.

Az, akinek van háziállata, és õ gondozza, tanult már némi felelõsséget. Szóval ez inkább elõny, mint hátrány. Kivétel, ha allergiás valaki nálatok a kutyára, akkor meg kell kérni az illetõt, hogy oda ne vigye. Ha vannak más programok is, nem csak kutyás, akkor ez is rendben van.
Nekem van kutyám, és néha a barátommal együtt visszük sétálni, játszunk vele. De dirket figyelek rá, hogy ne legyen neki sok a kutyából, nem szoktam átvinni hozzájuk.
Nem vagyok oda a kutyákért, némileg félek is tõlük, a páromnak viszont van 4. Szerintem ha egy kapcsolat ilyenen megy tönkre, akkor az annyit is ér. :P
A kérdező hozzászólása: akkor hol fürdettétek? tényleg nem tudom elképzelni. Slaggal az udvaron? Télen is? Nekem egy kicsi fehér szobakutyám van, lakásban, máshol hol tudnám fürdetni? Ha kimossuk utána a kádat, nem értem mi a gond vele.
"akkor hol fürdettétek? tényleg nem tudom elképzelni. Slaggal az udvaron?" Nyáron lavór víz kivisz az udvarra, és egy régi kefével, vízzel szépen letisztíani a szõrét, ha már nagyon koszos. "Télen is?" Télen meg nem kell fürdetni a kutyát. :) Ennyi. "Nekem egy kicsi fehér szobakutyám van, lakásban, máshol hol tudnám fürdetni?" Városi, kert/udvar nélküli lakásban nem kell állatot tartani. Nem higiénikus, és ha belegondolsz, egy kutyának bizony térre van szüksége, nem is kevésre. 100 négyzetmétert - jó esetben megvan ennyi egy városi lakás - nem tartanék elégnek egy kutya számára, akármennyire is kicsi. "Ha kimossuk utána a kádat, nem értem mi a gond vele." Hypoval lefertõtleníted a kádat minden alkalom után? Ha nem, akkor bármi maradhat benne, ami fertõz. Mellesleg egy zárt lakásban is összejárhat mindent egy háziállat, mindenhez hozzáérhet szerintem. Nézd, én nem tartom magam egy tisztaságmániás embernek, ráadásul falun is lakom ráadásul, nem mondható, hogy túlhigiénizált városlakó lennék :) , de én a magam részérõl soha nem ülnék bele olyan kádba, amirõl tudom, hogy elõtte kutya vagy más háziállat járt benne. Tényleg bocs, nem akarok senkinek a lelkivilágába belegázolni, de ez a személyes véleményem.
A kérdező hozzászólása: Na jó, ne kezdjönk ezen vitáni, falusi- városi kutyatartással kapcsolatban midnig lesznek viták. Szerintem nyugodtan lehet kutyát lakásban tartani, fõleg egy olyat mint az enyém nem is lehetne udvaron, azért szobakutya. Nem rossz neki, hidd el, sokkal boldogabb, mint sok falusi kutya, aki kint van télen nyáron az udvaron, és nem foglakoznak eleget vele. Õ szinte egész nap velem van, sokat viszem sétálni, játszani más kutyák közé, kutyaiskolába, az életem része, nem úgy tekintek rá, hogy fúúj kutya, õ a társam, midnenem megosztom vele. Aki iagzi kutyás, és nem csak kutyatartó, mint te, az érti.
"Na jó, ne kezdjönk ezen vitáni, falusi- városi kutyatartással kapcsolatban midnig lesznek viták. Szerintem nyugodtan lehet kutyát lakásban tartani, fõleg egy olyat mint az enyém nem is lehetne udvaron, azért szobakutya." Hát bakker, mintha nem írtam volna le, hogy nem akarok senkinek a lelkébe gázolni... elolvastad az utolsó mondatomat is? :) "Nem rossz neki, hidd el, sokkal boldogabb, mint sok falusi kutya, aki kint van télen nyáron az udvaron, és nem foglakoznak eleget vele." Honnan tudod, talán megkérdezted tõle? :) Mellesleg, ha nem élt soha falunk, akkor honnan tudhatná? :) Mellesleg: Attól, hogy egy kutya falus, vagy mindig kint van, attól még foglalkozhatnak vele. :) Értem és tudom, hogy van olyan, amelyik megbolondul a magánytól - látok ilyet nap, mint nap -, de nem hiszem, hogy ez egyenesen abból következne, hogy falusi-e a környezet, vagy sem. "Õ szinte egész nap velem van, sokat viszem sétálni, játszani más kutyák közé, kutyaiskolába, az életem része, " Van, akinek meg ezekre nicsen lehetõsége... tudom, erre mondanád, hogy akkor ne tartson kutyát, de akkor is, na. :) "nem úgy tekintek rá, hogy fúúj kutya, " Mint ahogyan én sem így tekintek rá, még ha esetleg neked ez is jött le abból, amit írtam. Egyszerûen csak másképpen képzelem el az állatartás viszonyait. De ezen hogy akadhattál ki ennyire... "õ a társam, midnenem megosztom vele." Igen, itt pedig felmerül egy érdekes dolog, hogy tudniillik miért is tetted fel a kérdést. Nagyon sok embert nem zavar, ha a párjának van kutyája. Valószínûleg a mentalitás zavarja, hogy a háziállatodat vele egyenrengúnak tekinted, sõt. A háziállatoddal megosztasz mindent, vele meg nem feltétlenül ugye, vagy csak megfelelõ idõ után, ha kiérdemelte. Nekem sem esne jól, ha azt látnám, hogy a barátnõm odavan a kutyájáért, és nem én vagyok neki a fontosabb. Ez van... "Aki iagzi kutyás, és nem csak kutyatartó, mint te, az érti." Köszönöm elismerésedet! :D Még egyszer, utoljára leírom: semmiféle lélekbegázolás nem vezérelt, csak én ezeket a dolgokat így gondolom. Nem kell ezen megsértõdnöd szerintem.
lehet kizáró ok: ha allergiás vagyok az állatra.
Nálam plusz pont lenne. Amúgy is imádok sétálni, és ha saját lakásom/házam lenne és nem albérletben élnék lakótársakkal körülvéve, akkor nekem is lenne valósínûleg. Engem biztos megölne, ha nap mint nap az lenne a program, hogy otthon ülünk esténként és filmet nézünk. Akkor inkább a halál...
Szerintem senkinek se lesz baja, ha egy kiskutyát a kádban fürdetnek. Én is így csinálom és utána alaposan kimosom a kádat. Semmi bajunk nincs tõle, különben sem kell gyakran. Másrészt meg be van oltva.
"Szerintem szinte midnenki a fürdõkádban fürdeti a kutyáját, attól függetlenül, hogy lakásban, vagy házban laknak( jó, van aki kozmetikusnál, de nem midnenki teheti meg mindig). Hol máshol lehete?" Hát bocs, nekünk volt 10 évig kutyánk, de SOHA, még csak eszünkbe sem jutott volna fürdõkádban fürdetni. De most komolyan, az, hogy higiénia, mond nektek valamit?
A kérdező hozzászólása: Szerintem szinte midnenki a fürdõkádban fürdeti a kutyáját, attól függetlenül, hogy lakásban, vagy házban laknak( jó, van aki kozmetikusnál, de nem midnenki teheti meg mindig). Hol máshol lehete? És a csivavával meg az uszárral mi baj van? Sose értettem ezt a kategorizálást, nekem midnen kutya érték és gyönyörû, persze, van amelyik jobban tetszik, vagy jobban megfelel az én igényeimnek, de azonkívûl mindet szeretem.
Én spec szeretem a kutyákat, nekem is volt (most nem tudok tartani, de ha lehetne, lenne is) de nem volt gond a kutyasétáltatás, jó közös program az is. Persze ez ugye a párodtól is függ. Ha rühelli a kutyákat, lusta, vagy csak az olyan gáz szöveggel áll hozzá az nem jó. Valamilyen kompromisszumot kell kötni. A kutyát sem szabad elhanyagolni senki kedvéért( aki kutyás az érti) de a partnered sem. Aki ezt nem érti meg, nem tolerálja az lehetséges, hogy komolyabb dologban sem áll melléd az életben.
én szeretema kutyákat szel ez nem lenne probléma :D sött egy közös pont :D nem kizáró ok csak az ha 1 foga van félszeme és falába :D 21/f
A kutya nem kizáró ok csak, ha néz sexközben.Inkább macska ellenes vagyok de csak az allergiám miatt.
Nem kizáró ok, én szeretem a kutyákat, de vannak azok a k*rvás "fifi-kutyák" na azokat utálom de nagyon, kis korcs sz*rok.
Igen eléggé! Mivel FÉLEK A KUTYÁKTÓL.
A kérdező hozzászólása: 10:52 Teljesen paradox amit írtál, biztos nem szereted a kutyákat, mert aki szereti, az nem beszél így egyikrõl se. Miért lenne egyik kutya rosszabb, mint a masik? Milyen az a fifikutya?
Gondolom valami csivavára vagy uszkárra gondolhatott a "fifi" alatt. Am egyáltalán nem kizáró ok. Nekem van két kistestû kutyám és a párom is jól kijön velük. Nem kell õket sétáltatni, a lakásban meg lehet velük játszani közösen is.
Engem akkor zavar, ha a lakásban tartja, az a véleményem, hogy a háziállat nem az emberrel egy élettérbe való. A hideg futkos a hátamon pl., amikor valakirõl kiderül, hogy a kutyáját a saját fürdõkádjában fürdeti, ahol õ is õ meg a családja is fürödni szokott. Egyébként, ha van állata, egyáltalán nem zavar.
Ez a kétdés nem a kutya fürdetésrõl szól. Amúgy nem zavar a kutya, de ha át jön a párom akkor 1edül jöjjön.Volt kutyánk de végül beláttuk(tesom), hogy nem érezné jól magát nálunk és lepasszoltuk.Sajnáltam kicsit mert ari kutya volt , de én soha sem szedtem volna össze, mert nem érzem, hogy szükségem lenne egy házi állatra.

A kutyánk egy 4 éves kan palotapincsi, 1 éve lett ki ivartalanítva! Most vettem észre hogy a szomszéd lány kutyával össze voltak ragadva! Hogy lehet ha az én kutyám ki van ivartalanítva?

Legjobb válasz: Elõfordul. Mindenesetre baj legalább nem lesz belõle. Hallottam már ilyenrõl, bár nálam még nem fordult elõ.

Elõfordul. Mindenesetre baj legalább nem lesz belõle. Hallottam már ilyenrõl, bár nálam még nem fordult elõ.
van ilyen, de tõle úgyse lesznek kiskutyák, nem tudja megtermékenyíteni.
mivel "ki ivartalanítás" nem létezik, csak ivartalanítás, nyugodtan össze lehettek ragadva, és kiskutyáik is lehetnek.: S. Amennyiben a kutyád IVARTALANÍTVA van, nincs esélye a dolognak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!