Találatok a következő kifejezésre: Van egy lány aki naon (21 db)

Van egy lány, aki naon tetszik csak TEHÉNnek hív. Mit tegyek?

A suliban a barátnőivel állandón azt mondják nekem, hogy tehén, mindig szívatnak, írnak papírra, és hozzám vágják, meg ilyenek, pedig nem is ismernek. Miért csinálják ezt? Lehet, hogy tetszem nekik??

Legjobb válasz: Te meg írd a papírra neki, hogy Bálna vagy.

Te meg írd a papírra neki, hogy Bálna vagy.
Mondd neki hogy nagyobb a bajsza mint a tiéd. Tuti beléd szeret!
Nevezd el a lányt bikának, akkor pont össze fogtok illeni.
lehet, hogy meg akarnak fejni
szerintem dagadt vagy és csúfolnak
Na jó, betelt a pohár. :D Hány éves vagy, kérdezõ?
Istenem. Te nagyon sötét vagy kérdezõ. Látszik, hogy a "menõ" csávókhoz tartozól, mert azok általában ostoba suttyók. És egy hasonlóan ostoba tiniribizli is szivat. Szerintem fingd le és röhögd ki, hogy milyen büdös a parfümje. :D
Istenem, mekkora válaszok, és még a kérdezõ is..:D Bearanyozzátok a napomat.:D
Szóval a lány tehénnek hív, akibe bele vagy esve. Szép párosítás. Csak kár, hogy azok amiket leírtál egyáltalán nem arra utalnak , hogy bejösz neki. Különben, ha olyan menõ arc, akkor már oda ment volna hozzád. Vagy kérdezd meg, hogy mit gondol rólad vagy pedig hagyd a fenébe. Különben, ha megfogadsz egy tanácsot nem minden a menõség.
A kérdező hozzászólása: az egyik ismerõsömnek, azt mondta azert piszkál, mert irritáló, idiota vagyok és ugy nezek ki mint egy tehén, de egyik sem igaz, mert szerintem bejövök neki, és így akarja magára vonni a figyelmemet, de hogyha ilyen ostoba, akkor lehet, hogy mégsem tetszik.
Better love story than Twilight.:D
Végre... végre kezded kapizsgálni, mit sugallunk neked itt ezerrel.
Ne gyerekeskedj visszavágással! Vagy hagyd békén, ne törõdj vele, és majd megunja a játékot, vagy pedig dumálj vele, hogy te mit képzelsz a dologba (hogy bejön neked), és akkor hívd randizni meg ilyesmi, aztán... :)
A kérdező hozzászólása: akkor az jo, ha elnevezem bálnának, és röhögk rajta? csak õ menõbb nálam az a gond:S
Sõt, tudod mit, visszakapcsolódva a nõverésre? Ha megütöd és visszavág, meg is érdemled, hogy laposra kupáljon.
Egy ilyen 'csavirágtól mit akarsz? Láthatóan plátói "szerelem".
A kérdező hozzászólása: nem értem, régen kövérebb voltam, már csomót fogytam, és a "menõ" fiúkhoz tartozom, õk meg a menõ lányokhoz, akkor nem értem, mi a baj?
A kérdező hozzászólása: hogy vágjak vissza nekik?
Fogd fel, hogy nem tetszel neki. Hiába vagy a helyi menõ csávó, egy ilyen tiniribinya nekem csak a kedvemet venné el. Tudod, mikor loholnék egy ilyen tuskó után...
A kérdező hozzászólása: Mindig röhög rajtam, meg a környezete is(lehet h bejövök neki??) és sok barátnõje van, mindenkivel jóban van, és amúgy jóarcoknak tûnnek de akkor ez most mi?
Summázzuk. Gúnyolódik rajtad, képen röhög, neveket aggat rád. Hû, Kérdezõ, azt hiszem életed szerelme kopogtat az ajtón. Jól néz ki és máris elnézed neki? Te de szánalmas kis szarzsák vagy. :) Inkább tipegj oda hozzá, kocogtasd meg a vállát és kérdezd meg ettõl a roppant udvarias hölgytõl, mégis mi a baja veled, miért viselkedik veled úgy-ahogy. Azt képzelted, mi, GyK-n kolbászoló Net Próféták majd részletes elemzést írunk rólatok és a szituációról? Hol élsz te?
A kérdező hozzászólása: De akkkor mit csináljak? félek megütni, mert visszaütne.
Töketlen. Honnan jött egyáltalán az, hogy megüss egy nõt? Még arra sem venném a fáradságot a helyedben, hogy megszívassam, gúnyolódjak rajta. Hagynám a büdös fenébe, nem éri meg.
A kérdező hozzászólása: de most mit tegyek?????:OOO Ugye nem vagyok idióta? én szeretem õt, azaz bejön.
Na és akkor, hogy jössz össze vele, ha amerikai?
Megtanul amerikaiul xD
Türelem.Türelem.Türelem.
Mit akartok, nekem egy németországi magyar srác tetszik! És én sem adom fel.
A kérdező hozzászólása: Tud magyarul, csak ebben az a lényeg, hogy az egyéb magyar "facebook"-ok kilõve : D
A kérdező hozzászólása: Itt élnek magyarországon...
Türelem, mást nem tudsz tenni

Hogyan tovább? Van egy lány, akivel két éve egy táborban találkoztam. Nagyon szép lány.Táborban nem sokat beszéltem vele, mert a körömben elég szótlan volt, na meg én is:)

A lány egyre szebb lesz:)Mostanában MSN-en szoktam vele beszélgetni.Nagyon jó fej csaj,és úgy érzem ? kell nekem.Próbálok közeledni feléje...úgy érzem,hogy bejövök neki,mivel érdekl?dik rólam...sztem ez egy jel lehet.Elég jókat szoktunk dumálni.Eddig csak egy sima Sziával köszönt el,most már egy puszi is odacsúszik,na meg kezdeményez beszélgetést.

Legjobb válasz: Szerintem ha beszélgettek akkor észrevétlenül arra terelhetnéd a témát, hogy lenne esetleg kedve találkozni. Ha elsõre esetleg nemet mond, akkor sincs még semmi elveszve, lehet, hogy csak fél. Nem szabad feladnod, egy találkozót mindenképpen ki kell belõle csikarni:D Ha ez megvan, akkor menjetek mondjuk moziba, de úgy hogy legyen idõ beszélgetésre is, a film elõtt és után. Vagy csak szimplán sétálgassatok, beszélgessetek, üljetek be valahova. Beszélgetés közben apró jelekkel tudasd, hogy te többet szeretnél, mint barátság. A reakciójából biztosan tudni fogod, hogy mit szeretne. Remélem nem írtam sok hülyeséget és segíteni is tudok:) Lillu

Szerintem ha beszélgettek akkor észrevétlenül arra terelhetnéd a témát, hogy lenne esetleg kedve találkozni. Ha elsõre esetleg nemet mond, akkor sincs még semmi elveszve, lehet, hogy csak fél. Nem szabad feladnod, egy találkozót mindenképpen ki kell belõle csikarni:D Ha ez megvan, akkor menjetek mondjuk moziba, de úgy hogy legyen idõ beszélgetésre is, a film elõtt és után. Vagy csak szimplán sétálgassatok, beszélgessetek, üljetek be valahova. Beszélgetés közben apró jelekkel tudasd, hogy te többet szeretnél, mint barátság. A reakciójából biztosan tudni fogod, hogy mit szeretne. Remélem nem írtam sok hülyeséget és segíteni is tudok:) Lillu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lilliu:)
A kérdező hozzászólása: Azért várok még ötleteket:)
nem akarsz pofára esni, jó. de akkoris meg kell próbálni, hogy késõbb ne azt mondogasd, hogy "meg se próbáltam, mi lett volna ha összejön?!". úgyhogy szerintem hívd el valahova kávézni, teázni, beszélgetni, sétálni, és max nem jön össze. naés? legalább megpróbáltad...


honnét veszed hogy nem akar lekoptatni? ha csak azt mondta, hogy kedves vagy akkó' az bizony lekoptatás.
Van egy lány, aki nekem teTSZik, és messze lakik naGYOn, pasija is van, de én elmondtam neki, hogy szeretem, és teTSZik. Egyáltalán nem akar lekoptatni, szerinte még kedves is vAGYOk. De szerintetek is a "sírba viszem õt" ha minden nap beszélek vele msn-en? buz1-e vagy?!
Ha neki is rövidíthetsz, meg nem "tucc" helyesen írni, meg naonozol fiú létedre, akkor garantáltan a sírba viszed Alapból valószínûleg csak letilt egy idõ után
Te most fiú vagy? Ha igen, akkor b*zi vagy? Vagy mi ez a sok rövidítés és tinilányos szóhasználat?
A kérdező hozzászólása: nem CSAK azt mondta! beszélünk minden nap!
A kérdező hozzászólása: csak itt írok így... meg itt is csak hülyeségbõl
de te gyökér.... tanuljáááá mmáá meg irni-.- miaz h naon? én is igy irtam de rájöttem utcsó gyökér ir igy jah és a lányok-.-.....elöször irj normálisan:) utána duma:D
A kérdező hozzászólása: NEM ÉRTITEK H CSAK ITT ÍRAM ÍGY!!!! VELE NORMÁLISAN SZOKTAM! BÁR LÁTHATNÉK 1 VLASZT IS!

15 éves srác vagyok, és van egy lány akibe nagyon belezúgtam. Na most nem tudom, hogy ezt mégis hogy tudassam vele, mert ha észre is vette hogy mit érzek, nem hiszem hogy komolyan vette. Mit tegyek?

Velem egykorú lányról van szó, aki amúgy gyönyörű, imád olvasni, és nagyon kedves, aranyos!Szívesen elmondanám neki, hogy szeretem, csak nem tudom, hogy mégis hogy kéne!

Legjobb válasz: Szerintem a szerelemvallomás már kiment a divatból. Egy jó, "romantikus" pillanatban csókold meg.

Szerintem a szerelemvallomás már kiment a divatból. Egy jó, "romantikus" pillanatban csókold meg.
A kérdező hozzászólása: Az is egy megoldás, de nem tudom, hogy biztosan jó döntés-e. Nem vagyok teljesen biztos abban, hogy jó ötlet, elveszíteni meg semmiképpen sem szeretném! Jó ötlet egyébként, csak szerintem nagyon rizikós! Azért köszönöm, megfontolom:D! Egyéb? :)
A kérdező hozzászólása: hát, bizony bukta lett sajnos, valami másik pasast választott, nem engem. azért köszi annak aki válaszolt :)
megcsokoltad azért?

Van egy lány kibe 3 évvel ezelõtt szerelmes voltam, de akkor pasija volt (akivel valamennyire jóban voltam) és le kellett mondanom róla, na de pár hónapja szakítottak és pár napja én újra szerelmes lettem belé. Szereintetek mit tegyek?

szerelem, barátság, kapcsolat, lány

Legjobb válasz: A sráccal hogy állsz? Jóban vagytok? Mennyire szoros a barátságotok, márha van? A lány hogy áll hozzád? Úgy érzed van esélyed? Ha van, megéri összejönni a lánnyal azt kockáztatva, hogy a srác rohadtul ki fog bukni rád? Ha megéri, hajrá.

A sráccal hogy állsz? Jóban vagytok? Mennyire szoros a barátságotok, márha van? A lány hogy áll hozzád? Úgy érzed van esélyed? Ha van, megéri összejönni a lánnyal azt kockáztatva, hogy a srác rohadtul ki fog bukni rád? Ha megéri, hajrá.
A kérdező hozzászólása: A sráccal nem vagyunk barátok és már nem is vagyunk annyira jóban. A lányal komolyabban 1 hónapja nem találkoztam, csak néha összefutottunk az útón, nade akkor is csak szia-szia, persze nagyon mosolygós meg minden mikor meglát. 7 évig egy suliba jártunk, akkor mellettem érdekesen viselkedett, fõleg az utolsó évemben (1-2szer hozzámbújt meg ilyenek). Jelenleg más suliba járunk, így esélyem nem tudom mennyi van, de úgy érzem valamennyi van. (a minap épp kommentelt a facebookon egyik képemhez, hogy milyen jó lett, persze ez nem jelent semmit)...

Van ennél durvább fickó? Van ilyen lány, aki képes egy ilyen embert szeretni, elviselni? Úgy értem… Na lentebb…

Szóval, lássuk: perverz vagyok, néha túlságosan, nagyon szeretek valakit elég gyakran, túlzóan, de van olyan, hogy teljesen érzéketlen vagyok. Néha tiszta elmebeteg vagyok, úgy értve, hogy humorzsák, és nem lehet velem komolyan beszélni, viszont el?fordul, hogy viccelni sem lehet, mert megsért?döm. Van, mikor extrém mértékben agresszív vagyok (nem fizikailag nyilvánul meg), de van mikor nem reagálok semmi bosszantásra. Néha felpörgök, olyan szinten, hogy a lány alig kap leveg?t attól, hogy mennyire letámadom, néha viszont elt?nök napokra. Gy?lölöm magam emiatt, és a lányok is menekülnek hosszabb-rövidebb id? után el?lem. Próbálom kontrollálni magam, de ilyen a természetem és tini sem vagyok már, hogy nagyon nagy mértékben változzak… Pedig én annyira „szeretetre vágyó” f*szi vagyok, de megértem, hogy emiatt nincs mellettem senki… Mit tudnék csinálni? F?leg lányokat kérdezek, mennyire bírnátok egy ilyen srác mellett lenni? :D

Legjobb válasz: Szia! Valóban ez hosszú távon aggasztó. Én jómagam nem hiszek a pszichológia minden formájában, viszont rengeteg önismereti könyv van, amit ajánlani tudok, volt már ismerõsöm akinek segített :)

Szia! Valóban ez hosszú távon aggasztó. Én jómagam nem hiszek a pszichológia minden formájában, viszont rengeteg önismereti könyv van, amit ajánlani tudok, volt már ismerõsöm akinek segített :)
A kérdező hozzászólása: 00:31 -> Tehát essem át az operáción, hogy nõ legyek? :P
Én teljesen ilyen vagyok nõi kiadásban. Eddig pasik megtûrtek maguk mellett...
Szerintem ha találsz egy olyan lányt akit igazán szeretsz mindent megteszel érte, és ez igaz mert van egy olyan fiú haverom aki szinte ugyanilyen volt és egyszer összejött egy lánnyal akit nagyon szeretett és olyan más volt egybõl=)
A kérdező hozzászólása: Dehogy fogadom el. De ha idõt sem adnak, esélyt sem adnak, hogy változzak, akkor végül nincs erõm változtatni.
A legnagyobb gond az, hogy elfogadod, hogy ilyen vagy. Na ezért nem kellenél sokaknak..
A kérdező hozzászólása: 21:54 -> Ejjha, bátor lány vagy. :)
"viszont elõfordul, hogy viccelni sem lehet, mert megsértõdöm." - engem ez a rész zavarna. a többit el tudnám fogadni. 19/L
A pszichológus szerintem is jó megoldás lenne. Ezt egyik nõ sem hiszem, hogy sokáig bírja.
Hosszú távon nem tudnék ilyen férfival együtt lenni. El kéne járnod pszichológushoz.
00:31es vok sztem nem szükséges :DXD egyszerûen olyanokat kell kifognod akik elviselnek, vagy vki beléd szeret elfogad olyannak amilyen vagy, vagy te fogsz változni érte:)
Szeretni szeretnék! Csak nem tõled! :(
Hát most jól esne.
A kérdező hozzászólása: itt a szándék vagy gesztus a lényeg, nem a személy
na ehhez a kérdéshez minek rakták oda a piros betûket?

Van egy rocker lány aki naon bejön nekem de én rapper vok és mit tegyek? A csaj miatt váltsak oan stilusra amit nem szeretek vagy maradhat igy is?

segitsetek pls

Legjobb válasz: Semmi szükség stílus váltásra! A barátommal tök különbözõ stílusnak hódolunk mégis lassan 1 éve együtt vagyunk. A kérdés csak az h a csajnak bejössz-e, vagy h õ stílusra választ-e párt! Mindenesetre sok sikert!

Semmi szükség stílus váltásra! A barátommal tök különbözõ stílusnak hódolunk mégis lassan 1 éve együtt vagyunk. A kérdés csak az h a csajnak bejössz-e, vagy h õ stílusra választ-e párt! Mindenesetre sok sikert!
Én rocker csaj vagyok, és úgy általánosságban nem vagyok oda a rapperekért, de ha jófej srác, jól néz ki, és bejön, akkor semmi gond :) Szerintem nyugodtan próbálkozz be nála. De ne válts stílust! Annyit nem ér, hidd el, és ha így nem tetszel neki, rockeren sem fogsz. Sok sikert!! :)
Szerintem elég nagy hülyeség ilyenen gondolkodni. AZ én páromnak is teljesen más a zenei ízlése, így ha együtt vagyunk rádiót hallgatunk. Hogy válts-e zenei stílust, azt az dönti el, hogy mennyire szereted a sajátodat. Én pl. sosem mondanék le a metálzenérõl és õ sem a sajátjáról. Így szeretjük egymást. A bulizást pedig kompromisszumokkal meg lehet oldani.
Nem kell váltani, az már nem te lennél. Rocker csaj vagyok, egy évet húztam le egy diszkóssal, ami még a reppernél is rosszab :)
Én Hip-Hop Dance-t nyomok és Rap-es a stílusom meg olyan zenét hallgatok... nehogy stílust válts :) Sztem Ha igazán szeret, vagy nagyon tetszel neki, akkor elfogad olyannak amilyen vagy ennyii :)
Az igaz szerelemben nincsenek zenei, - stb. - stílusok. Akinek azért van szüksége egy másik ember közelségére, mert õ is ilyen vagy olyan, azt el kell gyorsan felejteni. Éppen kezdtem kikupálódni, amikor az éppen aktuális kedvesem elém állt egy ultimátummal, hogy x idõt ad arra, hogy farmer öltönyben jelenjek meg a színe elõtt, stb... Annyira "örültem az újonnan szerzett zakómnak", hogy nemet mondtam erre...
Egyébként is: A saját egyéniségedet adod fel önként, ha belemész egy ilyen "játékba". -Elõször csak megköszöni az apró szívességeket az ilyen ember. Késõbb elvárja... Ezután már parancsol Neked. Ha erre vágysz, akkor hajrá!

Miért szemeznek velem időnként szép lányok, amikor csúnya fiú vagyok? Na és miért van az, hogy amikor jobb kedvem van akkor gyakrabban szemez velem egy lány, mint amior szomorú, depis napom van?

Legjobb válasz: Na és miért van az, hogy amikor jobb kedvem van akkor gyakrabban szemez velem egy lány, mint amior szomorú, depis napom van? ha ezt komolyan kérdeztem, kimegyek a fõtérre, és kilógatom magam a nagytemplom tornyából.

Na és miért van az, hogy amikor jobb kedvem van akkor gyakrabban szemez velem egy lány, mint amior szomorú, depis napom van? ha ezt komolyan kérdeztem, kimegyek a fõtérre, és kilógatom magam a nagytemplom tornyából.
zed..
Én is csúnya vagyok, engem meg le sem sz*nak a nõk. Volt egyszer egy társkeresõn, amikor a saját képem volt fent, mint avatar. Nem nézett rám a kutya sem, de amikor egy modell képét tettem ki (férfiét), már rögtön 5 lány akart volna velem járni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!