Találatok a következő kifejezésre: Van egy lány és (3005 db)

Van egy lány és egy fiú hörcsögöm kb 3 hónaposak kis koruktól kezdve együtt vannak nem bántsák egymás de valamelyik nap észre vettem hogy a lány hörinek a két első lábánál és a hasánál nincs szőre és kicsit piros a bőre mitől lehet ez seggitsetek?

Normálisan takarítom a helyüket rendszeresen kapnak kaját friss zöldséget gyümölcsöt magkeveréket eddig nem vettem észre hogy bántórák volna egymás.

Legjobb válasz: Az egy dolog, hogy te nem vetted észre, biztos hogy bántották egymást és attól van ez! Már régen külön kellett volna õket választani, mert a hörcsögöket nem szabad párban tartani!! Ráadásul, fiút tartasz lány mellett, akkor még az is lehet, hogy szaporodni fognak vagy már meg is történt, erre nem gondoltál??? Mit csinálsz majd a kicsikkel, õket is egyben fogod majd késõbb tartani?? Hogy lehet valaki ennyire felelõtlen?

Az egy dolog, hogy te nem vetted észre, biztos hogy bántották egymást és attól van ez! Már régen külön kellett volna õket választani, mert a hörcsögöket nem szabad párban tartani!! Ráadásul, fiút tartasz lány mellett, akkor még az is lehet, hogy szaporodni fognak vagy már meg is történt, erre nem gondoltál??? Mit csinálsz majd a kicsikkel, õket is egyben fogod majd késõbb tartani?? Hogy lehet valaki ennyire felelõtlen?
Én sem értem, hogy valakinek hogyan lehet ennyire kevés sütnivalója.
azonnal szedd szét õket!
Na most elõször is, a hörcsögöket lehet együtt tartani, ha nem bántják egymást, de ha nem akarsz kicsiket, ne tarts kettõt! Másodszor meg, tanulj már meg legalább írni rendesen! bántják segítsetek bántották
Gyerekek nem szídni kell! a Tapasztalatlan höritartók nem tudhatják.... sajnos ma az eniyim is szerzett egy sebet azonnal külön vettem õket...
Hát az apuka... nem?
az apa...ez egyszerû:)
Az a lány anyjának a nagyapja és a lány nagyanyjának az apja
A kérdező hozzászólása: Rájöttek!!!
A kérdező hozzászólása: Az apa !! elsõ kettõ találta el eddig!!
az apád
Senkid.
Ja, és édesanyád apjának nem unokái, hacsak nem õ volt a testvére feleségének elõzõ férje, hogy tovább bonyolítsam a dolgot :) . Egyszóval édesanyád nagybátyjának (nem pedig az apjának) az unokáiról írsz.
A zavart az okozza, hogy a kérdésedbõl nem derül ki, a nagypapád testvére az apja vagy csak a mostohaapja a felesége lányának. Ha õ az apja, akkor a fiúk az õ unokái, neked pedig másodunokatestvéreid. Ha a feleségének (nagyapád sógornõjének) másik kapcsolatából való a lány (a fiúk anyja), akkor nem vér szerinti rokonaid a fiúk. Ettõl még nevezheted õket másodunokatestvérnek, ha erõs a családi összetartás.
Te magad is anyád apjának az unokája vagy! Ettõl még lehetne unokatesó is.A nagyapa testvérének unokái a másodunokatesóid, Velük a déditek közös. Ugyan azok a dédszüleitek.
Másodunokatestvéred. Rokonaid, ezen belül a másodunokatestvéreid. Én tartom a kapcsolatot az én másodunokatestvéreimmel.
Basszuuus. Most jól összekevertél. Ha anyád apjának az unokái akkor a te papádnak az unokái vagyis akkor a másodunokatesóid. Ha anyukád apjának( elméletben a te papád?) testvére akkor neked az senkid( rokonod annyi oké) de ha a feleségének van egy lánya akinek két fia van akkor azok neked távoli rokonaid. De, megismétlem, a papád testvérének van köze ahhoz a lányhoz vagy nincs? Mert ha nincs akkor nem rokonod a két fiú.
A kérdező hozzászólása: de csak rokonom ha az anyám apjának az unokáiról van szó...
Sose fogom megérteni az ilyen kérdéseket, már a leírásból is látszik hogy neked semmi közöd nincs hozzájuk. "Neki van egy felesége. A feleségnek van egy lánya." Akkor anyud apjának nincs is köze a gyerekekhez? Mert ha van akkor azt kellett volna írd hogy van egy lányuk, neki pedig két fia... De, teljesen mindegy mert semmi közöd nincs hozzájuk. Max ha családfát csinálsz akkor megemlítheted õket.
a másodunokatestvéreid (szerintem) mert a nagypapád testvérének a gyereke az anyukád unokatestvére és a gyerekei pedig akkor a te másodunokatestvéreid
A kérdező hozzászólása: Igen az anyám apja testvérének és feleségének az unokáirol van szó mármint a lányuk gyerekeiröl...


14 éves vagyok szeretném kérni a segítségeteket hogy van egy lány és már elég régóta beszélgetünk A beszélgetés során többször írt már félreérthetõ dolgokat Mikor találkozom vele mindig elmosolyodom és elszégyenlem magam és félek mit tegyek?

Egy szót sem tudok hozzá szólni honnan tudjam meg hogy tetszek neki?

Legjobb válasz: 1, Mosoly: Ha valaki sejtelmesen rád mosolyog, az a biztos szimpátia jele. Ha nem tapasztalod a mosolyt magad felé, cselekedj te. Biztos az eredmény, hisz ez biológia! 2. Kihúzza magát a jelenlétedben: Amikor valaki feje, keze, lába csak "úgy lóg", az azt sugallja, hogy senki ne közelítsen. Azonban, ha egy fiú lendületesen jár, és tele van energiával, mikor meglát téged, az azt mutatja, hogy fel akar tûnni a szemedben. 3. Elakad a szava: Nem testbeszéd, de illik rá odafigyelni. Amikor valaki tetszik nekünk, mindannyian félénkek vagyunk. A különbség, hogy van, akik jobban tudják leplezni. Ezért figyeld meg, a fiú hogy beszél másokkal. Biztos tetszel neki, ha vagy félénkebben társalog veled, vagy épp átesik a ló túloldalára, és szinte összefüggéstelen, a szokásosnál hangosabb mondatáradatokba kezd. 4. Szem becsukás: Ha valakinek tetszel, akkor beszélgetés közben néha becsukja a szemét. Ez azért van, mert van benne egy kis zavar, melyre a szervezet így reagál. 5. Arcán a keze: Amikor valaki úgy figyel téged, hogy arcát oldalt támasztja meg, miközben élénken figyel, az pozitív jel! Az viszont nem jó, ha az állán támaszkodik. Az a teljes közömbösség jele. 6. Ruháját igazgatja: Hát a fiúk nem az a ruhaigazgatós típusok, azonban ha tetszik nekik valaki, õk is rögtön szemügyre veszik külsejüket, és próbálnak a legjobban festeni. 7. Utánoz téged: Akkor menthetetlenül beléd esett! Ha beszélgetsz egy sráccal, de nem tudod, mit akar tõled, barátságot, esetleg többet, kezdj el játszani a kezeddel, és nézd meg, hogyan reagál. Például szándékosan vakard meg az orrod. Ha többet érez barátságnál, automatikusan leutánozza a mozdulatokat, és ha nem is az orrát, de az arcát, vagy nyakát biztos megvakarja. 8. Testtartás: Ha beszélgetés közben a lábfeje feléd mutat, akkor szimpatikus vagy neki! Ha ültök, és úgy teszi keresztbe a lábát, hogy a lábfejét szintén feléd fordítja, akkor ugyancsak tetszel neki! Ha ülsz és a keresztbe tett lábadat lógatod, majd a lábfejeddel elkezdesz körözni, az kész felhívás egy fiú számára, mert azt üzened neki, hogy bejön nálad! 9. Mozzanatok: Ha a srác beszéd közben nyitva tartja a kezét, és látod a tenyerét, akkor megbízható és õszinte. Ha megemeli a szemöldökét, amikor meglát téged, a helyzet egyértelmû: felkeltetted az érdeklõdését! 10. Közelség: Mindenkinek van egy személyes tere, amibe nem mindenkit szeret beengedni. Általában senki nem szereti, ha egy vadidegen vagy egy nem szimpatikus ember túl közel áll hozzá. Ha valakinek tetszel, nem fogja bánni, ha nem tartasz nagy távolságot tõle. Bár zavarban azért lehet tõle. Ilyenekbõl lehet azt következtetni hogy tetszel neki.(:

1, Mosoly: Ha valaki sejtelmesen rád mosolyog, az a biztos szimpátia jele. Ha nem tapasztalod a mosolyt magad felé, cselekedj te. Biztos az eredmény, hisz ez biológia! 2. Kihúzza magát a jelenlétedben: Amikor valaki feje, keze, lába csak "úgy lóg", az azt sugallja, hogy senki ne közelítsen. Azonban, ha egy fiú lendületesen jár, és tele van energiával, mikor meglát téged, az azt mutatja, hogy fel akar tûnni a szemedben. 3. Elakad a szava: Nem testbeszéd, de illik rá odafigyelni. Amikor valaki tetszik nekünk, mindannyian félénkek vagyunk. A különbség, hogy van, akik jobban tudják leplezni. Ezért figyeld meg, a fiú hogy beszél másokkal. Biztos tetszel neki, ha vagy félénkebben társalog veled, vagy épp átesik a ló túloldalára, és szinte összefüggéstelen, a szokásosnál hangosabb mondatáradatokba kezd. 4. Szem becsukás: Ha valakinek tetszel, akkor beszélgetés közben néha becsukja a szemét. Ez azért van, mert van benne egy kis zavar, melyre a szervezet így reagál. 5. Arcán a keze: Amikor valaki úgy figyel téged, hogy arcát oldalt támasztja meg, miközben élénken figyel, az pozitív jel! Az viszont nem jó, ha az állán támaszkodik. Az a teljes közömbösség jele. 6. Ruháját igazgatja: Hát a fiúk nem az a ruhaigazgatós típusok, azonban ha tetszik nekik valaki, õk is rögtön szemügyre veszik külsejüket, és próbálnak a legjobban festeni. 7. Utánoz téged: Akkor menthetetlenül beléd esett! Ha beszélgetsz egy sráccal, de nem tudod, mit akar tõled, barátságot, esetleg többet, kezdj el játszani a kezeddel, és nézd meg, hogyan reagál. Például szándékosan vakard meg az orrod. Ha többet érez barátságnál, automatikusan leutánozza a mozdulatokat, és ha nem is az orrát, de az arcát, vagy nyakát biztos megvakarja. 8. Testtartás: Ha beszélgetés közben a lábfeje feléd mutat, akkor szimpatikus vagy neki! Ha ültök, és úgy teszi keresztbe a lábát, hogy a lábfejét szintén feléd fordítja, akkor ugyancsak tetszel neki! Ha ülsz és a keresztbe tett lábadat lógatod, majd a lábfejeddel elkezdesz körözni, az kész felhívás egy fiú számára, mert azt üzened neki, hogy bejön nálad! 9. Mozzanatok: Ha a srác beszéd közben nyitva tartja a kezét, és látod a tenyerét, akkor megbízható és õszinte. Ha megemeli a szemöldökét, amikor meglát téged, a helyzet egyértelmû: felkeltetted az érdeklõdését! 10. Közelség: Mindenkinek van egy személyes tere, amibe nem mindenkit szeret beengedni. Általában senki nem szereti, ha egy vadidegen vagy egy nem szimpatikus ember túl közel áll hozzá. Ha valakinek tetszel, nem fogja bánni, ha nem tartasz nagy távolságot tõle. Bár zavarban azért lehet tõle. Ilyenekbõl lehet azt következtetni hogy tetszel neki.(:

Van egy lányunk és most fiút szeretnénk másodiknak, van valami jó módszer erre esetleg?

Legjobb válasz: A peteéréshez legközelebbi idõpontban akciózzatok. Állítólag a fiú spermák gyorsabbak, de rövidebb ideig élnek. Én az ovum napján voltam együtt a férjemmel és bizony fiút szültem! Nekem is van egy nagyobb lányom, mi is fiút szerettünk volna másodszorra! Bejött! Sajnos más módszer nem tudok...

A peteéréshez legközelebbi idõpontban akciózzatok. Állítólag a fiú spermák gyorsabbak, de rövidebb ideig élnek. Én az ovum napján voltam együtt a férjemmel és bizony fiút szültem! Nekem is van egy nagyobb lányom, mi is fiút szerettünk volna másodszorra! Bejött! Sajnos más módszer nem tudok...
biztos módszer nincs de meg kell próbálni úgy mint ahogy az elsõ írta bár nekem a lányaim is így lett "gyártva" :-)))
Ha sok almát eszik a terhes nõ, fiú születik. Ha sok dinnyét, akkor lány. De lehet hogy fordítva.
keress rá a kínai fogamzás kalkulátorra, hülyén hangzik, de mi az alapján megnéztünk több ismerõs babát is, és stimmelt:) végül is ingyen van:)

Van egy lányunk, és szeretnénk még egy babát, 2 hónapja próbálkozunk és semmi, a lányunk elsőre összejött, ez miért van, hogy a 2. baba nem akar sikerülni? Császárom volt emiatt lehet? Mi miatt nem sikerülhet a baba? Peteérésem van, a menses rendben.

Legjobb válasz: A baba lelke ott fent lakik, a többit ti adjátok hozzá, petesejt, hímivarsejt. De ha épp nincs aki pont hozzátok szeretne leköltözni, akkor várni kell. Én így gondolom.

A baba lelke ott fent lakik, a többit ti adjátok hozzá, petesejt, hímivarsejt. De ha épp nincs aki pont hozzátok szeretne leköltözni, akkor várni kell. Én így gondolom.
Szerintem ez azért van mert piszok szerencsétek volt a múltkor, hogy elsõre összejött. :) Én is csaszis vagyok, nekem az elsõ 9 hónap alatt jött össze a második 3 hónap alatt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, a férjem azt mondta, a baba akkor jön amikor szeretne, csak én túlaggódom.
2 hónap próbálkozás után egyáltalán ne aggódj! Az még nagyon rövid idõ.
Basszus, már két hónapja, lehet, hogy még a tv-be is bekerültök ezzel a sztorival! :-) Ne már, hogy 2 hónap után kiakadsz!!! Örülj, hogy az elsõvel ekkora szerencséd volt, és nem kellett rá sokat várni, adj egy kis idõt, hogy jöhessen a kicsi!
Nincs semmi baj, ne aggódj. A szervezetünk nem egy gép, nem percre pontosan mûködik. Sikerülni fog, csak pici türelem. Én is császáros voltam, nekünk 14 hónapos a kislány, mi is szeretnénk másik babát, most kezdünk próbálkozni. Mi PG53 ovulációs mikroszkópot használunk majd most is, úgy mint elõször. Nyálból mutatja a termékeny napokat. 2500 Ft, korlátlanul használható. Ne keseredj el. Fel a fejjel és minden rendben lesz.
Szia nekem az elsõ elsõ hónapban sikerült a másodikat pedig 14 hónapja várjuk, szóval szerintem ez a két hónap még semmi.Ne aggódj....

Van egy lány és szeretem és barátok vagyunk . Lent?

És én egyszerûen nem tudok elfelejteni nem megy.

Legjobb válasz: sajna 50% hogy bunkó lesz és meg utál 50% hogy együtt leszteK! nekem bunkó lett a lány szinte majd nem minden nap beszélgetünk egy más mellet is ültünk olyan jó barátok voltunk most meg ha köszönök neki ép hogy vet egy anyit hogy szevasz :/ Na de mindegy engem hadjunk lépjünk át rád. ha érzed hogy kedvelni kezd akkor is úgy csináld hogy el hívod a barátjaitól de ne hogy megijeszd

sajna 50% hogy bunkó lesz és meg utál 50% hogy együtt leszteK! nekem bunkó lett a lány szinte majd nem minden nap beszélgetünk egy más mellet is ültünk olyan jó barátok voltunk most meg ha köszönök neki ép hogy vet egy anyit hogy szevasz :/ Na de mindegy engem hadjunk lépjünk át rád. ha érzed hogy kedvelni kezd akkor is úgy csináld hogy el hívod a barátjaitól de ne hogy megijeszd

Mit csináljak? Ha van egy lány és tetszik is meg mondtam neki hogy szeretem csak az a baj hogy van barátja hogyan üssem ki a csávót a nyeregből?

Legjobb válasz: Ha a lány szerelmes belé, akkor nem fogod tudni sehogy. És a másik, hogy lehet hogy attól, hogy a csávó nem lesz nyeregben attól még te sem leszel. Arra nem gondolsz, hogyha érdekelnéd a csajt akkor a bejelntésed után szakított volna a pasijával, és veled lenne? Nem értem mit kell erõszakoskodni, és mért kell azt gondolni hogy a pasija az egyetlen akadály. Hagyd békén szegény csajt. 28/n

Ha a lány szerelmes belé, akkor nem fogod tudni sehogy. És a másik, hogy lehet hogy attól, hogy a csávó nem lesz nyeregben attól még te sem leszel. Arra nem gondolsz, hogyha érdekelnéd a csajt akkor a bejelntésed után szakított volna a pasijával, és veled lenne? Nem értem mit kell erõszakoskodni, és mért kell azt gondolni hogy a pasija az egyetlen akadály. Hagyd békén szegény csajt. 28/n
Egyetértek az elsõvel: valószínûleg azért van a sráccal, mert szereti. Attól meg tuti nem leszel szimpatikus neki, hogy keresztbe teszel a kapcsolatuknak; õ is megutál a keverésért, meg még lehet egy kiadós verésben is részed lehet. (És tudom, hogy úgyis azt írod, hogy a gyerek csicska, meg megverném, de az aztán akkor tényleg férfias lenne: ha így udvarolsz, naná, hogy elküld a lány a halál f*szára.) Inkább azt tudnám tanácsolni, hogy haverkodj csak vele, és várj a megfelelõ alkalomra. Ha valami miatt a sráccal szakít, akkor te ott leszel, és akármi kijöhet belõle. És ha utólag még így is csak barátként akar, akkor is jobban jársz, mintha most ki akarnád ütni a pasiját a nyeregbõl, és megutál. De te tudod...
Vigyázz nehogy õ üssön ki téged a gatyádból :) )
Szerintem kaparj össze egy kis önbecsülést és ne akarj olyan lányokkal összejönni akik foglaltak. Neked se kellene egy olyan csaj aki elhagy egy másik pasiért.
szerintem eleg disznosag lenne 2 ember boldogsagat elrontani a sajatodert!

Mi játszódhat le benne? Van egy lány és egy fiú. Összeismerkedtek egy buliban, hatalmas tempóval haladt minden, mire a lány megijedt a saját maga által is diktált tempótól, szakítani akart, majd 2 nap múlva jelentkezett, hogy folytassuk.

Utána ismét haladt minden tovább majd lefeküdtünk, nekem Õ vette el a szüzességem, minden a legjobb úton haladt. Majd jött egy sokkhatás a családi életében és 2 nappal a legutóbbi ott alvásom után írt egy üzenetet, hogy Õ még nem szerelmes (én igen) és hagyjuk inkább. (most lesz, hogy 1 hónapja ismerjük egymást).Most mi történhetett? 2 nap alatt ekkorát fordult a rólam alkotott képe vagy csak a magánéleti dolgok miatt labilisabb egy kicsit és várjak még? Írtam azóta sms-t, vissza is válaszolt, de azóta személyesen még nem beszéltünk, taliztunk. Mindig a fejemben jár, mitév? legyek?

Legjobb válasz: jartam mar kb pont ugyanebben a cipõben, szóval hatha segítek. ranézésre tényleg valami maganéleti dolog lehet a hattérben. csak legyél türelmes, ne nyomulj, ne hajtsad ezerrel, mivel azt mondta hogy õ *még* nem szerelmes, ezekkel csak elijesztenéd. tudom hogy rohadt nehéz, de varj míg lenyugszik egy kicsit és összeszedi magat. hidd el, ha amúgy jól érzi magat veled, folytatni akarja majd. sok sikert és kitartas :)

jartam mar kb pont ugyanebben a cipõben, szóval hatha segítek. ranézésre tényleg valami maganéleti dolog lehet a hattérben. csak legyél türelmes, ne nyomulj, ne hajtsad ezerrel, mivel azt mondta hogy õ *még* nem szerelmes, ezekkel csak elijesztenéd. tudom hogy rohadt nehéz, de varj míg lenyugszik egy kicsit és összeszedi magat. hidd el, ha amúgy jól érzi magat veled, folytatni akarja majd. sok sikert és kitartas :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válasz, tényleg rohadt nehéz, fõleg, hogy benned/bennem már kialakult ez az érzés. 2-3 naponta írok egy sms-t, hogy tudja, hogy gondolok rá, de alig bírom magam visszafogni... Jól érezni jól érezte, semmi szakító okot sem említett, csak, hogy Õ még nem szerelmes, ami azért is fura, mert Õ neki, mindig is sok idõbe telt, amíg azzá tudott válni, tehát ez nem indok. A húga ment ki fél évre külföldre, szerintem az általa kiváltott sokk lehet a háttérben... Csak ez a bizonytalanság, meg tehetetlenség, megõrjít. Ti végül is összejöttetek anno, milyen taktikát követtél?
elsõ vagyok megint. hat az túlzas hogy összejöttünk anno, igazaból sikeresen elcsesztem pont azzal, amit írtam hogy mit ne csinalj ha lehet. szóval ez ilyen okos ember mas karan tanul, engem meg sosem az eszemért szerettek ;) nala (marmint exemnél) ez kb 3 hét utan jött elõ amúgy, igaz kicsit mas volt a helyzet. õ akkor jött ki az elsõ komoly kapcsolataból (több éves), én meg lelkileg nullan voltam egy masik csaj miatt. aztan végül õ úgy érezte hogy neki akkor nem igazan volt szüksége egy (kicsit is komolyabb) kapcsolatra, nekem meg igen. és hat én meg ra voltam kattanva a lanyra, mert olyan volt amilyen, és nyeretlen kétévesként "loholtam utana". azóta is verem a fejem a falba, dehat ez van, ilyen az élet :D viszont ekkor tanultam meg végleg, hogy türelem kell, fõleg ha nem teljesen sima a dolog. és tudasd vele is hogy türelmes vagy, de nem akarod annyiban hagyni az egészet, meg szamíthat rad. ha nem gondolta tényleg komolyan a szakítast, értékelni fogja.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat! Ne hibáztasd magad, nehéz ilyenkor visszafogni az érzelmeket, stb... Akkor marad a 3 naponta egy szinten tartó sms, és reménykedem, mert ennek így és most nem lehet vége, fõleg indok nélkül. Köszönök mindent mégegyszer!
A kérdező hozzászólása: Azt írtam is neki, hogy türelmes vagyok és várok rá, hiszen Õ számomra az igazi minden téren.
újfent én vagyok. szívesen írtam, remélhetõleg neked jobban alakul. még csak annyit, hogy az ilyen "te vagy az igazi" dolgokkal pedig *nagyon* óvatosan, mert ez is bõven ijesztõ tud lenni a masik szamara. vagy ami még rosszabb, kihozza a nõbõl azt, hogy ez a pasi barmikor akarom ott van, és onnantól kezdve nem úgy all hozza az egészhez. sz*r dolog, de a nõi agy is hajlamos így mûködni... :D
A kérdező hozzászólása: Tudom, itt minden elsülhet fordítva is, csak nehéz ilyenkor ésszel gondolkozni, mikor szív diktál... Ezért jó, hogy vannak ilyen segítõkészek, mint Te is. Majd írok a fejleményekrõl, amelyek remélem örömteliek lesznek. Köszönök mindent!

Tegyük fel hogy van egy lány és hogy őt klónozzák és akkor lesznek 2-en és ha egymással csinálják akkor ez a lány leszbikus vagy csak önkielégít?

Legjobb válasz: Leszbikus, mert nem önmagát elégíti, ki hanem a klónját, aki nem Õ, hanem egy másik, tudatos élõlény.

Leszbikus, mert nem önmagát elégíti, ki hanem a klónját, aki nem Õ, hanem egy másik, tudatos élõlény.
Ne tegyük fel, mert nincs ilyen. Inkább vegyük le...
Szerintem inkább menj wowozni:P
A link hatalmas :D
Elõzõ:D
az önkielégítés azt jelenti, hogy MAGADNAK csinálod. ha klónoznak valakit akkor a második személy már nem saját magad..
ennyire unatkozni én sem szoktam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!