Találatok a következő kifejezésre: Van egy lány, járni szeretnék vele (17 db)

Van egy lány járni szeretnék vele mi a teendő?

am?gy a barátom f17

Legjobb válasz: dugd meg

dugd meg
Nem értem amit mondassz. Ki tizenhét és fiú, ki a barátod, meg mivan?
Hogy akarsz így magadnak barátnõt, ha azt sem tudod, hogy mit tegyél, hogy járhass vele?
Összejössz vele.
ne fürgyé le!!!!
vegyél neki egy zsák búzát!

15 éves Lányok! Van egy lánybarátom, járni akarok vele mert szeretem 8 honapja de 1x már mondtam neki hogy szeretem de elküldött a oda most mindenki azt mondja olyanok vagyunk mint a házasok szerintetek megkérdezzem hogy akar-e járni?

Legjobb válasz: Kérdezd meg, hamár nincs önbecsülésed. Ha nem akarod lejáratni magad a csaj elõtt (bár sztem ezt már megtetted) akkor nem kérdezel rá mégegyszer.

Kérdezd meg, hamár nincs önbecsülésed. Ha nem akarod lejáratni magad a csaj elõtt (bár sztem ezt már megtetted) akkor nem kérdezel rá mégegyszer.
A kérdező hozzászólása: Kedves vagy.
ne akarj vele járni, csak felejtsd el (ha ez ilyen egyszerû lenne)... Vagy, hívd el randizni ahol csak ti ketten vagytok és onnan már alakul. 15L
Szerintem hokizzál CSzzél, meg WOWozzál mind a többi egyszerû, világtalan gyerekek. A magadfajta ráérsz csajozni az egyetemen.
szerintem ne kérdezd meg. valószínüleg csak visszautasítana és végleg tönkre menne a barátságoto és lejáratnád magadat. Tudja hogy tetszik neked, ha járni akar majd fog kezdeményezni. L 15

Van egy szép lány, járni szeretnék vele. Ezt hogyan tudnám elérni?

Már ismerem és ? is ismer engem.

Legjobb válasz: Hát ezt igazán tudhatnád. :) Elkezdhetsz finoman udvarolgatni neki. Ne legyél rámenõs, azt nem igazán szeretjük, mi lányok. Kedveskedj neki, de ne legyél igazán konkrét, hogy filóznikelljen a csajnak azon, hogy most akkor mit hogy. Magyarul: keltsd fel az érdeklõdését! ;)

Hát ezt igazán tudhatnád. :) Elkezdhetsz finoman udvarolgatni neki. Ne legyél rámenõs, azt nem igazán szeretjük, mi lányok. Kedveskedj neki, de ne legyél igazán konkrét, hogy filóznikelljen a csajnak azon, hogy most akkor mit hogy. Magyarul: keltsd fel az érdeklõdését! ;)
Engem evvel hálóztak be:legyél közeli barátja!Érd el, hogy a titkait rád bízza, te is a tieidet, legyetek kicsit többet együtt!Nálam ez 3 hónapba került és beadtam a derekam :D Sok sikert!Bea
én is azt javaslom hogy barátkozz vele össze. egy szép lányt biztos minden fiú le akar fektetni, vagy jobb esetben járni is, ezért ki kell tûnni a tömegbõl. de jó értelemben.
igen elöször barátkozz vele össze! legyél nagyon jó barátja és utána már leeht hogy pont õ akar majd veled járni.
Én azt írnám le én hogyan jöttem össze a párommal. Mi is ismertük már egymást.Tesóm havrja volt, de nem túl régóta.Beszélgettünk az élet nagy kérdéseirõl.Õ kezdte.Eleinte nem tudtam mire vélni a dolgot.Gondoltam mit akar ez tõlem, minek beszél az életérõl?Aztán néha együtt mentünk bulizni.Ha ivott volt néhány félre érthetõ megnyilvánulása.Én nem akartam tõle semmit, mert volt barátom, igaz nem mentek jól a dolgok.Aztán egyre töbet beszélgettünk, de semmi több nem volt.Ha bulizni voltunk, szigoruan csak duma, meg tánc.Egy idõ után rájöttem, hogy nagyon jól érzem magam vele.A kapcsolatom közben véget ért.Egyszer aztán elkérte a számomat a tesómtól és felhívott, hogy taliznék e vele.Elmentem.Még ez után sem volt semmi hónapokig csak kirándultunk, beszélgettünk, de se puszi se más... Aztán rájöttem, hogy beleszerettem.Lehet, hogy észrevette, mert ez után nem sokkal összejöttünk. Szóval addig húzta az agyam, beszélgettünk, jól éreztük magunkat, amíg el nem érte, hogy belezúgjak... nekem nagyon bejött, hogy nem rontott ajtóstól a házba. Azóta is imádom, pedig ez már nem tegnap volt... Ötletnek nem rossz.Beszélgessetek sokat, nyugodtan kezdeményezz.Így megtudhatod bejössz e neki.


szerintem húzigáld a copfját. abból tudni fogja hogy szereted. meg dobáld papírgalacsinnal.
11 éves.. tudjátok egyáltalán mi az a járás??? mit kell akkor csinálni?? kétlem..
de cuki ^^ szerintem simán van még esélyed:) írj neki egy levelet, amiben leírod, hogy szereted és hogy mindig is szeretted és többet fogsz vele törõdni meg ilyesmik :) meg hogy jobban kimutatod majd:)
A kérdező hozzászólása: Ezt már tudja h szeretem Õ azt mondta h nem szeret ennek ellenére látom hogy figyel rám. Ezt már sajnos nem értem de koszi a válaszokat
beszélj a legjobb barátnõjével :)
A kérdező hozzászólása: Csak tudnám ki az
A kérdező hozzászólása: Köszi szerintem ezzel megoldom :D
Basszus a mi osztályunkbaa is volt ilyen.... Szerintem ti NEM tudjátok mi az a szó , hogy "járás"!!!!.... Majd szerintem 13 évesen kezdjétek el újraa aztán csak lesz valamii......
Írj ram privibe..:)

Mit tegyek ha van egy lány akit ismerek és ő is ismer engem és már msn-eztem is vele és joba voltunk csak valamin összevesztük és én szeretnék vele járni és hogy érjem el ezt?

Legjobb válasz: Elsõsorban tisztázni kellene, hogy min vesztetek össze, és megoldást keresni rá. Ha ez megvan akkor hívd el egy randira. A többi meg jön magától, de szerintem nem kell ezerrel nyomulni, csak picit, hogy érezze számodra több mint egy barát. Remélem tudta segíteni. Sok sikert puszi :)

Elsõsorban tisztázni kellene, hogy min vesztetek össze, és megoldást keresni rá. Ha ez megvan akkor hívd el egy randira. A többi meg jön magától, de szerintem nem kell ezerrel nyomulni, csak picit, hogy érezze számodra több mint egy barát. Remélem tudta segíteni. Sok sikert puszi :)

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem. Szeretnék vele járni. Hogyan közöljem vele hogy tetszik? (A többi lent)

Van egy lány aki nagyon tetszik és szerelmes vagyok belé. Õ 2 évvel idõsebb mint én. Hogy és hol közöljem hogy járni szeretnék vele? Ez a lány az egyik legjobb barátom. 14/F

Legjobb válasz: mondd meg neki:)

mondd meg neki:)
Szefi módszerével
A kérdező hozzászólása: Mi Szefi módszere? A csaj képébe böfögi hogy vakasáblás?
hívd el vacsira :) (ha igent mond, akkor pedig vedd elõ a romantikus énedet) (rózsa stb)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:)
nem baj, sok sikert hozzá
Igazándiból attól függ milyen alkat a célszemély.
A kérdező hozzászólása: jófej csaj jól is néz ki. csak nem tudom hogy vezessem rá erre ez egészre.

Van egy lány akivel barátok vagyunk de én járni szeretnék vele, mondana valaki valami jó tippet amivel eltudom ezt érni?

Normális válaszokat pls

Legjobb válasz: szia szerintem próbálj felé közeledni és célozzgass rá így óvatosan. :) és éreztesd vele h nem csak barátkozni akarsz remélem tudtam segíteni.

szia szerintem próbálj felé közeledni és célozzgass rá így óvatosan. :) és éreztesd vele h nem csak barátkozni akarsz remélem tudtam segíteni.
Már bocs ez nagyon demotiváló lesz Barátságból akar mit csinálsz nem lesz szerelem(legalábbis ez a tapasztalatom)-
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Elõször mindenképp próbáld felmérni a terepet, hogy õ is hajlana-e a dologra. Ne támadd le egybõl:) Aztán szépen lassan éreztesd vele, hogy te többet akarsz:)
Szerintem mond meg neki, hogy te többet érzel iránta, de egybõl ne válaszoljon ezzel elülteted a bogarat a fülében. Utána ne találkozzatok pár napig, aztán ha ismét találkoztok majd kiderül hogy áll õ is a dolgokhoz. Írd meg, hogy mi lett.
közelegy felé beszélgess vele többet hivd l valahová pl : kólázni vagy vmi éreztesd vele hogy tetszik neked és többet akarsz a barátságnál
Kérdezd meg tõle... beszélgess vele, de NEHOGY letámadd!
aha tudod ez a smárold le dolog ez annyiban hibázik hogy egy 13 év körüli lányt még véd az apja és lehet hogy ha csak úgy lesmárolnád a csajt és õ nem viszonozná talán apuka elõkapná a pajszert vagy a vasvillát. Am kérdezõ velem is ez a helyzet csak én már 3 éve szeretek 1 lányt. Próbálok sokat beszélgetni facebook-on és néha hazakisérem. Elhívom billiárdozni meg ilyesmik. Szerintem most az volna a legértelmesebb dolog hogy beszélnél az egyik barátjával és kérdezõsködnél egy kicsit a lányról aki tetszik, biztos hogy visszamondaná ezzel a tudatára adás meg is volna, így már nyugodtan udvarolhatsz neki. Tapasztalatból mondom megéri kipróbálni.
még az elõzõhöz annyit hogy ne ijedj meg nekem is csak azért tartott három évíg mert nem volt merszem udvarolni. Most erre magamtól jöttem rá és most próbálok meg közelebb kerülni. Kb 3 hónapja nagyon sokat közeledtünk és úgy veszem észre hogy õ is kedvel engem.
smárold le.aztán vagy viszonozza, vagy egy k*rva nagy pofon.(tapasztalat)
beszélgess vele sokat.néha hívd el egy gyros-ra v vmi.
próbáld kideriteni h bejössz e neki....de szerintem osztálytárssal ne kezdj ki..megbánod.
Velemenyem szerint : hivd el beszelgetni vagy valahova egy barba s beszelgessetek....s aztan hatha osszejosztok:P
13 évesen semmit...
szerintem a "randival" vigyazz nekem pl anyukam azt mondta hogy 14-15eves koromig ne akarjak randizni16eves koromig meg csokolozni ugyhogy...
En pont 13 evesen jartam egy fiu osztalytarsammal... Sokat beszeltunk, elkisert a zenesuliba es chateltunk is eleg sokat. Minden egy alom volt, de utana... Szakitottunk, es hat mit ne mondjak, nem tul kellemes h mindrnnap latom... Raadasul iszonyu bunko lett (foleg velem) :'(
Ami nagyon fontos, hogy ne siess el semmit. Beszélgessetek, barátkozzatok, és csak akkor kezd el a "komolyabb" részét amikor mind a kettõtöknek jó egymásra a benyomása. Sok sikert ;)
És a kedves kérdezõ miért nem ír vissza? //off// Sorry man :D
A kérdező hozzászólása: ryuqe787 kedves kérdezõ miért nem ír vissza? Azért mert úgy látszik nem mindenki ér rá annyira mint te. A kérdést én írtam de hogyha egy kicsit is gondolkoznál vagy csak kinyitnád a szemed látható hogy saját kérdés vagy másé illetve megnézheted a saját kérdéseid mappájába is mielõtt nekiállsz okoskodni .... (off)
Hova jársz suliba?
A kedves 13 éves kérdezõnek sikerült megoldania az ügyet?

Van egy lány aki tetszik, legjobb fiúbarátja vagyok de járni szeretnék vele, hogy adjam tuttára?

mondtam már neki h ha többet találkozunk beleszeretek.

Legjobb válasz: nem benjinek hívnak, ugye? amúgy ha olyan jó barátja vagy hogy mindent megbeszéltek, akkor mondd meg neki nyíltan. De gondold meg! Mi ér többet, egy szerelem vagy egy barátság..?

nem benjinek hívnak, ugye? amúgy ha olyan jó barátja vagy hogy mindent megbeszéltek, akkor mondd meg neki nyíltan. De gondold meg! Mi ér többet, egy szerelem vagy egy barátság..?
mond meg neki! hol laksz?:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!