Találatok a következő kifejezésre: Van egy lány, járni szeretnék (26 db)

Van egy lány járni szeretnék vele mi a teendő?

am?gy a barátom f17

Legjobb válasz: dugd meg

dugd meg
Nem értem amit mondassz. Ki tizenhét és fiú, ki a barátod, meg mivan?
Hogy akarsz így magadnak barátnõt, ha azt sem tudod, hogy mit tegyél, hogy járhass vele?
Összejössz vele.
ne fürgyé le!!!!
vegyél neki egy zsák búzát!
igen
A kérdező hozzászólása: De az nem túl nyomulós, meg nem tudom hogy mondhatnám elni neki hogy mit érzek.
nagyon kis fiatalka lehetsz.:DD

Van egy lány nagyon szeretem ő is szeret hogy kezdjünk el télleg járni? :/

msn-en mindíg sziveket írunk egymásnak csak nem merem megkérdezni hogy járunk-e :( barátn?je is mondta neki hogy járna velem nem tudom hogyan kezdjek hozzá (még nem volt ilyen komoly kezd?leges kapcsolatom)

Legjobb válasz: *tényleg terhesek vagytok

*tényleg terhesek vagytok
Rendes válasz. (#1)
Rendes válasz. (#2)
miért, azt szokás mondani?!
A kérdező hozzászólása: mit szokás mondani??
LOL msn-en sziveket irnak lol EZEN BESIRTAM':ddddddDDDDDDXD
A kérdező hozzászólása: rendes válaszokat várok..
A kérdező hozzászólása: de most mért nem lehet normális válaszokat írni most ennek mi az értelme?? :(
Rendes válasz #3 :D Ha szíveket írogat, és nem csak hülyéskedik, hanem a VALÓSÁGBAN is jól megvagytok, akkor nem kell megkérdezni :P De ha meg akarod kérdezni mindenképp, akkor az MSN-t ajánlom, mert ott könnyebb leírni, mint valóságban megkérdezni. Történt vmi december 5-e óta? :P

15 éves Lányok! Van egy lánybarátom, járni akarok vele mert szeretem 8 honapja de 1x már mondtam neki hogy szeretem de elküldött a oda most mindenki azt mondja olyanok vagyunk mint a házasok szerintetek megkérdezzem hogy akar-e járni?

Legjobb válasz: Kérdezd meg, hamár nincs önbecsülésed. Ha nem akarod lejáratni magad a csaj elõtt (bár sztem ezt már megtetted) akkor nem kérdezel rá mégegyszer.

Kérdezd meg, hamár nincs önbecsülésed. Ha nem akarod lejáratni magad a csaj elõtt (bár sztem ezt már megtetted) akkor nem kérdezel rá mégegyszer.
A kérdező hozzászólása: Kedves vagy.
ne akarj vele járni, csak felejtsd el (ha ez ilyen egyszerû lenne)... Vagy, hívd el randizni ahol csak ti ketten vagytok és onnan már alakul. 15L
Szerintem hokizzál CSzzél, meg WOWozzál mind a többi egyszerû, világtalan gyerekek. A magadfajta ráérsz csajozni az egyetemen.
szerintem ne kérdezd meg. valószínüleg csak visszautasítana és végleg tönkre menne a barátságoto és lejáratnád magadat. Tudja hogy tetszik neked, ha járni akar majd fog kezdeményezni. L 15

15 éves vagyok, és van egy lány akit nagyon szeretek de csak 11 éves de járni akarunk egymással. Ez ciki, vagy járhatnánk egymással?

jfd

Legjobb válasz: Ha az én 11 éves lányom egy 15 évessel járna, a szart is kiverném abból a 15 éves suttyóból, már bocsánat. 46/F

Ha az én 11 éves lányom egy 15 évessel járna, a szart is kiverném abból a 15 éves suttyóból, már bocsánat. 46/F
A 4 év különbség nem baj, csak hát... 11 éves lány... Nem tudom, helyedben még várnék 2-3 évet vele.
biglol
meg se próbáld! 11éves.. te normális vagy? az én húgom 9 éves... ha valakivel 2 év múlva járni kezdene nem tudom mit csinálnék velük... gondolkodj már ember... még kislány!! 17/F
En is 15f vagyok... JEZUSOM!!!!!! A te helyedben nem csinalnam: - ciki a haverok elott - osszetorned a kis szivet - egy ido utan elkezdene idegesiteni a gyerekessege Oke, megertem vannak erettebb ilyen koru lanyok de nem lenne tartos dolog szerintem es a vegen mindketten megbannatok... Mindenki ugy hulye ahogy tatszik, azt csinalsz amit akarsz es az sem kotelezo de en nem ajanlom.. Udv:) UI: en meg egy 13 evessel se nagyon kezdenek..
Játszál még pár évet a homokozoban!
Játszál még pár évet a homokozoban kisöcsém! Vagy felejtsd el és keress magadnak 18-éven felülit!!
apukák befigyelnek :D (Y)
ha ilyeneket kérdezel, akkor nem csodálom, h egy tõled jóval fiatalabb lánnyal kezdesz -.- de most komolyan.. nem h ezzel a csajjal, de szerintem még senkivel se járjál. nem vagy elég érett hozzá. de ha mégis össze jönnétek, mit csinálnátok? max a kezét foghatnád :D
Figyelj én a helyedben várnék még pár évet a járással de ha tényleg nagyon szeretitek egymást akkor tõlem csináljatok amit akartok. Amúgy meg most mivel egy 11 éves lányt szeret azért nem kell itt piszkálni elõfordulhat az ilyen.
Most lopod az én dumámat?
amikor a 12 éves lányom haza hozott 1 14 éves barátot tudod mit csináltam? megfogtam a fiatalember vállát és kikísértem az ajtón elbeszélgettem vele bementem a lakásba csörgött a lányom telefonja és sírva közölte velem hogy a barátja már csak ex ez a szerencsésebb eset tehet az ó apja nem lesz ilyen "megértõ"
És mégis mit tennél vele? Mégcsak meg se csókolhatod büntetlenül :)
hát én a lány szülei helyébe tuti nem engedném h egy 15 éves gyerekkel járjon a lányom!
Járni egy 11 évessel.. xD Hagyjuk már!:D Max. a kezét foghatnád meg.
Inkább játszodj vele barbikkal.
nagyon gáz vagy
hol ismerkedtetek meg?
Figyu haver én még 14 vok (még 5 napig xD) és nekem is egy kis -12- éves lány jön be, de ha igazán szereted vársz még 2-3 évet...
A kérdező hozzászólása: mások azt mondták hogy azzal kincs gond, hogyha van olyan gondolkodása mint nekem akkor járhatunk :)
egy 15 éves fiú egy 11 éves lány iránt (szerintem) érezhet valamit, de az nem szerelem, szerintem te inkább úgy tekintesz rá mint a kishúgod.... ha meg nem így van akkor nem lenne szerencsés együtt járni, mint ahogy a többi kommentbe le volt írva, csak a kezét foghatnád meg...... a másik, hogy egy 11 évesnek (5.osztályos!!!!!)minek barát ????? tesóm 17 és még most sincs pasija !!! az eszem megáll...... hova fejlõdik még ez a világ ??!!!
szerintem húzigáld a copfját. abból tudni fogja hogy szereted. meg dobáld papírgalacsinnal.
11 éves.. tudjátok egyáltalán mi az a járás??? mit kell akkor csinálni?? kétlem..
de cuki ^^ szerintem simán van még esélyed:) írj neki egy levelet, amiben leírod, hogy szereted és hogy mindig is szeretted és többet fogsz vele törõdni meg ilyesmik :) meg hogy jobban kimutatod majd:)
A kérdező hozzászólása: Ezt már tudja h szeretem Õ azt mondta h nem szeret ennek ellenére látom hogy figyel rám. Ezt már sajnos nem értem de koszi a válaszokat
beszélj a legjobb barátnõjével :)
A kérdező hozzászólása: Csak tudnám ki az
A kérdező hozzászólása: Köszi szerintem ezzel megoldom :D
Basszus a mi osztályunkbaa is volt ilyen.... Szerintem ti NEM tudjátok mi az a szó , hogy "járás"!!!!.... Majd szerintem 13 évesen kezdjétek el újraa aztán csak lesz valamii......
Írj ram privibe..:)

Van egy szép lány, járni szeretnék vele. Ezt hogyan tudnám elérni?

Már ismerem és ? is ismer engem.

Legjobb válasz: Hát ezt igazán tudhatnád. :) Elkezdhetsz finoman udvarolgatni neki. Ne legyél rámenõs, azt nem igazán szeretjük, mi lányok. Kedveskedj neki, de ne legyél igazán konkrét, hogy filóznikelljen a csajnak azon, hogy most akkor mit hogy. Magyarul: keltsd fel az érdeklõdését! ;)

Hát ezt igazán tudhatnád. :) Elkezdhetsz finoman udvarolgatni neki. Ne legyél rámenõs, azt nem igazán szeretjük, mi lányok. Kedveskedj neki, de ne legyél igazán konkrét, hogy filóznikelljen a csajnak azon, hogy most akkor mit hogy. Magyarul: keltsd fel az érdeklõdését! ;)
Engem evvel hálóztak be:legyél közeli barátja!Érd el, hogy a titkait rád bízza, te is a tieidet, legyetek kicsit többet együtt!Nálam ez 3 hónapba került és beadtam a derekam :D Sok sikert!Bea
én is azt javaslom hogy barátkozz vele össze. egy szép lányt biztos minden fiú le akar fektetni, vagy jobb esetben járni is, ezért ki kell tûnni a tömegbõl. de jó értelemben.
igen elöször barátkozz vele össze! legyél nagyon jó barátja és utána már leeht hogy pont õ akar majd veled járni.
Én azt írnám le én hogyan jöttem össze a párommal. Mi is ismertük már egymást.Tesóm havrja volt, de nem túl régóta.Beszélgettünk az élet nagy kérdéseirõl.Õ kezdte.Eleinte nem tudtam mire vélni a dolgot.Gondoltam mit akar ez tõlem, minek beszél az életérõl?Aztán néha együtt mentünk bulizni.Ha ivott volt néhány félre érthetõ megnyilvánulása.Én nem akartam tõle semmit, mert volt barátom, igaz nem mentek jól a dolgok.Aztán egyre töbet beszélgettünk, de semmi több nem volt.Ha bulizni voltunk, szigoruan csak duma, meg tánc.Egy idõ után rájöttem, hogy nagyon jól érzem magam vele.A kapcsolatom közben véget ért.Egyszer aztán elkérte a számomat a tesómtól és felhívott, hogy taliznék e vele.Elmentem.Még ez után sem volt semmi hónapokig csak kirándultunk, beszélgettünk, de se puszi se más... Aztán rájöttem, hogy beleszerettem.Lehet, hogy észrevette, mert ez után nem sokkal összejöttünk. Szóval addig húzta az agyam, beszélgettünk, jól éreztük magunkat, amíg el nem érte, hogy belezúgjak... nekem nagyon bejött, hogy nem rontott ajtóstól a házba. Azóta is imádom, pedig ez már nem tegnap volt... Ötletnek nem rossz.Beszélgessetek sokat, nyugodtan kezdeményezz.Így megtudhatod bejössz e neki.

Van egy lány akivel járni szeretnék. De van egy kis baj. Mit tegyek? :/ a többi lent.

Van egy lány aki 16 éves és tetszünk egymásnak. Már nem kevésszer pettingeltünk nagyon szeretnék vele járni de fél hogy a barátai szekálnák hogy, hogy járhat egy 15 éves sráccal. Nagyon szeretném mert kedves, gyönyörű nekem szinte tökéletes.

Legjobb válasz: Szóval pettingeltek, de nem jártok.... gratulálok, ennyit a tini rib_ncokról. (Y)

Szóval pettingeltek, de nem jártok.... gratulálok, ennyit a tini rib_ncokról. (Y)
elég cink ha a barátai elõtt szégyelne vagy valami. akk sztem ink hagyd õt. ha szeretne téged nem érdekelné hogy más mit mondd:c!

Van egy lány aki tetszik, legjobb fiúbarátja vagyok de járni szeretnék vele, hogy adjam tuttára?

mondtam már neki h ha többet találkozunk beleszeretek.

Legjobb válasz: nem benjinek hívnak, ugye? amúgy ha olyan jó barátja vagy hogy mindent megbeszéltek, akkor mondd meg neki nyíltan. De gondold meg! Mi ér többet, egy szerelem vagy egy barátság..?

nem benjinek hívnak, ugye? amúgy ha olyan jó barátja vagy hogy mindent megbeszéltek, akkor mondd meg neki nyíltan. De gondold meg! Mi ér többet, egy szerelem vagy egy barátság..?
mond meg neki! hol laksz?:)

Van egy lány aki nagyon tetszik és nagyon kelendő (még Szűz) SZinte minden este vannak nála fiuk de nem történik semmi csak udvarolgatnak neki, engem ez zavar és szeretnék járni vele! DE nem tudom mit tegyek?

A lánynak t9bb barátja is volt decsak futó pár napos kivéve 1 et mert az sokáog ment és neki még sztem mindig tetszik a fiu mert smárolt is vele azóta és ez is egy ok amiért nem mertem vele járni

Legjobb válasz: Ne tutyimutyiskodj! Állj elé, és mond el neki mit érzel. Ez ilyen egyszerû ám.

Ne tutyimutyiskodj! Állj elé, és mond el neki mit érzel. Ez ilyen egyszerû ám.
szerintem egy ribanc, legalábbis ahogy leírtad, az jön le :D
Ezek után nehezen hinném el, hogy szûz. De akár az akár nem, akkor is úgy viselkedik, mint egy útszéli k*rva.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!