Találatok a következő kifejezésre: Van egy lány, (7487 db)

Van egy lány a suliban aki tetszik nekem és nem tudom mit csináljak, mert rögtön zavarba jövök és elpirulok ha egy lánnyal beszélek aki tetszik nekem, és megszólalni sem tudok. Tudom nehéz eset vagyok de ez van. Hogy csináljam?

Legjobb válasz: ha szeretnél igazán valamit, át kell lépned a korlátaidon. azaz bátrabbnak kell lenned. sajnos ez pedig nehéz, ha nem olyan alapból a jellemed. de ez egy tipikusan olyan dolog, amit gyakorolni kell. szerintem próbálj többet beszélgetni elõször is olyan lányokkal, akik közömbösek neked. rajtuk "gyakorolod" hogyan kell beszélgetni lányokkal, anélkül, h zavarba gyere. és utána próbálj beszélgetni a kiszemelteddel! igazából kb. mindenki zavarban van, ha olyannal beszél, aki bejön neki, de ez idõvel alakul, meg gyakorlással. :)

ha szeretnél igazán valamit, át kell lépned a korlátaidon. azaz bátrabbnak kell lenned. sajnos ez pedig nehéz, ha nem olyan alapból a jellemed. de ez egy tipikusan olyan dolog, amit gyakorolni kell. szerintem próbálj többet beszélgetni elõször is olyan lányokkal, akik közömbösek neked. rajtuk "gyakorolod" hogyan kell beszélgetni lányokkal, anélkül, h zavarba gyere. és utána próbálj beszélgetni a kiszemelteddel! igazából kb. mindenki zavarban van, ha olyannal beszél, aki bejön neki, de ez idõvel alakul, meg gyakorlással. :)

Van egy lány, aki fiatalabb mindenkinél és van egy csoport akik idősebbek (az én korosztályom). Ez a lány nem akar oda jönni a többiekhez. A többiek és én is azt akarjuk, hogy velük is legyek, de a lány rám van tapadva. Mit csináljak?

A többiek nem bírják ezt a lányt, mert nagyon gyerekesen viselkedik. Mondtam már a lánynak, hogy alkalmazkodjon, de nem akar.De a többiekkel is akarok lenni a szünetben.

Legjobb válasz: Ki ez a lány? Iskolatárs? Fiú vagy és bele vagy zúgva? Lány vagy, és sajnálod, hogy vele mások nem közöskönek? Ha le akarod rázni a csajt, mindenképpen le tudod. Odamész a korosztályodbeliekhez, vele meg nem törõdsz. 1-2 hét alatt szépen leépül. Ha azt akarod, hogy kölcsönösen megszeressék egymást a többiekkel, az nem biztos, hogy sikerülni fog.

Ki ez a lány? Iskolatárs? Fiú vagy és bele vagy zúgva? Lány vagy, és sajnálod, hogy vele mások nem közöskönek? Ha le akarod rázni a csajt, mindenképpen le tudod. Odamész a korosztályodbeliekhez, vele meg nem törõdsz. 1-2 hét alatt szépen leépül. Ha azt akarod, hogy kölcsönösen megszeressék egymást a többiekkel, az nem biztos, hogy sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!! Az osztálytársam. Lány vagyok. Múltkor egyedül hagytuk 1 órán keresztül és elmentünk, utána nagyon be volt sértõdve, de most megint rám van tapadva. Majd valahogy megoldom. Még egyszer köszi!!!

Egy olyan fiú számára, akit a lányok eddig rondának tartottak, lehetséges, hogy van egy lány, akinek mégis bejön külsőre, vagyis létezhet olyan lány, akinek fura ízlése van és ezt a több lány által undormánynak elkönyvelt srácot helyesnek lássa?

Csak őszinte válaszokat!

Legjobb válasz: Hát figyelj,jópárszor volt olyan hogy amelyik csaj nekem tetszett azt más lerondázta,úgyhogy biztos lányoknál is van ilyen Egy biztos,az embereknek nagyon retardált ízlésük van

Hát figyelj, jópárszor volt olyan hogy amelyik csaj nekem tetszett azt más lerondázta, úgyhogy biztos lányoknál is van ilyen Egy biztos, az embereknek nagyon retardált ízlésük van
Akkor zárkózott esetleg? Nem mosolyog sokat? Bocs, hogy ennyit kérdezek.
Az arca ( személyes véleményem szerint ) átlagosnál szebb.
És az arca átlagos, vagy inkább a nem szép kategória a többi fiúnak?
Hát azt én is szeretném tudni. Talán túl vékony, fogalmam sincs. Legalább nincs konkurencia:)
Elõzõ, és azzal a lánnyal mi a gond, miért nem tetszik a többi fiúnak?
Nekem is egy olyan lány tetszik, aki senki másnak ebben az univerzumban.
Igen! Velem is volt, h aki tetszett arra mások aztmondták h ronda de szerintem helyes volt :DD am fiu vagy lány vagy?
Miért ne? Izlések és pofonok különbözõek. Valaki a keménytojást, valaki a lágyat szereti. De ha csak egy lánynak is bejösz, akkor tuti nem vagy ronda max átlagos. Mert a ronda fiú minden csaj szemében ronda lessz kivéve a vakokat! De azok is ki szokták kérni randi elõtt látó barátnõjük véleményét. És ha az lesujtó, akkor nem lessz esélyed!
jaja, nekem már 3szor is tetszett olyan srác, aki senki másnak rajtam kívül :D
biztos a feromon az oka
Persze, van több undormány fiú ismerõsöm is, és van barátnõjük.
Privátban folytathatjuk


Van egy lány suliban, akinek udvarolgatok/gatnék. Nem tudom eldönteni hogy csináljam e, meddig keressem, ugyanis TETSZIK, de õ nem ad visszajelzést. Gondoltam pl. lehetne hogy ebédidõben, ha tudok mellé ülök vagy valami, mert nem tudom mit kéne?

Félek, hogy nem is tudom mitõl, de nem merem megtenni; még ha ráveszem magam, akkor is mit kéne tenni utána? Jajj. Ez a "szia, hogy vagy? " és hasonló kérdésekkel semmit nem érek el, de akkor mit kéne?

Legjobb válasz: Elõször is adj meg több kulcsszót! ;) másodszor keress valakit (ismerõst) aki jóban van a lánnyal (pl:osztálytárs, esetleg barátnõ) és kérd meg õket hogy segítsenek! Például egy szituáció: ismerõsöd odamegy a lányhoz beszélgetni valamirõl és te odamész hozzájuk, vagyis az ismerõsödhöz, de a lány is ott lesz. Az ismerõs bemutat téged a lánynak, és ilyenkor lehetõleg mosolyogj rá! Köszönj neki, és innen már szerintem menni fog! Sok sikert nektek! ;)

Elõször is adj meg több kulcsszót! ;) másodszor keress valakit (ismerõst) aki jóban van a lánnyal (pl:osztálytárs, esetleg barátnõ) és kérd meg õket hogy segítsenek! Például egy szituáció: ismerõsöd odamegy a lányhoz beszélgetni valamirõl és te odamész hozzájuk, vagyis az ismerõsödhöz, de a lány is ott lesz. Az ismerõs bemutat téged a lánynak, és ilyenkor lehetõleg mosolyogj rá! Köszönj neki, és innen már szerintem menni fog! Sok sikert nektek! ;)
A kérdező hozzászólása: Mar ismerem, de sose tudtam vele beszelgetni rendesen. Az hogy odamegyek ismerosommel jo lehet, de hogy? Annyira felek tole nem ertem miert, hogy lehetne legyozni ezt a felelmet!?
Önbizalommal! A lányok többsége a magabiztos fiúkért van oda..tornázd te is fel az önbizalmadat!

Van egy lány akivel nagyon szeretjük egymást, de az ő szülei nem engedik (roma vagyok, viszont a körülményeim nagyon is jók) és ugye mindig próbáltuk titokba, de kibukott a dolog. Ez már 1 éve megy. Mit tegyek, hogy engedjenek a szülei?

Legjobb válasz: Átérzem a helyzetedet. Én nem vagyok roma de votl roma származású barátnõm, akinek az apja hajtott el engem, mert szeirnte "fehér ember nem ember" és csak ki akarom használni a lányát meg csak "meg akarom kúrni" és õ ezt nem tûri... Pedig igényes lány volt, minden nap fürdöt tiszta ruhái voltak a haja sem zsiros és kifejezetten inntelligens volt. Ha az ember jól odafigyelt akkor tünhetett fel a szavajárásában néhány romákra jellemzö "tájszólás," ileltve kreol bõre volt. Na visszatérve a te ügyedre: nagyo nehéz helyzetben vagy, mert acigánybünözés nagyon elhatalmasodott itt kis hazánkban. És ezzel azt érték el hogy nem a bünösök a hibásak hanem "minden cigány" innentöl te is egy potenciális gyilkos jelölt vagy és lehet nem értesz ezzel egyet meg lehet rendes vagy de ezt sosem fogod egy szülõnek sajnos megmagyarázni, hogy te nem "olyan" vagy. itt csak azt teheted, hogy megbizol a lányban és ha ö megbizik benned akkor ketten átvészelitek ezt az idöt és a szülök lassan megbékélnek veled is ha látják, hogy a lányuk komolyan gondolja és te is. :) Sok sikert kívánok nektek :)

Átérzem a helyzetedet. Én nem vagyok roma de votl roma származású barátnõm, akinek az apja hajtott el engem, mert szeirnte "fehér ember nem ember" és csak ki akarom használni a lányát meg csak "meg akarom kúrni" és õ ezt nem tûri... Pedig igényes lány volt, minden nap fürdöt tiszta ruhái voltak a haja sem zsiros és kifejezetten inntelligens volt. Ha az ember jól odafigyelt akkor tünhetett fel a szavajárásában néhány romákra jellemzö "tájszólás, " ileltve kreol bõre volt. Na visszatérve a te ügyedre: nagyo nehéz helyzetben vagy, mert acigánybünözés nagyon elhatalmasodott itt kis hazánkban. És ezzel azt érték el hogy nem a bünösök a hibásak hanem "minden cigány" innentöl te is egy potenciális gyilkos jelölt vagy és lehet nem értesz ezzel egyet meg lehet rendes vagy de ezt sosem fogod egy szülõnek sajnos megmagyarázni, hogy te nem "olyan" vagy. itt csak azt teheted, hogy megbizol a lányban és ha ö megbizik benned akkor ketten átvészelitek ezt az idöt és a szülök lassan megbékélnek veled is ha látják, hogy a lányuk komolyan gondolja és te is. :) Sok sikert kívánok nektek :)
Jövõbe látok: ez a kérdés 1 órán belül törölve lesz.
Mit cigányozol rögtön?? Mekkora primitívség már ez a XXI. században....istenem...én nem vagyok roma, teljesen magyar vagyok, de nem tudom én ezt megérteni. Mindegy, kérdésedre a válaszom: be kell a szüleinek bizonyítanod, hogy a származásod ellenére dolgos, rendes fiú vagy és szereted a lányukat. Biztosan nem lesz könnyû menet, de sok sikert kívánok hozzá!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a biztató szavakat !! :) Igazad van Prof. Shevy!! Soha nem fogom tudni megmagyarázni senkinek majd... de nagyon sokan vannak akik ismernek és tudják, hogy milyen vagyok. És igen az egyik kommentelõ válaszát kielégítsem, mondjuk úgy hogy nem szenvedek hiányt semmibõl! :) megdolgoztam érte, és hogy dicskedjek a 7-es bmw-m sem állt csak úgy be magától a garázsba ! Megdolgoztam érte a két kezemmel! A fehér ember nem ember szófordulatról az a véleményem hogy egy nagy hülyeség, mindegy milyen származásod van, ha megállod a helyed az életben nem lesznek gonjaid! köszönöm mg 1x a javaslatokat ! :)
Most hogy leírtad, hogy hetes BMW-d van, rajzani fognak nálad a "sose kezdenék cigókkal" kisp*csák, figyeld meg. Ez az igazi képmutatás.

Miért van az, hogyha egy lány nem érdekel, és csak úgy elbeszélgetek vele, akkor belém szeret, de ha van egy lány, akivel össze szeretnék jönni, az soha nem szeret belém?

Enyhén szólva zavaró.

Legjobb válasz: Az emberi természet sajátja, hogy sokszor azt szeretnénk megkapni, ami elérhetetlen számunkra. Vágyódunk az ismeretlen és a kiismerhetetlen után. Talán azoknak a lányoknak, akik neked bejönnek az kell, hogy kicsit titokzatosabb legyél. Mondhatod most azt, hogy ez trükközés, és van is benne valami. Szóval megteheted aszt is, hogy kivárod azt a lányt, akinek a Te kendõzetlen valód kell.

Az emberi természet sajátja, hogy sokszor azt szeretnénk megkapni, ami elérhetetlen számunkra. Vágyódunk az ismeretlen és a kiismerhetetlen után. Talán azoknak a lányoknak, akik neked bejönnek az kell, hogy kicsit titokzatosabb legyél. Mondhatod most azt, hogy ez trükközés, és van is benne valami. Szóval megteheted aszt is, hogy kivárod azt a lányt, akinek a Te kendõzetlen valód kell.
Nem ismerlek nem tudom milyen vagy kinézetre.. Lehet kicsit magasra raktad a lécet és a szebb lányok tetszenek, akiknek viszont egy helyesebb srác kell. Akik meg beléd esnek azok meg lehet nem olyan szépek és nekik te egy álom pasi lennél:D persze ez csak külsõ tulajdonság. a belsõt már elmondta az elõttem szólo:)
Nálam meg úgy van, hogyha egy lánnyal naponta órákat, akkor mindig belémszeret. Pedig kinézetre nem vagyok egy "álompasi"
Máris a kezedben van a megoldás: színlelj közönyt. Ha meg akarsz szabadulni egy lánytól, képzeld egy szerelmedet a helyébe, amikor beszélgettek.

Mit tegyek? Van egy lány, akit nem rég ismertem meg. Nagyon aranyos, kedves vicces, és még a stílusunk is nagyon hasonló. Szóval, tetszik nekem ez a lány.

Csak köztünk 130 km távolság van(és ez önmagában nem is lenne számomra baj) és én fél éve múltam 15,ő pedig most lesz 18.Ilyenkor mit tegyek?

Legjobb válasz: Beszélgetni, levelezni miért ne? De ne éld bele magad, hogy szerelem lesz, mert egy 18 éves lánynak ciki lehet, hogy a fiúja 15. De ez sem törvényszerû, mert néha egy 15 éves fiú is lehet határozottabb, érettebb, mint egy visszafogott 18 éves lány. Tehát próba szerencse!

Beszélgetni, levelezni miért ne? De ne éld bele magad, hogy szerelem lesz, mert egy 18 éves lánynak ciki lehet, hogy a fiúja 15. De ez sem törvényszerû, mert néha egy 15 éves fiú is lehet határozottabb, érettebb, mint egy visszafogott 18 éves lány. Tehát próba szerencse!

MIT TEGYEK? Van egy lány, aki tetszik nekem, de ő a barátomba van belezúgva, és a barátom is belé. Õ azt mondta, hogy jó, hogy 2 fiú szerelmes belé. Mit tegyek?

11/F

Legjobb válasz: Még nagyon fiatal vagy, azért két dolgot tanácsolnék neked. Ha egy lány másba szerelmes jobb ha hanyagolod, mert csak csalódás fog érni. Az igazi barátság fontosabb, tartósabb mint egy kaland valami csajszival, szóval ha a barátod kölcsönösen szerelmes egy lánnyal akkor félre kell állni.

Még nagyon fiatal vagy, azért két dolgot tanácsolnék neked. Ha egy lány másba szerelmes jobb ha hanyagolod, mert csak csalódás fog érni. Az igazi barátság fontosabb, tartósabb mint egy kaland valami csajszival, szóval ha a barátod kölcsönösen szerelmes egy lánnyal akkor félre kell állni.
Hogyhogy mit?! Felejtsd el! 1. Komolyan egy olyan csaj kell, aki azt élvezi, ha ketten tepernek érte? Véletlenül sem jut eszébe dönteni kettõtök között. Pff... 2. Irántad nem érez semmit, egyszerûen élvezi, hogy küzdötök a kegyeiért. Nem te fogsz nyerni. 3. A barátodnak is õ tetszik, és az érzés kölcsönös. Ez van. Fogadd el most, és késõbb kevesebb fejfájást fog okozni a dolog. Addig keress mást, amíg nem zúgsz bele te is a csajba. Nézz körbe, és biztosan lesz még pár lány, aki tetszik neked. Kutyaharapást szõrével. :)
Hát tetszhet neki. Még úgyis fiatal, mit számít valószínûleg úgyse örök szerelem lenne belõle. SÕT menj és küzdj érte kérdezõ! Jó tapasztalat lesz. Meg okosabb is leszel. Na rajta kérdezõ. azt kell tenned, hogy megmutatod hogy te jobb vagy. Udvarolj neki, csináljatok programokat. Aztán sok sikert
A kérdező hozzászólása: kösz a jó válaszokat :)
Neki jó, ha két fiú szerelmes belé, de csak neki. A barátság többet ér egy ilyen némbernél. Megmondom, nagy valószínûséggel mi lesz, ha úgy táncoltok, ahogyan õ fütyül. Összevesztek a barátoddal, a lány pedig - miután jól kiélvezte ezt, és fûnek fának eldicsekedett azzal, hogy õ "olyan jó nõ", hogy jó barátok is összevesznek rajta - lelép, és már egy újabb áldozatával fog járni. Állj félre, és amikor szakít a barátoddal - mert hamar szakítani fog vele - segíts a barátodnak!
Mit tegyél? Szerintem ez egyértelmû! Tetszik nem? Hát akkor mire vársz még? Figyelj, egy lány azt szereti, ha egy fiú õszinte vele, de kissé sejtelmes (én már csak tudom, mert én magam is lány vagyok). A barát azért barát hogy támogasson, de most nektek kell eldönteni, hogy ki lesz az a "támogató barát".
Szerintem folyamatosan bókolj és udvarolj a csajnak. Arról a lányról aki nekem tetszik már sikerült két csávót leszednem azért, mert nem adtam fel. Kitartás Barátom, türelem rózsát terem :D

Van egy lány az osztályban aki nagyon bejön, néha szoktunk szemezni is, de nem tudom, hogy hogyan közeledjek hozzá. Ötletek?

13 éves fiú vagyok,a lány is 13.

Legjobb válasz: Ezt az õsi technikát egy Shaolin mestertõl tanultam. Elõször is koncentrálj, tökéletes nyugalmi állapotban kell lenned. Majd a pozitív energiát irányítsd át a bal és jobb lábadba. Ezek után már csak egy lépés van hátra, ami a következõ. Mozdítsd a bal lábadat a lány felé, elõre, majd ugyanúgy a jobb lábadat. És egy és kettõ. Addig folytasd amíg meg nem közelítetted a lányt. Sok sikert.

Ezt az õsi technikát egy Shaolin mestertõl tanultam. Elõször is koncentrálj, tökéletes nyugalmi állapotban kell lenned. Majd a pozitív energiát irányítsd át a bal és jobb lábadba. Ezek után már csak egy lépés van hátra, ami a következõ. Mozdítsd a bal lábadat a lány felé, elõre, majd ugyanúgy a jobb lábadat. És egy és kettõ. Addig folytasd amíg meg nem közelítetted a lányt. Sok sikert.
Felmerül a kérdés, hogy manapság az emberek legjobb barátja a gyakorikérdések közössége, hogy ilyen kérdésekkel traktálnak?:) Ja, kérdezd meg hogy van, mi újság.
Próbálj meg kedves lenni hozzá, dicsérgesd, de ne nagyon hajts rá, csak úgy mértékkel... 14/F
vigyél neki csokit.
Az alábbiak a teendõek: 1) megfigyelés - mit szeret, mi érdekli, utána járogatni azoknak a dolgoknak. 2) kontaktfelvétel - néha a legslamposabb dumák a legbiztosabbak, mint a "Ha jól láttam szereted ezt meg ezt". A közös beszédtárgy sokat segít, innentõl már csak bátorság. 3) hajtsd a vizet a saját malmodra. Próbálj meg érdeklõdni, figyelmes lenni rá. Keltsd fel az érdeklõdését. 4) sacper belátható idõvel: PROFIT!!
A kérdező hozzászólása: Most lesz a szülinapja úgyhogy jó ötlet a csoki.
A kérdező hozzászólása: Aki normális választ adott annak nagyon köszönöm, aki meg baromkodott azt megkérném hogy lehetõleg ne itt -.-'''
Mikor lesz a szülinapja?? :)

Van egy lány, akivel sokat beszéltünk és egyszer találkoztunk. Mindin minden rendben volt és hirtelen egyik nap kidobott, hogy "nem, bocs". Ez kinek jó?

Mert ,ha a legelején azt mondja, hogy nem.Az korrekt.

Legjobb válasz: Hát, ha esélyt adott, akkor nyilván nem tudta eldönteni, hogy mit akar és ezért akart téged úgymond "próbaidõn", aztán végül rájött, hogy nem vagy az esete. Nem azt mondom, hogy szép volt tõle, de sajnos ez van, el kell fogadni, mást nem tehetsz. Kiszeretni? Majd elmúlik szép lassan, hidd el. A piával meg már alapjáraton is hülyeség volt próbálkoznod. Én ugyan lány vagyok, de ha elfogadod a táncsom ennek ellenére és elhiszed, hogy tudom mit érzel, nagyon örülök. Én azt mondom, ne erõltess magadra másik lányt - értem azt a 'buliban piálok és felszedem csak úgy' dologra meg a 'járok vele pedig nem szeretem' dologra - mert azzal csak a lánynak - aki lehet, hogy tisztességes és korrekt lenne veled - meg saját magadnak ártasz.

Hát, ha esélyt adott, akkor nyilván nem tudta eldönteni, hogy mit akar és ezért akart téged úgymond "próbaidõn", aztán végül rájött, hogy nem vagy az esete. Nem azt mondom, hogy szép volt tõle, de sajnos ez van, el kell fogadni, mást nem tehetsz. Kiszeretni? Majd elmúlik szép lassan, hidd el. A piával meg már alapjáraton is hülyeség volt próbálkoznod. Én ugyan lány vagyok, de ha elfogadod a táncsom ennek ellenére és elhiszed, hogy tudom mit érzel, nagyon örülök. Én azt mondom, ne erõltess magadra másik lányt - értem azt a 'buliban piálok és felszedem csak úgy' dologra meg a 'járok vele pedig nem szeretem' dologra - mert azzal csak a lánynak - aki lehet, hogy tisztességes és korrekt lenne veled - meg saját magadnak ártasz.
Bevallom, picit valóban félreértettem. Elsõ vagyok. Ez egy nagyon fájdalmas dolog, de én tartom magam ahhoz, amit már leírtam ez elõtt. Az ilyen ember még azt sem érdemli meg, hogy figyelj rá... Nem hogy még szomorú legyél miatta.
nekem meg õ mondta elõször, hogy szeret..és hogy hosszú távra tervez õ is. aztán simán átlépett a dolgon, és én vagyok szerinte a hülye, hogy mit erõlködök.. nem divat már a tisztesség és a felelõsségtudat sem, a másik érzései le vannak szarva...
A kérdező hozzászólása: olyan mintha egészen félreértenétek - 2 hónapig hazudta, hogy összejövünk. ..ez a gond
A kérdező hozzászólása: utolsóelõtti, de te korrektül azt mondtad , hogy nem. Onnantól nekem a nem az nem. De õ csak hitegetett meg flörtölt... -.-
Elsõ vagyok. Elõttem válaszoló: én értelek téged és nem gondolom, hogy a te hibád. Igazából ez nehéz ügy, mert mindenkinek a másik a szemét. Én is sokszor voltam már szemét csak azért, mert nemet mondtam (bár nekem ilyen jellegû tapasztalásom, mint neked nem volt). Kérdezõ: Én azt mondom, felejtsd el, ha még nevet is rajtad. Figyelj, felnõtt (majdnem felnõtt, nem tudom, mennyi idõs vagy) vagy. Ha a lány szekál, és te magadra veszed, akkor igen, hülyét csinál belõled. De ha nem veszed magadra, akkor csak magából. Éretlen. Nem kell vele foglalkoznod többet. Ennek a kapcsolatnak ez lett a vége sajnos, de ez van. Pár napot, akár pár hetet - arra még azt mondom oké - most ha úgy érzed, hogy neked most ezt ki kell adnod, akkor szomorkodj. De ne úgy, hogy õ ezt bármilyen formában is - értem azt, mondod neki, vagy kiírod facebookra - lássa. Nem szabad neki látnia. Azt lássa, hogy te ezt a dolgot felfogtad és éled az életed tovább nélküle. Én azt gondolom, ez a legjobb megoldás. Hidd el, találni fogsz magadnak egy olyan lányt, aki viszont szeret majd téged. Ezt a csajt nem neked szánták. Ne legyél kiakadva miatta. Nem túlzok, ha azt mondom; nála jobbat fogsz találni.:)
utolsó mondat után:(Mármint magamtól is, nem tapasztalatból tudom)
Én átéltem ugyanezt-a másik oldalról. Én voltam a "szemét" lány. Elmondom nálam(nálunk) mi volt a baj, hátha segít. Volt egy fiú, tetszettem neki, egyszer látott egész életében. Beszélgettünk (nem kifejezetten sokat, de azért annak is lehet venni), aztán találkoztunk. Nekem õ nem tetszett, mégis belementem, mert gondoltam miért ne ismerhetném meg jobban. Õ randinak hívta, én egyszerû találkozásnak. (Mondtam, hogy nem randi.) Õ ezután már ott tartott, hogy megkérdezte "kapcsolatban" vagyunk-e (facebook). Mondtam, hogy nem, nem értette. Mondtam, hogy meg akarom ismerni elõbb. Terveztünk egy második találkozót, de aztán nem szerveztük meg rendesen, elmaradt. Aztán egyszer megint hívott (facebookon), és akkor leírtam neki, hogy nem, és hogy nem akarom ezt az egészet. És hogy közben mit éreztem: Elõször nagyon dobogott a szívem, mert ez volt az elsõ alkalom, hogy észrevett valaki. Aztán nem tetszett, hogy ennyire biztos a kapcsolatunkban, de nem mondtam, mert... gondoltam "nyelvbotlás" vagy valami olyasmi. Aztán pedig végiggondoltam, hogy nem tetszik, szerelmes meg pláne nem vagyok belé, és engem zavar, ha én (elõször) csak barátságot akarok, viszont tudom, hogy õ nem. Ennyi. Hangsúlyozom, hogy egyszer, egyetlen egyszer sem mondtam, hogy szeretem, vagy hogy egyáltalán bejön nekem kicsit is. Ha esélynek vette azt, hogy találkoztam vele, akkor sajnálom, de -szerintem- nem a én hibám. És le lehet pontozni, de amíg meg nem gyõztök az ellenkezõjérõl, tartom magam ahhoz, hogy nekem (is) igazam van. A másik kérdésedre meg nem tudok válaszolni, én is próbáltam már emberbõl kiszeretni, nem sikerült. Viszont azt meg tudtam volna mondani, hogy a pia(cigi, drog) nem segít.
A kérdező hozzászólása: (az 1. facebookon azon röhög: saját posztjain , hogy mit írtam neki... ez krva gáz egyrész - másrészt meg szemét egy dolog..)mert persze - nem elég megalázó így is nekem.nem.á dehogy..
A kérdező hozzászólása: csak röhög rajtam..
Ha szeretitek egymást nincs akadály.:) De ha ezt a lányt szeretted, akkor adj egy kis idõt magadnak. Addig ezzel a másikkal barátkozz, találkozgass és akkor egy idõ után tényleg el fogja feledtetni veled a másikat.
A kérdező hozzászólása: De ha van egy másik normális lány , aki tulajdonképpen nekem tetszik és (viszont). és õ elfelejteti velem az egészet - azzal , hogy ketten csak vagyunk (egymásnak) de szóval Ez talán jó - nem?
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!