Találatok a következő kifejezésre: Van egy kerek, fehér seb (1 db)

Van egy kis, kerek, fehér seb az ínyemen elől, az alsó állkapcsomon. Nagyon fáj hogyha megmozdítom a szám és az ajkam izmait a környékén. Mi ez?

Legjobb válasz: Most egy kicsit lejjebb olvastam és ha ez számít akkor van egy pattanás a közelében, az államon, de nincsenek összeköttetésben.

A kérdező hozzászólása: Most egy kicsit lejjebb olvastam és ha ez számít akkor van egy pattanás a közelében, az államon, de nincsenek összeköttetésben.
Olyasmi, mint a herpesz, ha jól tudom afta a neve.Középen fehér és körülötte piros, gyulladt.Pár nap alatt elmúlik van amikor egy hétnél tovább tart és tényleg nagyon fáj.
Nekem is szokott ilyen lenni. Nagyon fáj, elhiszem :-( Ha van gyulladáscsökkentõd otthon, azzal kenheted, csak szájvízzel öblögess. Én sosem bírom ki, hogy ne harapjam el, vagy szúrjam ki :-(
A Corsodil szájvíz csodákat tesz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

DR. SZÖRFY ILDIKÓ / Gyöngyös/ magánrendelésén mennyi 1 fog tömés?

Vagy máshol mennyi 1 fog tömés?

0

Fogfehérítő matricát lehet a DM-ben vagy gyógyszertárban kapni?

1

Fogívtágító tapasztalat?

Tegnap kaptam meg a kis gumi gyűrűket, jövő héten pedig felrakják a fogívtágítót. Ez meddig lesz rajta, ha még nem jötte le a felső szemfogaim? Milyen érzés lesz? Tudok majd rendesen beszélni?

4

Foghúzás után mi a fogmeder?

kilenc fogam kihúztak,kb. hónapja az középen az alsó fogam helye fáj, még ha a nyelvem hozzá ér is. A többinek semmi baja. Mondtam a dokinak 2x is, azt mondta: majd kiforrja, csináltathatom a fogsort ( kivehetős ). Ismerőseim azt mondták,akinek mutattam, hogy fog meder, addig nem lehet csináltatni a fogsort! Akkor a dokim miért beszél másképp? Mitől, mikor, és hogy múlik el a fogmeder? Mikor is csináltathatom a fogsort? Még röntgenre sem volt hajlandó elküldeni a doki! Csak az válaszoljon aki korrekt ebben a helyzetben! Köszönöm szépen!

4

Szerintetek ki tudja -e húzni a fogorvos ezt a fogam?

Előre is elnézést kérek a látvány miatt.
Ez egy szemfog, és 1995ben elvésték a gyökerét a katonai kórházban. A Fog keresztmetszetének kb 1/4-e van az íny felett, a többi része az ínyel egy magasságban. A Belseje hiányos. :/

9

VII. kerület sztk-s fogorvos?

Nemrég költöztem ide és még nem tudom a VII. kerületben vagy környékén merre van sztk-s fogorvosi rendelő

0

A 10 éves kisfiamnak mozog a foga nem bír vele enni. Mit tegyek?

Jó lenne ha valaki írna mert már nagyon idegesíti.

8

Tegnap huztak ki két fogam és ma meg megjött 2 hete volt kb meg ez miért lehet?

0

Mit lehet tenni a fogaimmal?

Kettő fogam elöl felső fogsoromon előre kiáll. Apukámnak is ilyen csak neki nagyon.

3

Kihuzassam a bölcsességfogam ha szúrja a szám oldalt ahogy kifelé ferdén áll?

maga a fogam nem fáj, de a számat folyamatosan nyomja az által hogy nem lefelé áll mint a többi (felső sorról van szó), hanem oldalra.. érdemesebb kihuzatni? nem vesztek vele semmit mert úgyse tudok vele rágni nem?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!