Találatok a következő kifejezésre: Van egy kedves lány az (49 db)

Van egy nagyon kedves lány az életemben, 4 évvel ezelőtt kikosarazott azota mostanáig nem is beszéltünk. Most ugy alakult hogy igen sokat találkozunk és beszélgetünk is. Hogyan közeledjek felé?

Viszont nagyon megtetszet megint a lány, de mivel régen megkaptam a pofonokat most nem nagyon merek nyitni felé... Amugy nincs hapija neki. Az a baj nemtudom hogyan közeledhetnék felé.

Legjobb válasz: írj rá emesenen, vagy emailben.ez a legegyszerûbb módszer.

írj rá emesenen, vagy emailben.ez a legegyszerûbb módszer.
Nem írtad milyen kapcsolatban vagy vele, de egy lányon észrevenni ha érdeklõdik irántad.Minél többet legyél a közelébe, és ha õ is akar valamit, észre fogod venni a jeleket.Egyenlõre csak csevegj vele, barátkozz, de ne nyomulj.4 év óta sok minden történt, az nem jelenti azt hogy most is kikosarazhat, de azért legyél óvatos, mert a barátságát is elveszítheted.Az msn nem rossz ötlet, de e-mail-t ne küldj rá.

A történet a következõ, a kedvesemnek (ELVÁLT ) van egy 9 és fél éves lánya, hétvégeken, idönként hét közben is eggyüt vannak, fürdenek és eggyüt alszanak, a kislány sir az apukája után amikor elválnak. Szerintetek normális ez a kötödés?

és ez mennyire befolyásolná a kezdödõ kapcsolatunkat a kedvesemmel?, ugyanis nem érzem jol magam amikor ki kel költözzek a háloszobábol, vagy én vagyok egoista? Mi lenne a megoldás? Hogy mindenkinek elfogadhato legyen.

Legjobb válasz: A kötõdés normális, csak a "kedvesed" nem normális, hogy ha egy ilyen kötõdéssel bíró gyereket nem vett figyelembe válásnál és csak saját magára gondolt. Ilyen gyerekkel normális kapcsolatot nem fog tudni nõként felépíteni.

A kötõdés normális, csak a "kedvesed" nem normális, hogy ha egy ilyen kötõdéssel bíró gyereket nem vett figyelembe válásnál és csak saját magára gondolt. Ilyen gyerekkel normális kapcsolatot nem fog tudni nõként felépíteni.
Emberek! Nem egy idegen férfiról van szó, hanem az apjáról... Azért ne képzeljünk már bele minden perverz dolgot. Nekem apukám mosta a hajamat 13 éves koromig, mert gyerekes tipus voltam és igényem volt rá. És nem, anyám egyszer se rontott be a fürdõbe, hogy "úúúristen, tuti most ujjazod meg és rakod seggbe a saját lányod, mi"? Gondolkozzunk már...
Én még most is együtt fördök anyámmal. 53/F
Normális a szoros kötõdés, ki tudja, milyen nehéz a kislánynak a válást feldolgozni, legyél türelmes. De azért lassan ideje lenne a saját ágyába szoktatni a kislányt fokozatosan. Mert az sem mehet a végtelenségig, hogy a lassan kiskamasz korba lépõ kislány alszik mindig az apukájával, te meg a másik szobában.
" Azért ne képzeljünk már bele minden perverz dolgot." De, beleképelnek. :D Egyszer egy hasonló kérdésben írtam, hogy én is sokáig anyukámmal egy szobában aludtam, még kamasz koromban is (nõ vagyok), mert annyira félõs voltam. Erre néhányan meg voltak gyõzõdve arról, hogy ez csak azért történhetett, mert biztos szexeltünk. :/ Van itt pár érdekes ember, nem kell velük foglalkozni. :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A kötõdés normális. Az együtt alvás és fõleg az, hogy ki vagy telepítve a hálóból, na az szerintem kevésbé normális, és itt tök mindegy milyen nemû gyerekrõl és szülõrõl van szó. Még egy egy félelmetes viharnál oké, ha bebújik hozzátok a gyerek, de így azért eléggé bizarr. Az együtt fürdésrõl nem tudok véleményt alkotni, nem ismerem a konkrét szitut. Lehet csak benn ül az apa a fürdõkád szélén, nem tudom... Egyébként mindenki máshoz van szokva és más a normális. Nem érdemes másokra hallgatni. Meg innen nem lehet megmondani a frankót. Egy biztos, hogy elõbb utóbb a kapcsolatotok rovására fog menni ez a fajta "kiközösítés". Nem vagy egoista, azért ne kelljen már a gyerek miatt a elhagynod a közös ágyat. Megoldás, hogy ezt megbeszéled a pároddal, és egy mindenki számára elfogadható mederbe terelitek a dolgokat.
ebben a fejlett vilagban, miert tabu a mesztelenseg? v mi a baj?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egyébként mi is az, hogy normális? Normális az, amit a többség annak gondol? Kopernikuszt sem feltétlen tartották normálisnak, mikor elõállt azzal, hogy a Föld a Nap körül kering. Oszt mégis... Én azt mondom mindenki a saját elképzelései szerint éljen. Ha nem csinál semmi törvénybeütközõt, nem árt másoknak és jól érzi magát, akkor az teljesen rendben van. Ha nem, akkor meg nem jó, akkor változtasson. Ennyi. Ez csak azért jutott eszembe, hogy most nehogy megint elkezdõdjön a vita a meztelenségrõl... Kérdezõ, ha téged ez zavar, akkor nyilván nem jó Neked ez a helyzet, beszéld meg a pároddal a dolgot. Szerintem erre biztosan találtok jó megoldást. Ha nem tudjátok közelíteni az álláspontokat, akkor nyilvánvalóan nem lesz gyümölcsözõ kapcsolat. Akkor bele kell törõdni, hogy mások vagytok, mások az igények. Mivel új a kapcsolat, gondolom fiatal is vagy, sok veszteni valótok nincsen, nem kell feltétlenül megalkudni a kényelmetlen helyzettel.
Nem kellett volna lepontozni, mert en sajat tapasztalatom miatt gyanakodtam furcsa kotodesre... nem csak ugy alaptalanul, filmekbol emlekezve. Sajnos!!!
Persze ettol meg nem biztos hogy ugy van, de en meggyozodnek rola, a biztonsag kedveert.
Az együtt alvás és az együtt fürdés az nem oké.A többivel nincs gond.
Az én lányom most lesz 10. Az együtt fürdés elég meredek, az együtt alvásban pedig az, hogy kiküldenek. Nem tudom elképzelni a lányomról, hogy ilyeneket igényeljen az apjától, pedig mi is elváltunk. A párom apja helyett apja, de vele se jutna eszébe ilyen.
Bocsánat, nem figyeltem oda mikor a kérdésedet olvastam, és kimaradt a "fürdés".Módósítom az 1-es válaszom: 9, 5 éves gyereknél semmi joga a fürdõszobában együtt fürdeni a gyerekkel egy férfinek.
Teljesen normális. Õ az apja. Amikor gyerekes pasival kezd az ember lánya mindig fel kell magadnak tenni a kérdést, hogy el tudod-e viselni, hogy a gyereke az elsõ? Karácsonykor, ünnepekkor, sulis alkalmakkor ott kell lennie, és szintén nem te leszel az elsõ. Ha lesz közös gyereketek akkor meg kell osztania a figyelmét közöttük. Ha valamelyiket nem tudod elviselni, nem szabad belemenni a kapcsolatba. És igen normális, hogy együtt fürdenek, alszanak. Elvégre az apja.
Kedves elsö válaszoló: ezt miböl gondolod: "egy ilyen kötõdéssel bíró gyereket nem vett figyelembe válásnál és csak saját magára gondolt" Mert semmi sem utal arra, hogy a kérdezö kedvese az, aki felrúgta a házasságot!!!!!
A kérdező hozzászólása: a párom az apuka!
Abszolut normalis, kiveve azt, hogy nem kene egyutt aludniuk.
A kérdező hozzászólása: A kislány 4 éves volt amikor a szülök elváltak
szerintem nem a legnormalisabb, hogy együtt fürdik egy, majd 10eves lannyal, es kiküld teged miatta a haloszobabol.nem egy 2eves kisgyerekröl van szo.elkene beszelgetned erröl a paroddal.
Szerintem fura, hogy egy majdnem 10 éves kislány együtt fürdik és alszik az apjával... Nekem 10 évesen már bimbózó mellem volt, 11 évesen menstruáltam. Nem kellene már ilyen intim viszonyban lenniük.
Másrészt oké aludjon az apja mellett, de téged miért küld ki??
Persze, hogy normális!!
A kérdező hozzászólása: Rendben! én elfogadom vagy nem, ez az én döntésem , de van egy határ ameddig normális , onnan tovább, komplexus alakulhat ki nem?
Szerintem eleg furcsa, remelem nincsen e mogott semmi meg furcsabb... Az pedig, hogy neked kulon kell aludnod ilyenkor, meg kulonosebb! Nekem hidd el, hogy azert erdemes lenne betenni oda egy kamerat vagy lehallgatot, ugy hogy ne tudjak... csak a biztonsag kedveert
mármint az állandó együttalvás és a te kiküldésed a hálóból nem normális

Van egy lány, aki tanév eleje óta tetszik. Okos, kedves és szép. Az van, hogy nem merem elmondani neki hogy tetszik, mert attól félek, hogy a barátságunknak annyi. (mert mindennap beszélgetünk, meg tudja hogy számíthat rám bármiben. Mit tegyek?

14 éves srác vagyok, 4-5 -ös tanuló,feketésbarna hajú, kék szemû, szemüveges, de nem a stréber kategóriából. Nem a legszebb, de mégis nem az az "átlagos".

Legjobb válasz: Itasd le, dugd meg. Tudtommal ma az a divat 14-16 evesek koreben. Na de komolyan. Mi bajod lenne abbol, ha elmondod neki hogy tetszik? Ha o nem igy lat teged, egy kicsit feszelyezni fogja a helyzet, de kicsit buszke is lesz, mert lenyegeben ez egy bok. Viszont ha te is tetszel neki, akkor van egy jo esely ra, hogy lesz belole valami. Amugy, senkit sem erdekel hogy hogy nezel ki, mennyire vagy jo tanulo, milyen zenet szeretsz, stb. A lenyeg hogy a szemelyiseged bejojjon a lanynak (mivel hosszabb ideje ismeritek egymast. Buliban felszedni persze kicsit mas, ott nem a szemelyiseg a lenyeg), a testi dolgokat hagyjuk az elejen. De ha szerinted ez tul konkret, probald ovatosan jelezni fele. Hivd el ide-oda, romantikusabb jellegu helyekre, ahol kettesben lehettek, kozelebb (felejtsd el a mozit, egy meghitt kavehaz, stb., sokkal jobb tud lenni, es tobbet tud rad figyelni!), es esetlegesen tudsz kozeledni is fele, apro erintesekkel, hozzabujni (nem UGY, hanem csak ovatosan hozzasimulni, atkarolni), stb.

Itasd le, dugd meg. Tudtommal ma az a divat 14-16 evesek koreben. Na de komolyan. Mi bajod lenne abbol, ha elmondod neki hogy tetszik? Ha o nem igy lat teged, egy kicsit feszelyezni fogja a helyzet, de kicsit buszke is lesz, mert lenyegeben ez egy bok. Viszont ha te is tetszel neki, akkor van egy jo esely ra, hogy lesz belole valami. Amugy, senkit sem erdekel hogy hogy nezel ki, mennyire vagy jo tanulo, milyen zenet szeretsz, stb. A lenyeg hogy a szemelyiseged bejojjon a lanynak (mivel hosszabb ideje ismeritek egymast. Buliban felszedni persze kicsit mas, ott nem a szemelyiseg a lenyeg), a testi dolgokat hagyjuk az elejen. De ha szerinted ez tul konkret, probald ovatosan jelezni fele. Hivd el ide-oda, romantikusabb jellegu helyekre, ahol kettesben lehettek, kozelebb (felejtsd el a mozit, egy meghitt kavehaz, stb., sokkal jobb tud lenni, es tobbet tud rad figyelni!), es esetlegesen tudsz kozeledni is fele, apro erintesekkel, hozzabujni (nem UGY, hanem csak ovatosan hozzasimulni, atkarolni), stb.
Így van, én is azt javaslom, hogy lépj. Ebbõl így mi hasznod van? Csak a saját idõd húzod!
lépned kell. légy tökös fiam! az meg hogy hányas tanuló vagy... pont leszarja mindneki, max a szülõket érdekli. majd az egyetem után mire viszed, az számít!
Az hogy ezzel elkúrod a barátsságotokat mindig benne van :D Ha neked megér annyit, akkor változtass a hozzáállásodon és mostantól õgy bánj vele mint egy csajjal akivel össze akarsz jönni , nem úgy mint 1 baráttal. Fizikai kontakt például de hosszú a "lista". Valahol el kell kezdeni :)
Jaja vezesd rá a dolgokra. Szép apránként. Aztán mehet a plántálás :DDD

Mért van az, hogy ha egy pasi kedves próbál lenni egy lánnyal, azt rögtön félreértik?

Ha egy pasi barátilag kedves próbál lenni egy lánnyal, vagy figyelmes, vagy csak szimplán nem bunkó, akkor azt a csajok általában mért veszik rögtön nyomulásnak és emiatt kezdik szó nélkül kerülni az illet?t? Els?sorban a saját 25 év körüli korosztályomban figyeltem ezt meg nagyon sok csajnál. Ez mért van? Egy pasinak kötelez? bunkónak lennie és ha mégsem az akkor az már rögtön gyanús?

Legjobb válasz: Viccen kívül, esetemben igen... :D De engem eddig csak a "kedves, jófiúk" vertek át vagy használtak ki... szal ha valaki legalább vállalja, hogy bunkó, akkor nem ér nagy meglepetés. De ez én vagyok, a többire nem tudok neked magyarázatot adni. 20L

Viccen kívül, esetemben igen... :D De engem eddig csak a "kedves, jófiúk" vertek át vagy használtak ki... szal ha valaki legalább vállalja, hogy bunkó, akkor nem ér nagy meglepetés. De ez én vagyok, a többire nem tudok neked magyarázatot adni. 20L
Hát azért nem... -Ha bejön a pasi ált. félre értem, és mindig beképzelem, hogy azért ilyen, mert tetszem neki. -Ha nem jön be, és tudom mást szeret, vagy van barátnõje, vagy tudom róla, hogy ilyen mindnekivel, akkor örülök, hogy jófej, és talán lehet vele haverkodni/barátkozni. -Ha tudom mástól, hogy bejövök neki, és nekem nem, akkor próbálok távol maradni tõle. (De ezt fordított helyzetben pasiknál is észrevettem.) -Ha tudom mástól, hogy bejövök neki, és õ is nekem, örülök, mint a fakutya.:D
Én inkább örülök.

Mért van az, hogy próbálok ismerkedni, írok egy lánynak egy szép, kedves levelet és arra nem képes, hogy legalább visszaírjon? Mi van a mai lányokkal?

Egyszer?en nem értem. Ha veszem a fáradtságot egy oldalas levélre, akkor ?k mért nem képesek legalább annyit visszaírni, hogy igen vagy nem...

Legjobb válasz: Vagy bunkó, és még válaszra sem méltat, vagy még nem olvasta a leveled, vagy még gondolkodik a válaszon.

Vagy bunkó, és még válaszra sem méltat, vagy még nem olvasta a leveled, vagy még gondolkodik a válaszon.
"Dugnálak" Kifejezõ, lényegre törõ, nyersen domináns. Ha egyszer úgyis erre harapnak... Figyeld meg, azonnal válaszolnak!
6-os vagyok ismét de az elõttem szólóval értek egyet, a felfogásoddal van a probléma. Mindenkinek jogában áll nem visszaírni. Fogadd el. Ha több csajnál tapasztalod, hogy nem reagálnak a leveleidre, akkor inkább nézz körül magadban mert valószinüleg te rontasz el valamit és adsz okot, hogy ne válaszoljanak..
A kérdező hozzászólása: Akkor nekem is jogomban áll nem írni.:) Jobb is lesz ez így, nem csinálok magamból többet h*lyét.
Gondolom senki nem kért téged hogy írj, magadtól tetted :D
A kérdező hozzászólása: 21-es köszönöm a romboló jellegû hozzászólásod, DE mért nem húzod el végre a csíkot a kérdésemtõl? Ha csak a rosszindulat árad belõled, akkor nem vagyok kíváncsi a véleményedre. Nálad valamiért jól betaláltam ezzel a kérdéssel, gondolom te is pont ilyen vagy!
A kérdező hozzászólása: Trollokkal csak a moderátorok tudnak megbirkózni, de ez már csak technikai kérdés.
"Mi van a mai lányokkal?" Anyád sem neten ismerte meg apádat. talán nem neten kéne kommunikálni.
A kérdező hozzászólása: Te nem neten kommunikálsz?:)
Társkeresõn próbálkozol? Én pár hete vagyok fent egy társkeresõn, és amikor egy nap 5-6 levelet kapok, én sem írok mindnek vissza. Egyrészt, mert már felidegesít, h az adatlapomon látszik, h max 25 éves fiút keresek - akkor minek ír rám egy 40éves? Másrészt, mivel ez egy ilyen oldal, nem tudok mindenkinek visszaírni. Harmadrészt sokan úgy írnak, h "írj, HA szeretnél megismerkedni". Ilyenkor nyilván azért nem írok, mert nem szeretnék ismerkedni. Velem is elõfordult már, h nem kaptam választ a nagy gonddal megírt levelemre. Ez van, el kell fogadni, de nem szabad feladni, próbálkozni kell tovább. Ha nem társkeresõrõl van szó, akkor az eddigi szövegelésem tekintsd tárgytalannak :) Valószínûleg az alapvetõ ok, h nem akarnak megbántani vagy kellemetlen helyzetbe hozni. 20/L
A kérdező hozzászólása: Társkeresõn próbálkoztam 20L a kedvezõtlen földrajzi adottságok miatt. Köszönöm a válaszodat, sokan példát vehetnének rólad.
Kapsz napi 100 hujjj, de megszoptatnálak levelet, csak burkolt formában, te sem válaszolnál...
A kérdező hozzászólása: 6-os amit te írsz az már más tészta. Ha nem fogja valaki az elutasító leveledet az már idegesítõ, de te legalább válaszolsz nekik...
A kérdező hozzászólása: 10-es te milyen f22-rõl beszélsz? A vadászgépre gondolsz? Mert én 22 éves már elmúltam. Az, hogy nem ír vissza csak arról árulkodik, annyi illem nem szorult bele, hogy legalább írna, hogy igen elolvasta a levelet, de bocs nem.
Mert akkor még véletlenül megtudnánk mi, hülye férfiak, hogy mit is akarnak...
mert könnyûvérûek... nem kell az érzelmesség :) (tisztelet a kivételnek)
rossz lányoknak irkálsz...
A kérdező hozzászólása: 4-es: teljesen hétköznapi lányoknak írok, ez nem indok
Én csak magamból indulok ki.. Volt néhány srác az életemben akikkel hosszú leveleket váltottunk, órákik beszélgettünk és hasonlók, aztán mégsem lett belõle kapcsolat. Én speciel vissza szoktam írni HA az illetõ felkelti az érdeklõdésem. Ha pedig nem írok vissza egy levélre, az annyit jelent, hogy a férfiú személyében/levelében/közeledésében találtam valamit ami nem szimpatikus. Vagy egyenesen taszít... Volt már erre is példa.
A kérdező hozzászólása: 6-os és akkor mért nem írsz legalább egy udvarias elutasító levelet? Az a legkellemetlenebb, mikor semmit nem írtok vissza!
A "rossz" jelzõ alatt azt értettem, hogy arra méltatlan, érdemtelen lányoknak írod a leveleidet... nem feltétlenül a külsõre gondoltam.
Vagy ronda vagy vagy rosdz csajnak írkálsz vagy csak igaz amit 2arc mester “mondott“ miszerint “itt a nõknek f*sz kell és nem virág“
f 22 ezt mért kell túlragozni nem ír vissza akk nem , nem õ kért meg h írj.Meg ezt nem megérteni kell hanem elfogadni.Most ha rájuk irnak vagy 10 en egy nap nem egyszerûbb nem írni csak annak aki érdekel.
6-os vagyok. Pl adott szituáció: beszélgetünk mondjuk fb-on, és a drasztikus véleményeltérés miatt azt mondom: szerintem hagyjuk ezt a témát, ha ennyire nem találunk közös nevezõt. Erre általában a partner: jó, persze DE ... Na most, ha megkértem udvariasan, hogy hagyjuk, akkor miért nem lehet hagyni? Vagy.. Adott egy srác, aki már vagy 2 hónapja fel-felbukkan és írogat gyönyörû hosszú leveleket a vágyairól illetve az én külsõ adottságaimról. Ezzel csak annyi a baj, hogy komoly kapcsolatban élek, megmondtam neki, hogy hagyjon, de nem képes megérteni. Udraviasan is, kerek-perec is megmondtam neki, hogy ne írogasson, de mégsem tudja felfogni.. Könyörögnöm kéne neki?? Vagy pl ott az exem, aki az elmúlt 2 évben minden hónap 28-án meglep egy két oldalas levéllel és taglalja, hogy még mindig szeret... Nem hogy nem írok vissza, el se olvasom! Azok után amin végig mentem miatta, igazán békén hagyhatna ...
Szeretek olvasni, de egy egy oldalas levélbe bele sem kezdenék.
A kérdező hozzászólása: Az olyan stílusú levelekre nem, de én nem írok ilyen "szopatós" leveleket. Azt meghagyom a trógereknek.

Miért lettetek ilyen érzéketlenek és felszínesek lányok, hol vannak az érző szívű, érzelmes, megértő, kedves lányok, akiknek nem a külső az elsődleges, akik adnak esélyt egy átlagos vagy nem helyes srácnak is?

Rájöttem, hogy a mai lányok romlottak jellemre, sehol sincs már olyan lány, akinek érz? szíve lenne, aki gyengéd, törékeny lenne, mint egy virágszál, akiben ott lenne az kedvesség és megértés szikrája.

Legjobb válasz: Te randiznál egy nem csinos lánnyal? Na látod.

Te randiznál egy nem csinos lánnyal? Na látod.
Miért lettetek ilyen érzéketlenek és felszínesek fiúk, hol vannak az érzõ szívû, érzelmes, megértõ, kedves fiúk, akiknek nem a külsõ az elsõdleges, akik adnak esélyt egy átlagos vagy nem helyes lánynak is?
Megvan! Egy érzõ lény, aki elolvassa soraidat, a világ másik végéig fut elõled. Ki merne egy olyan hím közelében lenni, aki a nõket érzéketlennek tartja és annak megfelelõen bántalmazza is - szavaival, ahogyan a topicnyitódban is teszed? Érzõ lény ezt nem bírja ki, nem akar további, ehhez hasonló lelki pofonokat kapni, ezért elmenekül Elõled.
Rájöttem, hogy ha gyengéd és törékeny vagyok akkor várnom kell a lovagra... de az nem akart eljönni így kezembe vettem az irányítást.
attól még a nõi nem romlott.. akárhogy is nézzük.. és én hiddel elég jólnézek ki ahhoz h megkapjam szinte bármelyiket...
Folytatva: a szög mindíg kibújik a zsákból, az is, hogy ki a kedves, meg ki a bunkó. Ezért legyél kitartó.
Nem csak a lányok...A mai Magyarországon az a mentalitás alakult ki, hogy aki kedves, azt egybõl kihasználják. Kedves emberek és lányok is vannak az országban, csak õk meg nem merik kimutatni éppen e miatt. A lényeg:sose essél depresszióba, ha bunkóznak veled, inkább legyél kitartó, és sikerrel jársz.
Sose éreztem magam érzéketlennek és felszínesnek... és nem is számított a külsõ, legalábbis nem az a legfontosabb. Ha mással meg tudsz hódítani egy lányt, akkor ugynaúgy lehet nyert ügyed ;)
Ombre! 100 kiló elmúltam, nem mondom, hogy ez mind izom rajtam, mert az nem lenne igaz. De az igen, hogy egy kis 50 kilós tündért gyömöszölök esténként, és imádjuk egymást, mert k*rvára nem azon múlik egy kapcsolat, hogy ki mennyire modell. Az a férfi, amelyik a külsejével hódítja meg a nõt, és ezen kívül semmit sem tud felmutatni, hamar meg lészen csalva egy olyan formával, mint én. Vannak felszínes lányok, felszínes fiúk, meg vannak a normálisak. Ha te a kihidrogénezett agyú plázalányokra pörögsz, az a te bajod. De hidd el nekem, hogy a Gyakori ezen rovatába szinte kizárólag azok a nyomik írnak, akik azt hiszik, hogy ha nincsenek kigyúrva, nincs három méteres [email protected], BMW-jük, sok pénzük, nem is lehet jó nõjük. Tudod, mit? Nem is lesz, megmaradnak a normális lányok az olyanoknak, mint én. Itt arc nélkül írunk, de hidd el nekem, hogy messze állok a Dávid szobortól, átvitt értelemben is, arca sem hasonlítok Dzsordszklúnidikáprióra, valahogy mégis volt nõm. Ja, hogy nem a suli, vagy a munkahely kikent, üszökké szolizott, méregdrága mûkörmös, takonyhülye k*rvája? Nem is bántam soha. :) Szedd már össze magad, innen nem fogsz barátnõt, még akkor sem, ha szerinted a szánalommal csajozás jó megoldás. Fejezd be a bömbölést! Ha tényleg nagyon [email protected] nézel ki, sportolj egy kicsit, elvégre a lányok sem vakok, de hidd el, hogy a valódi nõknél nagyon-nagyon sokat számít a jellem is. Nálad meg ezzel elég komoly gondok vannak, ha a mellékelt ábrát nézzük...
Vannak, csak már rég kapcsolatban vannak valakivel.
"Miért lettetek ilyen érzéketlenek és felszínesek lányok" Feltételezem az általad (és a legtöbb férfi által) 10/10-esnek tartott lányokról beszélsz. Azért lettek ilyenek mert megengedhetik maguknak mivel mi férfiak hagyjuk hogy ilyenekké váljanak. Legtöbbünknek nincs önbizalma, ha egy csaj hozzánk szól rögtön hasra esünk tõle, finoman szólva kinyaljuk a s.ggét csak mert nekünk õ tetszik. Aztán nem merünk nemet mondani neki mert nehogy aztán elege legyen belõlünk és keressen mást (mert mi kinézzük a nõkbõl hogy bármikor találhatnának mást de saját magunkból nem... - ezért igaz az hogy nincs önbizalmunk és ezen csak mi változtathatunk). Vagyis többre tartjuk a nõket mint saját magunkat (ezt pedig az éretlenebbje ki is használja), aztán valóban elege lesz belõlünk pont azért mert nincs bennünk tartás, nem merünk nemet mondani bármirõl legyen szó.
Atyaég, már megint ez a szánalmas siránkozás...:D Ha ronda vagy, változtass rajta, és ne a nõi nemet kiáltsd ki romlottnak!
Igazad is van, meg nem is. Ezt az esélyt adni kifejezést sokan használják, Te is használtad. Ez nagyon nem illik ide. A párválasztás nem vizsga, nem esélyt kell adni. Mibõl akarsz vizsgázni tulajdonképpen?:) Valami bizonyítványt szeretnél szerezni?
Na, akkor most, hogy ezt nyugtáztuk, rájöhettünk, hogy nem kell nõ. Ha így gondolod, miért sírsz esténként azért, mert nincs nõd?
anyád befõttje a romlott, b*zi...:D

Miért nem lehet találni sehol sem manapság ismerkedésre vevő, jó fej, aranyos, kedves lányokat, miért van az, hogy ha talál az ember egy jellemre értékes lányt, az már foglalt?

Már sehol sem lehet találni értékes lányoakt, mindenhol csak ribizlik vannak? Annyira unom már, én mindent megteszek, hogy legyen egy értékes barátnőm és mégsem lehet találni vagy, ha igen nagy sokára, akkor kiderül, hogy van pasija. -.-

Legjobb válasz: Üdv a klubban... A normális nõ olyan manapság, mint a fehér holló. Ééés biztos mindjárt jön egy idióta aki majd közli, hogy rossz helyen keresgélünk... :-D

Üdv a klubban... A normális nõ olyan manapság, mint a fehér holló. Ééés biztos mindjárt jön egy idióta aki majd közli, hogy rossz helyen keresgélünk... :-D
Hát.. Én erre nagyon bõ magyarázatot tudok adni. Srácok állítása szerint "értékes jellemû" leányzó vagyok. DE kb alig mernek páran oda jönni hozzám és kezdeményezni. Tényleg csak a legvakmerõbbekkel találkoztam. De az ott bukott el, hogy én meg utálom az ilyen jellemû srácokat. :D Rengetegen mondják azt, hogy úgy érzik megközelíthetetlen vagyok, vagy éppen, hogy "úgy is van barátja".. Ahányszor megkérdezik, hogy van-e barátom és azt mondom, hogy nincsen, akkor a reakció az, hogy tátott szájjal bámulnak és "NINCSEEEEEN?!?!" nem, nincsen.. És vissza hõkölnek!!! :D Miééért?! A férfiak nem várnak, türelmetlenek. Nekem pl. már nincs kedvem végigfutni ugyan azokat a köröket, mindvégig teljes érdektelenséget mutatok, ha bírja a kiképzést, akkor talán bevetem magamat. De már egyáltalán nem töröm magamat. Illetve rengetegszer elõfordul az, hogy nekem nem megfelelõ a srác.. Onnantól kezdve lehetek állandó jelleggel szingli, akkor sem fog történni semmi. CSúnya kimondani, de többre tartom magam, mint hogy egy ilyennel legyek együtt. Szerintem teljesen megérdemlik az értékes jellemmel bíró lányok, hogy válogathassanak! És ha ez avval jár, hogy azt mondják van barátjuk, akkor ezt fogják mondani. Ha nincs, akkor is..
"Hát.. Én erre nagyon bõ magyarázatot tudok adni. Srácok állítása szerint "értékes jellemû" leányzó vagyok." Azok a srácok vagy teljesen hülyék, vagy meg akartak dugni. Az írásod alapján egoista liba vagy.
Ugyanezt mondanám a srácokról. Miért nem lehet találni sehol sem manapság jó fej, vicces, kedves srácokat, akik nem csak megfektetni akarnak, illetve van agyuk is??? (igen, komolyan, néhány srác mellett cikinek éreztem, hogy ennyire hülyék) Szóval a ritka normális lányok is keresnek ritka normális pasikat, csak azt nem olyan könnyû megtalálni 16/L
Nos igen, az utolsó jól leírta! Sol lány meg azt a kérdést teszi fel, hogy hol vannak a normális pasik, akik bem csak a küldõre hajtanak meg a nagymellû nádszálvékony leányzókra buknak akik csücsörítenek és agyon sminkelik magukat...sok fiútól hallom, hogy a természetes szépséget jobban kedvelik meg falra tudnanak maszni az ilyen agyon sminkelt lanyoktól, de kérdem én ...akkor hol vagytok fiúk? És lehet sablon szöveg és rengeteg olyan kép kerin a neten ahol az van, hogy " értem fiúk, hogy a természetes szépséget szeretitek és külsõ nem számít, de mégis a ribizlik kellenek" és igen ez szerintem így is van ! 16 L
A két utolsó kislánynak üzenem, hogy nektek meg általában a lila sapkás, feszülõ nadrágos, lila cipõs gyerekek jönnek be. Na, ha azok vicceskednek egy sort, meg nyomják a kamu dumát, akkor elolvadtok.
Nem , egyáltalán nem ezek jönnek be, csak azért mondog mert 16 éves vagyok?! Csodás...gratulálok neked!
Ne haragudj, de a többségeteknek ez jön be, ezt látni sok helyen, üdítõ tud lenni, hogy te kivétel vagy :D
Remek, de akkor sem szép ha valakit a kora alapján ítélnek meg, sajnos valóban a legtöbb 16 éves leányzónak ez tetszik, de vannak kivételek
Nektek még babázni kellene aranyom, nem pedig a pasikat kergetni. Egyébként biztos hatalmas élettapasztalatod lehet 16 évesen... (gúnyos mosoly mellékelve)
#10 Neked aztán van EGo-d
Mert a lányok természetüknél fogva felszínesek és anyagiasak. Ráadásul mivel körül vannak rajongva, jó nagy arcuk is lesz és azért hiszik hogy körülöttük forog a világ mert ez sajnos így van. És mivel mindent nekünk, pasasoknak kell csinálni, tudják hogy nekik csak annyi a dolguk hogy elküldenek minket a rákba, és kiröhögnek. Közben meg várják a lóvés Justin Bieberjüket. Hja, aztán majd 40 éves klimaxos kiégett lotyóként keservesen megbánják, de hát az nevet aki utoljára nevet :)
Én találtam egyet, de nem igazán tudom felkelteni komolyabban az érdeklõdését... :(
Mit értessz normális lány alatt? És igen valószínûleg rossz helyen keresgélsz, vagy rosszul csinálod, rengeteg olyan leányzó van aki meg téged , és társaidat keresik;)
Én rohadtul úgy érzem, hogy engem aztán egy lány se keres. XD Meg úgy általában nem keresnek senkit, nem is kell nekik, mert ugye nekünk kell odamenni és lenyûgözni, felkelteni az érdeklõdését. Csak az a helyzet, hogy nem mindenkinek megy ez olyan egyszerûen. Meg manapság nagy a "túljelentkezés" szinte lehetetlen odaférkõzni egy normális lányhoz, aki talán vevõ a dologra.
Tele van a világ ilyenekkel. Te amúgy hol próbálsz ismerkedni?
Amelyik olyan mint amilyet keresel annak nem felel meg a külsõje mert mindenki az ilyen ribizli kinézetûeket keresi és szép belsõt vár....
6os olyanról sosem hallottál, hogy aki szép, az lehet normális is?
Megerõsítem hogx létezik olyan lány aki szép..és nem csak külsõleg..hanem a "belseje" is nagyszerû!
#8 Ásd el magad!
Vannak olyan lányok! Nem sok, de akad:) A legtöbb lánynak, ha tetszik valaki nem mer odamenni hozzá , azt várják hogy a kiszemelt kezdeményezzen.:) Szerintem lazulj el, egy kis ideig ne "keresgélj" lehet hogy rádtalál a szerencse:)

Van egy lány az osztályomban aki nagyon kedves meg minden, és ha vele beszélek mindig zavarban vagy! Bármelyik másik lánnnyal beszélek bármikor, soha nem vagyok zavarban. Vele mégis! Pedig nem vagypk bele szerelmes meg semmi különös. Miért?

Mert amúgy szép lány és végül is tecchetne is de akkor is! nem értem miért van ez ! segítsetek!

Legjobb válasz: Ugyan már, legalább magad elõtt ne tagadd le! Ismerd be magadnak, hogy tetszik, beszélj vele sokat,(az mindig beválik, mert minden lány duma-duma-duma-duma:D) és így legalább jobban megismered, hívd le egy közeli, és kezdjetek el hülyülni, vagy menjetek el a környékre sétálni...stb. Néha-néha lepd meg valamivel, mondjuk mini plüss, vagy ha baromi kreatív vagy barkácsolj neki valami szépet...és figyeld, hogy szeret-e veled lenni... ja és napi szinten beszélj vele.Aztán ha még mindig tetszik, és úgy érzed neki is tetszel, akkor kérdezd meg, hogy nem járna-e veled.És minden jön magától.Hallgasd meg mindig amit mondani szeretne...és legyél figyelemmel a érzései iránt...éreztesd vele, hogy te igenis szereted!És akkor minden olyan lesz mint a karikacsapás!:DD

Ugyan már, legalább magad elõtt ne tagadd le! Ismerd be magadnak, hogy tetszik, beszélj vele sokat, (az mindig beválik, mert minden lány duma-duma-duma-duma:D) és így legalább jobban megismered, hívd le egy közeli, és kezdjetek el hülyülni, vagy menjetek el a környékre sétálni...stb. Néha-néha lepd meg valamivel, mondjuk mini plüss, vagy ha baromi kreatív vagy barkácsolj neki valami szépet...és figyeld, hogy szeret-e veled lenni... ja és napi szinten beszélj vele.Aztán ha még mindig tetszik, és úgy érzed neki is tetszel, akkor kérdezd meg, hogy nem járna-e veled.És minden jön magától.Hallgasd meg mindig amit mondani szeretne...és legyél figyelemmel a érzései iránt...éreztesd vele, hogy te igenis szereted!És akkor minden olyan lesz mint a karikacsapás!:DD
Hát, haver, te beleestél a lányba. Azt ajánlom, hogy viselkedj vele úgy, ahogy másokkal. Persze, én is zavarba lennék, ha egy szép lánnyal beszélnék. Meríts az önbizalmadból és hívd el fagyizni. A nyáron. Vagy a tavasszal. Aztán majd megmondja, hogy tetszel neki vagy sem. Sok sikert. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen!!!! :DD

Hol lehet vajon az a lány, akiért tényleg érdemes küzdenem, hogy a párom legyen, miért van az, hogy eddig minden szép és egyben kedves, hűséges, értelmes lány foglalt akinél próbálkoztam?

Pedig már egy ölelésnek is úgy tudnék örülni. :/

Legjobb válasz: nem vagy egyedül!!! küldöm az ölelést!! :) kitartás, jönni fog!

nem vagy egyedül!!! küldöm az ölelést!! :) kitartás, jönni fog!
Ne legyél nyuszi. Válassz ki magadnak egy lehetõleg facér lányt és kezdj neki udvarolni.Szertintem azok alapján amit leírtál bármelyik lány örül neneked. 18/L
szuperhelyespasi vagy?
A kérdező hozzászólása: kéne egy klub, ahová mi normális nõk és férfiak gyûlnénk össze ismerkedni, mert nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon nem bírom így egyedül, fõleg, amikor annyi párt látok összeölelkezve, egymást csókolva
12:34! Igazad van, de ez a gondolkodásmódnak tudható be. Nekem sincs szerencsém, de tuom is, hogy miért. Lehet, hogy magasra teszem a lécet és ez nem külsöre értendö, nem tudnék olyasvalakivel együtt lenni, aki csak a látszatnak él és olyan céljai vannak, amelyeknek semmi értelme. Hiányzik ez emberekböl a reális gondolkodás. Nemrégiben ismerkedtem egy lánnyal, aki számomra csodás volt, de hamar elvesztette varázsát. Neki az életcélja mindösszesen az volt, hogy vásárolgasson és összekaparjon magának egy bmw-t. A gyerek téma egyenesen a sírba kergette. Sorolhatnám miért nem jött össze, a lényeg, hogy nagyon kevés normális Nö van vagyis vannak sokan, csak egyszerüen "el vanna bújva".
12:34-el teljesen egyetértek.Én is azt tapaszalom, h a valamirevaló normális lányok/fiúk mind egyedül vannak, és nm azért mert akkora elvárásaik lennének, csak egyszerüen vmiért az ellenkezõ nem a p*csákhoz vonzódik vagy a tapló bunkókhoz.Szomorú dolog ez de hiszem h mindenki megtalálja a magánakvalót.
A kérdező hozzászólása: akkkor forever alon :(
A kérdező hozzászólása: ma 12:34 :(
Hasonló cipõben járok, mint te... Normális kapcsolatra vágyom, szeretetre, ölelésre és mindig csak koppanok... Vagy évekig egyedül vagyok, vagy ha bele is szeretek valakibe, mindig az a vége, hogy jól megszívom. Legutóbb is így jártam: feladtam a srácért az álmomat (legalábbis "elhalasztottam"), az elõzõ kapcsolatomat, erre két hónap múlva dobott, hogy õ inkább független akar lenni. És nem csak velem van így, hanem az összes hasonló gondolkodású barátommal: akik normális kapcsolatot szeretnének, és tényleg minden rendben van velük, azok mind évek óta egyedül vannak. Bezzeg a sok idióta tapló meg hülye p.csa... Mindegyiknek van valakije. :/ 23L
11:37 vagyok:) Nm, nem mennék oda mert ahoz túl bátortalan vagyok és a büszkeségem sem engedi h én nyomuljak egy pasira, sztem ez a fiú dolga, én már csak ilyen régi módi vagyok.
A kérdező hozzászólása: ma 11:37 élõben nem tudok, meg ezt így könnyû mondani nektek lányok, de most ha én is azt mondanám, hogy menjetek oda ahhoz a fiúhoz, aki tetszik akkor megtennétek?!
Egy dolog biztos: nem itt agonizálva fogsz rátalálni. Én lány vagyok, kissé hasonló cipõben, ezért próbálok ismerkedni olyanokkal, akik felkeltik az érdeklõdésemet. Aztán egyszer majd összejön.
A kérdező hozzászólása: ma 11:24 köszi, neked is! sajnos azt látom, hogy alkalmait akármikor kaphatnék, de ez sajnos nekem nem elég, szeretetre, szerelemre van szükségem, egy különleges lány mellett tudom, hogy ismét erõre kapnék, de így egyedül annyira nem tudok már semmiért sem élni, nem tudok koncentrálni a sulimra sem igazán :/ rossz utcára is kimenni már, mert csak egy csomó szép párt látok együtt, az is csak elérzékenyít ismét, mert nekem nincs ilyen csodás barátnõm a másik, hogy annyi szép lány van és mégsem tudok ismerkedni velük, hisz mégis csak idegenek vagyunk, ilyenkor elgondolkozom, hogy lehet ezáltal szalasztottam el azt a lányt, akivel együtt boldogak lehetnénk, jól kiegészítenénk egymást :/
A kérdező hozzászólása: ma 11:12 köszi, de mindenki ezt mondja és már több éve itt vagyok egyedül... :(
A kérdező hozzászólása: ma 11:12 külsõmmel csak annyi gond van, hogy alacsony vagyok, de ennek ellenére tetszem sok lánynak írták már sokan közülük, hogy helyes vagyok, nagyon szép szemeim vannak, de igazából lelkileg nem érzem, hogy összepasszolnék akármelyikükkel is :/
Nyugi, ugyanebben a cipõben járok, eddig 2 ilyen lányt találtam, egyikkel se jött össze a tali, és mindketten foglaltak lettek. Kitartás tesó. :)
Mert a lányok többsége nem szereti, ha a pasi kedves, rendes. Mindig is a bunkó, maffiás jön nekik be, aki a középsuliba verte a többieket meg drogozott agyba fõbe. Talán azért, mert az anyai ösztön támad fel, hogy majd megváltoztatja, kihívásnak veszi, pedig csak k, u, rvaként bánnak vele. Mi férfiak is így vagyunk ezzel, egy nõ, akárhogy nézz ki, kelletti magán, pimasz, flegma jobban vonzódunk ( Mondjuk én nem, mert hányingert kapok a miss toplesz p, i, csa vagyok tipustól ) A 11. válaszoló lány megismerhet nyugodhat engem! dobopapa-kukac-freemail.hu az email címem! 27/F

Én egy 17 éves fiatal kedves, normális visszahuzoszkodo srác vagyok. Még szűz vagyok, de már nagyon el szeretném kezdeni, mert ugyérzem hogy jo menne. Akik körülöttem vannak lányok azok már kapcsolatban élnek stb. Hogyan probálkozzak?

Legjobb válasz: Net, nekem már több kapcsolatom onnan származott, láttuk egymás adatlapját MyVipen, vagy Iwiwen, egy két levél után msn, utánna beszélgetés, egy két tali, és kész is :D Lehet hogy távkapcsolatot "fogsz ki", de ha normális lányt találsz, akkor õ is belemegy. Tudom hogy nem hangzik vmi bíztatónak, de nem vesztesz vele semmit, ha megpróbálod.

Net, nekem már több kapcsolatom onnan származott, láttuk egymás adatlapját MyVipen, vagy Iwiwen, egy két levél után msn, utánna beszélgetés, egy két tali, és kész is :D Lehet hogy távkapcsolatot "fogsz ki", de ha normális lányt találsz, akkor õ is belemegy. Tudom hogy nem hangzik vmi bíztatónak, de nem vesztesz vele semmit, ha megpróbálod.
Lehet hogy egy kicsit visszahúzódó vagy, de menny el szórakozni valahova, ott biztos találsz valakit!nyugodtan szólitsd le a csajokat, hidd el csak arra várnak:D hivd meg õket egy italra, beszélgessetek, táncoljatok, kérd el a telefonszámát, sms, vagy cset, msn és utánna minden megy magától:)
Ez aranyos volt: 17 éves fiatal kedves... Nem gondoltam h 17 évesen öreg vagy :p Hogy próbálkozz? Úgy ahogy az elõttem szólók írták. Plussz még annyit, hogy mégiscsak jobb az eleve élõ kontaktus. A környezetedre koncentrálj. Lehet, hogy nem is hiszel benne h vannak neked való lányok, pedig ha kinyitod a szemed ráakadsz. Azt írod visszahúzódó vagy. Attól még vannak adottságaid, sajátos dolgaid. Neten is írj ki pár dolgot, hogy legyen egy tartalmasabb képük rólad a lányoknak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!