Találatok a következő kifejezésre: Van egy kedves (385 db)

Elofordulhat, hogy egy rendes fiatal sracnak, akinek van egy kedves aranyos baratnoje, megtetszik egy masik lany?

Nem tudom hova tenni az egeszet olyan jeleket ad, mintha tetszenek neki, de van egy aranyos rendes baratnoje..msn-en kozoskepuk van. Szokatlan. Szerintetek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy már kihûlt az a kapcsolat.

Lehet, hogy már kihûlt az a kapcsolat.
hát nagyobb fordulat is bekövetkezett már a történelemben, akár meglehet.

Fél éve van egy kedvesem, de nem élünk együtt mert nem egy városban lakunk. Én mindíg nagyon várom a hétvégi találkozásokat) Szerintetek gáz ha eltelik egy nap úgy hogy magától még csak meg sem csókol és hozzám sem ér?

Õszintén szólva engem nagyon zavar mert sokszor úgy érzem hogy nem mer hozzám érni vagy kezdeményezni.Szinte mindig én kezdeményezek. Hozzá teszem nem vagyok már tini ,38 vagyok.

Legjobb válasz: Ezt talán meg kellene beszéni vele, nem vagytok már tinik:) Egyébként ha zavar, tedd szóvá vagy kérdezd meg miért ilyen.

Ezt talán meg kellene beszéni vele, nem vagytok már tinik:) Egyébként ha zavar, tedd szóvá vagy kérdezd meg miért ilyen.
Hát furcsa, mert hogyha csak hétvégén tudtok találkozni, és még úgy is van olyan nap, hogy magától meg sem csókolna... A legjobb tényleg az lenne, ha megkérdeznéd tõle, hogy miért van ez.
hát ez tényleg furcsa. nem meri kimutatni az érzelmeit. (férfi, vagy nõrõl v szó?)


Ez nagyon rossz helyzet! Hogyan felejtsem el, de az a bajhogy nem tudom? ! Ba szóval a helyzet! Boltos vagyok, van egy kedves munkatársam forma forma idősek vagyunk, ugyan ugy nézünk ki csinosak vagyunk!

Nekem nincs párom, és nem is a boltban akarom megtalálni a pasimat, de a munkatársam ? férjes asszony már! De van egy srác aki hordja az árut, ? vele is néha csókolozik stb, meg ma is észre vettem hogy az egyik vev?vel nagyon elvolt! Kiment a f?bejárathoz a munkatársam ment a vev? is és nagy cuppogás hallatszott! Én nem akarok be kavarni, de ez már rossz hogy igy csalja f?vel-fával. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Hogy nem a te dolgod. Gerincteleség, de a munkatársad, és nem a barátnõd, és a férje nem a barátod. Megmondhatod neki, hogy legalább ne elõtted csinálja, de nem szólsz a féréjének, csak zavar, de nagyon rossz vége lehet, ha megharagszik érte. Próbálj meg nem oda figyelni.

Hogy nem a te dolgod. Gerincteleség, de a munkatársad, és nem a barátnõd, és a férje nem a barátod. Megmondhatod neki, hogy legalább ne elõtted csinálja, de nem szólsz a féréjének, csak zavar, de nagyon rossz vége lehet, ha megharagszik érte. Próbálj meg nem oda figyelni.
ez az õ élete..sztem ne kavarj be mert ha a férje nagyon-nagyon szereti bemesél neki minden hazugságot és így te lennél a szépen magyarul megmondva te lennél szarba

Van egy kedves, aranyos fiú, aki járni akart velem, mivel én nem akartam, megbeszéltük, hogy csak barátok leszünk. Pénteken együtt megyünk moziba kettesben, félek, hogy esetleg többet akar. Mit csináljak ha mondjuk megcsokol?

Az elején tisztazzam vele, hogy tényleg csak mint barátok jöttünk el, szoval ne is probalkozzon, vagy inkább ne szoljak?

Legjobb válasz: Hát ha egyértelmûen megmondtad neki, hogy csak haverok lehettek, és ezek után próbálkozik, mondd neki, hogy ez így nem fog menni, és hagyd ott. Amúgy meg minek mész vele moziba??? Egyébként meg észre fogod venni, ha meg akar csókolni, nem lehet csak úgy véletlenül megcsókolni valakit....

Hát ha egyértelmûen megmondtad neki, hogy csak haverok lehettek, és ezek után próbálkozik, mondd neki, hogy ez így nem fog menni, és hagyd ott. Amúgy meg minek mész vele moziba??? Egyébként meg észre fogod venni, ha meg akar csókolni, nem lehet csak úgy véletlenül megcsókolni valakit....
Szerintem ez nem igaz! Én halálosan szerelmes lettem 2 éve a legjobb barátomba. Azóta is a legjobb barátom, tudja hogy bejön nekem nagyon. És mindent megtudunk beszélni, mindent elmondunk egymásnak. Szoktunk kettesben lenni. De sose történik semmi. És szerintem is lehettek barátok ettõl! Ha szeretnéd hogy jobban kifejtsem a véleményem, irj privát üzit nekem! Puszi
Jobb elkerülni az ilyet, hogy neked nem kell a srác, de barátkozzatok és menjetek ide-oda. Ha többet akar, meg fogod érdemelni... Legyél következetes, ha nem akarsz semmit, akkor így se bíztasd szerencsétlent, hagyd a manóba, hiába legyezi a hiúságodat..
Azért, mert szerelmes beléd!! Nem akar a haverod lenni, ez csak kamu! Csak veled akar lenni, mert kíván, mert szeret!! Azzal csak kínzod, hogy ha haverkodsz vele. Lehet, hogy ezt nem vallja be, mert szeret, de neki is az lenne a legjobb, ha minél elõbb kiszeretne belõled. Ez viszont úgy nem megy, ha találkozgattok... Voltál már vala viszonzatlanul szerelmes? Ha igen, tudnod kell milyen szar érzés. Gondolkodj józanul! Ennél már csak az lenne gázabb, ha a fiú ügyeidet is vele akarnád megbeszélni!
mondjuk ne menj vele kettesben moziba... ilyet csak az csinál aki akar valamit a másiktól. amúgyis hogyan gondoltad ezt a barátságot, hogy közben õ beléd van habarodva? inkább ne barátkozz vele, ha már járni nem szeretnél, a barátság az az ahol mindketten barátságot éreznek a másik iránt, így a tiétek már eleve nem lehet az.
Ha egy srác beléd szeret, de ezt nem tudod viszonozni, akkor TILOS vele elmenni moziba, vagy bármi mást csinálni, mert egyrészt még úgy is veheti, hogy csak kéreted magad, másrészt így soha nem fog kigyógyulni belõled!
Elõször is, az elején ne kezd el mondogatni neki h "csak barát". Ha többet akar majd, akkor leállíthatod, de a barátság sem volt túl jó ötlet. Így csak neki kellemetlen: szeret, de rossz hogy tudja ott vagy mellette ennek ellenére nem lehet köztetek smi. Ha a mozit "jól" viseli, nem akar többet lehettek haverok, de ha többet akar mindenkinek jobb ha nem vagytok barátok, se haverok...
Egyetértek a kerdezõvel, hát persze hogy lehettek barátok. Az én véleményem az, hogyha barátként bánsz a fiúval, akkor az nem bíztatás, hanem segítség, mert segít abban, hogy az õ részérõl is barátivá váljon az érzése. Tudom, hogy nem ez az általános nézet... De amikr egy fiú azt tapasztalja, hogy nem csillogó, ábrándos tekintettel néz rá egy lány, hanem amolyan barátian, a hangsúlya is olyan amikor beszélnek, arra ösztönzi, hogy vizsgálja felül mit is érez, mi is van köztük, és rájön, hogy ez nem szerelem, hanem mégis inkább barátság. Az elejétõl meglévõ szimpátia a fiúban meg jó hogy megvolt, csak épp egy barátság lett belõle és nem szerelem, ha az is felmerült benne, hogy esetleg az is lehetne...., akkor is a végeredmény a lényeg, és nagyon szép dolog a barátság is. Szerintem megelégszik ezzel, sõt. Én elõre azért nem mondanám, hogy ne próbálkozzon, mert az olyan mintha félnél tõle, hogy próbálkozik majd, és nem bíznál abban, hogy megígérte, hogy tiszteletben tartja, hogy csak barátok lehettek. Én úgy fogalmaznám meg mozi elõtt ezt, hogy: De örülök, hogy be tudtad és tudod tartani, hogy csak barátok legyünk, milyen klassz, hogy barátok vagyunk.... így valahogy mondanám.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van egy részrõl, de nem értem hogy mért ne lehetnénk mindezek ellenére barátok...õ már akkor akart velem járni mikor még nem is ismert, aztán egyszer randiztunk, sokáig nem volt semmi, csak msn-n beszéltünk, majd sms-ben megirtam h én semmi komolyat nem akarok, õ ezt tiszteletben tartja, és továbbra is msn-zünk, megértsük egymást, mért ne mozizhatnánk? Jo persze ha rám mozdulna, akkor megmondanám h emiatt a barátság se mûködhet tovább kettõnk közt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó 2 válaszoló sokat segített!
A kérdezõ miért tesz fel kérdést, ha már magában eldöntötte, hogy mi lesz?

Roma származású 22 éves kedves fiatal ember vagyok. Van egy 19 éves barátnőm akivel nagyon jól megvagyunk, de a szülei nem akarnak elfogadni engem, pedig én semmi rosszat nem tettem?

Úgy érzem a származásom miatt nem felelek meg nekik, mit tudnék tenni hogy még is megszeressenek?

Legjobb válasz: Talán majd idõvel, ha látják hogy egy kedves és jó ember vagy, akkkor megenyhülnek és meg is szeretnek. Sajnos nem fog egyhamar menni, de te csak légy velük kedves és közvetlen, elõbb-utóbb biztosan rájönnek, hogy milyen ember vagy.

Talán majd idõvel, ha látják hogy egy kedves és jó ember vagy, akkkor megenyhülnek és meg is szeretnek. Sajnos nem fog egyhamar menni, de te csak légy velük kedves és közvetlen, elõbb-utóbb biztosan rájönnek, hogy milyen ember vagy.
Szerintem sem tudsz ellene semmit tenni. Ha az emberbe beleivódik, hogy nem fogadja el a romákat, akkor ez nem fog megváltozni sajnos. :( Talán idõvel megenyhülnek. Semmiképpen ne add fel! Mutasd meg, hogy igenis jó ember vagy és harcolsz az igazadért. :-)
Semmit. Legyél olyan amilyen eddig is vagy :/ Kár, hogy nem fogadnak el. Pedig én sem csípem a fajtád, de aki normális azzal az ég világon semmi bajom!
semmit nem tudsz tenni, szerintem
Hitetlen hogy egy roma származású ember jobban tudd fogalmazni és írni mint az itteniek 99%a
Egyébként lehet, hogy soha nem fognak elfogadni, van olyan is, aki nem roma és mégsem fogadják el soha a lány/fiú szülei...de nem is az a lényeg szerintem, a lánnyal vagy, nem a családjával. Ha õ szeret és te is õt akkor nagy probléma szerintem nincs, ráadásul már elmúlt 18 is, nem igazán tudnak beleszólni. Ja, és a helyedben rákérdeznék a szülõknél (ezt elõtte azért beszéld meg barátnõddel is). Hogy mi is a probléma veled, aztán mondják szemtõl szembe. 24/L
ha "elszólnád" magad, hogy mága zoltán a rokonod, hirtelen tejbe-vajba fürösztenének.
A kérdező hozzászólása: Rendeben, köszönöm a válaszaitokat!
a bigott szülõk mindenütt ott vannak. küzdeni ellenük lehetetlen.
Most semmit nem tudsz tenni ellene... Idõvel ugy is látják hogy te más vagy és nem tudják azt mondani hogy nem fogadunk el mert....olyan vagy mint a többi.. Kitartást és sok erõt kívánok...hidd el elõbb utóbb elfogadnak, hisz más választásuk nem igazán lesz

10 éve élek párkapcsolatban, élettársi viszonyban. Háztartásbeli vagyok, egy kislányom van. A neten megismerkedtem egy kedves, tündéri férfival. Összeköltöznék vele. A lányomat magammal vihetem?

van e jogom ahhoz,h a lányomat magammal vihessem?Elengedné velem,v számítsak a legrosszabbra?

Legjobb válasz: A Kedvesed tud errõl?(Mmint akivel együtt élsz.)Van papírotok arról,h élettársak vagytok?HA van papírotok,akkor az ugyan úgy mûködik mint egy válás,ha nincs,akkor meg kell egyezned a jelenlegi élettársaddal,h most ki visz mit,mert 10 év alatt rengeteg közös holmi összegyûlik,aminek a fele a tiéd.Tehát le kellene ülni és nyíltan beszélni a pároddal.Illetve remélem az új pali tud a gyerekrõl...mert nem egy olyan egygyermekes ismerõsöm van,aki most a gyermek miatt nem talál párt,mert a pasik nem bírják a gyereket.

A Kedvesed tud errõl?(Mmint akivel együtt élsz.)Van papírotok arról, h élettársak vagytok?HA van papírotok, akkor az ugyan úgy mûködik mint egy válás, ha nincs, akkor meg kell egyezned a jelenlegi élettársaddal, h most ki visz mit, mert 10 év alatt rengeteg közös holmi összegyûlik, aminek a fele a tiéd.Tehát le kellene ülni és nyíltan beszélni a pároddal.Illetve remélem az új pali tud a gyerekrõl...mert nem egy olyan egygyermekes ismerõsöm van, aki most a gyermek miatt nem talál párt, mert a pasik nem bírják a gyereket.
bátor vagy! egy 10 ées biztos párkapcsolatot eldobsz egy olyan férfiért akivel neten ismerkedtél meg?? ha igy érzed akkor viszont beszéld meg a párddal nem ismerem a párod nem tom mit fog hozzá szolni mit fog tenni de valoszinû nem fogja azt mondani h amit akarsz vidd. mindenesetre a gyerekre még ebben a nehéz idõszakban is figyelj oda!! mert a gyerek nem tehet semmirõl
Szerintem viheted a gyereked magaddal. Viszont ha a mostani párod a vérszerinti apa és szereti a gyereket, akkor ezt nem fogja mosolyogva végignézni. Akkor nagy esélyed lesz arra, hogy gyermekelhelyezési pert indít ellened, hogy a gyerekét visszakapja. Nagyon vacak lehet a mostani kapcsolatod, ha bátran belevágsz ebbe. Egy gyereket csak okkal szakítja el az ember a vérszerinti apától.
Hello.Hasonlo cipõben járok, 4 év után társam aki 25 éves be ujjitott egy 23 évesel.Én 42 vagyok, van 1 1 éves kislányunk.Vele feküdtem vele keltem, most az ujj fiatal berrel teszi ezt.Aminek nem örülök 2 honapja ismerik 1 mást ez nem egészséges sztem!Társam azt mondja hova tegye a gyereket?Most ez ellen harcolok épp.Jol gondold meg mit lépsz

Van egy fiú aki nagyon kedves velem. De ha vele van az egyik barátja akkor meg bunkó. Miért?

Legjobb válasz: Mert gyerek. A barátja szemében nagynak akar látszani, és azt hiszi, hogy így tûnik erõsebbnek. (Máshogy megfogalmazva: Gondolom cikinek tartja a barátja elõtt, hogy õ tud kedves is lenni, vannak érzései, stb…)

Mert gyerek. A barátja szemében nagynak akar látszani, és azt hiszi, hogy így tûnik erõsebbnek. (Máshogy megfogalmazva: Gondolom cikinek tartja a barátja elõtt, hogy õ tud kedves is lenni, vannak érzései, stb…)
egy jó nagy fülesköcsög!
A kérdező hozzászólása: De azt nem értem hogy 14 évesen miért ilyen?
Mert egy éretlen tökmag. Majd kinövi! Ha meg nem akkor meg csatlakozhat a bunkó férfiak selejtes társulatához:)
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj hogy tetszik de már olyan vagyok vele amilyen õ velem és ha nincs vele a barátja akkor meg kérdi hogy miért vagyok ilyen

Van egy osztálytársam, akivel minden fiú kedves, hogy csinálja?

Nem különösebben szép,nem is beszél sokat,de ? az,akit minden fiú el?re enged az ajtónál...tisztelik, a védelmére kelnek,ha arról van szó és nagyon figyelmesek vele szemben... Szerintem semmi különös nincs a csajban...mit látnak benne a fiúk????

Legjobb válasz: mert a lány valószínûleg kedves, és ezáltal õk is kedvesek vele

mert a lány valószínûleg kedves, és ezáltal õk is kedvesek vele
Nekem is volt egy ilyen ismerosom. Noi szemmel semmi kulonleges nem volt benne, kulonosebben kedvesnek sem volt mondhato, beszelni nem nagyon szeretett, de ha megszolalt, akkor sokat karomkodott, de sokat mosolygott. Sosem ertettuk, hogy miert bannak vele olyan kulonlegesen a fiuk, mi az a szep, amit latnak benne, mert tenyleg nem volt sem szep, sem intelligens, de szerintem a valasz az, hogy ami egy nonek tetszik, az lehet, hogy egy ferfinek nem es forditva. Egy ferfi mashogy nez egy nore, mint egy no egy masik nore. Lehet, hogy a mosolya, tekintete, alakja vagy intelligenciaja vonzza a fiukat.
Miért nem kérdezel meg egy fiút errõl ha ennyire érdekel.. Egyébként miért kell másokkal foglalkozni??
Szerintem tudják, hogy az osztálytársnõd egy visszahúzódóbb, meg kis gyenge, ezért védelmezik.:) Szerintem simán jófejek.:)
A kérdező hozzászólása: én is kedves vagyok
lehet, hogy nem irigykedik másokra:P
A kérdező hozzászólása: én sem irigykedem
A kérdező hozzászólása: írjatok :)
17:57 vok.ez kb.olyan dolog, hogy sok férfi nem tudja felfogni mit esznek a nõk 50 kilós palikon....az õ fejükben az van, hogy a férfi izmos férfias nagyobb darab, és nem értik mitõl jó fej, vagy vonzó az 50 kilós.biztos érted mirõl beszélek....elárulom a férfiak is sokszor igy viszonyulnak a nõkhõz.az is lehet, hogy az osztályotokban minden lány egész nap megállás nélkül beszél, és az összes fiu örül, hogy van vki aki normális:-)de amugy egyszerû a dolog, kérdezed meg a fiúkat biztos el tudják magyarázni, hogy miért vonzo nekik!

Kedves Tanárok! Megérte tanárnak menni? Nem bántátok meg, hogy ezt választottátok? Nagyon nehéz így megélni? Milyen tanácsaitok vannak egy angolszakosnak, aki tanárnak készül?

Legjobb válasz: Azért megvan ennek is a szépsége a nehézségek ellenére is. Aki azt mondja, hogy napi 5-6 óra könnyû beszéd, az még életében nem tanított egy percet sem. Én minden egyes órámra készülök, hogy a gyerekek érdekesen, kreatívan tanuljanak, és nem szándékozom "ledarálni" az anyagot. Pedig megtehetném, de valahogy én felelõsnek érzem magam a jövõ nemzedékének nevelésében. A tanítványaim többségével nagyon jóban vagyok, általában szeretnek, bár azért elég kemény tanárnak számítok. A problémát abban látom, hogy a tanárok egy része egyszerûen képtelenmegtalálni a közös hangot a diákokkal. Lehet, hogy a szakterületükön nagyon jók, mégsem tudnak tanítani, mert hiányzik belõlük az empátia. Kedves Angol szakos! Ha megvan benned a hivatástudat, és tényleg az egész életedet arra szeretnéd áldozni, hogy a késõbbi generációk jobban tudjanak angolul, mint a maiak, akkor tedd. Ha nem tántorít el, hogy a csoporttársaid a multiknál nálad akát ötször jobbani is keresnek majd, akkor nyugodtan legyél tanár. Sajnos azonban a szakma erõsen túltelített, ha humán tárgyakról van szó, ellenben fizika-kémia szakos tanárokat nagyítóval kell keresni. Ezt is mérlegelned kellene szerintem a választásnál.

Azért megvan ennek is a szépsége a nehézségek ellenére is. Aki azt mondja, hogy napi 5-6 óra könnyû beszéd, az még életében nem tanított egy percet sem. Én minden egyes órámra készülök, hogy a gyerekek érdekesen, kreatívan tanuljanak, és nem szándékozom "ledarálni" az anyagot. Pedig megtehetném, de valahogy én felelõsnek érzem magam a jövõ nemzedékének nevelésében. A tanítványaim többségével nagyon jóban vagyok, általában szeretnek, bár azért elég kemény tanárnak számítok. A problémát abban látom, hogy a tanárok egy része egyszerûen képtelenmegtalálni a közös hangot a diákokkal. Lehet, hogy a szakterületükön nagyon jók, mégsem tudnak tanítani, mert hiányzik belõlük az empátia. Kedves Angol szakos! Ha megvan benned a hivatástudat, és tényleg az egész életedet arra szeretnéd áldozni, hogy a késõbbi generációk jobban tudjanak angolul, mint a maiak, akkor tedd. Ha nem tántorít el, hogy a csoporttársaid a multiknál nálad akát ötször jobbani is keresnek majd, akkor nyugodtan legyél tanár. Sajnos azonban a szakma erõsen túltelített, ha humán tárgyakról van szó, ellenben fizika-kémia szakos tanárokat nagyítóval kell keresni. Ezt is mérlegelned kellene szerintem a választásnál.
Ln nem vagyok tanár (matek-fizika, nem angol), de anyám az. Maga részérõl elhivatott és így nem hiszem, hogy valaha másra vállalkozna. Anyagilag viszont marhára nem éri meg: 90-120 ezer között keres nettóban, örülhet ha megvan az óraszáma és van állása. (Általános iskolai tanár.) Anyagilag nem. Itthon legalábbis, ha külföldre mész akkor viszont nyugodtan számolhatsz a hazai fizetés legalább 4-5-szörösével. Úgy megéri. Esetedben annyival jobb a helyzet, hoy angolt tervezik kötelezõvé tenni, tehát az elkövetkezõ években angol tanárként nagyobb eséélyed van elhelyezkedni.
OFF: Az utolsó válaszolónak. "Könnyed napi 5-6 órás munka stb stb" - Mindez szép és jó, de szerinted az a munka akkor is olyan könnyed, mikor 30 olyan 13 éves gyerek közé zárnak be, akik sz.rnak a fejedre nagy ívben, tökre nem érdekli õket, hogy te szeretnél tanítani (ez a jobbik eset), ha pedig valami "rosszat" teszel, bemegy az iskolába a kiccsalád és jól megruháznak? Vagy megteszi ezt a gyerek az órán, lehetõleg vmelyik osztálytárs mobiltelefonnal rögzíti is a történteket. Ezekhez mérten szerintem még veszélyességi pótlékot is kaphatnának a pedagógusok. Ja, és bocsi, hogy a kérdésre nem tudtam érdemben válaszolni.
Mármint anyám matek-fizika szakos (bocs, késõ van a helyesíráshoz nekem már...).
Tévedés, hogy külföldön 4-5-szörös a pedagógusi fizetés.A kötelezõ óraszám pedig sokkal nagyobb.És a végzett tanárnak ott kell tanítani, ahova helyezik.Akkor is, ha az iskola 100 km-re van a lakhelyétõl.Ha nem fogadja el a helyet, akkor többé nem lehet állami iskolában tanító. Igaz, hogy ott a diákok még nem agresszívak, és lehet õket osztályozni is normálisan.
Jóhogy megérte nekik. Napi hat óra könnyed beszédért százezreket kapni. Azok az órák is 45 percesek szóval. Nembeszélve a fizetett szünetekrõl. Hát akinek ez nem éri meg az ne csinálja. Ja és csak mellékesen nemártana ha lennének még olyan tanárok akik nem csak az anyagot darálják el hanem az életre is nevelnek ami sokkal fontosab lenne.
Bocsi, másik kérdéshez szántam.
14:47es voltam
Én részemrõl befejeztem a vitát.
Szerintetek van értelme ezen vitatkozni? A kérdés az volt, hogy érdemes -e tanárnak menni. Nem az, hogy mennyit keres egy gyári dolgozó, és nem is az, hogy dec. 24-én dolgoznak -e az bolti eladók. Legyen már okosabb valamelyikõtök, és fejezze be ezt az értelmetlen vitát! Minden szakmának, állásnak megvannak a maga buktatói. A bolti eladók egy része dolgozik ünnepnapokon is (mert képzettség hiányában nem vállalhatnak más állást), nekik ezt dobta a gép. A tanárok meg járnak továbbképzésre, szervezhetnek iskolai ünnepségeket és dolgozatokat is javíthatnak. Õk ezt vállalták. Ennyi.
És képzeld pl.az eladók december 24.-én is dolgoznak.
Nem minden szombaton van továbbképzés, iskolai rendezvény.
Nem igaz, hogy minden szombat vasárnapja szabad. A továbbképzések, mindig szombaton vannak, mint ahogy az iskolai programok is ahol ugyanúgy neki is kötelezõen ajánlott megjelennie, alapítványi bálok, ahol õ szervezõ, meg pultos, vagy vagy pincér, nem vendég még hajnal 3-kor is, a kirándulások is szombat vasárnapra esnek általában. És még egy átlag ember letette a munkát az ünnepekkor õ olyankor próbálja utolérni magát, és lerendezni 30 ellenõrzõt, üzenõfüzetet, naplót, jegyzõkönyvet, egyebeket. Tehát ez sem így van. Ja és az ünnepnapok általában minden földi halandónak szabadnapok.
Egy tanárnak minden szombat, vasárnapja szabad.Ünnepekkor(pl karácsony)nem dogozik.
Csakhogy õ 8 általánossal se dolgozik ott, nem mindegy hogy valaki több millió forintot idõt és energiát ölt egy diplomába, egy klasszisokkal fontosabb munkát végez, mint a gyártósoron a bácsi. Egyébként meg milyen összehasonlítás ez? Kinek fontosabb a munkája akkor a mentõsé vagy a tûzoltóé, egyformán fontos elárulom, a mentõs mégis többet keres, mert nem csak egy tanfolyam kell hozzá, hanem fõiskola/egyetem. Nem ugyanaz. Ja és a fizikai munka mindig kevesebbet ér, mint a szellemi.
Akkor is minimum százat megkapják.És aki 12 órát dolgozik gyárban és 70 ezret kap??????
Alig több hat hétnél.Ez röhej, az is sok.Anyukám egy hetet kapott egész nyáron.
A fizud kb ugyanezon a szinten csücsül majd.Ez nem igaz.A takarítónõ keres 70 ezret te 90ezret.Nem ugyanaz.MENJ tanárnak , mert megéri.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!