Találatok a következő kifejezésre: Van egy jó ismerősöm akivel sokat (2 db)

Van egy nagyon jó ismerősöm akivel sokat találkozunk és beszélgetünk, nagyon jól érzem magam vele. Tudom hogy ő szeretne többet is, de nem érzem azt hogy én is, megsérteni meg nem akarom. Lehet ebből valami?

Már évekkel ezel?tt jártunk egy hónapig de nem jött össze igazán én nem akartam akkor sem, amugy rendes, helyes, tiszetsséges srác de nem tudok beleszeretni, nem tudom mit tegyek.

Legjobb válasz: Szerintem egy jó baráti kapcsolatot kár elrontani egy rossz párkapcsolatért.Én elmondanám neki hogy jó barátot sem találni olyan könnyû és ezt ne roncsuk el.biztos õ is megérti.:)

Szerintem egy jó baráti kapcsolatot kár elrontani egy rossz párkapcsolatért.Én elmondanám neki hogy jó barátot sem találni olyan könnyû és ezt ne roncsuk el.biztos õ is megérti.:)

Ez vajon "jó jel"? Van egy fiú ismerősöm, akivel az utóbbi néhány hónapban nagyon sok közös óránk volt, és az órák előtt (alatt :P), után többször volt alkalmunk beszélgetni..

Van egy fiú ismer?söm, akivel az utóbbi néhány hónapban nagyon sok közös óránk volt, és az órák el?tt (alatt :P), után többször volt alkalmunk beszélgetni, illetve egy darabon együtt járunk haza az órák után. Nincs barátn?je, és nekem sincs barátom. Sztem ? nem is akar párkapcsolatot, de mégis úgy érzem, hogy kialakult benne valami ragaszkodás-féle irántam.

Legjobb válasz: Attól is függ hány évesek vagytok... amúgy persze jó, ha vannak ilyen kellemes együtt töltött idõtök. Esetleg te kezdeményezz, finoman. Aztán kapcsol majd a srác.

Attól is függ hány évesek vagytok... amúgy persze jó, ha vannak ilyen kellemes együtt töltött idõtök. Esetleg te kezdeményezz, finoman. Aztán kapcsol majd a srác.
szimplán csak fél a srác sztem. Bátortalan. Ha szeretnéd õt akkor játssz vele, próbáld elérni, hogy észrevegye van esélye nálad.
A kérdező hozzászólása: Elmúltunk már 20 évesek... Sokáig én is azt hittem, hogy bátortalan, de most már egyre inkább úgy gondolom, hogy nem a félénksége miatt nem beszélget a lányokkal, hanem az érdeklõdés hiánya miatt :S Ez számomra nagyon furcsa, de mégis csak azt hiszem, ez a helyzet. A mi kapcsolatunk most már barátinak mondható, ... éppen ezért nem tudom eldönteni, hogy mi okból féltékeny: szimplán úgy, mint barát, vagy ez már több barátságnál. Kb. egy évvel ezelõtt kezdeményeztem, és elhívtam vhová, de õ nemet mondott. Akkoriban ritkábban találkoztunk és kevésbé volt közeli a kapcsolatunk, úgyhogy az végülis "nem számít"... Viszont ha akarna vmit és érdemben akarna cselekedni, akkor gondolom, összeszedné magát és elhívna vhová.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!