Találatok a következő kifejezésre: Van egy jó ismerősöm (49 db)

Fiúk! Fb-on van egy lány ismerős, akinek van pasija, mégis minden pro képén fehérneműben pózol pucsítva etc etc. Ebben mi a jó?

Lehet csak én vagyok maradi, de én ha pasi lennék baromira nem engedném, hogy a n?met más pásztázza és így mutogassa magát. Vagy ti is így vagytok vele, hogy lesz*rjátok vagy ebben most mi a fantasztikus dolog? (gondolom azon kívül, hogy így mindenki látja milyen fullos csaja van)

Legjobb válasz: Igen ez gáz, én (nem csak ezért)de úgy vagyok vele, hogy csak olyan barátnõm lesz, aki nincs fb-n :) Tehát egyedül fogok megdögleni,de ebbõl nem engedek :) Gyûlölöm az emberi tulajdonságok közül az önhype-ot határok nélkül és az exhibicionista egó alapú, logika mentes megnyilvánulás minden formáját. Egyébként szerintem a fiúknak ebben semmi nem jó, inkább csak megúszásból vagy lustaságból hagyják ezt. A lány meg élvezi, hogy féltékenységet okozhat a hímnek, aki dohog a képaláírásokra. De ma az az elv, hogy "bármit édes, csak had tegyem be" az meg ide vezet. 26/f

Igen ez gáz, én (nem csak ezért)de úgy vagyok vele, hogy csak olyan barátnõm lesz, aki nincs fb-n :) Tehát egyedül fogok megdögleni, de ebbõl nem engedek :) Gyûlölöm az emberi tulajdonságok közül az önhype-ot határok nélkül és az exhibicionista egó alapú, logika mentes megnyilvánulás minden formáját. Egyébként szerintem a fiúknak ebben semmi nem jó, inkább csak megúszásból vagy lustaságból hagyják ezt. A lány meg élvezi, hogy féltékenységet okozhat a hímnek, aki dohog a képaláírásokra. De ma az az elv, hogy "bármit édes, csak had tegyem be" az meg ide vezet. 26/f
Nekem, csak fürdõruhás képet akart felrakni, de mondtam hogy nem, és szerencsére megértette. Nagyon gáz amikor olvasom egy egy p*csa képéhez írják hogy "gyönyörû vagy" én meg legszívesebben beletrollkodnék hogy csak egy kacsát látok a képen, mikor kacsacsõröznek rajta. De inkább jól nevelésembõl adódóan hagyom
1. Nem kell ehez ragaszkodnod csak eleve normális csaj legyen. Én fent vagyok de kb arra használom h beszélek a párommal meg néha 1-1 ismerõssel. Eszembe nem jutna ilyen képeket kitenni. Nem kell a páromnak rászolnia. Ha van is rólam olyan kép az sem fb-n hanem a párom gépén, mert csak rá tartoznak ezek a dolgok nem pedig az ismerõseimre. Önbizalom hiányom sincs h a párom bókjain kívül bárki máséra is rászorulnék
hát én már akkor is rosszul vagyok ha olyan képet tesz ki amibõl kilátszik tangája nagyon kilátszik a melle én meg mondom neki, hogy nem ha nem fogadja el akkor megmondom h viszlát...már nem azért de nem azért van bnõm h mind a 2000ismerõse nézegesse....nagyon utállom ha ilyet csinál egy lány .

Ez vajon "jó jel"? Van egy fiú ismerősöm, akivel az utóbbi néhány hónapban nagyon sok közös óránk volt, és az órák előtt (alatt :P), után többször volt alkalmunk beszélgetni..

Van egy fiú ismer?söm, akivel az utóbbi néhány hónapban nagyon sok közös óránk volt, és az órák el?tt (alatt :P), után többször volt alkalmunk beszélgetni, illetve egy darabon együtt járunk haza az órák után. Nincs barátn?je, és nekem sincs barátom. Sztem ? nem is akar párkapcsolatot, de mégis úgy érzem, hogy kialakult benne valami ragaszkodás-féle irántam.

Legjobb válasz: Attól is függ hány évesek vagytok... amúgy persze jó, ha vannak ilyen kellemes együtt töltött idõtök. Esetleg te kezdeményezz, finoman. Aztán kapcsol majd a srác.

Attól is függ hány évesek vagytok... amúgy persze jó, ha vannak ilyen kellemes együtt töltött idõtök. Esetleg te kezdeményezz, finoman. Aztán kapcsol majd a srác.
szimplán csak fél a srác sztem. Bátortalan. Ha szeretnéd õt akkor játssz vele, próbáld elérni, hogy észrevegye van esélye nálad.
A kérdező hozzászólása: Elmúltunk már 20 évesek... Sokáig én is azt hittem, hogy bátortalan, de most már egyre inkább úgy gondolom, hogy nem a félénksége miatt nem beszélget a lányokkal, hanem az érdeklõdés hiánya miatt :S Ez számomra nagyon furcsa, de mégis csak azt hiszem, ez a helyzet. A mi kapcsolatunk most már barátinak mondható, ... éppen ezért nem tudom eldönteni, hogy mi okból féltékeny: szimplán úgy, mint barát, vagy ez már több barátságnál. Kb. egy évvel ezelõtt kezdeményeztem, és elhívtam vhová, de õ nemet mondott. Akkoriban ritkábban találkoztunk és kevésbé volt közeli a kapcsolatunk, úgyhogy az végülis "nem számít"... Viszont ha akarna vmit és érdemben akarna cselekedni, akkor gondolom, összeszedné magát és elhívna vhová.


Egyik ismerősöm azt mondta, hogy benne van egy jó üzletbe. Bemegy a hivatalos mobilirodába, felvesz egy ingyen telefont, és rögtön leadja a használttelefon-kereskedésbe. Az előfizetést pedig lemondja, vagy nem törődik vele. Vélemény?

Igaz lehet ez, vagy csak át akar ejteni engem?

Legjobb válasz: Ha egy hajléktalannal, hamis személyivel vagy lakcímkártyával csinálja, talán még bomba üzletnek is tûnhet míg le nem bukik. Egyébként erre találták ki a szolgáltatók a hûségidõt.

Ha egy hajléktalannal, hamis személyivel vagy lakcímkártyával csinálja, talán még bomba üzletnek is tûnhet míg le nem bukik. Egyébként erre találták ki a szolgáltatók a hûségidõt.
Az ingyen telefonokra 2 év hûségnyilatkozat 2 év tarifamegtartással van. A totál ingyeneseknek havi 9000 ezer az alap számlájuk 2 évig. Annál több lehet havonta, kevesebb nem. Ez hol éri meg neked? Ha nem fizeted, akkor meg hûségnyilatkozat felmondás miatt egybe kérik a 24X9 ezret plusz még 60 ezer hûségnyilatkozat felmondási díjat. És 5 évig nem vehetsz számlás telefont egyik magyar szolgáltatónál sem, mert fekete listára kerülsz náluk.
Késõ van már, javítva, havi 9 ezer.
"Ez szerintem nem volt olyan rossz üzlet..." Ki mondta, hogy ez rossz üzlet? Te félreértettél egy hozzászólót szerintem.
Én speciel HTC Desire-t vettem 30e Ft-ért, amelynek 4e Ft a havi díja, amely teljesen lebeszélhetõ, emellett tartalmaz 500 MB adatforgalmat is. [menedzser 4000 a telenornál]. Ez szerintem nem volt olyan rossz üzlet...
"És ha a sim kártyát megtartom, hogy a régi telefonomban használom? Úgy már megéri, nem?" Akkor sem éri meg, mert az ilyen elõfizetéseknek iszonyat magas a havidíja. Lehet, hogy a telefont eladod rögtön 40-50 ezer forintért, de akkor is kell 24x9000Ft-ot fizetned havonta, így még ha 50ért el is adod a telót, akkor is 166ezret buksz az üzleten...
Jól írják, ha leszerzõdsz a szolgáltatóval, onnantól akár a s*ggedbe is dughatod a telefont, akkor is fizetned kell a törlesztést és/vagy az elõfizetési díjat, mert A SZERZÕDÉS A LÉNYEG, nem a készülék. Ezeket nem lehet csak úgy lemondani, mert az szerzõdésszegésnek minõsül és akkor be kell fizetned egyben egy elég magas összeget (ld. korábbi hozzászóló). Lesz.rni pedig nem lehet, mert akkor egyrészt feketelistára tesznek, másrészt az is elõfordulhat, hogy átadják az ügyed egy behajtócégnek.
Nem is értem, hogy lehet mások átverését "jó üzletnek" hívni...
Meg azt, hogy letétet kérnek...
Ajánlom figyelmedbe az utolsó mondatomat. Ezenkívül a sim kártya a szolgáltató tulajdona. Egyébként miért érné ez meg neked? Fizeted utána a számlát?
A kérdező hozzászólása: És ha a sim kártyát megtartom, hogy a régi telefonomban használom? Úgy már megéri, nem?
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, hogy csak át akar verni, hogy pénzhez jusson.
Ez abban az esetben éri meg, ha alapból elõfizus vagy. Ha már régebb óta vagy elõfizetéses, akkor vehetsz a meglévõ szerzõdésed mellé nagyon olcsón, drága telót. Szomszédom csinálja ezt, hogy mivel már régóta elõfizetéses, mindig kap értesítést hogy épp milyen telefont menyiért vehet és ha van tényleg jó jóáron, akkor azt megveszi és eladja.
A kérdező hozzászólása: Fõként orvosi szakra gondolok!
Nem. Kizárt ezek mára csak városi legendák. Akik ilyenekrõl beszélnek elgondolkozhatnának, hogy a felvételi központi, a beadott eredmények alapján számolják ki a pontokat. Amíg felvételi vizsgát tartottak az egyetemek, addig az ismerõsnek volt lehetett szerepe, hisz az ottani vizsgát lehetett pontozni(mondjuk felpontozni is!!), de mostani rendszer ezt kizárja.
Mivel nem az intézmény intézi a felvételit, hanem központilag történik a jelentkezés, ezért ez kizárt. Esetleg olyan lehet, hogy költségtérítésesre kerül be, majd bent átprotekciózzák egy államilag finanszírozott képzést abbahagyó ember helyére.
Nekem van egy közeli rokonom, aki azon az egyetemen dolgozik, ahova járok (ráadásul olyan munkakörben, hogy még bele is lát ezekbe), de anno amikor felvételiztem elmondta, hogy õ erre abszolút nem tud hatni. Max annyit tudna hátszelelni, hogyha már bent vagyok az egyetem valamely szakján, akkor áttol egy másikra, de erre sincs komoly ráhatása. Összességében nem tehet ilyet senki. Meglett a kellõ pontszámom és bekerültem hátszél nélkül is.

Fiúk, lányok! Van egy lány ismerősöm, akinek úgy másfél hónapja vallottam. Azóta jó értelemben furán viselkedik, ezt lent leírtam. Mit tegyek?

Van egy lány, aki nagyon megtetszett, mondhatni fülig szerelmes lettem belé. Egyszer egy szép napon hozzáfogtam, hogy a felkészítéséhez, hogy kimondjam azt a szót, de ő elutasított. Látszott, hogy sajnálta, meg minden, de azt mondta nem. Azóta mégis rengeteget beszélget velem (ő jön hozzám), többször volt, hogy egy egész szombatot végig chateltünk és a jobb idő jöttével még fagyizni is elmentünk. Egy hétre elutaztunk, és amikor ötödik nap felléptem internetre ő írt rám azonnal, hogy jaj de jó, hogy fent vagyok, mi van, hogy vagyok... szörnyen unatkozik, mindenféle baja van, beszélgetni szeretne. Mire véljem ezeket? Van esélyem, avagy nincs? Ha van, akkor hogy tudnám helyre hozni azt a dolgot és összejönni vele? Kérlek segítsetek, mert nagyon nagyon fontos lenne. Előre is köszönöm :)

Legjobb válasz: Szárnyalj velem... Bár elfeledhetnék mindent, mi fájó a szívnek, szárnyra kaphatnék, hogy örökre vele legyek. Nagyon szeretem, nem találnék kedvesebbet, szívem tavaszában egy apró örömet lelhetett. Gyakran ingok meg, mert nem volt még senki, ki bármilyen érzelembõl velem akart volna lenni. Mond kérlek ki azt, hogy nem hagynál cserben, nem csak barát lehetek, életednek tengerében. Ezt olvasd fel neki.. tuti bejön

Szárnyalj velem... Bár elfeledhetnék mindent, mi fájó a szívnek, szárnyra kaphatnék, hogy örökre vele legyek. Nagyon szeretem, nem találnék kedvesebbet, szívem tavaszában egy apró örömet lelhetett. Gyakran ingok meg, mert nem volt még senki, ki bármilyen érzelembõl velem akart volna lenni. Mond kérlek ki azt, hogy nem hagynál cserben, nem csak barát lehetek, életednek tengerében. Ezt olvasd fel neki.. tuti bejön
Vagy megbánta hogy elutasított, vagy szeretné jóvá tenni. Feltételes mód^^
Vágyaim törnek a magasba, de elérhetetlenek, mert nem tudom hát elérni, hogy szeressenek. Miért nehéz odalépni egy lányhoz, aki tetszene, ezáltal most keserûségembe fulladok bele, vele. Elértem a kort, ahol már nem szabadna félnem, küzdenem kellene a célért, azért, hogy elérjem. De szinte remegõ, mert nem volt eddig senkim, rettegek, így egyedül maradok, a föld peremén.
Annak akit szeretek... Egyetlen drága angyalom, kiért szívem hevesen dobog, engedd, hogy megosszak veled egy titkot a mai napról. Minden egyes évben, amikor már elközelgett a tavasz, létezik egy olyan nap márciusban aminek neve: nõnap. S mivel te magad is e nemes lények közé tartozol rég, én ezúton szeretnék neked is, boldog nõnapot kívánni. Fogadd tõlem szeretettel eme versemnek kedves sorait, szeretném, hogy boldog legyél, hisz nõ vagy magad is.
1. Vagy csak nagyon szeret, mint baratot. 2. Vagy megbanta hogy elutasitott ( de akkor eszre kellene vegyel olyan jeleket.. ) Hany evesek vagytok? A lany felenk, felos?
A kérdező hozzászólása: 17 évesek. Én csak egy hónappal vagyok idõsebb nála. Igen kicsit félõs.
valaszoltam :-)
Nem lehet kivenni ebbõl a baromi hosszú mondatból, h mit akarsz kérdezni.
Ha akarják vissza, a gyermekvédelmiseknél érdeklõdja, ha valóban rosszul bánnak vele.
A kérdező hozzászólása: az a baj engem nagyon ismernek ott és tudják hogy segíteni szeretnék neki de visszamondanák a szülöek ezért nem merek bemenni de miért hoznák vissza ha jó helyen van? úgy hallottam 14 életvét már ha betöltötte elvileg nem hozhatják vissza ha önszántából megyen !
A vigyora miatt? :D
A kérdező hozzászólása: miért, miként vigyorog?
Így viszont csak szenvedni fogsz... Szerintem mondd, és lesz, ami lesz.
Szerintem egy beszélgetés alkalmával próbálj meg közeledni hozzá(ülj közel hozzá, simogasd, adj puszit neki, dícsérd meg, stb) és ha benne van, (látod, h tetszik neki) akkor csókold meg. Ha meg õ nem közeledik, akkor ne próbáld meg a csókot és akkor nem ártottál a barátságotoknak semmit. Ja és esetleg igyatok meg egy üveg bort a találkozás alatt, attól õszintébbek lesztek egymáshoz és esetleg másnap foghatod is a borra a közeledésedet, barátság mentésként, ha nem jönne össze.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek.:) De mivel lány vagyok...nem tudom , hogy , hogy közeledjek én hozzá... voltak már olyan közelibb témáink is mikor éreztem , hogy fontosabb vagyok én neki mint gondolom...de másnap már se nem keres se semmi... így olyan rossz :( ... s a másik rossz , hogy látom hogy közeledünk egymáshoz, de neki barátnõje van.
Én is hasonló helyezetben vagyok, csak a férfi részrõl. És hogy adjak egy kis reményt írok pár dolgot. Én másnap azért nem keresem a lány barátomat, nehogy rájöjjön arra, h nagyon hiányzik és egyszerûen nem akarok futni utána mint egy kiskutya. Pedig fõleg a találkozásunk utáni napon hiányzik a legjobban, de nem mondhatom neki, h találkozzunk megint, ezért inkább nem keresem pár napig , és azért is, hogy érezze, hogy megvagyok nélküle is, pedig nem. Érted, ha keresi másnap a férfi, akkor lebukhat, hogy oda van érte és ezzel nem akarja kockáztatni a barátságot. És nekem van barátnõm, szebb az összes lánynál, de mégis a lány barátomat szeretem mindennél és mindenkinél jobban, pedig õ nem túlzottan szép lány. Remélem segítettem abban, hogy megértsd, hogy semmi sem az aminek látszik néha és igazából reménykedhetsz attól még, h van barátnõje.

Van egy lány ismerősőm akivel régota jó barátok vagyunk de én már többet érzek mint barát . Csak ő azt mondta hogy nem akkar ja tönre tenni a barátságot. De viszont mindig eljön hozám és kí hív vagy bulizni vagy pedig máshova . Miért?

Mostanába igen sokszor jön a házunkhoz és mindig vagy bulizni vagy máshova hív. A mai napon is eljött és egyb?l átt?let.Lehet ebb?l több is mint barátság? Vagy csak téleg anyira jó barátnak tart?

Legjobb válasz: Ha elhatározod, hogy vagy a párja leszel, vagy senkije, kiderül.

Ha elhatározod, hogy vagy a párja leszel, vagy senkije, kiderül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!