Találatok a következő kifejezésre: Van egy jó barátnőm, két (4 db)

Van egy nagyon jó barátnőm, két év alatt 20 kg-ot hízott, de sajnos nem tud lefogyni. Nem tudnátok vlmi módszert ajánlani neki?

Õ 23 éves, és mióta befejezte a sulit csak hízik. Sajnos, nincs ideje és pénze sem elmenni sportolni. Minimálbérért dolgozik, albérletben él, panellakásban.. Napi 8 órát dolgozik, utána f?z, takarít, és eltelt a nap. Nincsenek falási rohama, eszik reggel, ebédszünetben és ha hazaért. Nem sokat féladagokat. Már majd fél éve fogyózik, de egy grammot se sikerült fogynia, inkább hízott. Mit tehetne? Annyira boldogtalan így, már már kezd depresszióba esni. Szeretnék neki segíteni. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Köszönöm a választ. Egészségesen étkezik. De semmi eredménye.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Egészségesen étkezik. De semmi eredménye.
nemcsak a mennyiség, a minõség is számít.nem mindegy h.pizzát, csokit, meg tésztát eszik-e(akár keveset is) v.valami mást.én a helyében elmennék egy dietetikushoz.de ha tényleg nem az evéssel vannak gondjai, akkor mégiscsak a mozgás a megoldás, ha más nem hétvégén, fél óra heti 2x, 3x már segíthet..erre kell h.legyen ideje.ha ez se mûködik akkor lehet h.más eg.ügyi problémái vannak, (pl.hormonális) keressen fel egy dokit aki alapos kivizsgálásra küldi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, tényleg sokat segítettél.

Szerintetek hol érdemes körülnéznem ha ketreccel együtt szeretném egy cocát? Már van egy lány malackám Ö 1, 5 éves és Zizi a neve mellé szeretnék barátnőt. Hogy ne legyen egyedül de kicsi ketrecem van két malacnak ezért lenne jó ha ketreccel lenne?

Legjobb válasz: Én malacot tenyésztõtõl vennék, ketrecnek meg utánanéznék neten, valami használt ketrec biztos van feleannyiért, mint állatkereskedésben... Ott ha jól tudom 10esnél kezdõdnek a kétmalacos méretek...

Én malacot tenyésztõtõl vennék, ketrecnek meg utánanéznék neten, valami használt ketrec biztos van feleannyiért, mint állatkereskedésben... Ott ha jól tudom 10esnél kezdõdnek a kétmalacos méretek...
Nekem van egy 1 év körüli lány malackám, hatalmas ketrecben odúval, wc-velés sajnos meg kell válnom tõle. Budapesten lakom. Ha érdekel, írnék privátot. Nem értem, miért ragaszkodik mindenki a tenyésztõkhöz.
A kérdező hozzászólása: [email protected] az email címem.Nekem Budapest mesze van ugyan de lehet hogy össze tudjuk hozni valahogy! Kérlek küldj nekem pár képet a malackádról.
Az én malacomat is Zizinek hívják!.. És õ is kislány.. ;)

Van egy lány, akivel nagyon jóba lettem az utóbbi két hétben, nekem is tetszik ő, és én is neki. Az a probléma, hogy eddig nem volt barátnőm, tanácstalan vagyok, szeretném megcsókolni, de nem tudom, hogy mikor és milyen módon?

Kérem, ne azt irjátok,hogy nyisd ki a szádat és közelitsd a szája felé...

Legjobb válasz: Hany eves vagy? Amugy meg ha ugy erzed, o is akarja, csak csokold meg szerintem... be szokott jonni.

Hany eves vagy? Amugy meg ha ugy erzed, o is akarja, csak csokold meg szerintem... be szokott jonni.
Kell érezd, hogy mikor van ott az ideje, jön a dolog magától ne idegeskedj. Annyi a fontos hogy legyen meg a hangulat hozzá. Sok sikert.

Barátnömmel nagyon jó a sexuális életünk, csak egy Bibi van. Szeretném ha a végén lenyelné, amit ő szivesen meg is tenne, csak két probléma van.1. Keserű.2. Túl sok. Hogyan lehetne ezen a két problémán segiteni?

Nem azt akarom h kevesebb legyen, csak h milyen praktikák vannak arra hogy ne legyen annyira telítve szegény? Pl tartsam 1-2 centire a szájátol, vagy ilyesmi? Köszi a segitséget, 18 F

Legjobb válasz: 1,allitolag az etelek befolyasoljak az izet szoval a dohanyzastol is keseru lehet,egyel ananaszt attol allitolag mas ize lesz.2 ne kozvetlen a szajahoz tartsd.3,maganvelemeny csak csupan-ne gondold hogy a lanynak ez elvezetes dolog,csupan miattad teszi meg sztem,nem hiszem , hogy ez olyan letfontossagu dolog lenne a szexben...de ti tudjatok

1, allitolag az etelek befolyasoljak az izet szoval a dohanyzastol is keseru lehet, egyel ananaszt attol allitolag mas ize lesz.2 ne kozvetlen a szajahoz tartsd.3, maganvelemeny csak csupan-ne gondold hogy a lanynak ez elvezetes dolog, csupan miattad teszi meg sztem, nem hiszem , hogy ez olyan letfontossagu dolog lenne a szexben...de ti tudjatok
Nem értem miért kell neked hogy lenyelje. Nem elég hogy lesz*p (sok nõ erre sem hajlando), a szájába is élvezhetsz (erre meg pláne), de még nyelje is le?:D Miután elmentél, neked már nem tök mind1? Vagy valami különös perverzió folytán, miután elmentél, nagy élvezetet okoz neked a barátnõd nyelés közben mozgó gigájának a látványa, vagy mi? Nem értem az egésznek a logikáját, hogy miért fontos ez... Illetve egy dolgot tudok elképzelni: talán attól, ha lenyelné, te úgy éreznéd hogy nagggyon szeret téged, hisz élvezettel elfogyasztja, ami belõled távozott (vagy úgy érzed azzal hogy kiköpi, azt fejezi ki hogy undorodik tõled, ugyan az a gondolatmenet, csak fordítva). A bökkenõ a következõ: 1. ennyi erõvel miért nem kéred meg hogy fogyassza el késsel-villával a sz*rodat, vagy hagy vizelj a szájába, hisz az is belõled van 2. nem élvezettel teszi, ha meg valamit nem tesz élvezettel, akkor az egy kölcsönösségen, és szereteten alapuló szexuális kapcsolatban neked se kéne hogy élvezetet okozzon, hisz szereted, és azt akarod hogy neked is jó legyen. A jó szex alapja nem az hogy olyan dolgokat is megteszek a párom kedvéért a szexben, amitõl legszivesebben okádnék, hanem az hogy csak olyan dolgokat teszünk meg, amit MINDKETTEN élvezünk.
"Nem értem az egésznek a logikáját, hogy miért fontos ez..." Azért, mert lány vagy. Csak azt nem értem h ha bevallod h nem érted, utána milyen alapon irkálsz ilyeneket, mint ott fenn :D:D
A férfiak túlnyomó többségének nagyobb élvezetet okoz orális sexnél, ha látja hogy a barátnõje lenyeli a spermáját! Ez az orgazmus közben okoz nagyobb élményt, nem pedig utána! Szerencsére nem volt még oylan barátnõm aki nem csinálta orálisan, szerintem nem sokan nem csinálják manapság, és igen, van aki a pisisexet is bevállalja, bár olyat nem ismerek!
A kérdező hozzászólása: Érdekes :D
Hogy ki mondta? Volt néhány párkapcsolatom, ráadásul szoktam beszélgetni fiú haverokkal. Soha, senki nem panaszkodott rá hogy, ugyanmár nyeld le. Nem hiszem hogy hülyeség. Az a hülyeség hogy valakinek ez annyira fontos. Akinek ez annyira fontos, az szerintem nem is szereti a barátnõjét, max csak arra használja hogy könnyítsen magán.
"A legtöbb pasit ez egyáltalán nem érdekli hogy lenyeli-e vagy sem." Hát el kell hogy keserítselek, mert ez közel sem így van! Különben meg ki mondta neked ezt a hueséget? Pff.
A legtöbb pasit ez egyáltalán nem érdekli hogy lenyeli-e vagy sem. Nem tudom te miért erölteted ennyire. És igen. Elég nagy hülyeség azt mondani hogy az a jó kapcsolat alapja, ha olyat teszünk meg a másikért, amihez semmi kedvünk. Ebbõl az fog következni egy idõ után, hogy megundorodik a másiktól, mert ha állandóan olyat csinál amit nem élvez. Én pl. nem nyelném le a ge.cit, egyszerûen undorodom az ízétõl, a barátom pedig soha nem kérne ilyesmire, õ ezzel úgy érzi hogy megalázna.
Nálunk nincs ebböl probléma, mert ez én barátom egyenesen undoritonak tartja, ha lenyelem a spermáját.Nekem nem jelentene gondot, de ö kért meg rá, hogy inkább köpjem ki, valamint utána nyelves puszit is csak akkor adok neki, ha elötte legalább kiöblitem a számat, mert különben neki nagyon gusztustalan lenne...tehát itt a bizonyiték, hogy nem minden pasi ragaszkodik a sperma lenyeléséhez...:-)
Az ízén lehet változtatni különbözõ ételek és italok fogyasztásával, illetve bizonyos élvezeti cikkek: cigi, kávé fogyasztásának szüneteltetésével az aktust megelõzõen, mint ahogy az elsõ hozzászóló is írta rögtön. A másik problémát viszont kevésbé értem. Egyrészt mennyi az a túl sok? Normális esetben egy férfinak jön kb. egy teáskanálnyi. Ha neked az átlagosnál lényegesen több van, akkor mondjuk kettõ vagy három teáskanálnyi. Ez még mindig nem hiszem, hogy olyan - már bocs a szóért, de - leküzdhetetlenül sok lenne. Vagy neked ennél is több? Amit meg aztán végképp nem értek, hogy ha távolabb tartod egy-két centivel, és úgy spriccelsz a szájába, azzal mit oldasz meg? Neked kevésbé lesz élvezetes, neki meg ugyanannyi fog összegyûlni a szájában, nem?...
A kérdező hozzászólása: Persze hogy nem létfontosságú, de amin lehet segíteni azon segítek :) És tudom h miattam teszi, de én is teszek érte sok mindent ami nekem nem okoz élvezetet. Szerintem ez a jó sex alapja:)
00:31 Bocs, megpróbáltam a ti fejetekkel gondolkozni, de ha nem ez a helyzet amit írtam, akkor inkább válaszolj a kérdésre, és írd le hogy mi.
hihi mi ezt ugy oldottuk meg hogy elõtte egy kis korty üditõt (lehetõleg ne szénsavasat, bár lehet hogy pont élveznéd) a szájába vett és akkor már sokkal enyhébb volt az ize, egy idõ igy megszokta és ment neki anélkül is
9:46 Nem mondom, hogy egyáltalán nincs igazad, de: "A legtöbb pasit ez egyáltalán nem érdekli hogy lenyeli-e vagy sem." Egy nõ errõl ne nyilatkozzon így, amikor egyszerûen nem tudhatja, a pénisz másik végérõl nézve milyen látvány vagy érzés. "ha olyat teszünk meg a másikért, amihez semmi kedvünk." A kérdés ebben a konkrét esetben úgy szólt, hogy a lány is szívesen megtenné, nem undorodik tõle, inkább csak technikai akadályai vannak a dolognak (íz, mennyiség).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!