Találatok a következő kifejezésre: Van egy jó barátnőm, (77 db)

Miért van az, hogy azt hiszed van egy jó barátnőd közben pedig ő nem is olyan jó barátnő mint gondoltad?

Legjobb válasz: Hû, ezt nagyon nagy általánosságban kérdezted. Csalódtál talán egy barátnõdben? 31L

Hû, ezt nagyon nagy általánosságban kérdezted. Csalódtál talán egy barátnõdben? 31L
Talán mert nem vagy jó emberismerõ? Vagy csak annyira szeretnél egy hozzád közel álló bartánõd, hogy nem vegyed észre a valóságot?
A kérdező hozzászólása: Egy apró dolgon összevesztünk, de én nem gondoltam komolyan. Bár az is lehet hogy nem ismertem meg eléggé.
hát erre mondják h kimutatta a foga fehérjét.: DD
Olyanundoookvaaaagy
Néha lehet megérdemled, hogy picit kiabál veled. Ha még sem, akkor amikor ilyen helyzet áll fenn, kérdezd meg, hogy most miért kiabál veled, mit követtél el? Ha nem is rád mérges, akkor meg közöld vele, hogy ez neked nem esik jól, figyeljed oda picit jobban.
Így. Mondd meg neki, hogy ne kiabáljon veled.
egyenesen a szemébe azt ha nem tetszik neki igy járt.majd megnyugszik
Undok vagy. Hú de nehéz:D
UNDOK VAGY BAZ_MEG!
Elõbb gondolkodj el azon, hogy megérdemled-e vagy nem. Ha nem, akkor mond meg neki, hogy nem esik jól ez neked, szeretnéd, ha ezen változtatna és ha nem sikerülne neki, akkor õ te is úgy fogsz viselkedni vele, ahogy õ veled. Ennyi. Az emberek szóból értenek, felteszem a barátnõd nem gondolat olvasó.
Járj vele, legalább tapasztaltabb leszel több téren is.
Járnak? Nem... Akkor járjatok...
szerintem elõször próbáld meg finoman kiszedni a barátnõdbõl, hogy mit szólna a dologhoz. (ha véletlenül se akarod megbántani)
És mi köze a barátnõdnek ahhoz, hogy te a volt pasijával jársz? Ha csak nem szappanopera szereplõk vagytok, akkor ebbõl nem lesz viszály... Ha meg mégis azok vagytok, akkor a dolog úgyis elkerülhetetlen és az egyikõtök halálával, vagy lelki rombadõlésével és ekõzben megélt katarzissal fog végzõdni.


Szerintetek mit kéne tennem? Van egy csodás barátnőm már majdnem fél éve szeretem ő is szeret de valahogy mégis néha nem érzem azt hogy jó lenne minden

És van egy másik lány akivel szoktam beszélgetni aki a barátn?m volt osztálytársa és nagyon élvezzük egymás társaságát De neki is van barátja de ?k sincsenek meg jól

Legjobb válasz: gondolkozz el rajta,hogy mennyire szereted a mostani barátnõdet,esetleg kicsit szüneteltessétek a kapcsolatotokat,hogy jobban átlássátok,hogy mi legyen

gondolkozz el rajta, hogy mennyire szereted a mostani barátnõdet, esetleg kicsit szüneteltessétek a kapcsolatotokat, hogy jobban átlássátok, hogy mi legyen

Van egy barátnőm akit 10 éve ismerek, de van egy lány akivel mostanában jóban van és úgy érzem hogy elfordul tőlem! Nekem meg az a baj hogy nincs rajta kívül nagyon barátnőm! Mit tegyek hogy legyenek barátaim?

Meg mindig egy csomót beszélgetnek a Facebookon meg több óra hosszát Skypeoznak! Velem meg alig beszél az interneten keresztül!

Legjobb válasz: Egy fél éve én is hasonló szituban voltam. Próbálj kicsit nyitottabb lenni mások felé és ha látod, hogy valaki közeledik hozzád " barátilag" akkor kezdj vele többet beszélgetni. Ne foglalkozz olyannal aki magyarul lesz*rja a fejed. Nem éri meg, nem kell pincsi kutyának lenni, ahhoz elég kicsi a világ, hogy találj egy hasonló nézetû és érdeklõdésû barátot magadnak. :)

Egy fél éve én is hasonló szituban voltam. Próbálj kicsit nyitottabb lenni mások felé és ha látod, hogy valaki közeledik hozzád " barátilag" akkor kezdj vele többet beszélgetni. Ne foglalkozz olyannal aki magyarul lesz*rja a fejed. Nem éri meg, nem kell pincsi kutyának lenni, ahhoz elég kicsi a világ, hogy találj egy hasonló nézetû és érdeklõdésû barátot magadnak. :)

Kint dolgozom németországban. Van egy barátnőm neki meg van egy "élettársa akivel nincsenek jóban már 3 éve. Szeretném kivinni a barátnőm meg a kislányát (3 éves) németországba. Ha nem akarja a férj akkor nem tudjuk kivinni az országból?

Legjobb válasz: Ha a gyereknek hivatalosan ö az apja ( elimerte a ygereket, vagy fizet utána gyerektartást), akkor csak az apa beleegyezésével lehet a gyereket külföldre vinni.

Ha a gyereknek hivatalosan ö az apja ( elimerte a ygereket, vagy fizet utána gyerektartást), akkor csak az apa beleegyezésével lehet a gyereket külföldre vinni.
A kérdésedre a válasz benne van a kérdésedben, kérdõjel helyett ponttal a végén.
A kérdező hozzászólása: ajaj! Akkor az szívás... Sehogy sem tudjuk kivinni az országból? Az Õ nevén van a gyerek.
Dehogy nem tudjátok: megkéritek az apát, hoyg hivatalosan egyezzen bele.
A kérdező hozzászólása: És ha nem egyezik bele? Amúgy minden nap meló után iszik kb lefekvésig... ez számít?
Kéne egy kicsit pontosítani. Most élettárs, vagy férj? Együtt vannak még? Ha nem, kinél lett hivatalosan elhelyezve a gyerek? Egyébként hosszabb idõre (szóval nem egy nyaralásra) valóban csak az apa beleegyezésével viheti ki, bár ha olyan a helyzet, a gyámhatóság is adhat rá engedélyt, de elsõ körben az apát kell megkérni, hogy egyezzen bele. Viszont a kapcsolattartást az anyának biztosítania kell.
A kérdező hozzászólása: Nem a férje csak az élettársa. De már 3 éve nincsenek jóban. A gyerek az apa nevén van.
közös a felügyelet? az számít. ha nem, akkor nem szólhat bele

Nincsenek barátaim, nem vagyok jó kapcsolattartó, sokan vannak így vele? Pontosabban van egy barátnőm akivel kb. havonta találkozom, előtte is mindig volt egy-egy, de mindig valami miatt megszakad a kapcsolat.

A korábbiakkal pl akkor távolodtunk el, mikor 3 m?szakba kerültem, és nem volt kedvem, energiám társasági életet élni. Az is közrejátszott, hogy összeköltöztünk a párommal, nem éreztem fontosnak az egyéb kapcsolatokat, hiába hívtak ide-oda. Most inkább a párom régi jó barátaival és azok kedveseivel találákozunk NÉHA. Korábban elkeserített ez a barát-téma, de mostmár rájöttem, így érzem jól magam, nem vagyok képes arra, hogy fenntartsam a barátságokat, pedig most rá is érek, mert kismama vagyok. Arra lennék kiváncsi, sokan vannak-e így ezzel.

Legjobb válasz: Szia!Én is kismama vagyok!Nekem sincsen kimondottan legjobb barátnõm!Vannak ismerõseim(inkább így fogalmaznám meg) akikkel hébe-hóba találkozunk!Engem viszont zavar,mert jó lenne egy pár,akikkel eltudnánk menni ide-oda,vagy egy barátnõ,akivel olyan tényleg jó kapcsolatban van az ember!De mindezt kárpótolja a férjem,aki Nekem a mindenem!:o)

Szia!Én is kismama vagyok!Nekem sincsen kimondottan legjobb barátnõm!Vannak ismerõseim(inkább így fogalmaznám meg) akikkel hébe-hóba találkozunk!Engem viszont zavar, mert jó lenne egy pár, akikkel eltudnánk menni ide-oda, vagy egy barátnõ, akivel olyan tényleg jó kapcsolatban van az ember!De mindezt kárpótolja a férjem, aki Nekem a mindenem!:o)
A barátság túlértékelt. Ha így érzed jól magad akkor lelked rajta, ha barátokra vágysz akkor tegyél érte. Én személy szerint utálom a társasági rituálékat és az egyetlen ember akinek a közelségére vágyom az a kedvesem. Így is lehet élni és teljes, boldog életet vezetni, te tudod neked melyik esik jobban.
Szia! Én is kismama vagyok, és én is ugyanebben a cipõben járok. Viszont még rátesz egy lapáttal, hogy a párom sokat dolgozik. Gondolkodtam én is rajta hogy lehet én rontottam el hogy nem tudom tartani a kapcsolatot, de rájöttem hogy nem nagyon vagyok társasági lény, másodsorban pedig telnek az évek, és más lett az érdeklõdésünk. Nem távolodtunk el teljesen egymástól, csak kevesebbet beszélünk, találkozunk. Sajnos.
Igen sokan vannak így, de ez még a jobbik eset. Vannak olyan emberek akik se társaságban, se egyedül nem szeretnek lenni. Ilyen vagyon én, gyûlölöm is magam ezért.
Tudom, hogy nagyszájúskodásnak tûnik, de vállalható: ismerd meg önmagad :) Nekem hozott hasznot, hogy "leültem magammal" megfejteni pár dolgot, amit lényegesnek találtam. Mégpedig akkor, amikor végképp nem mehetett pár dolog a régiben tovább. Fontos adalék: ha akarod, ha nem, a dolgok egy része nem befolyásolható: vagy effektíve örök érvényûek, vagy mindenképpen változásban vannak. Ilyenek miatt aggódjon, akinek hat anyja van, van annyi teendõ enélkül is...

A baratnom joba van egy lannyal, aki tok bunko csak neki jatsza az aranyost . Ha valamit nem ugy csinal ahogy o Mondja duhong. A baratnom mindig kibekul vele hogy mondjam el neki?

Legjobb válasz: mond meg hogy csak játsza ha a barátod el fogja hinni vagy csinálj telóval egy felvételt titokban remélem hasznos vol a tanácsom

mond meg hogy csak játsza ha a barátod el fogja hinni vagy csinálj telóval egy felvételt titokban remélem hasznos vol a tanácsom

Barátnőmnek van egy nagyon jó fiú barátja de tényleg jóba vannak sokszor ölelkeznek meg ilyenek van mitől félnem?

Vagy ilyen nincs manapság hogy nagyon jó fiú lány BARÁTSÁG?

Legjobb válasz: VAn ilyen. Nekem is van 1 ilyen lány nagyon jóba vagyunk mi is ölelkezünk és van barátnõm :)

VAn ilyen. Nekem is van 1 ilyen lány nagyon jóba vagyunk mi is ölelkezünk és van barátnõm :)
Van persze. A féltékenységgel meg vigyázz, mert volt már nálam olyan eset is hogy egyik csaj haver pasija annyira féltékenykedett hogy szakítottak és a szakítás után tényleg össze is jártunk szexelni is néha a csajjal, de elõtte amíg féltékenykedett a csóka semmi ilyen nem volt mivel a csaj hûséges típus volt. Magyarán magának baszta el a dolgokat a semmmin :) 23/F
Igen van, az ilyen alamuszi nyuszik a farvízen hajózva akarnak célba jutni. Mindig készen állnak arra, hogy akkor nyújtsanak "baráti" vigaszt a csajodnak, mikor kicsit éppen összevesztek. Néha még bu.zinak is álcázzák magukat, csak hogy ne érezd õket riválisnak. Amit javaslok menjetek egyszer a csajoddal és a "lelki társ barátjával" közösen pl. strandra, a csajodat csókolgasd, simogasd egész nap a strandon, és közben nézzed a lelki társ barát reakcióit, ha pedig tapizni akarná a csajod, akkor viccesen mondj neki valamit pl. "Hello öreg, ez magánterület!"
Van ilyen. Nekem is van egy nagyon jó fiú barátom. De barátságnál nem több, így a páromnak sem kell idegeskedni ezen. Bizalom az egész. :)
Én a barátaimmal(férfiak) sosem ölelkezem. Szóval szerintem az ahol ölelkezés van, az nem barátság.
Nekem két fiúbarátom is van. Igaz, ölelkezni nem szoktunk, maximum találkozáskor egy gyors ölelés és puszi.
nem kell félned, szegény srác örökre a "friendzone" kategóriában marad. nem férfiként, hanem barátként tekint rá. inkább sajnáld õt, mint félj tõle.
Az én osztályomba is jár egy ilyen csaj.. minden fiúval túl jóba van és mindegyiknek az ölébe mászik, ölelgeti stb. De sose k*rna félre. Már 2 éve megvannak a palijával. 17/L
Plusz, (elõzõ voltam), hiába van barátom már több mint fél éve, nekem is vannak fiú barátaim akiket nagyon szeretek és van hogy átölelem õket, vagy õk engem mikor látjuk a másikon hogy szar a kedvünk. Ráadásul a 3 legjobb fiúbaártom közül 2-nek barátnõje van szóval, még az sem hogy õk hajtsanak. Ez így megy.. van fiú-lány barátság.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!