Találatok a következő kifejezésre: Van egy ilyen (3861 db)

Milyen költségei vannak egy ilyen jellegű optikai tuningnak?

Úgy általánosságban illetve minimum-maximum összegekben megadva, mennyibe kerülhet pl: egy 2004-es évjáratú toyota avensis optikai tuningja? Tehát gondolok itt arra, hogy az első/hátsó lökhárítót átalakíttatnám és dupla kipufogó rendszert építettnék. Esetleg egy kis küszöb spoiler még jöhetne. Ültetést nem preferálom magyarországon, de ha vannak pozitív tapasztalatok akkor nyugodtan osszátok meg, hogy érdemes-e ültetni. Vizuálisan valami hasonlóra gondoltam:

Legjobb válasz: Igen egyetértek veled és köszönöm, hogy ilyen szépen megfogalmaztad. Igazából jelenleg az Audi A4-es tetszik abból is a 2002-2003as széria. Családban meg japán autók voltak eddig mindig van egy avensisunk egy 2007-es meg egy 2009-es mazda 3. Na most egyértelmû, hogy elfogult a társaság. Viszont tetszés indexben talán Audi. A fenntartási ktgek fognak dönteni majd végsõsoron, meg ha hozzányúlnék a kasznihoz, hogy milyen árakon mozognak az ilyen dolgok... A morcosításról nem fogok lemondani mert nagyon tetszik úgy egy autó. Továbbá a napjainkban kedvelt nagy légbeömlõ elöl is eléggé inspirál. Bár amit linkeltem toyota az így, ahogy van gyönyörûen meg van csinálva.

A kérdező hozzászólása: Igen egyetértek veled és köszönöm, hogy ilyen szépen megfogalmaztad. Igazából jelenleg az Audi A4-es tetszik abból is a 2002-2003as széria. Családban meg japán autók voltak eddig mindig van egy avensisunk egy 2007-es meg egy 2009-es mazda 3. Na most egyértelmû, hogy elfogult a társaság. Viszont tetszés indexben talán Audi. A fenntartási ktgek fognak dönteni majd végsõsoron, meg ha hozzányúlnék a kasznihoz, hogy milyen árakon mozognak az ilyen dolgok... A morcosításról nem fogok lemondani mert nagyon tetszik úgy egy autó. Továbbá a napjainkban kedvelt nagy légbeömlõ elöl is eléggé inspirál. Bár amit linkeltem toyota az így, ahogy van gyönyörûen meg van csinálva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is a kommentet. Ahhoz képest, hogy gyakori kérdések, elég kultúrált a társaság itt az autós rovatban. Meglepõen pozitív csalódás! :) Igen egyértelmûen egy felni alapból sokat dob egy autó megjelenésén. Az ültetésrõl pedig köszönöm az infót mert fogalmam nem volt róla, hogyan mérik vagy isszák :) Valami aranyközéputat szeretnék választani, nem verseny meg "vagánykodós" autót szeretnék csak tényleg egyedivé és nekem tetszõvé alakítani. Egy avensis bármennyire is fájó, de eladhatatlan. Illetve nem éri meg eladni mert túl luxus ahhoz az árhoz amit adnának érte, így a miénk is megöregszik velünk :) Köszönöm nektek még 1x a kommenteket! :) Nektek egyébként milyen autótok van, illetve tuningoltatok-e valamit rajta?
Keress fel egy profi, neves tuningmûhelyt. Ott elõadod a kérésed úgy, hogy ott a járgányod. ..nos, ott tátva fog maradni a szád, annyi féle lehetõséget mutatnak.
2. válaszoló vagyok. Nekem "csak" egy régi Vw Polo 86c-m van, amit most alakítok apránként G40 kinézetûre. Eredeti Vw alufelni már van alatta, a héten szerzem be hozzá a G40 eredeti ültetõrugóit (30/30-as), illetve tervben van az indexek kicserélése fehérre, és a mûanyag lökhárító szélesítések. Nagyjából ennyi a tervem. Ó, és a festésével is kell majd apránként kezdenem valamit, lehet, hogy egy komplett újrafényeztetés lesz belõle. Ilyesmi az enyém is most (pont ez a szín): http://www.david-behr.de/uploads/images/VW%20Polo%2086C%202F.. És valami ilyesmi kinézet a végcélom (ez az alufelni van már alatta): http://www.rsiauto.fr/images/VOLKSWAGEN/Polo-G40/Polo-G40-1... Hogy a színe is ilyen fekete lesz-e, azt még nem tudom. :)
*sárvédõív szélesítések
Sok sikert hozzá :) Elõbb utóbb olyan lesz amilyet szeretnél, csak legyen igényes és szép munka. Dobjál majd fel képet Carstylingra és meglesem ha kész lesz :)
Köszi a biztató szavakat. Az igazság az, hogy a terveim megvannak, az alkatrészek beszerzése azonban nehézkes, mivel a G40 alkatrészek ritkák, mint a fehér holló. Na, majd idõvel. :)

ügyfél kapcsolattartó mit takar? Győrben van egy ilyen álláslehetőség, de nem tudom mit csinál mi a feladatköre? Aki tudja mit csinál kérem írja le a feladatokat. Milyen végzettség kell hozzá? Ez jutalékos rendszer vagy van fix fizu is?

Legjobb válasz: Nyilván létezik normális státus is, de sajnos az ilyen hirdetések többségében olyan embereket keresnek, akik ártatlan emberek nyugalmát megzavarva rádumálják valamire, amire szükségük nincs. Ez jutalékos rendszerben történik. Van ahol alapfizetés is van, más helyen csak jutalék. Nyilván mindkettõnél van egy meghatározott legkisebb teljesítmény, a fizetésesnél egészen bizonyos. A „rendes” ilyen állás olyan titkárnõféle. Õ tényleg csak az ügyfelekkel tartja a kapcsolatot, ahogyan a nevében áll. Nem cseszeget senkit. Pl. felhívja, ha lejárna a biztosítás, kösse újra, elkészült a munka, jöhet érte stb.

Nyilván létezik normális státus is, de sajnos az ilyen hirdetések többségében olyan embereket keresnek, akik ártatlan emberek nyugalmát megzavarva rádumálják valamire, amire szükségük nincs. Ez jutalékos rendszerben történik. Van ahol alapfizetés is van, más helyen csak jutalék. Nyilván mindkettõnél van egy meghatározott legkisebb teljesítmény, a fizetésesnél egészen bizonyos. A „rendes” ilyen állás olyan titkárnõféle. Õ tényleg csak az ügyfelekkel tartja a kapcsolatot, ahogyan a nevében áll. Nem cseszeget senkit. Pl. felhívja, ha lejárna a biztosítás, kösse újra, elkészült a munka, jöhet érte stb.
A kérdező hozzászólása: és vajon az alapfizetés elérheti a g. bérminimumot. Mert hát ki akarna úgy dolgozni hogy egyik hónapban keres 10.000 ft-ot másik hónapban meg 210.000 ez kiszámíthatatlan és a megélhetésre se jó, mert nem stabil. De magában az ügyfél kapcsolattartó munka mégis hogy történik : telefonos munka? vagy inkább személyessen kell kopogtatnom az ajtókon, és eladni valamit? Mert az inkább értékesítés nem? Az értékesítés és az ügyfél kapcsolattartó nem ugyanaz, jól gondolom? Egyszerûen neten se találok róla semmit
Az enyém nem ilyen, az enyémen egy mobiltelefon fityeg.
Ez azért van mert még fiatal vagy és gondolom szûz is, de majd amikor szexelsz meg nyúlik "az az egy szál bõr" és le bírod gyûrni rendesen. Ami azt illeti, ha mindíg húzogatod pl testápolósan, akkor elkezd majd kinyúlni az az "egy szál bõr".Remélem segítettem.
Az kizárt dolog, mert nem tudom.
2. válaszoló vagyok :) , itt is meg köszönheted a segítségemet :) örülök hogy segítettem, és nincs mit.
A kérdező hozzászólása: Kössz;) :D
13/F vagyok, és nekem is ugyanilyen :D
Ezek akkor mûködnek, ha az alaplapra rá vannak kötve. Valószínûleg nálad ez nem történt meg...
A kérdező hozzászólása: ja bocs bele neztem es bevoltak.kotve
Az összes driver fel van telepítve?
A kérdező hozzászólása: hat eszkozkezelobe azt irja h a multimedias cucc nincs
Albertirsa jó hely!!!!
1. West Bromwich 2. Manchester City :)
1. Sokan hiszik azt hogy a WBA-ban játszik Gerzson, de valójában õ fradis. 2. Albertirsa - ezáltal is gratulálni szeretnék nekik a kiemelkedõ eredményükért!! Ha esetleg kételkedsz a válaszaimban(miért is tennéd?!), akár rá is guglizhatsz
A kérdező hozzászólása: koszi mindkettotoknek! :)
Te kajak nem értetted a szarkazmust, vagy játszod az intelligenst és most leszarod, hogy viccelõdtek veled?
A kérdező hozzászólása: Bajod? He?

Bajom van a minecrafttal és azt tanácsolták h nézzemm meg a videókártyám adatait! én csak ezt találtam: Intel (R) 82915G/GV/910GL Express Chipset Family ilyen létezik? Meg van egy ilyan is h: Log MeIN mIRROR Driver

csak normális kommenteket várok!

Legjobb válasz: Sajnos egyik sem. Start, rendszer, eszközkezelõ. És ott keresd ki hogy videó kártya. Katt rá, és írd le hogy mi van oda írva.

Sajnos egyik sem. Start, rendszer, eszközkezelõ. És ott keresd ki hogy videó kártya. Katt rá, és írd le hogy mi van oda írva.
Normális komit küldtem. De ha talán te is válaszolnál, segíteni is tudnék:)
A kérdező hozzászólása: rendben! :) légyszíves segíts mert ezen e téren sík hülye vagyok és nagyon szertnék játszani a minecrafftal4 elõre is köszönöm! :) ))

Van egy ilyen háti táskám sulira és ilyen szinü:fekete, szüke, kék. Szerintetek nagyon fius? Jo ötlet volt h egy kicsit lányosabbá tettem olyan mini tornacipős rózsaszines kulcstartoval? Szerintetek ki fognak nevetni? Hogy viselkedjen egy 13 éves?

Legjobb válasz: Dehogyis fiús :O Jaj, annyira éretlen felfogás ez a "ez fiús szín, ez lányos.." stb. :D Persze én is ilyen voltam régen, de akkor is. :D Ne aggódj ezek nagyon szép színek, egyátalán nem csak fiúk hordják, sõt :D

Dehogyis fiús :O Jaj, annyira éretlen felfogás ez a "ez fiús szín, ez lányos.." stb. :D Persze én is ilyen voltam régen, de akkor is. :D Ne aggódj ezek nagyon szép színek, egyátalán nem csak fiúk hordják, sõt :D
A kérdező hozzászólása: értem:) még irhat valaki:)
Nem fiús. A kulcstartó meg feldobta ^^
A kérdező hozzászólása: Hogy viselkedjen egy 13 éves?
Utolsó kérdésesre: Erre mégis milyen választ vártál? Ahogy neked kényelmes. Add önmagad, ha megjátszod magad soha nem lesznek igaz barátaid.
A kérdező hozzászólása: ugy értem h gyerekesen viselkejen?? játszon??pasizzon??? hogy beszéljen?sminkelje magát?segitsen az anyjának? stb..
ugy értem h gyerekesen viselkejen?? játszon??pasizzon??? hogy beszéljen?sminkelje magát?segitsen az anyjának? stb.. bocsi h ez a rész ott maradt, csak nem akartam mindig visszalépni és megnézni, h milyen kérdést tettél fel. :D

Üdv! Van egy ilyen gépem: FX4100 4GB RAM HD 4890 1GB Assassin's Creed IV-ben a videokártya és a poci kihasználtsága 50 és 60% között mozog. Az FPS az kb.20-25. Ez miért van? Ennyire optimalizálatlan 2013-ban egy játék?

Legjobb válasz: Nekem 1 ugyan ilyen probléma a gta 4 a vidikarim 8%-át használja ki 4gb-os és 200mb-tok fel használni belõle! ha sikerül valamit meg tudni szólj privátban am szerintem gyenge neki a vidikarid

Nekem 1 ugyan ilyen probléma a gta 4 a vidikarim 8%-át használja ki 4gb-os és 200mb-tok fel használni belõle! ha sikerül valamit meg tudni szólj privátban am szerintem gyenge neki a vidikarid

Hány nappal előtte kell szólnia a főnöknek hogy túlórázni kell irodában vagy akármilyen más helyen? (van egy ilyen rossz téveszme, hogy nem szokták kifizetni a túlórákat) milyen gyakran vannak túlórák?

Lehet ilyen, hogy szombatra vagy vasárnapra is behívnak túlórázni irodákba vagy akármilyen más munkába,amikor szabadnapnak van kiadva? Amennyiben szombat, vasárnap be kéne menni dolgozni irodába,(akármilyen más munkahelyre) vagy ha hétköznap volna a két szabadnapom, és akkor be kéne menni, akkor ugye kiadnak szabadnapnak másik két napot... vagy megfizetik? szerintem a túlórákat megfizetik, a munkaszüneti napokon lévő munkavégzés után meg szabadnapot adnak, jól tudom? (2nap pihenés jár a melóhelyen) Állami és nemzeti ünnepeken ugye nem hivnak be dolgozni? vagy ha igen, kiadják szabadnapnak utána... ? vagy megfizetik?

Legjobb válasz: Ma egy fõnök bármit megtehet. Túlóráztathat pénz nélkül,berendelhet szabadnapon stb. Ha a jogodra hivatkozol,akkor felmond. Ilyen a magyar igazság.

Ma egy fõnök bármit megtehet. Túlóráztathat pénz nélkül, berendelhet szabadnapon stb. Ha a jogodra hivatkozol, akkor felmond. Ilyen a magyar igazság.
A kérdező hozzászólása: Ez csak az a tipikus szöveg hogy a magyar tûrjön el bármit... Eleve úgy vana törvény hogy heti 2 pihenõnap jár a dolgozóknak... úgyhogy csak az egyiken hivhat be max szombat... és akkor még mindig ott van másfél nap pihenõnapom, de ha mind a 2 szabadnap behi. akkor másikat kell kiadnia a megfizetés mellett... ha nem ezt csinálja fel lehet jelenteni és akkor többet nem csinálja :) ))
Én egyet ismerek: Revolution in Paradise Hátha ez az
A kérdező hozzászólása: Nem ez az :( De azért köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!