Találatok a következő kifejezésre: Van egy honlapom, valaki (21 db)

Html? Php?
Én tudok segíteni az alábbiakban: htlm4, 5, silverlight, php, javascript, jquerry, mysql, pl/sql, java, jstl, bean, wpf, asp.net Írj privátot, hogy mennyiért gondoltad.
árajánlat?
A kérdező hozzászólása: Html ha jól tudom...
Én Weboldaprogramozó vagyok, egy csekélyke összegért elvállalom a fejlesztést és tartalom feltöltést. Írj egy mailt és megbeszéljük. [email protected]
Én ingyen ránézek, és megmutatot, hogyan tudod magad szerkeszteni programozás nélkül.
Én ingyen megmondom, hogy hogyan tudod fejleszteni. Írj egy privát üzenetet.
És az ingyen szolgáltatás, annyit is ér amibe került....

Van egy honlap ahonnan rendelni akarok, de nem tudom hogy megbízhatok-e benne! Ismeri valaki? www.shoeszone. Org

Van egy honlap ahonnan rendelni akarok, de nem tudom hogy megbízhatok-e benne!Ismeri valaki?

Legjobb válasz: [link] Én a helyedben vigyáznék az oldallal, nem túl bizalomgerjesztõ..

[link] Én a helyedben vigyáznék az oldallal, nem túl bizalomgerjesztõ..

Van egy ingatlanos honlapom, valaki szeretne kihelyezni rá egy bannert. Mennyit kérhetek el érte?

Legjobb válasz: 1. Látogatottság függvénye. 2. Ha a hirdetés célközönsége jár az oldaladon, a banner többet ér. 3. Ha szem elé helyezed bannert, mondjuk az olvasnivaló alá, akkor az többet ér. Ha nem szem elõtt van, hanem mondjuk jobb oldali oszlopban, az nem ér annyit. A bal oldali oszlop is egy jó hirdetési hely. Számíthatod úgy, hogy átlagosan kb. az egyedi látogatók 0.1-6% kattint a bannerekre (ez most nagyon sacc, mert nagyban függ a fent leírtaktól). Kattintásonként kb. 20-30 forintot kérhetsz, ha nem akarsz drága lenni. Tehát ha 3%-kal számolunk, akkor 33 egyedi látogató kattint egyet, 330 egyedi látogató 10-et, 3300 egyedi látogató 100-at. Utóbbiért 100* ( 20-30), azaz 2-3000 forintot kérhetsz. Mindezt látatlanban mondom, nem láttam a honlapod, csak ha tényleg semmi ötleted, mennyit kérjél, használd ezt a számítást.

1. Látogatottság függvénye. 2. Ha a hirdetés célközönsége jár az oldaladon, a banner többet ér. 3. Ha szem elé helyezed bannert, mondjuk az olvasnivaló alá, akkor az többet ér. Ha nem szem elõtt van, hanem mondjuk jobb oldali oszlopban, az nem ér annyit. A bal oldali oszlop is egy jó hirdetési hely. Számíthatod úgy, hogy átlagosan kb. az egyedi látogatók 0.1-6% kattint a bannerekre (ez most nagyon sacc, mert nagyban függ a fent leírtaktól). Kattintásonként kb. 20-30 forintot kérhetsz, ha nem akarsz drága lenni. Tehát ha 3%-kal számolunk, akkor 33 egyedi látogató kattint egyet, 330 egyedi látogató 10-et, 3300 egyedi látogató 100-at. Utóbbiért 100* ( 20-30), azaz 2-3000 forintot kérhetsz. Mindezt látatlanban mondom, nem láttam a honlapod, csak ha tényleg semmi ötleted, mennyit kérjél, használd ezt a számítást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, sokat segítettél!
Nem tudom miylen az oldalad.Az enyém http://www.jojo-oldal.gportal.hu Nem tudom hogy milyen az ingatlanos honlap.De én az szoktam csinálni hogy kirakom a másik bannerét ha amásik is kirakja az enyémet.az banner (button) csere!Ezt is kipróbálhatod.


"A 13 és 3/4 éves Adrian Mole titkos naplója" című könyvhöz lenne szükségem egy történet leírásra, szereplő jellemzésre, ajánlásnak stb. Valaki tud egy honlapot ahol ez fenn van?

Legjobb válasz: Szia! Itt megtalálod az e-bookot letöltve: Remélem, neked is le van fordítva magyar nyelvre: ***** Itt pedig egy kis ajánló: http://www.lib.pte.hu/ek-hirek-townsend-s-a-13-es-3-4-eves-a.. * Automatikusan eltávolított tartalom.

Szia! Itt megtalálod az e-bookot letöltve: Remélem, neked is le van fordítva magyar nyelvre: ***** Itt pedig egy kis ajánló: http://www.lib.pte.hu/ek-hirek-townsend-s-a-13-es-3-4-eves-a..* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Nem, a könyv, hanem a rövidített történet stb. de azért kössz. Am meg már kiimprovizáltam, úgyhogy nem kell.

SÜRGÕS! Info elméleti vizsga, a mintakérdések között van egy ilyen kérdés: Írja le egy honlap letöltésének lépéseit! Valaki segít?

Sehol nem találok rá választ, se az el?adás anyagában, se a neten. Nagyon hálás lennék!

Legjobb válasz: amikor a weboldlalon vagy, a böngészõd menüjében van "oldal mentése másként", vagy ctrl + s. ezután tallózással kiválasztod az elérési útvonalat, ahova menteni akarod, majd mentés. ennyi :)

amikor a weboldlalon vagy, a böngészõd menüjében van "oldal mentése másként", vagy ctrl + s. ezután tallózással kiválasztod az elérési útvonalat, ahova menteni akarod, majd mentés. ennyi :)
A kérdező hozzászólása: Ah, hogy ez ez lenne? Én azt hittem, annak a lépéseit kérik, hogy hogyan nyitódik meg egy honlap :D Köszi :)
Szerintem nem arról van szó, amit az elsõ válaszoló ír, hanem hogy a te géped indít egy kérést (request) a szolgáltatód szervere felé, stb. stb.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is inkább arról van szó amúgy. De akkor le tudnád írni? :)
http://support.google.com/analytics/bin/answer.py?hl=hu&answ.. Itt olvashatsz róla, kb. a lap közepén lesz

Felléptem egy honlapra (www.leechtv.com). Nem tudok fellépni se google-ra, se youtube-ra, se facebookra. Valami vírusos holnap valakinek van ötlete, mit csinájak vele?

Ha megpróbálok felmenni valamelyik honlapra, akkor kapok egy üzenetet(lentebb linkelem a képet). Ha elképzelésetek is van, mi ez akkor azt is írjátok le. Köszi!:)

Valaki linkelne egy honlapot, ahol hangolások vannak? Gitárra?

kb 1-2 éve nem nyúltam a gitáromhoz, de amikor utoljára játszottam egy igen vastag húr volt és 1-2 hanggal mélyebben volt, nem emlékszem mire, de volt egy két félhangú húr...

Legjobb válasz: szerintem C-n lehettem de nem emlékszem a többire pedig valami nagyon jó hangzás volt :S

A kérdező hozzászólása: szerintem C-n lehettem de nem emlékszem a többire pedig valami nagyon jó hangzás volt :S
A kérdező hozzászólása: megtaláltam mindegy :) C F A# D# G C
Csak ez rohadtul nem C, sokkal inkább G#-nek tûnik.
a C dúr hangolás az alap: E A D G H E, ez pedig G# az elõzõ voltam
töltsd le az AP tunert, sztem a legjobb hangoló program

Valaki adna egy honlapot ahol letöltés nélkü fent van a VMA2011 (video music awards)?

Az MTV honlapján probáltam de nagyon szagatott 10pm-es részekvannak.

Van egy cég aki fizetőssé teszi a honlapom, csak nem értem a php kódot segítsen valaki. Hogy kell ezt meg csinálni?

http://web10.citromail.hu/webmail2_new.vip?part=1.2&mime=app..

Legjobb válasz: 1. Plz linkelj rendesen, ezt a linket csak te tudod megnézni, ha be vagy jelentkezve citromailbe. (Töltsd át valahova) 2. Valószínûleg a megadott kódot kell az oldalad megfelelõ részeibe beilleszteni (bejelentkezõ oldal, vagy letöltési oldal)

1. Plz linkelj rendesen, ezt a linket csak te tudod megnézni, ha be vagy jelentkezve citromailbe. (Töltsd át valahova) 2. Valószínûleg a megadott kódot kell az oldalad megfelelõ részeibe beilleszteni (bejelentkezõ oldal, vagy letöltési oldal)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!