Találatok a következő kifejezésre: Van egy honapos kisfiam, és ma (3 db)

Van egy 6 honapos kisfiam, és ma mégis olyan szomoru vagyok ezen a napon, anyàknapjän.. mit tehetnék?

kisfiam 6 honapos,együttélek a pärommal is,aki az apukäja.bevallom elvärtam volna hogy valamit ma "odabök"nekem a pärom..legaläbb egy sima "boldg anyäknapjät"de nem tette.szomoru vagyok ez miatt,nagyon.ugy elvette a kedvemet hogy itthon teszek veszek,mosogatok,és nem is nagyon beszelgetünk-.pedig nem felejtette el mert még mondtam is neki hogy anyunak irok egy smst mert anyäknapja van.(én külföldön élek,ezert nem megoldott anyummal a szemelyes tali).bevallom.värtam volna legaläbb egy olyat minimum hogy elmegyünk kirändulni,sétàlni vagy bänom is én hova...de programounk ma egyett....mondtam ezt is a päromnak hogy mi lenne ha elmennénk ma v.merre.ma sok dolga van,ha végzett akkor jo..ez rendben is van.de akkor végzett mikor 2 ora volt délutän,és a nap is elment ,éS hüvösödik az idö,elötte meg kb 24 fok volt:(:(:(:(nekem igenis fontos lett volna ez a nap,nagyon is!hisz ez az elsö "anyäknapja"nekem az életemben amikor anyuka vagyok.valamit irjatok kérlek,hogy hogyan dobhatnàm fel a kedvem vagy bärmi:(.ugy készültem erre a napra mär honapokkal ezelött ugy värtam hogy :de jooooo elsö anyäknapja vagy névnap vagy nekem szülinap avgy akämi ugy hogy van a kisfiam-.éS ma meg minen olyan rossz:(:(:(:

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom, hogy így érzed magad, meg tudom érteni. Nekem a Karácsonyom volt ilyen, az elsõ a közös otthonunkban együtt a párommal, és semmi sem volt olyan, ahogy elképzeltem. Végigbõgtem az ünnepet. Ne haragudj,hogy nem tudok semmi tanácsot írni, nekem ez jutott eszembe. Remélem, valaki tud írni valami okosat.

Nagyon sajnálom, hogy így érzed magad, meg tudom érteni. Nekem a Karácsonyom volt ilyen, az elsõ a közös otthonunkban együtt a párommal, és semmi sem volt olyan, ahogy elképzeltem. Végigbõgtem az ünnepet. Ne haragudj, hogy nem tudok semmi tanácsot írni, nekem ez jutott eszembe. Remélem, valaki tud írni valami okosat.
Azt írtad, a párod szégyelli magát, hogy elgfelejtette? Végigolvastam a kérédsedet és a válaszokat is, és teljesen megnyugodtam, hogy végül megkérdezted tõle, és ilyen jól alakult! :) Gratulálok a Párodhoz, és a Pici Babátokhoz is, sok boldogságot Nektek! Puszi :)
Szia! Hát tudod, nem is a párodnak kellett volna köszöntenie, hiszen anyáknapját a gyerekek kívánnak a szüleiknek, nagyszüleiknek. Mármint nem csak a gyerek korúak, hanem mindenki az anyukáját köszönti. A párodnak inkább az lett volna a dolga, hogy megfogja a gyerkõcöt, és max. az õ nevében kívánjon neked boldog anyáknapját. De gondolom még nem látta ennek értelmét, vagy tényleg le sem esett neki, hogy mostmár errõl is kéne gondoskodni. De ha ez zavar, akkor mondd neki, ne fojtsd magadba, meg kell beszélni.
*csalódott vagy
Ugyancsak en (elozo hozzaszolo): Lehet ha megakarod rendelni akarhonnan az internetrol, biztos kapsz magyar valtozatot is, de en meg ingyen nem tudtam sehol letolteni. A google be ha beirod, biztos kapsz magyarul is. :)
Én is azt tudom mondani, amit az egyik hozzászóló: Nézz a kisfiad szemébe! Ott van a köszöntésed, hidd el! Az én fiam másfél éves, az apja nincs velünk. De ma minden ölelését, minden a száját elhagyó "anya" szót köszöntésnek veszek! Hiszen õ még csak így tud köszönteni és ha tudná, hogy ma kell, biztos vagyok benne, hogy köszöntene. A Te fiad a szemével, a mosolyával, a gõgicsélésével köszönt Téged! Ezzel köszöni meg a fél évnyi (és elõtte még a 9 hónapnyi) törõdést, gondoskodást. A mai mosoly köszönet! Neked is és minden édesanyának!
A kérdező hozzászólása: nem baj, ennek is örültem hogy irtäl, aranyos vagy, köszönöm
Szerintem is csak figyelmetlenség a párod részérõl...Õ nem úgy mûködik mint MI nõk...neked természetes lett volna, ha egy csokor virággal hazaállit, és azt mondja "boldog anyáknapját édesem", végül is nem te vagy a párod anyukája-szerintem igy gondolhatná a férjed... õ "pasiból van" szerintem át sem gondolta ez mennyit jelenhet Neked, nem hinném, hogy szándékosan akart megbántani...meglátod majd a fiad felköszönt:)
Sziaa!! Jajj, hát megtudom érteni.. de azért mégse légy szomorú! :) Van biztosan egy gyönyörû hat hónapos kisfiad... õ visszamosolyog rád, és ez épp elég :) Jövõre már szed neked virágot is ;) Amúgy szerintem.. ezt a párod nem látja rajtad? Vagy csak úgy.. jegyezd meg neki viccesen, hogy.. azért szép... ez a nap, de lehetne szebb.. és úgy halkan , ha mégis olyan a viszony (márpedig gondolom meglehetõsen közeli, ha már kisbabátok van!), hogy egy picit most mégis csalódott de nem tudod mitõl.. segítsen.. ne érezd cikinek, kell hogy ennyire közeli legyen vele a kapcsolatod! Lelkileg. Akkor majd biztos észreveszi magát, és legalább ma estére kitalál vmit.. ha mégsem, akkor bízhatsz benne, hogy majd a fiad mekkora gavallér lesz :) Majd ÕÕ... Ne légy szomorú! Puszi, inkább élvezd a kisfiad létét!
Szia! Hasonloan az elso hozzaszolohoz en is teljesen aterzem helyzeted. Az en parom sincs a toppon unnepek teren, es nem azert mert nem vagyok fontos neki, hanem mert ferfibol van. :) En meg "csak" kismama vagyok, de kotve hiszem hogy fel leszek koszontve, bar meg nincs vege a napnak. :) Aztan meg ki tudja, lehet hogy meg a tied is eszbe kap. Ha meg nem, ne keseredj el, ha a hetkoznapokban egyebkent rendes, aranyos veled es szeret, akkor azert elnezheto neki hogy megfeledtkezett errol az unneprol. Valoszinu hogy nem tudatosult meg benne a jelentosege, szerintem finoman emlekeztesd majd ra, hogy neked ez igen is fontos es jolesne ha legkozelebb gondolna rad. Szoval fel a fejjel! Sok boldogsagot a kisfiadhoz!
A kérdező hozzászólása: mindenkinek nagyon köszönöm a hozzäszoläst komolyan!!annyi lelket öntöttetek belém hogy iszonyat.!a mäsik pedig utänanéztem ös sväjcban valoban 11.-én van anyäknakpja...meg megis emlitettem a päromnak hogy hät ugy örülök ennek a napnak...de bevallom szpmoru is vagyok....aztän kérdezte miéRt..én mondtam...és azt mondta mivel itt 11.-én van, lesem esett neki a mai de hogy hogy szégyenli magät:) :) .köszönölm nektek!
Csak nézz rá a kisfiadra! Mit látsz a szemeiben? Biztosan azt mondaná, ha tudna beszélni, hogy "Szeretlek Anya!!!" A párodnak meg valószínûleg még le sem esett, hogy téged is fel kellene köszönteni, mert amint írtad ez az elsõ anyák napja számodra, még neki is meg kell szokni! Egyébként meg férfiból van! Ölelgesd meg a kisfiad, és biztosan jobban fogod magad érezni! Fel a fejjel!
hmmm, azt írtad külföldön élsz. a párod is az adott országból való? mert május elsö vasárnapja csak nálunk meg még néhány országba anyáknapja, mindenhol máshol május második vasarnapja anyáknapja.

3 hónapos kisfiamnak van a homlokán egy fél cm-es hemangióma, amit ma lézerrel elkeztünk kezeltetni, de azt olvastam skan először fagyasztatják. Nem gond hogy nekünk egyből lézerrel van?

Legjobb válasz: Az én babámnak is van, mi fagyasztó kezelésre járunk a Heim Pálba az angiológiára (érsebészetre). Már 3-szor voltunk (2,4,10 hónaposan). Még egyszer kell majd menni (14hós lesz). Valószínû utána el is fog múlni, egyre kisebb! Hogyhogy lézerrel csinálják nektek? Magándoki? Gondolom ez nem tb-re megy. Ezzel egybõl elmúlik vagy többször kell menni?

Az én babámnak is van, mi fagyasztó kezelésre járunk a Heim Pálba az angiológiára (érsebészetre). Már 3-szor voltunk (2, 4, 10 hónaposan). Még egyszer kell majd menni (14hós lesz). Valószínû utána el is fog múlni, egyre kisebb! Hogyhogy lézerrel csinálják nektek? Magándoki? Gondolom ez nem tb-re megy. Ezzel egybõl elmúlik vagy többször kell menni?
Elsõ vagyok, egyébként szerintem mindegy mi a kezelés, csak múljon el minél elõbb!
A kérdező hozzászólása: magán dokihoz járunk azt mondta hogy a 2. kezelés után már megmondja hogy kell e még, de általában nem szokott több kelleni, és havonta lehet menni.
Az én kislányomnak is van egy pici hemangióma az arcán. Fájdalmas a lézeres kezelés, vagy a fagyasztás? Mi most készülünk elkezdeni kezelni (3, 5 hónapos)

29 éves vagyok, egy éves kisfiam van. Ma 3. napja van meg a menszim (4 hónapos volt, mikor a szülés után először megjött) és reggel nagyon reggel begörcsölt a petefészkem környéke. Mitől lehet?

Azóta már nem görcsöl annyira, fájdalmat még érezek. Sajnos az orvosom legkorábban hétf?n rendel. Addig valami ötlet?

Legjobb válasz: Ilyenkor én egy nospát szoktam bevenni vagy algofelx m-et és pillanatok alatt elmúlik. De ha nem akarsz gyógyszert bevenni akkor jó meleg vizes fürdõ (de tényleg jó meleg legyen, pont amennyit elviselsz). Bár van olyan akinek, akárcsak a szipla hasfájásra, a hideg vizes törölközõ a nyerõ a hasra.

Ilyenkor én egy nospát szoktam bevenni vagy algofelx m-et és pillanatok alatt elmúlik. De ha nem akarsz gyógyszert bevenni akkor jó meleg vizes fürdõ (de tényleg jó meleg legyen, pont amennyit elviselsz). Bár van olyan akinek, akárcsak a szipla hasfájásra, a hideg vizes törölközõ a nyerõ a hasra.
bocsi, szimpla =)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!