Találatok a következő kifejezésre: Van egy honapos kisfiam, és (72 db)

Kedves Érdi Anyukák! Van egy 5 hónapos kisfiam és tök jó lenne más kisbabás anyukákkal összetalálkozni csacsogni tornázni! Érden hol van erre lehetőség?

Legjobb válasz: Érden van ilyen baba-mama klub,a mûvelõdési házat kellene megkérdezni.(Sajnos én még nem vagyok anyuka) Ez csak egy tipp

Érden van ilyen baba-mama klub, a mûvelõdési házat kellene megkérdezni.(Sajnos én még nem vagyok anyuka) Ez csak egy tipp

2 éve van párkapcsolatom és van egy 4 hónapos kisfiam és az a baj hogy az apa nem igazán foglalkozik a fiával igaz azért mert sokáig dolgozik a hét minden napján meg ha itthon van mindig kitalál valamit hogy ne hogy velünk legyen?

Miért csinálj ezt? A másik az hogy az anya jobban érdekli mint mi ugyanis mindig az anyát hivja fel ha valami baja van! Meg többet ér neki a haverja mint mi! Miért? Pedig nagyon akkarta a babát! Most meg? Anyosom meg bele szol az életünkbe ellenem akarja forditani a fiát?

Legjobb válasz: nekem is ugyanez volt,h megszületett a gyerek,õ meg a haverokhoz ment.rá két évre szét is mentünk.mert mindenhol volt csak otthon nem.

A férfiak is tudnak mit kezdeni a gyerekükkel, csak a legtöbbjük lusta hozzá, azt gondolja, a takarítás, a fõzés, a gyereknevelés az asszony dolga, õk meg üldögélnek a tutiban.
nekem is ugyanez volt, h megszületett a gyerek, õ meg a haverokhoz ment.rá két évre szét is mentünk.mert mindenhol volt csak otthon nem.
Terveztétek a babát? Hiszen még 1 éve sem voltatok együtt, amikor terhes lettél. Együtt éltetek már? Szerintem gyors neki a tempó és menekül :-(
Nem tud még mit kezdeni vele. Egy csecsemõ még "semmire se jó" némely férfinek. Ha tudtad, hogy az anyja és a haverja a fontosabb, miért szültél neki gyereket?
Kedves Kérdezõ! Az a különbség, hogy mi a szülés által spontán belekerülünk az anyaságba, de az apaságot tanulni kell. 4 hónapos gyermek körül az apának túl sok teendõje még nincs, annak majd késõbb lesz az ideje, mikor az apa bemutatja a világot a fiának, és a világnak a fiát. Nálad most az anyaság került elõtérbe, ezért pillanatnyilag veled sem tud mit kezdeni. Amennyiben visszaerõsödik a nõi oldalad újra egymásra találtok. Semmi nem lesz olyan, mint szülés elõtt és senki. Õ sem, te sem. Hogy megunt feleség leszel-e csak rajtad múlik. Ölellek szeretettel és jó egészséget kívánok nektek.
Legyél kemény csaj, rángasd be az alsógatyájánál fogva a gyerek mellé és parancsold meg, hogy játsszon vele.Mert ha nem, akkor elfenekeled.
varj amig kommunikalni tud a gyerekkel. elotte a legtobb ferfi nemmtud vele mit kezdeni, fel, hogy osszetori
A kérdező hozzászólása: 9:27 -es! tudom hogy még nem tud mit kezdeni a 4 hónapos fiával de fiam vágyik rá és nem akarom ugyan azt mint én kicsinek hogy apa nélkül nõttem fel! tudod az fáj a legjobban hogy nem is tudunk kommunikálni mert anyósom is velünk lakik és ö hamarabb elmondja a dolgokat mint én és már nem tudok neki újat mondani! hála az istenek nem vagyok a felesége és nem is leszek mivel sem én sem ö nem akar megházasodni!!
A kérdező hozzászólása: ettöl függetlenül szeretem de már nem igazán birom idegekkel! ö elmehet mindenhova én meg még anyukámhoz pedig jön a jó idö! nem értem az egészet....
A kérdező hozzászólása: nem tudtam még akkor hogy fontosabb az anya meg a haverja mióta megszületett a fiam azóta lett!!
A kérdező hozzászólása: terveztük csak késöbre igen már két éve együtt lakunk!!
Az is megeshet, hogy nem elõled menekül hanem a közted és az anyósod közt fennálló feszült viszonyt nem bírja. A férfiak általában nem jó villámhárítók, fõleg ha az anyjukról meg a társukról van szó. A kettõtök csip-csup ügyeivel biztos hogy nem fog foglalkozni azt oldjátok meg ti magatok, mert õ inkább elmegy a haverokkal, minthogy otthon hallgassa két asszony panaszkodását. Mióta a világ világ két dudás sosem fért meg egy csárdában, jobb lenne külön lennetek, de ha ez nem megoldható akkor alkalmazkodj maximálisan fõleg, ha nem akarod apa nélkül felnevelni a gyermeket. Továbbra is azt mondom, hogy 4 hónapos gyermek inkább a nyugalmat igényli semmint a játszást az apjával. Ezért törekedj inkább a békés megegyezésre a férjeddel is és az édesanyjával is, mert most már te is édesanya vagy és lesz olyan idõ amikor anyós leszel. Amit most adsz késõbb azt kapod vissza, efelõl ne legyenek kétségeid. Na, a legjobbakat nektek!
Lehet hogy akarni akarta a babot de igazabol meg nem keszult fel ra !!nem erte el az apai oszton!! az hogy 4 honapos babaval nem tud mit kezdeni egy apa nos ezt is megcafolnam !!az en parom imadja a kislanyat aki most 7 honapos de elso naptol fogva torodik vele sot meg a pelenkat is cserelni !!adj neki egy kis idot !!majd csak ra jon hogy apa, nem pedig tinedzser!!
A kérdező hozzászólása: ha nincs itthon a párom hozzám sem szol az anyosom ha pedig itthon van párom akkor meg inkább az anyával beszélget mint hogy megnéze a fiát! a másik az utolsónak szol hogy irigyelek mert 7 hónapos kislányod büszke lehet majd az apukájára sajnos az én párom nem rakja tisztába felsem veszi a kezébe és még fürdetni sem akarja!! már néha azon is gondolkoztam hogy egy idõre haza költöznék mig párom át gondolja hogy mit is szeretne valojában meg h s mint!!!
Megértelek.... Az én párom is majdnem ilyen! Van egy 2 éves kislányunk, õ azért játszik vele, meg minden(ha éppen nem alszik...) A Párom minden egyes nap munka után az anyjával van, utánna az öccsénél! Ngy dilemma, de már nem tudok tûrni tovább, sztem elhagyjuk:(...
Sajnos rosszul tudja a barátnõd. Megy a tejbe és ezáltal a babához.
Egy alatt szív el 1-2 szál cigit vagy minden szoptatás után?
Ja, és nagyobb ilyenkor a bölcsõhalál veszélye! Asztmás is lehet a baba és sorolhatnám! Beszélgess el vele! Ha tényleg barátnõd, akkor meghallgat és remélhetõen hallgat is majd rád!
Kb 3 nap alatt ürül ki a szervezetbõl a nikotin. Szoptatás alatt még veszélyesebb mint terhesség alatt, hiszen nincs ott a méhlepény ami megszûrte a méreganyagokat, a tejbe egy az egyben megy bele. Ha abbahagyja a szopást majd elvonási tünetei lesznek.
17.15-ös vagyok. Ahogy az utolsó mondja, bizony hozzászokik. Õ is függõ lesz. Megvonása olyan, mintha a dohányosnak nem nikotinos cigit adnának, hanem üresen kapná. De ha belegondolok, akkor nem biztos, hogy rosszabb, ha leszokik emiatt, mint az, hogy az anyja tovább mérgezi. Amúgy e tipp, sokkterápia: Vigyél a barátnõdnek egy szál cigit, akár rajzolhatsz is rá és mond azt, hogy ezt a babájának hoztad. Ha furcsán néz rád, kérdõre von, mond meg neki, ogy õ is ezt csinálja, olyan ez is, mintha a baba szájába dugná! Ébreszd fel a kis csipkerózsikát, hogy bizony árt még a napi 2 szállal is!
A barátnõd egy idióta...csóri baba:((((((
Ez csak kifogás, menti magát! A szervezetnek sokkal több idõ kell, hogy ne továbbítsa a babának! Amúgy meg ha elszívta a cigit, megy vissza a babához és a tüdõbõl tisztuló füstöt is ráfújja! Arról sem is beszélve, hogy a haja, ruhája is füstös! Elszomorító, hogy ilyen kifogásokat keres!
Ja persze...csak szeretné.. Felelõtlen.
egy nap alatt
tényleg menti csak magát ezzel a barátnõd. bekerül a tejbe sajnos. de mivel az elejétõl ezt csinálja, már hiába tenné le valószínûleg. Legalábbis nekem két ismerõsöm is van, akik erõs dohányosok, az elején szívták, és letették. furcsa, de a gyerek egyszerûen nem akarta elfogadni a cicit utána. és ezt mindketten mondták. gondolom már hozzászokott a gyerek ahhoz a fajta ízhez, sajnos:-(
Mi lett azóta a kicsivel?

Van egy 9 hónapos kisfiam és szeretnénk egy második babát. Ezzel nincs is semmi probléma csak nekem van egy félelmem. Az elsőt csak 3 hónapig tudtam szoptatni mert a stressztől elment a tejcim. Vajon?

A másodikat is csak 3 hónapig tudom majd szoptatni, vagy ez nincs összefüggésben?

Legjobb válasz: Szerintem ne parázz!Semmi összefüggés!Tessék pozitivan gondolkodni!Persze,hogy tudod szoptatni!Ha meg nem akkor is szuper anyuka vagy,tápszeres babák is makk egészségesek!

Szerintem ne parázz!Semmi összefüggés!Tessék pozitivan gondolkodni!Persze, hogy tudod szoptatni!Ha meg nem akkor is szuper anyuka vagy, tápszeres babák is makk egészségesek!
Én is hasonló cipõben járok. Én is csak a szoptatástól félek a másodikkal. De én elhatároztam, hogy még terhesség alatt felkeresek egy szoptatási tanácsadót, mert még egyszer azt a szenvedést nem csinálom végig. Rossz volt nekem is meg a babónk is. Én folyton tiszta ideg voltam, mert meg voltam gyõzõdve róla, hogy nem eszik eleget. Persze nem így volt. Másfél hónapos korára teljesen befuccsolt a szopizás. Utána fejetem, de az is kész rémálom volt. Szóval én ezt nem akarom még egyszer. Meg szerintem a másodikkal amúgyis ügyesebb az ember. Több a tapasztalat.
Miért ne tudnád szoptatni? Az elsõnél a stressz miatt ment el a tejed, ahogy írod, tehát a szervezeted tudja a dolgát. Nekem az elsõt sajnos fél évig sikerült csak szoptatni, mert akkor még nem támogatták ennyire a szoptatást. A kicsiket meg majdnem 2 évig.. Ha bízol magadban és elhiszed, hogy sikerülni fog, akkor minden rendben lesz. A legfontosabb azonban az önbizalom. Én például a a kicsiknél még cumisüveget se vettem, mert annyira tudtam, hogy szoptatni akarok és tudok is majd. Bejött:) )))
Az elsõt én is 3 hónapig szoptattam hasonló okok miatt mint te. A másodikat 15 hónapig és akkor is azért hagytuk abba mert már kezdett vetkõztetni. Kár már most ezen idegeskedned, sikerülni fog biztosan.
Ha egyszer tudod a kérdésedre a választ, akkor miért stresszelsz?
Lehet több folyadékra van szüksége
KAM KAM KAM :D
Milyen bajok?
A kérdező hozzászólása: marjo nagyok az elso 2to az enyem a nagyobik 2 eves de a kicsikevel jo sok bajomvan
meg van egy 13 és 16 éves
1 éves lesz most már
A kérdező hozzászólása: iten csikba nem adnak anyatej potlast es a tapszer nagyon draga es sajnos nem volt tejem ez a masodik kisfiam de egyikel sem volt tejem neked mekora babad van
teát, vizet is adj neki.Forrald fel a csapvizet és hûtsd le.Anyatej pótlást nem tudsz igényelni?Védõnõd nincs? Gyerekorvos?
A kérdező hozzászólása: koszi szepen tehen tejet eszik es kozbe potolomalma pepel es krumpli purevel
Ja bocsi, most látom hogy 4 hónapos. :)
A "nagykönyv" szerint napi 6 pisis pelusának kell lennie. De ez szerintem reális. Kinek mi a pisis pelus? Nálunk 4-5x van pelus csere egy nap. Mennyi idõs? Anyatejes vagy tápszeres? Ha tápszeres akkor nyugodtan adj neki vizet vagy teát mert kell neki a folyadék.
Attól függ mennyit iszik?!
hmm, tényleg elég érdekes kérdés

Van egy egy hónapos kisfiam. Kb másfél hete kezdődött hogy nappal minden rendben a szopizással és éjjel is de este nem hajlandó a mellemből enni csak cumisüvegből. És ha már nem kell neki a tej akkor is sír. Mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: ha kipróbálta a cumisüveget, leszokik a cicirõl, mivel azt nehezebb megszívni... Próbáld addig "erõltetni" a cicit, amíg el nem fogadja

ha kipróbálta a cumisüveget, leszokik a cicirõl, mivel azt nehezebb megszívni... Próbáld addig "erõltetni" a cicit, amíg el nem fogadja
Nem törvényszerû, hogy leszokik a cicirõl. Az enyém 2 hetes kora óta kap üvegbõl is enni és most 1 évesen még mindig szopik. Egyébként este az én lányom sem fogadja el a cicit, akkor csak üvegbõl akar enni. Lehet, mert abból gyorsabban jön.
A kérdező hozzászólása: Ha este nem akar enni üvegbõl sem bírom etetni mert este fejni sem tudok. Eszik egy kicsit utána meg sír és nem fogadja el a cicimet.
Sajnos valóban cumizavarral lehet gond:(. Próbáld ki, hogy nem üvegbõl, hanem presszóspohárból, kanállal vagy fecskendõvel adod neki a pótlást, ezek nem változtatják meg a szopási technikát. Ahogy erõsödik, valószí}ûleg újra fog szopizni, de ahhoz az üveget félre kéne tenned, és a fent lertak mellett próbálkozni mindig, folyamatosan a mellbõl etetéssel.

Hogyan oldjátok meg? Van egy 15 hónapos kisfiam és 7hetes terhes vagyok!

Nagyon rosszul vagyok(émelygek, fáj a gyomrom).

Legjobb válasz: Pontosan így voltam, mint te. Feküdj le nyugodtan, próbálj meg nyugisabb játékokat kitalálni magad körül (mesekönyv nézegetés stb). Meg kell szoknia, hogy nem ugrálhat rajtad késõbb már a nagy pocid miatt sem. Egy idõ után szerintem megérti, ha sokat mondod neki. Én a babát még nem mondtam neki sokáig, nehogy azt érezze, hogy miatta nem játszhatok vele, inkább azzal magyaráztam, hogy Anya fáradt, stb.

Pontosan így voltam, mint te. Feküdj le nyugodtan, próbálj meg nyugisabb játékokat kitalálni magad körül (mesekönyv nézegetés stb). Meg kell szoknia, hogy nem ugrálhat rajtad késõbb már a nagy pocid miatt sem. Egy idõ után szerintem megérti, ha sokat mondod neki. Én a babát még nem mondtam neki sokáig, nehogy azt érezze, hogy miatta nem játszhatok vele, inkább azzal magyaráztam, hogy Anya fáradt, stb.
szia! 21 hónapos a fiam 8hetes terhes vagyok.. 3 hete hányok , szédülök, émelygek stb... Felkelünk 6-kor aztán apa elmegy, reggeli következik, hagyom játszani, majd kimegyünk a játszóra én leülök a padra mert a folyásom miatt feküdnöm kéne, õ meg játszik. Ha jobban vagyok reggeli után fõzök és csak utána megyünk ki. Amikor ájulós napom van akkor elmegyünk a közeli étterembe egy menüért, mert muszáj valami, esetleg a tegnapi maradékot esszük. Ebéd után mindenkinek alvás nekem is, így . A délelõtti levegõzéskor többnyire visszafejlõdik a hányingerem, és tényleg jó amikor már kint vagyunk. A kisfiamnak kell a játszótérezés, nekem meg a levegõ..nagyon nehéz az öltözés és az indulás de kint jó. Délután ébredés támolygás...uzsonna, elmegyünk sétálni , bolt stb, megint játszóra, majd haza addigra apa itthon mjad 7-kor vacsi, fürdés...sajnos nálunk az altatás 8-10-ig is eltart, nagyon rossz alvó, de ha rosszul vagyok a párom altat, pár napja pedig megpróbáljuk otthagyni egyedül aludni-félsikerrel. Bírd ki, ha folsavat szedsz este szedd, meg az elevitet, vagy ilyesmit, mert ezek fokozhatják a rosszullétet, legyen rennie-d és igyál tejet, kakaót.
:) Én most vagyok 5 hetes, 21 hónapos a fiam, szintén eleven, és még szopik is... Hogyan oldom meg? Sodródok a napokkal... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. És ha este veszem be a elevitet akkor éjszaka nem leszek rosszul?-ugyanis még mindig fel kell kelnem a fiamhoz meg egyébként is rosszul alszom mostanában.
Az én lányom 14 hónapos volt, mikor megtudtam, hogy kistesója lesz. Most 21 hónapos és mindjárt szülök :) Amikor a lányom alszik napközben, én mindig alszom vele! Nem nagyon emelgetem, megszokta, hogy csak ha ülök, akkor mászhat az ölembe. A babakocsiba egyedül is be tud mászni elég régóta. Ezen kívül hozzászoktattam az utcán is ahhoz, hogy sétáljon (hogy ne kelljen cipelnem). Vannak napok, amikor rosszabbul vagyok (pl fáj a csípõm), akkor itthoni programok vannak: rajzolás, gyurmázás, mesenézés, olvasás. Ha rosszul vagy, ne menjetek sehova, játszatok otthon! Próbálj úgy játszani vele, hogy te közben tudjál feküdni. Jó babavárást!!

Szeretnék érdeklődni, hogy nekem van egy 18 hónapos kisfiam és márciusban lejár vele a gyed-em de közben kiderült, hogy májusba megszületik a kistestvére és arra lenék kíváncsi, hogy márciustól májusig míg a baba meg nem születik kirúghatnak-e?

Legjobb válasz: Mert az anyát védi a törvény. Ettõl fogva nem az elsõ baba miatt leszel védet hanem a második miatt. Úgy jelentsd be, hogy legyen bizonyítékod a bejelentésre pl; e-mailben is küld el aznap.

Mert az anyát védi a törvény. Ettõl fogva nem az elsõ baba miatt leszel védet hanem a második miatt. Úgy jelentsd be, hogy legyen bizonyítékod a bejelentésre pl; e-mailben is küld el aznap.
Be kell jelentened a terhesség tényét a munkáltatónak, abban az esetben nem rúghat ki.
Gyed után gyesre mész, így nem. Vagy a gyesed jár le?
A kérdező hozzászólása: Nem a Gyesem hanem a Gyedem!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget!Azt megkérdezhetem ha bejelentem miért nem rúghatnak ki?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Ha nem mégy vissza dolgozni, akkor is védve vagy a nagyobbik 3 éves koráig.

Van egy 6 honapos kisfiam, és ma mégis olyan szomoru vagyok ezen a napon, anyàknapjän.. mit tehetnék?

kisfiam 6 honapos,együttélek a pärommal is,aki az apukäja.bevallom elvärtam volna hogy valamit ma "odabök"nekem a pärom..legaläbb egy sima "boldg anyäknapjät"de nem tette.szomoru vagyok ez miatt,nagyon.ugy elvette a kedvemet hogy itthon teszek veszek,mosogatok,és nem is nagyon beszelgetünk-.pedig nem felejtette el mert még mondtam is neki hogy anyunak irok egy smst mert anyäknapja van.(én külföldön élek,ezert nem megoldott anyummal a szemelyes tali).bevallom.värtam volna legaläbb egy olyat minimum hogy elmegyünk kirändulni,sétàlni vagy bänom is én hova...de programounk ma egyett....mondtam ezt is a päromnak hogy mi lenne ha elmennénk ma v.merre.ma sok dolga van,ha végzett akkor jo..ez rendben is van.de akkor végzett mikor 2 ora volt délutän,és a nap is elment ,éS hüvösödik az idö,elötte meg kb 24 fok volt:(:(:(:(nekem igenis fontos lett volna ez a nap,nagyon is!hisz ez az elsö "anyäknapja"nekem az életemben amikor anyuka vagyok.valamit irjatok kérlek,hogy hogyan dobhatnàm fel a kedvem vagy bärmi:(.ugy készültem erre a napra mär honapokkal ezelött ugy värtam hogy :de jooooo elsö anyäknapja vagy névnap vagy nekem szülinap avgy akämi ugy hogy van a kisfiam-.éS ma meg minen olyan rossz:(:(:(:

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom, hogy így érzed magad, meg tudom érteni. Nekem a Karácsonyom volt ilyen, az elsõ a közös otthonunkban együtt a párommal, és semmi sem volt olyan, ahogy elképzeltem. Végigbõgtem az ünnepet. Ne haragudj,hogy nem tudok semmi tanácsot írni, nekem ez jutott eszembe. Remélem, valaki tud írni valami okosat.

Nagyon sajnálom, hogy így érzed magad, meg tudom érteni. Nekem a Karácsonyom volt ilyen, az elsõ a közös otthonunkban együtt a párommal, és semmi sem volt olyan, ahogy elképzeltem. Végigbõgtem az ünnepet. Ne haragudj, hogy nem tudok semmi tanácsot írni, nekem ez jutott eszembe. Remélem, valaki tud írni valami okosat.
Azt írtad, a párod szégyelli magát, hogy elgfelejtette? Végigolvastam a kérédsedet és a válaszokat is, és teljesen megnyugodtam, hogy végül megkérdezted tõle, és ilyen jól alakult! :) Gratulálok a Párodhoz, és a Pici Babátokhoz is, sok boldogságot Nektek! Puszi :)
Szia! Hát tudod, nem is a párodnak kellett volna köszöntenie, hiszen anyáknapját a gyerekek kívánnak a szüleiknek, nagyszüleiknek. Mármint nem csak a gyerek korúak, hanem mindenki az anyukáját köszönti. A párodnak inkább az lett volna a dolga, hogy megfogja a gyerkõcöt, és max. az õ nevében kívánjon neked boldog anyáknapját. De gondolom még nem látta ennek értelmét, vagy tényleg le sem esett neki, hogy mostmár errõl is kéne gondoskodni. De ha ez zavar, akkor mondd neki, ne fojtsd magadba, meg kell beszélni.
*csalódott vagy
Ugyancsak en (elozo hozzaszolo): Lehet ha megakarod rendelni akarhonnan az internetrol, biztos kapsz magyar valtozatot is, de en meg ingyen nem tudtam sehol letolteni. A google be ha beirod, biztos kapsz magyarul is. :)
Én is azt tudom mondani, amit az egyik hozzászóló: Nézz a kisfiad szemébe! Ott van a köszöntésed, hidd el! Az én fiam másfél éves, az apja nincs velünk. De ma minden ölelését, minden a száját elhagyó "anya" szót köszöntésnek veszek! Hiszen õ még csak így tud köszönteni és ha tudná, hogy ma kell, biztos vagyok benne, hogy köszöntene. A Te fiad a szemével, a mosolyával, a gõgicsélésével köszönt Téged! Ezzel köszöni meg a fél évnyi (és elõtte még a 9 hónapnyi) törõdést, gondoskodást. A mai mosoly köszönet! Neked is és minden édesanyának!
A kérdező hozzászólása: nem baj, ennek is örültem hogy irtäl, aranyos vagy, köszönöm
Szerintem is csak figyelmetlenség a párod részérõl...Õ nem úgy mûködik mint MI nõk...neked természetes lett volna, ha egy csokor virággal hazaállit, és azt mondja "boldog anyáknapját édesem", végül is nem te vagy a párod anyukája-szerintem igy gondolhatná a férjed... õ "pasiból van" szerintem át sem gondolta ez mennyit jelenhet Neked, nem hinném, hogy szándékosan akart megbántani...meglátod majd a fiad felköszönt:)
Sziaa!! Jajj, hát megtudom érteni.. de azért mégse légy szomorú! :) Van biztosan egy gyönyörû hat hónapos kisfiad... õ visszamosolyog rád, és ez épp elég :) Jövõre már szed neked virágot is ;) Amúgy szerintem.. ezt a párod nem látja rajtad? Vagy csak úgy.. jegyezd meg neki viccesen, hogy.. azért szép... ez a nap, de lehetne szebb.. és úgy halkan , ha mégis olyan a viszony (márpedig gondolom meglehetõsen közeli, ha már kisbabátok van!), hogy egy picit most mégis csalódott de nem tudod mitõl.. segítsen.. ne érezd cikinek, kell hogy ennyire közeli legyen vele a kapcsolatod! Lelkileg. Akkor majd biztos észreveszi magát, és legalább ma estére kitalál vmit.. ha mégsem, akkor bízhatsz benne, hogy majd a fiad mekkora gavallér lesz :) Majd ÕÕ... Ne légy szomorú! Puszi, inkább élvezd a kisfiad létét!
Szia! Hasonloan az elso hozzaszolohoz en is teljesen aterzem helyzeted. Az en parom sincs a toppon unnepek teren, es nem azert mert nem vagyok fontos neki, hanem mert ferfibol van. :) En meg "csak" kismama vagyok, de kotve hiszem hogy fel leszek koszontve, bar meg nincs vege a napnak. :) Aztan meg ki tudja, lehet hogy meg a tied is eszbe kap. Ha meg nem, ne keseredj el, ha a hetkoznapokban egyebkent rendes, aranyos veled es szeret, akkor azert elnezheto neki hogy megfeledtkezett errol az unneprol. Valoszinu hogy nem tudatosult meg benne a jelentosege, szerintem finoman emlekeztesd majd ra, hogy neked ez igen is fontos es jolesne ha legkozelebb gondolna rad. Szoval fel a fejjel! Sok boldogsagot a kisfiadhoz!
A kérdező hozzászólása: mindenkinek nagyon köszönöm a hozzäszoläst komolyan!!annyi lelket öntöttetek belém hogy iszonyat.!a mäsik pedig utänanéztem ös sväjcban valoban 11.-én van anyäknakpja...meg megis emlitettem a päromnak hogy hät ugy örülök ennek a napnak...de bevallom szpmoru is vagyok....aztän kérdezte miéRt..én mondtam...és azt mondta mivel itt 11.-én van, lesem esett neki a mai de hogy hogy szégyenli magät:) :) .köszönölm nektek!
Csak nézz rá a kisfiadra! Mit látsz a szemeiben? Biztosan azt mondaná, ha tudna beszélni, hogy "Szeretlek Anya!!!" A párodnak meg valószínûleg még le sem esett, hogy téged is fel kellene köszönteni, mert amint írtad ez az elsõ anyák napja számodra, még neki is meg kell szokni! Egyébként meg férfiból van! Ölelgesd meg a kisfiad, és biztosan jobban fogod magad érezni! Fel a fejjel!
hmmm, azt írtad külföldön élsz. a párod is az adott országból való? mert május elsö vasárnapja csak nálunk meg még néhány országba anyáknapja, mindenhol máshol május második vasarnapja anyáknapja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!