Találatok a következő kifejezésre: Van egy hasam. Ha leülök (3 db)

Van egy kis felesleg a hasamon, de ha leülök, nem hurkásodik, hanem egyben gömbölyödik. Ez azért lehet, mert még csak kicsit zsírpárnás, vagy ellenkezőleg, mert nagyon kövér a hasam?

Legjobb válasz: kicsit zsírpárnás, bár felmerül a kérdés hogy nem lehetsz te terhes mert akkor gömbölyödik :D esetleg felpuffatt

kicsit zsírpárnás, bár felmerül a kérdés hogy nem lehetsz te terhes mert akkor gömbölyödik :D esetleg felpuffatt
Ha nagyon hájas volna, annak nem lenne tartása, gyûrõdne, hurkásodna! Szóval, nem hinném hogy az lenne!
Egy kis háj még szebbé is tesz! :)
lehet h izmos a hasad...nem?

Az normalis, ha leulok es a hasam olyan ket reszbol all, magyarul dupla pocim van nem olyan szep kerek, az biztos egy kis zsir felesleg miatt van nem? 25 hetes mamo vagyok

Legjobb válasz: Nekem a terhesség végéig így volt. Igaz, kövér vagyok, 100 kiló körül voltam amikor terhes lettem, terhesség alatt 5 kilót szedtem fel.

Nekem a terhesség végéig így volt. Igaz, kövér vagyok, 100 kiló körül voltam amikor terhes lettem, terhesség alatt 5 kilót szedtem fel.
Szia. Ne aggódj, ilyenkor a hasizom ketté vállik, és attól van dupla pocid. Egy picit nekem is olyan, de ez függ attól is, hogy épp hogy fekszik a baba. Boldog babavárást! 36 hetes kismama.
nem baj, egy nagyon picit nekem is olyan, jo sok felesleggel indultam. huzd ki magad, amolyan "kismamasan", ugy kevesbe lesz olyan, es egeszseges is a kismamas tartás


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!