Találatok a következő kifejezésre: Van egy hasam. Ha (212 db)

A kutyám jobb oldalán has és gerinc tájékon van egy csomó ha megfogom nem fáj neki, de idegesít, hogy mi lehet! Rendesen eszik, mostanában hányt de szerintem az a mohósága miatt volt, a csomó lehet attól esetleg, hogy most tüzel?

Legjobb válasz: Ez sokminden lehet. Legtöbbször ártatlan lipóma, azaz jóindulatú zsírdaganat, ami nem okoz problémát. De mivel ezt látatlanban nehéz megmondani én azt ajánlanám, hogy mutasd meg állatorvosnak. Õk lehet, hogy biopsziával mintát vesznek belõle és szövettanra küldik.

Ez sokminden lehet. Legtöbbször ártatlan lipóma, azaz jóindulatú zsírdaganat, ami nem okoz problémát. De mivel ezt látatlanban nehéz megmondani én azt ajánlanám, hogy mutasd meg állatorvosnak. Õk lehet, hogy biopsziával mintát vesznek belõle és szövettanra küldik.
Vidd el mihamarabb orvoshoz. A miénk is épp tüzelés elõtt volt, ugyanígy vettük észre. Vittük is orvoshoz, rögtön mondta hogy rosszindulatú daganat. Ez volt szombaton, köv hét szerdán mûtötték, akkor már 2 volt benne. Szerencsére sikerült a mûtét, és azóta is jól van. De sokat nyomott a latba a gyorsaságunk, ha pár nappal késõbb vesszük észre...
Ha el tudod mozdítani a daganatot, lehet egyszerû zsírmirigy is, de ha nem, akkor rosszindulatú daganat is. Próbáld meg, hogy mozog e?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) eltudom mozdítani a daganatot. És viszem orvoshoz
Lehet egy oltás helye is. Ha bõr alatt van, és tudod mozgatni, akkor nagy baj nem lehet, de azért lássa orvos!

Mi ertelme van annak, ha egy pasi bicepszre gyur, de hasra nem? Nagyon csunya az, ha egy pasi felul testes, de van egy kis sorhasa?

Legjobb válasz: Azért, mert "gyúr" hasra, még nem lesz kocka hasa. Ahhoz alacsony testzsírszázalék kell elsõsorban.

Azért, mert "gyúr" hasra, még nem lesz kocka hasa. Ahhoz alacsony testzsírszázalék kell elsõsorban.
Miért lenne szégyen ? :) Mondja ezt egy átlag ember, aki így látja. Lehet pont keményen tömegel.
Közöd van hozzá ki hogy gyúr? Ha nem tetszik ne nézz rá. Menj aludni.

Valahol azt olvastam, hogy akkor megfelelő "nagyságú" a has, ha fekve a bordákkal egy szintben van. Ez igaz?

Tehát ha lefekszel háttal és nem "horpad" be a hasad és nem is domborodik ki.

Legjobb válasz: Ez nem igaz. Attól függ, mennyi izom van benne. Nekem például alapból túl nagy hasam van, szemmel látható, mégis ha lefekszem, behorpad. Szerintem akkor megfelelõ nagyságú a hasad, ha belenézel a tükörbe, és tetszik amit látsz.

Ez nem igaz. Attól függ, mennyi izom van benne. Nekem például alapból túl nagy hasam van, szemmel látható, mégis ha lefekszem, behorpad. Szerintem akkor megfelelõ nagyságú a hasad, ha belenézel a tükörbe, és tetszik amit látsz.
hülyeség. 168 cm vagyok és 76 kg. ha lefekszem, gusztustalanul néz ki, úgy behorpad :)
Nekem elég izmos hasam van, de ha fekszem, mégis behorpad. Lehet, hogy ez azért van, mert lány vagyok. Ha fekszem, látszik a csípõcsontom, és behorpad a hasam. Pedig nem vagyok sovány.
Ha lefekszem, nekem is behorpad a hasam, és kilátszik 1-2 bordám, meg a csípõcsontom, de ha állok akkor normálisan lapos hasam van, de meg ülök hurkás lesz:D
Nekem teljesen lapos a hasam, felemelem a kezem, a bordáim is kilátszanak, alapból a csípõcsontom is. Pedig sovány aztán nem vagyok.. 173 centihez 63 kg. Én innen fogyok legelõször és legkönnyebben:) Bezzeg a lábam...-.-"
A kérdező hozzászólása: 176 cm-hez 63 kiló az teljesen jó. Én 180 cm vagyok és 65 kg, és így is nagyon vékonynak látszok.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, 173 cm.
nekem is behorpad, hogy ha lefekszem. sõt, nekem alapállapotban iszonyat vékony derekam van, látszanak a bordáim, a csípõcsontom, pedig 175/69 vagyok. ja, és a fenekem körmérete 105 cm :( szóval erõs körte alkat :(
Én 172 cm és 58 kg vagyok, nem vékony, nem kövér, izmos. A hasamon már kezdenek látszani a kockák, és ha lefekszem, akkor nem horpad be, nem is domborodik ki. Nekem is kilátszanak a bordáim meg a csípõcsontom, de akkor is, ha állok.


Ha lent van a has, azaz leszáll, az mit jelent? Vagy ez csak egy újabb hülyeség? Anyukám szerint, lent van a hasam nagyon, és nem húzom már sokáig. Népi babona ez is?

33 hetes

Legjobb válasz: Én 28 hetes vagyok(vagyis a baba) és nagyon lent van a hasam de még nem hallottam róla h baj lenne,ez engem is érdekelne...

Én 28 hetes vagyok(vagyis a baba) és nagyon lent van a hasam de még nem hallottam róla h baj lenne, ez engem is érdekelne...
Népi babona, de megfigyelésen alapszik. Azt jelenti, hogy a baba fejjel van a kijárat felé. Leszáll a has, tehát könnyebb a légzés, viszont lehet, hogy többször kell pisilni.Baba kész a szülésre, ami nem jelenti a korábbi érkezést:-)) Könnyû szülést, jó egészséget!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Remélem is, hogy nem akar még kijönni. Bár az elsõ kisfiam is hamar elhelyezkedett, és így is 41+6 hétre született.
Szerintem ez is egyéni, én a 42.héten szültem, és 39hét vége fele "ment le" a hasam, barátnõmnek pedig 34. héten.. Aggodalomra semmi ok, legalább kapsz levegõt! Fontosabb mint a pisi "gond", nekem elhiheted! :) Sok sikert!

A fiuknak tetszik ha egy lánynak van egy kis hasa persze nem túl nagy?

Legjobb válasz: a kis has mindenfiu szerint sexy :) persze nem a tul nagy és logós bél hanem az a pici amit jó fogdosni :) sõt a fiuknak jobban bejön ha van egy kis pocid mint a lapos :)

a kis has mindenfiu szerint sexy :) persze nem a tul nagy és logós bél hanem az a pici amit jó fogdosni :) sõt a fiuknak jobban bejön ha van egy kis pocid mint a lapos :)
igaza van az elsõnek :o) 20 F
igy van
Jaja, az én barátom is szereti a kis pocimat (fõleg piercinggel).

Szerintetek csináltassak köldökpiercinget ha van egy kis hasam?

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan! :) Nekem is van egy pici hasam és van köldök pc-m :)) Csináltass!! De ügyelj a kezelésére ! Én 3 hete csináltattam és be van gyulladva :/ De már kezd rendbe jönni!

Szerintem nyugodtan! :) Nekem is van egy pici hasam és van köldök pc-m :) ) Csináltass!! De ügyelj a kezelésére ! Én 3 hete csináltattam és be van gyulladva :/ De már kezd rendbe jönni!
ne. ocsmáyn.
Nyugodtan! Nekem is van, nem mutogatom, de egy pc meg tetoválás nehogymár testalkatfüggõ legyen... Ha szeretnél, akkor csináltass!
ha neked tetszik, akkor igen-csak ez számít.Amúgy nem tudom mi ocsmány van egy köldök pc-ben, de mindegy...nem mintha én olyan nagy pc barát lennék, de szerintem ez még ízléses és szép.
Én nem fogalmaznék ilyen drasztikusan, hogy ocsmány, de nekem sem tetszik olyanon, akinek nagyobb a hasa. Szerintem akkor esztétikus, ha szép lapos hason van.

Lányok nektek nem baj, ha egy fiúnak vannak hegei. Nekem csak egy van a hasamon annyira nem látszik engem kicsit zavar szóval nem vagy igen?

Legjobb válasz: Ha már valakivel eljutok odáig, hogy látom a hasán az aprócska heget, akkor ez a probléma zavarna legkevésbé.

Ha már valakivel eljutok odáig, hogy látom a hasán az aprócska heget, akkor ez a probléma zavarna legkevésbé.
Ha én szeretek valakit biztos szexepilként fognám fel a dolgot :D x) AntiszocNyuszi
Közhely, de ha szeretem, akkor lehet tõlem akármekkora is az a heg.. de tényleg! 24 L
Engem nem zavar, de miért is zavarna?Nem normális, aki problémázik ilyenen.
vakbélmûtétes hegem nekem is van... és? már kezdett szétdurranni mire korházba kerültem, örülök hogy élek, akit ez a hegem zavar, az nem tudja mekkora fájdalommal járt az... 22/L
A kérdező hozzászólása: :D jó akkor oké kösz mindenkitõl amúgy nem harcoltam vietnám-ba viszont láttam sok filmet róla lehet akkor sebesültem meg:D. Na igazából egy vakbél mûtét volt és azért van ott a helye. úgy vágták fel, hogy ne látszodjon de azért kicsit látszik.
Engem nagyon is zavar és még mellette ne legyen rajtad pattanás, anyajegy, bibircsók, szõr de a legjobb az ha nincs is rajtad bõr. Igazából én a csontvázakkal szeretem csinálni.
Nekem az arcomon van 2 db vágás nyom(az egyik a szám felett, a másik a szemem alatt kb 7centivel), mindkettõ kb 2 centis. eddig senkit nem zavart! ja és lány vagyok
Harcoltál Vietnámban?
Nem zavar. Ok úgy mondjuk zavarna, ha megfelezné az arcát és eltorzítaná.. De nem zavarnak a hegek. Én is "szerencsés" vagyok, úgyhogy van rajtam 1-2. :S:D
A kérdező hozzászólása: EZ igaz !
engem sem zavar sztem nagyon szexi a mostani barátnõmnek is van egy kicsi hasa és nagyon jól áll neki:D:D:D
nemhogy zavar, én kimondottan szeretem :D:D:D
Az a jó ha van egy pici-poci!
Imádom a kis párnás pocit!!! Az még jobb, ha a csípõcsont sem látszik! A kis hájat is imádom a lányokon!
nem zavar 17/F
Az oldalt lévõ babahájat én röcögõnek hívom és imádom markolászni :D
Nem árt ha van a csajon egy kis húsi. Nemszeretem a nádszálvékony lányokat, tehát nem zavar.
Engem egyáltalán nem zavar!
szabcsi te vagy az?
Mi az a babahaj?
Akkor is szeretitek, ha mondjuk a lánynak kicsi a melle?
nah fiúk erre válaszoljatok!!!!!ciki ha pici a cici???
én nagyon szeretem ha "van mit fogni".Sztem undi ha egy csaj olyan nagyonnagyon vékony az meg pláne ha kockás a hasa... </3 a picicici?....háát....az már más kérdés.

Két gyerek születése után, ha leadom a súlyfelesleget továbbra is lógni fog a hasam (ha marad egy ici-pici? )? Vagy ez csak azért van így, mert még nagy?

Legjobb válasz: Az a kérdés, hogy csak a bõrõd nyúlt meg, vagy csak a felesleg. Mindenesetre, ha fogysz, biztos, hogy lejjebb fog menni a hasad. Hány kg és cm vagy? Én is most épp azon vagyok, hogy leadjak egy kicsit.

Az a kérdés, hogy csak a bõrõd nyúlt meg, vagy csak a felesleg. Mindenesetre, ha fogysz, biztos, hogy lejjebb fog menni a hasad. Hány kg és cm vagy? Én is most épp azon vagyok, hogy leadjak egy kicsit.
Én 15 kg-al vagyok több, mint a terhesség elõtt. 65kg voltam, most 80 vagyok. :( Nem fogytam le, de nem is tettem érte semmit. Most várjuk a kis tesót, jó lenne ha jönni akarna, ha megszületett, le akarok fogyni. De az a lógó has, nekem is megvan, pedig soha nem volt hasam elõtte, csak császárral szültem. Ha tornázol és egészségesebben étkezel, én pl. nem eszek már kenyeret, max. 1 héten 1-2 nap 1 kifli vagy 1 zsemle. Úgy gondolom a has vissza fog húzódni valamennyire, ha nem is teljesen. http://www.lowcarb.hu/cikkek/fitness/legyen.szexi.hasad.6.he.. http://www.bien.hu/7-hatasos-hasizom-gyakorlat-a-feszes-karc.. Sok sikert és kitartás! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. 160 cm vagyok és 80 kg, viszont a két terhesség alatt nem híztam (cukros diétán voltam), de a szoptatás alatt mindkét esetben igen. Volt hasam elõtte is, de most lógósabb és nagyobb.

Fiuk! Titeket zavar ha a lánynak van egy kis hasa? Ugyértem ha vékony csak popsira és hasra megy egy kis felesleg.

Legjobb válasz: Engem egyáltalán nem zavar. És nem kell pálcikavékonynak lenni az nem jó szerintem! Egy kis hús azért lehetne a mai lányokon. mindegyik mint a nádszál :S

Engem egyáltalán nem zavar. És nem kell pálcikavékonynak lenni az nem jó szerintem! Egy kis hús azért lehetne a mai lányokon. mindegyik mint a nádszál :S
Egyáltalá nem zavar. Legyen csak itt-ott egy kis bomborulat rajta. Nem szeretem a fogpiszkáló alkatu nõket.
Legalább van mit fogni rajta és nem egy deszkát simogatsz!
Egyáltalán nem baj, sõt legalább nem érzem úgy mintha magamat fogdosnám, kifejezetten utálnám ha a barátnõm egy kockahasú csontosseggû pálcsa lenne!
Kifejezetten jó ha van mit fogni egy nõn :) Én gyûlölöm a fogpiszkáló csajokat! A lényeg csak az, hogy hidd el mindenkinek megvan az ideálja és valakinek te vagy az, csak találd meg ;) Ismerõseim között is van aki majd elolvad egy "teltebb" nõtõl. A lényeg, hogy mindenkinek megvan a párja és csak találd meg azt aki úgy szeret ahogy vagy ;)
Az a legjobb! :)
sztem nem ciki, én az ilyen lányokat szeretem:D mielõtt komolyabbra fordul a dolog elõtte mindig megkérdezem h szõrös e a segge:D
nem zavar, de az tényleg csak egy kicsi legyen és ne gyarapodjon :D
UGYTünik itt az anorexiás csajok nem jönnek be senkinek de sztem is kell egy kis hus amit meg tudsz fogdosni a csajon és az nem mindig felesleg annyi kell


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!