Találatok a következő kifejezésre: Van egy hós németjuhász kutyusunk. Nem (1 db)

Van egy 3 hós németjuhász kutyusunk. Nem igazán eleven, étkes, nem érdeklődő, így nehezen tudjuk tanítani. Mivel tudnánk hatásosan tanítani, hatni rá?

Furcsa a beagle kiskutya mellet,?t jutifalikkal könny?,mert nagyon falánk...: )

Legjobb válasz: Nem beteg? Nem vall egy 3hós kutyusra az ilyen természet.Szerintem vidd el dokihoz.Vagy az is lehet, hogy féltékeny a másik kutyusra.Melyik volt hamarabb?

Nem beteg? Nem vall egy 3hós kutyusra az ilyen természet.Szerintem vidd el dokihoz.Vagy az is lehet, hogy féltékeny a másik kutyusra.Melyik volt hamarabb?
Az elsõ pár hónapban az én németjuhász kutyusomat sem érdekelte semmi. Mindig próbálkoztam valami új játékkal, míg a végén a teniszlabda nagyságú gumilabda jött be neki. Próbálkozz, hátha ráakadsz te is! Tanítani meg inkább csak 5-6 hónapos kortól lehet majd, bár az alapvetõ dolgokat gyakoroltatni kell vele.
3 hónapos elég kicsi még, ilyen korban tényleg csak a kaja szokta õket érdekelni, a tanítást meg szerintem is ráérsz elkezdeni fél éves kora körül.
Nem normális egy érdeklõdés nélküli német-juhász! Az enyém már 8 hetesen rohant a labda után. Megnézetném állatorvossal, van-e esetleg valami gondja, ha nincs, akkor ki kell találni, mivel lehet õt igazán motiválni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen gyakran szeditek össze a kertben a kutyakakit?

Én hetente szoktam.

5

Miért nem megy be Mudi kutyánk az előző kutya által lakott házba, pedig kitakarítottuk, fertőtlenítettük? Amikor pici korában idehoztuk, akkor bement, de most kint alszik, pedig már hideg van. Mit tehetnénk?

4

Gazdiképzés, hol van összeszedetten leírva?

Szeretnék egy kutyát, de most sem az életkörülményeim, sem a tudásom nem elegendő, de szeretnék felkészülni. Elkezdtem olvasgatni különböző honlapokon, de nem áll össze a kép. Hiába kezdem az elején olyan, alap dolgok nincsenek meg, hogy hogy tiltom le a kutyát... (pl. hogy tanulja meg, hogy a "nem" tiltószó, vagy hogy lehet gyakorolni a behívást??)

4

Mik a tapasztalataitok örökbefogadott kutyusokkal?

12

A kóbor kutyák mit esznek?

Mit találnak? Mivel tudnak táplálkozni?

7

Brit premium tápról mi a véleményetek?

Köszi a válaszokat.

7

Tudtok olyan bérelhető rönkházat, ami nem túl drága és kutyabarát?

És szép, erdős helyen van.

1

Mi idegesít legjobban egy kutyát? Hogyan tudnám visszaidegesíteni a szomszéd kutyát? Hogy érezze amit én is!

A szomszédnak is gratula, az ablakom alá köti ki a kutyáját!

31

Hogy tudnám a kutyámnak megerősíteni az idegrendszerét?

vagy ez vele született dolog ezen nem lehet változtatni? mert tart dolgoktól pl kukátol ha húzóm előtte. nem mondanám teljesen gyenge idegrendszerűnek. mert sok mindentől nem fél de nem az igazi az idegrendszere. kicsit érzékenyebb mint az átlag lehet azért mert még kölyök nagy korára erősödhet az idegrendszere ? mert ugye emberben a gyerek is jobban fél mint egy felnőtt.

6

Vannak buta kutyák? Olyan akit ugyanúgy nevelsz, tanítasz mint egy másikat de nem érti, nem tudja?

Van egy francia bulldogja az egyik osztálytársamnak (lány) már 3 éves, de az se megy neki hogy "ül". Minden nap foglalkoznak vele, ideig-óráig tudja is a dolgot, majd következőre (mikor már jutalom nélkül ment a dolog hetek óta!!!) mondta neki: Ül! kutya meg nézett rá nagyon bután és lehetett neki újra tanítani. Ilyen van? :O

21

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!