Találatok a következő kifejezésre: Van egy hónapos palotapincsim, (4 db)

Van egy 8 hónapos palotapincsim és nem eszi meg se a kutya tápot se a jutalomfalatkákat. Hogy szoktassam rá?

Első kutyámként sajnos elkényeztettem,ezen most próbálok segíteni.Próbálom tanítani de elég makacs természetű.Hogy tudnám rászoktatni hogy ne az emberi kajáért kuncsorogjon,hanem a kutyatápot egye meg? Már drágább olcsóbb táppal is próbálkoztam hátha nem ízlik neki,de egyszerűen nem eszi meg.Még a jutalom falatkát is kiköpte...így pedig nem tudom hogy tudnám tanítani,persze tudom hogy jutalom falatka nélkül is lehet de nekem ez tűnik a leg kézenfekvőbbnek.

Legjobb válasz: Hát nem lesz egyszerû... Ne adj neki emberi ételt, amikor ti esztek akkor hiába nyüszít, ne figyelj rá, rá se nézz, mintha ott se lenne. Elvileg 8 hónapos kutyát még napi 2x kell etetni, ezért jelölj ki 2 idõpontot amikor enni adsz neki. Csak tápot adj neki, rakd le elé, nézd, hogy eszik-e ha nem akkor vedd fel elõle. Meg fogja tanulni, hogy ha nem akar éhen maradni akkor ennie kell, méghozzá, tápot és akkor amikor te adod. Következetesnek kell lenni!

Hát nem lesz egyszerû... Ne adj neki emberi ételt, amikor ti esztek akkor hiába nyüszít, ne figyelj rá, rá se nézz, mintha ott se lenne. Elvileg 8 hónapos kutyát még napi 2x kell etetni, ezért jelölj ki 2 idõpontot amikor enni adsz neki. Csak tápot adj neki, rakd le elé, nézd, hogy eszik-e ha nem akkor vedd fel elõle. Meg fogja tanulni, hogy ha nem akar éhen maradni akkor ennie kell, méghozzá, tápot és akkor amikor te adod. Következetesnek kell lenni!
Agy neki HÁZI KOSZTOT!!!!!
Ha igazán szereti a kutyáját, márpedig szereti mert elkényeztette :) , akkor nem ad neki házi kosztot, mert az nem jó a kutyának, fõleg egy növésben lévõ kutyának!
A kérdező hozzászólása: Áhhh mindennél jobban szeretem:) Köszönöm válaszokat.Megpróbálom...csak meg tanulja:)
A kérdező hozzászólása: Tegnap óta nem adok neki kaját.Reggel leraktam elé a tápot, nem evett felvettem.Most megint...Szerintetek meddig fogja ezt csinálni? Rossz nézni ahogy kéregetne:S
kutyasuttogo.com
Mi történt azóta?

Van egy hét hónapos palotapincsim, éjjel lefekvés előtt mindig ugat és alig lehet leállítani! A másik hogy ha hívom szinte sosem jön oda még akkor sem mindig ha jutalmat kap! Mit tegyek?

Egyéb nevelési tanácsokat is kérnék!

Legjobb válasz: Kelj föl hozzá,és tanítsd meg neki,hogy nem szabad ugatni,vagyis ne úgy,hogy:Kicsi husika,ne ugassál.Tehát ne ilyen nyünyisen,hanem erõteljesen szólj rá,és csapj a popijára,nekem is ilyen kutyim van,és mostanra jólnevelt.és ha nem megy oda hozzád,akkor is tanítsd meg neki,hogy nem õ az Úr a háznál,hanem Te,és igenis szánj rá idõt,és tanítsd meg neki a Gyere ide-t!csak így tudja megtanulni,hisz még kicsi is,így könnyeben tanulnak a kutyák.Öhm..Szobatiszta már?ha nem,én úgy szoktattam rá a kutyámat a szobatisztaságra,hogyha bepisilt/v.bekakilt,akkor föltöröltem egy ronggyal(ez inkább a pisire jellemzõ),és otthagytam,és megszagoltattam vele,belenyomtam a fejét(ez nem állatkínzás,aki azt gondoná,mert nem durván kell),és ezt egy párszor,és egy idõ után megtanulja.De viszont mindig idõben kell kivinni pisilni.Persze ha a házban van.A maradsz-ot is megtaníthatod neki,hogyha egy helyben marad,és távolabbra mész,és mondod egyfolytában neki,hogy marad,marad,aztán a végén odahívod magadhoz,és jutalomfalat,és mondd,h ügyes kutya.Késõbb értékeli. ja.és még valami a gyere idé-hez is...Mutass le a földre,hogyha azt szeretnéd,hogy menjen oda hozzád a kutya.ez fontos.Meg fogja tanulni.Szánj rá idõt.Szólj,ha kell még valami.TÜRELEM. Josy.

Kelj föl hozzá, és tanítsd meg neki, hogy nem szabad ugatni, vagyis ne úgy, hogy:Kicsi husika, ne ugassál.Tehát ne ilyen nyünyisen, hanem erõteljesen szólj rá, és csapj a popijára, nekem is ilyen kutyim van, és mostanra jólnevelt.és ha nem megy oda hozzád, akkor is tanítsd meg neki, hogy nem õ az Úr a háznál, hanem Te, és igenis szánj rá idõt, és tanítsd meg neki a Gyere ide-t!csak így tudja megtanulni, hisz még kicsi is, így könnyeben tanulnak a kutyák.Öhm..Szobatiszta már?ha nem, én úgy szoktattam rá a kutyámat a szobatisztaságra, hogyha bepisilt/v.bekakilt, akkor föltöröltem egy ronggyal(ez inkább a pisire jellemzõ), és otthagytam, és megszagoltattam vele, belenyomtam a fejét(ez nem állatkínzás, aki azt gondoná, mert nem durván kell), és ezt egy párszor, és egy idõ után megtanulja.De viszont mindig idõben kell kivinni pisilni.Persze ha a házban van.A maradsz-ot is megtaníthatod neki, hogyha egy helyben marad, és távolabbra mész, és mondod egyfolytában neki, hogy marad, marad, aztán a végén odahívod magadhoz, és jutalomfalat, és mondd, h ügyes kutya.Késõbb értékeli. ja.és még valami a gyere idé-hez is...Mutass le a földre, hogyha azt szeretnéd, hogy menjen oda hozzád a kutya.ez fontos.Meg fogja tanulni.Szánj rá idõt.Szólj, ha kell még valami.TÜRELEM. Josy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget!! egyébként szobatiszta és ha bárhova megyünk leül a zebra elõtt és addig ott marad amíg azt nem mondom hogy gyere v. indulás.
Még annyit megjegyeznék, hogy egy félõs kutyát szidni, vagy büntetni sokkal többet árt mint használ. Én nem javasolnám, sem a kiabálást sem a "popira" csapást!

Van egy 6 hónapos palotapincsi kiskutyám, kell rá menetjegyet váltani ha buszon/vonaton utazunk? Vagy esetleg kutyaszállítóval poggyásznak minősül?

Legjobb válasz: Elõzõnek: és nem szóltak még a teszkóba? Mert élelmiszer boltokba nem lehet bevinni kutyát kivéve vakvezetõt. Nem kaptak még el érte?

Elõzõnek: és nem szóltak még a teszkóba? Mert élelmiszer boltokba nem lehet bevinni kutyát kivéve vakvezetõt. Nem kaptak még el érte?
nekem is pincsim van. van táskája, abban mindenhova fel lehet vinni, poggyásznak minõsül. én még a teszkóba is beviszem, bezárom a kosarát és beteszem a kocsiba, ott elvan, amíg vásárolok, nézeget(rácsos a táska két vége). a táskáról meg nem látszik, hogy kutyáknak van. annyi, hogy nem szabad kivenni sehol, ami érthetõ is. ha idõben elkezded hozzászoktatni simán tûri. én már csak annyit modnok az enyémnek, hogy megyünk, már ugrik is a kosarába.
dehogy kaptak el. be van csukva a táska, kívülrõl olyan, mint egy fonott nõi táska, csak a végén mûanyag rács van, elég sûrû szövésû. nem is látni benne a kutyát. hozzászokott már, így szépen elfekszik és meg se moccan bevásárlás alatt. piszkot meg aztán fõleg nem csinál, nem indul el a húsos pult felé, stb. szerintem nincs ezzel semmi gond.
Nekem 2 éves westiem van, se táska semmi :D metrohoz is ahol nincs mozgolépcsö porázon megy le, ellenörök nem is szolnak söt örülnek neki, meg is simogatják:D buszon villamoson ölembe van vagy mellettem ül :D éjjelnappaliba is beviszem kézbe ott se szolnak semmit :D Ennyit a több mint20 ezer forintos kis kutya táskákrol..
én vagyok a pincsis. 6000-ért vettem a taskát és parktikus, mert kocsiban, metrón, boltban a legkényelmesebb megoldás számomra.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat , már elvittem a kutyust vonattal és szerencsére igazatok lett.


Van egy 7 hónapos palotapincsim, és megvan fázva. Nehezen veszi a levegőt, hörög, meg ilyesmik. Mit lehet ilyenkor tenni? Mit adjak neki?

Legjobb válasz: vidd el az állatorvoshoz minél hamarabb! Ez a legjobb amit vele tudsz tenni. Ott majd megmondják mi a teendõ.

vidd el az állatorvoshoz minél hamarabb! Ez a legjobb amit vele tudsz tenni. Ott majd megmondják mi a teendõ.
A kérdező hozzászólása: Még ma lehivtuk a dokit, és adott neki szurit.Azért köszi szépen a választ


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!