Találatok a következő kifejezésre: Van egy fertőzésem, amire most (2 db)

Van egy nemi fertőzésem, amire most gyógyszert szedek, meg kúpozok. Lehet, hogy ezért nem jött a baba?

Nagyon szeretnénk kisbabát ezért orvoshoz járok most mentem volna betevezeték vizsgálatra amikor a múltkori rákszürésb?l kiderült ez a betegség.Lehetséges,hogy ezért nem jött a baba???

Legjobb válasz: heló.persze hogy lehet, de most jobb is hogy nem esel teherbe.gyógyulj meg elöbb teljesen, aztán próbálkozzatok megin a babával.Nem szabad kockáztatni, egy esetleges betegséget, vagy netán egy vetélést.Gyógyulj meg elöbb, aztán koncentráj a babára. sok sikert hozzá

heló.persze hogy lehet, de most jobb is hogy nem esel teherbe.gyógyulj meg elöbb teljesen, aztán próbálkozzatok megin a babával.Nem szabad kockáztatni, egy esetleges betegséget, vagy netán egy vetélést.Gyógyulj meg elöbb, aztán koncentráj a babára. sok sikert hozzá

Van három gyerekem szóval nem most kezdtem a nemi életet. Kb egy hete vettem észre, hogy fáj a hasam alja amikor a párom újjaz. Voltam orvosnán, nincs semmiféle fertőzésem, kellően nedves vagyok. Akkor mitől lehet?

Mintha nyomnák a méhem és a petefészkem.

Legjobb válasz: 1. Már nincs kedved- du-ni, 3 gyerek után nekem sem lenne kedvem. 2. Menj el másik orvoshoz v. magánrendelõben csináltass egy rendes belsõ ultrahangot.

1. Már nincs kedved- du-ni, 3 gyerek után nekem sem lenne kedvem. 2. Menj el másik orvoshoz v. magánrendelõben csináltass egy rendes belsõ ultrahangot.
Ha már elmentél, mért nem kérdzeted meg? :-) Egyébként ha meg a szex nem fáj, akkor ne csinálja az ujjazást.
Az a gyanúm hogy lentebb szállt a méhed.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!