Találatok a következő kifejezésre: Van egy fertőzésem, amire (30 db)

Tisztelt Doktor Úr! Visszatérő vesemedence gyulladásom van amit megelőz egy bakteriális fertőzés. Lehet-e összefüggés azzal, hogy van egy hüvelyfali sérvem, ami teljesen lent van a hüvely bemenetnél. Nagyobb-e a fertőzés lehetősége? Ugyanis amikor teljese

Tisztelt Doktor Úr! Visszatérő vesemedence gyulladásom van amit megelőz egy bakteriális fertőzés. Lehet-e összefüggés azzal, hogy van egy hüvelyfali sérvem, ami teljesen lent van a hüvely bemenetnél. Nagyobb-e a fertőzés lehetősége? Ugyanis amikor teljesen kitapintható mosakodásnál is, utána egy pár nap múlva jelentkeznek a tünetek és magas lázam is van. Segítene-e a műtét, amennyiben lehet összefüggés. Köszönöm válaszát

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Hüvelysérv esetén előfordulhat, hogy a hólyagban könnyebben pang a vizelet, ami fertőzéshez vezethet. Vizsgálat nélkül azonban én sem tudok ennél többet mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Hüvelysérv esetén előfordulhat, hogy a hólyagban könnyebben pang a vizelet, ami fertőzéshez vezethet. Vizsgálat nélkül azonban én sem tudok ennél többet mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Visszatérő vesemedence gyulladásom van amit megelőz egy bakteriális fertőzés. Lehet-e összefüggés azzal, hogy van egy hüvelyfali sérvem, ami teljesen lent van a hüvely bemenetnél. Nagyobb-e a fertőzés lehetősége? Ugyanis amikor teljese

Tisztelt Doktor Úr! Visszatérő vesemedence gyulladásom van amit megelőz egy bakteriális fertőzés. Lehet-e összefüggés azzal, hogy van egy hüvelyfali sérvem, ami teljesen lent van a hüvely bemenetnél. Nagyobb-e a fertőzés lehetősége? Ugyanis amikor teljesen kitapintható mosakodásnál is, utána egy pár nap múlva jelentkeznek a tünetek és magas lázam is van. Segítene-e a műtét, amennyiben lehet összefüggés. Köszönöm válaszát

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Hüvelysérv esetén előfordulhat, hogy a hólyagban könnyebben pang a vizelet, ami fertőzéshez vezethet. Vizsgálat nélkül azonban én sem tudok ennél többet mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Hüvelysérv esetén előfordulhat, hogy a hólyagban könnyebben pang a vizelet, ami fertőzéshez vezethet. Vizsgálat nélkül azonban én sem tudok ennél többet mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Már 3 napja fáj a hasam, valamikor nagyon, valamikor csak egy kicsit. Sokszor van hasmenésem is. Főleg amikor fekszem szúr a vakbelemnél. Ez vakbélgyulladás vagy egy fertőzés?

ez mit?l lehet?még azt se tudom ,hogy mikor menjek el orvoshoz, mert jöv?héten vannak az írásbeli érettségik(szlovákiai vagyok).

Legjobb válasz: Lehet, hogy ez csak az idegeskedés miatt van. Mindjárt itt az érettségi, és még ha te azt mondod is, hogy nem vagy ideges, attól még a szervezeted lehet az. A hamenés is idegességre utal, és mivel nem mûködik jól a bélrendszered most, így szúrhat is a hasad.

Lehet, hogy ez csak az idegeskedés miatt van. Mindjárt itt az érettségi, és még ha te azt mondod is, hogy nem vagy ideges, attól még a szervezeted lehet az. A hamenés is idegességre utal, és mivel nem mûködik jól a bélrendszered most, így szúrhat is a hasad.
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem leírni, hogy akármit eszek, utána mégjobban fáj, gorcsol a hasam.
Feltehetõen az idegesség miatt van, sokan vannak így a vizsgák elõtt, és az érettségi az elsõ nagy próbatétel, lehet hogy hozzászoksz. Próbálj diétás dolgokat enni és gyümölcsöt meg zöltséget és igyál sokat, mert a hasmenés miatt kiszáradhtsz, és az nem jönne jól így érettési elõtt. Én is csak a vizsgák után tudok enni valami, mondjuk rám ez csak a vizsga reggelén jön. Ha vakbél lenne, akkor már nem élnél, bocsi, de tényleg. Nekem volt ismerõsöm, és az annyira fáj, hogy úgy érzed belehalsz és ha ennyi idõ után nem vettél volna ki, akkor ez be is következne, ez nem vakbél.
A kérdező hozzászólása: csak a családomban mindenkinek nehezen vették észre a vakbelet, nem volt senki annyira rosszul. a tesóm 1 hónapig volt így, majdnem belehalt, mert nem vették észre idoben.
A kérdező hozzászólása: mégis vakbél lett, be kell mennem kórházba, holna már mutenek.

Van egy nemi fertőzésem, amire most gyógyszert szedek, meg kúpozok. Lehet, hogy ezért nem jött a baba?

Nagyon szeretnénk kisbabát ezért orvoshoz járok most mentem volna betevezeték vizsgálatra amikor a múltkori rákszürésb?l kiderült ez a betegség.Lehetséges,hogy ezért nem jött a baba???

Legjobb válasz: heló.persze hogy lehet, de most jobb is hogy nem esel teherbe.gyógyulj meg elöbb teljesen, aztán próbálkozzatok megin a babával.Nem szabad kockáztatni, egy esetleges betegséget, vagy netán egy vetélést.Gyógyulj meg elöbb, aztán koncentráj a babára. sok sikert hozzá

heló.persze hogy lehet, de most jobb is hogy nem esel teherbe.gyógyulj meg elöbb teljesen, aztán próbálkozzatok megin a babával.Nem szabad kockáztatni, egy esetleges betegséget, vagy netán egy vetélést.Gyógyulj meg elöbb, aztán koncentráj a babára. sok sikert hozzá

Tisztelt Főorvos Úr! 8 éve visszatérő hólyaghurutom és húgyúti fertőzésem van. Több antibiotikumos kezelésen résztvettem már, de ezek nem értek el tartós eredményt. Urulógusom tanácsára elmentem egy hólyagtükrözésre, aminek eredménye “hókristály szerű fel

Tisztelt Főorvos Úr! 8 éve visszatérő hólyaghurutom és húgyúti fertőzésem van. Több antibiotikumos kezelésen résztvettem már, de ezek nem értek el tartós eredményt. Urulógusom tanácsára elmentem egy hólyagtükrözésre, aminek eredménye “hókristály szerű felrakódás látható a hólyag falán”. Azért esem vissza ebbe a betegségbe, mert a baktérium könnyebben meg tud emiatt tapadni a hólyagban. Az eredmény után a legnagyobb elkeseredést az okozta, hogy erre nincs gyógyszer. Ha jelentkezik a fertőzés csak antibiotikummal lehet kezelni. Ön mit tudna tanácsolni a hólyag falán lévő felrakódás oldására? Tisztelettel: Anikó

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a jelzett elváltozás az ismétlődő gyulladások miatt jött létre, úgy annak eltávolítása – vagy ahogy Ön említette – “oldása” nem lehetséges. A védekezőképességet kellene erősíteni. Van olyan készítmény, amelyet ugyan szakorvosi rendelvényre lehet kiváltani, de elősegíti a húgyutak védekezőképességének fokozódását. Urológusánál érdeklődjön erről. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a jelzett elváltozás az ismétlődő gyulladások miatt jött létre, úgy annak eltávolítása – vagy ahogy Ön említette – “oldása” nem lehetséges. A védekezőképességet kellene erősíteni. Van olyan készítmény, amelyet ugyan szakorvosi rendelvényre lehet kiváltani, de elősegíti a húgyutak védekezőképességének fokozódását. Urológusánál érdeklődjön erről. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! 8 éve visszatérő hólyaghurutom és húgyúti fertőzésem van. Több antibiotikumos kezelésen résztvettem már, de ezek nem értek el tartós eredményt. Urulógusom tanácsára elmentem egy hólyagtükrözésre, aminek eredménye “hókristály szerű fel

Tisztelt Főorvos Úr! 8 éve visszatérő hólyaghurutom és húgyúti fertőzésem van. Több antibiotikumos kezelésen résztvettem már, de ezek nem értek el tartós eredményt. Urulógusom tanácsára elmentem egy hólyagtükrözésre, aminek eredménye “hókristály szerű felrakódás látható a hólyag falán”. Azért esem vissza ebbe a betegségbe, mert a baktérium könnyebben meg tud emiatt tapadni a hólyagban. Az eredmény után a legnagyobb elkeseredést az okozta, hogy erre nincs gyógyszer. Ha jelentkezik a fertőzés csak antibiotikummal lehet kezelni. Ön mit tudna tanácsolni a hólyag falán lévő felrakódás oldására? Tisztelettel: Anikó

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a jelzett elváltozás az ismétlődő gyulladások miatt jött létre, úgy annak eltávolítása – vagy ahogy Ön említette – “oldása” nem lehetséges. A védekezőképességet kellene erősíteni. Van olyan készítmény, amelyet ugyan szakorvosi rendelvényre lehet kiváltani, de elősegíti a húgyutak védekezőképességének fokozódását. Urológusánál érdeklődjön erről. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a jelzett elváltozás az ismétlődő gyulladások miatt jött létre, úgy annak eltávolítása – vagy ahogy Ön említette – “oldása” nem lehetséges. A védekezőképességet kellene erősíteni. Van olyan készítmény, amelyet ugyan szakorvosi rendelvényre lehet kiváltani, de elősegíti a húgyutak védekezőképességének fokozódását. Urológusánál érdeklődjön erről. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

20 vok 5 éve vunk együtt a páromal volt 1 vetélésem és 1elhalt terhességem minden hónapban alhasi szúrkáló nyilaló fájdalmaim vannak pár napig aminek a vége gyulladás fertőzés vagy gombásodás! Mindent megadnék egy kisbabáér! Van vki ilyen helyzetben?

A párommal is megromlott a helyzet úgy értem egymásért élünk annyira szeretjük egymást meg minden de az ? fejében is ez jár meg az enyémben is és a sex is olyan hogy most lehet most nem mert újra megakarjuk próbálni és nem tudjuk átadni magunkat egymásnak!Nem tudok nélküle élni de ha nem szülhetek gyereket nem akarom elvenni t?le a boldogság lehet?ségét!Õ azt mondja ha nem lehet gyerekünk is velem marad és szeret de milesz évek múlva?

Legjobb válasz: ha tényleg szeret évek múlva is veled marad.Miért parázol ezen? Egyébként millió olyan csoda történt már,hogy nem lehetett baba és végül mégis... ha más nem,imádkozz.Mást úgy sem nagyon tudsz csinálni.Ez meg vagy bejön,vagy nem...veszíteni nem fogsz vele,max nyerhetsz :) Azért sok sikert és ha könnyít a helyzeten, imádkozom én is értetek! :)

ha tényleg szeret évek múlva is veled marad.Miért parázol ezen? Egyébként millió olyan csoda történt már, hogy nem lehetett baba és végül mégis... ha más nem, imádkozz.Mást úgy sem nagyon tudsz csinálni.Ez meg vagy bejön, vagy nem...veszíteni nem fogsz vele, max nyerhetsz :) Azért sok sikert és ha könnyít a helyzeten, imádkozom én is értetek! :)
20 éves vagy! :) Még nem kell ennyire kiborulni azon, hogy nem jön azonnal! sajnálom a problémákat, de ez a 2 szerencsétlenség azt mutatja, hogy valami nem stimmel. Részletes orvosi kivizsgálás kell nem csak nõgyógyásznál, endokrinológusnál is. Aztán ha megvan a probléma, kezelni kell! Nem elkeseredni és drámát gyártani! Több, mint 20 évetek van még gyermeket nemzeni, semmirõl sem késtetek le és feladni is még nagyon korai! Elhsizem, hoyg megvisel (engem is, nekünk sem jön még), de tenni kell érte, és nem feladni! Fiatalok, fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok csak azért írtam ki mert tudni akarom hogy egyedül vagyok-e ezzel?!Kértem kivizsgálást de a nõgyógyászom azt mondta hogy csak akkor lehet ha a 3.is így végzõdik sajnos addig nem küldhet el!Tudom hogy fiatal vagyok de vágyom rá!A legroszabb az hogy a rokonságban most kb 4kisbaba van olyan rosz h bele gondolok h az enyém meghalt! :(
Szia! Én 23 vagyok, nekem is volt egy elhalt terhességem, sõt én is érzek sokszor szurkálásokat és a gombás fertõzésem is gyakori.Én a dokira bízom magam, csak õ fog tudni segíteni az ilyen gondokon.Ha még egyszer a baba elmenne (reméljük nem!!) akkor elmegyek az immunológiára, ott pontosan meg tudják mondani mi a probléma.Szóval orvos! Egyébként én nem aggódom, meggyógyulok és anya leszek! Te is erre gondolj és kezeltesd ki magad a dokival mielõtt megint terhes lennél! Sok szerencsét!
Mi az, hogy nem küldhet el kivizsgálásra? Nehogy már meg kellejen várnod, amíg egy harmadik babát is elveszítesz! Keress másik orvost! Egyébként ne keseredj el, még nagyon fiatal vagy, nem késtél le semmirõl. Sok sikert!:-)
A kérdező hozzászólása: A 3.orvosnál járok és tényleg nem küldhet el addig kivizsgálásra én is mondtam neki hogy akkor várjuk meg még a 3.is így végzõdik, válasza-hát valószínûtlen és kicsi rá az esély de igen sajnos!Ez van!Vártunk egy évet most újra megakarjuk probálni de rettegek!Ja és a másik meg az hogy nehezen tudtak elaltatni abortuszon mert hirtelen lett magas vérnyomásom minda kettõvel utána pedig alig tudtak felébreszteni!
5-ös voltam. Ha van lehetõséged rá, menj el magánúton endokrinológushoz. Én azt gondolom, hogy nem kellene még egy traumának kitenni magad, amikor lehet, hogy viszonylag egyszerûen lehet segíteni a problémán. Egyébként az orvosod, mibõl gondolja, hogy kicsi az esélye, hogy a harmadiknál is gond lesz? Nem értem.
A kérdező hozzászólása: Én sem értem!És még egy kérdés mit tegyek hogy a párkapcsolatom olyan legyen mint régen?!
Canesten kombi..
canesten kombi. A párodét is kenjétek a benne lévõ kenõccsel.
A kérdező hozzászólása: Ezt lehet úgy is, hogy a doki nem látott? mennyibe kerül?
igen lehet. 2000-2200 körül. Még használod a hüvelytablettát ne szexeljetek. Meg kezeld a párod is. Ha nem múlik el 4-5 nap után, feltét5en doki!
Veny nelkul kaphato. A krem kb 1000-1500 Ft.
De azért sztem nemártana elmenni dokihoz, õ csakmegmondja, hogy pontosan mi a baj, mert attól, hogy viszket és piros még nem biztos h CSAK gombás fertõzés.

Ha van egy 2 literes palack amiben van 1 liter AIDS-es élőlénytől (valószínűleg embertől) származó vizelet, és 2 napja áll kupakkal lezárva, akkor fennáll a fertőzés veszélye ha az rácsöppen a kezemen lévő 1 napos kis sebre, vagy akárhogy belámjut?

Tudom hogy elég hihetetlen de szeretnék választ kapni rá. Amúgy ott eltud a palackban szaporodni az adott körülmények között az AIDS?

Legjobb válasz: nem hiszem hogy elszaporodna vizeletben. miért tartasz magadnál két napos aids-es vizeletet? :P

nem hiszem hogy elszaporodna vizeletben. miért tartasz magadnál két napos aids-es vizeletet? :P
A kérdező hozzászólása: De a vizeletben el tud szaporodni????
A kérdező hozzászólása: Egyértelmû választ szeretnék...
Nem tudod értelmezni a bemásolt szöveget? Nem, nem szaporodik el. Alapból alig van benne, ráadásul az emberi szervezeten kívül nem túl életképes. Egyébként meg nem AIDS, hanem HIV vírus.
A kérdező hozzászólása: naés ha veszettségrõl van szó, lécci választ, most vagy soha...
A HIV egy vírus. Csak sejteken belül tud szaporodni, mivel a sejt saját mechanizmusán élõsködik. Önállóan szaporodni csak baktérium képes. Mivel a veszettséget is vírus okozza, az sem szaporodik ahogy leírod. Béluska, máshol szórakozz inkább péntek este.
Most akkor veszett, vagy aids-es? Azt hallottam, hogy valamelyik elrágja a mûanyagot.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem, kicsit duci is.
Tudtommal azért olyan, mert ott sok ér fut össze, elvileg e természetes, úgy tudom... de én is kíváncsi lennék még pár válaszra... amúgy, nekem is olyan....
Szerintem meg nem fertõzés, csupán a fitymád szûkebb, mint kellene és a duzzadó pénisz szorítja el.Ha ez van.akár baj is lehet, ha ugyanis nagyon szûk, megeshet, hogy nem megy majd vissza a helyére.Nem jut eszembe a jelenség neve, de láttam képeket róla.Ha nem tévedek, talán "corona" vagy coronial is van a megnevezésében. EE tudna bõvebben hozzászólni...X
