Találatok a következő kifejezésre: Van egy ezer Ft-os (6 db)

Az én 4000 ft-os kalenjim fél évig bírta heti 6 használat mellett.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ:) És olyat hol lehet kapni?:) Nem élek annyira nagy város közelében esély sincs rá hogy mondjuk Pestrõl legyen....Nike, Adidas esetleg Puma?Ezekrõl vélemény?
Bemész a Hervis-be és ott nagyon jó áron vannak kimondott futócipõk! Ha szerencséd van, akkor 1et fizetsz 2-t kapsz akció is lehet!
Ja én reebok futómat ott vettem 7 ért.
A kérdező hozzászólása: Köszi, Hervis az van is a közelben:) Nem beszélve arról hogy 7000 nem is olyan vészes:) Azt hiszem utána nézek:)
Elsõ vagyok: decathlon
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Akkor utána nézek:)
szerintem az Asics-nál nem létézik jöbb futócipö.. http://www.chamois.k12.mo.us/JW%208th%20Grade/Zac%20Honey/as..

Mért van az hogy egy jogosítvány kb 150 ezerbe kerül de ha elkapnak engedély nélküli vezetésel akkor kb 20-50 ezer ft-os büntetést kapunk. Mért van ez?

Legjobb válasz: A büntetést akár naponta is megkaphatod, a jogsira meg az idõnkénti megújításon kívül nem kell költeni.

A büntetést akár naponta is megkaphatod, a jogsira meg az idõnkénti megújításon kívül nem kell költeni.
Hiszed. A jogsi csak egy egyszeri dolog, utána már csak a megújításra kell költeni az is az ügyintézéssel, és az orvosi papírokkal együtt, kb 10-12 ezerbõl megvan. A büntetések meg naponta is lehetnek akár, és ugye elõször lehet hogy csak ennyi, de simán lehet belõle 200-300 ezer Ft is plusz vezetéstõl való eltiltás ami azt jelenti hogy nem is tanulhatsz vezetni. Sõt nem is vizsgázhatsz. Szóval ezzel azért ésszel, mert lehet nem fognak 5 évig sem elkapni, de bármikor jöhet egy ellenõrzés és ha akkor nincs nálad akkor õk utánafognak nézni a rendszerbe, mert ha ott viszont megvan hogy te rendelkezel ezzel akkor megúszhatod de ha ott sincsen nyilvántartva akkor már gond van. ha veszed a jogsid és nem kerül be a rendszerbe semmilyen okból akkor is lehet belõle probléma. Szóval ésszel az ilyennel.
A megszerzés árának semmi köze a büntetéshez. Ha holnap ingyen adnák a jogsit akkor is ez volna! A cselekmény van büntetve. Akinek nincs jogsija feltételezik, hogy "nem is tud vezetni ". Ennek az ára most éppen amennyi!
A kérdező hozzászólása: Lehet igazatok van de én 4 éve vezetek engedélyel és még egyszer sem álitotak meg a rendörök és ha akkor nem raktam volna le a jogsit nem dobtam volna ki 160 ezer ft-ot és kicsit fáj ez mert olyan sok szép dolgot vehetem volna belöle jó igaz ez a szerencsén is múlik hogy elkapnak e vagy nem kis városban még kisebb az esély de annak az esélye hogy elkapjanak háromszor négyszer ahoz nagyon szerencsétlenek kell lenni
Minél olcsóbban vedd meg, de azért vigyázz néhány oldallal, mert némelyik garanciálisan nagyon xar tud lenni.
sorold fel az oldalakat! pixmania-ról nem rendelnék soha, viszont tudom ajánlani az ipon.hu-t!
A kérdező hozzászólása: okpc.hu ról rendelném
hát nemtûnik gagyinak bár ez nem jelent semmit és még nem hallottam róluk. bár ez a típus az ipon.hu-n 33 ezer forint, de tudnám ajánlani a benq 22 colos dvi/led monitorát, én is ilyet rendeltem: http://ipon.hu/webshop/product/_benq_g2222hdl/134206 jah, és itt az iponon van ingyen garancia futár, tudtommal más oldalon ilyen nincs


Van egy 200 ezer Ft-os követelésem kölcsöntartozásból, ami végrehajtónál van már. Õ azt mondja, nincs nagy remény a behajtásra, mert a bejelentett lakcímén édesanyja lakik, az ő nevén meg nincs semmi. HOgy tudnám a pénzem behajtani rajta?

A cége felszámolás alatt van.

Legjobb válasz: Hogy lehet a tartozásért egyetemlegesen felelõs az édesanya, ha semmit nem tudsz róla? Ha pedig igaz, hogy egyetemlegesen felel, akkor az egyetemleges helytállás miatt ugyanazt az utat a kedves anyukával is végig kell járni, mint amit az eredeti adóssal végigjártál (fizetési meghagyás, végrehajtási lap, végrehajtás megindítása...)

Hogy lehet a tartozásért egyetemlegesen felelõs az édesanya, ha semmit nem tudsz róla? Ha pedig igaz, hogy egyetemlegesen felel, akkor az egyetemleges helytállás miatt ugyanazt az utat a kedves anyukával is végig kell járni, mint amit az eredeti adóssal végigjártál (fizetési meghagyás, végrehajtási lap, végrehajtás megindítása...)

Egy komolyabb párátlanító készülék (40-50 ezer Ft-os), mennyivel növeli meg a villanyszámlát havi szinten, ha állandóan működésben van?

És mennyire hangos egy ilyen készülék, lehet t?le aludni?

Legjobb válasz: Mekkora teljesítményû a készülék?

Mekkora teljesítményû a készülék?
Hát amiket találtam pár nagyobbakat átlag 250w-tól vannak fölfelé..nem igazán megy állandóan mert ki-be kapcsol a páratartalomtól függõen...számold ki
Egy kis segédlet akkor: 250W = 0, 25KW A villanyszámládon megtalálod 1KWh árát. Ha ez a készülék 1 órát üzemel akkor 0, 25KW x 1h azaz 0, 25KWh. KWh árat beszorzod a 0, 25KWh val és az eredmény az egy órára vonatkozó költség lesz

Miért van az hogy egy 16gb os iphone4s 200 ezer ft? Még egy galaxy 2 is (csak) 120. 000 miért annyi?

Legjobb válasz: Mert rajta van az almás logó. Az Apple cuccoknál a logót kell megfizetni.

Mert rajta van az almás logó. Az Apple cuccoknál a logót kell megfizetni.
Mert ennyiért is megveszik. Ha majd nem lesz rá ekkora kereslet, csökkentik az árat.
Márka...
Nézd meg az amcsi árcimkét...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!